iHerb Suositukset

Jälleen kerran iHerb.com on valittu maailman parhaaksi - vuonna 2014 iHerb on maailman paras lisäravinne / kosmetiikka verkkokauppa.

iHerb.com kiistattomasti maailman parhaita nettikauppoja


Valittu jo 7 vuotta putkeen itsenäisen ConsumerLab.com toimesta maailman parhaaksi online natural supplement kaupaksi - 2008 – 2009 – 2010 – 2011 - 2012 - 2013 - 2014

- Jälleen kerran vuonna 2014 iHerb on maailman paras alan verkkokauppa, myös asiakkaiden mukaan.


Ihmetteletkö miksi iHerbistä on tullut näin suuri ilmiö Suomessa?


-Suomen verot nousi (jälleen) 2013 vuonna, joka tarkoittaa sitä, että iHerb on nyt entistäkin halvempi paikka tilata suomalaisille mitä se ennen oli. Säästät rahaa nyt enemmän kuin ikinä aiemmin tilaamalla ulkomailta.

-Suomen valtion verojen nosto aiheutti päinvastaisen siitä mitä he sillä hakivat... Ihmiset tilaavat nyt entistäkin enemmän ulkomailta säästääkseen järkyttävät 24% arvonlisäverot ja 14% lisäravinne verot.

-Suomalaisena iHerb asiakkaana olet edelläkävijä ja etuoikeutettu.

Suomalaiset hyötyvät iHerbistä ehkä eniten maailmassa


1. Ei tarvitse maksaa tuontitullia
2. Ei tarvitse maksaa edes arvonlisäveroa(ALV) *lue lisää täältä
3. Postikulut ovat Suomen sisäisiä postikulujakin ALHAISEMMAT (kyllä, luit oikein)

-Säästyt siis Suomen järkyttäviltä 14% tai 24% arvonlisäverolta jotka tulee päälle joka tuotteeseen. Niin, mieti miten suureksi se summa kasautuu pitkässä juoksussa? Vuodessa säästää melkein Thaimaan matkan rahat iHerbistä tilaamalla päivittäiset käyttötuotteesi alkaen hammastahnasta pyykinpesuaineisiin, pähkinöihin tai vaikkapa hehkulamppuihin - jep iHerb ei ole pelkästään lisäravinne/elintarvike/kosmetiikka verkkokauppa.

-Tämän takia iHerb on Suomalaisille YLIVOIMAISESTI halvin lähde kaikille lisäravinteille, kosmetiikalle tai mitä ikinä haetkin iHerbin massiivisesta tarjonnasta.

-Tämän takia ei ole yhtään yllättävää, että iHerbistä saa kaiken jopa 50-90% halvemmalla kuin mitä sama maksaisi Suomessa. Ja usko tai älä, kaikkien tarvitsemassa D-vitamiinissa tulee lähes 1000% säästöt paikallisiin apteekkeihin verrattuna. Kyllä luit oikein, jopa tuhat prosenttia säästöä vuodessa ostamalla D-vitamiinit paremmasta lähteestä.

-Tilaa International Airmail rahdilla (joka maksaa vähemmän kuin Suomen sisäiset postikulut - yli $40 tilauksille $4 - International Airmailin uusi nimi on Global Mail by DHL).

-Pidä iHerb tilaus n. $40 hintaisena ja laske päälle $4 rahti niin yhteishinnaksi tulee n. $45 - josta ei tarvitse maksaa ALVia, elintarvikkeita/lisäravinteita (ja periaatteessa mitä tahansa) tilatessa. Tulli ei ole koskaan avannut ja tutkinut mitä halvimman lentorahdin iHerb pakettini ovat sisältäneet.

-Tuontitullia ei joudu maksamaan alle 150€ tilauksista.

-Tilaus tulee reilussa viikossa suoraan kotiisi jos asut kaupungissa (jos et ole kotona juuri silloin, saat saapumisilmoituksen ja haet paketin lähimmästä postista), jos asut maalla niin se tulee lähimpään postiin josta paketin voi noutaa saapumisilmoituksella. Itselläni iHerb paketti on tullut 95% ajasta alle 2 viikossa. 8 päivää on keskiarvio Suomeen - iHerb sivujen mukaan.

-Kun tilaat rajojen puitteissa International Airmail tai nykyisin Global Mail by DHL rahdila iHerbistä niin näihin paketteihin tulee vain tarra "Natural supplements for personal use" ja kukaan ei tosiaankaan availe näitä laatikoita. Mutta en silti suosittele ja se EI tarkoita että voisit tilata iHerbistä saatavia Suomessa lääkelistalla olevia tuotteita kuten Salviaa, Kavaa, Cod liver oilia, 5-HTP, vahvaa Melatoninia tai GABA tuotteita. Ja kerta kukaan ei availe näitä laatikoita niin siltikin varmuuden vuoksi tilaisisin vain niillä summilla joilla et tarvitse maksaa ALVia, tästä tarvitsee huolehtia vain heidän jotka tilaavat PELKKÄÄ kosmetiikkaa. Lisäravinteita International Airmaililla iHerbistä tilaavien ei tarvitse paljoakaan miettiä ALVin maksamista. *ALVista lisää infoa täältä


-Over 600 well-known, respected brands. Over 35,000 products.

Kaikki terveellinen ei olekkaan enää kallista ja pahaa, sen olen itse oppinut iHerbissä shoppailemalla.

Henkilökohtaisesti iHerb on 1 stop shop lähes kaikelle!


Mitä tilata iHerbistä?


Katso postaukseni Mitä tilasin iHerbistä? josta näet:

-4 eri tilauspakettia, jotka tuli onnistuneesti perille(9 päivässä tilauksesta)
-mitä tilasin ja miksi


8 erilaista iHerb tilauspaketti esimerkkiä, kaikki verovapaita ainakin Tammikuussa 2013.

Mikä on paras superfood? Jos et ole vielä kokeillut tätä, niin tutustu tähän "super superfoodiin" joka voi mm. tehdä isommat rinnat ja pyöreämmän pepun! Tämä kyseinen superfood omaa maineen luonnollisena vaihtoehtona anabolisille steroideille.


TUTUSTU TÄHÄN:


Ylivoimaisesti maailman paras luonnollinen kauneus- ja karisma ravinne joka ohella tekee kehosi 62% prosenttia VAHVEMMAKSI. Helpoin tapa nostaa salituloksia ja saada kauniimpi - kuolettavan kaunis iho. Ylivoimaisesti paras lisäravinne mihin olen koskaan törmännyt. Helpoin tapa ESTÄÄ RYPPYJEN ilmaantuminen - Varasta tämä kohuttu aasialaisten naisten kauneussalaisuus. 550 kertaa E-vitamiinia vahvempi! Enpä olisi halunnut elää ilman tätä, hyödyt ovat leukoja loksauttavan loistavat ja HUOMATTAVAT.


Näe myös uusin suositukseni, joka on yksi vahvin iHerb suositukseni koskaan:


Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini"?Oletko treenaaja ja haluat maailman parhaat proteiinituotteet käyttöösi? Näe postaukseni: Paras heraproteiini - Hera konsentraatti vai isolaatti? - "Tälläinen whey proteiini on hyödytöntä"


Lyhyen ajan Super-Tarjoukset!!Nyt voi saada laadukasta kalaöljyä - vain yhden kahvikupin hinnalla.

Try High Quality Molecularly-distilled Fish Oil!

Eli saat tämän kalaöljytuotteen kahvikupin hinnalla.

Kyseessä on todella huippulaatuinen kalaöljytuote, Molecularly Distilled johon on sisällytetty myös E-vitamiinia - joka toimii luontaisena vahvana antioksidanttina - estäen kalaöljyn härskiintymistä. Moni markkinoilla oleva kalaöljytuote on härskiintynyt, joten laatuun sijoittaminen on tärkeää.

On hyvä muistaa, että härskiintyneen öljyn syöminen tekee aina enemmän haittaa kuin hyötyä - ja se on ihan sama onko kyse jopa maailman terveellisimmästä öljystä - kuten kalaöljystä.

Tarjous voi loppua minä hetkenä hyvänsä!

Marraskuu 2015 iHerb supertarjous: $5 pois hinnasta iHerb ensitilaajalle


Nyt on lyhyen ajan tarjous iHerbissä: Ensitilaaja saa iHerb alennuskoodilla $5 pois tilauksen hinnasta. Voit käyttää koodiani IVI723, olen kiitollinen jos käytät koodiani. Hyödyn siitä saamalla "iHerb krediittejä" joita voin käyttää seuraavien tilauksien maksamiseen.


!HUOM! 2013 vuoden vaihteessa Suomen tullilait muuttuu, joten ei kannata enää tilata ulkomailta yli $46 edestä lisäravinteita tai muita ruokatuotteita. Jos summa menee tämän yli niin joudut maksamaan arvonlisäveron, jos pakettisi jää tulliin niin voit suorittaa tullimaksun verkkopankin kautta mutta paketin saapuminen viivästyy noin viikolla. Lue tämä postaus jos et vielä sitä ole nähnyt.


Viimeisimmät iHerb tilauspakettini


Huomaa: Paketit olivat verovapaita mutta hinnat voivat muuttua ja tarjoukset voi myös muuttua joten vaikka siinä lukee verovapaa se ei välttämättä enää ole verovapaa. Elintarvikkeita/lisäravinteita saa tilata verovapaasti n. $46 yhteishinta(rahtikulun kanssa).

*Harvoin päivitetty, mutta toimii iHerb tilaus esimerkkeinä.

Elokuu 2013 iHerb Tilauspaketti, sekalaista, mausteita ym - VEROVAPAA (Saapui 11 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti, proteiinia - VEROVAPAA (Saapui 9 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti - VEROVAPAA (Saapui 10 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammkuu 2013 iHerb Tilauspaketti - EI VEROVAPAA (Saapui 10 päivässä, ei avattu tullissa eikä täten tarvinnut maksaa veroja)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti - VEROVAPAA (Saapui 10 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti - VEROVAPAA (Saapui 9 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti - VEROVAPAA (Saapui 10 päivässä, ei avattu tullissa)

Tammikuu 2013 iHerb Tilauspaketti - VEROVAPAA (Saapui 10 päivässä, ei avattu tullissa)

Klikkaamalla saat koko paketin ostoskoriin kerralla ja voit tilata saman suoraan tai ottaa siitä suosituksia ja karsia pois jotain jota et itse halua.


iHerb Super Specials:


Suosittelen aina katsomaan iHerbin erikoistarjouksia iHerb Super Specials kategoriasta. Tuolta löytyy säännöllisin väliajoin halpoja huippulöytöjä.

Näe myös viherjauhe suosituksia.

Jos haluat nähdä lisää tuotevinkkejä näe postaukseni josta löytää 8 eri tilauspakettia: Nyt on halvin aika iHerb tilauksille - Sinulla on nyt iHerb VIP asiakkuus(+mahdollisuus saada pysyvä VIP status)


Suuria alennuksia iHerbin Short Dated Sale kategoriasta


iHerb Short Dated Sale kategoriassa ovat tuotteet joiden parasta ennen päiväys on loppumassa noin puolen vuoden sisään... Joten tästä voi loistavasti ottaa käyttötuotteita suurin alennuksin.

Suosittelen katsomaan tätä kategoriaa aina välillä, voit löytää iHerb tilauksesi viimeistelemiseksi todella huippuhalpoja laatutuotteita.

Plus lähes ILMAISIA LUOMUHUULIRASVOJA:
New Organic Lip Balms: Pay only 95 cents! Uusia Sierra Bees luomuhuulirasvoja lähes ilmaiseksi lyhyen ajan! Kokeile vaihtoehtoja vain $0.95 kappale hintaan! Itse tykkään varsinkin mintusta. Nyt myös tarjolla uusi maustamaton vaihtoehto sekä myös kaakaovoi, hunaja ja argan oil luomu huulirasvat! Aivan järkyttävän halpoja hyviä luomu huulirasvoja.

Juotko jatkuvasti samaa kahvia? Vaihda ihmeessä kahvia


iHerbissä on suuri kahvitarjonta jota kannattaa katsoa ja tilata mielenkiintoisia kahveja, paremman makuista luomua on paljon tarjolla. Kahvi on maailman torjunta-ainepitoisin ruoka-aines, joten on hyvin tärkeätä juoda luomukahvia mikäli juot kahvia paljon.

CafeCeps jossa yhdistyy luomukahvi ja kaksi lääkinnällistä sientä(Cordyceps+Reishi) on kahvikategorian myydyimpiä kahvituotteita, itseoikeutetusti. Jos et ole vielä kokeillut sitä niin nyt viimeistään kannattaa. Jos haluat lukea CafeCeps kahvista enemmän, katso CafeCeps postaukseni.

Kokeile joskus myös Organic Coffee Co. yhtiön luomukahvia ja luomu kahvipapuja, tarjolla on eri kahvilajikkeita ja sekoituksia.

Kaipaatko uusia kahvireseptejä? Tässä postauksessa esitän mielenkiintoisen kahvireseptin johon varmasti ihastut!

Ja jos ei kahvi maistu niin kokeile pakurikääpä juomasekoitusta iHerbistä.


iHerb freebiet eli ilmaistuotteet**

**iHerb freebiet eivät ole enää varsinaisia freebieitä, vaan verotussyistä hinnaltaan $0.50. Mutta yhä sieltä joskus löytyy hyviä vaihtoehtoja. Varsinkin nuo huulirasvat ovat ottamisen arvoisia.

Valitse jokaiseen tilaukseesi freebie iHerbin ilmaistuote kategoriasta.

Voit valita vain yhden freebien per tilaus. Ja iHerbin freebie politiikka on muuttunut sillä tavalla, että kun olet ottanut jonkun tietyn freebien niin et saa sitä samaa enää jatkossa ilmaiseksi. Eli aina otettava eri freebie tuote.

Eli jos olet jo ottanut esim. ilmaisen gojimarjapussin, et saa sitä enää jatkossa ilmaiseksi. Joten testaa ilmaistarjonnasta aina erilaisia tuotteita.

Ja jos unohdat lisätä freebien tilaukseesi niin ei hätää, tässä tapauksessa iHerb asettaa itse freebien tilaukseesi ja yleensä aina tulee jotain muutakin extraa. Itselläni joka tilauksessa tulee jotain ylimääräistä, kuten teepusseja, proteiininäytteitä, viherjauhenäytteitä ym.


Maailman paras proteiini shaker 6.6e hintaan?
BPA-vapaa shaker sekoitin proteiinijauheille (myrkyllinen Bisfenoli-A kemikaali vapaa)
"Bisfenoli-A on todettu karsinogeeniksi eli syöpää aiheuttavaksi aineeksi, mutta silti sitä käytetään monissa kuluttajatuotteissa ja sille altistuminen on laajaa." -Wikipedia

Supermarkettien ja lisäravinnekauppojen normaalit shakerit on juurikin BPA karsinogeeni pitoisia proteiini shakereita, joista joka kerta juodessani tiedän, ettei tämä tee hyvää keholleni ja hormonitasapainolleni pitkässä juoksussa. Joten hyvä, että löytyi vaihtoehto.

Tilavuus 0.83 litraa
Blender Ball Mixer Inside
Shakerin sisällä on pallo, joka tekee tästä yhden parhaista shakereista. Ei enää paakkuisia proteiini sekoituksia


Valitse vihreästä tai mustasta väristä: Blender Bottle Specials at iHerb Great Values


Erikoistarjous:

*Keraaminen muki tarjous on loppunut, mukia ei ole enää saatavilla. Mutta suosittelen yhä St. Dalfour teetä, joten pidän tämän siltikin tässä näkyvillä.

Osta mikä tahansa St. Dalfour Tea kategorian teepakkaus, niin saat päälle keraamisen tee mukin ILMAISEKSI(muki pitää laittaa ostoskoriin minkä tahansa St. Dalfour teen seuraksi ja sen hinta muuttuu $3.95 -> $0.00)

Suosittelen: St. Dalfour, Organic, Golden Mango Green Tea + St. Dalfour, Ceramic Tea Mug (yhteishinta = $3.99 - 3.15e)
-Vihreä tee on tunnetusti laihduttava tee, ja siihen päälle makeutta mangosta joka on myös tutkitusti laihduttava ja verensokeria sekä kolesterolia alentava. Näe tutkimus.


iHerb Suositukset 2015

-päivitetty 05.11.2015

Mitä iHerbistä? Mitä tilata iHerbin kymmenien tuhansien tuotteiden viidakosta josta voi olla vaikeaa löytää haluamansa?


Tähän olen koonnut iHerb suositukset parhaista tuotteista. Jos haet kauneudenhoitotuotteita niin katso tämä, olen koonnut sinne lukuisia tuotteita ja myös aloituspaketin, ehkä enemmän kärjistettyjä arguementteja luomumeikkauksen puolesta mutta löytyy sieltä pari poimintaa ihan jokaiselle.

Tästäkin postista löytyy sopiva aloituspakkaus aloittelijalle ja muita suosituksia jo kokeneemmille iHerb addikteille :) Plus oikeanpuolen sivupalkista löytyy lähes joka kategorian parhaimmistoa ja muita suosituksia.

Sivun lopusta löytyy tietoa iHerbistä ja siitä mikä ihme koko iHerb edes on.

Takana ovat ne ajat jolloin kaikki terveellinen oli pahaa ja kallista.

Mitä lisäravinteisiin tulee niin iHerb on all about whole food natural supplements, oikeaa tavaraa eikä synteettistä epäillyttävää moskaa. Nykyisin monet ovatkin tulleet tietoisuuteen asiasta, että kemia ja syntetiikka ei toimi - luonto toimii.

Tottakai iHerbistä löytyy kaikenlaisia surkeita tuotteita aina sieltä sun täältä, mutta hyvät tuotteet löytää nopeasti ja kaikki on avointa ja kaiken sisällön näkee. Joten tutki aina sisältölista joka tuotteesta niin ei tule yllätyksiä.

