maanantai 13. tammikuuta 2014

Aseta evolutionaarista painetta itsellesi - Kuinka vihdoin onnistua tavotteissasi ja MENESTYÄ

Olipa kerran ihminen jolle epäonnistumisen tunne oli tuttu. Ei vaan jaksa, väsyttää... Ei ole aikaa, on työ, on lapset ja kaupassa käynti, harrastukset ja ystävät...

Se olo, kun tuntee olonsa hikoilevaksi siaksi, jonka peilikuva ällöttää. Ylipainoa on monta kymmentä kiloa, elämänilo on alhainen. Ei tunne itseään halutuksi miesten tai naisten silmissä. Kadulla kävellessä kuulen kun hoikan vanhemman lapset kysyy miks toi on niin iso ja osoittaa minua.

Se olo, kun en vain pysty kiertämään kaupan karkkiosastoa saati vastustaa paistopisteen tuoreiden paistosten tuoksuja. Vaikka lupasin aloittaa terveemmän elämän ja päästä kohti unelmakroppaani, kesäkuntoon oli haaveissa päästä, olihan minulla aikaa se 6 kuukautta... Mutta sorruin jo heti vaikka vasta 1 viikko vuodesta on kulunut, en jaksa tätä. Salillakin olen käynyt pari kertaa ja se ei taida olla minulle, sillä kehoni on niin sairaan kipeä sen johdosta. Kuka hullu rääkkäisi itseään tuolla tavalla?

Niin... Nämä tuntemukset ovat tuttuja itse kullekin. Tämän takia saleilla on aina tunkua vuoden alusta, mutta vain parin viikon ajan, jolloin ihmisten mielenvoima loppuu. Tässä tilanteessa on jokainen meistä ollut.

Miten tästä tilanteesta voi lähteä etsimään sitä oikeaa tietä, onnistumisen ja menestyksen tietä? Joka samalla pätee onnistumiseen ja menestykseen kaikilla elämän osa-alueilla?

Tästä artikkelista opit mm.

  •  Kuinka asettamalla itsellesi evolutionaarista painetta on paras tapa menestyä
  •  Sinun aivosi ei halua sinun menestyvän - "Aivosi haluaa vain naida..."
  •  Kukkarosi on voimakkain ase matkalla menestykseen - Käytätkö vielä tätä yleistä lisäravinnetta? - "Järkyttävää!"
  •  Parhaat ylöspäin elämässä lisäravinteet ja paikat mistä hankkia niitä
  •  "Resursseja" joista tietäminen voi muuntaa koko elämäsi ja varsinkin terveytesi
++Huikeita juttuja joiden avulla 2014 vuodesta tulee (toistaiseksi) paras vuosi ikinä!Aseta evolutionaarista painetta itsellesi


Ainoa motivaatio video jonka tarvitset vuodelle 2014. Videossa esitetään hyvin se idea kuinka tärkeää on niin sanotusti asettaa "evolutionaarista painetta" itsellesi.Jos tämä ei saa sinua nousemaan ylös perseeltäsi, niin....

Seuraavassa postauksessa tulee vielä parempi ja jopa EEPPINEN motivointi video, jonka katsomisen jälkeen et pysty olemaan menemättä salille tai olla lopettamatta sängyssä torkkumista ja luuserointia, ei kuitenkaan liikaa makeaa mahan täydeltä tällä kertaa. Joten kutsun sinut tilaamaan ilmaisen email päivityksen niin et missaa seuraavaa postausta, löydät sen vähän ylempänä oikealta ------>

Sinun aivosi ei halua sinun menestyvän


Harva ihminen haluaa menestyä. Sinun aivosi ei halua sinun menestyvän. Tämä täytyy ymmärtää.

