maanantai 2. huhtikuuta 2012

Onko Fluori Todella Niin Terveellistä Kuin Meille Väitetään?

Mitä jos yhtäkkiä saisitkin tietää, että fluori ei estäkkään hampaidesi reikiintymistä ollenkaan. Vaan todellisuudessa aiheuttaisikin hampaidesi mädäntymistä ja murentumista. Jonka päälle fluorin kautta sama prosessi aiheuttaa sinussa myös osteoporoosia...?

Käyttäisitkö enää ikinä tuotteita joihin on lisätty fluoria?

Entä jos saisit tietää kuinka fluori kiihdyttää ihmisen ikääntymisprosessia... Vieläkö ilolla pesisit hampaasi fluorihammastahnalla?

HUOM: Sinun ei tarvitse uskoa minua, sillä nämä tiedot on peräisin luotettavista lähteistä. Olethan jo kuullut Harvardin yliopiston tekemästä tutkimuksesta fluorin haitoista joka on julkaistu Heinäkuussa 2012? Katso postauksen lopusta lisää lähteitä fluorin haitoista."200 gramman tuubi fluori-tammastahnaa sisältää tarpeeksi fluoria tappaakseen pienen lapsen."

-Procter&Gamble, sitaatti kirjasta Fluoride the Aging Factor sivu 14

Vieläkö ilolla annat lapsiesi pestä hampaansa fluorihammastahnalla?Fluori itseasiassa heikentää hampaidesi kuntoa ja on tappava myrkky, sitä ei missään tapauksessa pitäisi olla missään mitä juot, syöt tai millä peset hampaitasi.

Fluori ei siis teekkään hyvää hampaille niin kuin on opittu Iltapäivälehdistä. Fluori onkin teollisuusjätettä ja syöpää aiheuttava karsinogeeni.


Fluori kiihdyttää ihmisen ikääntymisprosessia


Itävaltalaiset tiedemiehet löysivät 1970 luvulla, että 1 milligramma fluoria häiritsee DNA:ta korjaavia entsyymejä viidellä kymmenellä prosentilla(50%). Kun DNA ei voi korjata viottuneita soluja, tulemme nopeasti vanhaksi.

Tämä aiheuttaa geneettistä viottumista, kudoksien tuhoutumista, kollageenin(luiden ja hampaiden) hajoamista, ihon ryppyyntymistä ja immuunijärjestelmän tuhoutumisen.

Taylor Study, University of Austin: fluoride concentration of 1PPM (parts per million) increases tumor growth rate by 25%

Fluoride is more poisonous than lead, and just less poisonous than arsenic - Clinical Toxicology of Commercial Products -- 1984

Ja muistutan: 200 gramman tuubi fluori-tammastahnaa sisältää tarpeeksi fluoria tappaakseen pienen lapsen.


"Hampaille hyvää tekevä fluori" pähkinänkuoressa


Fluoride Ruins Your Teeth

"The teeth are windows to what‘s happening in the bones."

Fluoride And Osteoporosis

Cancer And Fluoride

"Fluoride is a broad-spectrum mutagen. It can cause genetic damage in both plant and animal cells."

Once again, this is just the tip of the iceberg. Hundreds of scientific studies conducted and reported in the most credible universities and agencies throughout the world for the past 25 years have found an unmistakable correlation between fluoridation and cancer deaths. Even the professional opinion makers can‘t just make all this data vanish.

All they can do is what they‘re trained to do: change the subject. And keep repeating how safe and effective fluoride is.

Fluoride causes Brain Damage = Low IQ

Why "they" tell you to use fluoride?

Only one thing -very good -- $$$$$$$$!

Suosittelen kovasti lukemaan:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/02/02/fluoride-safety-part-one.aspxMiksi viralliset tahot sitten suosittelee fluoria?


En lähde tulkitsemaan nyt syitä miksi fluorin käyttöä suositellaan sitten "virallisilta tahoilta"... Se tieto on enemmän tai vähemmän olennaista itse kullekkin.

Voit lukea ylläolevasta Dr. Mercolan linkistä niitä syitä ja tulkita ne miten itse tahdot. Sillä ei ole kuitenkaan vaikutusta siihen mitä fluori on.

Jokatapauksessa fakta, että fluori on juurikin tälläistä mitä on yllä kuvattu, on totta. Tappava myrkky joka aiheuttaa syöpiä ja murentaa ja mädäntää hampaasi ja luusi. Sitä ei ikinä pitäisi olla missään mitä pistät kehoosi.


