lauantai 23. marraskuuta 2013

Paastoa päivä viikossa ja nosta kasvuhormonin tuotantoa jopa 2000% - Näytä ikäistäsi nuoremmalta ja säästä rahaa (PLUS: Joululahja bonusta)

Onko tämä helpoin tapa säästää rahaa? Mitä jos olisit koko elämäsi ajan paastonnut esim. joka maanantai päivän...

Ja olisit sijoittanut kaiken sen säästetyn rahan johonkin elämään parantavaan. Oli se sitten säästöihin, matkustukseen, laadukkaampiin ruokiin.. Tai vaikkapa laadukkaisiin lisäravinteisiin.

Millä tavalla elämäsi olisi erilainen?

Tämä postaus kertoo mm. seuraavista aiheista...

 • Kuinka hakkeroida paastoaminen tehokkaammaksi - "Naisille parempi tapa paastota" (+Esimerkki pätkäpaastosta Bulletproof kahvin kanssa)
 • Edelläkävijät nauraa "treenilatureille" ja ennen treeniä syönnille
 • Sammakko kattilassa metafora - Kuinka ihminen lihoo tunnistamattomaksi ja huomaamatta vanhentuu 20 vuotta
 • Haluatko olla voittaja aina? Näe tulevaisuuteen... (+Suurin syy väsymykseen)

 • PLUS: Ajankohtainen JOULULAHJA SPESIAALI (Paras lahjaidea miehelle ja naiselle)
++Kännit kaakaolla? Huumaavan TYRMÄÄVÄ reseptiJos lisäravinteet ovat kalliita jonkun mielestä.. Niin oletko ikinä miettinyt, että jos paastoaisit kerran viikossa, joka on erittäin terveellistä ja nuorentava juttu, niin jo kuukaudessa säästäisit niin paljon rahaa että voisit ostaa lähes mitä tahansa lisäravinteita? Tee sitä kuukausi tai vuosi eteenpäin ja saatat huomata, että raha jonka normaalisti kulutat on pankkitililläsi käytettävissä mihin ikinä haluat...

Esimerkiksi edelläkävijöiden ja supermallien käyttämät superlaadukkaat proteiinit eivät ole silloin enää kallista luksusta... Näin helppoa on siirtyä laadukkaampiin vaihtoehtoihin.. Vai kiinnostaako sinua vielä jatkaa hormoniheran syöntiä, joka tulee tällaisista lehmistä?

Jos paastoat kerran viikossa.. Sen ohella, että nostat kasvuhormonisi tuotantoa tutkitusti jopa 2000% ja kirjaimellisesti muutut nuoremmaksi ja kasvatat lihaksiasi helpommin.. Sen ohella säästät mitä, noin 50 euroa kuukaudessa tai jopa enemmän? Keskiverto suomalainen syö n. kympin edestä päivässä...

Paastoaminen on muinainen strategia yli sadan vuoden elinikään - Menestyjien salaisuus?


Kuten David Wolfe sanoo, paastoa niin monta kertaa vuodessa kuin mitä ikäsi on. Jos olet 25 vuotias niin paastoa täten joka toinen viikko. Jos olet 52 vuotias niin paastoa kerran viikossa. Jos olet 365 vuotias niin paastoa joka päivä... Mutta yleiseksi ohjeeksi kerran viikossa sopii kenelle tahansa.

Kuinka hakkeroida paastoaminen tehokkaammaksi - "Naisille parempi tapa paastota"


Pätkäpaastoamisesta ei tarvitse kertoa paljoa, sillä eihän se ole mitään rakettifysiikkaa. Et vain syö 18-24 tunnin aikana mitään.. Et tarvitse käydä kurssia oppiaksesi miten se tehdään.. Voit toki juoda teetä, kahvia. Voit myös laittaa lääkärien ja gourmet-kokkien suosittelemaa Celtic Sea Salt tai himalajansuolaa vetesi, teesi yms sekaan. Se on jopa suositeltavaa paastoamisen aikana. Ja vettä tulee juoda normaalia enemmän pätkäpaastopäivinä.

Suosittelen jopa juomaan Bulletproof tyylistä rasvakahvia, jonka kautta voit saada jopa 500-1000 kaloria per kahvikuppi ja tehostaa rasvanpolttoasi nopeammaksi kuin mitä sen pitäisi olla. Saatat kuvitella, että tämä hulluushan pysäyttää paaston ja lihottaa... Mutta ei pysäytä ja päinvastoin. Saat silti paaston hyödyt. Toki kannattaa pätkäpaastota ilman tätäkin, mutta tämä pieni vinkki tekee pätkäpaastoamisen satoja kertoja helpommaksi. Paastosi ei katkea kunhan syöt pelkkää rasvaa ja et tippaakaan proteiinia saati hiilihydraatteja, juomalla rasvakahvin aamulla saat silti pätkäpaaston hyödyt.

Tämä on naisille PALJON parempi tapa paastota: "Bulletproof Intermittent Fasting basically tells a woman’s body that it’s time for autophagy (cellular cleanup) and rapid fat loss (ketosis), but it preserves adrenal function more than normal IF. Since you’re actually using adrenal hormones (catecholamines) to burn fat, this *really matters* more for women. Does Bulletproof Intermittent Fasting work better for women? Yes. One woman just lost 28 lbs in 28 days on Bulletproof Intermittent Fasting and told me about it this morning." - A Bad Combination for Women: Intermittent Fasting and Paleo (kommenteissa paljon huippuinformaatiota)

"Instead of going 18 hours without food, you have Bulletproof Coffee in the morning, which is low toxin coffee that doesn’t cause adrenal stress the way most coffee does, blended with a nice big hunk of grass-fed butter and MCT oil in it for breakfast with no carbs or protein. It tastes great.

