sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Miehet ovat katoamassa - 'Disappearing Male' dokumentti (ja kuinka estää miehien sukupuutto)

Onko miehet katoamassa? Miehien sperma on jo todella huonoa, ja huonontuu vuosi vuodelta. Naiset valittavat kuinka tosimiehet loistaa poissaolollaan. Mistä tämä johtuu?

Tämä artikkeli on erityisen huomion arvoinen naisille jotka aikovat joskus tehdä lapsia. Ja tietenkin jokaiselle miehelle tämä tulee olemaan välttämätöntä luettavaa.The Disappearing Male - Katoava miehisyys


"We are conducting a vast toxicological experiment in which our children and our children's children are the experimental subjects."

"The Disappearing Male is about one of the most important, and least publicized, issues facing the human species: the toxic threat to the male reproductive system."

"The chemical industry is only 100 years old, but in this short time they’ve created substances that may now be threatening human survival."

Top Documentary Films - The Disappearing Male


En sanoisi dokumenttia kovin hyväksi ja se sisältää osittain väärää tietoa, eli en kehoita kaikkia katsomaan tuota dokumenttia. Mutta taustalla piilee totuus joka uhkaa miehiä ja täten kaikkia ihmisiä. Jos miehet lakkaa olemasta, niin ihmisten sukupuutto uhkaa.

Kaikkien asiasta kiinnostuneiden kannattaa katsoa Disappearing Male dokumentti.


Simppeleitä asioita joilla estää tosimiehien sukupuutto


Miesten sperma on huonontunut jatkuvasti vuosien saatossa. Sama testosteronitasojen suhteen. Nykyisin elävällä 70 vuotiaalla miehellä on parempi laatuinen sperma kuin nykypäivän 18 vuotiaalla miehellä. Ja tämä on todistettu fakta. Ja se on aika noloa, jopa säälittävää.

"Turkulaisen tutkimuksen mukaan mieshormoni testosteronin määrä veressä on vähentynyt suomalaismiehillä sukupolvesta toiseen. Yleensä testosteroni laskee iän mukana. Kuitenkin esimerkiksi 70-luvulla syntyneillä miehillä oli kolmikymppisinä testosteronia yhtä vähän kuin 20-luvulla syntyneillä seitsemänkymppisinä."

- Suomalaisen sperman laatu on romahtanut - Ennen Suomessa ylpeiltiin maailman parhaalla siemennesteellä, vaan ei enää. Mitä siittiöillemme on tapahtunut?

Mistä tämä johtuu?

Ensimmäisenä tietenkin pistät syyksi nykyruuan, ja nykyruuan torjunta-aineet. 70 vuotta sitten ei ollut edes olemassa mitään luomukonseptia, kaikki oli luomua. Luulet tämän olevan se tärkein syy.

Olet väärässä...

Torjunta-aineet eivät ole yhtikäs mitään verrattuna siihen myrkylliseen kapistukseen jota kannat 24/7 kiveksiisi halattuna. Ymmärsit varmaan mistä on puhe.

Säteilevä puhelimesiko on pahin asia joka myötävaikuttaa miesten sukupuuttoa? Tutkimusten mukaan kyllä. Moni luulee tämän olevan jotain hippien pseudotiedettä tai jotain uskomusteoriaa, mutta kukaan ei voi kieltää tutkimuksia.

70 vuotta sitten miehet eivät näpläilleet puhelimia 24/7. Nykyisin 4 vuotiaasta lähtien monet lapset kantaa puhelinta tai jotain ipadia, ja 18 vuotiaaseen mennessä tuho on jo tehty. Tällaisen "miehen" sperma on lähes kuollutta tuollaisen vuosikausien altistuksen jäljiltä, sen takia laitoinkin miehen sitaateissa - tosimiehiä ei pian enää ole.

Monet vanhemmista uskoo tuhoisaan yhteiskuntahypnoosiin. Luullaan että jäädään naapurin Virtasista elintasokilpailussa jos ei omallekin 5 vuotiaalle hankita uusinta trendikännykkää jota pikkukultasi voi pidellä kehittyviä aivojaan vasten jo päiväkodissa. Harva ymmärtää mihin tuollainen voi johtaa.

Aina kun pistät puhelimen korvallesi, se on lähes sama kuin pistäisit pääsi mikroaaltouuniin. Vähäisellä puhelimeen puhumisella tuskin on paljoa negatiivisia vaikutuksia, mutta 24/7 kiveksien lähellä pidettynä sillä on vakavia seurauksia.

