perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mullistava Emerald Balance Viherjauhe

Kerta käytän tätä Emerald Balance viherjauhetta smoothieissa niin usein, arvelin tehdä aiheesta oman postauksen.

Suosittelen tätä myös iHerb Suositukset listassani.

Miksi tätä viherjauhetta?


Minä en ainakaan syö superfoodeja sillä mentaliteetilla, että "maistuu paskalta mutta tekeepähän edes hyvää terveydelle". Ei, ei.. Hyvän maun on myös kohdattava.

Ja vaikka tämä sisältää vaikka mitä ei niin loistavan makuisia vihreitä kuten Spirulinaa, joka itsessään ei maistu mitenkään herkulta – niin silti tämä maistuu loistavan hyvältä ja jopa makealta koska seassa on Steviaa.

Koska vaikka jokin olisi kuinka terveellistä – kukaan ei syö sitä jos se ei maistu hyvälle. Onneksi tämä viherjauhe murtaa tuon. Spiruliinaa yksinään maistaessa melkein oksentaa, mutta tässä viherjauhe sekoituksessa maistaa vain karkkimaisen herkullisuuden maun.

Tuote on laadukas, ei sisällä turhia outoja kyseenalaisia ainesosia.


Mielestäni Emerald Balance pakkaus design on ruma, mutta ei anneta ulkonäön tehdä lopullista ensivaikutusta. Moni kakku päältä kaunis jne... :)


Mitä Emerald Balance siis sisältää?


Nutrient Dense Superfoods

1. Certified Organic Barley Grass Powder
2. Spirulina Powder
3. Parsley Juice Powder
4. Watercress Juice Powder
5. Carrot Juice Powder
6. Chlorella - Cracked Cell
7. Certified Organic Beet Juice Powder

Antioxidant Blend

8. Vitamin C - Natural Rose Hips
9. Red Raspberry Powder
10. Aloe Vera
11. Acerola Berry Juice Powder
12. Vitamin E (d-alpha tocopherol)
13. Blueberry Powder
14. Spearmint
15. Pineapple Juice Powder
16. Orange Juice Powder
17. Bioflavonoids (Citrus)
18. Turmeric Powder
19. Green Tea Extract
20. Grape Seed Extract
21. Dandelion

Pow R Fiber

22. Apple Fiber
23. Apple Pectin
24. Rice Bran Powder
25. Certified Organic Flax Seed Meal

Energizing Cellular Support

26. Soy Lecithin Powder
27. Bamboo
28. Horsetail
29. Cinnamon
30. Suma
31. Eleuthero Root
32. Stevia
33. Gingko Biloba

Immune Support Non-Dairy Probiotic Culture

34. Ginger Powder
35. Royal Jelly
36. Lipase
37. Protease
38. Amylase
39. Cellulase
40. Silymarin (Milk Thistle)
41. Astragalus Membranaceus
42. Damiana
43. Nova Scotia Dulse


Eli siis ainakin huikeat 43 eri superruoka ainesosaa. Tarkemmat sisältö ja ravintotiedot linkistä.

Emerald Balance viherjauhe pakkauksessa on valmiina mukana scoop/lusikka.


Tuote on tarkoituksella rakennettu olemaan mahdollisimman ravitseva, hyvä vatsalle, immuunijärjestelmän tukija, aivotoiminnan parantaja, hyvänolotilan tuoja, virkistävä/energisoiva sekä kaiken tämän päälle erittäin hyvänmakuinen!


Kenelle suosittelen Emerald Balancea?


Kaikille jotka tekee usein smoothieita ja haluaa kaikenlaista hyötyä tekevää terveellistä ja olotilaa nostavaa ruoka-ainesta yhdestä paketista.

Edellä mainitun lisäksi tämä sopii niille jotka haluaa tehdä yhdellä lusikalla smoothien maittavan makuiseksi.

Ei enää ikinä pahan eli ns. "terveellisen" makuisia smoothieita.