Tiesitkö että "kilpailet" vain 3% kanssa? Eräs kauppaketju tarjosi kaikille työntekijöilleen ilmaisia kursseja joissa voit kehittyä seuraavalle asteelle ja päästä esim. esimieheksi ja tämän myötä kivuta aina korkeammaksi yhtiössä. Tämä kaikki tarjottiin ILMAISEKSI. Arvaapa kuinka paljon näitä normaaleja duunareita kiinnosti tämä ylöspäin elämässä mahdollisuus? Juurikin tuo 3% edes haki noille kursseille.

Tuosta esimerkistä näkee että ihmiset ovat luonteeltaan laiskoja. Sinun aivosi ei välitä paskaakaan pikku tavoitteistasi ja unelmistasi. Sinun aivosi haluaa vain jatkaa dna:tasi ja saada ruokaa suuhun, thats it. Sitä ei kiinnosta paskaakaan unelmasi. Aivosi haluaa vain naida ja saada vatsan täyteen ruokaa.

Sen takia sinun täytyy itse asettaa evolutionaarista painetta itsellesi, niin sanotusti "hustlata".

Kun päivittäin asetat itsellesi evolutionaarista painetta, niin tulet pikkuhiljaa onnistumaan siinä mitä ikinä tavoitteletkin. Menestys ja onnistuminen ei tule mistään yhdestä isosta jutusta jota teet (esimerkkinä kuukauden ajan ateriankorvikkeilla nääntyminen), vaan se tulee pienistä asioista joita teet päivittäin.

Menestyminen on hiljaista. Pieniä asioita jota teet päivittäin. Tee näin niin saavutat tavoitteesi, halusitpa mitä tahansa esim. unelmakropan kesäksi, enemmän rahaa, paremman terveyden ja olotilan, parempia suhteita tai mitä tahansa...

Ymmärtääksesi aihetta paremmin - Ilman työtä rikkaaksi lihaskimpuksi? Ehkä tulevaisuudessa, mutta sitä ennen...


Ketään meistä ei (vielä) voi geneettisesti modifioida lihaskimpuksi, rikkaaksi, saati täydellisen onnelliseksi. Joten valitettavasti sinun täytyy tehdä työtä sen eteen, ns. "hustlata".
Hustle: "To do things to get closer to the point you want to get."

(Sanaan hustlata, hustle ei tarvitse identifoitua. Ymmärtääksesi sen paremmin lue The 50th Law kirja. Hustlata sana tarkoittaa käytännössä kovaa työskentelyä.)

Jos et ymmärrä tämän tärkeyttä, niin lue The 50th Law, josta opit eläväsi paratiisissa ja olet unelmatilanteessa... Suomi on köyhän paratiisi (jos muuta väität et luultavasti ole nähnyt oikeaa köyhyyttä). Suomessa asiat ovat hyvin joka on tietenkin hieno juttu, mutta se luo yllättävän ongelman: Täällä sinulla ei ole automaattisesti mitään evolutionaarista painetta ns. hustlata itsestäsi parempi. Joten se paine on asetettava itse.

The 50th Law on yksi Elliott Hulsen suosituksista hänen kirjasuositus videossaan Train Your Brain First - ota tästä uudenvuodenlupaus, "aivopese" itsesi huippukirjoilla. "Leaders are always readers".

Lue myös George Leonardin kirja Mastery: The Keys to Success and Long-Term Fulfillment josta opit mitä menestys (missä tahansa) vaatii. Opit ns. long term habit implementation strategian tästä kirjasta, ja mm. kuinka olla voittaja/menestyjä pitkällä aikavälillä, ja kuinka valtavirran anti-menestys asenteet eivät pysty koskettamaan saati vaikuttamaan sinuun. Opit nauttimaan ja arvostamaan sitä (esim. salilla käynnin) prosessia - etkä lopputulosta.

Jos sinulla on suvantovaihe elämässä, oli se työn, liikunnan tai minkä tahansa suhteen, niin opit tästä kirjasta kuinka ratsastaa pois tästä suvannosta.

Mastery on ehdottomasti parhaita kirjasuosituksia kaikille jotka haluavat liikkua ylöspäin elämässä, saada mahtavia tuloksia elämäänsä ja lopulta rakentaa itselleen mahtavan elämän. Check it out.