Pseudotiedettä, moni sanoo. Voit lukea tästä "pseudotieteestä" mm.
Cell Phone Dangers - Think pesticides are bad? Cell phones may be even more deadly
NEW Urgent Warning to All Cell Phone Users
Fact: Cell Phone's Cause Cancer

Kenenkään ei tietenkään tarvitse lopettaa puhelimen käyttöä, mutta voimme olla fiksumpia sen käytön suhteen. Jotkut jopa nukkuvat yönsä puhelin päänsä vieressä. Ratkaisu on yksinkertainen: puhelin lentotilaan. Asiaa ei tarvitse pelätä liikaa, kehoitan vain kaikkia olemaan fiksumpia.

Nyt kun tämä pahin miesten kadottaja on hoideltu alta, niin voidaan katsoa myös muita asioita.

Ruokavalio ja elintavat


Monet miehet tuhoavat miehisyytensä syömällä soijaa. Enkä tarkoita pelkästään vain soijarouheen syöntiä, vaan esim. halpisjauhelihan syöntiä (eläin on syötetty soijalla), jonka kautta moni mies tuhoaa testosteronitasonsa, ja kirjaimellisesti tekevät itsestään ämmiä. Harva mies nykypäivänä syö soijaa, ovathan monet miehet fiksuja, mutta harva edes käsittää kuinka he saavat estrogeenia gm-soijalla syötetystä jauhelihasta.

Monet tietämättömät syövät vielä soijaa soijana, varsinkin naiset. Oletko kuullut siitä nykyisin yleisestä kauhistuksesta kun raskaana oleva nainen syö soijaa, ja sen myötä nykyisin syntyy normaalia enemmän syntymävikaisia poikia. Soijaa syövillä naisilla on yli 200% isompi todennäköisyys synnyttää poika jolla virtsaputken ulostulo ei olekaan peniksen kärjessä vaan peniksen alapuolella. Soijan syönti saattoi tuhota tuonkin pojan elämän (ongelman korjaaminen vaatii jopa 10 leikkausta). Raskaana olevat naiset voivat kyllä olla fiksumpia.

Tuo ei edes ole yhtään yllättävää mitä soija voi aiheuttaa vielä syntymättömälle pojalle ja kenelle tahansa sitä syövälle. Tähän toki heität arguementin kuinka aasialaiset syövät paljon soijaa ja heillä ei ole mitään ongelmaa!

Olet väärässä. Aasialaiset syövät soijaa vähemmän kuin länsimaalaiset. Aasialaisilla 1.5 prosenttia päivän kalorimäärästä tulee soijasta. Ja sekin soija on tofu poissuljettuna pääasiassa fermentoitua soijaa, joka ei aiheuta mitään ongelmia. Eli kyllä, voit yhä syödä Japanilaisissa ravintoloissa fermentoitua soijaa - se on mitä parhainta K2-vitamiinirikasta "Activator X" ruokaa.

Ymmärrä, että tavanomaista fermentoimatonta soijaa markkinoidaan terveysruokana siitä simppelistä syystä koska se takoo rahaa uskomattomia määriä. Tavanomainen soija (kuten soijamaito) ei ole mitään muuta kuin ilkeiden ihmisten rahanteko lähde. Kehoitan tutkimaan asioita kriittisesti.

Muita syyllisiä joita tulee karsia: sokeri, fruktoosisiirappi eli limut yms, keinotekoiset makeutusaineet, vehnä, tupakointi. Sivistä itseäsi lukemalla mm. seuraava artikkeli: 10 Lies and Misconceptions Spread By Mainstream Nutrition

Mahdollisuuksien ja budjetin mukaan luomuun ja villiin investointi on myös hyvä asia tietyissä ruuissa. Mutta tämä on se pienin syyllinen verrattuna ylempänä oleviin. Itseasiassa hyvin harvoja ruokia täytyy ostaa luomuna. Liha on kuitenkin hyvä ostaa luomuna/villinä. Muilta osin mahdollisuuksien mukaan.

Sedentaarinen elämäntyyli, eli paikallaan olo ja jatkuva istuminen ei tietenkään tee hyvää. Harva käy kävelyillä enää, harva ottaa edes portaita. Noinkin simppelit asiat kuin päivittäinen kävely riittää. Ei siis edes tarvitse alkaa juoksemaan tai hankkia salikorttia: Unohda juoksu – 6 syytä miksi kävely kannattaa!

Muovin kanssa eläminen


Tietämättömät juovat ja syövät vielä muovista. Muovipulloista juominen ja niiden xenoestrogeenit onkin jo pitkään ollut epäilyksen aiheena, ja monet ovatkin jo vaihtaneet jopa salijuomapullot lasiin, sillä ongelma on tutkimuksien mukaan odotettua pahempi:

"Using an optimized sample preparation strategy, we furthermore present data on the estrogenic activity of bottled water from France, Germany, and Italy: eleven of the 18 analyzed water samples (61.1%) induced a significant estrogenic response."

