sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

D-Vitamiini (1kk pakkaus) ja Astaxanthiini, Maailman #1 Antioksidantti - ILMAISEKSI IHERBIN ensitilaajalle

iHerb tarjoaa testipakkauksia mitä mielenkiintoisimpiin tuotteisiinsa. Nyt saatavilla kuukauden D-Vitamiinit ja Astaxanthiini testipakkaus käytännössä ilmaiseksi, jos olet iHerbin ensitilaaja!

Oletko ikinä halunnut tavaraa ilmaiseksi? Nyt se on mahdollista.

iHerb suositukset uusista testipakkauksista:

Highest Potency Vitamin D
Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 30 Softgels

Laadukas D-vitamiini testipakkaus 30 päiväksi.

Ja nyt kaupan päälle maailman #1 antioksidantti Astaxanthiini.

Tarjolla RAJOITETUN AJAN iHerbin ensitilaajille.

D-Vitamiini 30 pv testipakkaus on $1.95
Astaxanthiini testipakkaus on $2.95

+Myös ilmainen freebie, esim. Gojimarjapussi $0.00

Yhteensä se tekee alle $5 ($4.90)

Ja...

iHerb tarjous: $5 pois hinnasta iHerbin ensitilaajalta!

iHerbin ensitilaaja käytä koodia: IVI723 säästääksesi $5
(iHerb alennuskoodi on jo valmiina linkeissä, sinä saat $5 pois hinnasta ja minä hyödyn pienellä provikalla)

Tämä tilaus on kuitenkin käytännössä ilmainen.
Hinta $0.00


Vain 6$(n. 4.5e) postikulu jää maksettavaksi.

Tartu tähän rajoitetun ajan tarjolla olevaan huipputarjoukseen, ilman riskiä, tänään!

Kuljetettuna kotiisi. Maailman laadukkaimpiin kuuluva D-Vitamiini tuote kuukaudeksi, plus Astaxanthiini testipakkaus.


D-Vitamiini on yksi tärkeimmistä asioista terveyden kannalta, varsinkin täällä talvisessa Suomessa. Tavitset todennäköisesti kesälläkin D-Vitamiini lisää vaikka ottaisitkin aurinkoa.

Kokeile tätä tuotetta nyt riskittömästi.


Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 30 Softgels


Astaxanthiini, Suomessa tunnettu paremmin sanalla Astaksantiini on maailman vahvin tunnettu luonnollinen antioksidantti. Edistää mm sydän- ja verisuoni terveyttä, edistää kokovaltaista immuniteettia, edistää silmien ja ihon terveyttä. Estää auringossa palamista. Loistava luonnollinen vaihtoehto aurinkorasvoille.

Tein Astaxanthiinista oman artikkelin, voit nähdä sen huimat hyödy tästä:
Astaksantiini Auttaa Estämään Palamisen Ja Mahdollisesti Myös Sairastumisen

Voit testata tätä tuotetta nyt riskittömästi.

Healthy Origins, Astaxanthin


Kuinka tilaat iHerbistä ja saat nämä 2 tuotetta ilmaiseksi?

Kuinka tehdä iHerb tilaus? Avaa kaikki tuotelinkit alempaa. Paina “Add to Cart” kaikkien kolmen tuotteen kohdalla. Alennuskoodi pitäisi näkyä tilauksessasi automaattisesti ja $5 alennus näkyä, tehden Sub total: $0.00 - Ellei iHerb koodi näy, syötä iHerb alennuskoodi IVI723 manuaalisesti. Jos tilaat yli 40$ tilauksen niin saat -10$ alennuksen tilaukseesi myös automaattisesti.

Seuraavaksi klikkaat vain “Proceed to Checkout”. Nyt luot iHerb tilin syöttämällä e-mail osoitteesi ja luomalla itsellesi salasanan.

Viimeiseksi syötät vain osoitteesi mihin paketti lähetetään. Jonka jälkeen syötät tietosi, ja OLET VALMIS.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 30 Softgels
Healthy Origins, Astaxanthin

Freebie suositus(ilmaistuote $0.00):
Special, Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries

Haluatko kenties kokeilla jotain muita Testipakkaus tuotteita? Katso iHerb Testipakkaus kategoria jos silmääsi osuisi jotain muuta mielenkiintoista.

