maanantai 16. huhtikuuta 2012

Astaksantiini Auttaa Estämään Palamisen Ja Mahdollisesti Myös Sairastumisen

Kevät ja kuuma kesä tulossa, estetään palaminen ja ei sairastuta ainakaan parhaimman kesän aikana.

Mistä ihmeestä siis puhun?

Mitä lisäravinteisiin tulee niin nyt kun kesä on tulossa, voi ainakin d-vitsku purkit heittää nurkkaan pölyttymään talvea varten ja nauttia ilmaiseksi oikeasta auringosta ja siitä luonnollisesta - oikeasti imeytyvästä sekä auttavasta d-vitamiinista.

Toki pitää ottaa aurinkoa kohtuudella ja estää palamista auringossa. Tähän uusi tuttavuus onkin Astaksantiini. Engl. Astaxanthin.

"Astaxanthin is on my list as one of the top three most important nutrients for human health (along with vitamin D and omega-3 fats)." - Mike Adams, maailman top terveys expertti.

Suosittelen lukemaan seuraavan: Help Make Your Body 62% Stronger - Flood it With This Inexpensive Nutrient

Astaksantiini on aika uusi juttu, tiedemiehet on löytäneet tämän vasta vähän aikaa sitten. Astaksantiinia on tutkittu enemmän vasta noin 10 vuotta. Astaksantiini lisäravinteita on ollut tarjolla noin 20 vuotta mutta harva on edes tiennyt asiasta. Ja nyt Astaxathinista onkin tulossa "The next Vitamin D" maineeltaan ja vertauksena kuinka kova juttu se onkaan, kaikkihan tietää jo kuinka suuri juttu D-vitamiini on joten sitä en edes ala hehkuttamaan erikseen.

Lohikala kuvaakin hyvin Astaksantiinin voimaa mitä tulee urheiluun ja yleiseen kestävyyteen sekä energiatasoihin. Lohet ovat usein jopa monia päiviä ilman ruokaa ja lohet voivat uida jopa satoja kilometrejä vastavirtaan ilman ruokaa. Miten lohikalat jaksavat moista? Mistä ne saa moisen kestävyyden? Lohikalojen Astaksantiinirikkaasta ruokavaliosta, josta tuleekin lohen vaaleanpunainen väri.

Ammattiurheiljat onkin ottaneet Astaksantiinin käyttöön viime vuosina ja heitä tämä auttaa eniten, alempaa videoista näet lisää ällistyttävää tietoa tästä.

Astaksantiinin on todettu estävän auringossa palamista, tutkimuksien mukaan toimisi ns. sisäisenä aurinkorasvana. Itse aloitin tankkaamaan jo nyt kesää varten. Astaksantiini kapselit saapui 12 päivässä iHerbistä, ajassa mukana pääsiäislomat. iHerb tietopakkauksen löydät tästä.

Minulla on tälläinen brändi käytössä:
Astaksantiini, 4mg, 150 kapselia
Pienempi ja huokeampi hintainen 60 kapselin Astaxanthin pakkaus

Päivityksenä lisään tähän uusimman Healthy Origins Astaxanthin 12 mg, Triple Strength tuotteen. olmen kapselin voima yhdessä, aiemmin suosittelin tätä kaikista eniten... Mutta en enää. Ei anna niin vaikuttavia tuloksia kuin 4mg astaksantiini otettuna 3x päivässä. Joten suosittelen tuota 150 kapselin astaksantiinia, erittäin toimiva ja loistavat tulokset henkilökohtaisesti.

Lisää vaihtoehtoja voit katsoa iHerbin Astaxanthin kategoriasta.

Kyseessä on BioAstin luonnollinen Astaksantiini, ei suinkaan synteettinen.

Astaksantiinin annostusta suositellaan n. 4-8mg/päivä. Jos haluaa hoitaa kroonisia kipuja, tulehdusta tai estää palamista - annostusta suositellaan n. 12-16mg/päivä. Jos urheilet paljon ja haluat nähdä suuria hyötyjä, voit nostaa annostusta tuostakin.

Astaksantiinilla ei ole todettu mitään myrkyllisyys tasoja, joten suuremmat annoskoot ei tee mitään haittaa. Astaksantiinilla ei ole myöskään raportoitu olevan mitään haitta tai sivuvaikutuksia. Itse otan tällä hetkellä 2 kapselia päivässä, eli 8mg. Urheilu päivinä ja tulevana kesänä päivinä jolloin haluan erityistä suojaa aurinkoa vastaan saatan ottaa 3 kapselia.

Muista ottaa astaksantiini aterian kanssa joka sisältää rasvoja, imeytyminen on täten huomattavasti parempaa. Tyhjään vatsaan en suosittele, et todennäköisesti näe paljoa tuloksia.. Kananmunien/kookosöljyn/oliviöljyn kera vähintäänkin.


Astaksantiinin on tutkittu auttavan ennaltaehkäisemään auringossa palamista. Löytyisköhän tästä apua ulkotyöläisille tai urheilijoille jotka ovat pidemmän aikaa ulkona kesäisin?

Tämä uusi tuttavuus yhdessä kookosöljyn kanssa voi olla suurimmalle osalle riittävä aurinkorasvaksi. Ja yleisesti ottaen mitä aurinkorasvoihin tulee.. Niin sitä mitä ei voi syödä, ei myöskään kannata pistää iholleen. Siksi kookosöljy onkin yksi parhaista aurinkorasvoista.