The fat makes your body stay in ketosis so your physiology gets the benefits of Intermittent Fasting, but the fats provide enough fuel for your brain that you don’t get the same stress response. You still have energy (it feels like more energy than a normal breakfast provides), and you can still make hormones. You don’t even want to eat lunch when you have Bulletproof Coffee for breakfast."


Muista käyttää Bulletproof kahvissa MCT-öljyä, se on huomattavasti parempi kuin pelkkä kookosöljy: "Dave? Is MCT really that much better? Should I ditch coconut oil for MCT then or use both?" - "The mct oil is 6 times stronger than coconut oil. I wouldn’t put it in there if it wasn’t significantly better. ;-0" - Biohakkeri guru Dave Asprey

Jos syöt ja käytät kookosöljyä vain laihtumisen takia (kuten jo sadat miljoonat ihmiset käyttävät - ja suurin osa heistä on hoikkia), niin MCT-öljy on 6 kertaa parempi sijoitus - saat enemmän niitä parhaita rasvahappoja ja se tulee maksamaan vähemmän.

Magical Fat That Increases Good Cholesterol and Lowers Abdominal Obesity in Women

6 kertaa parempi kuin kookosöljy - MCT-öljy on termogeeninen rasvaa polttava rasva - "Huijauskoodi laihtumiseen"

Ihmiset suosivat näissä piireissä Now Foodsin MCT-öljyä joka on lasipullossa ja Pharmaceutical Grade, ja sama on itsellänikin käytössä (tilattava DHL rahdilla, saapui kolmessa päivässä). HUOM. Aloita MCT-öljyn käyttö aina pienistä määristä, vaikka olisit fat-adapted ja kookosöljyn suuri kuluttaja. Varoitan tästä niin et esim. bussimatkan aikana ripuloi housuusi ja kiroa Bulletproof kahvia! :)

Käytä tätä kohuttua huippulääkärien suosimaa Bulletproof rasvakahvi taktiikkaa helpottaaksesi ja parantaaksesi pätkäpaastoamisen hyötyjä...

Esimerkki pätkäpaastosta Bulletproof kahvin kanssa: Syö iltapala klo 22 mennessä. Aamulla skippaat aamupalan tai vedät Bulletproof kahvin (eli laadukasta kahvia + MCT-öljy/kookosöljy + luomu voi) - tällä pitäisi pärjätä vähintään klo 12 saakka. Töissä voit juoda vettä tai teetä pimpattuna laatusuolalla - tai voit myös ottaa Bulletproof kahvin ainekset mukaan töihin esim. CafeCeps kahvi + johonkin pikkupurnukkaan kookosöljyä tai MCT-öjyä ja voi paketti mukaan tai tällekkin oma purnukka. Sitten viimeistelet sen maidonvaahdottimella joka kulkee mukana minne vain.

Työkaverit tulevat kyllä katsomaan sinua kuin olisit mielisairas... Ettäkö laitat voita ja muuta rasvaa kahviisi??? Mutta liikkuessa ylöspäin elämässä täytyy tehdä kompromisseja, ja ennen pitkää todennäköisesti työkaveritkin tai koko työpaikkasi saattaa olla Bulletproof kahveilla.

(se on tulevaisuus)

Kun pääset kotiin voit syödä klo 16 alkaen, jolloin 18h pätkäpaasto on saavutettu.. Voit toki mennä muutaman tunnin eteenpäin halutessasi. Kuka ei pystyisi tähän kerran viikossa? Voit myös tehdä tämän paastopäivän vkloppuna tai silloin kun et ole töissä. Mutta toisaalta tämä protokolla parantaa tuottavuutta reilusti - loistava yrittäjille. Bulletproof seuraajia alkaa olla jo niin paljon, että jos et ole itsekin samanlainen niin jäät elämässä jälkijunaan... (lataa tämä ja katso mitä sinun tulisi syödä)

On parempi olla edelläkävijä tienraivaaja kuin perässä laahustaja. Dave Aspreykin on monesti puhunut kuinka on jo lukuisia firmoja joiden kaikki työntekijät ovat Bulletproof kahvin käyttäjiä - ja ne jopa tarjotaan työnantajan toimesta, parantaahan se tuottavuutta ja aivotoimintaa niin paljon.

"Fast, and you will get healthy" - profeetta Muhammad

Edelläkävijät nauraa "treenilatureille" ja ennen treeniä syönnille


Ainoa juttu minkä mainitsen poiketen moneen muuhun informaatioon on tieto joka tulee Eat Stop Eat intermitteng fasting kirjasta, joka kannattaa lukea jos haluaa tieteellisiä tutkimuksia paastoamisen hyödyistä. Kirjassa esitetään, että paaston suurimmat hyödyt tulee vasta 18 tunnin paaston jälkeen. Sitä ennen et saa lähes mitään hyötyjä. Jos treenaat suositulla Leangains pätkäpaasto-menetelmällä jossa salilla käydään paastotilassa, niin kannattaa ottaa treenin jälkeiset palautusjuomat/ruuat vasta kun väh. 18h viime syönnistä on kulunut. Näin tekevät myös monet asiantuntevat suurikokoiset bodaajat. Tiesitkö? Edelläkävijät treenaavat fästättynä.