Leffoista katso Kick-Ass ja 2 josta motivoidut tekemään sitä mitä haluat, tekemään jotain merkityksellistä, ja pääset ymmärrykseen että vain tekemällä sen voit tehdä sen. Motivoivia leffoja.

Katso Inception ja saatat huomata missä LIMBOSSA olet. Parhaimmat menestyjät suosittelevat katsomaan Inceptionin aina silloin tällöin, jotta pysyt paremmin ns. hereillä etkä vajoa "limboon" (selitys alempana). Jos et ole vielä nähnyt tätä leffaa niin tee se ensimmäiseksi. Oikea herätys voi tapahtua. Sama Matrixin suhteen, kun kerran olet ottanut "punaisen pillerin" niin et voi enää palata vanhaan, kun olet nähnyt mitä maailma voi tarjota. Nämä 2 elokuvaa tulisi nähdä väh. vuosittain.

Limbo: "Tiedostomaton tila jossa toistat päivittäisiä rutiineja jotka eivät vie mihinkään. Ei tavoitteita elämässä."

Mutta kun kaikki tämä on niin vaikeaa...? Lopeta pelkääminen. Jos tärähtelet yökerhon nurkassa tai vaikkapa kadulla kävellessä, tai olet esim. aloitteleva laulaja ja jännittää, tai jännittää edes lähteä kuntosalille, niin ala hengittämään "palleihisi", kuten tämä nainen tässä videossa.

Paras tapa asettaa evolutionaarista painetta itsellesi on tehdä niinkin simppeliä juttua kuin maastavetoa _OIKEALLA TEKNIIKALLA_ kerran viikossa. Kehittää koko lihasjärjestelmääsi, ja tätä kun teet kuukausia ja vuosia eteenpäin... Niin sinusta ei tule sellaista kyyryssä kävelevää mummoa / pappaa, joita varmasti näet päivittäin.

Omaa lihasjärjestelmää ja ryhtiä kannattaa kehittää, tai olet tuossa tilanteessa kun ikäännyt. Elliott Hulse jaksaakin videoissaan aina muistuttaa ryhdistä (posture), ja sen tärkeydestä koko energiasysteemillesi.

Valitse helppo tie jos haluat tulla heikoksi - Kenties paras neuvo menestykseen: Ole polarisoiva leijona ja hanki vihaajakunta lampaista


Elämä on vaikeita ja helppoja valintoja... Ja joka kerta kun valitset helpon tien niin se tekee sinut heikommaksi. Kunnioita sitä että se on vaikeaa, jos se ei olisi vaikeaa niin joka ikisellä ihmisellä olisi se asia jota haluat, ja se menettäisi merkityksen. Se fakta, että se on vaikeaa tekee siitä sen arvoisen. Eli joka kerta kun elämä on vaikeaa niin sinun pitäisi itseasiassa olla kiitollinen siitä.

Matkalla kohti onnistumisia ja menestymistä tulet kokemaan paljon vastustusta, tulet jopa saamaan paljon vihaajia. Mutta tämä on hyvä asia. Menestyjän tunnistaa juuri siitä, että hänellä on suuri vihaajakunta. Jopa menestyjillä, joilla ei ole mitään syytä olla vihaajia - on paljon vihaajia. Urheilumaailmasta otetaan vaikka esimerkkeinä Teemu Selänne ja Kimi Räikkönen. Molemmat äärettömän menestyneitä, jopa legendoja siinä mitä he tekevät, ja molemmilla on vihaajakuntansa. Ilman mitään rationaalista syytä.

Mutta sanoisin jopa, että jos sinulla ei ole vihaajia, niin itseasiassa saatat tehdä jotain väärin. Yrität miellyttää jokaista, joka on suurin virhe mitä voit tehdä. Tee mieluummin täysillä jotain, ja ole erittäin polarisoiva ihminen, jolloin sinua joko vihataan tai rakastetaan. Ei mitään välimalleja.

