lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hungry For Change Dokumentti - Kuinka Laihtua Pysyvästi

Länsimainen ruokavalio on onnistunut luomaan täysin uudenlaisen ihmisen: ylipainoisen ja samaan aikaan aliravitun.

Nykyihmiset syövät enemmän kuin ikinä aiemmin ja ovat aliravitumpia kuin koskaan aiemmin historiassa. Jotain on vialla tässä systeemissä...

Tämä voi olla elämäsi tärkein video jonka ikinä näet. Jos olet ylipainoinen tai luulet että jotkin ihmedieetit toimii laihdutukseen. Katso tämä, tämä video kertoo kaikki syyt miksi ihmisestä on tullut lihava, epäterve, sairas - JA KUINKA muuttaa se siihen mitä sen pitäisi olla. Kehosi on suunniteltu olemaan terve. Terveys ja onnellisuus on luonnollinen olotilasi. Kuinka se siis saavutetaan?

Et voi jäädä tästä paitsi... Elämää Mullistava Video Dokumentti - Hungry For Change - A Documentary Film About Creating Lasting Weight Loss, Abundant Energy and Vibrant Health

**Huom: Video ei ole enää katseltavissa ilmaiseksi, mutta alapuolelta löydät kattavat muistiinpanot dokumentista Hungry for Change - Kuinka Laihtua Pysyvästi.

Lue eteenpäin ja näe mm. mikä elintarvike jota saatat käyttää päivittäin on kielletty lentäjiltä. Hmmmm...? Tietääkö he jotain mitä sinunkin pitäisi tietää?

Sensaatio Dokumentti Hungry For Change on nyt katsottavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan osoitteessa http://www.hungryforchange.tv/

Tuolla sivulla sinun täytyy laittaa email ja etunimi niin näet videon, joten syötä ne tai katso video suoraan Dr. Mercolan sivuilta ilman nimeä ja emailia.

Free Worldwide Online Premiere eli ilmainen ennaltaesitys on nähtävissä nyt vain rajoitetun ajan. Näet tämän dokumentin ilmaiseksi vain tämän kuun(Maaliskuu 2012) loppuun saakka.

Katso Hungry For Change traileri


"This inspiring film has the power to transform your health!" - Anthony Robbins

"This film is vitally important to you, your family and the future well being of our nation. Watch it and apply what you learn. It may save your life." - Jack Canfield


Laittakaa tämä video eteenpäin kaikille jotka tunnette. Ja varsinkin naisille, heille tämä on paljon rajumpi juttu koska valtamedian kauneudenhoitotuotteet on kenttä jokaikiselle kemikaalille mitkä on olemassa. Kauneudenhoitotuotteet meikit ja shampoot on täynnä kemikaalisia yhdisteitä ja myrkkyjä alkaen bensiinistä, lyijystä, elohopeaan. Naiset tuhoaa näillä ihoaan ja sairastuttaa itsensä erinäisiin kroonisiin sairauksiin ja syöpiin.


Itse koko dokumentin kommenteista:

"Every school should make watching this movie MANDATORY. This is what we need to transform lives."

"This can transform the world."

"This is the most important topic of this generation."

"Movies like these are transformational for so many. Keep it rolling. Share, share, share!"

"I was very delighted when I came across FOOD MATTERS over a year ago. It was undeniably an eye opener and a must- see for everyone if you care about your body. HUNGRY FOR CHANGE is another must watch documentary!"


Puhujina dokumentissa on maailman tunnetuimpia terveys experttejä kuten:

Dr Joseph Mercola, David Wolfe, Daniel Vitalis, Dr Alejandro Junger, Dr Christiane Northrup, Jason Vale, Jon Gabriel, Kris Carr, Mike Adams, Evita Ramparte, Frank Ferrante, Joe Cross


Muistiinpanoja Hungry For Change videodokumentista:

Huom. Muistiinpanot on tehty nopeasti. Pahoittelen huonoa kielioppia. Englannin kielestä käännetty suomeksi kesken videon katselun, joten kirjoitus ei ole mitään kovin täydellistä mutta pääpointit pitäisi silti välittyä.

Suosittelen, että katsot tämän videon itsekkin. Jos yksikin ihminen katsoo tämän videon, se muuntaa maailmaa parempaan suuntaan. Ole se muutos.

Jos katsot videon, pistä merkille kuinka terveellisen ja karismaattisen näköisiä nämä terveys expertit on. Hohtava terveellinen iho. Nämä jutut kertovat eniten siitä mitä he tekevät oikein.MUISTIINPANOT alkaa. HUOM. allaolevat ei ole minun juttuja VAAN suoraan käännetty näiden maailmankuulujen terveys experttien sanoista ja heidän tutkitusta datasta ja mielipiteistä.
________________________________________________________________________________
Hungry For Change


"Elämä ei ollut hauskaa, elämä oli hauskaa vain silloin kun katselin TV:stä ihmisiä jotka piti hauskaa." Näin surulliseen tilaan ihmiskunta on tullut.