Niin, et tosiaankaan tarvitse mitään "pre-workout aminohappoja jotka hurahtavat kehoosi ÄKKINÄISESTI" ja muita vastaavia markkinointikusetuksia, joihin ihmiset ikävän usein lankeaa ja heittää rahaansa kirjaimellisesti vessanpönttöön. Ennen treeniä on viimeinen aika syödä mitään... Mutta treenaajille on maailman helpoin myydä mitä tahansa sontaa.. Kuten jotain pre-workout, treenin aikana ja treenin jälkeen juotavia hienon näköisiä väriainemömmöjä. Juo vaan niitä jos haluat.. Mutta et todellakaan tarvitse niitä - luulen, että pärjäät PAREMMIN ilman niitä väriaineita ja sukralooseja.

Parhaat bodaajat, menestyjät ja edelläkävijät lähinnä NAURAA kyseisille tuotteille. Mutta dumbed down ihmiset ostavat kyllä näitä tuotteita unitilassaan, kauppa käy ja sehän on hyvä niitä tekeville firmoille. Päätät kuitenkin euroillasi mitä tuet.. Voit tukea dumb down yhteiskuntaa, dumb down tuotteita ja dumb down firmoja tai voit ottaa elämässä menestymisen omiin käsiisi...

Et tarvitse niitä "Rushing Ultra RAPID HYDRO AMINO FAST-ACTING FAT BLASTING BELLY SHOCK BURNER" tuotteita sisältäen keinotekoisia makeutusaineita kuten sukraloosia jolla on nykyisin korvattu aspartaami (jota kukaan ei enää käyttäisi, onhan se jo viranomaisten toimesta luokiteltu vältettäväksi), plus adhd-värineainesekoitukset tähän päälle kehosi "hyväksi". Not cool, ellet halua alaspäin elämässä...

Edelläkävijöistä tietämättömät bodaajat ja salilla kävijät puhuvatkin sairastelevansa ja kärsivänsä flunssasta usein, johon menee kuukausien salilla käynnit hukkaan... Johtuisikohan ehkä noista keinomakeutus sukralooseista sun muista myrkyistä... Viranomaiset ovat jo muuttaneet sukraloosinkin luokittelun turvallisesta vaaralliseksi. Mutta kannattaa silti jatkaa käyttöä - näin ainakin näiden tuotteiden myyjät kertovat, mutta jättävät kertomatta tuosta tuoreesta tutkimuksesta.

Ja epäilijöille tiedoksi... Jopa Dwayne 'The Rock' Johnson ja Hugh 'Wolverine' Jackman harrastaa leangains -tyyppistä pätkäpaasto treenaamista, eli salilla käydään paastotussa tilassa ja fästätään noin se 16h ennen sitä, päivän kalorit syödään siis lyhyen 6-8 tunnin ajan sisällä. Helpoin tapa saada "revitty" kroppa.

Hugh Jackman (a.k.a. The Wolverine): Lean, Ripped, and Deadlifting 350+ in Toe Shoes

Hugh 'Wolverine' Jackman paljastaa revityn kroppansa salaisuuden


Jos adaptoit paastoamisen elämääsi, ihan vaikka paastoaisit vain yhden päivän viikossa, niin näin pienellä muutoksella voit ostaa lähes mitä vain. Voit kävellä Stockmannin herkkuosastolle ja ostaa mitä tahansa ennen kalliita laatujuustoja jotka ovat täynnä lihaksille ja hampaille elintärkeätä K2-vitamiinia.

Näin sinulle jää myös enemmän varaa ostaa niitä mukamas kalliita laatuproteiinituotteita, tai esim. astaksantiinia joka on kirjaimellisesti treenaajien taikapilleri - nykytiedon valossa voi olla lähes ajantuhlausta treenata ilman astaksantiinia, tai saat ainakin hitaammin tuloksia. (PS. Astaksantiinin käyttäjien kannattaa nähdä tämä kommentti - onko käyttämäsi tuote niin hyvä enää?)

Lähes naurattaa kun ihmiset sanoo, että jokin on kallista. Ja sillä välin itse tuhlataan rahaa huomaamatta mihin tahansa turhaan, jolla ei ole mitään muuta kuin haittaa elämään. Ostetaan paistopisteiden margariini-croisantteja, koppa estrogeeni-kaljaa, light-limuja ja eineksiä... Ja sitten kun "yritetään olla terveellisiä" niin ostetaankin soijamaitoa, joka tekee ihmisestä vielä sairaamman.

Sammakko kattilassa metafora - Kuinka ihminen lihoo tunnistamattomaksi ja huomaamatta vanhentuu 20 vuotta


Näillä tavoilla kun mennään säännöllisesti, niin ihmiselle käy kuten sille kuuluisalle sammakolle joka laitetaan kattilassa olevaan haaleaan veteen ja aletaan lämmittämään sitä pikkuhiljaa. Kun se lämmitys tapahtuu pikkuhiljaa niin sammakko huomaamattaan tulee kiehutetuksi, se ei edes ymmärrä ja huomaa sitä kunnes se on liian myöhäistä. Sammakko on sillä kuuluisalla mukavuusalueella - ja tämän esimerkin tapahtuma käy myös monille ihmisille.

