keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Magnesiumöljy Moneen Vaivaan

Magnesiumöljy on uusi tuttavuus ja tässä tulee käyttökokemukseni 100% magnesiumöljystä.

Magnesium on yksi tärkeimmistä mineraaleista ihmiselle. Ilman riittävää magnesiumin saantia lähes kaikki ihmisen toiminnot heikentyy. Magnesiumin puutostila johtaa jatkuviin päänsärkyihin, krooniseen väsymykseen, sydänvaivoihin, masennukseen, libidon laskemiseen, erektio ongelmiin miehellä. Tässä vain pieni prosentti mainittu.

Magnesiumin puute johtaa lihavuteen?

Puute magnesiumista johtaa maha alueen liikalihavuuteen, lue lisää.

Magnesiumia pidetäänkin lähes painonpudotus ihmeenä.


Nykypäiväisestä ruokavaliosta ihminen saa huonosti magnesiumia, eikä keho pysty varastoimaan magnesiumia - joka voikin olla suuri syy nykypäiväiseen liikalihavuus epidemiaan. Useimmat magnesium lisäravinteet imeytyy todella huonosti ja moni niistä onkin lähes yhtä tyhjän kanssa.

Sen takia olen hankkinut Magnesiumöljyä. Ulkoisesti suihkutettava magnesiumöljy imeytyy kaikkein parhaiten ja nopeiten.

Iholle suihkuttaessa se imeytyy välittömästi ihon läpi kehoosi ja täten se itseasiassa toimii ja sen myös huomaa, verrattuna magnesium kapseli lisäravinteisiin joista en ole nähnyt oikeastaan paljoakaan konkreettista hyötyä.


Laadukas puhdas magnesiumöljy on sata prosenttista luonnollista magnesium kloridia josta ei ole otettu pois mitään, eikä lisätty mitään. Maailman paras lähde puhtaalle magnesium kloridille löytyy Hollannista, Zechstein meren syvästä pohjasta louhittuna.

Käyttö ulkoisesti suihkuttamalla purkista ja hieromalla. Suihkuta mihin tahansa osaan kehossa, jopa hiuksille, paitsi suuhun ja silmien alueelle.

Magnesiumöljyä voi käyttää myös toimivana deodoranttina.Magnesiumöljystä haetaan apua lukuisiin ihmistä haittaviin vaivoihin:
Päänsärkyyn
Migreeniin
Levottomuuteen
Lihaskipuihin
Kramppeihin
Urheilusta palautumiseen
Vajonneen testosteroni tason hoitoon
Paremmin nukkumiseen ja nukahtamiseen
Parannuksena krapulaan

Magnesiumöljy toimii myös rentoutumiseen ja lähes "unilääkkeenä".

Itse suihkutan ja hieron tätä lähes koko kropalleni ennen nukkumaanmenoa, jolloin se onkin parasta käyttää. Ainoa negatiivinen pointti tässä on se, että magnesiumöljy tekee ihon vähän tahmaisen oloiseksi... Jos tästä ei tykkää, niin vaihtoehto on käyttää magnesiumöljyä koko kropalle ja antaa sen imeytyä n. 15minuuttia ja sitten mennä suihkuun peseytymään siitä tahmaisesta ihosta.

Magnesiumöljy hyötyjä ja kokemuksiani:
Päänsäryt on harvinaisuuksia
Nopeampi nukahtaminen
Syvempi unenlaatu
Korkeampi energiataso
Väsymys on harvinaista
Lihaskivut on vähentynyt
Nopeampi palautuminen juoksulenkeistä/kyykkytreeneistä
Ei ollenkaan kramppeja tai suonenvetoja


Huippu hyvä rentoutumis suihke joka häivyttää levottomuudet ilta-aikaan ja unen päästä saa paljon paremmin kiinni tämä käytössä.

Tilaan Magnesiumöljyä iHerbistä josta sitä saa huippuhalvalla. Luonnollinen 100% Pure Magnesium Oil vain $7.2 eli noin 5.50e.

Life Flo Health, Pure Magnesium Oil, 8 oz (236.6 ml)

Loistava tuote ja tilaan uudestaankin! Suosittelen tätä Silica piioksidin kanssa jokapäiväiseen käyttöön. Löydät tästä Silica tuotteesta arvostelun iHerb Suositukset yläpalkkisivustani.

Magnesium kapseli tuotteeksi suosittelen kaikkien mukaan parhaaksi magnesiumin muodoksi laskettava magnesium glycinate. Magnesium glycinate imeytyy magnesiumöljyn ohella parhaiten ja on turvallisin sekä laadukkain magnesiumin muoto.

