tiistai 4. helmikuuta 2014

Motivaatio video joka saa päämääräsi kuntoon - Jätä masennuksen pimeä tyrmä taaksesi ja näe miten ihmisistä tehdään lampaita (+SHOKKIPALJASTUS TV:STÄ)

Harva ihminen jakaa parhaita juttuja joita he tietää. Ihmiset elää vähyys eli scarcity mentaliteetissa, viimeinen asia jota haluaisi olisi lisää kilpailua. Täten parhaita juttuja ei todellakaan jaeta eteenpäin.

Mutta on poikkeuksia, heitä jotka ovat jo itse saavuttaneet menestystä, jolloin he haluavat jakaa sitä eteenpäin muillekin, jotta muutkin saisivat nauttia tuloksista jotka muuntavat elämän kaikin puolin paremmaksi ja auttaa viemään muita kohti sitä unelma elämää. Mitä enemmän onnellisia ihmisiä maailmassa niin sitä parempi se on kaikille.

Tästä postauksesta opit mm. seuraavaa...

 • Luultavasti et ole eläessäsi nähnyt näin hyviä "motivointi videoita", harva uskaltaisi jakaa näitä eteenpäin koska monet tulevat järkyttymään TOTUUDESTA
 • Kuinka televisio eli Tell-lie-Vision on tehty ihmisille jotka epäonnistuivat elämässään
 • Opit nousemaan ylös pimeyden vankilasta ja masennuksesta, juuri kuten Bruce Wayne: Eeppinen Batman-elokuva suositus kaikille "vaikeille tapauksille" ja elämään masentuneille
 • Kuinka valtion ravintosuositukset ovat suurta trollausta jota ei kannata uskoa - "Lääkäri sanoo: Suolan vähentämisen suosittelusta pitäisi lentää vankilaan murhasta!"
 • Elämä menee vauhdilla ohi, etkä tiedä mitä menetät... Tiedätkö kuinka tunnistaa masennuslääkkeiden käyttäjän? Se on hyvä tietää, sillä näet niitä päivittäin...
 • Massat elävät TV:n ja yhteiskuntahypnoosin unessa - Elätkö sinäkin?
++ Paljon muuta. Työkaluja joilla saavutat menestystä, inspiroivia sitaatteja & videoita, suosituksia ja resursseja. Katsasta lopusta "The Daily Habit Of These Outrageously Successful People".

Kuten viime postauksessa lupailin, niin nyt tulee jatkoa tämän hetken parhaalle motivaatio videolle jota ei kannata jättää katsomatta.

Varmasti saa sinut ylös perseeltäsi ja matkalle ylöspäin elämässä, eikö?

Kutsun kaikkia lataamaan tämän ja edellisen postauksen videon puhelimeensa (esim. Mozillan DownloadHelper lisäosalla) josta voit laittaa nopean motivointi videon pyörimään jos väsyttää etkä jaksaisi lähteä salille. Tuon videon jälkeen sinulla pitäisi olla vaikeuksia olla lähtemättä salille, tai mihin tahansa aktiviteettiin.

PS. Alempana on vähintään yhtä hyviä, ehkä jopa vielä parempia videoita, älä missaa.

En usko että luet tätä, koska 90% ihmisistä ei lue ja se 10% joka lukee tämän ei todennäköisesti tee yhtikäs mitään – ÄLÄ LUE TÄTÄ


Jos haluat esim. laihtua ja luet laihdutus informaatiota, niin 90% ihmisistä ei edes jaksa lukea niitä artikkeleita, ja se 10% joka lukee niin siitäkin suurin osa jättää lukemisen kesken, tai lukee ja ajattelee silti vain negatiivisesti eikä usko siihen. Ja ne muutamat jotka edes yrittää laittaa sitä informaatiota käyttöönsä, niin niistäkin suurin osa lopettaa viimeistään viikon jälkeen.

Mutta onneksi on olemassa se eliitti edelläkävijöiden joukko, keskimäärin 0.1% jotka laittavat informaation käyttöönsä ja pysyttäytyy siinä. Heidän tulokset ovatkin mieltä räjäyttäviä. Nämä ihmiset ovat pian kirjaimellisesti täysin eri ihmisiä.

Suurin osa ihmisistä on laiskoja, harvalla on mielenkiintoa kehittyä mihinkään. On turvallinen parisuhde (ainakin toistaiseksi...), kaikki on OK. Mitäpä sitä kehittymään, voit nauttia ja ottaa kaupasta kokista ja croissantteja sekä irtokarkkia plus vehnäleipää.

Ainoa "luontainen" aktiviteetti on katsella iltaisin TV:tä, mitäpä tässä elämässä muutakaan olisi. Ei ole ideaakaan mitä muuta voisit olla saavuttamassa silläkin hetkellä kun katsot jokaisen mahdollisen TV-sarjan. Mindless entertainment, jonka on tarkoitus pitää sinut lampaana.

"most of the time when i am at someones house and they are watching television all i can say is that show was a crock of shit. just about everything on TV is crap and very non true to real life."