Toivot, että olisit tiennyt tästä informaatiosta aina. Niin sinun ei olisi tarvinnut ikinä tulla lihavaksi, sairaaksi ja onnettomaksi.


Sokeri on kuin kokaiini. Sokeria on aivan kaikessa nykypäivänä.

Kun alamme syödä oikein ja alkuperäisesti niinkuin on tarkoitettu, emme tarvitse dieettejä, lääkkeitä yms.

Länsimainen ruokavalio on myös onnistunut luomaan täysin uudenlaisen ihmisen: ylipainoisen ja samaan aikaan aliravitun.

Koko dieetti ajatusmalli on viallinen.

Ihminen on ohjelmoitu syömään ruokaa aina kun sitä on ympärillä, ja nykyisin ympärillä on suurimmalti osin vain vääränkaltaista ruokaa.

Ennen aikaan syötiin ruokia jotka oli ravinnerikkaita ja samaan aikaan vähäkalorisia. Nykyisin syödään suurikalorisia mutta vähäravinteikkaita ruokia.

Vaikka söisit 10000 kaloria päivässä, mutta et saa oikeita ravinteita niin olet nälässä, aliravittu ja kärsit nälänhätää ja voit siis kuolla tähän "nälkään".

Nykyihmiset syövät enemmän kuin ikinä aiemmin ja ovat aliravitumpia kuin koskaan aiemmin historiassa. Jotain on vialla tässä systeemissä...


Ihmisten keksimä ruoka kuten vaalealeipä, valkoinen sokeri ja pöytäsuola huijaa kehoasi luulemaan, että saat tärkeitä ravinteita vaikket oikeasti näistä saakkaan mitään hyvää. Ja pysyt täten nälkäisenä, solusi eivät saa ravintoa ja solutasolla olet nälkäinen ja aliravittu.

Nykyihmisillä ei ole tarpeeksi Vitamin A, D, C ja ne vain syö syö syö lisää ja lisää ja ovat nälkäisiä.

Nykyruuissa ei ole näitä ravinteita ja ihmiset vain syövät korkea kalorisia ruokia jotka ei tee muuta kuin kasvattaa kehon rasvaa eli lihottaa sinut lihavaksi.

Tällä nykyruokavaliolla, korkeakalori ja vähäravinne ruokavaliolla ihmisiä päivittäin kuolee nälkään. Uskomatonta, ihmiset siis kuolee aliravitsemukseen vaikka ne syövät kuin siat.

Ihmisten pitää mennä taaksepäin ja katsoa miten on ennen eletty. Leipä, sokeri, pöytäsuola ja nykyinen homogenisoitu pästoroitu maito on nykyihmisen keksintöjä, nämä ei ole olleet olemassa edes sataa vuotta. Ja ne tekee ongelmia ihmiseen.

Vaikka media sanoo, että eläisimme terveellisintä aikaa ikinä. Älä usko sitä. Se on pelkkää hypnoosia. Todellisuudessa elämme ajassa jossa ihmiset on sairaampia kuin koskaan aiemmin, kroonisia sairauksia on yhtäkkiä ilmestynyt tyhjästä.

Emme syö enää ruokaa nykypäivänä. Mikään ei ole aitoa ruokaa.

Firmat ei tee ruokaa ajatellen sinun terveyttäsi. Ne tekee ruuat vain näyttämään hyvältä, pitkä elinikä että ne voi olla hyllyissä pitkään ja loppupeleissä tuotteet tehdään vain rahan tuoton takia.

Ihmiset on prosessoidulla roskaruoka ruokavaliolla, ja sen päälle elää sisätiloissa suurimman osan elämistään – johon meidän kehot ei ole suunniteltu. Eivät urheile tarpeeksi. Ja tämä kaikki tekee yhteisvaikutuksena katastrofin ihmiskeholle.

Ihmiset ei jaksa töissään näillä tottumuksilla ja alkaa popsimaan kaikenmaailman lääkkeitä parantaakseen perfomanssiaan. Ja nämä synteettiset lääkkeet vie heidät vielä syvemmälle kuilun pohjalle.

Nykyruuista on tehty addiktoivia samalla prosessilla kuin tupakasta. Ihmiset tietää, että niiden ei pitäisi tehdä sitä, polttaa tappavaa tupakkaa, syödä lihottavaa roskaruokaa.. Mutta ne silti tekee sitä, koska ne on saatu tekemään niin hypnoosi marketoinnin ja ruokaan laitettujen addiktoivien substanssien kautta.

