lauantai 10. elokuuta 2013

Meditointi - Yllättävät hyödyt: Saat enemmän seksiä?

Luulit meditoinnin olevan tylsää hommaa jota harrastavat vain jotkin hippihihhuli puunhalaajat. Asia ei voisi olla enempää päinvastoin. Tämän kirjoituksen jälkeen ajattelet meditaatiosta täysin eri tavalla kuin koskaan aiemmin.

Kuka tahansa, joka seuraa aktiivisesti terveysuutisia on varmasti huomannut viime vuosien aikana jatkuvalla syötöllä uutisia ja tutkimustuloksia meditoinnin tajuntaa räjäyttävistä hyödyistä.

Meditointi ei pelkästään tarjoa massiivisia terveydellisiä hyötyjä, jota myös aion mainita, mutta myös muita hyvinkin yllättäviä hyötyjä.

Jos luulit meditoinnin olevan pelkästään jotain esoteerista hengellistä ajantuhlausta tai "itsensä reinkarnoitumista" tms... Tämä tulee muuttamaan ajatuksesi.Meditoinnin hyödyt


- Immersoi sinut nykyhetkeen
- Tekee sinusta hauskemman, antaa terävämmän huumorintajun
- Parempi itsetunto (muilta jatkuvasti hyväksyntää hakevat - koittakaa meditointia)
- Osaat helpommin hauskuuttaa itseäsi
- Opit vetämään hyvän olotilan itsestäsi - etkä pelkästään ulkopuolisesta stimulaatiosta
- Saat paremman "alakommunikaation", tulet itsevarmemmaksi
- Tulet tehokkaammaksi työssä ja elämässä yleisesti
- Lasket stressitasojasi, tulet positiivisemmaksi

- Meditoinnin avulla nautit seksistä PALJON enemmän
- Tekee sinusta seksuaalisemman
- Parantaa katsekontaktiasi (tärkeimpiä juttuja kaikessa kommunikaatiossa)
- Tekee sinut rennommaksi, poistaa hermostuneisuutta
- Poistaa tarvitsevaisuutta
- Tutkimukset kertovat musiikin kuulostavan paremmalta meditoiville ihmisille
- Ennenaikainen siemensyöksy on usein historiaa meditaation myötä

Meditoinnin avulla voi poistaa kivun - uutinen palavasta munkista on varmasti tuttu monille, palava munkki (kuva) ei päästänyt ääntäkään eikä koskaan liikahtanutkaan ennenkuin hänen tuhkainen ruumis kaatui, ja tämän todisti sadat silmäparit - meditoinnilla voit saavuttaa jotain uskomatonta mielen tasolla, tälläistä on edes vaikea käsittää.

Meditointi simuloi aivoissasi samaa kuin alkoholi ja huumeet, joten ensi kerralla kun menet yökerhoon pitämään hauskaa, sen väsyttävän estrogeeni-kaljan sijaan vedä ennen lähtöä meditaatio sessio. Pudota alkoholi ja huumeet ja meditoi, tulet kiittämään itseäsi. Meditointi tekee sinut myös rennommaksi, et tarvitse enää niitä paria vodka shottia (tai pulloa) että alkaisit "rentoutumaan".

Jos syvästi uskot, että "kännissä on erilainen ja parempi ulottuvuus", niin voit saavuttaa sen täysin saman ulottuvuuden meditoimallakin.

Jos sinulla on social anxiety, kammoksut sosiaalisia tilanteita ja sinulla on torjumiseksi tulon pelko, niin meditointi voi auttaa sinut ulos siitä paremmin kuin mikään muu.

Yllättävää kyllä, mutta kaikki nämä kun laitetaan yhteen niin tulet saamaan meditoimalla enemmän seksiä. Meditoijien seksikokemukset ovat myös paljon järisyttävämpiä, joka varmasti motivoi monia meditoimaan.