Televisio on ihmisille jotka epäonnistuivat elämässään. Tiesitkö tätä? Jos olisit elämässä villisti menestynyt, niin miksi viettäisit lauantai-illan TV:n ääressä syöden sipsejä? Tiedän etten saa paljoa ystäviä sanomalla kuinka TV on ihmisille jotka ovat epäonnistuneita elämässään. Mutta se on totta.

Hyvät elokuvat on toki poikkeus ja suosittelenkin niitä monissa postauksissa, elokuvat on usein taidetta, josta voi jopa oppia. Jopa mainstream leffat voivat olla taidetta, kuten esim. uusin Batman The Dark Knight Rises, josta voi ottaa metaforaa kuinka nousta ylös masennuksen tyrmästä – tai mistä tahansa tilanteesta johon olet itsesi saattanut. Moni ihminen pystyy samaistumaan kyseisen elokuvan "tyrmästä ylösnousemus" kohtaukseen, ja mitä se tarkoittaa omassa elämässä.

Batman elokuva ja tyrmästä nousu kohtaus inspiroi voimakkaalla tavalla "vaikeita tapauksia"


Erityisesti "vaikeat tapaukset" pystyvät samaistumaan voimakkaasti Bruce Waynen tyrmästä ylösnousemiseen. Jos et ole vaikea tapaus, niin et ehkä ymmärrä mitä sinun täytyy käydä läpi että nouset fyysisen ja henkisen tuhon sekä masennuksen partaalta. Kuinka sinun täytyy "katkaista köysi" ja jättää kuoleman pelko taaksesi. Jonka jälkeen ymmärrät, että pimeys ja pimeyden tyrmästä nouseminen voimisti sinut ylivertaiselle tasolle - samalla tavalla kuin elokuvan pahiskin oli pimeyden voimistamana ylivertainen.

Jos olet "vaikea tapaus", syvästi masentunut tai muuta sellaista, niin olet itseasiassa tilanteessa jonka kautta voit tulla "pimeyden" voimistamaksi. Kuten monet suuret johtajat, esim. JFK, Martin Luther King, Gandhi, Churchill, Mandela - nämä ihmiset jotka ovat sanoin kuvainnollisesti käyneet läpi pimeitä paikkoja (kuten masennuksen), osaavat samaistua ihmisiin suuremmalla empatialla - koska he ovat kokeneet sen, jonka myötä he osaavat suhtautua asioiden korjaamiseen eri tavalla kuin "normaalit" ihmiset jotka eivät ole ikinä kokeneet sitä pimeyttä. Erittäin osuva sitaatti juuri Batman elokuvasta...

"There is a prison in a more ancient part of the world, a pit where men are thrown to suffer and die. But sometimes a man rises from the darkness. Sometimes the pit sends something back."
- Voit ajatella tätä elokuvan sitaattia käänteisesti, ehkä olet lihava tai masentunut, mutta voit nousta pimeydestä ja näyttää koko maailmalle jotain uutta. Yleensä vasta karujen kokemuksien kautta ihmisistä tulee heidän paras versionsa (kuten kävi Batmanille) - jos taas olet koko elämäsi elänyt mukavuusalueella ilman mitään evolutionaarista painetta, niin silloin ihmisestä harvoin tulee mitään. Sitaatti kävi ihan yhtä hyvin tarinan pahikseen kuten myös itse Batmaniin, joka laittaa ajattelemaan...

Joten jos olet vaikea tapaus, niin pidä sitä siunauksena joka vie sinut parempaan paikkaan - VAHVEMPANA. Kenties katselet nyt Bruce Waynen tavoin pimeyden kellarista auringonsäteitä, katsellen elämää TV:stä/Internetistä, olet tuhottu, intohimosi on kadonnut, olet pohjien pohjalla, millään ei ole väliä, elämässä ei ole mitään, olet rikki, näet kirjaimellisesti elämäsi hajoavan palasiin...

Kuinka nousta tästä masentavasta pimeyden tyrmästä? Kuinka voimistaa itsensä tyhjyydestä? Mikä pitää sinut paikallaan? Löydät metaforan tälle kaikelle Batman The Dark Knight Rises elokuvasta. Patistankin ihmisiä katsomaan inspiroivia elokuvia.

Toki on paljon mainstream leffoja jotka ovat massoille dumbed down, mutta on poikkeuksia kuten kyseinen Batman leffa, Matrix, Inception, Fight Club jne, jotka eivät olet massoille dumbed down ja sen takia ne ovatkin vaikeasti ymmärrettäviä elokuvia ihmisille jotka ovat unessa. Muilta osin nykypäivän TV on täysin mindless entertainment, surkeasta todellisuudesta pakenemista.

Life is too short to watch TV.

Ihmiset EIVÄT EDES TIEDÄ MISTÄ HE JÄÄVÄT PAITSI... Herää. WAKE UP.


Kun olet hereillä niin et edes tarvitse mitään stimulaatiota jolla paeta epätietoiseen tilaan, johon on vain paettava koska elämä on niin tylsää. Epätietoiseen tilaan paetaan katsomalla TV:tä, syömällä mäkkärissä, selailemalle facebookia, juomalla lasinpesunestettä...