Älä usko vain minua, usko mitä asiantuntevat lääkärit ja hammaslääkärit sanovat fluorista. Suositteleeko 30 vuotta hammaslääkärinä toiminut alan expertti fluorin käyttöä? Näe seuraavasta...

Mielenkiintoinen video - Dr. Osmunson(hammaslääkäri) ja Dr. Mercola puhuu fluorista hammastahnassa ja sen haitoista, kuuntele mitä asiantuntevat lääkärit sanovat fluorista


"Tiede ei näytä fluorin tekevän mitään hyödyllistä."

-Dr. Osmunson, toiminut yli 30 vuotta hammaslääkärinä

Suosittelen suuresti katsomaan ylläolevan videon, ylivoimaisesti parasta infoa ikinä fluorin haitoista asiantuntevalta, puolueettomalta lähteeltä.

Miksi ikinä laittaisit tämän jälkeen fluoria kehoosi?

Hanavesikin fluorattiin aiemmin Suomessa, enää sitä ei tehdä Suomessa(mistäköhän syystä). Mutta USAssa ja muutamassa muussa paikassa sitä yhä tehdään.

Suomalainen tutkimus Kuopiossa kuinka fluoraamisen lopettaminen itseasiassa VÄHENSI reikiintymistä:

"No increase in caries (cavities) was found in Kuopio (Finland) 3 years after the discontinuation of water fluoridation," according to Caries Research (1). In fact, when Kuopio was compared to a similar never fluoridated Finnish town, cavity rates in both towns either remained the same or decreased six years after fluoridation was stopped in Kuopio." -Lähde

Tuo kertookin kaiken fluorista ja myös murtaa myytin siitä, että fluori olisi tarpeellista hampaillemme ja mukamas vähentäisi reikiintymistä, PÄINVASTOIN!

Pienenä jopa hammaslääkärit tarjoilivat fluoripillereitä. Etkai anna näitä pienille lapsille ja aiheuta ei pelkästään potentiaalista vaan jopa todennäköistä aivojen vioittumista sekä älykkyyden alentumista...

Vika ei ole sinun. Vika on näiden "virallisten tahojen".

Ei siis tarvitse uskoa minua, mikään näistä ei ole minun juttujani tai mielipiteitäni. Vaan eri yliopistojen tutkijoiden saamia tuloksia.


Fluori ulos sinun ja lapsiesi sekä perheesi elämästä


Fluorihammastahnat roskikseen heti ensimmäisenä, sama fluoripillereille. Jokaikinen kerta kun harjaat hampaitasi fluorihammastahnalla, tiedät tekeväsi hallaa hampaillesi sekä terveydellesi.

Käy hakemassa fluoriton hammastahna heti ensimmäisenä, jo tänäiltana - jos välität omasta ja perheesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Näitä saa kaikista luontaistuotekaupoista. esim. Life shopeista löytyy hyviä vaihtoehtoja.

Itselläni on tällä hetkellä käytössä Urtekramin Aloe Vera maku, fluoriton hammastahna - tätä voi vaikka syödä. Ei siis pelkoa, että lapsesi syö hammastahnatuubin kun silmä välttää - tällä tahnalla ei ole ylläkuvattuja seuraamuksia.

Toinen joka on mielestäni Urtekramia parempi fluoriton hammastahna on tämä piparminttu Xylitol hammastahna, suosittelen kaikille. Ehkä paras hammastahna johon siirtyä normaaleiden fluoritahnojen jälkeen. Tunne on aivan sama kuin "normaalilla" tahnalla ja tekee suun sekä hampaat todella puhtaan tuntuisiksi, ilman fluoria!


Luonnollisia suuhygienia tuotesuosituksia


Muutamia suosituksia iHerbistä.