Jos tilaat iHerbista, muista aina lisätä Freebie tilaukseesi(eli ilmaistuote). Katso Freebie kategoria. Itse suosin tätä Goji marja pussia freebie ilmaistuotteeksi tilauksen ohelle.

Haluatko kenties lisätä jotain muuta ensitilaukseesi ja ottaa hyöty irti 10$ alennuksesta, joka tulee voimaan jos tilaat yli 40$ tilauksen. Tätä alennusta ei välttämättä kannata jättää välistä, sen saa vain kerran. Suosittelen mitä tahansa Madre Labsin tuotteita, Madre Labs on iHerbin kenties laadukkaimpia brändejä. Katso Madre Labs kategoriaan jos näet jotain itseäsi kiinnostavaa.

Itse tilaan Madre Labsilta mm. maailman parasta kahvia CafeCeps:ia, joka on kenties koko iHerbin suosituimpia tuotteita, ja loistavaa luonnollista C-Vitamiinia Madre-C:tä.Katso myös tämän sivun yläpalkista iHerb Suositukset. Sieltä löytyy paljon tietoa lisää mitä hyvää ja huokean hintaista tilata iHerbistä sekä iHerb tulli tietoa.


iHerb tilaus. Kuva edellisestä tilauksesta. Positiivisia iHerb kokemuksia takana taas yksi lisää. Kuvassa mm. Stevia, Madre-C, Mindforce lääkinnällinen sieni sekoitus, Jojoba öljy iHerbistä - näistä näet tarkemmat arvostelut yläpalkistani iHerb Suositukset.Tilauksesi jälkeen saat ikioman Referral koodin ja voit suositella omaa alennuskoodiasi kaikille ystäville ja tutuillesi. Tietenkin suosittele vain jos iHerb tilaus kokemus oli positiivinen. Jokatapauksessa kun vertaat iHerbin hintoja apteekkien tai muiden luontaistuotekauppojen hintoihin, tulee jo pelkästään vuoden ostoksissa monien satojen eurojen säästöt.

Puhumattakaan laatuerosta, apteekeista saat suurimmaksi osin vain synteettisiä huonolaatuisia tuotteita joilla tuskin edes näkee mitään vaikutuksia. iHerb myy suurimmaksi osin vain laadukkaita markkinoiden parhaita tuotteita jotka on tehty aidoista aineista, luomuista ja aidoista ruuista. Ei siis pelkkää kemiallista placeboa.

iHerb on maailman halvin luonnollisten tuotteiden ja lisäravinteiden myyjä. Ja tämä että, jokainen saa oman koodin ensimmäisen tilauksen jälkeen SÄÄSTÄÄ iHerb yhtiöltä mainostusrahaa niin paljon, että he voivat tarjota tuotteitaan halvimmalla mahdollisella hinnalla. Voit itse nähdä tämän yrittämällä löytää jostain muualta halvemmalla tuotteen kuin iHerbistä, takaan sen, että se on hyvin vaikeaa!

Ja kun olet tilannut ensimmäisen tilauksesi ja saat oman alennuskoodisi ja laitat sitä eteenpäin ja referraat mahdollisimman monta tilaamaan kauttasi, niin seuraavat tilauksesi voi olla ilmaisia! Saat siis provikkaa jokaisen ihmisen kautta jonka suosittelet tilaamaan omalla koodillasi, jonka siis saat ensimmäisen tilauksesi jälkeen.

Eli vaivattomasti referraamalla ihmisiä ostamaan maailman halvimmasta ja laadukkaimmasta nettikaupasta saat jatkossa ilmaiset luontaistuotteet itsellesi, tilasitpa mitä tahansa superfoodeja, d-vitamiineja tai muita tuotteita. Tilauksesi jälkeen voit vaikkapa antaa tämän sivuston linkin ystävillesi ja tutuillesi ja pyytää käyttämään omaa suosittelu koodiasi, jonka saat sähköpostiisi sen jälkeen kun teet ensimmäisen tilauksesi alennuskoodia käyttäen.

