torstai 22. maaliskuuta 2012

CafeCeps Kahvi ilmiö

Käsi ylös, kuinka moni ei ole kuullut tästä kaikkien puhumasta CafeCepsistä? No nyt viimeistään olet.

Kun alkuun kuulin kaikkien hehkuttamasta CafeCeps kahvista olin skeptinen ja mietin mitä ihmeellistä tässä on, miksi ihmiset hehkuttaa tätä kahvia?

Päädyin siitä huolimatta tilamaan tätä hyvää kahvia CafeCepsiä, ja pistin vieläpä peräti 2 kappaletta tilaukseen kertaheitolla, olihan se niin hehkutettu ja kaikkien ylistämä "maailman paras kahvi". Jopa kahvi kriitikoiden mielestä loistava laatuinen kahvi. Joten why not, pistetään 2 pakkausta kertaheitolla tulemaan.

Ja niin posti toi noin viikon päästä kotiovelleni iHerbistä tilaamani CafeCepsini. CafeCeps on siis luomulaatuinen pikakahvi jonka tekoon et tarvitse edes kahvinkeitintä, CafeCeps kahvipussin mukana tulee myös scoop eli kauha/lusikka jolla otat helposti pussista päivittäiset annoksesi.Eli vedet vain kiehumaan ja 2dl kuppi täyteen kuumaa vettä. Scoop CafeCepsiä sekaan ja kahvi oli valmista. Annan kuitenkin sen istua ja hautua siinä hetken koska eihän tulikuumaa kahvia kärsi juoda.

Minuuttien jälkeen kun kahvi on jäähtynyt tarpeeksi maistelen. Ja maku on yllättävän hyvä. Juon lisää ja lisää ja tuumailen, että hemmetti tämähän on todella hyvää kahvia! Vaikka normaalisti en edes pidä kahvin mausta erityisemmin, en ainakaan mustan kahvin. Mutta juon sitä silti piristävän vaikutuksen vuoksi. Kuitenkin tätä kahvia juo mielellään, jopa maun puolesta.

CafeCeps siis ansaitseekin kaiken tämän hehkutuksen jota kaikkialla kuulee nykypäivänä. Kieltämättä peittoaa markettikahvit 100-0 vaikka tämä onkin pikakahvi. Kuulostaako uskomattomalta?


Mitä tämä ihmismassojen ylistämä hyvä kahvi sitten sisältää ja miksi se on niin loistavaa ja mikä tekee sen hyvän maun?

Ensinnäkin se on luomu sertifioitua kahvia. Seassa mikronisoituja lääkinnällisiä sieniä. Eli siis Reishi ja Cordyceps sienet jotka ovat harvinaisia perinteisen kiinalaisen lääketieteen arvostetuimpia terveyden tukijoita ja monien sairauksien ennaltaehkäisijöitä.


Siis mikä ihmeen Reishi? Kelaa 0:30 kohtaan niin säästyt introlta


Reishistä sanotaan, että se on maailman numero yksi lääkinnällinen sieni jolla on uskomattomia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Perinteisesti Reishiä on kutsuttu tuhansien vuosien ajan "Kuolemattomuuden sieneksi". En tiedä onko kukaan muuttunut kuolemattomaksi Reishin käytöstä, mutta jokatapauksessa :)


Mikä ihmeen Cordyceps? Cordyceps numero 3 top cure in the world, kohdassa 2:15


Cordyceps sieni on taas niittänyt mainetta urheilijoiden parissa ja nykypäivänä monet maailman menestyneimmät ammattiurheilijat onkin ottaneet Cordycepsin jossain muodossa diettiinsä. Syy tähän on se, että Cordycepsin pitäisi antaa lisää energiaa, kestävyyttä, voimaa ja auttaa lihaksia kasvamaan paremmin.

Näiden yhteisvaikutus luo aikamoisen antioksidantti pommin. Lääkinnälliset sienet myös tuovat extra piristystä ja ovat energisoivia.

