maanantai 30. huhtikuuta 2012

iHerb.com on modernin suomalaisen naisen ostospaikka

Kuuletko iHerbistä vasta ensikertaa?

iHerb.com nettikaupasta on tullut modernin suomalaisen naisen ostospaikka, toki miehenkin... Mutta naiset tekevät 80% perheen ostopäätöksistä, ja naiset ovatkin löytäneet tiensä iHerbiin.

iHerb on usalainen nettikauppa josta on tullut Suomessa lähes ilmiö. Pelkästään Suomessa on noin kymmenen tuhatta tyytyväistä iHerb asiakasta.

Suomalaiset hyötyy iHerbistä ehkä eniten maailmassa, verovapaan sekä ALVittoman tilaamisen muodossa. Tästä tulee lisää tietoa alempana.

Naiset ja urheilijat tilaa iHerbistä

Suurin iHerbin käyttäjä ryhmä on naiset kauneudenhoitotuotteiden ja kosmetiikan perässä sekä urheilijat lisäravinteiden hankkimiseen.

Lukuisten kosmetiikkatuotteiden hinta on yli kolminkertainen Suomessa, verrattuna mitä iHerbissä. Sieltä varmasti moni löytääkin lempimerkkinsä todella halvalla! Search palkkiin vain haku lempibrändistään. iHerbistä löytyy lähes kaikki luonnolliset ihonhoitotuotteet. Luonnollisten kosmetiikkatuotteiden ohella löytyy toki myös joitain normaaleitakin.

Urheilijat hakee iHerbistä laadukkaita ja samaan aikaan huokeita, oikeasti toimivia lisäravinteita ja proteiineja. Kaikki lisäravinteethan ei ole veistetty samasta puusta ja niiden kanssa tekemisissä tärkein on se laatukysymys, jota ihmiset iHerbin kautta hakevat.


iHerb yllättää

Yksi yllättävimmistä pointeista iHerbistä tilaamisessa on postikulu - tai sen olemattomuus. International Airmail postikulu on 4 dollaria!

$4 = 3e - Suomen sisäiset postikulutkin on kalliimpia!! Jossain on vika, raju monopoli jyllää ilmeisestikkin Suomessa.

Tämä siis yli $40.00 iHerb tilauksille, alle tuon niin iHerbistä postikulu on $6 = 4,5e.


iHerbin missio = maailman halvimmat hinnat pitäen samalla laatu yllä

Eikä ylläoleva postikulun olemattomuus ollut edes se suurin pointti, vaan se mikä kiinnostaa kaikkia eniten - eli tuotteiden halpuus ja laatukysymys. Lähes kaikesta mitä ihminen ostaa, saa iHerbistä saman jopa 50-90% halvemmalla mitä Suomessa sama maksaisi.

Tämä tekeekin sen, että monet ovat täysin hurahtaneet iHerbistä tilaamiseen ja monet tekee siellä lähes kaikki ostoksensa.

iHerb on viime vuosina noussut maailman suosituimmaksi alan verkkokaupaksi, markkinajohtaja alallaan. Eikä näillä hinnoilla tarvitse edes ihmetellä syytä. iHerb onkin valittu maailman parhaaksi lisäravinne nettikaupaksi jo 4 vuotta putkeen, viimeisin 2011 vuonna.


Suomalaiset hyötyvät iHerbistä ehkä eniten maailmassa

1. Ei tarvitse maksaa tuontitullia
2. Ei tarvitse maksaa edes arvonlisäveroa(ALV)

Kun tilaat International Airmail rahdilla(joka siis maksaa olemattomat $4 eli 3e !!!), ja pidät tilauksen alle $80 hintaisena sekä myös alle 4lbs(1814g) painossa niin tilauksestasi ei peritä tuontitullia saati arvonlisäveroja. Tilaus tulee noin viikossa suoraan kotiisi jos asut kaupungissa, jos et asu aivan keskustassa tai enemmän maalla niin iHerb paketti tulee lähimpään postiin.

Tämän postauksen lopusta näet enemmän tietoa tästä.