Mutta kun väsyttää ja mitäpä muutakaan voi tehdä illalla kuin maata sohvalla ja katsoa TV:tä? Jos väsyttää niin aseta itsellesi evolutionaarista painetta ja pian muutut väsyneestä ihmisestä sellaiseksi jota ei väsytä. Asettamalla itsellesi oikeanlaista "painetta" voit kirjaimellisesti muuttua ihmiseksi jota ei väsytä, tai mitä ikinä haluatkin.

Mutta tälläisiin ajatuksiin suurimman osan on vaikea edes samaistua. Helpompaa elää iltansa tyhmentävän Tell-lie-Vision boksin kanssa. Samalla uskoen kaiken jota sinulle tuputetaan, kuten valtamedian ravintosuosituksia lihan & suolan vähentämisestä (kuulostaa trollilta, mutta onkin vakava uutinen #facepalm) ja margariinin sekä rypsiöljyn ylistämistä. Mielipuolista vähärasvaisuuden puolesta puhumista ja rasvattoman maidon juontia, voit uskoa näihin jos haluat...

Näillä suosituksilla ihmisistä on tarkoitus tehdä tiedostamattomia zombeja. Ja suositusten tekijät eittämättä ovatkin jo zombeja, jotka eivät omaa mitään kriittisen ajattelun kykyä, muuta he eivät paasaa kuin ikivanhaa mutu-tietoa - ilman mitään todisteita.

Suolan vähentäminen on täysin väärää informaatiota. Monet asiantuntevat lääkärit sanookin, että suolan vähentämisen suosittelu on kriminaalista touhua, ja siitä pitäisi lentää vankilaan murhasta - koska suolan vähentäminen tappaa, varsinkin kesällä. Ja harmi kaikille heille jotka uskovat tuota suolan vähennys kusetusta. Vanhemmat suolaa välttelevät ihmiset tulevat kaatumaan massoittain kuoliaaksi kuumina kesäpäivinä, ja valtio suosittelee tätä... Pöytäsuolaa toki täytyykin vältellä, mutta ei ole mitään pelkoa käyttää paljon puhdistamatonta merisuolaa kuten Celtic Sea Salt, laadukasta himalajansuolaa tai kalaharin suolaa.

Lääkärin kommentti: "Tästä suosituksesta pitäisi joutua vankilaan, joissain maissa tälläisten suositusten tekijät olisi jopa TELOITETTU" - Kuinka paljon ihmisiä on "tapettu" tällä suolan vähentämisen suosituksella? Liian paljon... Ja nyt tämän lääkärin mielestä valtamedian suosituksilla aiheutetaan massoittain kuolemantuottamuksia.

Tämähän on absoluuttisen mielisairas vitsi, tätä voisi luulla aprilli-pilaksi... Professori: Suolaa ei pitäisi missään nimessä lisätä ruokaan - eikä missään vaiheessa sanottu että se oli vain vitsi, tässähän on nyt vaarana että joku otti tämän tosissaan. Hmmmm?

Sinulla on mahdollisuus tietää paremmin, jos vain pidät silmäsi avoinna.

Voit muuttaa elämäsi tuosta vain, kunhan et anna tekosyille valtaa


"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated." - Russell Warren

"Ei minusta ole siihen. Olen jo vanha ja menettänyt mahdollisuuteni." Tiesitkö että on olemassa ihmisiä jotka vasta 80 vuotiaana löysivät sen mitä he haluavat tehdä? On ihmisiä jotka ovat 80+ vuotiaana aloittaneet ja luoneet villisti menestyviä yrityksiä, opiskellut kieliä ja matkustanut ympäri maailmaa, oppinut soittamaan kitaraa ja esiintymään jne jne.

Voit muuttaa elämäsi missä tahansa pisteessä, koskaan ei ole liian myöhäistä.

“Whether you think you can, or you think you can't--you're right (because the evidence will validate it).” ― Henry Ford

Unohda omat tekosyysi siitä miksi vapaa-aika pitäisi viettää TV:n ja facebookin ääressä, ja nähdä elämäsi menevän ohi ja huomata itsesi tulevasi kokoajan tyhmemmäksi ja lihavammaksi sekä aina vaan elämään väsyneemmäksi ja massojen einestuotteisiin addiktoituneemmaksi, samalla kun muut elävät unelmaansa ja muuttuvat jatkuvasti paremmaksi – mennen ylöspäin elämässä.

Kerran kun olet ottanut "punaisen pillerin" -Matrix tyyliin, niin miten voisit jatkaa elämääsi yhteiskuntahypnoosissa, jossa elämäsi kaava kerrotaan Hollywood leffoissa- ja sarjoissa? Ja jos yrität nousta ylös tästä tyrmästä, niin matkalla tulet kokemaan paljon vastustusta kun muut yrittävät häpeämisellä pakottaa sinut ruotuusi – siihen auvoiseen yhteiskuntahypnoosiin jossa muutkin lampaat elämänsä viettävät.

Masentunut ja onneton koska seuraat yhteiskuntahypnoosia? Be the person you want to be


Näe myös seuraava lyhyt reilu minuutin video Elliott Hulselta: Kuinka aivopeset itseäsi? Mistä kaikesta saat vaikutuksia elämääsi? How Are You Brainwashing Yourself?