Käsi ylös, kuinka moni on edes kuullut lääkinnällisistä sienistä? Niin, en minäkään aikaisemmin ollut. Ja se onkin ollut puuttuva tekijä näin suomalaisen ihmisen ruokavaliossa.

Ja nytkun näitä "ihmesieniä" saa oman kahvikupposensa kyytipoikana niin olen huomannut etten kyllä ole paljoa sairastellutkaan ja päivittäiset energiatasot on myös nousseet aikalailla. Joten kai se on immuniteettia parantanut jonkin verran kun yleensä sairastelee säännöllisesti mutta sienillä sitten ei?
En osaisi varmaankaan palata samaan vanhaan enää, markettikahvit on enää muisto menneisyyden huonolaatuisesta kahvista. Olen nyt jälkikäteen myös maistellut normaaleita suomen laadukkaimpia markettikahveja ja olen aika pettynyt makuun kertakaikkiaan. Enkä myöskään tunne saavani samankaltaista boostia ja piristystä näistä enää.

Tulee vain mieleen "Once you go CafeCeps, you go never back".

CafeCeps kahvin hinta myös hämmästyttää, yksi tälläinen paketti henkilökohtaisesti kuluu kuukaudessa. Ja eittämättä tulee mieleen, että ennenkö tympeällä markettikahvilla meni enemmän rahaa kuukaudessa kuin luomu kahvilla jossa on seassa harvinaisia perinteisen kiinalaisen lääketieteen tärkeimpiä tukipilareita parantamassa terveyttäni joka kahvikupillisella.


Mitä ihmettä... Miten unessa sitä ennen olikaan, eikä nähnyt paikallisia markettituotteita kauemmaksi. Ulkomailta kahvin tilauksessa ei myöskään ole mitään "ekologisuus kriisiä", kyllähän ne markettikahvitkin ulkomailta tulee. Itseasiassa CafeCeps kahvin juojat taitaa ennemminkin olla positiivisesti juuri ekologisia verrattuna halvimman mahdollisen huonolaatuisen massatuotetun kahvin kuluttajiin.

Suomalaiset on kahvinjuoja kansaa ja samalla huonolaatuisen sekä samaan aikaan kalliin kahvin suurkuluttajia. Joten juotpa paljon tai vähän kahvia niin miksipä ei päivittää sitä parhaaseen mahdolliseen?

Tuotetta myy iHerb ja CafeCeps onkin heidän oma tuote.
Madre Labs, CafeCeps, Instant Organic Coffee Beverage, 3.52 oz (100 g)

Ja jos iHerb on sulle uusi juttu, niin katso tuolta lisää.

15 kommenttia:

 1. Thaimaan matka on pian tulossa ja pitänee viedä mukana cafeceps kahvi pussi joka toimiikin mahtavana travel kahvina. Matkustelijoille erityisesti tämä onkin mahtava. Hotelleissa on aina vedenkeittimet ja cafecepsillä voi tehdä miinutissa kahvit aina kun tarvitsee ylösnostajaa ja piristäjää. Ja uudessa ympäristössä(tai maassa) tuleekin tarpeeseen se extra immuniteetti jota lääkinnälliset sienet tarjoaa.

  Unohdin mainita, että jos mietit maistuuko ne sienet tässä kahvissa...? Niin voin vastata, että en ainakaan erota itse henkilökohtaisesti sieniä kahvin mausta mutta toisaalta sitten huomaan näiden sienien luvatut edut olotilassa ja energioissa. Tuntuu ainakin että cafeceps voisi kenties olla yksi parhaista juomista vetää ennen salitreenejä jos haluaa erityistä energia potentiaalia.