Meditointi parantaa seksielämääsi, klikkaa kuva suuremmaksi nähdäksesi myös meditaation terveyshyötyjä

Tulet saamaan sen rokkitähden "alakommunikaation", karisman, voimakkaan läsnäolon, voimakkaamman päätä kääntävän katsekontaktin. (huom. sana "alakommunikaatio" on se ns. olemus joka sinusta huokuu, sanaton kommunikaatio)

Mikä saa ihmiset toimimaan jonkin eteen paremmin kuin se, että sen avulla saa enemmän seksiä? Ei lähes mikään. Ja kun kyse on meditaatiosta, tulee ennakkoluulo jostain luostarissa meditoivasta munkista, joka nyt viimeisenä elää rokkitähden seksielämää.

Todellisuudessa kymmeniä vuosia meditointia harrastaneilla munkeilla on paremmat sosiaaliset taidot sekä huumori, parempi alakommunikaatio, katsekontatki, karisma - kuin lähes kellään.

Se saattaa kuulostaa huvittavalta, mutta ns. hengellisellä munkkien tekemällä jutulla normaali ihminen tulee saamaan enemmän seksiä. Miehet ja naiset, jotka haluavat kehittää itseään ja mennä ylöspäin parisuhdemarkkinoilla - meditointi on se juttu, salilla käymisen ohella.

Meditoinnista tulee lähitulevaisuudessa hitti jota kaikki tekevät. Vaikkei se tällä hetkellä olekkaan vielä älyttömän mediaseksikästä, ihmiset luulevat leimautuvan hippihihhuli puunhalaajaksi jos mainitsee meditoivansa... Lopulta, jos näin pelkäät, niin miksi välität mitä muut ajattelevat sinusta? Meditoimalla pääset eroon tuostakin syndroomasta.

Maailman menestyneimmät ihmiset meditoi


Vain oudot hihhulit meditoi? Wrong.

Ota maailman 5000 suurimman yhtiön toimitusjohtajat, ja suurin osa heistä harrastaa meditointia.

Monet menestyvät yhtiöt jopa ohjeistavat työntekijöitään pitämään 20 minuutin meditointi sessioita kesken työpäivän, koska se parantaa työntekijöiden tuotteliaisuutta roimasti.

Rokkitähdet, räppääjät, miljonäärit(ja miljardöörit kuten Googlen perustajat), urheilijatähdet, supermallit - kaikista löytyy meditoijia.

Se kaikkein "pimpein gangsteri" jonka tiedät, niin hänkin todennäköisesti meditoi.

Joku joka markkinoi meditointia ehkä eniten maailmassa, ei suinkaan ole mikään persaukinen hippi, vaan se ehkä "pimpein gangsteri" räppääjä multimiljonääri (netto-omaisuus +340 miljoonaa dollaria) Russell Simmons, joka sanoo meditoinnin olevan menestyksensä taustalla.

Koomikko Russell Brand, jonka leffoja varmasti monet ovat nähneet, myös meditoi. Russell sanoo pääseensä eroon huumeriippuvuudestaan meditoinnin avulla. Hän sanookin:

"Meditation has been incredibly valuable to me both in my recovery as a drug addict and in my personal life, my marriage, my professional life. I literally had an idea drop into my brain the other day while I was meditating which I think is worth millions of dollars."

mm. Angelina Jolie, Beyonce, Arnold Schwarzenegger myös harrastavat meditointia säännöllisesti.

Hustlereista räppäreihin ja aina isoihin kehonrakentaja toimintatähtiin - meditointi ei tule ensimmäisenä mieleen näiden kohdalla, mutta se taitaa olla ennemminkin sääntö kuin poikkeus juurikin näiden kohdalla.

Mainitsin nämä ihan vain sen takia, jos meditoinnin mediaseksikkyys epäillyttää, ja mietit ilkeätkö kertovasi kenellekkään harrastavasi meditointia.