Ei vain yksittäinen brändi tai muovipullo ollut haitallinen, vaan suurin osa muovipulloista oli tutkimuksen mukaan haitallinen miehen hormonitoiminta järjestelmälle. Harvalle miehelle tekee hyvää saada estrogeenia päivittäin vesipullostansa. Salijuomapullotkin voi tosiaan vaihtaa lasiseen versioon. Edelläkävijät käyttävät nykypäivänä vain lasia.

Tosiaan, ratkaisu on helppo. Korvaa kaikki mahdollinen muovi josta syöt tai juot lasilla.

Vinkki arkeen: älä ota kuitteja ellei ole aivan pakollista. Paperikuitit sisältävät BPA-kemikaalia ja kassatyöntekijöillä on todistettu olevan hyvin korkeat BPA tasot. Saatatkin nykyisin nähdä monien fiksujen kassatyöntekijöiden käyttävän hanskoja. Tuhoaapa BPA kuitit myös spermasikin:
Sperm Count Zappers: 11 Things You May Not Know. Sano "ei kiitos" kuiteille.

Tätäkään ongelmaa ei ollut 70 vuotta sitten, on helppo vetää johtopäätöksiä mistä ongelmat voivat johtua. Kaiken tämän yhteisvaikutus voi olla tuhoisampaa kuin osaamme kuvitella.

Muut kemikaalit: saipput, shampoot, siivousvälineet


Oletko huomannut kuinka siivoojilla on yleensä lähes poikkeuksetta jokin krooninen nuha tai räkätauti? Voisiko päivittäinen työpaikan siivouskemikaalien kanssa touhuilu vaikuttaa siihen? Siitä ei liene kysymysmerkkiäkään.

He jotka eivät siivoile päivittäin raskailla kemikaaleilla, heidän tuskin tarvitsee mitenkään muuttaa siivousaineitaan. Mutta ne asiat joille altistut päivittäin, eli suihkussa käynti - shampoot ja saippuat... Näitä jo kannattaa alkaa harkitsemaan. Se kemikaali altistus jopa näennäisesti luontaisissa suomalaisissa shampootuotteissa on valtava.

Vuosien saatossa nämä kemikaalit tekevät peruuttamatonta tuhoa, allergioita, huonoa ihoa, testosteronitason alentumista.

Saippuoiden ja shampooiden parabeenit ovat jopa todistettu laskevan miehen testosteronitasoja. Joten asia on eittämättä tärkeä päivitys joka miehen elämään. Tämän jälkeen monilla lentääkin saippuat ja shampoot roskikseen, onneksi tarjolla on hyvää tekeviä vaihtoehtoja. Lisää parabeenien haitoista.

Shampooiden sijasta loistavia ovat luontaiset saippuat jotka ovat tehty kookosöljystä, sheavoista ja villeistä yrteistä. Kokeile vaikka Nubian Heritagen saippuoita & shampooita. Suosittelen nyt esim. Shea Butter Soap, With Lavender & Wildflowers - joka tuoksuu fantastisen hyvältä.

Parempia shampooita löydät mm. http://www.iherb.com/Shampoo

Muita asioita jotka on hyvä hankkia on Brita-kannu joka suodattaa ylimääräisen kalkin vedestä, ja liika kalkki ei todellakaan tee hyvää meille ihmisille - se kalkkeuttaa meidät ja verisuonemme. Suihkusuodatin on toinen, tämä suihkusuodatin suodattaa Suomessakin käytetyn kloorin suihkuvedestämme, ja tämän suodattimen asentaa jopa uusiavuton 12 vuotias parissa minuutissa.


Moni sanoo näihin "vittu mitä paskaa", mutta moni näistä samaisista ihmisistä tulee viiden vuoden päästä googlesta etsimään hedelmällisyysvinkkejä, tai etsimään syitä erektio-ongelmiinsa, tai syitä partnerinsa seksuaaliseen haluttomuuteen. Niin, mikäänhän näistä ei ole minun juttujani, vaan maailmanlaajuisia yliopistotutkimuksia. Jatka vain, mutta viiden vuoden päästä kalja-soija mahallasi varustettuna saatat joutua etsimään vinkkejä googlesta. Paitsi että saatat olla silloin jo niin dumbed down, että tuskin edes älyät etsiä mitään muita ratkaisuja kuin lääkitystä lääkäriltäsi.