On syitä siihen miksi niin monet ihmiset ovat lihavia, masentuneita ja elämään kyllästyneitä, elämässä ei ole mitään päämäärää eikä suuntaa saati suurempaa visiota, harmaata arkea käyden töissä ja syöden aina sitä samaa ruokaa ilman mitään kunnollista syytä, viettäen illat TV:n ja facebookin ääressä hakemassa stimulaatiota tylsään elämään. Tässäkö se elämä on?

"Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it." - Ferris Bueller

Ei ihme, että jo miljoona suomalaista on SSRI-lääkkeillä ja ovat masentuneita, ei ihme että on pakko laittaa aivot entistä epätietoisempaan tilaan syömällä mäkkärissä, vetämällä fruktoosiähkyt, syöden sokeria/vehnää ja nopeuttaa sydämmensä pysähtymistä margariinilla. Paskasta elämästä on päästävä siihen epätietoiseen olotilaan, oli se nyt vaikka lasinpesunestettä juoden...

Yli miljoona suomalaista käyttää masennuslääkkeitä, joka tarkoittaa sitä, että näet jatkuvasti kadulla  kaupassa jne masennuslääkkeiden käyttäjiä. Käyttäjän tunnistaa helposti zombimaisista silmistä, joista ei näy mitään elämäniloa. Heistä voi jopa tulla mieleen, että onko ne edes elossa? Onko tämä ihminen zombi? Wake up... Jos viiden miljoonan ihmisen kansasta miljoona on masennuslääkkeillä, niin kohta se elokuva jossa kaikki ihmiset oli tunteet estävällä lääkityksellä, tulee toteen.

"You can see if someone still has their dreams by looking into their eyes."

Harva tietää mitä he menettävät... Harvalla ihmisellä on tietoakaan siitä minkälaista olotilaa ja suorituskykyä he pystyisivät maistamaan kun söisivät laadukasta ruokaa ja joisivat modernin ajan suurmenestyjien hittijuomaa, jonka ainekset on helposti saatavilla joka kotiin/työpaikalle. Tuosta vain voit "kääntää" aivot jälleen päälle, ja pian unohtaa masennuslääkkeet.

Kuten jo uumoilin aiemmin täällä, niin vihdoin tämä tajuttiin jo mainstream-mediassakin: 80 grammaa voita kahvin sekaan – uskomaton superjuoma laihduttaa ja piristää?

Mutta ei, monilla ihmisillä on vieläkin uskomus, että kahvi on epäterveellistä (jos näin uskoo ja SILTI juo sitä, niin se on jo suuri elämässä epäonnistumisen merkki), ja epäterveelliseen kahviinko lisättäisiin kahta "tappavaa kovaa rasvaa", siis medioiden sadunkertojien mukaan tappavaa... Kuka helvetti nyt laittaisi "tappavaa voita" kahviin, lampaat sanoo, älyämättä että se on tuhansia vuosia vanha tapa. "Huh, hitto mitä idiootteja, mediassahan asiantuntijat just kertoi kuinka voi (ja suola!) on tappavaa, ei hyvää päivää... Voita kahviin?"

Mutta kannattaakin olla tässä lampaiden yhteiskunnassa vähän hullu, ja olla suuntaa näyttävä edelläkävijä, jonka jälkeen ne lampaatkiin alkavat seuraamaan. Ja ennen pitkää kaikille valaistuu totuudet valtamedian suurimmista kusetuksista.

Kerran vielä, lukekaa VALTIO ON KANSAN VIHOLLINEN ja ehkä tekin nauratte valtion mielisairaille, jopa trollaaville ravintosuosituksille. Voiko joku ottaa valtion ravintosuosituksia tosissaan? Niiden tarkoitushan on pääasiassa tukea teollisuutta, se mitä niitä seuraaville ihmisille käy on toissijaista. Fuck the yes-man society and walk the narrow road.

Jos haluat menestyä niin hanki samankaltaisia ihmisiä ympärillesi, ihmisiä joilla on samankaltaiset tavoitteet


Kun luot suhteita ihmisten kanssa joilla on samanlaiset tavoitteet, niin helpotat urakkaasi. Mieti kuinka kun hevoskärriin lisää toisen hevosen, niin vetovoima ei tuplaannu, vaan kolminkertaistuu. Sama tapahtuu kun hengailet oikeanlaisessa seurassa.

“You are the average of the five people you spend the most time with.” ― Jim Rohn

Sinä olet viiden lähimmän ystäväsi keskiarvo. Se paljon tienaat, minkälainen keho sinulla on, oletko positiivinen vai negatiivinen – kaikki riippuu tuosta. Jos hengailet päivät miljoonäärien kanssa niin todennäköisesti itsekin olet sellainen, jos hengailet työttömien kanssa niin lienet itsekin sellainen. Jos hengailet TV:tä katselevien sipsimahojen kanssa niin tiedät millainen olet itsekin. Jos hengailet salilla käyvien edelläkävijöiden kanssa niin todennäköisesti tulet itsekin olemaan sellainen.