-fluorittomia hammastahnoja(myös sodium laureth sulfate SLS vapaita hammastahnoja)
-fluoritonta hammaslankaa
-laadukkaita hammasharjoja
-kielenpuhdistajia
-luonnollisia luomu suuvesiä
-luonnollisia luomu hengityksenraikastaja minttukarkkeja yms.

http://www.iherb.com/Oral-Dental-Care

Fluorittomia hammastahnoja:

Nature's Answer, Periobrite Toothpaste, Cool Mint, 4 oz (113.4g)
Weleda, Plant Gel Toothpaste, 3.3 oz (95.7 g)
Weleda, Salt Toothpaste, 2.5 fl oz (75 ml)
Weleda, Calendula Toothpaste, Peppermint-Free, 2.5 fl oz (75 ml)
Trimedica, Pure MSM Toothpaste -MSM hammastahna

Lasten hammastahnoja:

Earth's Best, Toothpaste, Strawberry and Banana, 1.6 oz (45 g) -mukana tulee lasten hammasharja
Weleda, Children's Tooth Gel, 1.78 oz (51 g)

Kaikki nämä hammastahnat on fluorittomia, Sodium laureth sulfate(SLS) vapaita, gluteenittomia, karrageenittomia sekä parabeeni vapaita. Mahdollisimman luonnollisista ainesosista tehtyjä hammastahnoja. Näillä ainesosilla ei ole mitään haittaa vaikka näitä vahingossa nielaisisi.

Muita luonnollisia suuhygienia tuotesuosituksia:

Dr. Tung's, Tongue Cleaner, Adjustable, 1 Tongue Cleaner
Tom's of Maine, Naturally Waxed Antiplaque Flat Floss, Spearmint, 30 m (32 yds)
Smile Brite, V-Wave, Extra-Soft Nylon Bristles Toothbrush
Yummy Earth, Organic Refresh Mints, Wild Peppermint

Toivon, että sivistät ihmisiä ympärilläsi fluorin haitoista. Toivon, että jaat tietoa eteenpäin!

Mikäli haluat ylöspäin elämässä, niin muista katsoa myös Työkalut Menestykseen & Hyvinvointiin, josta löydät uusimmat suositukset aivojen ja elämän päivittämiseen. On jo vuosi 2014 ja näitä resursseja ei kannata jättää käyttämättä.

Lisää lähteitä ja luettavaa aiheesta onko fluori haitallista ihmisille:

Kuvia hampaista, tälläisiksi sinunkin hampaat tulevat kun jatkat fluorituotteiden käyttämistä http://www.fluoridealert.org/issues/fluorosis/

The Fluoride Debate Heats Up and Finally Gets Some Media Attention http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/09/25/oregon-water-fluoridation.aspx?e_cid=20120925_DNL_art_1

Sodium fluoride exposed http://www.naturalnews.com/037236_sodium_fluoride_water_treatment_toxic_chemicals.html

Fluoride, Whether Rat Poison Or Tooth Builder, Was Never FDA Approved http://www.care2.com/c2c/share/detail/22517

Mainstream media pushes malicious fluoride lie: Fluoride-free bottled water is harming children, they claim! http://www.naturalnews.com/036680_fluoride_bottled_water_children.html

Harvard Study Finds Fluoride Lowers IQ http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/07/effects-of-fluoride-to-children.aspx?e_cid=20120807_DNL_artNew_2

Indian study proves that fluoride consumption causes brain, neurological damage http://www.naturalnews.com/034399_fluoride_brain_damage_water_supply.html

The Propaganda Supporting Fluoride and Why They Are Lies http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/05/29/fluoride-toxic-effects.aspx

Fluoride is a Toxic Industrial Waste Product http://real-agenda.com/2011/04/01/fluoride-is-a-toxic-industrial-waste-product/

Fluoridation makes us stupid and unhealthy http://www.naturalnews.com/032129_fluoridation_intelligence.html

Isn`t it odd that a substance that is claimed to reduce tooth decay actually causes white spotted, yellow, brown teeth and even pitted teeth? http://www.naturalnews.com/033965_fluoride_lawsuits.html

Saying no to fluoride http://www.naturalnews.com/034039_fluoride_exposure.html

Dr. Bill Osmunson Talks about the Dangers of Fluoride http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/11/dr-bill-osmunson-on-fluoride.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/02/02/fluoride-safety-part-one.aspx

The Hard to Swallow Truth Documentary artikkeli Dr. Mercolan sivuilta.

16 kommenttia:

 1. Do You Know What Fluoride Really Is?

  "It's a hazardous waste product, at least as classified by the U.S. Environmental Protection Agency (EPA). It is so toxic it can't legally be put in oceans, rivers or lakes, or added to soil – but it can be sold as an additive to commercial water supplies!"

  Tiesitkö tämän fluorista?