Astaksantiini on myös maailman vahvin tunnettu antioksidantti. Nature's Strongest Antioxidant... Flunssat ja tukkoinen olo voi olla historiaa. Varsinkaan kesällä sairauksista ei kukaan halua kärsiä.

Muita Astaksantiinin hyötyjä on mm. näön parantuminen ja silmien terveyden edistyminen. Ihon laadun parantuminen. Sydän ja verisuonien terveyttä tukevat tekijät. Energia tasojen nouseminen, urheilussa kestävyys ja yleinen parempi jaksaminen. Estää ihmisen DNA:n vaurioitumista, eli potentiaalinen anti-aging tuki. Estää urheilun jäljiltä tulevia nivel kipuja. Astaksantiinista haetaan myös hoitoa kaikenlaisiin nivelkipuihin alkaen tenniskyynärpäästä niveltulehdukseen.

Jälkikäteen astaksantiini kokemuksia päivitys: Näön paraneminen astaksantiinilla on ollut henkilökohtaisesti minulle erittäin huomattava, huomasin sen ensimmäisiä kertoja n. 2kk päivittäisen käytön jälkeen kun näen katsella TVeetä todella kaukaa josta aiemmin en nähnyt mitään tekstejä - uskomatonta mutta totta. Suosittelen tätä todella paljon pitkäaikaiseen käyttöön, astaksantiinin käytön tulokset kymmenissä vuosissa mitattuina voi olla ällistyttävät.

Mistään lisäravinteesta en ole saanut näin vaikuttavia konkreettisia tuloksia kuin astaksantiinista. Olen todella iloinen, että löysin tämän.

Astaksantiinia on lähes mahdotonta saada tarpeeksi ruokavalion kautta. Ainoita lähteitä siihen on villi lohi, yhdestä kokonaisesta lohesta saa n. 1mg Astaksantiinia, villissä Alaskan lohesta löytyy enemmän astaksantiinia. Mutta yksikään ihminen tuskin elää Astaksantiini yltäkylläistä elämää ruokavalionsa kautta. Joten tämä on yksi niistä ainutlaatuisista aineista johon kovasti suositellaan lisäravinteen hankkimista. Pitää myös huomauttaa, että vain villeistä lohista voi saada aitoa astaksantiinia. Kasvatetusta lohesta saa vain synteettistä astaksantiinia jolla experttien mielestä ei ole mitään mainittuja astaksantiini hyötyjä, saattaa olla jopa haittoja. Joten et välttämättä saa sitä edes lohesta jota syöt...


Suosittelen kovasti katsomaan tämän Dr. Mercolan videon Astaksantiinin voimasta
Katso myös Dr. Oz showsta: The Surprising Supplement You Need. En tiedä löytyykö yhtäkään lääkäriä joka ei hehkuttaisi Astaksantiinia...

Muistutan: vaikka kyseessä onkin yksi huikeimmista uusista jutuista... Niin muista, ettei tämä ole mikään taikapilleri edelleenkään. Mitkään lisäravinteet ei korvaa terveellistä syöntiä ja muutenkin terveellistä elämäntapaa.

Nämä on vain huikeita lisiä joista saa hyötyä elämään mm. lisä-energian, jatkuvasti paremman olotilan ja mahdollisesti myös sairauksien ennaltaehkäisemisen sekä säkenöivän terveyden muodossa.

Jos haluat parhaat mahdolliset vaikutukset lisäravinteista, niin suosittelen muuttamaan elämäntyylisi terveellisemmäksi - niin näet ja tunnet huomattavasti paremmin kaikki vaikutukset mitä huippulisäravinteet antaa. Jos elämäntyyli ja ruokavalio on epäterveellinen, ja popsii "huippuruoka" pillereitä siihen päälle.. Niin sillä tuskin näkee mitään hyödyllisiä vaikutuksia, vähän kenties... Mutta haluat muuttua kokonaisvaltaisesti kohti parempaa ja terveellisempää minää, jolloin näidenkin tuotteiden vaikutukset oikein "räjähtää tajunnassa".


Healthy Origins, Astaxanthin, 4 mg, 150 Softgels


Lue myös uusin artikkelini astaksantiinista - astaksantiini kokemuksia ja toimiko astaksantiini palamisen estäjänä Thaimaan lomalla?


Lähteet Astaksantiinin hyödyistä ja kuinka se estää auringossa palamisen:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/02/10/cysewki-discloses-astaxanthin-benefits.aspx
http://products.mercola.com/astaxanthin/
http://www.naturalnews.com/033203_astaxanthin_sunburn.html

2 kommenttia:

  1. Hei! Hyvä tuote tuo kuvassa oleva, sisältää myös luteiinia ja e-vitamiinia. Kovilla annoksilla pitää vain huomioida, onko jossain muussakin ottamassasi lisäravinteessa e-vitamiinia. Helposti kertautuu. Esim. d-vitamiinia lisätään nykyään useisiin tuotteisiin ja jos otat kolmea, neljää lisäravinnetta ja kaikkissa on myös d-vitamiinia, voidaan jo liikkua riskirajoilla.

    VastaaPoista
  2. Auttaako syöpähoidossa?

    VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.