lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kesäksi Kuntoon Smoothie Resepti

Kesäksi kuntoon smoothie resepti. Halusin tehdä kurkkusmoothien, ja päätin tehdä siihen jotain erikoista...

Joten, aamulla kävin katsomassa ulkoa jos yöllä olisi tullut mahlaa.


Ja kyllä, suurinpiirtein jotain 2,5 dl mahlaa oli valunut viinipulloon vaikka lämpöä oli aamulla vain 4,4 astetta.

Tämä käykin loistavaksi smoothie reseptin nestepohjaksi.


Valmistusaika:
Noin 5 min


Smoothie reseptin vähäiset ainesosat:

Koivun mahlaa 2,5dl
Puolikas kurkku
Puolikas sitruuna kuorittuna
Ruokalusikka Mesimestarin pehmeä hunajaa

Teelusikka jokaisen naisen yhtä tärkeintä kauneudenhoitoainetta eli MSM jauhetta auttamaan kynsien sekä hiusten kasvussa ja terveydessä. Auttaa myös nivelien terveyteen, venymiskykyyn ja täten MSM auttaa palautumaan nopeammin treeneistä. Teinkin tästä arvostelun tuonne.


Loistava ja varsin simppeli smoothie resepti. Ihana hohtavan vihertävä ja mahlan toki voi korvata vedellä ja hunajaakan ei välttämättä tarvitse, mutta suosittelen sitä tuomaan ns. terveellistä makeutta.


Tälläisen smoothien voi vaikka tehdä kokonaisesta kurkusta ja sitruunasta ja juoda pikkuhiljaa pitkin päivää koska tälläinen smoothie säilyy hyvin jääkaapissa vaikka päiväkausia.

Molemmat kurkku sekä sitruuna onkin tunnettuja hyvinä painonpudottajina ja täten tässä onkin loistava smoothie resepti vatsarasvan vähentämiseen. Sitruuna nopeuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Suosittelenkin laittamaan sitruunaa aina juomaveden sekaan hieman, se on kuin taikapilleri mitä tulee laihdutukseen ja vatsarasvan vähentämiseen.

Ja jos sinulla on mahdollista, niin käy pistämässä mahlat valumaan näin kevään tullessa. Mahla on fantastinen smoothie reseptin nestepohja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.