  Muista, luonnossa esiintyvä fluori ja se fluori jota on hammastahnassasi on 2 TÄYSIN eri asiaa. Katso seuraava video:
  http://www.youtube.com/watch?v=1X0a8xSL8s4


  Mihin se johtaa, että saat fluoria kehoosi hammastahnasi kautta...? Muutamia esimerkkejä:

  -fluoridation lowers IQ in children
  -skyrocketing increase of cognitive decline in adults (Alzheimer's and various dementia's)
  -behavioral issues in children (ADD, ADHD, depression and learning disabilities of all kinds)

  -Damaged sperm and increased infertility
  -Bone cancer (osteosarcoma)
  -Increased tumor and cancer rate
  -Thyroid disease
  -Lowered thyroid function

  -Genetic damage and cell death
  -Disrupts synthesis of collagen
  -Arthritis
  -Hyperactivity and/or lethargy
  -Dementia

  -Inactivates 62 enzymes and inhibits more than 100
  -Disrupted immune system
  -Muscle disorders
  -Bone fractures
  -Increased lead absorption
  -Inhibited formation of antibodies


  Hmmmm. Jos vieläkin käytät tälläistä haittaa tekevää fluorihammastahnaa... Niin eikö nyt viimeistään olisi aika vaihtaa fluorittomaan hammastahnaan? Kun vielä pystyt.

  Pidä mielessä, että hammaslääkärisi ei todellakaan aio kertoa sinulle näistä asioista. Tottakai hän haluaa, että käyt jatkossakin hammaslääkärillä(fluori heikentää, mädättää ja murentaa hampaita sekä aiheuttaa hampaiden dentaali fluoroosia - ja täten teet useammin käyntejä hammaslääkärille).

  Tiedä se, että fluori TUTKITUSTI EI tee mitään hyödyllistä hampaillesi(päinvastoin), toisinkuin siis yleisesti väitetään. Mutta ota silti hammaslääkärisi tarjoamia fluori tabletteja - anna mennä, hyväähän ne vain tekee kuten hammaslääkärisi sanoo? Niin, ei se tee kuin geneettistä DNA vauriota ja mm. osteoporoosia sekä KIIHDYTTÄÄ ikääntymistä(haluathan näyttää 30vuotiaana jo n. 50 vuotiaalta). Voitkin kiittää tästä myöhemmin hammaslääkäriäsi. Olikohan hänen intresseissä sinun terveytesi vai ehkä jokin muu asia?

  Pidä yllä oleva lista fluorin haitoista mielessä ensikerralla kun olet fluorin kanssa tekemisissä, eli tänä iltana kun harjaat hampaitasi...

  Puolueellisen hammaslääkärisi sijaan kuuntele puolueetonta lähdettä:
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/18/more-communities-vote-against-fluoridation.aspx?e_cid=20121223_SNL_MS_1

  Toki on joitain hammaslääkäreitä, jotka ovat edelläkävijöitä eivätkä suosittele fluoria missään muodossa. Kenties sinä, lukijani, olet sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. syötkö hunajaa? Siinä on tl jo 1mg fluoria. Joko ongelma on fluoridi ei fluori sinänsä tai sitten tämä on turhaa hypetystä koska näillä hunajamäärillä minun olisi pitänyt jo kuolla.

   Poista
 2. Päätin juuri jättää fluorihammastahnan ikuisiksi ajoiksi. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja fluori saattaa aiheuttaa sitä. Kilpirauhasen vajaatoiminta on valtavan yleinen sairaus.
  http://rense.com/general57/FLUR.HTM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä jako. Suosittelen tosiaan jättämään fluorihammastahnat ikuisiksi ajoiksi. Itse olen käyttänyt fluorintonta hammastahnaa jo lähes 3 vuotta, olen nähnyt hampaani vain parantuvan tämän johdosta.

   Laitan tähän vielä uusimman hammastahnasuositukseni.

   Ei halvin, mutta eittämättä yksi laadukkaimmista hammastahnoista koko maailmassa. Ei täydellinen mutta silti tämä saattaa olla yksi loistava vaihtoehto...

   Ensinnäkin mainitsen epätavallisen asian tästä hammastahnasta... Tässä ei ole glycerin/kasvisglyseriini ainesosaa, joka on lähes 99.9% hammastahnoista. Itseasiassa etsin pitkään ja totesin, että tämä taitaa olla iHerbin ainoa hammastahna jossa ei ole glycerin ainetta.