Tämä sammakko kattilassa metafora tapahtuu pelottavan useille nuorille miehille ja varsinkin naisille, jotka parikymppisinä ovat vielä kauniita ja hoikkia... Ei mene kuin pari vuotta, viimeistään jo 30 vuotiaana monet näistä ovat kirjaimellisesti transformoitunut, muuntautunut täydellisesti - monia ei tunnista lainkaan edelliseksi ihmiseksi. Sama ihminen on saanut 30 kiloa ylipainoa, naama on turvonnut, käsiläskit lepattaa - tuntuu kuin ihminen olisi vanhentunut 20 vuotta. Sammakko kattilassa efekti tapahtuu pelottavan nopeasti ja ihmiselle itselleen huomaamatta. Kunnes on liian myöhäistä...

Niinkin simppeli asia kuin intermittent fasting pätkäpaastoaminen kerran viikossa voi estää tämän sammakko kattilassa metaforan tapahtumasta.

Mieti tapojasi - Ällistyttää, että 50 vuotta sitten TV:ssä on ollut tälläistä infoa - näe lisää


Oletko motivoitunut elämästä pitkällä tähtäimellä? Jos normaali ihminen ajattelee että vedänkö perjantaina kovat kännit vai en niin tottakai hän vetää.

Koska hän ei näe tulevaisuuteen. Hän ei näe tulevaisuudessaan mitään hienoa vaan ajattelee, että voin nyt juoda ja pitää hauskaa tai sitten en - joten tottakai hän juo, ei hänellä ole mitään syytä olla tekemättä sitä. Silloin tällöin se on tietty OK ja hyvästä, itseasiassa patistan ihmisiä käymään ulkona hyvissä yökerhoissa, puhun kovien kännien juomisesta siinä mielessä kun se on elämäntapa tai tapahtuu vähintäänkin monta kertaa viikossa.

(Kai tiesit, että voit saada kovat euforiat ja päästä ylöspäin elämässä eräällä harvoin julkisesti puhutulla, mutta menestyjien salaisesti käyttämällä jutulla (näe kommentit) ... Kai tiesit, että on luontaisiakin "huumeita" jotka saavat sinut lähes yhtä hyvään olotilaan kuin viina? Pidän raaka kaakaota tälläisenä stimulanttina - katso tämä video ja motivoidu ottamaan raaka kaakao satunnaisesti käyttöösi ennenkaikkea "huumeena" -- näe tästä mielenkiintoinen juttu alempaa)

Haluatko olla voittaja aina? Näe tulevaisuuteen... (+Suurin syy väsymykseen)


Haluatko sinä, että sinun aivosi toimii vielä 50+ vuotiaanakin? Haluatko vielä harrastaa seksiä yli 50 vuotiaana, vai tuhota kaiken kyvykkyytesi elämään?

Haluatko matkustella maailmalla "sitten eläkkeellä", jos sinulla sitten enää energiaa moiseen olisi...

Kaikki sanoo haluavansa matkustella enemmän mutta todellisuus on se, että harva matkustelee koska onhan se niin rankkaa ja vaikeata. Kyllä ihmiset sanoo, että olisihan se ihan kivaa.. Mutta nääh. Matkustelu on hyvin rankkaa ja tarvitsee paljon valmistelua, harvalla on siihen energiaa.. Liian vaivalloista.

Sinulla on kaikki täydellisen okei omalla mukavuusalueellasi. Mitäpä sitä lähteä muuttamaan. Et halua liikkua pois paikaltasi. Haluat lähinnä lähteä hakemaan margariinilla leivotun croisantin ja voidella siihen vähän lisää margariinia ja huuhdella sen alas light-kokiksella. On helpompi olla väsynyt vätys ja katsella tosi-tveetä.

Mutta näetkö tulevaisuuteen ja mietit mitä kaikkea voitkaan saavuttaa kun sinulla on visio jostain? Vai etkö näe tulevaisuuteen, etkö näe nykyisellä identiteetilläsi mitään motivaatiota tai tarkoitusta elämääsi pitkässä juoksussa?

Ota ensi askel matkalle kohti parempaa - Tee asiat 1% paremmin joka päivä


Suurin syy väsymykseen elämässä on se, että ihmisellä ei ole mitään syvempää tarkoitusta elämässä. Ei ole motivaatiota elämään, ei nähdä tulevaisuuden tarjoavan mitään elämäämme. Helpompaa ottaa ne kovat kännit tänään kuin miettiä, että ehkä haluaisit aivosi toimivan optimaalisesti vielä 50 vuotiaanakin.

Mitä vanhemmaksi ihminen tulee sitä hienommaksi hän muuttuu. Monellako ihmisellä on tälläinen ajatusmalli? Ei lähes kellään. 50 vuotiaana sinun tulisi olla tuhansia kertoja loistokkaampi kuin 25 vuotiaana. Mutta ihmiset ajattelevat päinvastoin: nuorena on elettävä kun on vielä loistokas, koska kohta alkaa huononemaan - mutta muuntamalla tämän ajatusmallin päälaelleen voit saavuttaa jotain täysin erilaista ja paljon parempaa. Mitä vanhemmaksi tulet sitä loistokkaammaksi tulet. Adoptoi tämä ajatusmalli ja huomaat vain paranevasi päivä päivältä.

Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin, olethan katsonut Fight Club elokuvan (tai lukenut kirjan)... Miten kukaan ei voisi olla motivoitumatta siitä sanomasta... Siitä yhteiskunnan sairaudesta ja mitä yhteiskunta on tehnyt meille, ja haluavan muuttaa sen? Kyseisen elokuvan pitäisi herätellä ja saada sinut pohtimaan, että oletko elänyt läpi elämäsi yhteiskuntahypnoosin alaisena?


PLUS: Ajankohtainen JOULULAHJA SPESIAALI


On taas Joulun aika piakkoin, ja iHerbissä tulee vuoden kiireisin aika - tilaukset saattaa ruuhkaantua ja niissä voi kestää. On parempi olla ajoissa, kuin olla pahoillaan...

Ethän ole enää geneerinen mielikuvitukseton tallaaja, joka ostaa markettikamaa kuten Axe dödöjä, shampooita ja muita valmiita joululahjapakkauksia lahjoiksi?

Tälläiset lahjat saavat vastaanottajan ajattelemaan, että enkö merkitse tämän enempää kyseiselle ihmiselle. Eikä aiheuta sitä emotionaalista efektiä, jonka saat kun olet panostanut ja edes vähän ajatellut laatikon ulkopuolelta.

Joululahjatkin voi päivittää...

iHerb on luonut valmiiksi hyvin houkuttelevia joululahjapaketteja.

Voit hankkia esimerkiksi Exotic Chocolate Bar Collection setin suklaanystäville.

Hieman terveellisempiä karkkeja Yummy Gift Pack setistä.

Harvan kohdalla voi mennä väärään shea saippua, huulirasva ja käsirasva setillä Sumptuous Shea Set.

Miehet tykkäävät varmasti näistä erilaisista suihkushampoo ja deodorantti tuotteista (jotain laadukkaampaa & UNIIKIMPAA kuin mitä paikalliset marketit tarjoaa) Men’s Essentials.

Luxurious Soap Trio on myös mielenkiintoinen ja mieleenpainuvampi lahja kuin suklaarasia - muistut aina mieleen kun saippuaa käytetään.


Katso lisää iso määrä eri vaihtoehtoja tästä.

Edellisessä Joululahjaideoita iHerbistä -artikkelissani on myös jotain potentiaalisia ideoita.

Tällä hetkellä kannattaa tilata iHerbistä vain DHL rahdilla, maksaa $8 eli on vain 2,90 euroa kalliimpi kuin halvin rahti. Saat paketin seurannan ja se voi olla kotiovellasi jo kolmessa päivässä tilaushetkestä. Nyt on maailmanlaajuisesti ruuhkaisin aika Joulun takia, ja paketteja voi kadota. DHL rahdilla saat joululahjatilauksesi varmuudella kotiin ajoissa. Ei tarvitse turhaan huolehtia.

Mutta älä tilaa mitään lääkeaineiksi luokiteltavia jos tilaat DHL-rahdilla, ja jos olet iHerb ensikertalainen niin lue täältä lisää.


Bonus spesiaali: Kännit kaakaolla? Huumaavan TYRMÄÄVÄ resepti...


Kuten ylempänä mainitsin, raakaa kaakaota kannattaa käyttää välillä "huumausaineena" ja stimulanttina. Jos sinun tarvitsee pysyä ylhäällä koko yö (raaka kaakao auttaa siihen), kenties lähdet viihteelle... Niin sekoita pääsi seuraavalla reseptillä.

Tämä juoma tehdään kuumaan veteen, eli kiehauta vedet. Voit myös tehdä tämän esim. pakuri-inkivääri pohjaiseen teehen, joka tietenkin olisi parempi.

- Pohjaksi voimakkain tuotteeksi tehty onnellisuus stimulantti jota tiedän... Eli CocoCardio - scoop tai pari tätä raaka kaakaojauhetta joka on pimpattu punajuurijauheella ja hibiscus uutteella.

Minkä takia tämä on voimakkain onnellisuus ja hyvänolo stimulantti mitä tiedän? Koska raaka kaakao sisältää serotoniinia joka on ns. onnellisuushormoni + punajuuri sisältää betaiinia joka muuntautuu kehossa serotoniiniksi + hibiscus tee uute joka mm. rentouttaa, poistaa hermostuneisuutta ja tarjoaa muita hyötyjä.

Maailman paras "state booster" ja hyvänolon stimulantti? Mullistava kaakaosekoitus

Näistä syistä CocoCardio on jo yksistään ällistyttävä "state-booster" eli olotilan nostaja, mutta olen vienyt sen vielä pidemmälle tällä reseptillä...

Lisäksi...