Voittajat meditoi


Voittajat meditoi, luuserit ei. Siinä se ero. Jos joku kertoo meditoivansa, tiedän heti että tässä on voittaja, johon kannattaa tutustua.

Meditoijista tulee menestyjiä (oli se missä tahansa mitä itse kukin haluaa, se on meillä kaikilla erilainen) - se on väistämätöntä.

Meditoimalla tulet tietoiseksi. Lopetat elämäsi tuhlaamiseen ja tylsän elämän pakenemisen Facebookiin, peleihin, huonoihin ruokavalintoihin yms vastaaviin turhanpäiväisyyksiin. Tulet tehokkaaksi, alat tekemään sitä mitä elämältä oikeasti tahdot. Alat työskentelemään intohimojesi eteen. Heräät aamuisin intohimoisena elämään.

Luuserit ei meditoi, he ovat unessa, tiedostamattomia, syyttävät valtiota ja muita ihmisiä surkeasta elämästään, viettävät aikansa Facebookissa ja katsellen TV-sarjoja mutustaen samalla lähimarketin GMO-suklaata. Ja tämä on sellainen sykli joka vie ihmistä kokoajan vain alaspäin.

Ei ole yllätys, että meditoijat ovat "wildly successful people", ja he menevät kokoajan ylöspäin elämässään.

Tälläiset ihmiset "offer value to the world" - juuri se mentaliteetti olikin hyvin esillä kesän hittileffassa, uudessa teräsmies Man of Steel -leffassa, jossa olikin erittäin syvällisiä & inspiroivia juttuja maailmasta ja elämästä - jotka monet poimivatkin ellei leffaa unessa sekä popkorn-fruktoosi-ähkyssä katsellut.

Meditointi tekee ihmisestä paremman. Harvardin yliopiston tutkimus kertoo meditoijien olevan hyväntekijöitä.

Meditoinnin terveyshyödyt


Kaiken tämän jälkeen meditoinnilla on vieläpä niitä terveyshyötyjä, jotka voivat kuulostaa tylsältä yllämainittujen jälkeen, mutta mainitaan niitä silti.

Säännöllisesti meditoivilla ihmisillä on vähemmän:
- Muistisairauksia
- Sydänsairauksia
- Kohonnutta verenpainetta

Meditoijilla on myös:
- Parempi immuunijärjestelmä
- Vähemmän tulehdusta
- Suurempi hedelmällisyys
- Paremmat yöunet

Mainitsen, että meditointi on toimiva hoitokeino esim. ärtyvän suolen oireyhtymään.

Meditoijat elävät muita pidempään, muita terveempänä. Meditoijat kokevat vähemmän stressiä, ovat positiviisempia. Masennus on VIERAS käsite meditoijille.

Meditaatiota harrastavat ovat tietoisempia, eli täten valitsevat parempia ruokavalintoja ja ovat täten kropastaan paremmassa kunnossa. Mitä enemmän ravintoa ruuassasi on, sitä enemmän se tekee sinut "läsnä" nykyhetkeen 'present in the moment', joten tämänkin takia meditoijat hakeutuu ravinteikkaamman ruuan pariin.

Säännöllinen meditointi tutkitusti hidastaa ikääntymistä. Jos veikkailisit munkkien ikää, saattaisit jatkuvasti luulla 60+ vuotiaita noin max nelikymppisiksi.

Meditointi kehittää aivojamme joka on oikeastaan se tärkein työkalumme, vaikuttaen koko kehoomme. Meditoimalla aivosi muuttuvat, samalla tavalla kuin salilla käymällä lihaksesi kasvaa.

On olemassa sanonta joka menee jotakuinkin näin: "Mielesi on kuin elefantti. Villinä se voi tuhota kylän, treenattuna se voi rakentaa kylän." Voit päättää treenaatko sen elefantin ja rakennatko kylän.