Lisäravinteet testosteronin nostamiseen - eli kuinka tulla miehekkäämmäksi


Maailmasta löytyy monta testoboosteria, mutta mikään ei toimi niin hyvin kuin seuraavat kaksi asiaa...

Tämä saattaa kuulostaa tylsältä...

D-vitamiini ja sinkki.

Et tarvitse mitään muuta.

Sinkki varsinkin on erittäin hyödyllinen juuri miehille. Ihmiskeho ei varastoi sinkkiä joten sen päivittäinen saanti on poikkeuksellisen tärkeää. Alla muutamia sinkin hyötyjä...

- Tärkeä sperman tuotannossa, ja sinkin puute aiheuttaakin alhaista testosteronitasoa ja tekee miehen sperman ejakuloinneista pienempikokoisia. Itseasiassa jokainen ejakulointi vie mieheltä jopa 5mg sinkkiä - ja se on n. puolet suositellusta päiväsaannista.

- Sinkki parantaa sperman liikkuvuutta, ilman sitä spermasi ei jaksa uida ja tehdä hedelmöitystä. Huono sperman liikkuvuus on yksi suurimmista syistä miehen hedelmättömyyteen. Jos aiot tehdä lapsia, niin sinkki on todella tärkeä lisäravinne - ja jos et aio tehdä lapsia, niin silti moni mies haluaa tarjota naiselleen muhkeampia siemensyöksyjä.

- Ikääntyessä monella miehellä ruokavalio huononee, ja sinkin puutos ilmenee - joka aiheuttaa eturauhassyöpää.

- Sinkki pysäyttää flunssat, monien tutkimuksien mukaan. Myös vähentää flunssapäiviä. Sinkki menee kehossasi sinne minne virus hyökkäsi, ja tekee oireista lievempiä. Joten ensi kerralla kun kurkkusi on kipeä, ota sinkkikapseli ja tuskin missaat seuraavan päivän urheilua tai muuten tärkeää päivää/tapahtumaa.

- Sinkki on tärkeä ihonterveyteen. Parantaa aknesta nopeammin. Hehkuvan kauniin ihon yksi ainesosa.

- Voi estää ja parantaa kaljuuntumisen. Sinkki parantaa hiusten kasvua parantamalla immuunijärjestelmän toimintaa.

- Sinkki parantaa soluja vauhdilla. Monet miehet ovat aktiivisia ja stressaavat kehoaan paljon monipuolisella liikunnalla. Urheilun ja hikoilun aikana ihminen menettää sinkkivarastoaan, ja sinkin rooli palautumisessa ja solujen uusiutumisessa on yksi huomattavimmista.

Naisten kannattaa pakkosyöttää miehilleen sinkkilisäravinnetta, jos siis haluat enemmän seksiä mieheltäsi. Monilla vähäiset seksihalut sun muut libido ongelmat korjaantuu pelkällä sinkillä, mutta ei toki välittömästi. Odota tuloksia vasta parin viikon käytön jälkeen.

Mitä sinkkituoteita suosittelen? Suosittelen että vaihdat tuotteita useasti, testaat alla olevasta sinkkikategoriasta monia eri tuotteita. Ja kun purkki loppuu niin tilaat erilaisen. Näillä myöskään et voi mennä vikaan: MegaFood, Mercola, Thorne Research.

Halpoja ja erittäin hyviä sinkkituotteita löydät: http://www.iherb.com/Zinc

Mielestäni on hyvä vaihtaa näitä tuotteita, eikä mennä aina vain samalla. Jos et ole vielä löytänyt iHerb tilaamisen autuutta ja iloa, niin kannattaa nähdä iHerb Suositukset. Monilla ihmisillä elämä kirjaimellisesti transformoituu kun saavat ravinteet kuntoon, eikä niistä tarvitse enää maksaa itseänsä kipeäksi.

D-vitamiini ja auringonvalo on toki tuttu testoboosteri kaikille, vai miksi luulet että sinulla on korkeampi elämänilo ja seksihalu kesäisin? D-vitamiinia löydät artikkelista Parhaat D-vitamiinituotteet.

D-vitamiinista puheenollen nyt onkin hyvä aika aloittaa kesän lisäravinteiden tilaaminen. Tosin kesällä kannattaa pyrkiä ottamaan D-vitamiini auringosta, ei purkista. Siitä lisää seuraavassa...


VAROITUS: Aurinkorasvan myyjät heräävät kesän tullessa - Tähän HUIJAUKSEEN ei kannata mennä!