  Nyt kun on välillä kokeillut myös normaaleja markettikahveja niin ekaa kertaa huomaa cafecepsin jälkeen miten normaali kahvi ei ole hyvä vatsalla. Tuntuu tekevän jotain outoa mongerrusta vatsaan ja suorastaan jopa pahoinvointia. Ennen kun ei tiennyt paremmasta, ja tämä huonolaatuinen kahvi oli sitä jokapäiväistä arkea niin sitä ei edes huomannut että se olisi tehnyt jotain negatiivista. Ennen ihmettelinkin ihmisiä jotka kertoivat kahvin sopimattomuudesta heille ja kuinka kahvi ei tee hyvää oloa. Ihmettelin että eihän tämä mitään tee, eihän kahvi tunnu missään.

  Nyt siis sen huomaa, kun on jostain paremmasta tietoa, miten markettikahvit itseasiassa voi tehdä jopa huonon olotilan ja tehdä vatsan inhottavan tuntuiseksi. CafeCepsin vatsa ystävällisyydestä krediitit ottaa luultavasti luomuus ja ehkä enemmän kuitenkin nämä lääkinnälliset sienet Reishi ja Cordyceps. Niiden läsnäolo kahvikupposessa tekee sen eron mitä luultavammin.

  Uusin suosikki on muuten tehdä aamulla piparminttu teetä termokseen ja sitten kun on kahvi aika niin termoksesta kuppi piparminttu teetä ja vain scoop madre labs cafecepsiä sekaan ja siinä on valmiina upean makuinen kahvi jossa on piparmintun vivahde. Aivan sanoinkuvailematon tuoksu ja loistava makuyhdistelmä. Päivän loistohetkiä
  saada tätä sekoitusta. Olen kokeillut cafecepsiä nyt lähes kaikissa juomissa mutta piparminttu teehen sekoittaminen voittaa. Try this.

  VastaaPoista
 2. Pistin tilaukseen. Kahvihammasta alkoi niin kolottaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla :)


  iHerbin Cafeceps kommenteista löysin muuten hyvän:

  "In 50 years I have NEVER drunk coffee, but when I received cafeceps as a free sample from iherb, I thought I'd give it a try and really enjoyed it. I purchased a pak in my next order and have enjoyed a cup a day. When I recently ran out of cafeceps, I tried some regular instant and was shocked at the jitters and anxiety I felt. The cafeceps seems to offer a very pleasant boost without the typical coffee jitters. I've read up a little on the reishi and cordyceps and feel that they are a positive addition to my health and well-being. Some may be convinced that consuming caffeine/coffee may be ill advised, but recent news has suggested that 1 cup a day may be beneficial, especially if it's good coffee. Since this is organic and includes the reishi and cordyceps, I feel comfortable enjoying a cup a day and don't feel guilty doing so. Best wishes."

  Tuo summaakin hyvin Madre Labs CafeCepsin tuotteena.

  VastaaPoista
 4. tilasin cafecepsia ja kävin just viemässä saludo kahvinpurut naapurille hyväntekeväisyys eleenä.. uskoin aina että tuo kahvi vain söi energiaa eikä antanut. silti sitä join kun siihen olin addiktoitunut. oon käyttänyt cafecepsia vasta nyt muutaman päivän mutta oon jo melko varma että korvaan tällä kaiken kahvinjuonnin

  t: Jani

  VastaaPoista
 5. Ootkohan ihan varma etta tuota kahvia saa tuoda Thaimaahan? Ettei nama sienet ole laakelistalla tai jotain. Asun Thaimaassa ja taalla on surkeat kahvit. Pyytaisinkin tuttuja tuomaan tata Cafecepsia testiin jos se vaan onnistuu.

  VastaaPoista
 6. Eipä ollut mitään ongelmia tuoda laatukahvia Thaimaahan. Cafeceps ja myös CocoCeps kaakaojuoma meni mukanani perille heittämättä ilman mitään ongelmaa.

  Nykyisin tämä superfood trendi on niin suuri, että lähes minnekkään ei ole mitään ongelmia viedä mukanaan jotain mitä haluaa. Kuten nyt vaikka Thaimaahaan Macaa ja Hibiscus teetä vähentämään kuumuuden tunnetta, koska molemmat näistä adaptoi ja auttaa kehoa viilenemään jolloin kuumuutta ei tunne niin pahasti.