Jos sinulla on Räikkösen tyyliin paljon suomalaisia vihaajia kun sinut palkataan kolmenkymmenen kovan työvuoden tulokseksi toistamiseen ajamaan Ferrarille, seuraat intohimojasi ja tienaat siitä 30 miljoonaa euroa vuodessa, olet rehellinen ja suorapuheinen ihminen joka tekee (ja sanoo) mitä haluaa - niin ehkä on järkevää olla todella polarisoiva ihminen, jos olisit yrittänyt miellyttää joka ikistä niin mihin se olisi vienyt sinut? Tuskin mihinkään, joten unohda kaikkien miellyttäminen heti alkuunsa. Paras neuvo menestykseen.

Suomen tämän hetken suosituin artisti Cheek ei myöskään yritä miellyttää jokaista. Hänellä jos jollain on vihaajia, ja tästä onkin tarjolla paljon menestystä. Ota ota mallia ja lennä täysin omilla leveleillä.

Who gives a fuck mitä ihmiset sinusta ajattelee? "The lion does not concern itself with the opinions of sheep."

"Muistakaa tämä: Te ette IKINÄ pysty miellyttään kaikkia. Mitä ikinä teette, joku siitä nillittää. Tehkää siis aina sitä mitä itse rakastatte

ja sil aikaa kun joku käyttää energiansa teijän kritisoimiseen,te surffaatte isoo aaltoo ja roiskitte onnen mahlaa kaikkien päälle.

Älkääkä kuluttako energiaa heittereihin. Ettehän te mene puistoonkaan piknikille istumaan sen ainoan paskakasan viereen"

-Sitaatit by Arman Alizad

Tämä on yksi tekijä joka osaltaan tarjoaa suurta evolutionaarista painetta - joka muokkaa sinusta timantin. Kannattaakin siis kiittää ja rakastaa heittereitäs. Aiheeseen liittyvä inspiroiva tarina:
She Was Called "The World's Ugliest Woman", But She Turns Hate Into Love

YHTEISKUNNAN ANSA:
"If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs."


On vuosi 2014, ja on aika seurata omia intohimoja, kuten tässä videossa nähty Elliott Hulse tekee. Suosittelen seuraamaan hänen molempia kanaviaan, ja näe myös hänen uusin motivaatio video...... Lift That Shit, or Die Trying.

Jokaisella työllä voi olla merkityksensä. Olitpa talonmies, kirjanpitäjä, terveydenhoitaja, siivooja, kassatyöntekijä. Voit olla tuon videon motivoimana vaikka maailman paras kassatyöntekijä, maailman paras siivooja - ja siihen jokaisen tulisikin pyrkiä. Mitä järkeä on tehdä jotain jos ei tee sitä täysillä? Olitpa missä työssä tahansa, niin tässä on summaus siitä miten tulla onnellisemmaksi ja kuinka muuntaa paradigma siitä että työ on vain työtä.

Kukkarosi on voimakkain ase matkalla menestykseen


Päätät euroillasi mitä tuet.. Nykypäivänä kukkarosi on yksi voimakkain ASE jota voit käyttää. Voit tukea dumb down yhteiskuntaa, tuotteita ja firmoja tai voit tukea jotain joka kehittää sinua ja maailmaa.. Nykypäivänä vain tietämätön, oppimaton (ignorant) ihminen käyttäisi esimerkiksi valtavirran lisäravinteita. Pökerryttää kun näen ihmisten vielä käyttävän jotain Beroccaa.

Todellako, Beroccaa? Tiedätkö yhtään mistä se tulee? Luulitko että se on suomalainen kiva tuote joka tukee suomalaisia? Heh. Jos et tiennyt niin Berocan tekijä on yksi maailman suurin lääkeyhtiö Bayer. Tätäkö todella haluat tukea euroillasi, aseellasi?