On hyvä muistuttaa kuinka nyt kesän tullessa aurinkorasvan myyjät heräävät horroksestaan - nyt on taas aika tehdä rahaa kenties maailman suurimmalla markkinointikusetuksella. Lue lisää täältä: D-Vitamiinilla voit hakkeroida itsellesi suuremmat lihakset ja paremman elämän - Salaisuudet paljastettu

Jopa FDA on sanonut ettei aurinkorasvat vähennä syöpäriskiä millään lailla, siitä ei ole mitään todisteita, ja sitä väitettä ei saa käyttää aurinkorasvan markkinoinnissa. Itseasiassa monet asiantuntijat ovat jo paljastaneet kuinka aurinkorasvassa olevat myrkylliset kemikaalit nimenomaan juuri lisäävät ihosyöpäriskiä, ja auringonvalo ennaltaehkäisee ihosyöpää. Mutta tätä et kuule mainstream mediassa. Kyseessä on pahemman luokan kusetus.

Lue lisää:
9 Surprising Facts About Sunscreen
What You Probably Didn’t Know about Sunscreens

Aurinkorasva ansaan ei kannata vajota. Moni pelkää aurinkoa kuin ruttoa. Aurinkoon mennessä on oltava kemiallista aurinkorasvaa iholla, ihan vain sen takia ettet vain saisi auringonvalosta D-vitamiinia ja saisit vain ne auringon haittavaikutukset? Juuri tuon tekee aurinkorasva. Lue lisää ylläolevasta linkistä.

Mutta edelleenkään ei tietenkään kannata polttaa itseänsä auringossa. On fiksua ottaa järkevästi aurinkoa ilman aurinkorasvoja. Hyvä ohjenuora: Heti kun auringossa tulee pinkihkö iho niin auringosta kannattaa silloin poistua.

Tiedät varmasti yhteiskuntahypnoosista. Aurinkorasvan käytön patistaminen on kenties kovinta yhteiskuntahypnoosia mitä on, kananmunien syönnin rajoittamisen ohella. Jos haluat oppia lisää yhteiskuntahypnoosista niin lue kirja tai katso se Brad Pittin tähdittämänä elokuvana Fight Club. Varoitus: Mielesi saattaa räjähtää, ja saatat alkaa pohtimaan elämääsi uudelta kantilta; oletko ollut koko elämäsi ajan unessa?

Katso tuo elokuva ja voit vain nauraa kuinka typerä olit kun harrastit elintasokilpailua naapurin Virtasten kanssa (tai mitä tahansa vastaavaa).

Tähän on hyvä lisätä myös osuvia yhteiskuntahypnoosi lyriikoita tästä biisistä.

Most of us only care about money makin'
Selfishness got us followin' the wrong direction
Wrong information always shown by the media
Negative images is the main criteria
Infecting the young minds faster than bacteria
Kids wanna act like what they see in the cinema


Nuo lyriikat summaakin hyvin aurinkorasvan ja sen huijaukseen perustuvan myynnin menestyksen, aurinkorasva on ainoastaan itsekkäiden ja ilkeiden ihmisten rahantekokone. Näet hyvin pian mediassa uutisen auringon vaarasta ja patistusta aurinkorasvan käyttöön, ja se leviää kulovalkean tavoin heikkoihin mieliin. Silloin on hyvä muistaa nuo erittäin osuvat lyriikat.

Muista lukea tämä artikkeli ennen kesän tuloa.


Mikä on OIKEASTI kesän tärkein lisäravinne? (jos et halua palaa auringossa)


Nyt kun aurinkorasvat on lentäneet roskiin (mikäli siis välität terveydestäsi), niin on aika katsoa tapoja suojata itseään sisäisesti.

Jos et tiennyt, niin voit tehdä itsestäsi vahvemman ruokavaliolla. Ja se pätee myös auringossa palamiseen. Kun oikeat ravinteet on kunnossa, niin ihosi on kestävämpi ja immuunimpi myös auringossa palamista vastaan.

Yksi parhaista ravinteista tähän on astaksantiini, jota saa mm. (villistä) lohesta. Markettien farmatuista lohifileistä tuskin saat astaksantiinia, ikävä kyllä.Astaksantiinin muita hyötyjä on mm. näön parantuminen ja voiman lisääntyminen. Moni voikin nähdä salituloksien kasvavan astaksantiini lisäravinteella. Puhumattakaan kestävyydestä, kukapa ei haluaisi harrastaa esim. kauemmin seksiä - vaatiihan se paljon kestävyyttä.

Astaksantiinista voit lukea paljon lisää täältä. Löydät linkistä myös tuotesuosituksia.