Lisäravinteista suosittelen lähinnä niitä joita useammat kuluttujat etsivät: valmisteita, joilla on todistettuja terveysvaikutuksia ja paljon tieteellistä tutkimusta takanaan.

Suosittelen yleensä vain niitä parhaita tuotteita jossa ei ole turhia lisäkkeitä. Se ei usein tarkoita halvinta tuotetta. Kannattaakin miettiä investoiko esim. magnesium kapseli tuotteeseen jotka ovat 500mg kapseleissa, joista kuitenkin 400mg on riisijauhoa ja muuta turhaa.. Vai investoidakko aavistuksen hintavampaan jossa on vain sitä aitoa hyvin imeytyvää magnesiumia ilman turhia lisäkkeitä. Valinta on helppo, näin tietää mitä saa.

Muistutankin edelleen katsomaan kaikkien tuotteiden ainesosalistat, jotka näkee nopeasti vaivatta joka tuotteen yhteydessä sen kuvauksesta.


iHerbistäkö saa kaiken jopa 50-90% halvemmalla kuin mitä sama maksaisi Suomessa?


iHerbistä löydät huomattavasti halvemmalla laadukkaita tuotteita(jopa yli 50-90% halvemmalla) kuin Suomesta mitä ikinä vain haluat luonnollisista lisäravinteista, kauneudenhoitotuotteista ja muista terveystuotteista. Lisäravinteet, urheilu-boosterit, vitamiinit, laadukkaimmat luonnolliset proteiinit, superfoodit, kosmetiikkaa ja meikkejä, kauneudenhoitotuotteet, luonnolliset saippuat ja shampoot, marjat, viherjauheet, spirulinat, chlorellat ja muut laadukkaat merilevät netistä, steviaa, laadukkaat probiootit, teet todella monessa eri kategorioissaan, pähkinät/siemenet/jyvät, pesuaineet ja kylpysuolat tai ruoka & elintarvikkeet kategoria.

Tunnettu Navitas Naturals brändi tarjoaa superfoodeja halvalla. Löytyy vaikka mitä, yksittäisiä superfoodjauheita kuten macaa, acai jauhetta, gojimarjoja yms. Tai Trail Mix sekoitus, hamppuproteiinin-kaakaojauheen-macajauheen smoothie mix sekoitus, gojimarja-granaattiomena-acaimarja superhedelmä smoothie mix sekoitus. Navitas Naturals myy myös iHerbistä halvalla mm. kaakaomassaa ja kaakaovoita raakasuklaan tekoon.

Beauty Without Cruelty kauneudenhoitotuotteet kaikille naisille.

Nollan kalorin nuudeleita? Zero calories noodles... Shirataki Miracle Noodles kategoriasta löytää kalorittomia nuudeleita ja kalorintonta riisiä.

Haluaisitko tilata paljon Spirulina-jauhetta netistä? iHerbistä löytyy iso paketti laadukasta spirulinaa, katso ravintosisältö! Nutrex, Pure Hawaiian Spirulina Pacifica, Nature's Multi-Vitamin Powder, 5 lbs (2.27 kg)

iHerbin Healthy Home kategoriasta löytää kaikki loistavat kemikaalittomat eko-luomutuotteet kotiin. iHerbistä saa myös esim. luomu hierontaöljyjä huokeaan hintaan.

Entäpä korkealaatuinen Hunaja kategoria, ihania Chocolove suklaalevyjä, terveelliset herkut ja luonnonmukaiset luomu karkki kategoriat kaikille jotka tykkää karkista ja varsinkin lapsille. Lisäaineettomia herkkukarkkeja lapsille!

iHerbistä saa myös jopa Suomalaista Panda lakua! Suomalaista luonnollista lakritsaa, hinta ja paino ei ole paha jos haluaa tilata paljonkin kerralla. Katso Panda lakritsi kategoria.

Ja esim. tulista Sriracha chilikastiketta saa iHerbistä lähes puoleen hintaan kuin mitä se Suomen kaupoissa maksaa. iHerbistä saa myös laadukkaan Teflon-vapaa paistinpannun, eli siis PFOA-vapaa paistinpannu mutta sen paino on sen verran suuri, että se pitäisi tilata DHL rahdilla ja rahtikulu olisi kalliimpi kuin itse pannu. Silti mahdollinen vaihtoehto jos haluaa laadukkaan paistinpannun, teflonin haitoista jokainen voi tehdä googlehaun.

Haluatko tilata netistä Kombutsa teetä? iHerbistä voi tilata kombutsaa lasipulloissa.

Ja ei unohdeta naisten terveyttä, miesten terveyttä, seksi ja libido tuotekategorioita. Tarjolla on myös luonnollista tukea impotenssi ja erektio-ongelmiin.

Luonnollisilla ainesosilla valmistetut seksikkäät huulirasvat sekä hampaidenhoito/hygienia tuotteet ja myös luonnolliset deodorantit.

Mahdollisimman luonnolliset hiuslakat netistä, ja eri kosmetiikka & meikki kategoriat joista valita.

Lip Stick, Gloss, Liner, Natural Hair Coloring Products -luonnollisia hiusvärejä.

Kissan turkki kiiltävämmäksi? Lisäravinteita ja muita terveellisiä ruokia ja tuotteita kissoille, koirille, linnuille tai jopa hevosille? Katso iHerbin Pet Care kategoria.

Eli iHerbistä saa lähes kaikkea mitä voi vain toivoa.

Muutamia iHerb asiakkaiden ylistyksiä:
"I am so impressed with iHerb.com! Not only do they make reordering super fast and easy, but they always include some free gifts in their packages, like sample teas, lotions, jam, etc. I can't remember the last time a company made me feel so valued as a customer."

"Once they sent me a box of free stuff just for mentioning them on my blog, etc. I didn't get to choose any of it, unfortunately, so I couldn't use most of it, but it was certainly a nice gesture."

"Just wanted to stop in and say what an excellent company you guys are. Amazing customer service, great prices, speedy shipping, it's all great =) So happy to do business with you!"

"Great company, great products, others could take a page from you regarding your level of customer service!"

"I think this company has the BEST customer sevice of any online co I have ever used. I get my products so quickly and they answer questions quite rapidly and efficiently. Plus- their prices are the best anywhere and their selection is tremendous! Thank you for extraordinary service/prices and products Iherb - am so glad that I found you! And I tell everyone I know about you. :)"


iHerbissä on kymmeniä tuhansia tuotteita tarjolla, ja iHerbin tarjonnasta hyvin todennäköisesti löytää haluamansa - oli se mitä tahansa tähän alaan liittyen.


iHerb parhaat 2014


Huom. näillä sivuilla en tule koskaan suosittelemaan mitään mitä en itse käyttäisi.

Uusimpia suosituksia näet tästä postauksesta, josta löytyy mm. iHerb tee suosituksia:
iHerb.com on modernin suomalaisen naisen ostospaikka

Uusi kenties D-vitamiiniakin kovempi juttu?


Tällä hetkellä suosittelen Astaksantiinia eniten, suosittelen kovasti kaikkia tutustumaan Astaksantiiniin alempana löytyvistä artikkeleistani.

Ketkä käyttävät Astaksantiinia? Maailman parhaimmat ammattiurheilijat, kehonrakentajat, fitness gurut, ammattisotilaat, top business people ym. muut "high achieverit". Voisiko Astaksantiini olla puuttuva tekijä sinunkin elämässä?

Pelkästään tällä yhdellä Astaksantiini lisäravinteella elämänlaatu voi pompata satoja satoja ja jälleen satoja prosentteja.

Lue Astaksantiinista lisää: Help Make Your Body 62% Stronger - Flood it With This Inexpensive Nutrient, kyllä, keho jopa 62% voimakkaammaksi tällä yhdellä asialla.

Astaksantiini on tämän hetken ylivoimaisesti suurin ja kuumin juttu mitä health industryssa on.


Astaksantiinia ei syyttä suotta kutsuta uudeksi D-vitamiiniksi. Ja nyt kaikki varmasti tietää miten suuri juttu D-vitamiini on, jos Astaksantiini ja D-vitamiini taistelisi maailman parhaan lisäravinteen tittelistä... Taistelu saattaisi olla hyvinkin tiukka. Tottakai D-vitamiini tulee aina olemaan se välttämättömin ihmisille, vaikkakin Astaksantiini tulee sen rinnalle pian hyvin tunnetuksi. Ei mene pitkään kun valtamedia alkaa hehkuttamaan sitä D-vitamiinin ohella.

Minulle Astaksantiini on yksi niistä luonnon lisäravinteista joita voin itsevarmuudella suositella kaikille. Se todella toimii ja antaa loistavia tuloksia.

Astaksantiini EI tule kalasta, se tulee mikrolevästä, eli astaksantiini lisäravinne on sopiva vegaaneillekkin.

"I believe Astaxanthin is one of the most beneficial supplement you can use." -Dr. Joseph Mercola, yksi maailman tunnetuimmista lääkäreistä

Humoristinen kommentti Dr. Mercolasta:
"Dr. Mercola is really 150, but you can't tell it because he's so darn healthy. Astaxanthin is not the fountain of youth, but it's the closest thing we've got, and it has become the major component of my arsenal against aging."

Kutsuisin Astaksantiinia nykypäivän tärkeimmäksi ja hyödyllisimmäksi lisäravinteeksi laadukkaan D-vitamiinin ohella. Jos jotain välttämättä tarvitsee niin nämä kaksi. Itse näen näistä niin suuria hyötyjä etten aio olla ilman. Lisäravinteista ei tarvitse tehdä vaikeaa ja monimutkaista, tarvitset vain pari parasta luonnollista lisäravinnetta ja homma on siinä.

PS. Oletko treenaaja tai lihasten kasvattelija? D-vitamiini yksi ehdottomista, näe lisää: Vitamin D For Muscle Strength. D-vitamiini auttaa tutkitusti. Nyt varsinkin talveksi suosittelen hankkimaan sitä, yllä oleva on todennäköisesti maailman paras D-vitamiini tuote. The Real Story on Vitamin D.

Astaksantiini tuote jota suosittelen ja joka on itsellänikin käytössä: Healthy Origins, Astaxanthin 12 mg, Triple Strength

Toinen(mielestäni parempi) vaihtoehto on hankkia tämä 150 kapselin 4mg Astaksantiini versio ja napsia 1 kapseli eri aikoihin pitkin päivää. Aamulla, päivällä ja iltapäivällä. Tämä vaihtoehto todennäköisesti toimii paremmin kuin yksi 12mg kapseli päivässä, jossa voi toisinaan olla imeytymisongelmia. Molempia ylläolevia tuotteita käyttäneenä tunnen, että tämä 3x 4mg kapseli/pv on se parempi tapa kuin 1x 12mg astaksantiini kapseli päivässä. Hintaero ei ole valtava näiden kahden tuotteen välillä, 12mg versiossa on parempi arvo rahoille mutta se ei ole välttämättä parempi käytännössä.

Omakohtaiseen Astaksantiini kokemukseen päivitys: Kahden kuukauden jälkeen jokapäivä 12mg Astaksantiini annostuksella huomaan, että näköni on huomattavasti parempi. Huomaan eron katsellessani TV:tä kaukaa josta ennen en nähnyt tekstejä siristämättä silmiä - ja nyt näen automaattisesti tekstit täydellisesti. Astaksantiini todellakin tekee eron näkökyvyssä, niinkuin siitä lupaillaankin, että sen pitäisi parantaa näköä.

Perheen nuorimmat kertoo, että ihon laatu oli huomattavasti parempi kun käytti Astaksantiinia säännöllisesti kuukausien ajan. Finnejä ym epäpuhtauksia ei enää ollut niin paljoa. Ja kun Astaksantiini varastot loppuivat niin kuulemma heti alkoi tulla taas finnejä sekä muita epäpuhtauksia. Joten jos haluat ihon laadun paremmaksi, astaksantiini todistetusti toimii.

Introducing... The Holy Grail of Super-Antioxidants -Mercolan sivuilta tutkittua lisädataa

Ota Astaksantiinit aina ruuan kanssa, koska se on rasvaliukoinen. Eli rasvaisen/öljyisen ruuan kanssa maksimoidaksesi imeytymisen. Tyhjään vatsaan ottaessa ei välttämättä näe niin hyviä tuloksia. Kananmunien kanssa se on paras ottaa tai esim. oliiviöljy+kookosöljy auttaa hyvin imeytymisessä, niiden yhteydessä suosittelen nielaisemaan/puraisemaan astaksantiini kapselit.

PS. Kookosöljy auttaa kaikkea imeytymään paremmin, joten jos esim. teet smoothieita joissa on paljon eri superfoodeja sekaisin.. Niin kannattaa laittaa sekaan kookosöljyä. Sama esim. D-vitamiini pillereiden oton yhteydessä. Nielaise tai puraise kapseli samalla kun otat lusikallisen kookosöljyä suuhun, tämä voi tehdä huomattavan eron imeytymisessä.

Sivuhuomautus D-vitamiinista, testosteronista ja A vitamiinista


D-vitamiini toimii steroidi hormonina joka säännöstelee geenien lukumäärää jotka ovat yhteydessä lihasten kasvuun ja toimintaan - eli yksi niistä "must have" jutuista kaikille treenaajille.

D-vitamiinia suosittelen ottamaan aamulla yksi kapseli, esim. nielaista kapseli smoothien kanssa jossa on oliviiöljyä sekä kookosöljyä. Päivän toinen kapseli olisi hyvä ottaa illalla esim. kananmunien kanssa. Jos kysyt kuinka nostaa testosteronitasoja? Niin ota d-vitamiini heti aamusta ja illalla parituntia ennen nukkumaanmenoa neljän kananmunan kera - tee tämä ja voit odottaa ällistyttävää testosteroni- sekä libido boostia.

Kananmunissa on paljon hyvää(terveellistä) kolesterolia ja se muuntautuu testosteroniksi yön aikana. Tähän on hyvä myös mainita, että jos haluat enemmän testosteronia niin laita A vitamiini kuntoon - yksi tärkeimmistä asioista testosteronin tuotannossa. Porkkanat on helpoin tapa, tai syö maksaa. Lisäravinteistakin A vitamiinia voi hakea. Cod liver oil* olisi yksi parhaista lähteistä, jonka takia kehonrakentajat käyttää sitä "testoboosterina".

Tämän lisäksi syö joka aamu ja ilta 3kpl parapähkinöitä, eli brazil nuts. Halvin ja paras lähde raaoille, suolaamattomille parapähkinöille löytyy:
Now Foods, Real Food, Whole, Raw Brazil Nuts, Unsalted, 12 oz (340 g)

-Uh huh kuinka pelottavan halpoja, Suomessa vastaava määrä parapähkinöitä lisättynä 14% ALV hintaan.. Heh heh, onneksi on iHerb. Painaakin niin vähän, että näitä saa vaikka enemmänkin samaan pakettiin. Ei luomuja tosin. Luomu parapähkinä versio vaihtoehdoksi.

-Parapähkinöitä ei tulisi syödä liikaa jatkuvasti, ylläoleva strategia on lähinnä short-term testosteroni boostiin. Parapähkinät on seleeni rikkaita ja liika on pahasta ja jopa toksista, joten älä syö niitä liikaa säännöllisesti.

Treenaajille iHerb tilaus paketti esimerkki


Carlson Labs D3-vitamiini kalaöljyllä -4000IU d3 + 115mg omega'3s/kapseli
Now Foods Whole Raw Brazil Nuts, Unsalted -testosteroni ruokaa
Yogi Muscle Recovery Tea -muscle recovery tee testobooster yrteillä, mahtavan makuinen
Sriracha, Hot Chili Sauce -parantamaan riisimättöjen makua, tekee ruuan loistavan makuiseksi
Freebie: iHerbin paras freebie ilmaistuote -nyt huikea proteiininäyte ilmaiseksi!

Jos olet uusi asiakas iHerbissä niin saat $10 hinnasta vielä pois.

Puolen vuoden tai vuoden d3-vitamiinit kalaöljyllä, parapähkinöitä testosteronin tuottoon, palautustee testoyrteillä, yksi parhaista chilikastikkeista, proteiininäyte.

YHT $45.57(hinnat voi muuttua) rahtimaksu laskettuna mukaan. Ei mene ALVeja tästä tilauksesta, tulee suoraan kotiin reilussa viikossa. Huomaa: älä tilaa yli $46-$47 hintaisia paketteja jos haluat olla maksamatta arvonlisäveroja lisäravinteista(vaihtelee nykyisen dollarin kurssin mukaan tosin). Rahtimaksu lasketaan hintaan.

*Muista kuitenkin, että aiemmin mainitsemani cod liver oil on lääkeainelistalla Suomessa... Joten en suosittele ulkomailta tilaamaan, siitä seuraa lääkeainerikkomus josta voi seurata mm. sakkoja. Vaikkakaan iHerbistä tilatessa tulli ei tarkista pakettia lähes koskaan, jos tilaus on alv rajojen puitteissa(tällä hetkellä max $40 tilaus+$4 rahti on rajojen puitteissa) henk.koht omista sadoista iHerb paketeista YHTÄKÄÄN ei ole avattu tullissa, koska niihin tulisi "Avattu Tullissa" -tarra.

iHerb on sen verran Suomessa suosittu, että iHerb paketteja tulee päivässä niin paljon ettei niitä tarkasteta lähes ollenkaan. Tulli keskittyy niihin oikeisiin hämärä juttuihin jotka tulee jostain oudosta lähteestä eikä niihin paketteihin jotka tulee maailman tunnetuimmasta luotettavasta lisäravinnekaupasta iHerbistä. Suomen Tulli tutkii poikkeuksia, iHerb paketteja tulee Suomeen tuhansittain päivässä joten ne ei ainakaan ole poikkeuksia. Random hämärä paketit jostain Hollantilaisesta firmasta, joita tulee satunnaisesti - nämä toki tutkitaan.