Sinun täytyy itse nähdä tämä oksettava prosessi kuinka kemiallisia yhdisteitä lisätään ruokiisi jotta jäisit koukkuun niihin. Kaikki tämä on tehty tarkoituksella ja se tehdään rahan tuoton perässä, ei sinun terveyttäsi ajatellen. Käyttäjät kuolee näihin ruokiin, mutta firmat tuottaa suuret rahat.

MSG ja glutamaatti voidaan piilottaa yli 50 eri nimen taakse tuotteen ainesosa listaan. Nämä muiden ohessa aiheuttaa addiktiota ja halua syödä sitä tuotetta lisää.

Mutta ne tekee muutakin, MSG aktivoi ihmisen "rasva ohjelmaa" aivoissa ja tekee ihmisen lihavammaksi. Jokaikinen tiedemies tietää tämän mutta kukaan ei sano asiasta mitään, ja silti tätä on meidän ruuassa.

Hiiret ei tule lihaviksi mitenkään normaalisti. Mutta nykyruualla tulee. Hiirelle syötettiin MSGtä ja se tuli lihavaksi. Pistä siis vain jatkossa poskeesi arominvahvenne ruokia, eli natriumglutamaatista on kyse MSG kohdalla...


Tätä MSG:tä on yli 80% nykyruuista. Mietikkää sitä ja voitte tulla johtopäätökseen miksi suurin osa ihmisistä on nykyisin niin lihavia. MSG on siis Monosodium glutamate. Eli MSG on toisilla nimillä arominvahvenne, natriumglutamaatti(E621), hiivauute ja kenties vielä monilla muillakin nimillä. Vältä tätä, älä missään tapauksessa pistä ikinä suuhusi mitään mikä sisältää MSGtä tai sen muotoja.

"Jos olisin ruokateollisuudessa, mitä haluaisin tehdä? Myydä lisää ruokaa sinulle. Mitä siis tekisin? Muokkaisin kemiallisesti ruokia että niistä ei tulisi täyttäviä, mutta silti niistä tulee kuvitelma, että ne olisi täyttäviä. Mahdollisimman vähän ravinteita, paljon kaloreita – että ihmiset haluaisi sitä lisää kun niiden vatsa ei täytykkään. Lisäksi päälle addiktoivia kemikaaleia varmistamaan se, että palaat ostamaan tuotteen uudestaan."

Mikään ei anna tuota ylläolevaa yhdistelmää ihmiselle tehokkaammin kuin dieetti kola. Koska se sisältää tappavan yhdistelmän aspartaamia ja kofeiinia. Aspartaami tuhoaa aivosoluja, ja ennenkuin aivosolu kuolee, se antaa ihmiselle "jännittävän olon" ja IHMINEN jää tähän koukkuun ja haluaa tuntea sen uudestaan. Haluaa tuntea uudestaan aivosolun tuhoutumisen....

Kaikissa kevyt limuissa ja mehuissa on aspartaamia. Ja tietenkin niissä monien suosikkijuomissa, jotka loppuu mm. sanoihin Max ja Zero. Kaikki varmasti tietää mistä kahdesta brändistä on kyse... Juotko sinä tai tuntemasi ihminen ylläolevia päivittäin? Kannattaa miettiä uudelleen, ja kenties jakaa tämä eteenpäin tutuillesi.

Ihmiset ja varsinkin naiset juovat dieettilimppareita aspartaamilla uskomuksessa, että niiden ei tarvitse syödä ja ne voi vaan juoda ja pitää painonsa alhaalla täten. Tämä on vain illuusio, todellisuudessa aspartaami vain lihottaa enemmän kuin sokeri.


Dieettilimpparit lihottaa enemmän kuin sokerilimpparit. Ja aspartaami on tappava aine sekä tuhoaa aivosoluja. Joten mitä järkeä tässä kaikessa on...?

Vieläkö juot dieetti limppareita ja aspartaami juomia? Et juo enää tämän jälkeen...

USKOMATONTA INFOA ASPARTAAMISTA eli tästä makeutusaineesta joka on sinun dieettilimppareissa jossa lukee Contains no sugar, zero calories jne.

Sinun on itse nähtävä tämä.

Aspartaami aiheuttaa samankaltaisia oireita kuin MS tauti, aivo-ongelmia ja aspartaamin käyttö johtaa lukuisiin syöpiin.

Lentäjille on annettu ohjeistus ettei IKINÄ saa juoda dieettisoodia koska ne sisältää aspartaamia joka hidastaa aivotoimintaa, sumentaa näköä joka siis potentiaalisesti vaikuttaa lentokoneella lentoon. Tiesitkö tästä? Uskomatonta, ja silti ihmiset juo tätä.