Ilman mitään epäillyttäviä lisä- ja täyteaineita, kuten monet magnesium lisäravinteet sisältää mm. riisijauhoa täyteaineena, ja sellaisiin en enää halua tuhlata rahojani.

Puhdasta magnesiumia parhaasti imeytyvässä glycinate muodossa ja sen lisäksi tässä tuotteessa on C-vitamiinia ascorbyl palmitate muodossa joka on parempi kuin perinteinen ascorbic acid C-vitamiinin muoto. C-vitamiini lisä auttaa magnesium kapselin imeytymään paremmin.

Metabolic Maintenance, Magnesium Glycinate, 180 Capsules


Tämä on paras toimiva magnesiumlisä magnesiumöljyn ohella. Itse käytän näitä kapseleita päivittäin, ja magnesiumöljyä silloin kun todella tarvitsen sitä esim. rajun juoksulenkin jälkeen tai rajujen kyykkytreenien jälkeen. Magnesiumöljy auttaa huomattavasti nopeampaan palautumiseen näistä rajuista treeneistä.

Tämä seuraava on myös ihan hyvä heille jotka ovat budjetilla. Tärkein kohta tässä on se, ettei tässä ole mitään täyteaineita vaan täyttä 100% magnesiumsitraatti jauhetta, jota on hyvä ottaa veden seassa ennen nukkumaanmenoa, näin siis saa paremmat yöunet.

Mielestäni hyvä ja halpa magnesium lisäravinne, ei suinkaan iHerbin paras magnesium lisäravinnetuote vaan lähinnä heille jotka ovat budjetilla:
Now Foods, Magnesium Citrate, 100% Pure Powder, (227 g)

iHerb Suositukset yläpalkistani kaikki tarvittava iHerb tieto ja sain myös vihdoin tehtyä uusimman suosituksen "maailman paras Probiiotti tuote" palkinnon saaneesta tuotteesta josta moni varmasti saa apua näin kevään ja allergioiden tullessa.

Näe myös uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".


Lähde ja lisää luettavaa aiheesta magnesiumin hyödyt:

Importance of Magnesium is Far Greater than Previously Imagined - The Health Benefits of Magnesium have Been Vastly Underestimated

13 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä, selailin muitakin merkintöjä!

  VastaaPoista
 2. Mikä verran otat päivässä tuota magnesium glycinatea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus tulee vähän myöhässä, mutta... Silloin kun käytän sitä niin otan lisäravinteena yhden kapselin per päivä, tukeakseni ruokavaliosta saatavaa magnesiumin saantia.

   Vinkiksi kaikille...

   Jos luulet, että olet magnesiumin puutteessa, niin olisi hyvä alkuun kuukauden ajan tankata monia eri magnesiumeja. magnesium citrate, glycinate ja myös magnesiumöljyä. Tätä suosittelee mm. Bulletproof Exec blogistaan tuttu Dave Asprey. Tätä protokollaa voi tehdä n. kuukauden, jonka jälkeen pakittaa määrässä ja käyttää kenties kapseli päivässä glycinatea, tai vaihtoehtoisesti esim. puoli teelusikkaa magnesium sitraattia päivässä.

   Poista
 3. Teidän avulla löysin itsellekin sopivan magnesiumöljyn, kiitoksia!
  Kauanko kestää tuommoinen purkki ennen kun joutuu uutta laittamaan tilaukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen magnesiumöljy kestää pitkään käytössä, suuri pullo. Satunnaisessa käytössä jopa pari vuotta. Säännöllisessä käytössä väh. 4-6kk sanoisin. Eli kyseessä on todella pieni investointi, mutta hyötyä pitkäksi aikaa :) Hyvin järkevä lisäravinne, tai personal care tuote.

   Poista
 4. kiitos paljon tästä! tulipa taas yksi syy tilata iherbistä :)
  kokeillaan nyt tätä magnesium suihketta. mieheni kun kärsii niskajumista ja siitä johtuvasta päänsärystä.
  toivottavasti tepsii!
  hyvät uudet vuodet ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvät :)

   Suosittelen hieromaan magnesiumöljyä koko kehoon ennen suihkua, ja antaa imeytyä jonkin aikaa (5-15min).. Niskaan, päänahkaan, rintakehään, kainaloihin, vatsaan, reisiin, pohkeisiin, pakaroihin... Lähes kaikkialle reilulla kädellä, pullo on kyllä riittoisa.