Ja jos jäät kiinni ja sinulla on vain 1 lääkeainetuote niin selviät todennäköisesti varoituksella ja siitä ei tule mitään, se tuote vain otetaan pois. Voithan vahingossa tilata mitä tahansa tietämättä, mutta jos tuotteita on enemmän niin se voi näyttää järjestelmälliseltä toiminnalta josta rangaistaan suuresti(monien satojen eurojen sakko). iHerbistä varmasti monet tilaa Suomeen mm. Salviaa, Kavaa, Melatoniinia ja vaikkapa cod liver oilia vaikka ne on lääkeainelistalla. Kyllä, näitä tilauksia varmasti menee tuhansia läpi päivittäin. Tullin ykkösprioriteetti on varmasti ne oikeat huumeet eikä harmittomat luonnolliset "lääkeaineet" - joista voi vain miettiä että MIKSI HELVETISSÄ nämäkin on luokiteltu Suomessa lääkeaineiksi(jotakin tahoahan se hyödyttää)... Mutta jokatapauksessa en itse tilaa mitään lääkeaineita enkä suosittele muillekkaan minkään lääkeaineeksi luokitellun tai sellaista sisältävän tuotteen tilaamista ulkomailta.

Takaisin aiheeseen... Muita Astaksantiini kokemuksia...

Yksi parhaista astaksantiinin käytön kokemuksista on se, että treeneistä palautuu pelottavan nopeasti. Vaikka kuinka kovaa treenaa niin tuntuu seuraavana päivänä, että taidan olla jo palautunut. Huom. ennen astaksantiinin käyttöä rankoista treeneistä palautuminen vaatii vähintään 3 päivää. Joidenkin mielestä astaksantiinin käyttö varmasti on kuin huijausta, melkein kuin olisi jollain anabolisilla sterodeilla. Astaksantiini on yksi maailman potentiaalisimmista tulehduksen estäjistä, tämän takia treeneistä palautuminen on lähes kuin yhden yön juttu. Ehdottomasti yksi parhaista lisäravinteista treenaajille jotka haluaisivat treenata enemmän ja saada täten lihasta nopeammin. Tämän takiahan maailman parhaimmat ammattiurheilijat käyttää astaksantiinia, vai miten luulit 50 miljoonaa vuodessa tienaavien NBA tähti koripalloilijoiden pelaavan jatkuvasti alle 24h palautumisella silti huipputasolla illasta toiseen... Nyt normaalit ihmisetkin voi ottaa tämän päivittäiseen käyttöönsä ja saada parempia tuloksia elämän joka osa-alueella.

Lue lisää astaksantiinin hyödyistä seuraavista linkeistä:

Astaksantiini Auttaa Estämään Palamisen Ja Mahdollisesti Myös Sairastumisen
ja Astaksantiini päivitystä


Muutamia vahvoja iHerb suosituksia joista löytyy omat kattavat postauksensa, jotka voit tsekata kahdesta ylläolevasta linkistä ja:
B12-vitamiini suihke - saavuta laadukkaampi yöuni ottamalla b12 suihke päivisin
K2-vitamiini "Activator-X" - D-vitamiiniakin kovempi juttu?
Parhaat D-vitamiini tuotteet, mistä D-vitamiini halvalla? D-vitamiini suositus
Viherjauhe on kovimpien huippu-urheilijoiden proteiinisekoituksien salainen ase
Luonnollisia suuhygienia tuotesuosituksia
Lisää energiaa ja parempi olo funktionaalisilla juomilla
Mullistava Emerald Balance Viherjauhe
CafeCeps Kahvi ilmiö
Jojobaöljy Kasvoille Ja Ihonhoitoon
Magnesiumöljy Moneen Vaivaan
Hibiscus Tee Oli Faaraoiden Lempijuoma
Rooibos tee - paras ja terveellisin tee?

Huomautus:


Alempana arvostelun tehneestäni kalaöljystä... Nyt tämän saa rajoitetun ajan -59% alennuksella vain $4.95 hintaan(jälleenmyyntihinta $11.95 sijasta). Mahdollisuus kokeilla tätä raskasmetalli puhdasta villeistä kaloista tulevaa kalaöljyä aika halvalla, 100 kapselia yhden kahvikupposen hinnalla.

Tämä onkin hyvä havannoillistus iHerbin hintojen halpuudesta, iHerb tekee tätä lähes joka tuotteen kohdalla. No siinäpä onkin se syy sen suureen suosioon ja miksi iHerb on markkinajohtaja tällä alalla.


Positiivisia iHerb tilaus kokemuksia olen saanut seuraavistaMahtavan makuinen tee ja kenties maailman terveellisin teeMikä on maailman terveellisin tee?

Gynostemma tee. Gynostemma tunnetaan Kiinassa nimeltä "Maaginen ruoho".

Tässä teessä on toki paljon muutakin kuin vain tämä Gynostemma, josta luodaan yksi maailman terveellisimmistä teejuomista.

Spring Dragon Longevity Tea sisältää:

Gynostemma - "Maaginen ruoho" Gynostemma on saanut Aasiassa valtavan maineen painopudotuksessa. Gynostemman on löydetty vähentävän kehon ylimääräistä rasvaa

Schizandra - Kutsutaan kiinalaisten yrttien olennaisemmaksi osaksi. Schizandra on eksoottinen vahvistava hedelmä. Detoxifoiva maksan puhdistaja, ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä terävöittää mieltä

Lycium - Tunnetaan paremmin nimellä Goji marja. Tunnetaan Aasiassa tärkeimpänä anti-aging ja pitkäikäisyys yrttinä. Goji marja on tunnettu voiman lisääjänä, näön ja kauneuden parantajana. Polysakkaridi rikas ihmemarja

Astragalus - Suuresti immuunijärjestelmää parantava. Energiaa ja verta vahvistava. Yksi maailman yrttisysteemin tärkeimmistä yrteistä

Eleuthero - Tunnetaan paremmin nimellä Siberian Ginseng. Fyysisen ja mentaalisen kestävyyden lisääjä. Eliminoi stressiä ja nostaa mielialaa. Voimakas immunijärjestelmän tukija. Eleuthero auttaa tuottamaan enemmän testosteronia(miehille tiedoksi)

Luo Han Guo - 300 kertaa sokeria makeampi terveellinen vähäkalorinen makea hedelmä jota on käytetty terveellisenä sokerin korvaajana ja lääkinnällisenä yrttinä. Käytetty vuosisatoja keuhkojen vahvistajana. Luo Han Guo tunnetaan myös Kiinassa jo vuosituhansien ajan kansanlääkkeenä diabetekseen ja liikalihavuuteen


Tulee mieleen, että voikohan tälläistä päivittäin juova sairastua ollenkaan? Nämä yhdessä tekevät todella antioksidantti rikkaan ja makeahkon tee juoman. Tämä tee maistuu todella hyvältä, yhtään liioittelematta voin sanoa, että tämä on parhaan makuinen tee mitä olen ikinä juonut.

Sisältää kaikkea hyvää tekien lähes täydellisen lopputuloksen. Adaptogeeninen, detoxifoiva, parantava, vahvistava olisi hyvät sanat kuvailemaan tätä teetä.

Maistuu todellakin lähes taianomaiselta ja tukee jokaisella teekupillisella immuniteettia parhaalla mahdollisella tavalla. Pelkästään tämän kaltainen tee yksistään voi jo tehdä huikean muutoksen ihmisen terveyteen.

Tämä tee on luontaisesti makea 300 kertaa sokeria makeamman terveellisen, vähäkalorisen Luo Han Guo hedelmän takia, sen lisäksi gojimarjat ovat myös luontaisesti makeita joten tämä tee maistuu kaikille makeanhimoisille.

Goji marjat tunnetaan myös ainoana ruokana maailmassa joka auttaa ihmistä erittämään enemmän kasvuhormonia, HGH(human growth hormone). Tämä pitää ihmisen nuorena ja auttaa myös treenaajia huikeasti. HGH tunnetaan myös nimellä "the fitness hormone".

Joten tästä teestä on hyötyä kaikille. Treenaus boostia, immuniteetti boostia ja myös kauneutta sekä nuoreutta edistäviä tekijöitä.

Tällä hetkellä tämä on minun paras iHerb suositus, ennenkuin löydän paremman tuotteen.

Ainoa negatiivinen asia jonka tästä Spring Dragon Longevity teestä voin mainita on, että sen teepussi ei ole mitään maailman vahvinta tekoa...

Joskus(ei aina) teepussi jotenkin vuotaa yrttejä veden sekaan mutta henk.koht se ei haittaa itseäni yhtään, päinvastoin ei yhtään paha juttu saada juomansa sekaan mm. siberian ginseng, astragalus, gynostemma yrttejä.. Mielellään ne juo teensä seasta mahaansa, syötäviä erittäin hyvää tekeviä rasvaa polttavia yrttejähän ne ovat :)

Todellakin maaginen tee jota tilaan itse aina lisää. Turvallinen sokeri herkille. Tämä on myös kofeiiniton sekä gluteeniton joten sopii kenelle vain.


Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.8 oz (50 g)

Jos et juo teetä mutta haluat ylläolevat hyödyt, harkitse Spring Dragon Drops ekstraktia josta saat kaikki nuo samat yrtit ekstraktina pipetin kautta. Itse suosittelen teetä mutta tämä voi olla hyvä vaihtoehto joillekkin.


Ehkä yksi maailman laadukkaimmista Hera / Whey proteiinituotteistaEn kutsuisi heraproteiinia lisäravinteeksi, vaan kaikille välttämättömäksi ruuaksi.

Hyvän ja laadukkaan heraproteiinituotteen tunnistaa siitä, että se tuoksuu ja maistuu AIVAN LOISTAVALTA!

Laadukasta whey proteiinia kutsutaan "miracle food" nimellä.

Kuuntele uskomatonta ja suorastaan yllättäviä juttuja whey proteeinista(kuuntele kyseisestä kohdasta pari minuuttia videon loppuun):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t2ECjD-Bi8Y#t=485s

Whey / hera on suorastaan modern day miracle food, lähes kuin taikapilleri?

Paras, laadukas heraproteiini:

Parhaan makuinen proteiinituote mitä ikinä olen maistanut, ei mitään kemikaaleja, ei mitään keinotekoisia makeutusaineita - JA SILTI se maistuu lähes liian hyvältä ollakseen heraproteiinia.

Tätä voi suoraan lusikoida purkista suuhun ja se maistuu kuin joltain karkkijauheelta. Ja pelkän veden seassa se on yksi parhaista juomista mitä tiedän.

Dr. Mercolan Whey Proteiini konsentraatti, banaani maku joka toimii henk.koht kaikissa smoothieissa ja sekoituksissa.

Chia siemeniä seassa tuomassa omega-3'sia, magnesiumia ja lisää proteiinipitoisuutta.

Sekaan on lisätty myös probiootteja - 15 CFU Billion Probiotics per Serving jotka auttaa huikeasti proteiinin imeytymisessä.

Cold pressed, derived from grass fed cows, free of hormones, chemicals, and sugar. Ei myöskään sisällä keinotekoisia makeutusaineita, ei aspartaamia MSG:ta tai muuta kuten monet normaaleista proteiinilisistä.

Dr. Mercolan Whey proteiini konsentraatti on makeutettu Luo Han Guo nimisellä makealla hedelmällä, jota pidetään jopa Steviaa parempana luonnollisena makeutusaineena - joten tämä proteiinituote on luonnollisesti loistavan makuinen ilman mitään epäillyttäviä kemiallisia aineita!

"Luo Han Guo fruit extract is nearly 300 times sweeter than sugar and has been used as a natural low-calorie sweetener in China for nearly a millennium to treat diabetes and obesity." -Wikipedia

Huomaa, että tässä heraproteiinissa on LUONNOLLISTA maltodextriinia seassa. Moni varmaankin jo tietää kuinka paha juttu synteettinen maltodextriini on, jota useimmissa "normaaleissa" proteiinituotteissa on. Älä ikinä syö synteettistä maltodextriinia, se nostaa insuliini tasoja, ehdyttää eli syö kehon vitamiinit ja mineraalit ja on tietenkin geneettisesti modifioitua... Avoid at all costs!

Luonnollinen maltodextriini on taas ihan eri juttu, se on jopa terveellistä, erilaisia terveysongelmia estävä juttu ja jopa laihduttavaa. Plus se tekee tästä heraproteiini tuotteesta vieläkin paremman makuisen.


Onkin jo laajasti yleistä tietoa, että proteiinilisän pitää aina tulla konsentraatista, ei isolaatista joka on itseasiassa terveydelle sekä lihaskasvulle haitallinen. Tästä löydät googlesta lisätietoa hyvin paljon.

"Whey protein concentrate, NOT protein isolates

Protein isolates are proteins stripped away from their nutritional cofactors. There are three problems with that...

All isolates are exposed to acid processing.

Your body cannot assimilate proteins in isolated form.

Due to over-processing, isolates are deficient in key amino acids and nutritional cofactors."
-Lähde

Suurin osa proteiini lisäravinteista on nyt tutkitusti HYÖDYTTÖMIÄ ja epäterveellisiä. Joten haluatko jatkaa rahojesi heittämistä vessanpönttöön vai investoida laatuun ja saada jotain hyötyä? -Lähde: Wildly Popular "Muscle Builder" Called Ineffective and Potentially Dangerous

Mitä proteiinilisiin tulee niin saat sitä mitä maksat, eli hankkiako oikeasti laadukas ja toimiva proteiinituote vai joku halpa terveydelle ja lihaskasvulle haitallinen proteiini isolaatti joka sisältää keinotekoisia makeutusaineita tai muita kyseenalaisia ainesosia joka on myös kuumennettu jonka myötä suurin osa ravinteista ja proteiineista on tuhoutuneet, puhumattakaan tälläisten proteiinituotteiden imeytymiskyvystä joka on lähes olematon, yhtä tyhjän kanssa...

Joten jos ylipäätänsä hankkii proteiini-lisää, niin mielestäni ainoa vaihtoehto on investoida laatuun ja vain maailman parhaisiin ja laadukkaimpiin proteiinituotteisiin - kaikki muu on vain haitaksi terveydelle sekä lihaskasvulle. Oikealla, laadukkaalla proteiinilla saa oikeita kunnon tuloksiakin treenistä.

Jos asia kiinnostaa enemmän, suosittelen suuresti kuuntelemaan tämän haastattelun kaikki 3 osaa:
Dr. Mercola Interviews Ori Hofmekler on Whey Protein (Part 1 of 3)

Oikea whey proteiini on myös todella rikas leusiini(leucine) pitoisuudeltaan. Monet bodauksesta kiinnostuneet käyttää rahojansa leusiini lisäravinteisiin(tajuamatta että VAIN ja ainoastaan RUUASTA tuleva leusiini toimii lihasten kasvatukseen, erillisellä leusiini lisäravinteella on kielteinen vaikutus lihasten kasvuun.. hohhoijaa siis, mutta jatka vain salilla käyntiä vuodesta toiseen ilman mitään kummoisia tuloksia, ihmisten pitäisi itsekkin tajuta että jotain jota he tekee ei toimi - oikealla whey proteiinilla saisit kuukaudessa tuloksia mutta jatka vain Suomen kaupoista saatavalla roskalaatuisella hera konsentraatilla joka ei tule grass-fed lähteestä eli siinä ei ole mitään aminohappoja ja ne vähäisetkin on tuhottu korkeassa lämpötilassa lämmittämällä, joka on siis samaa kuin heittäisit rahasi vessanpönttöön tai vaihtoehtoisesti voit kasvattaa läskiä masuusi sillä), kun lähes kaiken tarvittavan leusiinin saisi aidosta grass-fed hera proteiinista. Vain 2 annosta tätä wheytä kattaa päivittäisen leusiinin saannin, jota siis tarvitaan väh. 8grammaa päivässä että siitä näkisi hyötyjä(nopeampaa lihasten kasvua). Vertaa sitä n. 700gramman kanaan tai 16 kananmunaan joista saisi tarvittavan päivittäisen leusiini määrän.

Whey proteiini ei ole vain urheilijoille tarkoitettu lisäravinne, sillä on lukemattomia terveyshyötyjä ihan jokaiselle ihmiselle normaalissa käytössä, ei pelkästään urheilulisäravinteena. En kutsuisi heraproteiinia lisäravinteeksi, vaan kaikille välttämättömäksi ruuaksi. Suosittelen opiskelemaan whey proteiinista lisää esim Wikipediasta ja maailman johtavan terveys expertin sivuilta.

Ylläolevan luonnollisen banaani maun lisäksi on: suklaa, vanilja, mansikka vaihtoehdot saatavana. Toistaiseksi suosittelen eniten banaania.

Ihmiset sanoo seuraavaa tästä heraproteiinista:

"Having read about the health damage that other types of whey protein can do to your body and especially your brain, this Mercola formulation uses whey protein from Defense Nutrition, which is the only one I trust; it also has a great taste; I've had good muscle building results using this product and I'm nearly 59 years of age. Also, iHerb.com with DHL carriage is the cheapest way to buy this for international purchasers."

Vaihtoehdoksi pelkkä puhdas whey proteiini jossa ei ole mitään muita aineita, jos et tarvitse probiootteja proteiinissasi tai luonnollista makeutusta niin tämä on laadukkain pure hera proteiini mitä markkinoilla on. Tästä saa myös enemmän arvoa rahoilleen, enemmän proteiinia ja samaan tilauspakettiin mahtuu jopa paljon jotain muutakin:

Dr. Mercola, Miracle Whey Protein Powder, Original

Elimistön on saatava proteiinia joka toinen tai kolmas tunti estääkseen sitä joutumasta kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku).