Dieettisoodat saa ihmisen himoitsemaan entistä kovempaa hiilihydraatteja. Ja on tehty tutkimus että keinotekoiset makeutusaineet kuten aspartaami lihottaa enemmän kuin sokeri. Ja ihmiset juo tarkoituksella aspartaami limppareita laihtuakseen? Naurettavaa suorastaan mihin hypnoosiin ollaan vajottu.

Eli jos tarkoitus on laihduttaa tai muuten vain ei lihoa – ÄLÄ IKINÄ juo keinotekoisesti makeutettua juomaa. Se lihottaa 10x enemmän kuin normaali sokerijuoma. Se on kaikki ollut vain marketointia, hypnotisointia ostamaan tuotetta jonka tarkoitus on vain tehdä rahaa näille firmoille. Ne ei edelleenkään ajattele sinua pätkänvertaa, ne vain ajattelee sinun rahojasi.
Addiktoi asiakas – ja sinulla on asiakas loppuiäkseen. Tupakka teollisuus ymmärsi tämän jo kauan sitten. Nyt ruokateollisuus on alkanut tekemään samaa erilaisilla kemikaaleilla. MSG, sokeri, aspartaami, leipä ja muut viljat sekä lukuisia erilaisia kemikaaleja pistetään ruokiisi.


Juo tätä dieettilimpparia, niin olet siisti, olet cool, olet seksikäs, tulet olemaan ihmisten ympäröimä laihana pienissä bikineissä. Tätä sinulle mainostetetaan. Ja tämä on vale. Todellisuus on että jos juot tuon dieettilimpparin menetät luistasi mineraalipitoisuutta, saat neurologisia ongelmia keinomakeutusaineiden johdosta, ja jos se ei ole diiettilimppari niin saat high fructose corn syrup(Isoglukoosi eli maissisiirappi eli glukoosi-fruktoosisiirappi) sokeri limpparista kakkostyypin diabetesta ja liikalihavuutta.

Lupaus on että tulet olemaan seksikäs suosittu cool siisti tyyppi juomalla tätä. Mutta fakta on että tulet vain olemaan lihava, onneton, epäterveellisen sairas juomalla tätä. Marketoijat työntää sinulle ensimmäistä mutta saat jälkimmäistä.

Rasvasta on tehty vihollinen väärin perustein, ja rasva on korvattu hiilihydraateilla.

Fat free, rasvaton tarkoittaa yleensä, että se on täynnä sokeria. Ja sokeri muuttuu kehossasi rasvaksi. Tämä kaikki on harhaanjohtavaa.

Rasva on hyväksi ihmisille MUTTA vain oikean kaltainen rasva. Tarvitset oikean kaltaiset rasvat ja proteiinit kehoosi ettet tuntisi oloasi nälkäiseksi.

Mm. soija ei ole terveellistä ihmiselle pitkässä juoksussa, vaikka siitä on tehty terveellinen valtamediassa.

Hydrogenisoitu rasva on PAHINTA mitä ihminen voi kehoonsa laittaa. Tätä käytetään mm. Margariineissa, paistorasvoissa, kekseissä, leipätuotteissa. "One of the worst possible foods you could eat".

Jos sinulta vielä löytyy margariinia jääkaapista – mene heti viskaamaan se roskikseen. Sillä ei ole muuta käyttöä. En ymmärrä ihmistä joka jatkaisi margariinin käyttöä tämän informaation jälkeen. Oikea voi on terveellistä, margariini on lihottavaa ja tappavaa myrkkyä.

Jos haluat terveellisiä rasvoja niin menet luonnollisiin kasviperäisiin rasvoihin eli mm. Avokado, chia siemen, pellavan siemen ja vaikka villeistä lohista saatu öljy on super terveellistä.

High fructose corn syrup(Isoglukoosi eli maissisiirappi eli glukoosi-fruktoosisiirappi) jota löytyy limppareista voidaan rinnastaa kokaiinin nuuskaukseen. Molemmat on prosessoitu pitkälle alunperin terveellisestä luonnonantimesta, koka-lehti alkuperäisenä on terveellinen ja oikeastaan lääkinnällinen eikä aiheuta addiktoita. Samoin maissi. Mutta pitkälle prosessoituna niistä tulee tappavia ja addiktoivia, asioita joita sinun ei pitäisi ikinä syödä.

Näiden juttujen jälkeen ei ole vaikeaa eliminoida täysin valkoinen sokeri ja limpparit dieetistäsi.

Mutta tätä High fructose corn syruppia löytyy ällistyttävästä määrästä kaupan tuotteista. Mm. Salaattikastikkeissa, muroissa, paahtoleivissä, pastakastikkeissa. Joten sitä on muissakin kuin limppareissa, katso tarkkaan kaikki mitä ostat. Lue sisältö. Supermarketeista ei paljoa mitään terveellistä löydy. 95% on turhaa tavaraa ihmiselle siellä. Joten katso tarkkaan mitä ostat.