   Hammastahnan glycerin voi olla todella harmillista hampaille, ja se on hyvin järkyttävää, että kasvisglyseriini vapaat hammastahnat ovat oikeasti kiven alla...

   Luettavaa glycerinen eli kasvisglyseriinin haitoista:
   http://artistta.blogspot.fi/2011/04/closer-look-at-glyerin-and-whether-its.html

   http://geekprincess.hubpages.com/hub/commercial-toothpaste-conspiracy

   Tämän lisäksi tämä hammastahna on:

   Fluoriton, SLS-vapaa, väriaine-vapaa.

   Hammastahnan ainoa negatiivinen pointti on karrageeni, joka voi olla mahdollisesti hyvin huono juttu, vaikkakin sitä on kyllä lähes kaikessa aina maitotuotteista lihoihin. Ennemminkin voisi kysyä missä karrageenia ei ole? Harva siltä pystyy välttymään vaikka kuinka yrittäisi. http://ekoodit.fi/E407/karrageeni/

   Mutta tällä hetkellä glycerine vapaa voittaa tämän pienen pahan eli karrageenin tässä hammastahnassa.

   Glyseriinia on tietenkin todella monissa ruuissa, mutta sitä ei ole tarkoitettu hierottavaksi hampaisiin, päällystät sillä hampaitasi jokailta. Poistamalla tämän hammastahnasta tuhannet ihmiset ovat parantaneet hampaansa lähes täydellisiksi.

   Aion käyttää tätä muutaman kuukauden ja reportoida hampaista lisää. Ihmiset ovat reportoineet ällistyttäviä juttuja glycerin vapaasta hampaanhoidosta.

   Dr. Mercola, Natural Mint Toothpaste with Tulsi, Fluoride-Free, (170 g)

   "This toothpaste is simply the best in the world, probably the only one out there without glycerin, fluoride, SLS, and so on. The ingredients are completely natural and there's even no "Don't swallow" or "Not for eating" warning so there's no harm if you accidentally swallow some. It has a good strong mint taste that stays for hours. It's pricy but I think it's worth it."

   Suosittelen myös valmistamaan oman hammastahnan joka on täydellisen terveellinen ilman mitään pahoja aineita. Mutta itselleni ja monille muillekkaan se ei ole käytännöllistä. Omatekoisen hammastahnan kanssa ei ainakaan voi matkustaa, ja siihen tarkoitukseen etsin nyt täydellistä hammastahnaa.

   Jos joku tietää parempia hammastahnoja jotka ovat ainakin glycerin/glycerine/kasvisglyseriini, fluori, karragenaani-vapaita niin kertokaa tähän. Sitä ennen tuo Mercolan tulsi hammastahna vaikuttaa lupaavalta, loistava mutta ei täydellinen, ainakin karrageenin ja SLL tuosta voisi poistaa niin sitten sitä voisi kutsua todella loistavaksi.

   http://dentalcare.mercola.com/natural-mint-toothpaste.aspx

   Ruokavalio myös merkkaa paljon hampaiden kuntoon, tässä ehkä paras juttu on K2-vitamiini.

   Glyseriinivapaa hampaidenhoito + K2-vitamiini voi olla paras kombo täydellisien hampaiden saavuttamiseen. Lue myös K2-vitamiini postaukseni.

   Poista
 3. Tähän on hyvä jakaa myös uusi fluori artikkeli:

  You’re Still Told Fluoridation Prevents Tooth Decay, but Science Proves Otherwise

  Top Ten Ways to Avoid Fluoride

  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/01/20/fluoride-denialism.aspx

  VastaaPoista
 4. Fluori ja sen yhteys diabetekseen:

  http://www.diabetesdaily.com/forum/diabetes-news/63088-fluoride-connection-diabetes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä jaosta.

   "Fluoride is not only added to drinking water and toothpaste. It is in all teflon coated pans, which releases it when cooking."

   Tuotakaan ei välttämättä moni tiennyt!

   Poista
 5. Luin jostain, että tuo sooda näissä luonnonmukaisissa hammastahnoissa kuluttaisi sitä hammaskiillettä? Itse olen käyttänyt tätä http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Xyli-White-Toothpaste-Gel-Fluoride-Free-Refreshmint-6-4-oz-181-g/885#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=xyli%20white&rc=9&sr=null&ic=1 ja tykännyt kovasti, mutta tuossakin on soodaa. Myös ainakin tuossa linkittämässäsi Dr.Mercolan hammastahnassa on soodaa. Mitä mieltä olet tästä asiasta?