Itse rakastan iHerbin tee tarjontaa, joka on aivan huima! Tarjolla on mitä mielenkiintoisempaa teetä joista kirjoitan alempana todella kattavasti lisää. Tulet näkemään kuinka tykkään hankkia jokapäivälle erilaista teetä iHerbistä :)


Mitä muuta iHerbistä saa?

Uskaltaisin sanoa, että lähes kaikkea...

Valikoimassaan iHerb kantaa yli 600 tunnettua ja kunnioitettua brändiä. Yli 30,000 tuotetta.

iHerbin tuotefilosofia on terveellisyys, luonnollisuus, maailman halvimmat hinnat ja hyvänmakuisuus.

Kauneudenhoitoon ja hygieniaan:
Kosmetiikkaa ja meikkejä
Kauneudenhoitotuotteet
Luonnolliset hyväntuoksuiset deodorantit
Aromaterapia ja Eteeriset öljyt
Hammashoito & hygienia
Luonnolliset saippuat
Shampoot ja hoitoaineet
Henna Hair Care
Body wash geelit
Sheavoi
Kylpysuolat
Luonnolliset astianpesuaineet ja pyykinpesuaineet
Lip Stick, Gloss, Liner
Natural Hair Coloring Products -luonnollisia hiusvärejä


Herkkusuille herkkuja:
Chocolove suklaalevyt
Hunaja kategoria
Wholesome Sweeteners
St. Dalfour hillot
Steviaa
Terveellisiä herkkuja ja paheita
Luonnonmukaiset luomu karkki kategoriat kaikille jotka tykkää karkista ja varsinkin lapsille. Lisäaineettomia herkkukarkkeja lapsille!


Lisäravinteet, superfoodit, urheilijoille:
Twinlab proteiinit ja lisäravinteet netin halvimpina
Lisäravinteet
Urheilu-boosterit
Vitamiinit
Laadukkaimmat luonnolliset proteiinit
Superfoodit
BPA myrkkykemikaali-vapaa shaker proteiinijauheille, sisällä pallo - yksi parhaista shakereista


Yleistä:
Marjajauheet
Viherjauheet
Spirulinaa
Chlorellaa
Probiootit
Teet todella monessa eri kategorioissaan


Ruoka, ainesosat kokkaukseen, leipomiseen yms
Kaikkea riisistä-ruuanlaittoöljyihin-jauhoihin-gluteenittomiin ruokiin
Kaikki laadukkaat mausteet ja yrtit luomuna
Pähkinät/siemenet/jyvät


Tunnettuja brändejä:
Badger Company
EcoTools
Weleda
Avalon Organics
Giovanni
Nubian Heritage
Madre Labs
Jason Natural
Logona
Shikai
Sante
Sanctum
AnneMarie Borlind
Aubrey Organics
Beauty Without Cruelty
Real Techniques by Samantha Chapman
Navitas Naturals
Doctor's Best
Now Foods
Artisana
Mushroom Science


Ja ei unohdeta seuraavia kategorioita:
Women's Health
Men's Health
Seksi ja libido

iHerb.com nettikaupasta saa kirjaimellisesti lähes mitä vain!Itse suosittelen ihmisiä kokeilemaan iHerbin teetarjontaa!

iHerbistä teetä ja vaikka minkälaista.

Omasta mielestäni Yogi teet on parhaita.

Todella mielenkiintoisia teepakkauksia, kategoriasta löytyy 58 täysin erilaista teetä. Kaikki on tehty laadukkaista ainesosista, suurin osa luomua ja myöskin suurin osa Yogi teestä sisältää hyvin monta ainesosaa ja yrttiä, jopa kymmeniä eri yrttejä samassa sekoitukesssa.


Yogi teet ovat myös juuri sopivan makeita, monissa Yogi teepakkauksissa on makeaa(kaloritonta) Stevia kasvia seassa joka onkin tuttu monille karppauksesta kiinnostuneille. Lähes kaikki Yogi teet ovat myös kofeiinittomia.

Lue myös linkeistä Yogi Principles - teen valmistus metodeista.

