perjantai 16. maaliskuuta 2012

Vanhentaako Meikkisi Sinut Ennenaikaisesti?

Mitä jos sinulla olisi Kleopatran kaunes salaisuudet käytössäsi? Entä jos kukaan mies ei voisi vastustaa sinua... Entä jos tietäisit Hollywood tähtien kauneus salaisuudet...

Mitä he tekivät ja tekevät eritavalla? Miksi he erottuu muista naisista? Tämä voi olla tärkein elämäsi suunnan muuttaja ikinä.

Kaikesta markkinointi-hypestä huolimatta, naisten keskuudessa heidän päivittäin käyttämänsä tuotteet eivät sittenkään kaunista naista...

Tutkittu fakta on, että päivittäiset shampoosi, meikkisi, ihovoiteesi ja jopa saippuasi TUHOAA IHOSI, tukkii huokosesi muuttaen ihosi muovimaiseksi sekä rakentaen myrkkykeskittymiä jotka tekee sinusta ennenaikaisesti vanhan näköisen.

Päivittäiset kauneudenhoitotuotteesi, meikit ym aiheuttaa samalla tutkitusti syöpiä ja tekee hormooni epätasapainoa, joka on johtanut siihen pisteeseen, että nykynaiset ovat sairaampia ja masentuneempia kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa.

Naiset etsivät nuoruudenlähdettä, ja kaupallisilla meikeillä/shampoilla/saippuoilla ja ruuilla olet nuoruudenlähteen VASTAKOHDASSA, nimittäin ennenaikaisen vanhentumisen ja sairastumisen lähteellä.

Ota selvää faktoista, oletko miettinyt miksi et ole kaikkien miesten päiväuni, miksi olet usein sairaslomalla ja tunnet olosi epäonnelliseksi ja masentuneeksi?

Katso video Nadine Artemis - Stop Reading Beauty Magazines (if you want beautiful skin)!


"Nadine is a true sense-visionary! She has a wondrous knowledge and passion for it all… the greatest collection of rare & special oils." -Alanis Morissette

Hollywood tähdetkin luottavat tämän naisen sanoihin. Who do you listen to? Firmoja jotka on rahan perässä vai firmoja jotka pyrkii tuottamaan arvoa sinulle?Miksi suurimmassa osassa sinunkin meikeistä ja kauneudenhoitotuotteissa käytetään hengenvaarallisia ainesosia?

Vastaus on helppo: koska ne on halpoja, helposti saatavilla ja helppo laimentaa.


"Environmental Working Group arvioi että 99% kauneudenhoitotuotteista sisältää yhden tai useamman ainesosan jonka turvallisuutta ei ole ikinä tutkittu."


Meikkisi Vanhentaa Ihoasi


Oletko koskaan miettinyt mitä nämä vaaralliset myrkyt sinun meikeissä ja shampoissa tekevät ihollesi? Onko normaalia, että jo parikymppisellä kaupallisten meikkien raskaskäyttäjällä on 45+ vuotiaan naisen iho sekä sairauksia joita pitäisi esiintyä vain vanhoilla ihmisillä?

Kosmetiikkateollisuus on $50 miljardin bisnes vuosittain(pelkästään USAssa). Ja tämä teollisuus käyttää markkinointiin ja mainostamiseen JÄRISYTTÄVÄT $2 miljardia vuodessa. Ei ihme, että nämä kauneustuotemainokset on niin hypnoottisia ja saavat nuoret naiset koukkuun heti pienestä alkaen.

Vieläkin kauhistuttavampaa on se kemikaalimäärä jonka näistä tuotteista ihminen saa. On tutkittu, että naiset jotka käyttävät säännöllisesti kemikaalimyrkky meikkejä, shampoita ja muita kauneustuotteita – imee itseensä noin 3 kiloa terveydelle ja iholle VAARALLISIA kemikaaleja joka vuosi!