- Teelusikka jo legendan maineessa olevaa peppua ja rintoja kasvattavaa maca-jauhetta joka tutkimuksien mukaan toimii jopa antidepressanttina ja vähentää jännitystä

- 1/4 teelusikka ashwagandhaa ja sama annos brahmijauhetta (ashwagandhan ainesosat nostavat serotoniinitasoa kehossa ja edesauttaa hyvää olotilaa, brahmi eli gotu kola lisää aivoverenkiertoa + valppautta sekä vähentää ahdistusta ja jännitystä)

- Kreatiinia n. 1/4 teelusikkaa joka liukenee nopeasti kuumaan veteen - kova Dave Aspreyn suositus koska kreatiini toimii tutkitusti aivoboosterina, eli ei todellakaan vain bodaajille - kaikki jotka haluavat tehostaa aivotoimintaansa tulisi ottaa kreatiinia, se virkistää ja piristää sinua - anna kreatiinin liueta nesteeseen ennen juontia (kestää kauan - paitsi lämpimässä vedessä), muuten saatat saada mahakipuja - ÄLÄ koskaan käytä kreatiinia joka ei ole saksalaiselta Creapure tuottajalta, joka on maailmanlaajuisesti ainoa oikea kreatiini mitä markkinoilta löytyy - muut voivat olla kiinalaista raskasmetallipitoista roskaa jota en käyttäisi, tästä on tehty monia kliinisiä tutkimuksia ja Creapure merkinnän omaava kreatiini on ainoa jossa ei ole raskasmetalli epäpuhtauksia, muissa on valtavat pitoisuudet --- kaikki kreatiinit eivät ole kreatiinia

- Kookospalmusokeria n. teelusikka, vaihtoehtona paikallista hunajaa (makeutusta tarvitaan CocoCardion kitkerähkön maun takia)

- MCT-öljyä 1-2 teelusikkaa tai vaihtoehtona kookosöljyä ruokalusikka, MCT on tosin 6 kertaa tehokkaampaa kuin kookosöljy ja MCT-öljyn avulla tämä juoma nousee päähän - Tiesitkö? MCT-öljy on termogeeninen rasva, eli rasvaa polttava rasva - lähes kuin huijauskoodi laihdutukseen

(Näe myös NOW Foods MCT Oil Supplement Review video)

Jos teet tämän mukiin niin käytä maidonvaahdotinta/sauvasekoitinta loppusilaukseksi, tai käytä blenderiä.

VAROITUS: En todellakaan suosittele tällaista juomaa päivittäiseen käyttöön. Tästä voi tulla jopa krapulan kaltaisia oireita. Ja jos et halua pysyä koko yötä ylhäällä niin älä juo tämäntyylistä juomaa enää klo 18 jälkeen. Tämän on tarkoituksena toimia stimulanttina ja vain rentoutumiskäyttöön.

Jos et vielä katsonut tätä raaka kaakaota "huumekäyttöön" motivoivaa videota, niin katso se viimeistään nyt. Vaikka video puhuu kaakaota vastaan niin se on itseasiassa lähes kuin ylistyspuhe raa'an kaakaon huumaavalle vaikutukselle, joka tietyissä piireissä motivoi entistä innokkaammin kaakaon käyttöön. Huumeet kiinnostaa ihmisiä - ja varsinkin tämä huume. Laadukas kaakao voi olla todella terveellistä, mutta ala ajattelemaan sitä myös "huumausaineena".

Ja pahoittelut kaikille jotka ovat kommentoineet tai lähettäneet emaililla kysymyksen johon en ole toistaiseksi kerinnyt vastaamaan. Mielellään otan kommentteina (blogiin) kysymyksiä lisäravinteista tai mistä vain, koska tästä hyötyy samalla muut. Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mutta kiireiltäni en voi taata tätä, josta toivottavasti et pahoita mieltäsi.

Laita pätkäpaasto testaukseen ja huomaa kuinka pääset ylöspäin elämässä.


26 kommenttia:

 1. Hei ja KIITOS!
  Tuota MCT-öljyä saa myös Suomesta apteekeista. Esim. Yliopiston Apteekista ja tilasivat myös pyynnöstä tänne Matinkylänkin apteekkiin. 500ml/22.50e

  VastaaPoista
 2. No niin, MCT-öljy + muut tykötarpeet tilattu! Bulletbroof lähtee käyttöön heti kun tuo öljy saapuu. Toivottavasti ei taas tulli iske käpäliään tähän pakettiin, kun loppusumma on 48 dollaria. Tulli on ollut kiinnostunut 2 - 3 Iherbin paketista, vaikka ei ole ollut ylimääräistä.

  VastaaPoista
 3. Onko Sinulla kokemusta miten maca toimii bulletproof kahvissa? Onko suositeltavaa edes yrittää, vai johtaako se pienikin hiilarimäärä paastotilan katkeamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii, laitan macaa itsekkin välillä päiväkahviin.

   1 teelusikka tuskin katkaisee paastoa, mutta pari ruokalusikkaa macaa voi jo katkaista.

   Poista
 4. Katselin ilmaisviikonloppuna tuon Aspreyn Creativelive-luennon. Sieltä nousi mielenkiintoinen aspekti, jossa puhuttiin seksimääristä, tarkemmin sanottuna ejakuloinnista. Aion tuon kurssin ostaa itselleni joululahjaksi, pätkiä olisi mukava katsoa uudelleen. Kuitenkin jo ennen sitä; löytyykö sinulla tietoa, että onko vähäisemmästä ejakuloinnista hyötyä, onko tälle muualla tieteellistä näyttöä? Ainakin tuo joka 14 päivä tai kerran kuukaudessa rytmi tuntuu olevan hyvin haasteellista... Viittaan siis tähän artikkeliin: http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-sex/

  VastaaPoista
 5. Pieni kommentti tuohon dhl:n "erinomaisuuteen". Tilasin kaksi pakettia samana päivänä, toinen dhl ja toinen airmail pakettina. Tulihan se dhl paketti 3 päivässä suomeen, mutta kesti vielä viikon kun sain sen kotiin ja vaati kaksi soittoa perään. Airmail paketti tulikin seuraavana päivänä dhl paketin saapumisesta..