Ihmisten pitää katsoa tarkkaan mitä syö. Moni sanoo että välttelee sokeria, eli niiden mielestä se on sitä ettei syö kristallista sokerikide sokeria. Mutta kun he saavat sokeria leivästä ym kaikesta mitä he syövät pitkin päivää. Valkoiset vilja tuotteet jota syöt muuttuu mahassasi sokeriksi.

Sinun määritelmä siitä mitä on sokeri pitää laajentua. Se ei ole pelkästään se valkoinen kidejauhe. Se on leipää, pastaa, muroja, riisiä, perunaa, maissi, vohvelit, pannukakku,

Yksi USAlainen ihminen syö nykypäivänä lähes 70 kiloa vuodessa sokeria. Plus siihen päälle vielä 35 kiloa high fructose corn syruppia(korkea fruktoosinen maissi siirappi). Yli 100 kiloa sokeria vuodessa per ihminen näin modernina "maailman terveellisempänä aikana". Vielä 1900 luvulla tämä sokerin syönti määrä oli noin 5 kiloa vuodessa per ihminen. Missäköhän on menty vikaan?

Sokeria pistetään nykyisin kaikkeen, kekseistä sushiin, jäätelöön ja jopa maitoon ym. Sitä on melkein mahdoton vältellä. Mitä enemmän syöt sokeria sitä enemmän sairastut kroonisiin sairauksiin ja se myös aiheuttaa sinulle negatiivista mielialan vaihtelua.

Valkoinen sokeri on huumeista yksi pahimpia. Ja lapset saavat sitä suurina annoksina pienistä alkaen kaikenmaailman muroista joita vanhemmat ostaa...

Lapselle on kiellettyä antaa tupakkaa, on kiellettyä antaa alkoholia ja muita huumeita niinkuin sen pitääkin olla. Mutta sokeria saa antaa? Nykyruoka ja sokeri tappaa ihmisiä maailmassa nyt enemmän kuin kaikki maailman huumeet YHTEENLASKETTUNA.

Valtamedia puhuu vain pahoista kokaiinista ja heroiinista, vaikka todellisuus on että sokeri tappaa satoja kertoja enemmän ihmisiä joka vuosi kuin nämä isot pahat huumeet.

Diieteistä puhetta, dieetit ei toimi. Oikein syönti on elämäntapa jota tehdään aina, ei mikään parin kuukauden diietti jota tehdään väliaikaisesti.

Älä syö ihmisten keksimää ruokaa. Kuten valkoinen leipä, margariini, valkoinen sokeri, pöytäsuola jne. Ihmiskeho ei osaa prosessoida niitä ja ne aiheuttaa täten sairauksia.

Syö niitä hyviä juttuja esim. Kurkkua, omenat, avokadot. Oikeita ruokia kuten hedelmiä, siemeniä, pähkinöitä, vihanneksia, korkea laatuisia eläinlihoja ja korkealaatuisia maitotuotteita kuten juustoja ym.


Korvaa kaikki paremmalla, esim. Jos tykkäät maidosta niin korvaa se "kuollut" liemi jota nykymaito on menemällä paikalliselle tilalle hakemaan aitoa raakamaitoa sen sijaan.

Kun syöt tarpeeksi hyvää oikeaa ruokaa niin ne huonot ruuat ei enää kelpaa sinulle.

Ympäristömme on täynnä myrkyllisiä kemikaaleja. Vastasyntyneiden lapsien verestä löytyy nykypäivänä yli 200 kemikaalia jota ihmiseen ei kuulu.

Alkuun ja myös jatkuvasti kannattaisi detoxidoida eli puhdistaa kehosi myrkyistä ja kemikaaleista. Et voi laihtua niin pitkään kun kehossasi on myrkkyjä ja kemikaaleja. Kehosi ei anna laihtua kun myrkyt ja kemikaalit estää sen. Syö puhdistavia ruokia jatkuvasti, aina. Ei pelkästään dieettinä vähän aikaa, vaan se on elämäntapa.

Detoxifoivia ruokia: vihreät vihannekset ja niiden viherhiukkaset, chia siemenet geelimäisenä, aloe vera, merilevät kuten spirulina & chlorella, persilja, korianteri. Persiljassa on niin paljon viherhiukkasia, että se puhdistaa koko ihmisen systeemin. Korianteri puhdistaa elohopeasta jota saa kalansyönnistä.


Laadukkaat ruuat, laadukas vesi, hyvä ilmanlaatu, auringonvalon yhteisvaikutus auttaa kehoa puhdistumaan myrkyistä.