Olipa intressisi laihdutuksessa tai lihastenkasvatuksessa, niin laadukas whey proteiini pitäisi ehdottomasti olla osana ruokavaliotasi.

Jos haluat lisää informaatiota heraproteiinista ja myös muista proteiinituotteista, näe postaukseni: Paras heraproteiini - Hera konsentraatti vai isolaatti? - "Tälläinen whey proteiini on hyödytöntä"


Täydellinen kahvi minuutissa miksattuna immuunijärjestelmää tukevilla lääkinnällisillä sienilläKahviakin voi nykyisin juoda hyvällä omatunnolla: Jättitutkimus vahvistaa: Näin kahvi on hyödyksi terveydellesi

Kahvin mullistavista hyödyistä terveydelle tulee jatkuvasti uusia tutkimuksia.

Lue Dr. Mercolan uusin artikkeli kahvin hyödyistä:
Is this Long-Demonized Beverage Actually Good for You?


Oletko etsinyt kahvin korvaajaa? Nyt ei enää tarvitse, kun siihen löytyy maailman terveellisin CafeCeps kahvi. Luomu kahvi joka sisältää ihmesieniä, Reishiä ja Cordycepsiä. Instant Reishi Cordyceps luomukahvi.

Cordyceps kahvi miehelle onkin yksi parhaista jutuista, Cordyceps sieni auttaa tuottamaan enemmän testosteronia. Täten CafeCeps kahvi onkin yksi parhaista ennen treeniä otettava asia. Treenin jälkeen ei tosin tulisi koskaan juoda kahvia, se tekee haittaa treenillesi - kahvi on yksi pahimmista asioista juoda treenin jälkeen.

Kirjoittelinkin Madre Labs CafeCepsistä aiemmin postauksen jonka voit tsekata tästä.

Maku voittaa tavalliset supermarketin "laadukkaimmat" kahvit 100-0. Lääkinnälliset sienet luomukahvin seassa muuntaa koko kahvin aivan eritasolle. CafeCeps on loistava vatsalle, ei mitään negatiivista oloa toisin kuin normaaleista kahvista joskus tulee.

Etkä muuten tarvitse enää kahvinkeitintä edes, itse otan lusikan tätä vihreän teen tai itse kerätyn pakuriteen sekaan jota otan vain termoksesta ja teen kahvini kirjaimellisesti 10 sekunnissa! Ei enää kahvin odottelua.

Hintakin on halpa, kestää päivittäisessä käytössä 4-5 viikkoa henkilökohtaisesti. Ennen tympeällä(tympeä mielipide markettikahveista syntyi vasta CafeCepsin ensikäytön jälkeen...) markettikahvilla meni enemmän rahaa kuukaudessa kuin luomu kahvilla jossa on seassa harvinaisia perinteisen kiinalaisen lääketieteen tärkeimpiä tukipilareita parantamassa terveyttäni joka kahvikupillisella.

Tulee vain mieleen: "Once you go CafeCeps, you go never back".

Suosittelen CafeCeps kahvin sekaan pienen teelusikallisen kärjen verran laadukasta suolaa. Esim. Celtic Sea Salt, Kalaharin suola tai Urtekramin puhdistamatonta merisuolaa. Laadukas suola parantaa makua paljon ja tuo samalla lähes 90 eri mineraalia kahvisi sekaan. Kombinaatio joka = Winning!

Laadukkaamman kahvinjuonnin myötä on helpointa muuttaa terveyttään parempaan suuntaan, juot joka tapauksessa kahvia - miksi ei juoda parempaa kahvia lähes samaan hintaan, ja jonka seasta saa lääkinnällisiä sieniä jotka voivat auttaa lukuisiin ongelmiin mitä meille on tullut modernin ruokavalion kautta. Tämä voi olla se puuttuva tekijä jonka myötä asiat voi muuttua.

Madre Labs, CafeCeps, Instant Organic Coffee Beverage, 3.52 oz (100 g)


CocoCeps - scoop tätä ja pyöräyttää hetkessä suklaamaisen immuuniboosteri drinkinJa jos olet ennemminkin intohimoinen KAAKAO juomari, on myös toinen samankaltainen tuote Reishillä ja Cordycepsillä mutta kahvin sijasta siinä on laadukasta 100% raakaa kaakaota ja se on toinen mahtava vaihtoehto normaalille kahville.

Mikä YLELLISYYS tämä onkaan verrattuna kauppojen sokerikaakaomaitojauhe kaakaoihin verrattuna. Sekaan teelusikka tai pari hunajaa ja tästä tulee suorastaan taivaallisen herkullinen kuuma kaakaojuoma!

CocoCeps kuuma kaakao on päivän herkutteluhetki ja toinen käyttö tälle on suklaamaiset smoothiet, scoop tätä ja pyöräyttää hetkessä suklaamaisen immuuniboosteri drinkin :)

Tätä CafeCepsin ohella suosittelen kaikkein eniten iHerbin tarjonnasta. Makeutus ehdoton! En itse pidä tästä ilman makeutusta mutta CocoCepsiin teelusikka tai pari hunajaa niin en tiedä mitään parempaa!

Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93 oz (225 g)


Kevään ja kesän tullessa ilmaantuu erilaisia allergisia reaktioita...Kuinka tapella niitä vastaan? Probiootit.

Probiootit vaikuttavat myönteisesti terveyteen tasapainottamalla ruoansulatuskanavan mikrobistoa, ja estävät haitallisten bakteerien asettumista suolistoon. Lisäksi useat probiootit vaikuttavat kehon vastustuskykyyn vahvistamalla immuunijärjestelmää. Tutkimukset on osoittaneet probioottien voivan ennaltaehkäistä ja hoitaa myös allergioita, etenkin lapsilla.

Probiooteilla on myös suotuisia vaikutuksia vatsan ja suoliston hyvinvoinnille. Nykyisin toki moni marketeissa olevista tuotteista ilmoittaa, että tähän on lisätty probiootteja. Voihan se ollakkin niin, mutta hyötyykö siitä mitään kun tavallisen probioottilisän bakteerikannasta jopa 90% on tutkitusti kuollut siinä vaiheessa kun saat sen tuotteen jääkaappiisi.

Mistä sitten toimiva probiootti tuote?

Katso video "Maailman paras Probiootti tuote" -palkinnon saaneesta tuotteesta.


Tämä probiootti tuote on voittanut lukuisia palkintoja maailman parhaimpana probioottina. Lisää tietoa valmistajan kotisivuilta. Probiootti tuote joka oikeasti toimii ja jonka bakteerikanta(joka siis taistelee terveytesi puolesta) on vielä suurimmaksi osaksi elossa kun pistät kapselin suuhusi.

Probiootit on aika tyyristä tavaraa? Kenties... Mutta mietitään jos esim. olet lähdössä ulkomaanlomalle esimerkiksi Aasiaan niin tämä on paljon halvempi vaihtoehto kuin mahdollisesti maata 2 viikkoa lomasta ripulitaudissa sairaalassa, jos satutkin syömään jotain ruokaa joka ei sovikkaan länsimaalaisen tottumuksiin.

Eli matkustelijoille suosittelen ennenkaikkea näitä laadukkaita Probiootteja saamaan suoliston bakteerikanta laajemmaksi ennen matkaa. Ei välttämättä jatkuvaan käyttöön jos hinta vaikuttaa tyyriiltä, vaan suosittelen ottamaan kuurin ennen lomamatkoja sekä allergia-ajoille.

Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc., Probiotics, Original Formula, 60 Capsules


MSM jauhe ihon ja hiusten hyvinvointiin sekä kynsien kasvuunOrgaaninen rikkiyhdiste eli MSM. MSM jauhe on iskeytynyt rajusti terveysmarkkinoille viimeaikoina, ja monet Hollywood tähdetkin vannovat MSM:n nimeen.

Hyvälaatuinen MSM jauhe auttaa kynsien kasvussa, hiusten terveydessä sekä ihon hyvinvoinnissa. Voimistaa myös luita ja niveliä.

MSM:ää jokaisen ihmisen keho luo itsekkin, joten tämä ei ole mikään ihmeellinen ja arveluttava uusi keksintö.

Nykyruuista vain emme saa tarpeeksi rikkiä enää, joten jos haluaa iho, kynsi, hius, luu ja nivel terveyttä - niin MSM lisäravinne on erittäin tärkeä lisä. Ei pakollinen, mutta jos haluaa edistää ylläolevia niin MSM jauhe on todettu hyväksi ja toimivaksi.

Omat MSM kokemukset on hiusten kasvun ja laadun parantuminen. Kynnet myös kasvaa älyttömän nopeasti ja pitkiksi. Ennen MSM jauheen käyttöä en nähnyt ollenkaan kynsien kasvua, MSMllä se on huomattavaa.

Ihokin on parantunut jatkuvassa käytössä, nyt on paljon pehmeämpi ja tasaisempi iho. Finnejä ja muita epäpuhtauksia tuntuu tulevan harvemmin. Nivelet myös tuntuu olevan taipuisampia ja juoksulenkeistä tuntuu palautuvan nopeammin tämän ansiosta.

Sekoitan yleensä veteeni MSM jauhetta, joskus smoothiehin, mehuihin ja teehen. MSM maistuu miltä maistuu, rikille eli kitkerälle.. Mutta ei sitä maun takia syödä.

Olen seuraillut MSM jauheen hintoja ja iHerbissä se vain taitaa olla se halvin hinta laadukkaalle OptiMSM:lle. Suomessa samankokoinen 250g pakkaus maksaa halvimmillaan 11.90e, iHerbissä vastaava 6.7 euroa.

Kyse siis laadukkaasta, toimivasta, tehokkaasta, puhtaasta OptiMSM-jauheesta. Muihin halpoihin ilman Opti etuliitettä oleviin MSM jauheisiin ei kannata aikaansa edes tuhlata.

Laadukas(huom. puhdas) MSM jauhe on hyvin turvallinen ja sopii käytössä jatkuvasti, ihmiset ei ole MSM jauheelle allergisia koska se on ihmiselle elintärkeä.

Olen kuullut joidenkin valittelevan päänsärkyä MSM jauheen käytön aloittamisesta, henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään negatiivista kokemusta MSM jauheen käytöstä. Veikkaan, että noita oireita on tullut huonolaatuisesta MSM jauheesta. Halvat ja tuntemattomat brändit voi myydä mitä vain niissä pakkauksissaan ja sanoa niistä mitä vain. Siksi tuen vain tunnettuja brändejä joilla on "todisteita".

iHerbistä laadukas, halpa, puhdas ja toimiva OptiMSM jauhe ja kestää käytössä jopa 3-6kk per purkki riippuen käyttömäärästä:


Doctor's Best, Best MSM Powder, 250 g


Silica eli Piioksidi - huippuapu hiuksille, kynsille, ihon laadulle ja urheilusta palautumiseenSilica eli piioksidi antaa tukea hiuksille, kynsille. Piioksidi tekee hyvää myös luille, hampaille, lihaksille, nivelille.

Piioksidi vahventaa hampaita ja myös tarjoaa sydän ja aivotoimintaa parantavia tekijöitä.

Omat kokemukset on kynsien nopeampi kasvaminen, hiusten kasvaminen, energiatasojen kasvaminen, ihon laatu on myös kasvanut MSM:n yhteiskäytössä ja yleisesti ottaen urheilusta palautuminen on nopeutunut.

Piioksidia tämä sisältää 25mg per annos ja sen ohella tuote sisältää "soluruoka" sekoituksen jossa on 78 mineraalia, 34 entsyymiä, 17 aminohappoa, elektrolyyttejä ja liotettua happea. Nämä yhdessä auttavat saamaan tietyt mineraalivajeet kuntoon ja tämä tuote on melkein kuin suunniteltu palauttamaan urheilusta nopeammin.

Piioksidi MSM jauheen kanssa on todella hyvä kombinaatio kohti kauniimpaa minää luonnollisesti. Kuuluvat lämmöllä iHerb suositukset kategoriaani.

Eihän nämä Silica/MSM aivan pakollisia ole kaikille, mutta jos se juttusi on kauneus, nopeampi palautuminen, kauniimpi iho, paremmat kynnet ja hiukset niin todellakin harkitse ottamaan nämä kaksi säännölliseen käyttöön.


Lumina Health Cell Food, Essential Silica Formula, 4 fl oz (118 ml)


Yksi suosituimmista viherjauhe brändeistä maailmassa - Amazing Meal viher-hedelmäsekoitusjauheMahtavan makuinen sekoitus. Tämä on kuin ateria, ei tarvitse kuin lusikka smoothieen ja saat mahtavan tekstuurin ja hedelmien, viherjauheiden, vihanneksien, superfoodien, probioottien, entsyymien ja proteiinin sisällön smoothieen.

Ei makeutettu millään, vain luonnollinen maku sisällöstä. Ei sisällä soijaa. Täysin luomu. Maku on aivan loistava, ei parempaa varmaan voisi olla.

Pakko hehkuttaa älyttömästi tämän makua kun tämä oikeasti ansaitsee sen!

Sisältää mm. Vihreitä: Wheat Grass, Kale, Barley Grass, Alfalfa

Superfoodeja-hedelmiä-vihanneksia: Acai, Carrot, Blueberry, Goji, Rose Hips, Maca, Banana, Organic Flax Seed Powder

Jopa macaa!

Cleansing Fiber - 6 grams
Digestive Enzyme and Active Culture Probiotic Blend

Full Spectrum Protein - 10 grams per serving.
Organic Rice Protein, Organic Hemp Protein

Huh huh miten loistava tuote. Tätä on pakko ostaa lisää. Voi myös lusikoida suoraan suuhun, koostumus on niin hyvä ettei jauhe pöllähdä suussa sieraimiin niinkuin monet muut viherjauheet inhottavasti tekee.

Tämän viherjauheen maku on mielestäni täydellinen, ei liian makea eikä liian vihreän "terveellinen" maku. Täydellinen maku kombinaatio joka tuntuu heti nousevan aivoihin ja ravitsevan. Lähes kaikki samasta. Loistava all in one tuote, suosittelen ilolla. Ehkä paras iHerb suositukset tuote.


Amazing Grass, Amazing Meal, Pomegranate Mango Infusion, 15.5 oz (440 g)


Stevia luonnollinen ei-lihottava makeuttajaStevialla olen korvannut kaiken sokerin käytön. Mahtava terveellinen vaihtoehto sokerille.

Sopii kaikkeen makeuttamiseen. Teehen, smoothiehin, leivontaan yms. Karppaus iHerb ja Stevia sopivatkin hyvin yhteen.

Tilaan Steviani iHerbistä. Aiemmin tilasin vaniljan makuista nestemäistä Steviaa(tuota vanilja steviaa en suosittele kenellekkään, siis maun puolesta.. ei todellakaan ole hyvä toi vanilja aromi! jotain vikaa täytyy olla tuossa vanilla creme maussa), mutta nyt tuli postissa nestemäinen piparminttu Stevia ja se on ällistyttävästi parempi omasta mielestäni.

Taivaalinen piparminttumainen tuoksu ja maku. Tuoksu jopa avaa tukkoisen nenän. Suosittelen tätä ennenkaikkea! Vanilja tuntuu lähinnä suurelta pettymykseltä tämän piparminttu Stevian jälkeen. Huom. hanki tämä vain jos pidät piparmintusta. Maustamaton stevia onneksi myös löytyy.

Henkilökohtaisesti pidän piparmintun mausta lähes kaikessa, mihin se ei muka sopisi? Suklaajuomistakin tulee minttusuklaamaisia :) Ei jälkimakua joka jäisi kurkkuun riutumaan, tekee raikkaan hengityksen ja tuntuu avaavan hengitystiet, hyvä vatsalle. Tippa tätä esim. ylempänä olevan CafeCeps kahvin sekaan ja saan mahtavan makukombinaation!

Loistava nestemäinen piparminttu Stevia:

Wisdom Natural, SweetLeaf, Liquid Stevia, Peppermint, 2 fl oz (60 ml)


Lääkinnälliset sienet yhdessä tuotteessaOlen aika innostunut näistä kaikenmaailman lääkinnällisistä sienistä. Henkilökohtaisesti olen huomannut, että nämä sienet jotka ovat perinteisen kiinalaisen lääketieteen tärkeimpiä tukipilareita on loistava olla säännöllisessä käytössä.

Omasta mielestä nämä lääkinnälliset sienet on parhaita hyvän olotilan luojia ja puhumattakaan terveyshyödyistä joista puhumalla en nyt tylsistä sinua. Tärkeämpi on se hyvä olotila ja täydellinen terveydentunne mikä näistä tulee.

Pakurikääpää itse saa metsästä kotosuomesta, ja suosittelen kaikkia hakemaan sitä ilmaiseksi, varsinkin kun se on niin helppoa ja vaivatonta. Mutta, harva meistä pääsee Kiinaan etsiskelemään näitä harvinaisia sieniä - eikä tarvitsekkaan, kun ne saa korkealaatuisena tuotteena kotiovelle.

Joskus harvoin Suomen metsissä voi myös törmätä Reishiin eli lakkakääpään(wikipedia). Itse olen yhden ainoan kerran löytänyt Reishiä Suomen metsästä - ja käyn metsästämässä lääkinnällisiä sieniä todella usein joten voin sanoa että reishin löytämisen mahdollisuus on häviävän pieni. Pakuria löytää lähes varmuudella kun lähdet isoon koivumetsään pariksi tunniksi kiertelemään. Reishiin saatat törmätä Suomessa once in a lifetime. Joten jos paljon puhuttu ja jopa radiossa hehkutettu Reishi kiinnostaa niin suosittelen joko tätä jossa on pelkkää reishiä tai tätä tuotetta mistä puhun tässä.