Jos siis käytät säännöllisesti kemiallisia meikkejä, shampoita, saippuoita ym - Saat 3 kiloa vuodessa mm. syöpäsoluja kehittäviä kemikaaleja kehoosi. Tämä voi olla myös syy siihen miksi painosi vain kasvaa vuosi vuodelta mystisesti, myrkyllisillä kemikaaleilla. Mitä pistät kehoosi ja ihoosi, IMEYTYY ja RAKENTUU sinuun. Jos vielä kuvittelit, että voit syödä/juoda ja laittaa ihollesi mitä vain, koska ne tulee ulos sinusta... Olet pahemman kerran väärässä. Mitä laitat itseesi - siitä tulee osa sinua, loppuelämäksi.

Mutta mene vaikka tarkistamaan heti, mitä meikeissäsi, saippuoissa ja shampooissasi on. Katso täältä lisää mitä nämä aineet tekee. Moni näistä kemikaaleista on itseasiassa KUOLETTAVIA, näitä kemikaaleja käytetään yleensä tappavissa myrkyissä ja kemiallisessa sodankäynnissä.


Tiesitkö, että pistät jotain tälläistä kasvoillesi ja ihollesi?

Nämä kemikaalit itseasiassa rumentaa ihoasi. Sinut on huijattu "kaunistumaan" näillä tuotteilla. Mutta mikä onkaan niiden käytön oikea vaikutus...

Meikkisi Ei Ainakaan Kaunista Sinua!Nämä olivat ne huonot uutiset jotka nyt tiedät, et voi enää jatkaa nykyistä elämääsi tietäen tämän, sinun on nyt yksinkertaisesti muuntauduttava. Vai oletko huonon terveyden ja itse tehdyn rumentamisen arvoinen? Siis itseasiassa maksat suuria määriä rahaa siitä, että huononnat terveyttäsi ja varta vasten myös rumennat itseäsi...


Nyt kun tiedät nämä faktat, olet itsellesi velkaa ja halunnet muuntautua kohti parempaa, kauniimpaa ja terveellisempää minää.Mitä sitten voit tehdä asialle?


Vältä aina laittamasta potentiaalisia myrkkyjä mihinkään osaan kehoasi.

On lukemattomia naisia jotka syövät terveellisesti, luomua ja muutenkin hyvin – mutta käyttävät sitten myrkyllisiä tuotteita iholleensa, tietämättä asiasta. Koska jos he tietäisivät mitä myrkkyjä meikkinsä sisältää, he eivät ikimaailmassa laittaisi niitä iholleen.

Laittaisitko ikinä ihollesi jotain jota et söisi mistään hinnasta? Toivoakseni et...

Se mitä laitat ihollesi, imeytyy kehoosi ja päätyy verenkiertoosi ja säilöytyy kehosi kudoksiin. Nämä lukuisat myrkyt meikeistä mm. käyttäytyy estrogeenin kaltaisesti ja tekee kaaosta kaikelle kehossasi, tuhoten hyvän terveyden.Mitä sitten voit tehdä, että ihosi näyttäisi hyvältä ja terveelliseltä?


Ensimmäinen askel on tietenkin ruokavaliosi. Ruokavaliosi pitäisi olla raaka ja luomuruoka pohjainen. Saada tarpeeksi omega-3 rasvoja joka tukee terveyttä joka osa-alueelta.

Ja ei varmaan edes tarvitse mainita liikunnan tärkeyttä ihon ja terveytesi hyvinvointiin.Mutta mennään tästäkin vielä pidemmälle.

On tärkeää korvata kaikki vanhat vaarallisia kemikaaleja sisältävät kauneudenhoitotuotteesi. Oli ne sitten shampoita, meikkejä, saippuoita tai jopa jääkaapin sisältöäsi. Koska mitä pistät suuhusi vaikuttaa kenties kaikkein eniten ihoosi ja terveyteesi.

Ensinnäkin meikit. Etsi näille luomu vaihtoehdot jotka on tehty vain LUONNOLLISISTA ainesosista. Eli et näe niissä ainesosia jotka näyttää sinulle kuin jonkun myrkkykemikaalisekoituksen ainesosalta. Jos et söisi sitä, älä pistä sitä kehoosi millään muotoa.