Yogi teet ovat aivan parhaita, loistava maku ja loistava vaikutus. Kavastakin lupaillaan, että se nousee päähän lähes kuin alkoholi ja niin se myös tekee. Yogi Kava teetä juodessani aina tulee miettineeksi, että juonko tässä teetä vai alkoholia? :) Ei kuitenkaan tule mitään sivuvaikutuksia, ei krapulaa.

Kesäksi loistava jäätee:
Yogi Tea, Kava Stress Relief, Caffeine Free


Uuteen tilaukseen laitan seuraavanlaisen Yogi tee setin tulemaan:
Tahitian Vanilla Hazelnut
Mayan Cocoa Spice
Ginkgo Clarity
Chai Rooibos
Woman's Moon Cycle

Tahitian Vanilla Hazelnut teestä:
"Best tea ever! Warning - You might become addicted to this!
neither hazelnut nor vanilla seem to be the predominant flavors here, but all of the spices combined with the two main ingredients add up to truly the best tea I've ever had. Add a little soy milk (or whatever you prefer) and you have a satisfying creamy dessert beverage. Really top notch, and a great price too!"

Yksi Yogi tee pakkaus maksaa reilun 2e iHerbissä. Toki Suomessakin joissain kaupoissa myydään Yogi teetä, mutta hinnat on n. 5e pakkaus.

Jokaisessa Yogi teepussissa tulee myös oma mietelause. 16 mietelausetta per pakkaus. Motivoivia lauseita, syvää viisautta jne. Hauska nähdä joka päivä uusi mietelause.


Lisää teetä...

St. Dalfour Tea

Osta mikä tahansa St. Dalfour Tea kategorian teepakkaus, niin saat kaupan päälle keraamisen tee mukin ILMAISEKSI(muki pitää laittaa ostoskoriin minkätahansa St. Dalfour teen seuraksi ja sen hinta muuttuu $3.99 -> $0.00)

Suosittelen: St. Dalfour, Organic, Golden Mango Green Tea + St. Dalfour, Ceramic Tea Mug (yhteishinta = $3.99 - 3.15e)
-Vihreä tee on tunnetusti laihduttava tee, ja siihen päälle makeutta mangosta joka on myös tutkitusti laihduttava ja verensokeria sekä kolesterolia alentava. Katso tutkimus.


Mahdollisesti hyvä tilaus iHerbin enstilaajalle, $5 alennus hintaan ja tilaus on ilmainen. Vain $6 eli 4.5e postikulu jää maksettavaksi. Jos siis haluaa ensin nähdä pienellä riskillä, että saako sen pakkauksen oikeasti fyysisesti kotiin - parin netissä tehdyn klikkauksen jälkeen :)


Hibiscus tee

Lisäksi Hibiscus tee on loistava juttu näin tulevaksi kesäksi, Hibiscus tee viilentää kehoa - jonka takia muinaiset Egyptin faaraot joivat Hibiscus teetä. Hibiscus jääteetä kesäksi on nyt yksi parhaista suosituksista.

Hibiscus on todella hyvänmakuista, olen kokeillut viimeksi vain Hibiscus ekstrakti juomia. Itse Hibiscus tee on tulossa seuraavassa iHerb tilauksessa.

Tein Hibiscuksesta oman artikkelin jonka voit katsoa tästä.

Sieltä löytyy pari hyvää Hibiscus tee tuotesuositusta iHerbistä ja terveyshyötyjä mitä Hibiscuksella on. Mainitaan mm. Hibiscus tee tutkitusti alentaa verenpainetta. Tutkimuksessa toinen joukko käytti Hibiscus teetä, ja toinen joukko käytti placecoa. Vain Hibiscus tee käyttäjä joukko sai nämä positiiviset tulokset verenpaineen alentumisesta. -USDA tutkimus 2008


Tulsi tee

Suosittelen myös Tulsi teetä iHerbistä. Tulsi Holy Basil tee on yksi parhaista ja terveellisimmistä maailmassa. Tulsi on Intialainen holistinen yrtti jota on käytetty yli 5000 vuotta. Jos haluat oppia lisää Tulsista, katso tämä Dr. Mercolan sivulle menevä linkki.