  VastaaPoista
 6. Moikka :) löysin just nää sun sivut ja oon selaillu sieltä ja täältä ja jossain kommentissa mainitsit ettet enää suosittele Crystal Deodorant Stone....ymmärsinkö oikein että kyse on dödöstä? Itse käytän kyseistä dödöä ja siks kiinnostuin kommentista ja kysyisinki et mikset enää suosittele? terv. utelias liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ymmärsit oikein.

   Miksi en suosittele stone/crystal deodorantteja on selitetty seuraavassa artikkelissa ensimmäisen kuvan jälkeen:

   http://karppaajansuositukset.blogspot.fi/2012/12/joululahjaideoita-iherbista-lahjaideat-joululahjat-netista-nettishoppailu-alv-muutos-2013.html

   Poista
  2. Satunnaisessa Crystal deodorant käytössä en näe ongelmia, mutta jos päivittäin alkaa hieromaan sitä kehoonsa, niin ei ole mitään varmuutta onko se jopa haitallista... Vaikka eri lähteet sanoo ettei siinä ole samanlaisia ongelmia kuin normaaleissa alumiinideodoranteissa.

   Stone/Crystal deodorantti on useille erittäin toimiva hienhajua vastaan (ainakin omassa käytössä on), joten sinänsä ikävä etten voi täysillä suositella sitä. Mutta satunnaisessa käytössä tuskin on mitään pelättävää. Jos haluat käyttää sitä kerran viikossa kun olet menossa esim. treffeille, niin antaa mennä vaan.

   Poista
 7. Hei, mitä tapahtuu jos juo bulletproof kahvia, muttei muuten noudata kyseistä diettiä? Paino on kyllä kohillaan, mutta aivotoiminta ei... Voiko käydä niin, että pahimmassa tapauksessa myös aivot alkavat liukenemaan??? APUA!

  VastaaPoista
 8. Jos mulla ei satu oleen kaapissa luomu voita eikä MTC-öljyä käykö pelkkä cafe cheps kahvi+ kookosöljy paasto päivinä ? eikö jos vetää pelkkää rasvaa saa paaston hyödyt joka tapauksessa? mutta onko juuri tossa bulletproof kahvissa joku erikois juttu et polttaa tehokkaasti rasvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se kookosöljy kahvikin toimii.

   Upgraded kahvissa ei ole mitään erikoista, se on vaan homevapaata puhdasta kahvia.

   Poista
 9. Moikka. Olen kuullut tosta MCT-öljystä hyvää mutta myös huonoa. Esim eikös mct ole teollisesti valmistettu, niin eikö se ole aina huono?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MCT-öljyä ei sellaisenaan esinny luonnossa, joten kyllä se on teollisesti valmistettu tuote kuten monet muutkin öljytuotteet joita kaupoista saa. Teollisesti valmistettu ei tietenkään aina tee asiasta pahaa, kuten ei oliivöljykään ole huono. Oliivi ja kookospähkinä löytyy luonnosta, niistä voi teollisesti erotella öljyjä ja ainesosia.

   Ei tietenkään kannata liikaa syödä yksittäisiä eristettyjä aineita, kuten MCT-öljyä saati edes kalaöljyä joka voi myös olla haitallinen pitkäkestoisesti yliannostettuna.

   Poista
 10. Oletkos koittanut jo uutta Cocovin MCT-öljyä? Näyttäisi olevan ainakin Life yms. kauppojen hyllyssä jo saatavilla. Sehän on tehty pelkästään kookoksesta. Onkohan millaista kamaa verrattuna NOWin tai Aspreyn tuotteeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut sen olevan ihan OK mutten ole itse käyttänyt. Hinta-laatusuhde on edelleen paras Now Foods MCT iherbistä... Ja viisas rahankäyttö on yksi elämässä menestymisen salaisuus, joten NOW on paras investointi jos MCT:tä haluaa käyttää.

   Lopputuote on käytännössä aivan sama oli se tehty kookoksesta tai ei, järkevämpi on katsoa paljon siinä on kapryyli- ja kapriinihappoja, jotka ovat niitä väitettyjä "superrasvoja" joilla on aivotoiminta- ja laihdutushyötyjä. Ja kaikissa MCT-tuotteissa se lähentelee sataa prosenttia.

   Poista
  2. Itse itselleni vastaten tuli hankittua toissapäivänä puteli tuota Cocovin MCT:tä ja näin parin päivän testin jälkeen olen huomannut että tätä voi vetää paljon enemmän ilman että rupeaa vatsaa vääntämään. NOWin tuotteesta maha ottaa paljon helpommin herneen nenään...

   Poista
 11. Kannattaako tota paastoa tehdä useamminkin kuin kerran viikossa vai onko siitä jopa haittaa ja jos sitä tekee viikon aikana useammin niin onko sillä mitään väliä jos tekee sen peräkkäisinä päivinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä haluaisin tietää, että vaikuttaako aminohappojen ottaminen kesken paaston itse paastoon mitenkään? olen kuullut etkä jotkut vetää, mutta mistään en ole varmaa tietoo saanut.