Haluat vaihtaa myös shampoosi ja saippuatuotteesi aitoihin luonnollisien ainesosien tuotteisiin.

Haluat hankkia päivittäiseen ruokavalioosi uutteita kuten tyrnimarja-uutetta. Piparminttu-uutetta. Santelipuu-uutetta.

Ruusuöljyä – joka oli yksi Kleopatran kauneus salaisuuksista. Hän käytti tätä litroittain ja oli aikansa halutuimpia naisia jonka legenda elää yhä.

Jokapäiväiseen normaaliin ihonhoitoon ja ylläpitoon Jojoba oljyä sekä Kookosöljyä. Ajan myötä huomaat, että et edes oikeastaan tarvitse meikkiä. Kun olet hetken ollut ilman myrkky meikkejä, ihosi herää henkiin ja on kaunis luonnollisenakin.

Toki hyvät luonnolliset meikit aina on hyvä olla siitä huolimatta. Kyllähän sitä välillä haluaa laittautua, mutta ei enää meikkauksia normaaleille kauppareissuille.

Iho on tulos elämäntyylistäsi. Ja eniten sen tulos mitä laitat kehoosi. Kun et laita myrkkyjä kehoosi, niin kehosi, ihosi, olotilasi ja terveytesi on silloin täydellisessä harmoniassa.


Katso haastattelu video tästä tummahiuksisesta Karyn Calabresesta - 65 vuotiaasta, suurimman osan elämästään raaka ruokavaliolla ja vain luomu kauneushoitotuotteilla olleesta naisesta.

Tässä voi olla sinunkin ulkonäkösi 65 vuotiaana. Jos vain teet muutoksen. Itseasiassa myrkky meikkien ja shampoiden aktiivikäyttäjät näyttävät nykyisin jo 25 vuotiaana vanhemmalta kuin mitä Karyn Calabrese 65 vuotiaana. Tämä on uskomatonta, mutta totta.

Miltä sinä haluat näyttää 65 vuotiaana?
Itseasiassa sinun ei tarvitse edes uskoa minua, vaan testaa itse ja NÄE ero.

Näe itse kuinka muutut kauniimmaksi ja ennenkaikkea kaikinpuolin terveemmäksi kun saat systeemistäsi ulos myrkyt jotka laskee olotilaasi, estää onnellisuuttasi ja kirjaimellisesti masentaa sinua samalla tehden ihostasi vain huonomman.

Ei tarvitse uskoa minua, mutta kokeile tätä itse. Älä luota minun sanaan, vaan kuuntele todisteita jotka näyttää miten asian laita todellisuudessa on.

Nyt kun tiedät nämä faktat, tiedät myös vanhojen kaunedenhoitotuotteidesi käytön seuraukset, etkä voi elää sellaista elämää. Ja sinun täytyy myös kysyä itseltäsi, että minkälaista vahinkoa olet jo saanut aikaan vanhoilla tavoillasi?Tee itsellesi palvelus... Seuraava askeleesi on ottaa ensiaskel kohti parempaa, kauniimpaa ja terveellisempää minää. Kohti koko kehontäyteistä onnea & autuutta, kohti mahtavaa oloa ja kauneutta.MITÄ SUOSITTELEN:


En voi tehdä kaikkia valintojasi puolestasi, koska kaikilla naisilla on omat mieltymyksensä meikkien, shampoiden ja muiden kauneudenhoitotuotteiden suhteen. Etkä voi pelkästään kuunnella muita, sinun täytyy tulla itse kiinnostuneeksi näistä aiheista ja tehdä myös omaa tutkimusta asian eteen.

Mutta tässä muutamat yleistuotteet jotka sopivat kaikille:

(linkit ovat iherb nettikauppaan jota itse käytän aktiivisesti)


Laadukas luomu Jojoba öljy

Now Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)


Shampoo

Acai marja on valittu "Maailman #1 Super Ruuaksi". Pitäisikö sen olla osana kauneudenhoitoasi?