Itselläni on käytössä tämä Dr. Mercolan hehkuttama: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Caffeine-Free

Hyvänmakuista ihan originaalina. Ensi kerralla tosin aion tilata jotain maustettua versiota Tulsi tee kategoriasta. Maustetuissa on yhtä paljon samaa tavaraa, mutta extraksi muutakin kivaa makuvivahdetta.


Maailman terveellisin tee?

Ja sitten tietenkin kokeile The Healthiest Tea On Earth teetä, eli Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free

Hehkutin tätä jo iHerb Suositukset yläpalkkisivullani, lue arvostelu sieltäkin. Ja tämä tee onkin yksi parhaista. Gynostemma-Schizandra-Lycium-Astragalus-Eleuthero-Luo Han Guo yrtit yhdessä teessä. Lopputulos on upea makean jälkivivahdemainen tee. Suosittelen kovasti testaamaan tätä.


Rooibos teetä

Seuraavassa laitan tulemaan myös Rooibos teetä, mm. tätä:
Port Trading Co., Pure Rooibos Tea, Caffeine Free, 40 Tea Bags, 3.53 oz (100 g)


Aitoa teetä itse tehtynä luomu teelehdistä

iHerbistä on myös mahdollista saada hyvälaatuisia luomu teelehtiä.

Lähes mitä vain teelehtiä on saatavilla, tässä muutama poiminta:
Hibiscus teelehtiä
Rooibos teelehtiä
Chai teelehtiä
Lakritsitee sekoitus
Earl Grey teelehtiä

Ainoa ongelma on, että teelehtiä tilaamalla nopeasti tulee painorajat vastaan joten pitää kenties tilata monta pakettia, lisää näistä painorajoista alempana.Kokeile myös iHerbin funktionaalisia juomia

Funktionaaliset juomat ovat sekoituksia erilaisista luomulaatuisista laadukkaista ainesosista. Joista voi sitten tehdä kuumaa juomaa tai sekoittaa sitä vaikka smoothieihin.

Seuraavassa iHerbin oman sisaryhtiön Madre Labsin funktionaaliset juomat:

CafeCeps
Luomu pikakahvi joka sisältää Reishi ja Cordyceps lääkinnälliset sienet. Henkilökohtaisesti olen korvannut kaikki normaalit kahvit tällä. Omasta mielestäni paras ja parhaanmakuinen kahvi jota ikinä olen juonut, en voisi enää jatkaa kahvin juontia ilman tätä :) Tein tästä artikkelin jossa kerron CafeCepsistä paremmin. Cordyceps sieni on ammattiurheilijoiden käytössä saavuttaakseen sen extra energian pärjätäkseen paremmin. Cordyceps on tutkitusti yksi parhaista ravintolisistä urheilijoille. Lisäenergiaa ja kestävyyttä. Cordyceps-Reishi luomukahvi vai sokerinen energiajuoma? Valinta on suhteellisen helppo...

CocoCeps
Sama kuin CafeCeps - mutta kahvi on korvattu luomu raaka kaakaolla. CocoCeps on laadukkaimpia kaakaojuomia johon olen ikinä törmännyt. Henk.koht teen tästä aina silloin tällöin kuumaa kaakaota. Mutta useammin käytän tätä smoothieiden seassa kun haluan suklaa smoothien johon saan tästä lisäksi super terveellisiä lääkinnällisiä sieniä tuomaan lisäenergiaa. Suosittelen tätä kovasti kaikille jotka ei juo kahvia, tämä voi olla ehkä paras kahvin korvaaja mitä on saatavilla.

CocoCardio
CocoCardio sisältää raaka kaakao jauhetta, punajuurijauhetta ja hibiscus ekstraktia. En ole mistään ikinä saanut näin kovia energiatasoja mitä tästä... Jos haluat enemmän energiaa, tämä on se "taikapilleri" siihen. Oikea serotoniini mood-lifter drinkki joka antaa pitkäkestoista lisäenergiaa. Vaikkei ehkä maistukkaan alkuun kovin taivaalliselta, niin tähän tottuu sen huippuhyötyjen vuoksi. Laitoin tätä aikoinaan smoothien sekaan ja tein kuumaa kaakaota tästä. Nyt aion hankkia lisää kesäksi CocoCardiota.