Tämä sieni tuote on kuitenkin toistaiseksi paras mihin olen törmännyt. Tässä on samassa kapselissa Shiitake, Maitake, Reishi(lakkakääpä), Himematsutake, Turkey Tail, Chaga(pakurikääpä) lääkinnälliset sienet ja lisäksi Camu Camu marjaa seassa tuoden C-Vitamiinia tähän auttamaan luomaan yhteisvaikutuksessa ja imeytymisessä.

On toki muitakin samankaltaisia tuotteita, mutta tässä on suurin annosmäärä sieniä per kapseli, sama annostusmäärä kapseleita ja HALVEMPI kuin muut! Kokeile tätä jos haluat hyväntuntuiset "feeling good" olotilat ja parantaa immuniteettia sekä terveyttä.

Oletko sairastanut viimeisen vuoden aikana? Lääkinnälliset sienet on tämän planeetan vahvimpia juttuja jotka mahdollisesti voivat ennaltaehkäistä sairauksia.

Oma kokemus: noin 3 vuotta lääkinnällisiä sieniä lähes päivittäisessä jatkuvassa käytössä, 0 päivää sairaana koko ajalta. Ennen sairastelin säännöllisesti lähes joka kuukausi. Tämä toki ei suinkaan ole lupaus, vaan oma henkilökohtainen kokemus jonka tosin moni ystävistäni jakaa jotka ovat myös käyttäneet näitä ohellani.

Pientä faktaa lääkinnällisistä sienistä: Pakurikäävän ORAC arvo 52,452 on maailman suurimpia tähän mennessä tunnistetuista ruuista. Otetaan vertauskuvaksi Acai marja, joka on tunnettu maailman terveellisimpänä marjana. Acai marjan oikea ORAC arvo on 5,500. Se kertoo jo paljon...! Uskon että tämä on se suurin syy miksi pitämällä lääkinnällisiä sieniä ruokavaliossa ei oikeastaan ikinä sairastu(henkilökohtainen kokemus).

Raaka kaakaolla on maailman toiseksi suurin ORAC arvo pakurikäävän jälkeen, 28,000. Vertaukseksi Cordyceps sienellä on 12,328 ORAC arvo ja Reishi sienellä 4,934 ORAC arvo. Veikkaan, että alat vihdoin ymmärtämään miksi hehkutan näin kovasti tätä tuotetta ja yläolevia CafeCeps ja varsinkin CocoCeps tuotetta jossa on raaka kaakao+Reishi+Cordyceps... Nämä yhdessä tekee ällistyttävän immuunijärjestelmän boosterin. Flunssat ja tukkoinen olo voi olla historiaa.

Harvinaiset lääkinnälliset sienet ovat lähes taianomaisia vaikutuksiltaan. Ja näiden tuomat ravinteet ja ihmeelliset terveysvaikutukset ovatkin puuttuvia tekijöitä modernin länsimaisen ihmisen ruokavaliossa.

Suosittelen enemmän ottamaan säännölliseen käyttöön ylläolevat CafeCeps ja CocoCeps lääkinnällisien sienien saantiin, mutta jos et pidä kahvista tai kaakaosta niin sitten puhtaat sienituotteet jää vaihtoehdoksi.

MushRex Plus Mushroom Complex with Immune Assist, 120 Vcaps ***Tuote Discontinued

Toinen hyvä sienituote:

Dr. Mercola, Immune Support, Organic Mushroom Complex, 90 Capsules


Raskasmetalli puhdas sekä villeistä kaloista tuleva huokea KalaöljySuosittelen tätä seuraavaa kaikille. Todella huokea hintainen, mutta silti laadukas Kalaöljy kapseli.

Testattu olevan puhdas raskasmetalleista, elohopeasta ym muista saasteista. Tämä kalaöljy tulee villeistä syvän meren kaloista, eli aitoa tavaraa eikä suinkaan mitään kalafarmeilla kasvatetuista kaloista peräisin olevaa kalaöljyä.

Kenties laadukkaimpia mutta samaan aikaan halvimpia kalaöljyjä. On toisiakin kalleita kalaöljy tuotteita mutta en näe mitään syytä toistaiseksi ostaa niitä kun tämä on käytännössä samaa tavaraa lukuisia kertoja halvempana.

Toistaiseksi olen todennut tämän olevan sopiva minulle, ja hinta ei ainakaan päätä huimaa.

Miksi hankkia kalaölyä? Näe viimeisintä tutkimustietoa: "Fish-oil supplements high in omega-3 fatty acids may improve the body's ability to build muscle and help stave off age-related immobility, according to a study conducted by researchers from the University of Aberdeen, U.K."

Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 100 Softgels


JojobaöljyIhanan kevyt ja hyvin imeytyvä Jojobaöljy ihon hoitoon. Jojobaöljy on ravinne ja vitamiinirikas öljy joka puristetaan Jojoba pensaskasvin siemenistä.

Tein myös aiheesta postauksen jonka voit katsoa: Jojobaöljy Kasvoille Ja Ihonhoitoon

Hyvä laittaa esim. suihkun jälkeen vähän kostealle iholle. Jojobaöljy sopii kasvoille ja koko vartalolle, meikinpoistoon(en suosittele silmien ympäristöön). Iho tulee silkkisen pehmeän ja freesin/raikkaan tuntuiseksi.

Tämä Jojobaöljy imeytyy todella nopeasti, ja kädet tai mihin ikinä sitä pistääkin ei jää pitkäksi aikaa rasvaisen oloiseksi. Jojobaöljy on myös aikalailla hajuton.

Olen käyttänyt Jojobaöljyä myös hiuksiin öljyhoidoksi. Peseytyy shampoolla hyvin, hiukset eivät jää öljyisiksi.

Jojobaöljystä haetaan apua iho-ongelmiin - kuten akneen. Jojobaöljyä käytetään myös anti-aging kasvovoiteena mm. ryppyjä vastaan, ihonpuhdistukseen ja kosteutusvoiteena kuivalle iholle.

Jojobaöljyä ei tarvitse käyttää isoja määriä, pienikin määrä tekee ihmeitä ja tämä purkki kestää yhdellä ihmisellä suht pitkään käytössä.

Luomu Jojobaöljyni tilaan iHerbistä, tämän merkin ja tuotteen olen kokenut loistavaksi.

Ainut negatiivinen asia tässä on tämän purkin annostelumekanismi josta Jojobaöljy vuotaa hieman huonosti ja vuotaa purkin reunoja pitkin alas. Säilyttelenkin Jojobaöljy purkkia vessapaperiarkkikerroksen päällä. Ei huomattava paha mutta mainitsemisen arvoinen.

Now Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)


KookosöljyIhana kookokselle tuoksuva ja maistuva kylmäpuristettu öljy, joka on huoneenlämmössä kiinteä, sulaa yli 25 asteen lämmössä.
Sopii myös ihonhoitoon, on kuitenkin rasvaisemman oloinen kuin jojobaöljy.

Sopii nautittavaksi kahvin seassa (laitan joka aamu teelusikallisen kahviin). Leivontaan, pannulla paistamiseen.
Aloita käyttö vähitellen teelusikallisella kerrallaan.

Löydät kookosöljyt paikallisista Life shopeista, tai Punnitse&Säästä kaupoista. Osta vain lasipurkissa oleva kookosöljy. Mutta jos ei löydy tälläistä hyvää kookosöljyä mistään läheltäsi, niin suositukseni on, että tilaa iHerbista kotiovellesi (tai esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta Cocovin kookosöljyä).

Lasipurkissa oleva loistava luomu kookosöljy:

Artisana, Coconut Oil, Extra Virgin, 16 fl oz (473 ml)

Muita hyviä iHerb kookosöljyjä:
Garden of Life, Coconut Oil, Extra Virgin, 16 fl oz (473 ml)
Now Foods, 100% Natural Coconut Oil, 7 fl oz (207 ml)

Vaikka en varsinaisesti suosittele tilaamaan kookosöljyä iHerbistä, koska samaa tavaraa saa myös läheltä Life ja Punnitse&Säästä tai suomalaisista nettikaupoista. Mutta ymmärrän, ettei kaikilla välttämättä ole mahdollisuutta käydä ostamassa sieltä joten nämä on sen takia vaihtoehtoina. Painorajojenkaan takia en tilaisi iHerbistä vaikka joskus halvemmaksi voisi tullakkin... Jos asut ulkomailla niin iHerbin kookosöljyt voi olla loistava vaihtoehto, mutta jos asut Suomessa niin...

Kookosöljyä saa tilattua aina Suomen nettikaupoista - kuten Hyvinvoinnin Tavaratalosta tästä.


Midori Greens viherjauhe Phytoplanktonilla ja aidolla WasabillaTämä viherjauhe on toistaiseksi ollut paras mihin olet törmännyt. Tällä tuotteella eliminoin sen, etten tarvitse enää kymmeniä pussukoita ja muita tuotteita, kun tämä yksi sisältää lähes kaiken tarvittavan.

Älytön viherjauhe tuote suorastaan, muuntaa koko viherjauhe kulttuurin henkilökohtaisesti. Lähes kaiken saa yhdestä lusikasta. Huom. Ei sisällä makeutusta, joten älä odota tätä hyvänmakuiseksi viherjauheeksi. Tämä on ravinnolliselta kantilta parhaita, muttei maultaan.

Sisältää tiiviissä konsentroidussa muodossa mm. ashitaba, matcha green tea, broken cell wall chlorella, beet juice powder, wheat greass, barley grass, alfalfa grass, nettle powder, parsley powder, spinach powder, kale powder, wasabi powder, marine phytoplankton powder

Kaikki korkealaatuisena luomuna. Ei ole makeutettu stevialla joten tämä ei ole ainakaan liian makeata kuten jotkut viherjauheet, joka on henkilökohtaisesti parempi minulle. Varsinkin jos sekoittaa viherjauheita smoothieen niin stevialla maustetut viherjauheet alkaa tympäisemään.

Enää ei tarvitse erikseen investoida moniin eri tuotteisiin kun voit tehdä asioista helppoa ja avata vain yhden purnukan ja saada siitä kymmeniä eri elämälle tärkeitä viherjauheita. Tässä on jopa valaiden ruokaa, eli Phytoplanktonia joka on planeetan ravintorikkaimpia ruokia joka rakentaa ihmistä jo ihan solutasolla. Tämä kombinaatio luo todella hyvän iHerb suosituksen.

Kestää itselläni jopa 2 kuukautta käytössä. Joten säästää rahaa ihan älyttömästi jos muuten ostaisi esim. Chlorellaa ja Phytoplanktonia, tämän kanssa ei erikseen tarvitse. Korvaa monet yhdellä, tee asiat helpommiksi ja säästä rahaa - onkin filosofiani mitä tulee tähän "superfood" tuoteviidakkoon.

Madre Labs, Midori Greens, 6.35 oz (180 grams)


Emerald Balance hyvänmakuinen hyväätekevä viherjauhe (huikealla 43 eri ainesosalla!)


Toinen vähän samankaltainen, mutta huomattavasti halvempi viherjauhe. Huom. makeutettu Stevialla, eli jos haluat makean viherjauheen hanki tämä. Maistuu makeanhimoisille ällistyttävän hyvältä viherjauheeksi.

Tein muuten Emerald Balance viherjauheesta oman postauksen, tsekkaa se tästä.

Jos et pidä makeasta tai steviasta tai vaikkapa vihermintusta niin en suosittele - kokeile Midori Greensiä ennemmin jolla smoothiet ei tule liian makean makuiseksi.

Kuitenkin tämä on hyvän makuinen ja sisältää lähes kaikkea(43 eri ainesosaa) esim. spirulinasta kurkumaan mennen aloe veraan ja royal jellyyn sekä gingko bilobaan, ikävä kyllä ei sisällä phytoplanktonia. Mutta suosittelen tätä hyväksi ja huokeahintaiseksi kakkosvaihtoehdoksi.

Emerald Balance on voittanut "Maailman paras uusi superfood sekoitus" palkinnon 2007 vuonna. Joten todisteita löytyy muiltakin kuin vain tältä arvostelijalta :)

Emerald Balance


Sama viherjauhe sekoitus suklaamaisena, kehitetty lapsille maailman terveellisimmäksi, kehittäväksi ja hyvänmakuiseksi kaakaojuomaksi. Tuote on yhä täynnä vihreitä, mutta siihen on lisätty suklaa pääraaka-aineeksi. "Kids will love this". Hyvä vaihtoehto myös niihin hetkiin kun haluaa tehdä vihersmoothien sijasta suklaasmoothien.


Marjajauhe jossa on huikeat 19 eri supermarjaa ja superhedelmääParas iHerb marjajauhe. Ylläolevan viherjauheen kaltainen huippusekoitus. Tykkään edelleen siitä, että saan kaiken yhdestä ja samasta paketista. Minimaalinen määrä purnukoita ja pussukoita.

En yhtään tykkää siitä kun katselee jonkun hipin(ei millään pahalla ;)) tekevän smoothieta ja kuinka hän tekee sitä vähintään sen 30minuuttia ja lusikoi kolmestakymmenestä eri pussukasta ja purnukasta tavaraa sinne. En siis halua kokea sitä sekavaa monien tuotteiden viidakkoa jossa itse kukin on ymmällään, että mitä pitäisi hankkia. Hommaa vain pari parasta tuotetta jossa on kaikenlaista sekaisin.

Mikset siis voisi vain ottaa parista purkista kaiken tarvittavan?

Tämä pakkaus sisältää mm. Acai, Mangosteen, Red Raspberry, Chilean Rose hips, Blueberry, Beet, Black Currant, Wild Bilberry, Aronia, Pomegranate, Wild Lingonberry, Concord Grape, Wild Blueberry, Sour Cherry, Wild Elderberry, Wild Cranberry, Black Raspberry, Pomegranate, Mangosteen.

Eureka Berries kuuluu iHerb suositukset kategoriassani parhaimpiin.

Ei enää jokapäiväistä, viikottaista tai edes kuukausittaista juoksua kauppaan hakemaan pakastemarjoja. Kotona on aina jopa kymmeniä luomulaatuisia huippumarjoja, ja lisäksi tässä sekoituksessa on erinäisiä superhedelmiä/marjoja joita suurinosa Suomessa olevista marketeista ei edes myy!

Maku on vaikuttava ja marjojenhan on tutkittu menevän ihmisen aivoihin ja itseasiassa tekevän ihmisen onnelliseksi. Tästä vain yksi lusikka päivässä juomaan, jugurttiin tai smoothieen ja kaikki helpottuu.

Tämä on se juttu joka säästää eniten aikaa ja rahaa. Henkilökohtaisesti pakkaus kestää noin 2 kuukautta käytössä. Kuten viherjauheissa, teen elämäni helpoksi tälläkin saralla.


Eureka! Berries, A SuperBerry & SuperFruit Blend, 6.35 oz (180 g)Jos pienintäkään flunssan oiretta näkyyNiin nappaa tästä tätä, tai ennemminkin pidä sitä säännöllisessä käytössä. Flunssat ja muut sairaudethan ennaltaehkäistään, silloin kun ne saadaan niin ollaan yleensä jo liian myöhässä.

Itse sairastin viimeksi noin 3 vuotta sitten, ja sen täytyy olla pikkuhiljaa tapahtuneen ruokavalio muutokseni tulosta. Ennen sitä sairastelu oli säännöllistä.

Tämä Immune Punch tuote on sellainen, että tätä säännöllisesti ottamalla tuet immuniteettiasi kenties parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tuote on suunniteltu juuri siihen. Tämä on kaikista iHerb suosituksista ehkä paras immuunijärjestelmän tukija, jos se on se jota haet.

Sisältää mm.
Superhedelmä sekoituksen jossa on Elderberry Juice Powder, Pomegranate Juice Powder, Chokeberry Juice Powder

Sieni sekoituksen jossa on Shiitake, Maitake, Reishi, Himematsutake, Turkey Tail, Chaga(pakurikääpä) Camu Camu marja

Lisäksi
Proprietary Blend of Mushroom Mycelia Extract + Dried Yeast Fermentate Complex

Todella tukeva kombinaatio. Jos olet useasti sairasteleva ja jo vähän häpeilet omia jatkuvia sairauslomilla oloja, niin voit testata ottaa tämän käyttöön. Voi tehdä positiivista muutosta kaikkien näiden sienien ja huippuhedelmien kanssa, näistä saa kaikki vajevarastot täyteen joista sairastuminen voi johtua.

Työkaveri joka ennen sairasteli paljon ainakin hehkuttaa Immune Punchin nimeen ja kuinka se tekee eroa entiseen. Tämäkin pakkaus kestää noin 2 kuukautta käytössä omasta kokemuksesta.


Immune Punch with AHCC and Epicor, 6.35 oz (180 grams)


Paras luonnollinen C-VitamiiniC-vitamiini on kenties tärkein juttu saada kuntoon, lue lisää täältä miksi.

Ihmiskeho on harvinainen siinä mielessä, että se ei tuota eikä varastoi c-vitamiinia ollenkaan. Suurin osa nisäkkäistä tuottaa sitä automaattisesti(suurin osa, ei kaikki nisäkkäät). Noin 70 kiloinen terve nisäkäs tuottaa jopa 14,000mg c-vitamiinia päivässä, ja täten pysyy terveenä. Miksi ihminen on yksi ainoista harvoista nisäkkäistä joilla esiintyy syöpää? C-vitamiinin puute onkin yksi tutkituimmista asioista tällä saraa, se saattaa olla se syy.

Ihmiset saavat hyvin vähän c-vitamiinia ruuastaan ja viralliset saantisuositukset ovat pieniä(60-100mg/päivä), jos verrataan siihen miten paljon muiden nisäkkäiden keho tuottaa sitä automaattisesti.

Omasta mielestäni C-vitamiini on olennainen hyvänolotilan ylläpitämiseen. Harva meistä saa tarpeeksi C-vitamiinia yksistään ruuasta. Joten C-vitamiinilisä tulee tarpeeseen.