Keskiarvolta he jotka suosittelee 5 tilaajaa, saavat seuraavan tilauksensa ilmaiseksi! Ja jos suosittelet enemmänkin niin saat jo piakkoin sekkejä kotiisi iHerbiltä. Näet kaiken tämän sitten iHerb Rewards tililtäsi, johon saat pääsyn ensimmäisen tilauksesi jälkeen.

Tämä on iHerb Rewards sivulta: Save an extra $200 to $600 or more per year – with iHerb Rewards! Recent data analysis, conducted in October 2011, found that iHerb customers referring 3 or more people over a year ago earned an average of $240.00. And the figure for customers referring 10 or more people was $640.00.

Eli saat vähintäänkin huomattavia alennuksia lisäravinteista, vitamiineista, saippuoista ja shampooista, terveellisistä herkuista ja paheista tai mitä tahansa ostatkaan iHerbin älyttömän suuresta tarjonnasta. Saatat jopa saada kokonaan ilmaiset tilaukset vuosiksi jos suosittelet yli 10 ihmistä. Miltä kuulostaa koko vuoden laadukkaat proteiinit tai kauneudenhoitotuotteet ilmaiseksi?

Ensitilauksesi jälkeen kun saat oman koodisi, voit pistää koodisi ihmisille jakoon Facebookissa ja muussa sosiaalisessa mediassa sekä esim. blogissasi.

Huom. tämä ei ole mikään get rich quick scheme. Vaan normaali word-of-mouth kommissio-marketointi tapa joka lukuisilla yhtiöillä on käytössä. Ja miksikö marketoida iHerbiä? Koska se on "The Real Deal", eli laadukkain ja halvin paikka kaikille tuotteille. 1 stop shop lähes kaikelle mitä ihminen tarvitsee. iHerbin marketointi on itseasiassa yksi parhaista tavoista antaa arvoa muille ihmisille, ystäväsi säästää jopa 50-90% kaikesta mitä he ostavat verrattuna Suomen hintoihin. Terveemmäksi ja iloisemmaksi halvemmalla. Kaikki terveellinen ei olekkaan enää kallista ja pahaa, sen olen itse oppinut iHerbissä shoppailemalla.

Enemmän tietoa iHerbistä, kuinka tehdä tilaus ja tullirajoista yläpalkistani iHerb Suositukset.

Tee siis jo tänään ensimmäinen tilauksesi ja olet yhdessä perheesi kanssa matkalla parempaan terveyteen säästäen ja kenties samalla tienaten rahaa!iHerbin ensitilaajana jos haluat alennuksen niin käytä ALENNUSKOODIA: IVI723 SÄÄSTÄÄKSESI $5


iHerb on markkinajohtaja online luonnontuotteiden myyjänä. iHerb on valittu jo neljä vuotta putkeen parhaaksi online ravinto myyjäksi Consumerlab.com toimesta.
2008 – 2009 – 2010 – 2011

Itse täältä tilanneena lukuisia kertoja voin mainita, että kaikki on aina sujunut ongelmitta, tilaus on helppo ja nopea tehdä, paketit on aina tulleet kotiin alle kahdessa viikossa tilauksesta. Markkinoiden parhaita hinta-laatusuhteita! Takana lukuisia iHerb kokemuksia joten hehkutan kokemuksesta. Olen tyytyväinen iHerb asiakas siis. Itseasiassa tätä kirjoittaessa, tänäpäivänä tuli 2 pakettia iHerbilta kotiinkuljetettuna. iHerb tilauksesta kului täsmälleen 7 päivää.

iHerb on yksi turvallisimmista ja eniten käytetyimmistä onlinekaupoista maailmassa.


Nyt on ehkä kaikkien aikojen paras aika testata käytännössä tämä monien kehuma iherb.com, ja tehdä ensimmäinen iHerb tilaus käytännössä ilmaiseksi. 6$ eli noin neljän ja puolen euron hinnalla. Saaden markkinoiden himoitumpien tuotteiden testipakkaukset, kuljetettuna kotiovellesi.

Ota hyöty irti tästä mahtavasta iHerb tarjouksesta nyt. Tämä iHerb tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Se voi loppua minä päivänä hyvänsä, joten ota nyt hyöty irti tästä loistavasta edusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.