Kaikki nämä kolme kuuluu minun iHerb lempituotteisiini. Näiden käyttöön addiktoituu, kun kerran näkee sen energiatason mitä nämä funktionaaliset juomat antaa... Ei ole takaisin tulemista :) Nykyisin jopa matkustan nämä mukana. Antaa hyvää extra immuniteettia, kaikki nämä sisältää täydellisen sekoituksen sairastumisen/flunssan ennaltaehkäisemiseen. En muista sairastuneeni kun nämä on olleet käytössäni.Mitä muuta suosittelen nyt?

Astaksantiini, josta tein artikkelin tänne.

Nyt varsinkin kesän tullessa Astaksantiini on yksi parhaista jutuista hankkia estämään palamista, parantamaan ihonlaatua, potentiaalisesti parantamaan näköä, estämään sairauksia, antamaan enemmän energiaa sekä jaksamista ja muutenkin parantamaan olotilaa.

Mielenkiintoinen pointti Astaksantiinista: Flamingot syntyvät valkoisina, mutta ne muuttuvat pinkeiksi astaksantiini rikkaalla ruokavaliollaan. Muuttuuko ihminenkin pinkiksi Astaksantiinilla? Ei, mutta jos ottaa suuria annoksia niin voit saada terveen ja kauniin näköisen vähän ruskettuneen ihon.

Itselläni kun on ollut iHerbistä tilatut Astaksantiini kapselit käytössä niin täytyy sanoa, että olotila on ollut yllättävän hyvä - jatkuvasti virkeämpi mielentila. Aamulla herää pirteämpänä kuin ikinä aiemmin, ja tätä aloin näkemään vasta Astaksantiinin käytön aloittamisen jälkeen.

Ja parin viikon käytön jälkeen vihdoin huomasin myös, että näen kaukaa ruokapöydästä tveestä tekstiä paljon paremmin siristämättä silmiä.. Sattumaako vai toimiiko Astaksantiinin lupaama tutkittu näönparannus oikeasti? Pitää tosin vielä testailla pidempään ennenkuin voin antaa tämän vahvempaa mainintaa tästä.Nettiostaminen ja iHerbissä shoppailu, kaikki mitä tarvitsee tietää

iHerbissä maksuvälineeksi käy normaalien luottokorttien ohella debit-kortit ja jopa Visa Electron. Joten kaikilta pitäisi onnistua tilaus.

Jos tilaat iHerbistä jotain ja olet ensitilaaja, voit kattaa postikulun iHerb alennuskoodillani IVI723. Ensitilaajalta siis $5 pois hinnasta. Käyttämällä koodiani saan siitä iHerb krediittejä jotka voin hyödyntää seuraavissa tilauksissani saadakseni jopa lisää alennusta valmiiksi halvoista hinnoista, joten olen kiitollinen jos päädyt tilaamaan koodillani :) Ensitilauksen jälkeen jokainen saa ikioman alennuskoodinsa jota voi jakaa eteenpäin tutuille ja muille ensitilaajille.

iHerb ilmaistuotteet ja testerit

Huomioithan iHerb tilauksessa myös freebien, eli yhden ilmaistuotteen($0.00) asettamisen tilaukseesi. Katso siis iHerb freebie kategoria, aseta mikä tahansa noista ilmaiseksi tilauksesi lisäksi mutta vain 1 kappale per tilaus.

Suosittelen esim. iHerbin Doctor's Best Cordyceps sieni freebie testipakkausta - energiaa ja kestävyyttä. Tai esim. tämä herkullinen gojimarja näyte.

iHerb tulli

Huomioi netistä amerikoista tilaamisessa, että tilaa paino ja hintarajojen puitteissa International Airmail rahdilla. Eli pidä tilaus alle $80 hintaisena ja painoltaan alle 4lbs(1814g), molemmat näet ostoskorista ennen maksua. Näitä noudattamalla tilauksesi ei ikinä päädy tullin syyniin ja tulee onnistuneesti perille vaivatta.