Tietysti et aloittajana tuosta vaan pääse hengailemaan miljonäärien pariin jos haluat miljonääriksi. Mutta pelkästään se, että teet mastermind-ryhmän ihmisten kanssa jotka haluavat tulla miljonääreiksi – auttaa dramaattisesti. Sama esim. laihdutuksen ja unelmakropan saavuttamisen suhteen - hakeudu samaa haluavien ihmisten pariin ja huomaat kuinka esim. viiden samanhenkisen ihmisen kanssa "vetovoimasi" ei ole vain viisinkertainen - vaan jopa 20 kertainen. Jos haluat motivoida ihmisiä tähän ja perustaa kanssasi "salaseura ryhmän", niin jaa vaikka tämä postaus eteenpäin ystäväpiirillesi.

Ja kyllä, tämä tarkoittaa sitä että sinun saattaa täytyä vaihtaa lähipiiriäsi, mikäli siis et ole tyytyväinen siihen. Jos hengaat päivät masentuneiden työttömien kanssa joiden ainoa harrastus on TV:n katselu, niin jotain on muutettava - paitsi jos todella haluat omalta elämältäsi juuri sitä.

"If you keep on doing what you've always done, you'll keep on getting what you've always got. Nothing changes if nothing changes."

Toisaalla mennään ylöspäin elämässä... Kuva:  My philosophy for a happy life (video)

Kun tiputat TV:n katselun, liiallisen facebook stimulaatio selaamisen ja muut turhat aktiviteetit, niin sinulla on vihdoin aikaa aloittaa oma transformaatio prosessisi. Urheilu, kuntosalilla käynti, voimaharjoittelu – jota kaikkien tulisi tehdä – ja siihen liittyvä syönti vie paljon aikaa. Jos heität TV:n ikkunasta niin sinulla on vihdoin aikaa (mihin tahansa - kuten vaikka seksin harrastamiseen, hitto, sinulla on aikaa vaikka opiskella kuinka harrastaa parempaa seksiä).

Sen jälkeen on myös aikaa harrastaa meditointia ja muuntatua sen kautta lähes eri ihmiseksi, tällä yhdellä hakkeroinnilla voit muuttua melkein kuin rokkitähdeksi – ja ei ole yllätys, että lähes kaikki rokkitähdet (ja maailman rikkaimmat ihmiset) meditoivatkin.

The Daily Habit Of These Outrageously Successful People

If You're Too Busy to Meditate, Read This - "Meditation makes you more productive. How? By increasing your capacity to resist distracting urges. Research shows that an ability to resist urges will improve your relationships, increase your dependability, and raise your performance. If you can resist your urges, you can make better, more thoughtful decisions."

- Eli meditointi auttaa jopa vastustamaan halua ostaa kaupasta croisantteja, karkkia, sipsejä yms. Kun olet vihdoin hereillä niin alat tekemään parempia päätöksiä ja tiedät mitä oikeasti haluat, etkä hae vain stimulaatiotuotteita joilla pääsisit pakenemaan epätietoisuuteen. Kun kerran olet maistanut "hereillä oloa", niin et koskaan halua takaisin siihen epätietoisuuden uneen, jossa lähes kaikki elää.

Meditoinnin hieno puoli on siinä, että lähes kukaan ei tee sitä - paitsi ne rokkitähdet ja miljonäärit, jotka osittain ovat sen takia mitä ovatkin. Tuosta vain voit meditoida 20 minuuttia, ja tehdä hyvänolon tunteita TYHJÄSTÄ - ilmaiseksi. Harva tajuaa miten arvokas työkalu tämä on, ja kuinka paljon se voi vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin - jopa seksin laatuun.

"The thing about a 'comfort zone' is that it sounds, well, too comfortable. I call it a COMFORT PIT, because a pit is somewhere you want to get out of as fast as possible." - Bear Grylls

Mutta moni ihminen on sillä kuuluisalla mukavuusalueella, jossa ei tarvitse tehdä mitään. Monet ihmiset jäävät mukavuusalueelle vuosiksi, jolloin monet tavat ja tottumukset ovat jääneet taakse, ja sitä on vaikea enää muuttaa. Pitäisikin pyrkiä joka päivä pois mukavuusalueeltaan, se on ainoa tapa mennä eteenpäin.

"This is exactly my problem. I have all sorts of aspirations but it's so comfortable to be at home, have a nice warm bed, good food, video games, Internet. But does this lead to contentment? happiness? Hell no. It's boring. Yet, going out to do something big is a pain in the ass too because you have so much basic needs type comfort and we humans are lazy creatures. We humans have a big weakness and it's this inner resentment to anything that is outside your comfort zone. If you want to do anything in life you have to push yourself and whenever I have pushed myself it lead to GREAT things. Whenever you decide to break out of your routine a new world unfolds at your feet that your small human mind could have never predicted. This could be anything, travel, going new places, meeting new people but it can't happen inside your four walls."

-The Only Reason to Run (Hulsen videon kommenteista)

Suuri osa ihmisistä nyökkää näille jutuille, mutta harva todellisuudessa tekee mitään. Eikö se olekin outoa?