  Lukemattomat ihmiset juuri matkustelee kaikennäköisten vitamiini supplementtien kanssa estääkseen sairastumisen, joka tulee aina todennäköisemmäksi lentokone ympäristössä.

  Toki näiden ruoka-ainesten kanssa maahantulo asiat kannattaa tutkia aina toki.

  VastaaPoista
 7. Kahvin mullistavista hyödyistä terveydelle tulee jatkuvasti uusia tutkimuksia.

  Lue Dr. Mercolan uusin artikkeli kahvin hyödyistä:
  Is this Long-Demonized Beverage Actually Good for You?

  VastaaPoista
 8. Syitä juoda CafeCeps kahvia enemmän:

  Coffee reduces risk of death from cancer

  http://www.naturalnews.com/038439_coffee_drinkers_cancer_risk_reduction.html

  VastaaPoista
 9. Kiitos vaan kehitit minulle Cafeceps addiktion!

  Mieskin vaatii tilaamaan kokoajan lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) CafeCepsistä kuulee eniten palautetta, jatkuvasti ihmiset hehkuttaa tätä älyttömänä löytönä!

   Ei enää kahvinkeitintä, ei suodatinpapereita... Ja mikä tärkeintä, kahvi on maailman saastunein ja torjunta-ainepitoisin ruoka-aines... Joten luomu on hyvin tärkeää kahvin kanssa.

   Puhumattakaan sitten noista sienien hyödyistä.

   Ja CafeCeps kahviin saa aina uutta vivahdetta tekemällä sen välillä esim. pakuriteehen, piparminttuteehen, vihreään teehen jne.

   Cafecepsiin ei tulisi mieleenkään pistää maitoa henk.koht. ennen käytin normaalissa kahvissa maitoa... Mutta sienimaitokahvi...? Ei tulisi mieleenkään.

   Ainoa asia jota laitan cafeceps kahvin sekaan on ripaus puhdistamatonta merisuolaa joka tekee siitä huomattavasti maukkaampaa!

   Poista
 10. Hei! Takavuosina maistoin CafeCepsiä kun iHerb laittoi niitä ilmaismaistiaisina tilausten yhteyteen. Minulla jäi sellainen vaikutelma, että yhdestä annospussista ei saanut yhtä hyvää virkistysbuustia kuin ns. normaalikahvista.

  VastaaPoista
 11. Lakkakääpää (reishi) ja kiinanloisikkaa (cordyceps) on jauheina myynnissä monissa kaipoissa. Niitä keittämällä saat hyvät juomat kahvin, teen yms kanssa. Itsellä ovat terveysvaikutukset olleet hämmästyttävät PAITSI, että auralliset migreenit ovat nyt lisääntyneet :(.

  VastaaPoista
 12. muuta hyvää kahvia mitä suositella? kun cafeceps sivuilla luki etteivät voi taata että tuote olisi 100% gluteeniton. keliakia kun mulla on :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madre Labs (tuotteen tekijä) ei pysty takaamaan gluteenittomuutta, mutta on aika epätodennäköistä että tuossa tuotteessa olisi gluteenia. Voihan ne tuottaa joitain gluteeniaineksia samalla linjalla (sama ongelma kuin kaurahiutaleiden kanssa), mutta pidän silti gluteenin mahdollisuutta alhaisena.

   Juon vieläkin tänä päivänä Cafecepsia itse ja se kahvi vain toimii hyvin ja loistaa helppoudellaan sekä ekstrana saatavilla lääkinnällisillä sienillä.

   Periaatteessa mikä tahansa luomukahvi on se, jota suosittelisin. Suosittelen kokeilemaan eri brändejä ihan paikallisista marketeista, ja kuten vaikka Punnitse & Säästä, Ruohonjuuri yms kaupoista saatavia luomukahveja.

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.