Meditoijilla on täysin erilaiset aivot verrattuna ihmisiin jotka ei meditoiKuinka meditoida?


Meditointi on helppoa, ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa, sitä voi tehdä monella eri tavalla. Jotkut meditoi silmät auki, toiset silmät kiinni. Mikä tahansa tuntuu oikealta ja paremmalta sinulle - on se oikea tapa sinulle. Meditoidessa on kuitenkin hyvä olla istualtaan ja selkäranka suorana.

Esim. istu maahan vaikkapa tyynyn päälle jalat ristissä, pidä selkäranka suorana ja vain istu siinä, keskity hengitykseen ja tunne kehosi. Anna mielesi vain olla, ole ajattelematta mitään mutta samaan aikaan älä vastustele mitään mitä ajatuksia mieleesi saattaakin tulla. "Älä ajattele" on surkea neuvo meditointiin, sinun täytyy vain antaa ajatusten tulla ja mennä, ilman että "osallistut" niihin.

Meditoi 20 minuuttia jokaikinen päivä, tee siitä elämäntapa. Aseta johonkin ajastimeen (esim. offline tilassa olevaan puhelimeen, vinkki: lataa ilmainen Countdown app) 21 minuuttia kun menet alas istumaan, saat aseteltua itsesi asentoon ensimmäisen minuutin aikana ja valmistaudut sessioon.

Aloittelijoille meditointi voi olla vaikeaa. Voit huomata edes yhden minuutin olevan hyvin vaikeaa istua aloillaan ja kun "yrität" olla ajattelematta niin tulet ajattelemaan kaikkea. Mutta kun jatkat sen tekemistä niin ennen pitkää opit vain keskittymään ja opit meditoimaan ja tulet kokemaan uskomattoman loistavia fiiliksiä, joita et edes tiennyt olevan olemassa.

"Mutta minulla ei ole aikaa meditoita..."


Kaikilla on aikaa. 20 minuuttia päivässä ei ole mitään. Kuten Gary Vaynerchuk sanoo:

"Everybody has time. Stop watching fucking Lost."

Sulje TV ja hanki kehittävämpiä harrastuksia kuin katsella joka päivä merkityksettömiä TV-sarjoja. Jos olet katsonut 10 vuotta putkeen Salkkareita päivittäin, mieti mikä aika siihen on kulunut. Kelaa 10 vuotta eteenpäin tehden samaa... Oletko lähempänä sitä mitä elämältä haluat, vai lähempänä luuseria jolla ei ole elämässä tarpeeksi isoja tavotteita?

Ja kirjaudu myös ulos sieltä Facebookista. Everybody has time. Jos olet tylsistynyt elämään, niin sinulla ei ole tarpeeksi (isoja)tavotteita elämässä, etkä näe tulevaisuuteen, olitpa minkä ikäinen tahansa niin koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Haasta itsesi, liiku ylöspäin elämässä


Monet varmasti ajattelee meditaatiosta, että se on jotain esoteerista hengellistä huuhaata... Kunnes he itse kokeilevat sitä, ja kokeilevat sitä kunnolla, eikä vain paria kertaa - jolloin he ovat täysin myytyjä sille ainaisesti.

Kirjoitinkin tämän artikkelin samalla itselleni, muistuttaakseeni itseäni tästä korvaamattoman arvokkaasta työkalusta, ja kuinka sitä kannattaa tehdä päivittäin. Ehkä tämä motivoi muitakin meditoimaan.

Haasta itsesi tekemään päivittäin näitä ilmaisia resursseja, kuten meditaatiota ja esim. kasvojumppaa josta kirjoitin aiemmin.

Ilmaisissa resursseissa on se ongelma, että kun siitä ei tarvitse maksaa niin ihmiset eivät tee sitä silloin. Mutta jos olisit maksanut jostain niin tekisit sitä.