Rantakuntoon 2014? Kuva: Yeah, She Squats

Näinkö rantakuntoon? Hyvää juttua kuinka saada kurvit.

Elämä on valintoja...

Ylöspäin elämässä -resursseja (+Ystävänpäivä vinkki: Älä anna hänelle kallista lahjaa)


Ystävänpäivä lähestyy ja vielä ehtii hankkia uniikkeja lahjoja. Lukuisat viisaat naiset uskaltavat antaa poikkeuksellisia neuvoja, kuten että älä vain osta kallista lahjaa naiselle esim. juuri ystävänpäivänä.

Tämä on totta. Olet paljon romanttisempi kun ostat jotain pientä simppeliä ja halpaa. Käytännöllistä.

Viimeisessä iHerb tilauspaketissani onkin monta hyvää tuotetta jotka menisivät loistavana ystävänpäivälahjana, kenelle tahansa.

On mielenkiintoisia tai jopa seksikkäitä suklaalevyjä, seksikäs ruusun tuoksuinen saippuapalanen, loistavan makuista uniikkia teetä.

Voit tiputtaa pakkauksesta pari kosmetiikka tuotetta ja tilata sen $8 DHL rahdilla, jolloin se on on yhä mahdollisesti verovapaa ja on myös kotiovellasi jo kolmessa päivässä. Paketissa olevasta jojobaöljystä voit lukea lisää.

Sinun pitäisi klikata tästä jos haluat nähdä tuon tilauspaketin.

Katsasta loistavia lahjavaihtoehtoja mm. iHerbin kattavasta suklaalevy valikoimasta, mm. Chocolove ja Alter Eco ovat hyviä brändejä. Huippulaadukkaita all natural saippuapaloja, aina seksikäs valinta. Maksaa vain pari euroa! Älä unohda myöskään hyväntuoksuista Coconut & Papaya saippuaa.

Harva on intohimoinen teenjuoja, ja se ei yllätä, sillä kaupoissa on vain tylsiä teemakuja. Todellisuudessa päivittäinen teen juonti voisi olla yksi parhaista asioista joita voisit terveytesi hyväksi tehdä. Harva on intohimoinen teen juoja jos juo tylsän makuista mustaa teetä, tai vihreää teetä... Sen sijaan hanki Yogi teetä (saa myös Suomesta), monenmakuista Tulsi teetä, todella herkullista Hibiscus teetä yms, iHerbin tarjonnassa on rajattomat mahdollisuudet.

Intohimoiseksi teenjuojaksi on helppo tulla, varsinkin juomalla jotain niin herkullista kuten Egyptian Licorice Mint -teetä (samankaltaista saa myös Suomesta). Patoutuneinkin teen vihaaja sanoo kuinka "tämä on todella hyvää, huh huh" ja kyselee perään että mistä tätä saa. Nämä ovat myös loistavia parin euron simppeleitä & käytännöllisiä lahjoja.

Seksikkään tuoksuiset luomuhuulirasvat ovat myös loistava vaihtoehto lahjaksi - ja nämä ovat ILMAISIA jos et ole koskaan tilannut niitä, normaalisti $0.85 eli jotain 50centtiä kappale. Nämä kaikki ovat tarjolla myös iHerbin ilmaistuote kategoriassa.

Ystävänpäivän ravintolassa syönti kestää vain sen lyhyen ajan ja saatte sillä kerran vatsan täyteen, ja se on unohdettu. Näillä taas saa pitkäaikaista muistikuvaa. Yksi saippuapalanen kestää potentiaalisesti jopa puolivuotta, ja sinut muistetaan joka kerta kun sitä käytetään, ja se aito tuoksu... Ahh.

Kun annat halvan, simppelin ja käytännöllisen lahjan, kuten edellämainittuja (tai monta edellistä yhdessä)... Niin olet naisten keskeisissä jutteluissa heti "hän on niin romanttinen". Ravintolaillalliset ovat kivoja mutta unohtuu nopeasti, eikä jätä mitään pysyvää lahjatunnetta.

Näet lisää vaihtoehtoja tarjonnasta klikkaamalla itsesi iHerb Suositukset -sivulle.

Elastinen on hyvä esimerkki ihmisestä joka menee ylöspäin elämässä...


Uusimmassa Fit-lehdessä oli hyvä artikkeli Elastisesta: kuinka hän oli arka hintelä poika ja kuinka siitä voi muuntautua syömällä laadukasta lihaa ja superfoodeja. Nykyisin Elastinen onkin superfood hihhuli (joka on siis hyvä asia), superfoodien puolestapuhuja ja pakuriteen juoja sekä tietenkin syö laadukasta (oletettavasti grass-fed) lihaa - Huippukuntoinen Elastinen paljastaa: "Näin saat samanlaisen kropan".

Jos olet intohimoinen salillakävijä, niin harkitse grass-fed heraproteiinin käyttämistä, kuten suuret kehonrakentajat ovat jo siirtyneet ekslusiivisesti vain siihen (ei yllätä minua).

Siinä onkin hyvä resepti loistavan revityn kropan hankkimiseen. Onhan se itsestään selvää jo päältä päin, että tämä mies on superfoodeilla ja laadukkalla lihalla eikä millään valtion ravintosuosituksilla / mäkkisafkalla.