C-vitamiini on varsinkin loistavaksi avuksi urheilusta palautumiseen. Tätä ei välttämättä muuten tarvitse paljoa ottaa jokapäivä, mutta treenien jälkeen sinä iltana kannattaa ottaa ja näkee selkeitä eroja palautumisessa.

Tämä tuote on omasta mielestäni yksi parhaista aidoista C-vitamiineista koko maailmassa. Luonnollinen ja aito C-vitamiini tuote joka on kehitetty neljästä eri maailman C-vitamiini pitoisimmista marjoista.

Sisältää Camu camu, ruusunmarja, acerola ja amla marja ekstrakseista tehdyn synergisen sekoituksen. Ei täyteaineita. Kestää käytössä sen noin 1-2 kuukautta omasta kokemuksesta.

Järjettömän hyvä(ja halpa sekä toimiva verrattuna apteekkien synteettisiin pillereihin ja poretabletteihin) lisä terveelliseen ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntyyliini.

Yksi scoop Madre-C:tä, eli annosmitallinen joka purnukassa tulee mukana, tarjoaa 525mg oikeasti imeytyvää c-vitamiinia. Purnukassa on 180grammaa ja yksi scoop on 4grammaa, joten tästä saa vähintään 45 päiväannosta tai jopa enemmänkin, riippuen käytöstäsi.

Voiko c-vitamiinia saada liikaa? Monet expertit sanoo, että ei. Liiasta c-vitamiinista ei ole haittaa, se on vesiliukoinen vitamiini ja poistuu virtsan kautta. Tottakai jos mennään jonnekkin ÄLYTTÖMIIN määriin kuten 10,000mg päivässä niin voi alkaa ilmenemään ripulia ym. päänsärkyä.. Kuten kaikessa, hyväkin voi olla pahasta jos sitä liikaa ottaa.

Suomen valtion ravitsemusneuvottelukunnan c-vitamiini suositus on 75mg/vrk. C-vitamiinin ns. vähimmäistarve on 60mg/vrk naisilla ja miehillä(lapsilla 35-50mg/vrk) jotka ei suinkaan riitä alkuunkaan c-vitamiinista saatavien suurien hyötyjen näkemiseen. Oikea luonnollinen(!) c-vitamiini voi tehdä uskomattomia asioita terveydelle, ja lukuisat tieteelliset tutkimuksetkin todistaa tämän.

Muista, että apteekkien c-vitamiini on SYNTEETTISTÄ askorbiinihappoa. Nämä tuotteet on myös makeutettu aspartaamilla, eli aivovauriota aiheuttavalla sekä immuunijärjestelmää tuhoavalla kemiallisella makeutusaineella. Sellaisia kenenkään ei pitäisi pistää kehoonsa. Ja sitäpaitsi ihmiskeho ei tunnista synteettistä askorbiinihappoa, ihmiskeho ei osaa käyttää sitä hyväkseen. Se on yhtä tyhjän kanssa. Apteekkien c-vitamiini poretableteilla onkin oikeasti enemmän haittaa kuin hyötyä, maailman tunnetuin terveysexpertti Dr. Mercola puhuu tästä paljon.

Ja ns. aito kokonainen ruoka eli tässä esimerkissä luonnollinen C-vitamiini jauhe on aina parempi vaihtoehto kuin C-vitamiini pillerit mitä toimivuuteen tulee. Itse pyrin mahdollisimman vähän suosittelemaan kaikenmaailman pillereitä, koska harva niistä toimii itselläni, sen takia suosittelen kaikkea tälläistä jota voisi suoraan verrata oikeaan ruokaan eikä pillereihin. Tälläiset oikeat ruokatuotteet toimii, pillereistä en olisi niinkään varma. Tämä on oma kokemukseni.

Kuka muutenkaan haluaa popsia pelkkiä pillereitä? Minä ainakin haluan syödä oikeaa ruokaa. Siksi koko tältä listalta ei löydykkään kovin paljoa pillerituotteita(vain muutama jotka olen löytänyt hyviksi), vaan suurimmaksi osin oikeaa syötävää ruokaa.

iHerb onkin all about whole food natural supplements, oikeaa tavaraa eikä synteettistä epäillyttävää moskaa.


Madre Labs, Madre-C, Vitamin C, 6.35 oz (180 g)
Kuva iHerb tilauksesta - mm. Kaikki B Vitamiinit luonnollisena yhdessä tuotteessa, CafeCeps, Emerald Balance, Ormus Supergreens(josta tulee arvostelu myöhemmin), halvat Yogi teet, Piparminttu Stevia, Magnesium kapselit joita tosin en toistamiseen tilaisi, Magnesium öljy ja hiusten hoitoaine.iHerbin Ensitilaajana pistäisin jotain tälläistä tulemaan


iHerb ensitilaajana haluat jotain hyvänmakuista ja huokean hintaista ja jotain konkreettista millä NÄET muutosta elämässäsi.

*Allaoleva on aika vanhentunut iHerb ensitilaajalle suositeltu paketti esimerkkini, alla olevaa ei saisi enää verovapaasti joten laitan tähän paremman suosituksen:

iHerb ensitilaajalle suosittelemani tilauspaketti - $10 ensitilaajan alennuksella saat paketin verovapaasti ja paketti sisältää tämän sivuston muutamia parhaita suosituksia.

Toinen iHerb ensitilaajalle suosittelemani paketti.

Kolmas iHerb ensitilaajalle suosittelemani tilauspaketti.

Olet vapaa muuttamaan tilauksen sisältöä ja ottamaan niistä eri suosituksia, mielestäni mahtavia tuotteita kaikki ja itse käytän kaikkia säännöllisesti.

HUOM: Hinnat voivat muuttua ja tilaus voi muuttua verolliseksi. Ylläolevat paketit on verovapaa 2013 vuonna vain ensitilaajille jotka saa $10 alennuksen hinnasta ja verovapaa vain heille jotka tilaa halvimmalla lentorahdilla joka maksaa $4 (kaikille yli $40 tilauksille, sitä ennen $6).


*Suosittelen seuraavaa: (vanha suositus)

1. Emerald Balance hyväätekevä hyvänmakuinen viherjauhe, hyvä detoxiin
2. Laadukkain kahvi maailmasta / Jos et ole kahvin juoja niin maailman paras kaakao
3. Kalaöljy laadukkaana mutta halpana
4. Kuuden lääkinnällisen sienen kombo kasvattamaan elämänlaatuasi
5. Piparminttu Stevia muuntamaan kaiken taivaallisen makuiseksi

6. Freebie(ilmaistuote $0.00) Goji marja pussi Katso toisia ilmaistuotteita Freebie kategoriasta

Mitä muita iHerb freebieitä suosittelen kun parhaat freebiet on usein lopussa?

Esim. tässä lisää hyviä vaihtoehtoja. Tai kauneudenhoito kirjanen. Tai Essential Greens testeri. Kaikki nämä ovat siis $0.00 hinnaltaan. Yhden freebien voi laittaa per tilaus ja siihen päälle iHerb itse usein laittaa jotain extroja päälle, kuten näet ylläolevasta tilauskuvastani.

Huom. iHerb freebiet voi olla usein out-of-stock tai muuttua discontinued itemiksi.

HUOM. Älä ota Melatonin tai 5-HTP freebie tuotetta...! Katso alempaa lääkelista kohta lisäinfoksi.

Ensitilaajana saat tästä paketista $5 alennuksen. Alennuksen saat automaattisesti koska minun iHerb alennuskoodi on valmiiksi tuotelinkeissäni. Toki voit myös käyttää iHerb alennuskoodiani IVI723, arvostan ja olen kiitollinen jos tilaat koodillani. Näin minulle tulee pieni hyvitys jatkotilauksissani.

iHerb antaa siis ensitilaajille $5 alennuksen alennuskoodilla (iHerbin $10 alennus tarjous ei ole enää voimassa ja he palasivat takaisin vanhaan $5 alennukseen). *HUOM: Marraskuu 2015 iHerb tarjoaa alennuskoodilla $5 alennuksen kaikille ensitilaajilla.

iHerb 2015 Alennuskoodini IVI723 on toimiva voimassa oleva iHerb kuponki Marraskuu 2015. iHerb coupon code November 2015.

Postikulu Airmail rahdilla, jolla itse aina tilaan on aina n. 4 dollaria eli lähes olematon. Mitään muita kuluja tai veroja iHerb tilauksista ei tule. Maksat vain sen mitä ostoskorissa hinta näyttää. Eikä myöskään tulli kuluja tule, alempana tulee lisää tietoa iHerb tulli rajoista.

Hintaa ylläolevalle esimerkki pakkaukselle tulisi kirjoitushetkellä noin 48 euroa($5 ensitilaajan alennuksella), kuljetettuna kotiovellesi muutaman klikkauksen jälkeen. Tällä paketilla ei ole pelkoa jäädä tulliin painorajan saati hinnan takia, jos olet kuullut huhuja iHerb tilauksista. Lisää tästä alempana.


iHerb rewards program


Ensimmäisen tilauksen jälkeen jokainen saa sitten oman iHerb koodin, jota voit jakaa eteenpäin ystäville, tutuille ja muille uusille tilaajille. iHerbiä voit helposti laittaa eteenpäin mahtavana nettikauppana esim. Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa, blogeissa ja tottakai livenä.

Kannattaakin laittaa omaa koodiansa sitten eteenpäin, sillä voit jo piakkoin alkaa saamaan ilmaisia iHerb tilauksia jatkossa iHerbin mahtavan Rewards systeemin avulla:

"Recent data analysis, conducted in October 2011, found that iHerb customers referring three or more people, over a year ago, earned an average of $240. And the figure for customers referring ten or more people was $640."

Kyseiset iHerb krediitit voit sitten käyttää joko iHerb tilauksissa tai ottaa krediitit sekkinä kotiin ja muuntaa ne sitten tililleen euroiksi.

Ylläoleva kaava tarkoittaa, että jos suosittelet 100 ihmistä kauttasi iHerbiin, teet iHerbin kautta extraa noin $6400 vuodessa. Mieti, jos saat suositeltua enemmänkin.. Kenties 500+ ihmistä ajan myötä, se on jo aika suuri passiivinen tulonlähde sinulle.

Itse sain n. $400 dollarin shekin iHerbiltä kotiini 4 kuukauden jälkeen tämän blogin perustamisesta. Shekin vein pankkiin ja prosesissa meni 2viikkoa kunnes rahat tuli euroina tilille, vain 12e meni shekin vaihtokuluihin rahaa. Tämän päälle olen tilaillut iHerb krediiteillä monien satojen dollareiden edestä.

Joten ei hullummin näin lyhyessä ajassa kun jaan vain eteenpäin suosituksia hyvistä tuotteista joita olen käyttänyt :) Suosittelen tekemään itse samaa niin saatat pian tilailla ilmaiseksi iHerbistä kaikki mitä tarvitset, ja kenties vielä saada pientä lisätuloa. Shekeistä tietysti verot pitää maksaa, mutta iHerb krediiteillä voit tilata tuotteita loputtomasti iHerbistä verottomasti jos et halua ottaa niitä rahoja shekkinä ja euroina tilillesi.

Lukuisat iHerb tilaajat saavatkin usein ilmaisia tilauksia iHerb krediiteillä joita he ansaitsevat jakamalla koodiansa eteenpäin kaikille uusille tilaajille. Jos siis tilaat iHerbistä, niin voit pian olla tilanteessa jossa saat lifetime ilmaiset superfoodit, kosmetiikat ym. muut tuotteet joita haluat tilailla. Toki tilauksissa aina joutuu maksamaan shipping chargen, krediiteillä sitä ei voi kustantaa toistaiseksi mutta 4dollarin International Airmail on pieni paha :)

Nyt iHerb antaa rewardsit myös suoraan pankkisiirrolla, jonka voit saada emailin kautta pyytämällä. Siirrosta tosin tulee $25 kulu, mutta ero on aika pieni shekin rahastamiseenkin verrattuna. Suora pankkisiirto voittaa shekkien kanssa häsläämisen mielestäni.

iHerb rewards ei ole mikään verkostomarkkinointikusetus. Se on ilmaista ja ei koskaan sisällä mitään maksuja, ei mitään pakkoa markkinoida mitään. Saat vain automaattisesti oman alennuskoodisi ensimmäisen iHerb tilauksesi jälkeen ja sitä voit jakaa eteenpäin kavereillesi ja muille ja hyötyä siitä ilman minkäänlaista vaivaa. Loistava systeemi kaikenkaikkiaan, joka positiivisesti nostaa iHerbin pinnalle kaikista muista. Jokaisen asiakkaan oma iHerb rewards alennuskoodi on suorastaan nerokas ja osasyynä miksi iHerb on niin suosittu, iHerb ei pelkästään ole halvin/laadukkain lisäravinnekauppa vaan potentiaalisesti myös lisätulon ja ilmaisien lisäravinteiden/kosmetiikan lähde.

Lue lisää iHerb Rewards ohjelmasta iHerb rewards alapalkista.

Ja varsinkin aina vaihtuva iHerb Monthly Rewards Competition on todella vaikuttava syy siihen miksi iHerbistä kannattaa tilailla ja pistää sitä jakoon eteenpäin. Jos vähänkään jakaa koodiansa eteenpäin niin pääsee usein rahoille näissä iHerbin monthly rewards kilpailuissa, näet kyseisestä kisasta enemmän iHerb rewards sivuilta jonne pääset iHerbin sivuilta.


iHerb maksu


Normaaleilla luottokorteilla sekä debit-kortilla.

iHerb VISA Electronilla maksaminen myös onnistuu koska se luetaan luottokortiksi tässä firmassa.
Syöttää vain rohkeasti kortin numeron, iHerb ottaa sen vastaan ja tuotteet tulee nopeasti perille.

Visa Electronista pitää vain muistaa laittaa nettipankista Verified by Visa palvelu päälle, vaikka yleensä se on automaattisesti päällä.

Joten käytännössä siis kuka tahansa voi tilata iHerbistä.


iHerb toimitusaika


iHerb toimitusaika tietoa, omissa tilauksissani on kulunut keskimäärin 8 päivää tilaushetkestä. iHerb toimitusaika on keskiarviolta siinä noin 8 päivää yleensä. Joskus on voinut mennä jopa 14 päivää. 7-10 on hyvä sanoa, tämä on omia iHerb tilaus kokemuksia. Päivitys: uusi keskiarvioni on 10-12 päivää tilaushetkestä. Toki se vaihtelee.

Päivitystä taas: Näin kesällä(2012) tuntuu, että iHerb toimituksessa kestää reilusti yli 2 viikkoa. Viimeisin tilaus(3 pakettia) tuli reilussa kahdessa viikossa.. Ei kovin hyvä, mutta parempi laittaa tilaukset ajoissa ja tilata reilusti kerralla.

Nykypäivänä iHerbin ainoita negatiivisia puolia on juuri tämä, että toimituksessa International Airmail rahdilla menee jopa 2vkoa(vaihtelee)... Kärsimättömille huono juttu.

iHerb tilauksia takana noin 50, ja paketti on tullut kotiin 100% ajasta ilman minkäänlaista ongelmaa, eikä paketit ikinä ole mennyt tai jäänyt tulliin.

iHerb tulli


Tiedoksesi, että 2013 iHerb tulli tilaaminen ulkomailta tilausrajat on n. $46 dollaria sekä 4 lbs(1814 grammaa) painossa, että tulli saattaa tarkistaa tilauksesi.

Tämäkin toki on harvinaista enää nykypäivänä kun iHerbistä on nyt tullut niin suosittu, mutta mainitsen sen tiedoksesi ettet tilaa järjetöntä pakkausta heti alkuun ja jää pyörittelemään peukaloita tullin kanssa. Tullin kanssa tekemisiin jos joutuisi niin ei ainakaan saisi heti alkuun positiivisia iHerb tilaus kokemuksia :)

Eli tilaa molempien kohtien puitteissa eli alle $46 USD ja 4 lbs painossa. Tilauksesi painon kuitenkin näet ostoskorista sekä grammoina että lbs muodossa ennen ostoksen tekoa. Itse pistän yleensä monta pakettia tulemaan rajojen puitteissa, joten sekään ei ole ongelma etteikö voisi tilata kaikkea haluamaansa näiden tulli rajojen takia.

Yksinkertaisemmin sanottuna: jos tilaat Global Priority Mail by DHL rahdilla, vanhalla International Airmail rahdilla niin paketti ei jää tulliin etkä myöskään maksa mitään extroja. International Airmail rahti vaihtoehtoa ei voi valita ellei tilauksesi ole juurikin noiden rajojen puitteissa, koska sen rajat on $80 ja 4lbs(1814g), mutta mikäli et halua maksaa veroja iHerb tilauksestasi pidä se max $46 hintaisena rahtimaksu mukaanlaskettuna.

En suosittele tilamaan millään muulla kuin International Airmail vaihtoehdolla. Jos haluat tilata enemmän kuin mitä rajat sallii, pistä vain enemmän paketteja tulemaan, itse pistän usein vähintään 3 pakettia kerralla tulemaan - ei mitään ongelmia ikinä. DHL rahdilla voi toki halutessaan tilata, se tulee Suomeen n. kahdessa päivässä mutta maksaa myös enemmän, huomaa, että Tulli näkee suoran listan mitä DHL tilauspaketti sisältää.

iHerb tilaus


Jos mietit kuinka tilaat iHerbistä, niin se on suhteellisen helppo parin minuutin prosessi:

Avaa tuotelinkit. Paina “Add to Cart” tuotteiden kohdalla jotka haluat. Seuraavaksi klikkaat vain “Proceed to Checkout”. Nyt luot iHerb tilin syöttämällä e-mail osoitteesi ja luomalla itsellesi salasanan. Viimeiseksi syötät vain osoitteesi mihin paketti lähetetään. Jonka jälkeen syötät tietosi, ja OLET VALMIS.