Tässä muutamia suosituksia kesälle, ja ne suositukset jatkuvat taas seuraavassa postauksessa. Saat ilmaiset päivitykset uusista postauksista sähköpostiisi sivun ylhäältä oikeasta sivupalkista.

Toivottavasti mahdollisimman moni hyötyy näistä vinkeistä, jottei kenenkään tarvitse viiden vuoden päästä googletella ratkaisua ongelmiinsa jotka ovat ennaltaehkäistävissä olemalla fiksumpi päivittäisessä elämässään.

Monille miehille tekee myös hyvää lukea David Deidan 'The Way of the Superior Man', josta löydät lisätietoa täältä. Suosittelen ottamaan tuon luettavaksi täksi kesäksi. Itseasiassa tuo kirja saattaa olla paras sijoitus jonka koskaan tulet tekemään.

Until next time.

21 kommenttia:

 1. "Oletko huomannut kuinka siivoojilla on yleensä lähes poikkeuksetta jokin krooninen nuha tai räkätauti?"

  No enpä ole huomannut ja alalla olen itsekin. Aineilla ei lotrata, hanskoja käytetään, ei suihkepulloja. Ja ei ne aineetkaan nyt mitään atomijätettä ole.

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen tekemässä nyt vihdoinkin ensimmäistä tilaustani iHerbistä, ja sivusi on ollut ahkerassa käytössä! Ostoslistalleni ovat valikoituneet doctor's best MSM, navitaksen gelatinoitu maca sekä healthy originsin D-vitamiini (5000 IU). Miltä kuulostaa? Ja kannattaisiko laittaa vielä jotain pientä tilaukseen, kuitenkin sen rajoissa, että pysyisi verovapaana? Olen ajatellut esim. Kelppiä tai kalaöljyä?
  Kiitos jo etukäteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut hitaasti vastauksesta. Tilaus kuulostaa hyvältä, hyviä hyödyllisiä tuotteita. Ottaisin ehkä ennemmin kalaöljyä kuin kelppiä. Maine Coastin kelppiä en jodin takia enää hankkisi, koska jodin saamiseen on parempiakin tuotteita, kuten nestemäiset jodi-tuotteet.

   Kelp merilevässä voi olla paljon raskasmetalleja, vaikkakin kelpin sisältämä kuitu sitoo raskasmetallit ja ne eivät täten vapaudu kehoon vaikka söisikin raskasmetallipitoista kelppiä. Mutta jokatapauksessa kelpin syönnin ainoa hyöty on jodi, ja nestemäinen jodi on parempi valinta.

   Nestemäiseen jodiin löytyy tuotteita: http://www.iherb.com/Iodine-Formulas

   Ja suosisin esim. tuota 'TPCS, Iosol Formula II', ja 'Life Flo Health, Liquid Iodine Plus' tuotteita

   Poista
 3. Ainiin, edelliseen iherb-kommenttiin viitaten, olen 19-vuotias runsaasti urheilua harrastava nainen, jos sillä on merkitystä:)

  VastaaPoista
 4. Mikä on annos astaksantiinia et yllä olevat väittämät lunastetaan? Itse palan ihan yhtä herkästi kuin aiemmin. Voimakaan ei ole lisääntynyt yhtään. Suoraan ostoskanava tuubaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astaksantiini tuskin toimii kaikilla samoilla tavoin, kuten jokaisen lisäravinteen kanssa asia on näin. Ja kaikilla on erilainen iho, jotkut palaa helpommin vaikka mitä tekisi. Kokeilisin tankata 12mg päivässä, ja antaa sen rakentua väh. 3 viikon ajan. Siitä huolimatta auringossa kannattaa olla fiksusti, lyhyitä aikoja päivittäin. Millään suojalla, oli se aurinkorasvalla tai astaksantiinilla ei ole fiksua olla kauaa auringossa.

   Astaksantiini antaa supervahvana antioksidanttina suojaa auringossa palamista vastaan, ei suorin tein estä sitä. Astaksantiinin suojaava voima on todistettu erittäin toimivaksi ja todelliseksi asiaksi, mutta se ei estä palamista, vaan nostaa auringossa palamisen tolenranssia.

   Voima ei tietenkään nouse hetkessä. Siihen tarkoitukseen astaksantiinitason pitää antaa rakentua pidempi aika, jopa 10 kuukautta. Ja vaikkei voima nousisi, niin kyseinen lisäravinne on tällä hetkellä tärkeämpi kuin koskaan aiemmin, lähinnä silmiä suojaavan hyödyn takia. Elämmehän monitori aikaa, on tietokoneet, puhelimet ja tabletit. On fiksua ottaa ennaltaehkäiseviä askelia suojataksemme yhden tärkeimmän aistimme, eli näön.