   Kyllä se tekee ison eron heille jotka ovat magnesiumin puutteessa. Eron voi huomata heti samana iltana parempien yöunien muodossa. Jatkuvassa käytössä magnesiumvarastot tulee olemaan kunnossa, jolloin yleinen olotila on parempi! Onhan magnesium yksi tärkeimmistä asioista ihmiselle, D-vitamiinin ohella.. Jos jotain kannattaa lisäravinteena ottaa niin näitä kahta.

   Toivottavasti auttaa. Ja kiitos paljon, samoin teille kaikkea hyvää sekä hyvät uudet vuodet!

   Poista
 5. MoI!
  Tilasin magnesiumöljyä ja hieroin iholle....kuuluuko kihelmöinti asiaan?

  Onko sulla kokemusta davincin tri-mag tuotteesta? Siinä ois klmee eri mag.muotoa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kihelmöinti/kutina voi kuulua asiaan.

   En ole kokeillut, vaikuttaa ihan ok tuotteelta. Sisältää lisäainetta nimeltä magnesium stearate (vegetable stearate) joka ei ole paras juttu useiden lähteiden mukaan. Voit etsiä lisää tietoa googlella "magnesium stearate".

   Poista
  2. Olen kokeillut lähes kaikki magnesiumin muodot, eikä tuostakaan valitettavasti ollut mitään hyötyä.
   Magnesiumsitraatin sitruunahappo rikkoo vatsalaukun siinä kuin ibuprofeenikin. Valitettavasti.
   Toivottavasti muilla parempi tsägä!
   Onko kellään tietoa/kokemuksia magnesiumkarbonaatista?
   Onko voimakas, kirpeä, väkevä vatsalle, ja jos ei niin toimiiko?
   Kiitos!
   jukka

   Poista
  3. Epsomsuola kylpy voi olla hyvä keino nostaa magnesiumtasoja. Tarvitsee tietty jonkinlaisen kylpyammeen.

   Linkkejä:
   https://www.youtube.com/watch?v=VkfFh-MNKtE
   http://www.livestrong.com/article/444622-can-you-absorb-magnesium-from-epsom-salt/
   http://fi.wikipedia.org/wiki/Magnesiumsulfaatti
   http://fitnessfirst.fi/epsom-suola-1kg.html

   Poista
 6. Minulla oli raskausaikana usein jalkalihakset tosi kipeät, kun aloin nukkumaan, etenkin jos olin lenkkeillyt tai muuten kävellyt paljon. Kuulin, että syy voi olla magnesiumin puutteesta. Sain kyllä jonkin verran magnesiumia raskausajan monivitamiinivalmisteesta. Kun tajusin kokeilla magnesiumöljyä, auttoi se heti, alle 10 min ja lihasten jomotus lakkasi. Tosi hyvä tuote, ostin tuotteen tosin Suomesta, joten hinta oli yli kolminkertainen... Olen kuullut, että voi auttaa myös lasten ns. kasvukipuihin.

  VastaaPoista
 7. Hei.
  Sain viikko sitten öljyn kotiini ja täytyy sanoa, että muutos vireystilassa on ollut suuri. Mahtava tuote. Olen kyllä magnesiumia syönyt vuosia, mutta ei ilmeisesti ole imeytynyt, koska nyt huomaan olossani niin suuren eron.

  Olen 34v. mies ja olen pitkään jo tuntenut itseni väsyneeksi ja seksikään ei ole aivan nuoruusvuosien veroisesti kiinnostanut. Nyt tunnen itseni parikymppiseksi ;) Tilasin samalla myös tuon metabolic maintenancen sinkin ja se taitaa olla paras sinkki jota olen ikinä syönyt. C- vitamiini siinä taitaa myös auttaa paljon.

  Olen syöny parivuotta pääasiassa kasviksia ja pähkinöitä ym. ja liikuin varmaan hieman liikaa ja se alkoi vaikuttaa yhtäkkiä seksihaluihin ja tunsin itseni väsyneeksi ja lihakseni oli kokoajan kipeät.... olisikohan ollut jo pitkään magnesimin puute, kun todellakin jo viikossa auttoi mielettömästi tämä öljy vireystilaani.

  Käytän myös tuota testo jack 100 päivittäin ja välillä myös maca velvettiä, onko tämä mielestäsi liikaa yhdistettynä tuohon sinkkiin? Otan myös nokkosenjuurijauhetta tabletteina päivittäin. Vaimoni mielestä olenkin hurahtanut näihin lisäravinteisiin, mutta onhan niistä hänellekin ollut hyötyä makuuhuoneenpuolella. ;)

  Kiitos hienoista sivuista.

  T: m34

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.