Valitse rahtitavaksi International Airmail. Halvin(4 dollaria), luotettavin, nopein ja paras tapa tilata Suomeen.


iHerb turvallisuus


iHerb on todella turvallinen nettikauppa, alhaalla olevassa videossa iHerb sanoo käyttävänsä uusimpia turvallisuus suojauksia eikä he ikinä myy kenenkään tietoja eteenpäin.

Heidän nettisivuiltaan: This site is tested daily and has been verified secure by Comodo's HackerProof Service. Jatkuvat päivittäiset turvatarkastukset pyörii sivuilla.

Joten asiakkaat voi turvallisesti shoppailla siellä. Muilta osin iHerb ei ole mikään hämärä yritys.. Ennemminkin sanoisin että iHerb on uraauurtava yritys todella arvostettuna ja arvoa jakavana yrityksenä.

iHerb on toiminut 16 vuotta tällä alalla, ja jos se ei olisi turvallinen tai muilta osin hyvä - se ei olisi enää tässä busineksessa, eikä sillä olisi maailmanlaajuisesti näin paljon tilaajia. Maine leviää.

iHerbin turvallisuudesta myös kertoo jotain se, että itsenäinen onlinekauppojen ja tuotteiden testaaja consumerlab.com on valinnut sen 5 vuotta putkeen maailman parhaaksi onlinekaupaksi, viimeisimpänä vuonna 2012. Eli iHerb on jopa parempi ja luotettavampi kuin maailmankuulu Amazon nettikauppa.

Joten huoletta voi tilailla :)

Itse en ole kokenut ikinä mitään negatiivista iHerbissä asioidessani. Tottakai joskus olen ostanut jonkun mahdollisesti huonon tuotteen, mutta sen takiahan tässä testaillaan eri tuotteita ja tehdään sitten niistä toimivista jutuista suosituksia! :) Jaetaan hyviä juttuja eteenpäin.


HUOM:

Älä tilaa mitään mikä on Suomessa lääkelistalla...

Kannattaa varmistaa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FImean ylläpitämästä luettelosta, että et tilaa lääkkeiksi Suomessa luokiteltavia aineita. Lääkevalmisteiden vastaanottaminen postitse Euroopan talousalueen ulkopuolisesta valtiosta on kielletty.

Tälläiset saattaa jäädä tulliin joten älä tilaa. Esimerkkejä nykypäivänä suosituista jutuista: Melatoniini tuotteet, 5-Hydroxytryptophan(5-HTP) jne. luokitellaan Suomessa lääkkeiksi.

Käytä searchia FImean luettelossa. Hae ylläolevasta PDF listasta ctr+f painamalla - esim. melatonin.. Se ponnahtaa esiin, joten ei kannata tilata.

Ja sitten taas kokeillaan tätä nykypäivän kuuminta juttua, onko se lääkelistalla? Hakuun "Coenzyme" joka on siis eri nimiltään Coenzyme Q10, CoQ10, Ubiquinol, Ubikinoni (Koentsyymi Q10) joka on nykyisin aika suosittu lisäravinne ja yksi kuumimmista lisäravinteista jota monet hakee.

Sitä ei löydy listalta, joten CoQ10 voi tilata halutessaan iHerbistä Suomeen. Lisää informaatiota Ubikinonista.


Ja vielä kerran - siis mikä ihmeen iHerb?


Pähkinänkuoressa: Toiminut yli 16 vuotta tällä alalla, osoittautuen yhdeksi parhaaksi online luontaistuotekaupaksi. Valittu jo 5 vuotta putkeen itsenäisen ConsumerLab.com toimesta maailman parhaaksi online natural supplement kaupaksi - 2008 – 2009 – 2010 – 2011 - 2012

Minkä takia iHerb on niin suosittu?

Koska iHerbistä löytyy lähes mitä ikinä haluatkin löytää, todella laaja valikoima - niin laaja että ensikertalainen olisi hukassa tarjonnan kanssa.

iHerb on ottanut missiokseen olla maailman halvin superfoodien/vitamiinien/ravintolisien sekä kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyyjä. Kuinka iHerb voi tarjota niin alhaisia hintoja? iHerb investoi markkinointiin pyöreät 0. Ja he luottavat word-of-mouth markkinointiin, eli ovat niin hyviä, laadukkaita, nopeita ja ystävällisiä(ja niin halpoja) kuin pystyvät - ja ihmiset kertoo siitä eteenpäin.

Sivusto on helppo käyttää ja tilaus on nopea ja helppo tehdä. Kuka tahansa voi tilata iHerbistä. Ja asuitpa Suomen ohella Thaimaassa, Espanjassa, Koreassa, Venäjällä, Brasiliassa, Japanissa, Englannissa, Kanadassa tai Australiassa... iHerb tilaus onnistuu sinne. Kyllä, jopa Thaimaaseen iHerb tilaus onnistuu jos siellä eläkepäiviään viettää.

Tilauksissa ilmeneviä ongelmia on hyvin harvoin, ja mikäli paketti joskus katoaisi - iHerb hoitaa ja korvaa asian kun yhteyttä ottaa. iHerb ilmeisestikkin on tietoinen, että hyvällä asiakaspalvelulla ihmiset saa iloisiksi ja tämä onkin yksi suurimmista pointeista miksi tilata iHerbistä.

Maailmassahan lisäravinnekauppoja riittää, mutta iHerb on pikaisesti noussut yhdeksi markkinajohtajista heidän erottuvalla toiminnallaan.

iHerb on nykyisin yksi turvallisimmista ja eniten käytetyimmistä alan onlinekaupoista maailmassa.

Katso tämä pikainen video iHerb yhtiöstä ja kuinka se on "The Real Deal" ja kuinka tuotteiden laatu, hyvä toimitus ja koko bisnes tuntuu olevan heidän suuri intohimo - ja mistä iHerb tuotteet ja tilaukset tulevatiHerb Cares (new Smart Shippers) iHerb Eco Friendly Initiatives:*Sivustoa päivitellään jatkuvasti lisää...

Tähän iHerb Suositukset sivuun on tulossa lisää arvioita ja arvosteluita sekä suosituksia parhaista iHerbin ruuista ja tuotteista sitä myöten kun käyttökokemuksia syntyy.

46 kommenttia:

 1. Kiitos upeista suosituksista, tilaus lähti juuri, tosin en ollut ensikertalainen joten en voinut koodiasi hyödyntää.

  angels

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :)

   Päivittelen tätä listaa jatkuvasti kun käyttökokemuksia syntyy.

   Tähän listaan tulee vain ne parhaat tuotteet joita suosittelen kaikille varauksetta.

   Oikealta sivupalkista löytyy kuitenkin lisää hyviä juttuja, vaikken kaikista niistä lähdekkään varsinaista arvostelua kirjoittamaan.

   Poista
 2. Kiitti tosi paljon hyödyllisistä tiedoista :)
  Koodiasi en voi hyödyntää, olen tilannut iHerbistä jo muutaman kerran ja aion jatkossakin tilata :) Tuotteet ovat hyviä ja todella paljon edullisempia kuin täältä ostettaessa.
  Tutustun vielä tuohon kauneudenhoito-osioon ja sitten tekemään tilausta, tai voipi olla, että tulee tilattua ehkä kaksikin pakettia :D

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia palautteista jälleen :)

  Lisäsin tuonne huomautuksen Suomessa lääkkeiksi luokiteltavista tuotteista...

  Kaikkien iHerb tilaajien kannattaa pitää tuo kohta mielessä, joten tutustu kohtaan huolella niin ei tule yllättäviä ongelmia tilauksien kanssa.

  Ja huomautus myös tuosta toimitusajasta.. Viimeisimmässä tilauksessa Kesäkuun alusta meni jotain 16-17 päivää ennenkuin paketit tuli perille.. iHerb rahti muuttunut jotenkin huomattavasti hitaammaksi pikkuhiljaa?

  Noh kärsivällisyyttä vaan :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olen tilaunnut iHerbistä useamman kerran mutta aina pitänyt tilauksen alle tullirajan eli 43 euroa. Uskaltaako tosiaan tilata enempiki kunhan yläraja on tuo 80 dollaria?

  Paketit on yleensä tullu reilussa viikossa, kerran oli paketti matkalla 3 vkoa. :/

  Kiitos suosituksista, uusia tuotteita lähtee tilaukseen. ;)

  Sari

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Joo kyllä uskaltaa tilata 80$ saakka, kunhan se sisältää myös sen $4 shipping chargen kun tilaat International Airmaililla.

  Itseasiassa mitä katselin tilauksiani niin pienin ikinä tekemäni tilaukseni on maksanut $63, ja edelleen 100% ajasta paketti on tullut perille ilman mitään extra maksuja tai tullia.

  Pyrin aina saamaan tilauksen mahdollisimman lähelle tuota 80$, kun kerran tilaa niin parempi pistää mahd paljon kaikkea mitä tarvitsee. Ja sitäpaitsi kun tilaa yli 60$ edestä niin tuotteet saa entisestään vieläkin halvemmalla: Extra 5% discount for orders over $60.00

  Mutta Suomeen voi hyvin tilata tuolla iHerb sivuston alapalkissa International kohdan puitteissa:

  International Airmail (available to selected countries): Flat fee of $4 for orders totaling more than $40!
  This option applies to orders valued up to $80, and weighing 4 lbs. (1814 grams) or less. This shipment method has a 1 to 4 week delivery time.

  Please note: If you choose International Airmail delivery, you will not be able to track your order. However, airmail deliveries are very reliable and are a favorite shipping method for our valued customers in Europe and Asia Pacific, with an average delivery time of 10 days (including weekends). Also, chances are high that you will not pay any additional customs import taxes.

  Tänne Suomeeen homma toimii siis ihan vain noudattamalla International Airmail rahdin rajoja.

  VastaaPoista
 6. Hei, mihin tuo kertomasi $80 raja perustuu? Tullin sivuilla puhutaan noin 43 eurosta alvittomana rajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Pahoittelut hitaasta vastauksesta...


   ALVia ei peritä, jos sen määrä jää alle 10 euron.

   Eri tuotteilla on eri alv. Yleinen alv on 22 %.

   Mutta elintarvikkeet ja ravintolisät on 12 %.

   Kirjat 8 %.

   Näistä laskien saadaan erilaiset tilauksen maksimimäärät, jotta alvia ei mene:

   -yleinen alv 45,40 euroa (kosmetiikka, voiteet yms)
   -elintarvikkeet ja ravintolisät 83,30 euroa
   -kirjat 125 euroa

   iHerb myy kaikkia ylläolevia. Kirjoja tuskin kukaan tilaa niin paljoa että koskaan tarvitsisi miettiä alvin maksua.

   Ravintolisiä ovat kaikki mitä nautitaan suun kautta. Eli pelkkiä ravintolisiä voit tilata huoletta maksimimäärän International Airmaililla 80 dollarin edestä + 4 dollarin toimitusmaksulla ilman alvia.

   Kosmetiikka, voiteet ja periaatteessa kaikki mitä ei nautita suun kautta kuuluu 22 % alviin. Jos tilaat siis PELKKÄÄ kosmetiikkaa niin se olisi oikein pidättäytyä 45e(n. $55*) rajoissa jos ei halua alvia maksaa... Tilasitpa millä rahdilla hyvänsä.

   Mutta jos tilaat International Airmaililla niin kysymys kuuluu tarkistaako kukaan koskaan niitä miljoonia paketteja joita päivittäin kulkee... Selvää kuitenkin on että aivan huoletta voi tilata sen $80 edestä sekaisin sekä elintarvike/ravintolisiä että kosmetiikkaa ilman alvin maksamista.

   Uskoakseni suurin osa asiakkaista ovat kuten itse, eli tilaan keskimäärin 1/3 kosmetiikkaa ja 2/3 ravintolisiä ja vaikka tilaisin molempia noin 50/50 siltikin lentorahdin maksimilla eli $80 tilauksella alvi jää juuri alle kymppiin jota siis ei makseta. Mutta jos tilaat pelkkää kosmetiikkaa niin toki suosittelen noudattamaan tuota yleistä 22% alvia ja tilaamaan sen puitteissa.

   Toivottavasti ei kuulostanut liian monimutkaiselta.

   *Vaihtokurssi on aina muuttuva. Tulli käyttää omia voimassa olevia muunnoskursseja. Nykyhetken valuuttakurssit näkee:
   http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/tuonti/valuutan_muuntokurssit/index.jsp


   Ps. Viimeisin iHerb tilaus(4 pakettia kerralla) International Airmaililla tuli kotiin perille 9 päivässä. Luotettavaa sekä nopeaa!

   Poista
  2. Tässä kommentissani on virheitä. Yleinen Alv on 23%, elintarvikkeet ja ravintolisät 13%, kirjat 9%.

   Katso uusi kommentti päivitetyin rajoin alempaa.

   Poista
 7. Tilasin ensimmäistä kertaa iHerbistä,tilaus tuli n.15:ssa päivässä

  Tietääkö kukaan millä summalla ensi vuonna voi tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Hmm, en ole varma ymmärsinkö kysymyksen oikein.. Mutta ensi vuonna voi tilata samalla tavalla kuin nytkin. Tietääkseeni mikään ei ole muuttumassa.

   Poista
  2. Arvonlisäveron minimikantoraja tavaran maahantuonnissa laskee 5 euroon 1.1.2013.
   (noin puolet pois mitä ennen voi tilata)

   Poista
  3. Kiitos tiedosta. Kuulin asiasta ensi kertaa. Pitänee tutkia asiaa enemmän...

   Tuossa kaikille muillekkin Tullin tiedote asiasta:

   Arvonlisäveron minimikantoraja tavaran maahantuonnissa laskee 5 euroon 1.1.2013

   http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/THT/tht_arkisto/THT_2011/tiedotteet_2011/06601011/index.html?bc=33663

   Poista
 8. Tilaus tehty ja koodiasi käytetty kiitoksena neuvoa antavasta blogista :)

  VastaaPoista
 9. Missä pankissa maksaa 12€ shekin lunastus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut hitaasta vastauksesta. Osuuspankki, mutta se vaihtokulusumma riippuu lunastettavan shekin suuruudesta. Vaihtokulu prosentit ym tiedot näkee oman pankin sivuilta.

   Poista
 10. http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2012/11/07/yle-jo-22-euron-nettiostokset-ulkomailta-verolle-vuodenvaihteessa/201241509/66

  Koskeeko arvonlisäveron muutos ,kun tilaa lisäravinteita usasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymille ja muille päivitetyt ALV rajat seuraavassa linkissä:

   Nykyiset ja uudet iHerb tilaajat - LUKEKAA TÄMÄ ennenkuin tilaatte iHerbistä! (ALV muutos 2013)

   Simppelisti:

   ALVia ei peritä, jos sen määrä jää alle 5 euron.

   Tilauksien maksimimäärät, jotta ulkomaan tilauksista ALVia EI peritä:

   - 24% - yleinen alv -> 20,8 euroa (kosmetiikka, voiteet tai esim paistinpannu yms kaikki "ei syötävä") ($27.35)*
   - 14% - elintarvikkeet ja ravintolisät -> 35,7 euroa ($46.95)*
   - 10% - kirjat -> 49,99 euroa ($65.74)*

   Rahtikulu sisällytetään siihen ja sen ALV tulee sen mukaisesti mitä tilauspakettisi sisältää. Jos paketissa on pelkkää ravinnelisää niin 14% mutta jos on yleistä seassa niin sitten 24%.

   *Dollarisumma oli asetettu Tammikuu 2013 kurssilla. Katso nykyisen kuun ennalta asetettu valuutan muuntokurssi Tullin sivuilta:

   http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/tuonti/valuutan_muuntokurssit/index.jsp

   Poista
 11. Viimeisin iHerb tilaus(2 pakettia kerralla) tuli perille 13 päivässä Global Mail by DHL rahdilla.

  VastaaPoista
 12. Melatonin vapautettiin käsittääkseni vuoden vaihteessa lääkeluettelosta.
  Onko kellään käsitystä, voiko sitä nyt laillisesti tilata iHerb'istä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta en kyllä osaa sanoa, koska uusimmassa Fimean lääkeaineluettelossa on vieläkin melatoniini.

   Tämä on siis alustava lääkeaineluettelo 2013 vuodelle:
   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=5525

   Melatoniini löytyy heti ensimmäisestä luettelosta.

   Uutisia aiheesta:

   "Jos vuorokausirytmi on hukassa tai melatoniin erittämisessä on ongelmia, lääkäri voi määrätä hoidoksi lääkemelatoniinia. Toukokuun jälkeen melatoniinia on saanut ostaa Suomessa myös ilman reseptiä."
   http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/lastenlaakari-melatoniini-on-hyva-renki-mutta-huono-isanta/2013/01/1688700

   "Nukahtamista edistävien melatoniinivalmisteita on myyty vilkkaasti sen jälkeen, kun niitä on voinut saada reseptivapaasti apteekissa."
   http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/23525-ala-kayta-melatoniinia-jos-haluat-perheenlisaysta

   Joten näköjään reseptivapaasti melatoniinia ainakin saa, mutta onko asia erilainen jos tilaat sitä ulkomailta? Pitää varmaan odottaa virallista lääkeaineluetteloa.

   Mutta iHerbistä tilatessa voi käytännössä tilata mitä tahansa, jos tilaat muuten rajojen puitteissa ettei Tulli avaa sitä. Omista noin sadasta iHerb paketeista yhtäkään ei ole koskaan avattu Suomen Tullissa... Olisin voinut tuoda mitä tahansa salviaa, kavaa, yohimbe barkkia, mucunaa, cod liver oilia ja muita mukamas "lääkkeitä" kuinka paljon tahansa. Ja ikäänkuin ihmiset ei mukamas tilaa näitä jatkuvasti, itseasiassa tiedän moniakin jotka tilaa näitä jatkuvasti ilman mitään ongelmia.