Näet Fit-lehden Elastinen -artikkelista esimakua Elastisen FB-sivulta.

Mikäli olet kiinnostunut ravinto & treenailu asioista niin Fit-lehden tilaaminen ja lukeminen voi viedä sinua kohti unelmakroppaasi. Tällä hetkellä olevalla tarjouksella voit saada lehdet nyt ~3,6 euroa kappale. Tämän tarjouksen myötä saat myös mineerali meikkisetin ja CityShoppari -kortin kaupan päälle (molempien yht. arvo 66.9e).

Saat tarjouksen jos et ole tilannut lehteä viimeiseen kuuten kuukauteen. Kannattaa toimia nopeasti koska tämä tarjous on väliaikainen. Tämän lehden jutut ovat suunnattu pääasiassa naisille, mutta miehetkin voivat hyötyä siitä.

Tilaa lehti vaikka tyttökavereille lahjana, ainakin heille joiden pitäisi laihtua tai ajatella terveyttä - lehti toimii hyvänä vipuvartena juuri siihen. Klikkaa itsesi tarjoussivulle tästä.

Tämän kerran resurssi on pakko nähdä


Valtion ravintosuositus-uskovaiset järkyttyisivät tästä videosta...

Eat More Fat? -- Amazing Results

Loistava video rasvan syönnin maagisistä hyödyistä. Jaa tuo video kaikille tutuille. Jotain aivan järkyttävää, että samaan aikaan Suomen valtio painaa kasvisöljy-teollisuuden agendaa suosituksillaan.

Kananmuniakaan ei saa syödä suositusten mukaisesti, korkeintaan ehkä puolikkaan munan viikossa? Hetkinen... Itseasiassa syö vaikka jopa kymmenen keltuaista päivässä** niin saatat elää pidempään, saathan kananmunista hyvää kolesterolia joka tutkitusti nostaa elinikää, mitä korkeampi kolesteroli sitä terveempi ja pidempi elämä - tutkimukset ovat kiistattomia:

New Study: Women With Higher Cholesterol Live Longer
The Benefits of High Cholesterol - "How is it possible that high cholesterol is harmful to the artery walls and causes fatal coronary heart disease, the commonest cause of death, if those whose cholesterol is the highest, live longer than those whose cholesterol is low? To the public and the scientific community I say, "Wake up!""
The Cholesterol Myths that May be Harming Your Health

Löydät varmasti informaatiota tästä myös Suomen kielellä.

(**Tärkeä muistutus: Kananmunista tulee pitää VÄHINTÄÄN 1pv/vko taukoa, sillä muuten saatat kohdata kananmuna allergian. Kananmunat ovat hyvin allergisoiva ruoka-aines, täydellinen taukopäivä on paikallaan vähintään kerran viikossa. Yhdistä tauko vaikka paastopäivään.)

Puhumattakaan margariinin suosittelusta. Ollaan pari vuotta jäljessä siitä mitä muualla maailmassa on jo tajuttu, muu maailmaa alkaa jo heräämään ja täällä ollaan vielä unessa:
Butter consumption up as margarine health hoax finally collapses

Mainstream mediakin alkaa jo huomata tämän muualla maailmassa: At last, the truth: Butter is GOOD for you - and margarine is chemical gunk - We have been conned into believing margarine was better for us than butter

Maailmalla margariini huijaus on vihdoin paljastunut! Mutta ei meillä, meillä zombi-ravintosuosittelijat ovat... Zombeja? Aivot ei ole päällä ja sydänkin taitaa olla pakahtumassa margariiniin. Voi itseasiassa estää sydäntauteja, ja margariini taasen pysäyttää sydämen. Syö vain kasvismargariinia, valtio sanoo. Tehtaasta tuleva kemiallinen kenkälankki on parempaa kuin lehmistä tuleva luontainen ruoka. Eikö vain? Zombin ajatusmaailmassa tästä ei ole kysymysmerkkiäkään?

Miten valtio on pystynyt vakuuttamaan edes yhtä ihmistä näillä jutuilla? Haluaisin nähdä kun valtion ravinto zombi-margariini aivot lukisivat tämän postauksen (ja myös tämän) - luultavasti margariinilla tukittu pumppu pysähtyisi siihen järkytykseen.

Todellakin: Ruokapyramidi tulisi kääntää päälaelleen (+Vähärasvaiset tuotteet ja proteiinihuijaus)

Muistutan kaikkia jälleen kerran yhdestä ilmaisesta ja äärettömän voimakkaasta työkalusta, eli paastoamisesta. Pätkäpaastoa Bulletproof kahvin voimalla ja tulet ylläpitämään loistavan suorituskyvyn ja laihdut automaattisesti + pysyt ikäistäsi nuorempana - paras anti-aging strategia, ja se on täysin ILMAISTA.