Tämä shampoo sisältää luonnollisessa muodossa Acaita, Gojia, Granaattiomenaa, Tyrniä, Aloe Veraa ja paljon muuta hiuksillesi hyvää tekevää!


Madre Labs, Balancing Shampoo, Pomegranate & Mellow Mint, For Normal Hair, 12.5 fl oz (370 ml)


Saman sisällön shampoo, mutta kosteuttavana versiona - kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

Madre Labs, Moisturizing Shampoo, Strawberry Oasis, 12.5 fl oz (370 ml)

Pari muuta hyvää varteenotettavaa shampoo vaihtoehtoa:
Aubrey Organics, Rosa Mosqueta, Nourishing Shampoo, 11 fl oz (325 ml)
Madre Labs, Mild by Nature for Baby, Tear-Free Shampoo & Body Wash, 12.85 fl oz (380 ml)


Hoitoaineeksi mulla on käytössä tämä hyvä puhdas tuote missä ei ole mitään synteettisiä kemikaaleja. Vahventaa, tekee hiukset paksummaksi, ilmavaksi ja kuohkean oloiseksi.

Avalon Organics, Biotin B-Complex Thickening Conditioner, 14 fl oz (400 ml)

Toinen suosikki silloin kun hoitoainetta tarvitsee.
Madre Labs, Mild by Nature for Baby, Hair Conditione​r, 9 fl oz (267 ml)


Saippua
Loistava kokonaan luomu Kookos & Papaya saippua jossa on Vaniljan vivahde!

Nubian Heritage, Coconut & Papaya Soap, 5 oz (141 g)


Todella potentiaalinen Tyrnimarja-uute. 1 tippa tätä sisältää yli 190 ihoa kaunistavaa bioaktiivista ainesosaa! Nauti sisäisesti ja ulkoisesti. Jos et hanki mitään muuta, hanki TÄMÄ!

SeaBuckWonders, Organic Himalayan, Sea Buckthorn Seed Oil, 1 oz (30 ml)


Laadukas kalaöljy joka tulee 100% villeistä Alaskan lohista. Eli aitoa tavaraa, ei siis viljellyistä kaloista joissa ei ole aitoja rasvoja. Moni Hollywood tähti vannoo kalaöljyn olevan yksi tärkeimmistä kauneuden tekijöistä. Terveelliset omega-rasvat joista useimmilla on puutetta - muuntaa koko ihosi hohtavan kauniiksi.

New Chapter, Wholemega, Extra Virgin Omega-Rich Fish Oil, 1000 mg, 120 Softgels

Suosittelen tätä seuraavaa kaikille. Huomattavasti huokeampi hintainen, mutta silti laadukas Kalaöljy kapseli. Hinta-laatutietoisena laittaisin tämän ostoskärriin.

Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 100 Softgels


Piparminttu-uute. Edesauttaa hyvää ihoa, mahtava kauneustuote. Nauti sisäisesti ja halutesssasi ulkoisesti.

Now Foods, Personal Care, Peppermint Oil, 4 fl oz (118 ml)


Kleopatran kauneuden salaisuus. Ruusuöljy.

Now Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)


Tyrnimarja kasvovoide, mahtava kasvojen ja ihon nuorentaja!

Sibu Beauty, Repair & Protect, Sea Buckthorn Daytime Facial Cream, 1 fl oz


Tosi hyvä täysi luomu antioksidanttinen kasvoöljy! Sisältää huikean määrän ihon laatua ja kauneutta edistäviä öljyjä: Rose, Lavender, Chamomile, Jojoba, Baobab, Pomegranate, Seabuckthorn Berry, Rose hip, Calendula. Ehkä vähän liiankin suosittu tuote, kun se on jatkuvasti lopussa!

Badger Company, Antioxidant Face Oil, Damascus Rose, 1 fl oz (29.5 ml)


Käsivoide, luonnollinen vaihtoehto ilman ihmemyrkkyjä. Jos on kuivat kädet, suosittelen kokeilemaan vaihteeksi tälläistä. Saatat ihastua!