Kun alat tekemään tätä ja paino alkaa nopeasti tippumaan, et halua lopettaa vaan jatkaa entistä innokkaammin. Näin saat kehon jonka olet aina halunnut ja kehon joka sinulla pitäisikin olla. Keho joka on terve ja elää pitkään.

"The simplier I get the healthier I get."

Paljon vihanneksia ja hedelmiä. Siinä ei ole mitään uutta kenellekkään, mutta silti harva niitä tarpeeksi syö. Videossa annetaan ehdotus mehustamiseen, vihanneksien mehustamiseen ja juicingiin.

"If you want fast food, get in to juicing." Se on nopein mahdollinen ruoka. Ja se on mahassasi vain 15minuuttia ja imeytyy soluihin ravinteeksi. Toisin kuin pikaruoka joka on jopa 5tuntia mahassa ja ei edes imeydy.


"When I was juicing I first time ever, lost a lot weight naturally so fast."

Detoxifointi aloittaa prosessin joka alentaa painoasi nopeasti, avaa silmäsi ja tekee ihosi hohtavan kauniiksi.

Olemme lajina ohjelmoituja olemaan kiinnostuneita ihmisistä jotka näyttävät hyviltä. Miksi? Koska he ovat terveimpiä. Jos haluat olla kauniimpi, ihmisten kiinnostuksen kohde – muunna terveytesi. Se ei ole siis kiinni dieetistä tai laihdutuksesta, vaan terveydestäsi.

Kauniin ihmisen aura on mahdollista saavuttaa oikealla ruualla.

Aloita mehustaminen, vältä paistettua ruokaa tai ainakin vähennä sitä. Ja lisää superruokien ja superfoodien annostusta. Chlorella, spirulina, tuore mehustettu mehu hedemistä ja vihanneksista yms.

Ja 30päivässä ihosi muuttuu ja ystäväsi ihmettelevät ja kyselevät "mikä on salaisuutesi?!". He eivät varmaan usko mehustamista vaan ennemmin ostaa sen ihovoiteen. Mutta mehustaminen voittaa ihovoiteet. Ja jos sinulla on hyviä ystäviä hekin alkavat mehustamaan eikä vaan hae sitä nopeaa vaihtoehtoa joka ei ole pitkässä eikä lyhyessä juoksussa hyvä.

Ihosi kertoo terveydestäsi, iho on viimeinen paikka johon ravinteet ruuasta tulee. Ja jos jollain on hyvä iho niin se kertoo siitä, että kaikkialla muualla hän on ravittu joten se tulee ulos ihoon asti.

Kun on hyvä iho se antaa ymmärryksen siitä mitä tapahtuu kehon sisällä, ja jos on huono iho niin se kertoo siitä, että asiat on myös huonosti kehon sisällä. Se on suurin varoittava merkki jonka sinunkin pitäisi huomata.

Kauneusruokia: oliiviöljy, kurkku, retiisi, hampun siemenet, aloe vera, kookostuotteet kookosöljy varsinkin.

Kauneusmineraalit: silica(piioksidi), rauta, mangaani, sulfur(rikki, MSM) jotka antaa hehkuvan ihon ja karisman sekä ennaltaehkäisee ryppyjä.

Valtamedian kauneudenhoitotuotteet on kenttä jokaikiselle kemikaalille mitkä on olemassa. Kauneudenhoitotuotteet meikit ja shampoot on täynnä kemikaalisia yhdisteitä ja myrkkyjä alkaen lyijystä, elohopeaan sekä hevosen virtsaan joka on nimeltään "urea", ja sitä et todennäköisesti näe meikkisi ainesosa listassa vaikka sitä siellä onkin.

Ihonhoitoaineet on täynnä myrkyllisiä kemikaaleja. Teimme testin suositusta parfyymista ja löysimme 21 myrkyllistä karsinogeenistä kemikaalia, joista yhtäkään ei ollut mainittu tuotteen ainesosa listalla.


Joten mieti, kuinka haluat terveen ihon? Haluatko ravita sen sisältä käsin kauniiksi ruualla, vai haluatko päällystää ihosi bensiini kemikaaleilla ja muilla suurilla myrkky kemikaaleilla ja saada keinotekoisesti tehdyn hajusteen itseesi ulkoapäin josta kaikki nämä imeytyy sisääsi josta ne joutuu maksaasi, sydämmeesi, munuaisiisi, aivoihisi joissa ne aiheuttaa sairauksia sisälläsi.

Kumman valitset?

Mistä lähtee ongelmat mitkä tekee lihavaksi? Oletko onneton nykyiseen elämäntilaasi, tai tapahtuiko lapsena jokin asia joka johti siihen että jäit jumiin ja juutuit ympyrään jossa teet huonoja ruokavalintoja.