On moniakin ihmisiä jotka eivät ostaisi mitään tuollaiselta lääkefirmalta... Monet vieläpä kuvittelevat Berocan olevan kotimainen (suomalainen) lisäravinnetuote! Patistankin ihmisiä aina tutkimaan tuotteiden alkuperä ja näkemään sanotaanko siitä jotain kriittistäkin..

Jos katsoo historiaa mitä Bayerin tuotteista on löytynyt... Laittaisitko vielä kehoosi jotain kyseiseltä lääkefirmalta? En itse sano siitä mitään, mutta näiden ihmisten mukaan et voi koskaan tietää mitä seuraavassa Bayerin tuotteessa on:

"Anybody who takes anything made by Bayer is, in my opinion, supporting a corporation that has been committing crimes against humanity for nearly a hundred years." - Mike Adams

Bayer Knowingly Sold HIV-Contaminated Vaccines, Say Internal Documents 

History of Medicine: The former Chairman of Bayer, maker of children's aspirin, was found guilty of Nazi war crimes and sentenced to prison

Lisää tietoa Bayerin huikeista saavutuksista täällä, näistä on kiva tietää silloin kun äänestät rahoillasi... Mutta valitettavasti suurin osa ihmisistä on ignorantteja tälläisien asioiden suhteen.

En koskaan mollaa mitään firmaa tai niiden tuotteita, koska onhan kapitalismin aika ja firmat tekevät mitä tahansa tehdäkseen rahaa, se on ymmärrettävää että sitä myydään mikä myy.. Mutta myös sinun kannattaa ymmärtää se, että he haluavat rahaa eikä sinun parastasi. Ja patistan ihmisiä edelleen lukemaan tuoteselosteet, ja opiskelemaan mitä mikäkin tarkoittaa, ja mistä alkuperästä tuote ja sen ainesosat on peräisin.

Berocalle en anna miinuksia enkä plussia, hymyssä suin sanon että ostakaa vain Beroccaa jos haluatte. Normaali tuote kuin tuote - miljoonien tuotteiden viidakossa. Mutta mistä tahansa tuotteesta kannattaa tietää jotain ennen kuin päättää laittaa rahansa siihen, eikä olla pelkästään pimeydessä. Jonka jälkeen jokainen on vapaa tekemään omia päätöksiään.

Mihin kannattaa käyttää voimakkainta asettasi / ääntäsi?


Sontaa myyvien miljardeja tuottavien lääkeyhtiöiden sijaan tukisin laatua ja arvoa tuottavia mieluiten paikallisia pikkuyhtiöitä, mutta myös kaukomaiden.

Eli surkeiden ja kalliiden lisäravinteiden sijasta sijoittaisin muutamaan parhaaseen laadukkaaseen lisäravinteeseen. Muista, että lisäravinne maailmassa myydään paljon paskaa. Hyvin harvat tuotteet ja brändit todella on sitä mitä niiden väitetään olevan.

Puhumattakaan lisäravinteiden myyjistä... Internetissä on paljon scammereita ja kusettajia, jotka vääntää kaikenlaisia "laihdutus pilleri" hämäräsivustoja , joista tilatessa sitoudut maksamaan vuoden ajan satoja euroja kuukaudessa, vaikka tilasit vain ilmaisen näytteen. Monet huolimattomat ihmiset lankeaa näihin, älä sinäkin vajoa sellaiseksi.

Scammereita ja kusettajia tulee aina olemaan. Mutta toki on myös niitä jotka pyrkivät tuottamaan arvoa muille ihmisille ja maailmalle, heitä kannattaakin tukea. Tuen aina mieluusti tälläisiä yhtiöitä jotka tekee laatua.

Jos tilaat lisäravinteita niin tilaa lähinnä vain niihin keskittyneiltä firmoilta, kuten iHerb.com joka on 6 vuotta putkeen valittu maailman parhaaksi lisäravinne kaupaksi (voittaen jopa Amazon.com nettikaupan, Amazon on nykyisin jopa naurettava lisäravinteiden suhteen, myyvät usein feikki lisäravinteita) ja iHerb on nykyisin myös Google Trusted Store joka on suuri kunniamaininta. Ehdottomasti paras paikka tilata lisäravinteita - laatua edullisesti. Maksat sen mitä tilaat, et ikinä sitoudu mihinkään muuhun.