Madre Labs, Hand Cream with Argan Nut Oil, Unscented, 2.5 oz (71 g)


MSM ja Piioksidi hiuksien ja kynsien kasvattamiseen sekä terveydenhoitoon


Hiukset ja kynnet kuntoon MSM jauheella. Laadukas optimsm joka antaa parhaan tuloksen. Halpa, hyvä ja tämä MSM tekee hyvää hiuksillesi ja kynsillesi.

Doctor's Best, Best MSM Powder


Silica eli piioksidi antaa myös tukea hiuksille, kynsille. Sekä myös luille, lihaksille, nivelille hyvää tekevä on piioksidi. Mainitsen myös hampaiden hyvinvointia tukevan tekijän sekä sydäntä ja aivoja parantavat tekijät. Tämä MSM jauheen kanssa on todella hyvä kombinaatio kohti kauniimpaa minää luonnollisesti.

Lumina Health Cell Food, Essential Silica Formula


Kauneudenhoitovälineitä


iHerbiin on tullut uusia ihania kauneudenhoitovälineitä Real Techniques by Samantha Chapman brändiltä.

Oon katsellut näitä ja näyttää erittäin hyviltä:

Real Techniques by Samantha Chapman kategoria
Your Eyes/Enhanced Starter Set, 5 Brushes + Case
Your Base/Flawless, Core Collection, 4 Brushes + Case

Katso myös http://realtechniques.com/


Ylipäätänsä muista kauneudenhoito brändeistä:
Katso Beauty Without Cruelty brändi.


Korvaa myös kaikki deodorantit ja hajuvedet. Deodorantit ja hajuvedet estää sun kehoa erittämästä sinun aitoja feromoneja. Tutkimukset myös osoittaa, että suurin osa miehistä ei pidä näistä kaupallisista hajuvesistä, ja suosii että nainen olisi aidossa luonnollisessa tuoksussaan eikä estäisi feromonejaan tulemasta ulos. Ja kaupalliset deodorantitkin sisältää lukuisia terveydelle haitallisia myrkkyjä. Älä ikinä enää pistä niitä ihollesi!

Jos käytät näitä ylempiä tuotteita mahtavista acai, tyrni marja shampooista lähtien. Ja laitat Kleopatran käyttämää ruusuöljyä ihollesi – et todellakaan tarvitse minkään muotoista deodoranttia tai hajuvesiä. Tekisit itsellesi vain hallaa käyttämällä moisia.

Jos jotain, niin ennen ulos lähtemistä voit laittaa luomulaatuista kookosöljyä kainaloihin ja kenties myös niskaan. Saat kookoksen seksikkään tuoksun itseesi ja kookoksen tuoksusta myös universaalisti kaikki pitää!

Näin tuoksut luonnolliselle naiselle, joka on miestenkin mielestä paras mahdollinen tuoksu. Näin saavutat myös luonnollista vetovoimaa alfa-uroksiin.
Viimeiseksi, muttei vähäisemmäksi hanki fluoriton hammastahna. Fluori itseasiassa heikentää hampaidesi kuntoa ja on tappava myrkky, sitä ei missään tapauksessa pitäisi olla missään mitä juot, syöt tai millä peset hampaitasi.

Mitä jos yhtäkkiä saisitkin tietää, että fluori ei estäkkään hampaidesi reikiintymistä ollenkaan. Vaan todellisuudessa aiheuttaisikin hampaidesi mädäntymistä ja murentumista. Jonka päälle fluorin kautta sama prosessi aiheuttaa sinussa myös osteoporoosia...? Lue lisää tutkittua dataa aiheesta ja näe myös miksi fluori kiihdyttää ihmisen ikääntymisprosessia.

"200 gramman tuubi fluori-tammastahnaa sisältää tarpeeksi fluoria tappaakseen pienen lapsen." -Procter&Gamble, sitaatti kirjasta Fluoride the Aging Factor sivu 14

Muutenkin normaaleissa hammastahnoissa on kymmeniä muita turhia ainesosia jotka ovat epäterveellisiä hampaillesi ja terveydellesi. Vaihda luonnolliseen ja näe valkoinen hymy helposti, luonnollisesti ja terveellisellä tavalla!