Ihmiset jotka on stressaantuneita ja surullisia syövät lohtuun. Parhaita neuvoja joita sain oli "If you are upset, don't eat." koska yrität täyttää tyhjiötä tai aukkoa joka ei voi tulla ikinä täytetyksi ruualla. Hoida alta pois se suurempi ongelma joka piilee kaiken alla.

Univaje, emotionaalinen stressi, nestehukka jossa suurin osa on, suurin osa ei juo nesteitä tarpeeksi päivässä. Nämä johtavat lihavuuteen, asiat jotka on yleensä ylikatsottu mutta ovat suuria vaikutuksiltaan tehden lihavuutta.

Nuku enemmän laadukasta unta, suuri osa ihmisistä on univajeessa ja se on suurin tekijä lihavuuteen.

Urheile, urheilu on paras masennuslääke mikä on keksitty. Nostaa hyvää olotilaa. Mene kokeilemaan miten hyvältä tunnet olosi kun olet ulkona urheilemassa, lenkkeilemässä ja olet raikkaassa ulkoilmassa. Sen näkee heti.


Nauru on tärkeää, naura enemmän. Katso hauskoja elokuvia, tutkittua että nauru auttaa ihmistä terveemmäksi.

Visualisointi. Keho joka sinulla on nyt olet visualisoinut sen aiemmin.

Miksi visualisointi on niin tärkeää painonpudotukseen ja kehonmuodostukseen ylipäätään?

Arnold Schwarzenegger on sanonut käyttäneensä visualisointia luodakseen itselleen kehon jolla voittaa kehonrakennuskisoja ennenkuin hänellä oli se, ja hänestä tulikin yksi parhaista kehonrakentajista ikinä.

Visualisoinnin kautta voit puhua alitajunnallesi ja se vaikuttaa tiedostomattomaan piilotajuntaasi. Eli teet alitajuisen päätöksen ja se manifestaantuu toteen.

Visualisoinnilla voit luoda todellisuutta. Kun teet visuaalisen kuvan itsestäsi ja minkälaiseksi haluat tulla, hanki esim kuva henkilön kehosta jonkalaiseksi haluat tulla ja katsele sitä päivittäin tiiviisti 30sekuntia, omaksu se kuva ja tunne olosi mahtavaksi kuin sinulla olisi jo se. Sulje silmäsi ja tunne ja kuvittele itsesi siinä kehossa, ajattele itsesi kävelevän rannalla siinä kehossa. Tee se miten vain, mutta tee se silloin kun olet rauhallinen ja rento.


Alitajuntasi ymmärtää ja se on voimakas mystinen asia joka on vielä oikeastaan tutkimatonta aluetta ihmisessä. Alitajunta pystyy voimakkaisiin asioihin, muuntamaan koko ihmisen kun sille annetaan sellainen visualisointi tai suggestio. Alitajunnan voimalla voit luoda melkein mitä vain.

Jos sinulla on negatiivisia ajatusmalleja mielessä itsestäsi, muuta se. Sinun täytyy rakastaa itseäsi. Jos katsot peilistä itseäsi aamulla ja et ole tyytyväinen, ala muuttaa ajattelumalliasi. Ajattelusi muuttaa tai pitää sinut sellaisena kuin olet.


Kun alat pitämään itsestäsi huolta niin huomaat, että olet arvokas ja alat rakastamaan itseäsi ja rakastamaan elämää. Ja se näkyy ja myös tarttuu muihin.

Mikä muuntaa sinua parhaiten? Ensinnäkin rakkaus itseäsi kohtaan ja muita kohtaan. Jos et rakasta itseäsi niin päästät itsesi lihomaan. Jos huomaat olevasi tälläisessä tilanteessa.. Eikö nyt olisi aika muuttaa tilanne? Kun sinulla on voima tehdä se.


Itsensä rakastamisen konsepti on kaikki mitä on, se on tärkein juttu. Jos sitä ei olisi, ei mitään muutakaan olisi. Jos sinulla on negatiivisia ajatuksia päässäsi että olet "epäonnistuja, olen lihava, arvoton" yms niin ne asiat todennäköisesti on totta. Vain ja ainoastaan sinun ajattelusi takia. Muuta ajatuksesi.

Tee tätä 2 kertaa päivässä ja sano itsellesi näin "Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen." 30 sekunnin ajan peilin edessä. Tee tätä 30 päivää ja jotain voimakasta alkaa tapahtumaan.

"Self love" itsensä rakastamisella on lukuisia tutkittuja terveyshyötyjä. Jos kaikki rakastaisi itseään terveydenhuolto ongelmat olisi minimaalisia. Eli tämä ei ole mitään "new age" huu huu juttua, vaan tutkittua tiedettä.