Kuten esim. jos googlesta poimit kirjan ilmaiseksi, niin tuskin luet sitä... Mutta jos ostat kirjan fyysisesti kotiisi, todennäköisesti luet sen.

Statistiikat kirjojen lukemisesta onkin, että vain 10% kaikista ostetuista kirjoista tulee luetuksi. Voisit kirjoittaa kirjan, kirjoittaa ehkä kymmenen sivua ja loput "blaa blaa blaa" - ja sinulla olisi vain 10% refund rate. Nykyihmisten keskittymiskyky on niin alhaisella tasolla että kirjojen lukukin on vaikeaa, pitää saada kokoajan stimulaatiota katsomalla Facebookia, Twitteriä ym ym.

Nouse ylös massoista äläkä vajoa uneen taas yhdeksi uudeksi luuseriksi. Meditoi joka päivä 20 minuuttia. Ehkä arvokkain juttu mitä koskaan voisit tehdä. Älä skippaa päivääkään, päättämällä, ettet mene nukkumaan ennenkuin olet meditoinut 20 minuuttia. Ajan myötä elämässäsi tulee olemaan dramaattinen ero ihmiseen joka ei meditoi.

Meditoinnista täytyy tehdä ILMIÖ (jota se jo kyllä on). Se toisi maailmaan enemmän positiivisuutta, onnellisuutta, rauhaa - kaikkea sitä mitä ihmiset haluavat. Kerro ja jaa ihmisille tätä aihetta.

Sinä voisit tehdä sen, mutta teetkö sen?

Kuukauden resurssi. Yksi motivoivin video/puhe koskaan?

Nauttikaa.9 kommenttia:

 1. Olipas niin mielenkiintoinen ja motivoiva postaus. Sait meditoinnin vaikuttamaan oikeelta "badass", "gangster" jutulta, jota en meditoinnin ihan ensimmäiseksi ajatellut olevan :) Eihän tästä voi kuin motivoitua aloittamaan meditointi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meditointi on gangster juttu. Monet ehkä mieltää sen ituhippien puunhalailu touhuiksi, mutta todellisuudessa ne kaikkein "badass" ihmiset ovat juuri meditoijia.

   Kuka tahansa haluaa dramaattisen muutoksen esim. itsevarmuuden tasossa, niin sen voi saavuttaa harrastamalla säännöllisesti meditointia.

   Poista
 2. Uskomatonta kyllä, meditointi toimii juuri niin kuin olet kuvaillut tässä. Meditoin viikonlopun aikana pari kertaa ja pyrin tekemään siitä tavan. Tänään lounasravintolassa loin katsekontaktin kivannäköiseen naiseen, ja nainen hihitteli kuin olisin joku Alexander Skarsgård. Jotenkin meditointi saa naiset reagoimaan täysin eri tavalla. Ja sitten yllätyin vielä suuremmin kun tarjoilija tuo paperilapun tuolta naiselta.. Puhelinnumeron! Huomautan, että tälläistä ei itselleni tapahdu koskaan. Meditointi tosiaankin taitaa muuntaa koko kommunikaation. Kuka olisi ikinä arvannut?

  Tässä blogissa on niin hyödyllistä tietoa, että voisin jopa donatoida rahaa jos sinulla olisi donate nappi sivulla. Kannattaisi harkita, tuskin olen ainoa joka tuntee samoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista. Tälläisiä palautteita kuulee mielellään :)

   Tuo kokemus varmasti motivoi meditoimaan. Tosin aika harva saa konkreettisia tuloksia lyhyessä ajassa... Meditointi hyödyt kuten "alakommunikaation" parantuminen tulevat ajan kanssa, ei siis välttämättä viikossa... Tiedoksi kaikille jotka odottavat tuon kommentin jälkeen liian suuria tuloksia liian nopeasti :)

   Meditointi voi auttaa saavuttamaan rokkitähden seksielämän. Harva yhdistää jotain munkkien tekemää meditointia tähän faktaan. Toki, on meditoinnilla paljon muita hyötyjä kuten terveydellisiä hyötyjä.. Mutta ne eivät kuulosta niin mielenkiintoisilta kuin nämä erittäin käytännölliset hyödyt... "Rokkitähden seksielämän" ohella meditoimalla voit tulla paremmaksi kommunikoijaksi, eikä kenenkään enää tarvitse kokea sitä sosiaalista hermostumista - joka tietysti entisestään auttaa sinua ihmissuhteissa.