Hanki fluoriton luonnollinen hammastahna lähimmästä luontaistuotekaupasta tai jos haluat halvemmalla niin pistä sellainen iHerb tilaukseesi.

Xlear Inc (Xclear), Spry, Xylitol Toothpaste, Peppermint, 113 g


Sitten kielen puhtaus on yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvän hengityksen suhteen. Tässä yksi parhaista kielen puhdistajista, todella helppo käyttää ja tekee ihmeitä pahan hajuiselle hengitykselle.

Dr. Tung's, Tongue Cleaner, Adjustable, 1 Tongue Cleaner
Et voi jatkaa vanhaan tapaan...

VAROITUS!
Kuvittele jos jatkat näillä mm. bensiinijohdannaisilla kauneus-, ja pesutuotteillasi 5 seuraavaa vuotta... Miten ihosi voi? Miten suurta tuhoa ja vahinkoa ihollesi se tuleekaan aiheuttamaan viiden vuoden aikana? Oletko viiden vuoden päästä kenties jopa yli 20 vuotta vanhemman näköinen, kuin mitä oikea ikäsi on? Mikä mystinen asia terveydessäsi oikein mättää? Miksi olet näin surullinen ja masentunut elämääsi?

MUISTAT tämän ensikerralla kun hierot shampoota hiuksiisi suihkussa, tämä fakta PONNAHTAA päähäsi kun suihkuvesi tippuu kasvoillesi ja hiuksillesi. Et mahda mitään ja ajattelet, että "En voi elää elämää näin." Muistat tämän JOKA KERTA kun hierot saippuaa vessassa käsiäpesiessäsi, ja palaat takaisin miettien entä jos...? Entä jos muutos ja elämässä onnistuminen on todellakin vain YHDEN PÄÄTÖKSEN päässä?!

ENTÄ jos olisit vain luonnonmukaisilla kauneus-, ja pesutuotteilla seuraavat 5 vuotta... Miten ihosi voi? Miten paljon luonnon vitamiinit ovat tehneet hyvää ihohuokosillesi? Miten kauniiksi ja hohtavaksi ihosi on muuttunut? Miten elinvoimaiseksi ja onnelliseksi olet tullutkaan? Miten voimakkaalta ja terveeltä tunnet olosi? Miksi olet näin iloinen ja täynnä energiaa? Kuinka oletkaan kiitollinen siitä, että olet yhä haluttu, seksikäs nainen joka tuntee kuin vain nuorenevansa päivä päivältä?

Kun syöt aamiaista seuraavana aamuna, väsyneenä kemikaali tokkuraisena mietit kuinka paljon parempaa ja iloisempaa elämäsi olisikaan kun muuntautuisit tällä saralla. Piirtelet mielessäsi sitä mahtavaa olotilaa, mikä sinulle tulee kun ajattelet, että jos vain korvaamalla nämä voin muuttua kauniimmaksi, paremmaksi ja iloisemmaksi ihmiseksi joka on onnllinen. Olet vain TODELLA KIITOLLINEN, että törmäsit tähän materiaaliin. Sanot kiitos, kiitos, että sain kuulla tästä ja mietit kuinka aion nyt toimia tämän eteen. Minun muutos ja elämässä onnistuminen on todellakin YHDEN PÄÄTÖKSEN päässä! Teen sen päätöksen vihdoin nyt, olen ansainnut onnellisuuden ja terveyden elämälleni. En anna viivyttelyn, empimisen tai pelon pysäyttää minua saavuttamasta kauniimpaa minua ja parempaa onnellisempaa elämää!!!


Tämä 8 minuutin video saattaa muuttaa koko elämäsiNiin... Voit investoida terveyteesi ja kauneuteesi TÄNÄÄN, tai maksaa siitä suuremman hinnan myöhemmin.

Voit tehdä muutoksen nyt tai olla tekemättä ja maksaa siitä kauneutesi sekä terveytesi.