Kaikki tämä ja elämäsi laatu mielesi laatu, ajatuksesi ja ajatusmallisi voi parantua kysymällä itseltäsi; mistä ruokani on tullut? Mitä ruokaani on mennyt, onko se tehty rakkaudella ja myötätunnolla vai prosessoitu tehtaassa nopean rahanteon perässä? Ja mitä aion itse tehdä ruualla, aionko tukea ruualla itseäni, terveyttäni ja tehdä jotain aikaansaavaa ja arvokasta vai onko se vain viihdettä?


Kehosi on suunniteltu olemaan terve. TERVEYS ja ONNELLISUUS on luonnollinen olotilasi.

ARE YOU HUNGRY FOR CHANGE?
http://www.hungryforchange.tv/
________________________________________________________________________________

Uskomaton video. Muuntiko tämä informaatio elämäsi positiivisesti vai toivotko ettet ikinä olisi kuullutkaan tästä ja olisit voinut hyvillä mielin jatkaa vanhaa elämää? Joka olisikin paradoksi... Vai tiesitkö näistä jo valmiiksi? Herättikö videodokumentti mitään ajatuksia?

Toistan: Laittakaa tämä video eteenpäin kaikille jotka tunnette. Ja varsinkin naisille, heille tämä on paljon rajumpi juttu koska valtamedian kauneudenhoitotuotteet on kenttä jokaikiselle kemikaalille mitkä on olemassa. Kauneudenhoitotuotteet meikit ja shampoot on täynnä kemikaalisia yhdisteitä ja myrkkyjä alkaen bensiinistä, lyijystä, elohopeaan. Naiset tuhoaa näillä ihoaan ja sairastuttaa itsensä erinäisiin kroonisiin sairauksiin ja syöpiin.

Pistäkää jakoon! Mitä useamman ihmisen tämä tavoittaa - sitä parempaan suuntaan maailma notkahtaa.

8 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä postauksesta!

  VastaaPoista
 2. Mahtava postaus hyvillä kuvilla! Jaoin eteenpäin ;) Kaikkien olisi syytä tietää tämä informaatio.

  Tän pitäis olla kouluissa opetettavaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä informaatiosta! Myös minä jaoin tätä juttua eteen päin ystävilleni.

  VastaaPoista
 4. hiukan liikaa pelottelua, itse olen ollut aina normaalipainoinen, tosin en käytä kaikkia "ei sallittua" ruokaa... että ei kaikkea voida kieltää... mutta kaikilla on parantamisen varaa! kiitos

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista!

  Loistavaa jos tämä auttaa ihmisiä. Olikin hyvä, että tein dokumentista muistiinpanot koska nythän tämä ei ole ilmaisesti nähtävissä.

  Hungry for change olisi loistava dokumentti näyttää TVeessä tai kouluissa. Opettajien olisi syytä hankkia kyseinen DVD ja näyttää se koulussa vuosittain, varmasti saisi aikaan muutosta!

  VastaaPoista
 6. Kirjoitat hyvistä ja tärkeistä aiheista ja tuot esiin paljon aiheita, joista ei löydy juuri tietoa suomeksi.

  Näitä olisi mukava lukea enemmänkin, mutta ihan luettavuuden puolesta voisitko millään kiinnittää huomiota enemmän tekstiesi kirjoitusasuun? Ne ovat hyvin sekavia, täynnä kirjoitusvirheitä ja hyvin ostos- tv -tyylistä omituista mainosmaista paasausta, aivan kuin olisit kauppaamassa jotain omia tuotteitasi täällä. Tekstin punaista lankaa on usein hyvin vaikea saada kiinni. ÄLä ymmärrä väärin, pidän kuitenkin blogistasi paljon. Saisit varmasti paljon enemmän lukijoita muuttamalla tekstiä hieman, koska tällä kirjoitustyylillä moni luulee varmaan tulleensa muutaman rivin luettuaan jollekin mainossivulle ja lähtee pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta (ja myös kritiikistä).

   Olen samaa mieltä, että nämä vanhemmat artikkelini ovat vaikeasti luettavia ja kirjoitettu vähän miten sattuu, liiallisella dramatisoinnilla ja hypetyksellä. Mutta näiltä alkuajoilta olen jo edes vähän kehittynyt kirjoittajana, ja tottakai jatkuvasti pyrin kehittymään.

   Tässä hungry for change -muistiinpanoissa huomautankin alussa, että kirjoitan tämän vauhdista kesken dokumentin katselun... Virheitä tulee ja teksti on mitä on, mutta onpahan dokumentin pääpointit tallessa. Nythän tämän näkisi vain maksun jälkeen.

   Poista
 7. Tämä on maailman mahtavin dokumentti ja ihanaa kun joku laittoi tämän blogiinsa! Harmi kun en voi tykkää tästä postauksesta facebookissa... Kiitos että mainostat tätä! Yritän itse juuri saada jonkun tv-kanavan näyttämään tätä.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.