   Poista
  2. Jos unohdetaan noi muut astaksantiinin supervoimat, niin eikö mustikka aja saman asian? Jokainen varmasti ymmärtää, et otti aurinkorasvaa, kookosta, astaksantaniinia jne. sisäistä tahi ulkoista voitelua,niin aurinkoa ei voi ottaa pitkään. Eikö tomaatilla ole myös palamista ehkäisevä vaikutus?

   Poista
 5. Moikka! Sulla on kiinnostava blogi ja ois kiva nähdä millasessa kunnossa oot:) En siis edes odota kireetäkin kireempää kroppaa vaan haluaisin nähdä millaisen terveen näköisen vartalon saa noin hyvillä elintavoilla (: ja ihon ja kynsien ja hiusten laatu ois kans tosi kiinnostavaa nähdä :)

  VastaaPoista
 6. kumpaa proteeinia suosittelet sun warrior riisi vaiko tota mercolab banaani? haluan nimottäin just joko ton banaanin tai suklaa riisiprotskun:) ja oisko mitään semmosta hyvää iherb tuotetta josta kaikki jutut sais kerralla koska smoothie on hankala tehä jos sinne pitäää tunkee paljon eri purkeista tavaraa ja miettiä mikä ois hyvä ja mitä kannattais laittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat hyviä, mutta Sunwarrior suklaa riisi vie voiton.

   Poista
 7. Kun muovi on niin haitallista niin mistä löytäisi muovittoman vaihtoehdon tuteille ja tuttipulloille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kauppa.ruohonjuuri.fi/lasinen-tuttipullo-vadelma/LIFEFA-718122902224/dp

   Poista
 8. Hei, olet upea elintärkeiden uutisten viestittäjä! Arvostusta! Annatko yksityisluentoja ryhmille? Jos niin, laitan yhteystiedot.

  VastaaPoista
 9. moi! voitko kertoa miten vanhusten tulisi syödä ja mitä lisäravinteita käyttää? siis ihminen joka on jo päälle kuudenkympin. haluaisin auttaa tätä "vanhempaa" henkilöä jolla on jo kaikenlaisia vaivoja kuten särkyjä. toinen tuntemani vanhus on jo melkeen 80 v ja eturauhas vaivat vaivaavat... olisi mahtava jos voisit antaa neuvoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkein ja tarpeellisin lisäravinne 55+ vuotiaille on B12 vitamiini, joka imeytyy heikosti ravinnosta vanhempana, heikentyneiden vatsahappojen takia. Ja tietysti D-vitamiini.

   Lue: B12 vitamiini.

   Särkyihin (ja niveliin) on hyvä MSM jauhe. Astaksantiini toimii Dr. Mercolan mukaan lähes yhtä hyvin kuin kipulääkkeet (teho alkaa näkymään vasta monen viikon käytön jälkeen).

   Eturauhasongelmiin tulee heti mieleen granaattiomenamehu, jota saa Suomessa esim. suuremmista K-kaupoista, tuon näköinen pullo:
   http://urjalanmakeistukku.fi/venalainen-keittio/792-granaattiomenamehu-1-litra.html

   Tai Bionan vastaava tuote, mutta se on kalliimpaa. Laadukas granaattiomenamehu on sen verran kallista, että päivittäin sitä on järkevää juoda tyyliin shottilasillinen (4cl) tai max. desi.

   Granaattiomenamehu ei toki ole mikään taikapilleri, mutta hyvin järkevä lisä ikääntyvän ihmisen päivittäiseen ruokavalioon, jo ihan antioksidanttipitoisuuden takia. Ja miespuoliselle ihmiselle granaattiomenamehu tarjoaa testosteronin kasvua ja erektioiden parantumista (parantaa typpioksidin tuotantoa), ja lukuisat kliiniset tutkimukset vahvistaa nämä.

   Yksi tutkimus myös toteaa kuinka granaattiomenamehun säännöllinen käyttö vähensi verisuoniin kehittynyttä plakkia (joka aiheuttaa verisuonien tukkeutumista) jopa 30% - ja se luontaisesti auttaa terveyteen kaikilla mahdollisilla tavoilla, kuten erektioiden saavuttamiseen - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15158307

   Joten kyllä, voisin suositella granaattiomenamehua aivan kaikille. Ja sitä saa suht hyvin Suomesta. Mutta älä vain osta mitään tiivistettä vaan 100% mehua, kaikki nuo tutkimukset on tehty 100% aidolla mehulla ei millään konsentraateilla. Siksi tuo urjalanmakeistukku -linkin mehu onkin paras valinta.