   Poista
  2. Hei.

   Paastoa voi tehdä useammin kuin kerran viikossa, mutta toki kannattaa sitten myös syödä hyvin aina paaston jälkeen, ettei mitään aliravitsemusta ala ilmaantumaan. Itse paastoan satunnaisesti 1-2 kertaa viikossa, yleensä 16-24h. Harvoin peräkkäisinä päivinä, mutta en usko siinäkään olevan ongelmaa.

   Pätkäpaastoaminen on erittäin fiksua ainakin ylipainoisille, mielestäni yksi helpoimmista tavoista laihtua. Suurella rasvavarastolla voi mennä pitkiäkin aikoja syömättä - eli voi paastota useammin. Ja jos paastoaminen tuntuu kauhealta ja jatkuva nälkä vaivaa, niin Bulletproof kahvireseptin kanssa paastoaminen helpottaa sitä huomattavasti. Itseasiassa bulletproof kahvi ja paasto on uskomaton kombo, jota kaikkien kannattaa harrastaa silloin tällöin.

   Normaalipainoisten / hoikkien ei välttämättä kannata paastota kuin vain kerran viikossa, ellei sitten oikeasti syö kunnolla aina paaston jälkeen ja käytä kenties jopa jotain lisäravinteita. Esim. c-vitamiinijauhetta voi nauttia veden seassa paastonkin aikana, joten esimerkkinä siitä ei ainakaan pääse tulemaan puutetta.

   Täytyy muistaa kuinka ihminen on elänyt miljoonia vuosia juuri siten, että ollaan pitkiä aikoja ilman ruokaa ja sitten taas mätetään kuin oltaisiin maailman parhaassa buffetissa (eli saa saaliin tai törmää vaikka ampiaispesään ja syödään sokeriähkyt), jonka jälkeen taas ollaan pitkä aika ilman ruokaa kunnes jälleen törmätään ruokalähteeseen. Nykypäivänä taasen ruokaa on saatavilla liikaa ja liian helposti, joten sekin tekee paastoamisesta fiksua.

   Aminohapoista paaston aikana on juttua yhden postaukseni kommentissa, se luultavasti vastaa kysymykseesi:
   http://karppaajansuositukset.blogspot.fi/2013/08/heraproteiini-konsentraatti-whey-proteiinijauhe.html?showComment=1402436414321#c8950027342547080908

   Poista
 12. Mielenkiintoinen juttu osui silmään paastoamiseen liittyen... Paaston aikana voi nauttia fermentoituja vihanneksia ilman että paasto katkeaa:

  http://criticalmas.com/2011/10/intermittent-fasting-the-no-hunger-method/

  Well coconut oil by itself may not be enough for the hungry. Have no fear, the Perfect Health Diet book came up with another idea. It said you can consume fermented vegetables on a fast. Wouldn’t the carbs from the vegetables interfere with achieving ketosis? Nope. From the book:

  "Most vegetable carbohydrates are intercepted by gut bacteria, which digest vegetable fiber into short-chain fatty acids."

  If the book is correct, I could eat coconut oil and sauerkraut and still go into ketosis. I decided to test it out.

  Monday night: My last food intake was at 10 PM.
  Tuesday 10 AM: 1 tablespoon of coconut oil, 100 grams of cortido sauerkraut.
  Tuesday 1 PM: 1 tablespoon of coconut oil, 100 grams of ghost pepper sauerkraut.

  The cortido sauerkraut has some carrots, so I was concerned that those carbs might be enough to prevent ketosis. But it didn’t. At 2:30 PM, I tested Moderate ketones on the Ketostix. Victory!

  Lisävinkkejä siis paastoamisen helpottamiseen :)

  VastaaPoista
 13. Katkeaako paasto jos ottaa d-vitamiinia, astaksantiinia tai kalaöljyä? Päteekö 30 kalorin raja kaikkia ruokia niin ettei se katkaise paastoa jos menee sen alle? Paitsi bulletbroof kahvista tulee paljon kaloreita, mutta kun se tulee rasvasta niin sekään ei katkase paastoa.

  VastaaPoista
 14. voiko kookosvettä juoda paaston aikana? cafecepsin sekaan voi laittaa myös kirkastettua voita ja hapankaalikaan ei vissiin katkase paaston hyötyjä?

  VastaaPoista
 15. Moi. En tiedä eikö viime viestini ole tullut perille vai eikö niitä ole julkaistu, siitä on varmaan jo 3kk.. No joka tapauksessa pistän kysymykseni uudestaan: Voiko paastotilassa ottaa muita vitamiineja kuin c-vitamiini, niin ettei paasto katkea? Esim D, astaksantini, kalaöljy ym..? Ja vielä kysyisin noista teejuomista, voiko kaikkia teetä juoda surutta vaikka paastoaa, vaikka siinä olisi esimerkiksi 5kcal per kuppi?

  Kiitos vastauksista jo etukäteen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä lisäkysymyksenä, voiko paaston Bulletproofkahviin pistää kanelia/kardemummaa/neilikkaa?

   Poista
 16. Hei ! Sopiiko MCT-öljy imetyksen aikana?

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.