Sitten on suomalaisia nettikauppoja kuten Hyvinvoinnin Tavaratalo, josta on järkevää tilata kaikki superfoodit kuten kookosöljyt, pähkinät, chia siemenet yms. Fitnessfirst on myös yksi parhaista alan nettikaupoista joista voit tilata Suomessa asuessa. Suosi näitä.

Kulahtaako rahasi tyhmyyksiin ja harmittelet, että miksi et saanut pitkäkestoisia tuloksia?


Hintavat ja surkeita tuloksia antavat lääkeyhtiöiden lisäravinteet ja ulkomaalaisten markkinointisyndikaattien ateriankorvikeroskat, näiden sijasta sijoita rahasi järkeviin juttuihin ja säästät rahaa. Jos ostat jotain ateriankorvikkeita, niin sinulla menee parikymmentä euroa kolmen päivän ateriankorvikkeisiin. Naurattaa, sillä tällä samalla summalla saisit jopa puoleksi vuodeksi monta huippu lisäravinnetta.

Kuten vaikkapa vahva D-vitamiini joka kustantaa 0,026e per päivä eli 9e vuodessa (näe muita suosituksia), B12-vitamiinisuihke (hanki jos paremmat yöunet kiinnostaa), kalaöljy tai krilliöljy (jos lihakset ja vatsarasvan vähentäminen kiinnostaa)... Ja yleisesti muita lisäravinteita joita kannattaa hankkia on magnesiumtuotteet (tärkeämpi kuin uskotkaan), K2-vitamiini eli ns. Activator-X.

Kuten vuosi sitten uumoilin, kuinka pian valtamediakin alkaa hehkuttaa tätä D-vitamiiniakin kovempaa mysteerivitamiinia, ja nyt se onkin jo näkyvästi mediassa: Vitamiini, joka muuttaa käsityksemme terveydestä - parhaat tuotesuositukset löydät listattuna klikkaamalla tästä.

Ja 6000 kertaa C-vitamiinia voimakkaampi astaksantiini on nykypäivänä aika kova juttu jokaiselle, varsinkin kun elämme aikaa jolloin jokaisella on älypuhelin tai tabletti (+tietokone), ja näitä käyttäessä silmät tulee kärsimään, varsinkin kun aloitamme aina vain nuorempana. Astaksantiini suojaa silmiä parhaiten kaikista maailman jutuista, puhumattakaan muista hyödyistä.

Astaksantiini tutkitusti suojaa silmiä koska se ohittaa aivoveriesteen harvinaisella tavalla - tavoittaen silmät + aivot. Täten sillä on potentiaalia ennaltaehkäistä pahoja silmäsairauksia, joita tulee nyt enemmän kuin koskaan. Nyt on monumentaalisen tärkeää suojata silmiänsä, elämmehän tietokoneiden aikakautena. Kukapa haluaisi menettää näkönsä, se on monien ihmisten suurin pelko elämässä.

Monille tuntematon MCT-öljy on myös yksi loistava juttu suurimmalle osalle ihmisistä, tehostaa aivotoimintaa, pitää kehon kunnossa ja laihduttajille suoranainen taivaanlahja. MCT-öljystä tulee 2014 vuonna hitti, se on varmaa. Litra kustantaa iHerbistä reilu 13e, tulee halvemmaksi kuin kookosöljy ja on 6 kertaa tehokkaampi. Huippuinvestointi. Kaikkia näitä kutsuisin todellisiksi value tuotteiksi, joita käyttämällä käyttäjä saa massiivista hyötyä elämäänsä.