   Paljon muitakin hyviä juttuja olisi, esim. L-arginiini olisi myös loistava asia ikääntyville ihmisille (parantaa typpioksidin tuotantoa ja parantaa huomattavasti kasvuhormonitasoja). Mutta mitenkä saat ihmisiä ottamaan sitä? Aika pahanmakuista... Mutta jos joku on tosissaan terveydestään niin sitten tietysti se onnistuu. L-arginiini jauhetta pari grammaa ennen nukkumaanmenoa pieneen vesimäärään liuenneena on paras tapa. Makua ei voi peittää smoothiehin tms. Granaattiomenamehun kanssa myös voi olla hyvä.

   Tästähän voisi kirjoittaa vaikka artikkelin, ehkä joskus sellainen saattaa tullakin.

   HUOM. Tarkistathan mahdolliset lääkkeiden käytön sivuvaikutukset. Aika harva 60+ ihminen ei käytä yhtikäs mitään lääkettä... Ja monilla lisäravinteilla voi olla vakavia sivuvaikutuksia lääkkeiden kanssa (perus vitamiineilla kuten D ja B12 tuskin on mitään haitallisia sivuvaikutuksia). Disclaimerina sanon tietysti, että kannattaa konsultoida omaa lääkäriä.

   Poista
 10. mitkä vitamiinit ovat kaikista tärkeimmät? kaikkia kun ei voi ostaa.. onko sinkki hyväksi? pitääkö siitä välillä pitää taukoa? ja vielä että jos käyttää verenpainelääkettä niin mites sitten tuo granaattiomenamehu? onko ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäravinteista suosittelisin ensiksi: D-vitamiini, B12, magnesium, kalaöljy ja sinkki.

   Granaattiomena voi alentaan verenpainetta. Seuraavien lähteiden mukaan on mahdollista, että se laskee liikaa jos käyttää myös verenpainelääkkeitä.

   "Low Blood Pressure

   There is the potential for dangerous side effects if you drink pomegranate juice in combination with some prescription medicines, such as those designed to reduce blood pressure. Pomegranate juice can lower blood pressure, according to the University of Maryland Medical Center. If it’s taken with other prescription medicines or herbs and supplements designed to lower blood pressure, you run the risk of developing blood pressure that is too low, also known as hypotension."

   http://www.livestrong.com/article/111795-pomegranate-juice-side-effects/

   "Medications for high blood pressure (Antihypertensive drugs) interacts with POMEGRANATE

   Pomegranate seems to decrease blood pressure. Taking pomegranate along with medications for high blood pressure might cause your blood pressure to go too low.
   Some medications for high blood pressure include captopril (Capoten), enalapril (Vasotec), losartan (Cozaar), valsartan (Diovan), diltiazem (Cardizem), Amlodipine (Norvasc), hydrochlorothiazide (HydroDIURIL), furosemide (Lasix), and many others."

   http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-392-POMEGRANATE.aspx?activeIngredientId=392&activeIngredientName=POMEGRANATE#vit_interactions

   Poista
 11. paras keino estää syöpää???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin on mitään yhtä parasta keinoa.

   Terveellinen elämäntapa, kaikilla osa-alueilla. Se voisi olla se vastaus.

   Edellisestä artikkelista kopio jossa kerrotaan maailman pitkäikäisimpien ihmisten salaisuuksia:

   http://karppaajansuositukset.blogspot.fi/2014/07/paansarky-ehkaisy-lopeta-paansarky-fat-shaming.html

   "Kaikille voi myös suositella 50 Secrets of the World's Longest Living People. Lyhyt summaus: syö kunnes vatsasi on 80% täynnä, pureskele ruokasi hyvin, sirottele merilevää ruokaasi, juo punaviiniä ja vihreää teetä, syö aprikoosin siemeniä, pähkinöitä, hamppua, syö kananmunia, kalasta, syö sardiineja ja villiä lohta, syö vuohenjuustoa, naura, meditoi päivittäin, syö vihanneksia 7 kertaa enemmän kuin lihaa ja liha on herkkua jota syödään säästeliäästi, laula ja tanssi (yökerhoon meno onkin ylöspäin elämässä toimintaa!), käytä oliiviöljyä, hanki koira tai hanki kumppani joka tukee sinua matkalla ylöspäin elämässä, ympäröi itsesi hyvillä ystävillä, syö idätettyä leipää (Ezekiel bread, Hesekiel leipä), urheile päivittäin kunnes hikoilet, harrasta jotain itsepuolustuslajia (martial arts), elä mahdollisimman stressivapaasti!"

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.