maanantai 23. huhtikuuta 2012

Verigreippi Ruusujuuri Smoothie Resepti

Aamuksi virkistävä ravinnerikas smoothie resepti jolla päivä lähtee hyvin käyntiin.


Valmistusaika:
Noin 10 min

Smoothie ainesosat:

Kokonainen verigreippi kuorittuna
Puolikas banaani
n. 3dl mahlaa
Puoli desiä mustaherukkamehua(omatekoista sokeroimatonta)
Laadukasta terveellistä suolaa ripaus mineraalisaatioon(Urtekramin puhdistamatonta Life shopista)
Kookosöljyä pari teelusikkaa
Hunajaa 3 teelusikkaa

Seuraksi vähän "superfoodeja":

Maca
MSM jauhe ripaus
Madre-C luonnollinen C vitamiini jauhetta

Ja Rhodiola rosea eli ruusujuuri jauhetta jota iHerb oli lähettänyt ilmaisnäytteinä jossain tilauksissani. Kapseli kuori pois ja ruusujuuri jauhe smoothie nesteen sekaan.

Ruusujuuri antaa energiaa, keskittymiskykykä ja hormooni tasapainoa.


Lopputulos oli hyvin rikkaan makuinen syvän punainen smoothie. Hunaja on ehdoton, että saadaan makeutta ja oikein herkullinen smoothie resepti.

Greippi on myös loistava painonpudotuseen ja rasvanpolttoon. Greippiä on käytetty vuodesta 1930 saakka painonpudotuksessa. Jokin greipissä laukaisee ihmisen rasvanpoltto mekanismin. Lue tuolta lisää. Suosittelen ostamaan kaikenlaisia greippejä, ne on myös erittäin herkullisia sekä sisältää suurissa määrin mm. C-vitamiinia ja flavonoideja.

Suosittelen myös hankkimaan ns. laatusuolan, se nostaa hyvää olotilaa mineraaliensa vuoksi. Ja heti aamusta onkin hyvä saada mineraalisaatio ja nesteytys kuntoon yön jäljiltä. Laatusuolassa on tallessa kaikki n. 90 mineraalia, eikä siihen ole lisätty eikä siitä ole myöskään otettu pois mitään. Eli sitä aitoa tavaraa, toisinkuin pöytäsuolat joissa on vain 3 mineraalia, ja pöytäsuola onkin tutkitusti epäterveellistä.

Huomaa, laadukas suola ei kuitenkaan ole ihmiselle epäterveellistä tai haitallista millään muotoa. Sitä ei voi ylikäyttää. Tämäkin yksi suola on Doctor Recommended Since 1976. Joten älä usko vain minua, usko asiantuntevia lääkäreitä :)

Lisää puolueetonta tutkimustietoa suolasta maailman tunnetuimman lääkärin sivuilta. Edelleen, älä usko vain minua.. Usko mitä lääkärit sanovat.

Eli ruoka herkulliseksi OIKEALLA suolalla, ei enää suolan välttelyä.

Ja nyt kun mahlaa tulee puista, niin kannattaa hyödyntää sitä nyt nesteenä jos pystyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.