Käytännössä suurin osa ei tarvitse mitään muuta. Tälläisiin sijoittaminen vie vähemmän rahaa kuin kuvitteletkaan. Ja kun puhe on sijoituksesta, niin eihän se vie rahaa. Päinvastoin. Sinulla ei ole varaa olla sijoittamatta terveyteesi - joka on suorassa yhteydessä älykkyyteesi sekä menestymiseesi.

Jos haluaisit vain 2 parasta ja ehkä tärkeintä lisäravinnetta nykyihmiselle, niin sijoittaisin D-vitamiiniin jonka salaisuudet paljastettu ja magnesiumtuotteisiin. Asiantuntijat kuten Dave Asprey suosittelee näitä kahta kaikille, jos pitäisi vain kaksi hankkia.

Sinulla ei ole varaa olla sijoittamatta tähän, jos haluat menestyä


Ja jos olet budjetilla, niin silloin varsinkaan ei ole varaa olla sijoittamatta hyviin juttuihin. Miten pääset tilanteestasi kohti parempaa jos aivosi eivät toimi täydellä teholla ja sairastelet?

Laadukkaaseen ruokaan ja terveyteen (+veden laatuun, juonti- ja suihku) sijoittaminen on tuossa tilanteessa monumentaalisen tärkeää, jos ikinä aiot kehittyä tilanteestasi eteenpäin, ja päästä ylöspäin elämässä.

(Hyvä selitys aiheesta miksi meidän tulisi miettiä veden laatua. Edelläkävijän tunnistaakin siitä, että hänellä on edes Brita-kannu käytössä, jota myydään yleisesti monissa tavarataloissa.)

Kun haluat että aivosi toimisivat paremmin, niin syö enemmän voita, auttaa sinua pärjäämään paremmin töissä. Voin kulutus on nyt korkeimmillaan neljäänkymmeneen vuoteen! Mutta ymmärtäähän sen, onhan voipala lähes kuin terveellinen "Snickers-patukka", jota haukkaamalla aivot pelaa kuin unelma ja matikkapää paranee. Täydellistä ruokaa mm. opiskelijoille.

Mikäli haluat ylöspäin elämässä, niin muista katsoa myös Työkalut Menestykseen & Hyvinvointiin, josta löydät uusimmat suositukset aivojen ja elämän päivittämiseen. On jo vuosi 2014 ja näitä resursseja ei kannata jättää käyttämättä. Kun muilla elämänlaatu vain huonenee vanhetessaan, niin sinulla taas elämä vain paranee.

Loppuun vuoden 2014 parhaat resurssit joita seuraamalla pääset elämässä ylöspäin


- Uusimmassa Fit-lehdessä oli monen sivun juttu ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojasta, tälläisiä juttuja kannattaa lukea, jos haluaa kehittyä elämässään. Lehden jutussa olikin Jaakon heitto joka meni jotakuinkin näin; "Jos ikinä sairastun niin lopetan nämä ravintojutut ja valmentamisen, niin kova luottamus näihin juttuihin on", jotakuinkin noin... Tuollainen luotto kaikilla pitäisi olla. Jo pelkästään ravinnon kautta voi luoda ekosysteemin jossa on lähes mahdotonta sairastua perusjuttuihin.. Oli se flunssa, ja edes kurkkukipu tai yskä...

Itse ja monet tutut ei ole sairastanut nyt viiteen-kuuteen vuoteen millään lailla, ei edes pientä köhää, kurkkukipua eikä mitään. Ja kaikki voivat saavuttaa sen esim. täällä esitetyillä asioilla. Tai seuraamalla aiheen (ravinnon) edelläkävijöitä kuten Jaakko Halmetojaa tai Olli Postia.

Jos olet täysin ulalla kuntoilu & ravinto asioista niin Fit-lehden tilaaminen voi olla hyvä resurssi vuodelle 2014 (ainakin jos nämä laatu artikkelit jatkuvat). Tällä hetkellä olevan tarjouksen vuoksi voit saada lehdet nyt ~3,6 euroa kappale. Saat myös kivan mineerali meikkisetin ja CityShoppari -kortin kaupan päälle.