Toistan: Suuri osa ihmisistä nyökkää näille jutuille, mutta harva todellisuudessa tekee mitään. Eikö se olekin outoa? Oletko sinäkin yksi niistä joka opiskelee tälläisiä asioita muttei ikinä tee mitään? Juuri sinä voit kuulua siihen edelläkävijöiden joukkoon joka tekee muutakin kuin vain pientä "puuhastelua", voit todenteolla tehdä jotain suurta - jos vain teet sen.

Kutsun kaikkia laittamaan näitä juttuja kokeiluun. Nauttikaa videoista ja palatkaa niihin kun on tarvetta.

Until next time.

11 kommenttia:

 1. “Poor people have big TV's. Rich people have big libraries.”

  ― Jim Rohn

  Tähän osuva sanoma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava sitaatti, kiitos jaosta!

   Lisää..

   “Successful people have libraries. The rest have big screen TVs.” - Jim Rohn

   “Success is nothing more than a few simple disciplines, practiced every day.” - Jim Rohn

   Lisää Jim Rohnin quoteja, näitä kannattaa katsella päivittäin:
   http://www.goodreads.com/author/quotes/657773.Jim_Rohn

   Poista
 2. Haluaisitko selventää mitä Elliot Hulse yrittää tuossa videossa viestittää missä hän riehuu sängyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut varmaan Hulsen videosta Brain Slave NO MORE!
   http://www.youtube.com/watch?v=cHFYEQRnQew

   Kokeile sitä.

   Kuten joku suomalainen kommentoi videossa:
   "To all who think this is absolutely insane, I suggest you to try this kind of behaviour. Especially, if you're experiencing severe anxiety or long term depression. This really might help you to start recovering."

   Päästä irti omasta self-imagesta, ilmaise itseäsi, ihmiset on neuroottisesti lukittuja (neurotic holding patterns) - se mitä Hulse tekee videossa vapauttaa sinut irti kaikesta siitä "paskasta" jota pidät olkapäilläsi ja lihaksissasi, ja sen kautta löydät sen oman "paremman versiosi" joka on avoimempi, ei niin hermostunut ja masentunut.

   Lisää aiheesta.

   Neurotic Holding Patterns (tight belly problem)
   http://www.youtube.com/watch?v=FtJgRTX9nXs

   Truth About Deep Breathing
   http://www.youtube.com/watch?v=biFfR2sZGvA

   Poista
  2. Lisäksi Hulsen lyhyt video aiheesta:

   Fear of public speaking or in front of others

   http://www.youtube.com/watch?v=m2MSC8G_f50

   (tee videon liike perässä jos haluat irtaantua neurotic holding patterneista)

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta! Selvensi asiaa mukavasti. Vaikka itse sanoisin tuohon, että kohtuus kaikessa.

  VastaaPoista
 4. How Depression Makes You Stronger

  https://www.youtube.com/watch?v=wgpvi83CXjY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä artikkeli masennuslääkkeistä:

   http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/01/16/dr-brogan-on-depression.aspx

   Ennen kuin rupeat napsimaan masennuslääkkeitä, selvitä onko sinulla ravinnepuutoksia - masennuksesi todennäköisesti johtuu niistä, ei suinkaan aivojen kemiallisesta epätasapainosta, sinulla ei ole masennuslääkkeiden puutosta.

   Artikkelin kommenteistakin löytyy viisautta:

   "Well, I just "liked" all the people who had been marked-down for agreeing with Dr Brogan about the dangers of antidepressants. She made it quite clear that a "chemical imbalance" is rarely the culprit, so why add chemicals to an already troubled system? Particularly if you are not replacing those that are deficient? And for all you who marked-down the anti-anti-depressant crowd, I wonder if, when you have a headache, you believe yourself to have an aspirin deficiency? So, if you're depressed, you have an anti-depressant deficiency? I'm quite sure Big Pharma would LOVE for you to believe that! I've been posting here for years and I've said this many times: ANY doctor who prescribes such meds BEFORE running a thorough blood screening for nutritional deficiencies and then correcting them - IS A TOTAL QUACK!

   Yeah, I know, that essentially means ALL OF THEM. Or at least a high nineties percentile. Thanks Big Pharma for so corrupting the Hippocratic Oath, it's not recognizable as the original document any more. First, do no harm...to the stockholders."

   Poista
 5. Lisää hyviä motivaatio videoita.

  Best of "Yo Elliott" Remixes
  https://www.youtube.com/playlist?list=PL8-D9KeyZL85ROMvIy-RFvHu8NaDx7QQG

  VastaaPoista
 6. Internetistä löytyy oikeata kultaa, jos vain sattuu törmäämään sellaiseen.

  Tässä oikeata kultaa motivointi aiheesta, kaikkien kannattaisi lukea tämä:

  http://www.reddit.com/r/getdisciplined/comments/1q96b5/i_just_dont_care_about_myself/cdah4af?context=3

  Pistä info käyttöön, ja ajan myötä tulet näkemään, että tuo tieto oli kultaakin arvokkaampaa.

  VastaaPoista
 7. Suosittelen lämpimästi myös Lego-elokuvaa. Taisin olla ainoa aikuinen leffateatterissa joka hihitteli ja pyöritteli päätään ihmetellen onko tämä muka lapsille tarkoitettu. Sen verran täpäkkää sanomaa siinä oli.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.