Ylläolevia tilausrajoja noudattamalla Tuontitullia ei tulla perimään tilauksista. Eikä myöskään ALVia tarvitse maksaa. ALVin maksamisesta tarkempaa tietoa löytyy lisätietoa iHerb Suositukset yläpalkkisivuni kommenteista.

Ja tilaus tulee suoraan kotiisi reilun viikon päästä jos asut kaupungissa, jos asut maalla niin tilaus menee lähimpään postiisi ja voit noutaa sen sieltä.

iHerbin negatiiviset puolet

Onko jotain negatiivisia iHerb kokemuksia?

No yksi ainoista negatiivisista puolista iHerbissä on, että verovapaasti voi tilata vain $80 asti per tilaus. Jos haluaa paljon tavaraa, niin on tilattava lukuisia paketteja kerralla, niinkuin itse teenkin.

Jos et halua maksaa tilauksestasi veroja, tilaa siis vain alle $80:lla per paketti(ja pidä tilaus myös alle 4lbs painossa). Halutessasi toki voit laittaa vaikka 5 pakettia tulemaan peräjälkeen samalla, kunhan ne on näiden rajojen puitteissa. Homma toimii näin ja tulee onnistuneesti kotiin.

Ja jälleen muista, että painoraja International Airmail rahdille on se 4lbs joten senkin myötä pitää mahdollisesti tilata monia paketteja jos haluaa paljon tavaraa.

DHL rahtia en valitsisi vaikka sillä voisikin tilata enemmän... Koska ne menee tullin kautta ja siitä saattaa tulla turhaa häslinkiä. Lentorahtia tulli ei tarkista lähes ikinä.

Joten tilaa noiden rajojen puitteissa lentorahdilla(International Airmail) niin saat paketin kotiin pelkästään sillä hinnalla mitä näet iHerbin ostoskorissa, mitään muita kuluja ei tule.

Lisää iHerb tietoa

Tietopakkauksen iHerbistä löydät yläpalkistani iHerb Suositukset (linkki uuteen ikkunaan).

Sieltä löydät enemmän tietoa iHerb yhtiöstä, onko iHerb turvallinen nettikauppa, toimitusaika, tilaus tietoa - kuinka tilata iHerbistä, suosituksia ja tuotearvioita, aloituspakkaus ja lisää freebie/testeri vaihtoehtoja, lisää iHerbin erikoistarjouksia ja enemmän kuvia.


Niin ja vielä skeptikoille... Vaikka pistänkin iHerbiä eteenpäin kaikille sen takia että muutkin alkaisivat säästämään rahaa ostamalla tuotteensa halvemmalla ja parempilaatuisena iHerbistä... Niin sen päälle hyödyn tästä toki itsekkin, jos joku tilaa alennuskoodillani niin hyödyn siitä saamalla pienen hyvityksen jatkotilauksissani - ja siis sehän on aivan kamalaa eikö? ;)

2 kommenttia:

 1. Sainpas luettua ;) Pitää ihan harkita osaa näistä tuotteista! :) Kiitos tästä postauksesta! :)

  P.s Käy kurkkaamassa mun blogiin ja osallistu mun Gina Tricotin arvontaan! :)

  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/05/gina-tricot-arvonta-draw.html?showComment=1336333462790#c3766668777876029877

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle hyvistä kirjoituksista ja vinkeistä. Itse menetin vasta eilen iherb neitsyyteni ja edelleen olen päästäni pyörällä iherbin edullisista hinnoista ja valikoimasta.

  Käytän tiettyjä hyväksi havaittuja lisäravinteita ja välillä kiristää kyllä vieteriä niin pirusti, kun ne on niin kalliita täällä Suomessa. Nyt sitten katselin mitä kyseiset valmisteet maksavat iherbissä ja nehän olikin siellä puolet halvempia.

  Että näin, kiitos sinulle vielä kerran verrattoman hyvistä kirjoituksista.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.