   En ole ajatellut lahjoitus mahdollisuutta, ja tuskinpa sitä jatkossakaan tulee. En jaa tätä "seuraavan tason" informaatiota rahan takia. Kiitän kuitenkin kivasta palautteesta :)

   Poista
 3. 10 Scientifically Based Reasons Why You Should Start Doing Meditation Today

  http://www.finerminds.com/meditation/10-scientifically-based-reasons-why-you-should-start-doing-meditation-today/

  Jos mm. merijalkaväen sotilaat, NFL-pelaajat ja maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluvat julkkikset harrastavat meditointia... Niin siinä täytyy olla jotain.

  Katso tuon linkin infograph-kuva meditoinnista. Vaikuttavaa, eikö?

  VastaaPoista
 4. Treenaajienkin kannattaa harrastaa meditaatiota...

  Meditate for less cortisol, more testosterone and growth hormone after training

  http://www.ergo-log.com/meditationhormones.html

  VastaaPoista
 5. Asiantuntevan naislääkärin hyvä lyhyt video meditaatiosta:

  Meditation for Inflammation
  https://www.youtube.com/watch?v=yV6d1VWdqHU

  Loistava kanava muutenkin, kaikin puolin asiantuntevaa infoa terveydestä:
  https://www.youtube.com/user/KellyBroganMD/feed

  VastaaPoista
 6. Osaatko oikeasti meditoida? Jotenkin tulee mieleen kun näät meditoinnin välineenä ulkoisten asioiden saavuttamiseksi ettei meditointi ole auennut sinulle kunnolla. Eli meditoi - saavuta parempi terveys, enemmän seksiä. Ulkoisia asioita molemmat. Googleta quinoaa ratkaisujen meri niin löydät hyvän artikkelin meditaatioon liittyen. Siinä painotetaan sitä, että mielihyvä tulee joko ulkoisesta tai sisäisestä lähteestä. Sisäinen mielihyvä tulee esim. Meditoinnista. Ulkoinen esim. Tilanteesta, että olet käynyt salilla jonkin aikaa ja näet kehityksen ja saat siitä mielihyvää. Omasta mielestä meditaatio ei vaan toimi niin, että menet tiettyyn asentoon ja päätät että nyt alan meditoimaan. Ainakin itse aloin harrastamaan meditointia ihan luontaisesti. En tiedä onko Se meditointia, mutta tietyllä tapaa keskityn sisimpääni. Mutta tuo tarvitsee aina stressittömän olon. Jos olo on stressaantunut niin en saa kontaktia rintakehääni.Ehkä yhden ainoan kerran olen saavuttanut välähdyksen meditaatio olotilasta ja Se oli kyllä sellainen olotila, etten ihmettele yhtään että huumeiden käyttäjät pääsevät aineista eroon tuon olon avulla. Siinä tuntuu ihan kuin olisi aineissa - mutta täydellisen selkeältä eikä mitään kännin tuomaa sekavuutta.

  Jos lukee esim. Echard Tollen kirjoja niin nekään ei välttämättä aukea noin vaan lukemalla kirjaa. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 7. Lisäyksenä äskeiseen viestiin, että joku kasvojumppa saattaa tuntua melkein joltain vitsiltä kun vertaa meditaatioon. Ainakin itse en voi mitenkään verrata meditaatiota ja kasvojumppaa läheskään samassa kategoriassa.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.