  VastaaPoista
 6. Mitä mieltä olet tuosta soodasta hammastahnassa? Osassa luonnonmukaisista hammastahnoista sitä näyttää olevan ja olen lukenut, että se poistaisi hampaista kiillettä? Itse olen käyttänyt iherbin XyliWhite hammastahnaa ja siinä on myös soodaa. Olenkin nyt alkanut miettimään, onko sitä järkevää joka päivä käyttää.

  VastaaPoista
 7. http://en.wikipedia.org/wiki/Radioactive_dentin_abrasion

  Mitä luonnollisempi hammastahna on, sitä alhaisempi RDA (Relative Dentin Abrasion) arvo sillä on.

  Ruokasoodan RDA arvo on 07 ja sen voittaa ainoastaan vesi jolla arvo on 04.

  Eli en olisi huolissaan varsinkaan baking sodasta hammastahnoissa.

  Lisää informaatiota löytyy googlella : RDA toothpastes ja niin edelleen...

  VastaaPoista
 8. Tässä toinen näkökulma asiasta ja ihan tutustumisen arvoinen:

  http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2011/01/suuria-valheita-fluorista-ja-pohdintaa.html

  VastaaPoista
 9. Kiitos hyvästä tekstistä! Onhan tämä pikkuisen provosoiva mutta tarkoituskin on varmaan herättää ajatuksia. Itse olen tällainen peruspösilö joka on aina uskonut fluorin ihmeitätekevään vaikutukseen hampaiden pelastajana. En usko enää.

  VastaaPoista
 10. Minulle on aina tullut reikiä hampaisiin todella helposti. Jätin kuitenkin hammastahnan pois käytöstä parisen vuotta sitten. Yllätys oli suuri kun hammaslääkäri sanoi, että olen hoitanut hampaani mallikkaasti ja seuraava aika laitetaan kolmen vuoden päähän. Mitäh!!!

  En kehdannut sanoa, etten ole käyttänyt lainkaan hammastahnaa enkä fluoritabletteja pitkiin aihoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammastahnoissa pahin juttu taitaa olla tuo glycerin / kasvisglyseriini, joka näyttää estävän hampaiden luonnollisen korjaantumisen. Ja varmasti ainakin osa syy siihen miksi monet näkee hampaiden ihme parantumisia kun jättää hammastahnat pois.

   Jotain aiheesta:

   http://geekprincess.hubpages.com/hub/commercial-toothpaste-conspiracy

   http://artistta.blogspot.fi/2011/04/closer-look-at-glyerin-and-whether-its.html

   http://givemethedirt.com/blogs/news/8509675-the-glycerine-in-your-toothpaste-is-ruining-your-teeth

   http://www.curetoothdecay.com/Tooth_Decay/glycerin_tooth_paste.htm


   En tiedä kannattaako kokonaan jättää hammastahnaa pois. Mielestäni järkevämpää on valita glycerin/fluori vapaa hammastahna.

   Ruokasooda on tietty hyvä vaihtoehto ja hellä hampaille. (Katso kommentti ylempää.)

   http://stylenews.peoplestylewatch.com/2012/08/16/julia-roberts-beauty-secrets-instyle/

   Poista
 11. Tuossa AlueVera hammastahnass, jota suosittelit kyllä on glyserolia. Olen nähnyt lähikuvan tuubista. On vielä niin, että en pysty sitä noin kaukaa tilaamaan.

  VastaaPoista
 12. Miten lienee tuon tyhmistymisen kanssa. Olen pienestä pitäen pessut hampaani fluorihammastahnalla ja käyttänyt muitakin fluorituotteit.a. Kympin tyttö ! Tiedoksi osteoporoosissa luut eivät mätäne. Miksi myös niiden, jotka eivät ole käyttäneet fluoria ikinä luut "mätänevät" ? Onkohan kuitenkin niin, että esimerkiksi Aloe Vera on nyt niin muotia, että sitä pitää työntä ä pelastajana joka paikkaan. Lisäksi luontaiskaupat, oikein nimeltä mainitut saavat ilmaista mainosta.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.