   Eihän se tietenkään ole suositeltavaa mutta periaatteessa mitä tahansa voi tilata kunhan ei tilaa sitä älytöntä määrää, jos yhden tuotteen tilaa jotain "mukamas lääkettä" ja jää kiinni niin aina voi sanoa, että en tiennyt mistään lääkeaineista.

   Tosin tuntuu, että koko lääkeaineluettelo on mysteeri jota ei tiedä miten tulkita...

   Lisäravinteethan ei voi olla lääkkeitä joten periaatteessa voi tilata mitä haluaa. Mikään ravinnelisä ei voi olla lääke, vaikka siinä olisi jotain lääkeaineluettelosta. Kyseessä on lääkeluettelo, joten älä tilaa lääkkeitä - lisäravinne ei ole lääke, samaa sanoo FDA ja Evirakin. Ja iHerb ei tietääkseeni myy lääkkeitä.

   Esimerkkitapaus:
   http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2008/03/627388/vitamiinit-toivat-voimailutoimittajalle-syytteen-vaarin-perustein

   Vaikka tilasi lääkeainetta sisältävää lisäravinneta ja jäi kiinni, niin ei se silti lääke ollut - ja syyte kumottiin. Joten en nyt erityisemmin pelkäisi vaikka tilaisi mitä lääkeaineita lisäravinteen muodossa... Vaikken erityisemmin suosittelekkaan(mahdollisesti) rikkomaan lakia.

   Ongelmia ei ole kun tilaat Global Priority Mail by DHL rahdilla, näiden pakettien sisältöä ei näe mistään lapuista ja jos se paketti on veroton niin eihän sitä ole mitään syytä avata ja tutkia. Millään muulla rahdilla en tietenkään tilaisi ns. lääkeaineita, koska todennäköisemmin voi jäädä kiinni. Muista: jos tilaat lisäravinteita yli verollisen rajan(n. $45) niin silloin pakettisi voidaan avata olipa mikä rahti tahansa, ja voidaanhan pakettisi tutkia satunnaisesti jokatapauksessa.

   Mutta käsitykseni on, että vain reseptilääkkeistä voi tulla jokin isompi sakko. Muista normaaleista jutuista ei luultavasti tule mitään ihmeempää, muuta kuin että ne otetaan vain pois ja tuhotaan, ei edes sakkoja. Ethän voi saada esim. kavalle reseptiä... Mutta edelleen, aina kannattaa kahteen kertaan harkita - omalla vastuulla. En suosittele rikkomaan mitään lakia :)

   Poista
 13. Mainitsen tähän vielä, että olen saanut iHerbistä 3 pakettia 2013 vuoden puolella tilatuista paketeista... Pakettien hinta on ollut noin 41-44 dollaria, yhtäkään näistä ei ollut avattu tullissa. iHerb tilaukset tulee siis verottomasti ilman ongelmia suoraan kotiin, 2013 vuonnakin.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kattaavasta infosta. Kiitoksena käytin koodiasi, että saat jotain konkreettia hyötyö tekemästäsi loistavasta sivustosta! KIITOS!

  VastaaPoista
 15. KIitos loistavista sivuistasi. Tänään posti toi Dr. Mercolan banaaninmakuisen proteiinijauheen suosituksestasi. Oliskos sulla heittää jotain hyviä reseptejä smootieihin tms. , jossa tuota käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista :)

   Tässä yksi esimerkki smoothie resepti vanhoista postauksistani:

   Karppaajan proteiini smoothie resepti

   Todella simppeli proteiini smoothie, seassa vähän muitakin iHerb tuotteita. Lisäisin nyt tuohon reseptiin vielä ruokalusikallisen huoneenlämpöistä (sulaa) kookosöljyä.

   Paras smoothiehan syntyy itse testaamalla ja kokeilemalla kaikenlaisia variaatioita asioista mistä itse tykkää.

   Smoothieista on niin paljon eri variaatioita, ja ne rakennetaan yleensä sen pohjalta, että mitä sillä haetaan... Eli haluatko smoothien laihdutukseen vai massan kasvatukseen. Palautusjuomaksi vai aamiaiseksi. Aivotoiminnan boostaajaksi vai iltapalaksi. Jne.

   Nautinnollisia kokeiluja :)

   Poista
 16. Olen löytänyt iHerbin vasta muutamia viikkoja sitten mutta häkellyn aina tuotepaljouden edessä. kiitos hienoista suosituksista, suurin osa jo pääsi wish listiin mukaan (joka on jo kilometrin pituinen)

  VastaaPoista
 17. Täällä myös toinen joka tilasi iherbistä, ja se oli helpompaa kuin kuvittelinkaan. Käytin myös alennuskoodiasi kiitoksena. Motivoiduin tilaamaan healthy origins d-vitamiinia ja kaikkea muuta. Sokoksella 200 tabletin 100ug d-vitamiini purkki oli 30 euroa. Puhumattakaan jostain kalaöljyistä ja magnesiumtuotteista joiden hinta lähenteli viittä kymppiä! Äkkiä menee 100 euroa perus lisäravinteisiin. Kyllä ihan mielettömiä säästöjä tulee netistä tilaamalla. Jotenkin käy sääliksi kun näen kaupoissa ihmisten ostavan kalliita lisäravinteita, tekis mieli mennä kertomaan heille iherbistä.

  VastaaPoista
 18. Saako tuota yogin stress relieffiä siis tilata ihan huoletta Suomeen? Tilasin sitä viime tilauksessa, kun olin kovin stressaantunut ja hain helpotusta. Paketin saavuttua huomasin tuon kava kava yrtin ja olikos se kielletty täällä? Mietin vaan, että uskaltaako jatkossa tilata. Yogi teet on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.

   Ikävä kyllä kava on lääkelistalla Suomessa, ja tuon teetuotteen nimessä mainitaan Kava, jolloin sitä EI oikein voi tilata huoletta. Jos tulli näkee paketin sisällön, esim. $8 DHL rahdilla tilatessa, niin siitä voi tulla seurauksia. Mutta se on täysin riippuvaista siitä, että mitä tullivirkailija päättää... Jonkun mielestä tee ei voi olla lääkeaine, jonkun toisen mielestä siitä tulee lääkeainerikkomus.

   Olen kuullut tarinan kuinka tullivirkailija ei ollut sanonut mitään kyseisestä Kava teestä kun iHerb paketti oli tutkittu... Mutta silti kyseisessä tuotteessa on ainetta joka on Suomessa ns. kielletty, ja se mainitaan vielä tuotteen nimessä... Niin eihän se ole kovin järkevää tilata sitä Suomeen.

   Joten jos pelkäät lääkeainerikkomusta, niin jatkossa ei kannata tilata kyseistä Kava stress relief teetä. Ikävä vaan ettei Suomessakaan ole myynnissä tuota kava teetä, vaikka Yogi teetä löytyykin monista kaupoista kuten Ruohonjuuresta. Mutta ties vaikka joku päivä kava kieltokin lähtisi, se on täysin aiheettomasti lääkeainelistalla Suomessa.. Kuten monet muutkin parhaat asiat..

   Egyptian Licorice Mint on mielestäni paras Yogi-tee :) Vaikken kaikkia vielä olekaan kokeillut...

   Poista
  2. Kiitoksia vastauksesta, en taida uskaltaa tilata enää ja täytyy seurata noita lääkelistoja, jospa joskus vaikka sieltä poistuisi. Minun lemppari Yogilta on sweet chili, mutta kaikki yogit, mitä olen maistanut, ovat olleet todella hyviä :)

   Poista
 19. Kiitos hyvistä tilausvinkeistä, mutta yhdessä asiassa olen kanssasi eri mieltä.
  Hunajaa ei kannata tilata ulkomailta, koska Suomesta löytyy terveelliset ja taatusti luomuhunajat ihan joka kaupan hyllyiltä. Mielestäni vähän sama juttu kun raanavettä tilais jenkkilästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Suomesta löytyy eittämättä loistavat raakahunajat ja niitä toki kannattaa käyttää ensisijaisesti.

   Mutta joskus tilailen esim. propolista tai muita hunaja-yrttisekoituksia iHerbistä. Propolis+royal jelly hunajaa jossa on seassa ashwagandhaa, ginsengiä yms - sellaisia ei täältä Suomesta saa, ja näitä on välillä kiva käyttää :)

   Poista
  2. Toiselta ihmiseltä kommentti tähän. Minäkin tilailen propolista iherbistä. Helppo tapa saada laadukasta propolista. Varmasti Suomestakin löytyisi, mutta ei niin yleisesti ja vaivattomasti sekä edullisesti. Normaalia hunajaa toki ostan suomalaisena.

   Propolis on hyödyllinen lisä tai vaihtoehto hunajalle:
   http://www.ergo-log.com/how-propolis-kills-breast-cancer-cells.html

   Poista
 20. Heips! Voiko tuota Maca Velvettiä käyttää ihan rauhassa vaikka joutuisi doping testiin? Kirjoitit kyllä ettei siinä ole mitään mikä olisi lääkeaine listalla, mutta halusin vielä varmistaa. Olen myös nainen, onko sillä merkitystä? Kiitos vastauksesta, mahd nopeasti jos saisi vastauksen olisi myös kiva! Sun blogi on HUIPPU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Mielenkiintoinen kysymys.

   Mikään noista Maca Velvetin aineista (Maca, Tongkat Ali, Deer Antler Velvet) ei ole Suomen lääkeainelistalla, joten Suomeen sitä saa rauhassa tilailla. Muista maista en voi sanoa samaa.

   Macaa ei ainakaan voi sanoa doping-aineeksi. Deer Antler Velvet oli World Anti-Doping Agency (WADA) listalla vähän aikaa sitten, mutta se tiputettiin pois. Lukuisat pro-golffaajat, NFL, MLB, NBA pelaajat käyttivät sitä ja sen epäiltiin olevan kuin steroidi. Mutta ei enää.

   "Deer-antler velvet, which is a coating that aids growth on a deer's antlers, has been used in Chinese medicine for centuries. It contains IGF-1, which is considered a precursor to human growth hormone. Like HGH, it is not detectable in urine drug tests. "

   "This week, the World Anti-Doping Agency (WADA) dropped deer antler velvet from its list of banned substances after admitting the supplement, which has been used in traditional Chinese medicine for 2,000 years, had most likely been wrongly accused."

   "Now that the World Anti-Doping Agency has removed deer antler velvet from its banned substance list, the ingredient has become more popular than ever. Everyone wants to know why their favorite athletes were taking this substance and what it can do for them."

   http://espn.go.com/blog/playbook/dollars/post/_/id/3414/big-break-for-deer-antler-velvet

   http://beforeitsnews.com/health/2013/05/deer-antler-spray-wins-wada-doping-ban-lift-loses-efficacy-test-2485990.html

   Maca Velvetin aineista Tongkat Ali on se voimakkain kehonrakentajien käyttämä testosteroni boosteri, ja siitä ei paljoa löydy tietoa, että onko se millään doping-ainelistalla. Tuskin on, kun ei sinne erikseen eritellä mitään yrttejä tai lisäravinteita.

   "Ravintolisät ovat lääkkeitä muistuttavia elintarvikkeita. Niiden käyttö on urheilussa sallittua. Siihen liittyy kuitenkin dopingrikkomuksen riski, sillä joidenkin tuotteiden ainesosat ovat tuntemattomia. ADT ei ylläpidä ravintolisistä luetteloa, jossa ne olisi luokiteltu joko kielletyiksi tai sallituiksi. Positiivisessa dopingtapauksessa vastuu on aina urheilijalla itsellään."

   http://www.antidoping.fi/ravintolisat

   Joten omalla vastuulla toki. Ja kannattaa tehdä omat tutkimukset, ja myös kysyä aiheesta joltain asiantuntevalta. Tuskin Maca Velvet yksistään nostaa testosteronitasojasi tai kasvuhormonintuotantoa ylisuurille tasoille, mutta treeniin voit saada siitä todella hyvää boostia.

   Heille jotka miettivät mikä ihmeen Maca Velvet ja mistä sitä saa... Katsokaa tämä postaus jonka lopusta löytyy tarinaa Maca Velvetistä ja sen sisältämien Deer Antler Velvet + Tongkat Ali hyödyistä.

   Poista
 21. Tilasin Iherbistä kahvia ja ravintolisiä niin eikö toi vero ole silloin 14% mitä muita kuluja tulee? Pakettini sattui jäämään tulliin ja joudun tekeen tulli selvityksen ja maksaan ne alv kulut voitko neuvoa miten itse pystyy tekemään tulli.fi sivuilla tuon tulli selvityksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse aina klikannut sieltä vain lisäravinne kohtaa ja aina on mennyt läpi.

   Täyttelet ne kohdat ja sitten kun se kysyy tavaran tiedot, niin paina sekalaista -> lisäravinteet. Valmistusmaa kohtaa kirjoita USA.

   Ota sähköpostista tilausvahvistus ja ota siitä "screenshot" tai tee siitä PDF tiedosto esim openofficella tai wordilla, ja sitten viimeisessa kohdassa lähetä se.

   Kuulostaa vaikealta mutta on aika helppoa käytännössä. Vaikein kohta on tuo PDF:n teko, jos ei sitä ole ennen tehnyt.

   Poista
 22. Hei, mikä mahtoikaan olla se "laihduttava" probiootin muoto, muistan lukeneeni aiheesta, mutten löydä sitä enää? Antibioottiripulin sairastaneena ja sen jälkeen kovasti lihonneena luulen kaipaavani juuri sitä. Kiitos mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko mitään yksittäistä "laihduttavaa" probiootin muotoa, mutta kannattaa ottaa yleisesti probiootteja. Probiooteilla on tutkittu olevan laihduttavia hyötyjä.

   Olen suositellut mm. Ohhira, Healthy Origins probiootteja ja myös Ohhirran probioottista saippuaa. Ja näitä on ihan hyvä käyttää kuuriluontoisesti, varsinkin anbioottien käytön jälkeen sillä voi olla hyötyä.

   http://chriskresser.com/what-to-do-if-you-need-to-take-antibiotics

   Linkkejä tuotteisiin:

   Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc., Probiotics, Original Formula, 60 Capsules

   Healthy Origins, Probiotic, 30 Billion CFU's, 60 Vcaps

   Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc., Probiotic, Kampuku Beauty Bar - Tämä Ohhirran probioottinen saippua on muuten hyvä kauneustuote arkikäyttöön.

   Jos et halua probioottisia lisäravinnetuotteita niin arkielämään käyttöön mm. maustamattomat jugurtit kuten vaikka Bulgarian jugurtti. Pastoroimaton hapankaali on myös hyvä probioottien lähde. Marketeista mm. Rasilaisen hapankaali on tällaista. Hunajan pitäisi olla prebiootti, joka edistää hyvien bakteerien kasvua.

   Poista
 23. Tilasin viime toukokuussa d-vitamiineja ym. Paketti ei tullut ikinä perille eivätkä suostuneet palauttamaan rahoja, vaikka edelleen nyt 5 kk jälkeen seurantatiedoissa lukee että paketti on matkalla... Että ei se nyt niin supermahtava kauppa ole :)

  VastaaPoista
 24. Tällaista tietoa tuli DHL:stä:

  Ennakkotiedote

  DHL Express aloittaa tullivakuuspalkkion veloittamisen myös käteisasiakkailta lokakuun aikana. Palkkio koskee tuontihuolintaa ja tavaroiden tuontia Suomeen Euroopan yhteisön ulkopuolelta.

  Tullivakuuspalkkion suuruus on 5 % verojen ja tullien arvosta tai vähintään 15 €/lähetys (+ALV 24 %).

  Tullivakuuspalkkio veloitetaan Euroopan yhteisön ulkopuolisilta lähetyksiltä, joiden lähetyksien veron ja tullin kanto on yli 5 euroa.  Ystävällisin terveisin / Med vänliga hälsningar / Best Regards  Anna Axinte  DHL Express Tuontihuolinta

  Tullimiehentie 10

  01530 Vantaa

  Finland

  www.dhl.fi

  030 45 345

  VastaaPoista
 25. Tämä tullivakuuspalkkio on Dhl:n keino rahastaa. Tilasin juuri rahteineen 58 euroa maksavan paketin iherbiltä ja tuli tekstari että pitäisi maksaa tästä paketista 18,60€ tullivakuuspalkkio. Soitin Dhl:lään ja sieltä todettiin että näin on. Olipa paketti minkä hintainen tahansa, on heidän hinta tuo mainittu. Tulee aikalailla prosentuaalisesti lisää hintaa tuotteille. Toki tullaamisen voi hoitaa itse sähköisesti myös. Homma sen osalta kesken. Laitan tietoa kun selviää mitä tuo maksaa:)

  VastaaPoista
 26. Niinpä napsahti myös minulle tuo 18.60 lisämaksu.. :/ Eli 25 euron ostokset saa roimasti lisähintaa.. Eli sikäli meni nyt kyllä maku iherbistä, vaikka eipä se taida heidän syynsä ollakkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lisämaksu tulee vain jos tilaat DHL rahdilla. Suosittelen tilaamaan lentorahdilla, joka maksaa $4 ja tulee ilman mitään muita lisämaksuja.

   Kun DHL ottaa yhteyttä, että paketti on saapumassa... Vastaa tähän viestiin: haluan tullata tilauksen itse ja email osoitteesi. He lähettävät tullaustiedot sähköpostiin, jolloin voit tehdä itse nettitullauksen. Tämän jälkeen lähetä tullauspäätös osoitteeseen fiennakko@dhl.com. Näin pitäisi säästää nuo kulut, jos tilaa DHL rahdilla.

   Mutta en suosittele enää tilaamaan muulla kuin halvimmalla international airmail ($4) tilauksella, itse tilaan kokoajan tällä rahdilla ja paketit tulevat ongelmitta 1-2 viikon sisällä.

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.