Jos et halua jatkaa tilausta tarjouksen jälkeen, niin voit peruuttaa sen helposti netissä.

Saat tarjouksen klikkaamalla tästä, jos et ole tilannut lehteä viimeiseen kuuten kuukauteen. Kannattaa toimia nopeasti koska tämä tarjous väliaikainen. Tästä lehdestä hyötyvät eniten naiset, mutta voihan sitä miehetkin lukea.

Muita huippujuttuja Internetin maailmasta...

- Vuonna 2014 laihdutus maailmassakin on näköjään herätty.

- Jos 2014 vuonna laihduttelet, niin tosiaankin kannattaa tutustua laihduttajien HITTIJUOMAAN josta vitsaillen sanotaan kuinka sillä yksistään voisi jopa voittaa Suurin Pudottaja kilpailun, mutta saattaisi olla aika tylsä kausi kun yksi voittaisi koko homman juomalla...

- Kannattaa myös tutustua unen biohakkerointi aiheeseen, ja nähdä tämä reilun tunnin webinar aiheesta. Arvokasta tietoa kaikille joita kiinnostaa paremmat yöunet - ketäpä ei! Ja kannattaa laittaa kyseinen biohakkerisivusto tutkan alle ja seurata jatkossakin.

- Ja 2014 vuonna kuuntele myös Bulletproof Executive sivuston podcasteja, kun saat tälläistä informaatiota niin olet oikea edelläkävijä ja liikut automaattisesti ylöspäin elämässä.

- Kun sinulla on aikaa.. Niin lue tämä seuraava artikkeli, joka opettaa totuuksia ja ajattelumalleja 2014 vuodelle - joiden avulla saatat saavuttaa villeimmätkin tavoitteesi. Artikkelia ei syyttä ole jaettu jo lähes miljoonaa kertaa Facebookissa - joka varmasti nosti mielenkiintoasi - eikö?
6 Harsh Truths That Will Make You a Better Person

Mahtavaa, more stuff like this. Mitäpä muutakaan noihin voisi sanoa. Kukapa ei kehittyisi myös seuraavista ilmaisista resursseista kuten kasvojumpasta (tee tätä kun käyt vaikka vessassa, vai onko sinulla parempaa tekemistä?) tai menestyjien salaisesta aseesta eli meditoinnista. Kutsun kaikkia tekemään näitä 2014 vuonna.

Syötä aivoillesi jotain parempaa luettavaa ja ajateltavaa kuin lamestream median uutiset, mutta jos haluat lukea välillä mainstream uutisia, niin lue positiivisia hyviä uutisia esim. sivulta http://www.guutiset.com/hyvat_uutiset/

Elliott Hulse summaakin hyvin miksi täyttää aivonsa tälläisillä huippuresursseilla


Kun toiset ihmiset pitää parhaat salaisuudet ja kilpailuedun itsellään, toiset jakavat niitä eteenpäin jotta muutkin saisi hyötyä elämäänsä. Kun olet menestyjä tai siihen pyrkivä ihminen, niin haluat että muutkin menestyy ja etsii onnistumista.

Ja henkilökohtaisesti puoliakaan parhaista jutuista ei ole vielä jaettu, vastahan tässä aloitellaan - etsitään lisää totuuksia ja jatkuvasti kehitytään. Value-packed postauksia tulee keskimäärin kerran kuukaudessa. Opiskeltavaa usein jopa kuukaudeksi per artikkeli.

Jos haluaa tästä vuodesta eteenpäin menestyä elämässä, niin kutsun kaikki opiskelemaan ja kehittämään itseään. Jos haluat päästä ylöspäin elämässä, niin et voi koskaan poistua kehityksen tieltä - kaikilla meillä on paljon kehitettävää. Hyväksy se, että et tule koskaan olemaan "complete".

"If You're Not Growing, You're Dying”

Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.