Tee itsellesi palvelus... Ota tänään ensiaskeleesi kohti parempaa, kauniimpaa ja terveellisempää uutta minää. Kohti koko kehontäyteistä onnea & autuutta, kohti mahtavaa oloa ja kauneutta.


Alkajaisiksi suosittelen ainakin näitä:


1. Luonnollinen shampoo Acailla, Gojilla, Granaattiomenalla, Tyrnillä, Aloe Veralla
2. Kädet taivaallisen tuoksuiseksi Kookos & Papaya Anti-Aging luomu saippualla
3. Yli 190 Bioaktiivista kauneutta edistävää ainesosaa sisältävä Tyrnimarja-uute
4. Ruusuöljy jota Kleopatra rakasti
5. Fluoriton luonnollinen hammastahna joka laittaa sinut kohti parempaa terveyttä
6. Halvat ja laadukkaat Kalaöljy kapselit parantamaan ihosi terveys

7. Freebie(ilmaistuote $0.00) Vihreä tee kasvovoide näyte. Katso toisia ilmaistuotteita Freebie kategoriasta


Tämä KAUNEUSPAKKAUS $5 alennuksella VAIN $46.09 + $4 toimituskulut.
Yhteensä se tekee vain noin 38.14 euroa! iHerb tilauksen voi myös maksaa VISA Electronilla. Ja kuljetttuna kotiovellesi muutaman klikkauksen jälkeen. Omissa tilauksissani on kulunut keskimäärin 8 päivää tilaushetkestä. Jos olet mietteliäs iHerb tulli ja tilaaminen ulkomailta pointeista, katso iHerb Suositukset yläpalkistani, olen lisännyt sinne tietoa iHerb tulli toiminnasta.

iHerb antaa tarjouksen - ensitilaajille $5 pois hinnasta.

Näin helposti tilaat iHerbistä: Avaa tuotelinkit. Paina “Add to Cart” tuotteiden kohdalla jotka haluat. Seuraavaksi klikkaat vain “Proceed to Checkout”. Nyt luot iHerb tilin syöttämällä e-mail osoitteesi ja luomalla itsellesi salasanan. Viimeiseksi syötät vain osoitteesi mihin paketti lähetetään. Jonka jälkeen syötät tietosi, ja OLET VALMIS.

Luonnonkosmetiikkaa netistä saa helposti, ja iHerb verkkokauppa on yksi loistava vaihtoehto löytää ihonhoito luonnon kosmetiikkaa netistä.

Suosittelen sinulle tälläistä aloituspakkaukseksi. Aloita pienestä. Ja kun näet eron edelliseen, voit myöhemmin jatkaa enemmälti kaikkien näiden muiden tuotteiden kanssa, hajuvesistä, käsivoiteista ja muista lähtien.

Mutta ensin haluan, että näet jotain konkreettista pientä muutosta omassa kodissasi saippuoiden ja shampoiden vaihdoksella. Siihen päälle myös nämä kauneutta edistävät Tyrnimarja-uute, Ruusuöljy, Fluoriton hammastahna sekä kokonaisvaltaista terveyttä parantavat Kalaöljy kapselit ja olet matkalla kohti uutta parempaa elämää.

7 kommenttia:

 1. Entäpä, onko sulla suositella hyvää meikkivoidetta ja puuteria? Olen käyttänyt Joe Blascon meikkivoidetta ja tykkään siitä tosi kovasti! Samoin olen miettinyt noita pyykin- ja astianpesuaineita että kuinka paljon niissäkin on kaikkee paskaa.. Onko näihin suosituksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on yksi hyvä:
   http://www.iherb.com/Greensations-Youthful-Trends-Caffeinated-Makeup-Primer-2-oz-6-ml/25810

   Riippuu aina jokaisen omasta ihotyypistä. Paras ohjehhan on se, että se mitä käytät nyt korvaa se paremmalla vaihtoehdolla, jos mahdollista. Tämä artikkeli on vanha ja päivitän tätä parempaan uskoon kun kiireiltäni ehdin.