Emerald Balance viherjauhe tekee kaiken niin herkulliseksi, että ihan epäillyttää että eikö tässä todellakaan oikeasti ole sokeria tai jotain muuta lihottavaa.


Toivottavasti kukaan ei muuten nykypäivänä käytä sokeria smoothieissa, hunajaa edes ostamaan!

Kieltämättä olen surullinen kun googletan "smoothie resepti" – ykkösenä on smoothie resepti johon laitetaan 0,5 dl sokeria. Mielipuolisuuttako tämä on?

Kaikkien pitää kysyä, tekeekö tuollainen resepti enemmän hyvää vai pahaa ihmiselle? Nostaako se lyhyen ja pitkänajan energiatasoja vai laskeeko se niitä?

Niin... Ei ihme, että monet eivät lopullisesti innostu smoothieista jos tuollaisilla resepteillä lähdetään kokeilemaan ja saadaan vain mm. laskeneiden energiatasojen kokemuksia.

Pitäisi melkein ottaa missioksi syrjäyttää moiset smoothie reseptit etusivulta. Onhan vuosi 2012 ja on parempiakin vaihtoehtoja kuin valkoinen sokeri.

Mutta takaisin asiaan...


Kenelle en suosittele Emerald Balancea?


Jos et pidä makeasta niin tämä ei todellakaan ole hyvä vaihtoehto. Tämän viherjauheen makeus tulee Steviasta - joka on luonnollinen makeutusaine jolla tutkitusti ei ole mitään haittavaikutuksia ihmiselle. Eli ns. ei lihoittava terveellinen makeutusaine.

Toki voi olla ihmisiä jotka ei pidä monista noista ainesosista, kuten vaikkapa vihermintusta(spearmint). Jos sen tuoksu on luotaantyötävä sinulle – ehkä tämä ei ole juttusi.

Mainitsen siis, että Emerald Balance viherjauhe ei välttämättä sovi kaikille mutta uskon että suurin osa eli noin 9/10 pitää tätä loistavan makuisena ja elämää helpottavana tuotteena.


On toki laadukkaampia ja kalliimpia viherjauheita, mutta Emerald Balancen yksi hyvä pointti on sen huokea hinta.

Tiedän, moni ihminen kertoo, että kaikki terveellinen on niin kallista(ja pahanmakuista) ja myös niin vaikeata valmistaa sekä aikamoista hässäkkää ja häsläystä ylipäätänsä. No.. Mielestäni tämä tuote murtaa kaikki noista myyteistä, yhden purnukan muodossa.


Toimii mulle, ja toivottavasti tämä auttaa ja tuo jotain iloa sekä helppoutta toistenkin elämään!

Jotain piristävää ja vatsalle hyvää tekevää tästä sekoituksesta löytyy. Kun Emerald Balancea on aamusmoothiessa niin tuntuu kuin aivojen sumupilvi väistyisi ja sen tilalle sinne alkaisi paistamaan aurinko, näin sanoinkuvaillen :)

Loppuun maininta, Emerald Balance on voittanut "Maailman paras uusi superfood sekoitus" palkinnon 2007 vuonna. Joten todisteita löytyy muiltakin kuin vain tältä arvostelijalta :)

Tuotetta myy iHerb nettikauppa. Ja tämä on mielestäni iHerbin yksi parhaista viherjauheista.

SGN Nutrition, Emerald Balance, Total Nutrition Drink Mix, Minty Green Tea Taste!, 10 oz (282 g)


Sama viherjauhe sekoitus suklaamaisena, kehitetty lapsille maailman terveellisimmäksi, kehittäväksi ja hyvänmakuiseksi kaakaojuomaksi. Tuote on yhä täynnä vihreitä, mutta siihen on lisätty suklaa pääraaka-aineeksi. "Kids will love this". Hyvä vaihtoehto myös niihin hetkiin kun haluaa tehdä vihersmoothien sijasta suklaasmoothien.


Näe myös uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".

