torstai 12. huhtikuuta 2012

Smoothie Resepti - Appelsiini Banaani Superfood Mix

Appelsiini banaani superfood smoothie resepti. Uusi smoothie resepti ja kuvia siitä. Jatkossa on myös tulossa lisää erilaisia smoothie resepti kokeiluja.


Todella hyvänmakuinen ravinnerikas smoothie resepti


Nyt tuli niin järisyttävän hyvä smoothie resepti etten aikoihin ole maistanut näin hyvää.

Smoothie resepti jota suosittelen kokeilemaan. Hyvänmakuinen ja ravinnerikas. Väri oli kellertävä, vaikka kuvista ei täysin siltä näytäkkään.

Valmistusaika:

n. 10min

Smoothie reseptin ainesosat:


Kuorittu appelsiini
Banaani
n. 3dl vettä

3 teelusikkaa kookosöljyä
Reilu ruokalusikka Maca jauhetta
Ruokalusikka Mesimestarin pehmeä hunajaa

Ripaus laadukasta MSM jauhetta kynsien/hiusten kasvatukseen ja myös nivelien hyvinvoinnille

Myös ripaus laadukasta suolaa eli Urtekramin puhdistamaton Atlantinmerisuolaa saadakseni n. 90 eri mineraalia smoothien sekaan

Lusikallinen Madre-C luonnollista C-vitamiini jauhetta

Sekä Chia siemen geeliä/hyytelöä sekaan tuomaan Omega kolmosia, Magnesiumia ja muita tärkeitä vitamiineja & hivenaineita sekä proteiinia

Myös tuli mieleen laittaa vähän Magnesiumia sekaan, joten otin Magnesium kapselin ja pyöräytin sen auki ja jauhe smoothien sekaan

Sekaan myös marketeista saatavaa Santa Maria jauhettu luomu inkivääriä n. puoli teelusikkaa


Smoothie reseptin lopputulos?


Tästä tuli siis ällistyttävän hyvänmakuinen smoothie resepti. Tätä oli mukava juoda ulkona kevätauringonpaisteessa, ja jos en olisi estänyt itseäni olisin juonut tämän minuutissa!

Kellertävä ja ravinnerikas. Appelsiinista ja banaanista tulee jonkun verran nestettä joten ei liikaa vettä sekaan.

Mistä noita ihme superfoodeja smoothie reseptiin?


Chia siemenistä proteiniia ja laatusuolasta mineraaleja smoothie reseptiin. Näitä saa mm. Life shopeista ympäri Suomea. Sieltä saa myös Macaa ja kookosöljyä.

Mitä noihin muihin superfoodeihin ja ravinnelisiin tulee niin tilaan ne tänne iHerb.com nettikaupasta. Jos ei ole tuttu homma niin tsekkaa yläpalkista iHerb Suositukset. Jonne olen arvostellut monet noista ja muista tuotteista.

Luonnollinen C-vitamiini, laadukkaat Magnesium kapselit ja MSM jauhe noi on kyllä päivittäisessä käytössä iHerbistä tilattuna. MSM jauhetta toki saa Life shopeistakin, mutta se on yli tuplasti kalliimpaa samasta tavarasta joten mieluiten tilaan netistä kun muutenkin tilailen tuolta iHerbistä noita halpoja superfoodeja ja muita lisäravinteita/vitamiineja.

Ei siis mitään kallista puuhaa, kaikki nämä kestää aika pitkään käytössä.


Kannattaa käydä Lifestä ostamassa litran kookosöljy ihan vaan sen takia että saa siitä sitten tälläisen kannellisen lasipurnukan smoothieita varten. Juonnin jälkeen tämän pesukin on 1 minuutin homma, lämmintä vettä sekaan, korkki kiinni ja sekoitus ja se on suurinpiirtein siinä.


Mun on enemmän tehtävä jatkossa appelsiini smoothieita, suurimmaksi osin teen banaanismoothieita.

Tämä oli todella makoisa smoothie resepti ja kun näitä "superfoodeja" on seassa niin tästä sai myös ihan älyttömän hyvät energiat ja loistavan olotilan.

Käy lounaasta. Ravitseva, energisoiva ja sanoisin että jopa laihduttava ja kaunistava smoothie resepti :) Myös aika kevyt smoothie.


Smoothie reseptejä on tulossa lisää joten stay tuned!


Testailen jatkuvalla syötöllä lisää erilaisia smoothie resepti yritelmiä. Postailen tänne kaikki mitkä mulle maistuu ällistyttävän hyviltä.

Eikun vaan kokeilemaan erilaisia smoothie ohjeita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.