   Pyykinpesuun:
   http://www.iherb.com/Nellie-s-All-Natural-Laundry-Soda-Unscented-1-3-lbs-6-kg/38186

   Pitää muistaa, että vaikka tuotteessa lukisikin "all natural" jne - niin onhan maailman myrkyllisimmätkin aineet luonnollisia ja luonnossa esiintyviä. All natural on tällä hetkellä hyvä markkinointitermi, kannattaa siis silti katsoa tuoteseloste :)


   Astianpesukoneeseen ja astianpesuaine:
   http://www.iherb.com/Nellie-s-All-Natural-Automatic-Dishwasher-Nuggets-24-Nuggets/38191
   http://www.iherb.com/Nellie-s-All-Natural-One-Soap-Water-Lily-Lotus-16-9-oz-500-ml/38201 -neste joka käy astianpesuun, käsienpesuun, koiranpesuun

   Nellie's All-Natural on hyvä brändi ja näitä tuotteita suosittelen, nämä on lähes niin hyviä kuin voi vain olla. Näissä pesu kategorioissa ei täydellisiä tuotteita löydy mutta kyllä ne aina parempia ovat mitä normaali markettitavara, uskaltaisin väittää :)

   http://www.iherb.com/Nellie-s-All-Natural

   Lisää vaihtoehtoja:
   http://www.iherb.com/Dishwashing
   http://www.iherb.com/Laundry-Detergent
   http://www.iherb.com/Cosmetics-Makeup

   Poista
  2. Voiko tuo meikkivoide olla noin halpa? Nykyinen 30ml maybellinen meikkivoide pulloni maksaa 13.90e ja tämä 60ml pullo 10.62e ?

   Poista
 2. Tämän artikkelin jatkoksi käy hyvin artikkeli kuinka laihtua pysyvästi:

  Hungry For Change Dokumentti - Kuinka Laihtua Pysyvästi

  --jossa myös oli puhetta valtamedian kauneudenhoitotuotteista. Siinä keskitytään syömään itsensä kauniiksi.

  Uusin päivitykseni kauneus ravinteisiin on astaksantiini:

  “People consuming astaxanthin actually have an improvement in the way they look. It’s beauty from within.”

  Astaksantiinista lisää täältä: http://karppaajansuositukset.blogspot.fi/2012/06/astaksantiini-paivitysta.html

  VastaaPoista
 3. Kiitti näistä! Hungry for Changeen tutustuinkin jo, ja Astaksantiinit, K2-vitskut ja maca velvet (vaimikäsenyoli) on jo postissa tulossa!

  VastaaPoista
 4. Oon pikkuhiljaa alkanu tosiaan nyt vaihtaa nassurasvoja ja puhdistusaineita mm just kookosöljyyn ja bwc:n tuotteisiin. Aivan JÄRKYTTÄVÄ puhdistusreaktio käynnissä, ihan kauhean näkönen naama. Olen myös alkanut nyt säännöllisen infrapunasaunan käytön, joka osaltaan myös työntää skeidaa ulos kehosta. Toivottavasti tasottuis pian, on nimittäin kauhean näkönen lärvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että olet alkanut vaihtamaan juttuja, pitkässä juoksussa se tekee huiman eron terveydessä & kauneudessa :)

   Mutta jos puhdistusreaktio tai jotkin komplikaatiot jatkuu pidempään niin huvittaa kun jotkut kuvittelee, että puhdistusreaktio voi olla monia vuosia... Älyämättä että ehkä kaikki ei sovi kaikille. Kannattaa pikkuhiljaa testata kunnes löytää sopivat jutut.

   Kookosöljykään ei välttämättä sovi kaikille ihonhoitoon. Siihen löytyy monia muitakin vaihtoehtoja kuten sheavoi, kaakaovoi, aloe yms. jotka voi sopia toisille paremmin.

   Olen kuullut että harvoissa tapauksissa kookosöljy voi jopa pahentaa tulehdusta, vaikka se onkin yksi maailman antiviraalisimmista ruoka-aineista.

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.