6 kommenttia:

 1. Moikka!
  Tää pitää laittaa wishlistille :)
  Silmään osui tuo soijalesitiinijauhe tosta ravintoainelistasta. Onkohan tässä nyt käytetty fermentoitua soijaa, vai onko tämä jotain pahaa gm-soijaa? Aina ku oon tilaamassa iHerbistä, niin käyn tsekkaa sun suositukset :D Sun blogisi on ilmiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteesta :) Yritän löytää ja suositella hyviä tuotteita eteenpäin!

   En olisi huolissani tuosta soijalesitiinistä. Emerald Balancen tuoteselosteessa mainitaan "contains no GMO" joten siitä en olisi huolissani. Se on luultavasti emulgaattorina tässä tuotteessa.

   Jotkut käyttää soijalesitiiniä jopa lisäravinteena, en itse käyttäisi mutta en usko että siitä harmia on lisäaineena tälläisissä tuotteissa. Määrä on hyvin pieni jokatapauksessa.

   Soijalesitiinistä löytyy sekä huonoja että hyviä uutisia. Terveyssivustot yleisesti puhuu sitä vastaan. En olisi huolissani varsinkin kun jotkut käyttää sitä lisäravinteenakin(jota en edelleenkään itse tekisi). Soija-allergiaa jos on niin tulisi välttää.

   Itselläni Emerald Balancesta tulee lähinnä vain hyvä olo joten itselleni toimii, kaikki ne hyvät ainesosat voittaa jokatapauksessa vaikka seassa olisi yksi mahdollisesti huono aine.

   "If you look on the label and see soy lecithin listed in any form, this is something I strongly suggest you avoid. Sunflower lecithin is much preferred over soy lecithin. But if you can confirm that the soy lecithin used in the product is organic and non-GMO, it is ok." -Dr. Mercola

   Lisää luettavaa aiheesta, puolesta ja vastaan:
   http://ekoodit.fi/E322/lesitiini/
   http://www.tohtori.fi/?page=5184117&id=7123945
   http://blog.fooducate.com/2009/07/07/what-is-soy-lecithin-and-why-is-it-found-in-so-many-products/
   http://en.wikipedia.org/wiki/Lecithin

   Poista
 2. Käytin itsekin soijalesitiiniä jonkin aikaa lisäravinteena, mutta heitin lopulta jorpakkoon. Kookosöljyllä mennään :) Tämänkin tuotteen tilasin tänään! Paketteja (3 tulossa...!!) odotetellessa!
  Hanne

  VastaaPoista
 3. Onko tämä luomua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ne ainesosat joissa lukee organic edessä on luomua, muista ei ole tarkemmin mainittu.

   iHerbin sivuilla ei ollut mainittu, että Emerald Balance on gluteeniton.

   Valmistajan sivuilta näkee enemmän:
   http://www.sgnnutrition.com/emerald-balance.html

   Tässä on myös mielenkiintoinen linkki tästä tuottesta, josta näkee enemmän kuinka tuote on tehty ja mitä tarkoitettuja hyötyjä tietylläkin ainesosalla on.

   Emerald Balancen kehittäneen naisen haastattelu:

   Interview: Emerald Balance provides excellent superfoods nutrition without the "greeny" taste

   http://www.naturalnews.com/019408.html

   Poista
  2. Olen miettinyt iHerbin "organic" tuotteita. Usassa luomutuotannon sääntely ei taida olla yksi yhteen Eurooppalaisen kanssa. Millainen sääntely siellä on, ei ole minulla tiedossa. Olen kuullut, että tuotannossa olisi enemmän liikkumavaraa.

   Toinen epäilyttävä asia on maininta "manufactured in Usa". Eikö tuo tarkoita käytännössä, että purkitettu Usassa, ja raaka-aineet itse saattaa olla vaikka mistä. Eli monessa tuotteessa luotettavuus on brändin luotettavuuden varassa. Voiko siihenkään sitten luottaa. Euroopassa olen tottunut, että valvonta on vahvaa eikä brändistä niin suurta lukua tuotteen turvallisuuden suhteen.

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.