torstai 29. elokuuta 2013

D-Vitamiinilla voit hakkeroida itsellesi suuremmat lihakset ja paremman elämän - Salaisuudet paljastettu

Tiesitkö, että yli puolet koko maailman populaatiosta elää virallisesti D-vitamiinin puutoksessa? Sinä, joka luet tätä todennäköisesti elät myös tässä puutoksessa.

Tiesitkö kuinka ennen vanhaan kreikkalaiset olympiaurheilijat jopa pakotettiin ottamaan aurinkoa, koska sen tiedettiin tekevän lihaksista suurempia ja voimistavan hermoja. Kroppasi voi muuttua lihaksikkaamman sävyiseksi pelkästään makaamalla auringossa - ja tämä on "treeni" josta kaikki saattaisi tykätä :-)

Tiesitkö myös, että ennen oli sairaaloita joiden hoitomenetelmä oli pitää sängyt auringossa, potilaat makasi näissä sängyissä - ja he parantuivat kuolettavista sairauksista. (näe lisää tästä alempaa)

Nyt kun vielä on kesä menneillään, niin seuraa tätä ensimmäistä ja parasta tapaa saada D-vitamiinia:Auringonotto - Paras tapa saada D-vitamiinia


Auringonvalo on maailman paras "lääke". Lääke joka on ilmainen, sitä ei voi patentoida ja myydä - jonka takia sen hyödyistä ei paljoa kohista lääke- ja syöpäteollisuudessa, pitäähän heidän jotenkin tehdä rahaa. Auringonvalo on ilmainen lääke joka pitää ihmisen täydellisen terveenä.

Syövällä pelottelu, jolla aurinkorasvoja markkinoidaan, onkin lääketeollisuuden tapa pitää sinut pimeydessä ja D-vitamiinipuutoksessa - jotta asiakkaita riittäisi jatkossakin.

Toisin kuin yleisesti luullaan, auringonvalo ei aiheuta melanooma ihosyöpää, joka on huolestuttavin ihosyövän muoto. Auringonvalo itseasiassa vähentää melanooma ihosyöpään sairastumisen riskiä. Melanooma syntyy yleensä alueille jonne ihmiset saa vähiten auringonsäteitä. Auringonvalo on lääke joka estää melanoomaa syntymästä.

Sitaatteja The Healing Power of Vitamin D and Sunlight kirjasta:

Adams: "And it is widespread, wherever I go and talk to people, to groups, I inevitably mention sunlight and vitamin D, and I have not run into a single person yet that is aware of the health benefits of ultraviolet radiation. Not a single one."

Dr. Holick: "I’m not at all surprised. Like I said, the problem was that over the past 20 years ago the dermatologists have basically been in control of the media regarding the role of sunlight in health. And all they’ve looked at is the negative effect. And there’s no question that chronic, excessive exposure to sunlight increases risk of nonmelanoma skin cancer, which is Basal or Squamous cell cancer. I make that very clear in my book."

Dr. Holick: "But there’s very little evidence in my opinion that sensible, moderate sun exposure increases your risk of the most deadly form of skin cancer, melanoma. In fact, there’s good evidence to suggest that it may decrease your risk."

Terveellinen rusketus kertoo ihmisen olevan terve sekä sisältä että ulkoapäin. Kun näkee kalpean ihmisen niin useimmiten kyseessä ei ole optimaalisen terveyden omaava ihminen.

Mutta huomautan: On hyvin selvää, että et halua jatkuvasti polttaa ihoasi auringossa.

Turvallinen auringossa oleminen on todella simppeliä: Lähde auringosta heti kun olet saanut vähänkin pinkihkön värin kehoosi. Siitä pidempään olo ei generoi yhtään enempää D-vitamiinia ja ihosi saattaa vain vanheta.

Aurinkorasvat ei millään lailla estä ihon vanhentumista auringossa, päinvastoin - aurinkorasvojen synteettiset ainesosat ja myrkylliset kemikaalit vanhentaa ihoa entistä pahemmin. Kaikki ne aineet päätyy kehosi sisään ja verenkiertoon, erityisen pahasti juuri kuumassa auringonvalossa.

Ihmiskehon on helpompi korjata se DNA-vaurio joka tulee auringossa palamisesta, kuin se vaurio mikä tulee aurinkorasvaisena auringossa makaamisesta. Näin sanoo asiaa paljon opiskellut ja tutkinut Nadine Artemis. Ja onhan se maalaisjärkeä. Ihmiskeho on evolvoitunut miljoonissa vuosissa taistelemaan auringossa palamista vastaan, mutta ei frankenstein-kokeiluja vastaavaa aurinkorasvaa, joita on ollut olemassa vasta parikymmentä vuotta.

Tälläisille tuotteille ei ole mitään oikeata tarvetta - Markkinoijat toki haluavat sinun käyttävän näitä

Jos haluat estää ihon vanhentumista auringossa, niin käytä hattua tai suojaa kasvo ja pään alue vaikkapa pyyhkeellä. Kasvojen alueella on niin vähän ihoa ettei sen peittäminen aurinkoa ottaessasi vaikuta D-vitamiinin tuotantoon millään lailla.

Älä koskaan käytä aurinkorasvaa - Salattu totuus


"And to give you an example of how powerful putting sunscreen on is, if you put a sunscreen on with an SPF of 8, it reduces your ability to make vitamin D in your skin by more than 95%."
- Sitaatti kirjasta The Healing Power of Vitamin D and Sunlight

Tiesitkö, että aurinkorasvan myynti perustuu valheelle? Kaikki miljardit eurot jotka käytetään aurinkorasvan ostoon, ympäri maailmaa, tuhlataan valheeseen... Illuusioon, huijaukseen.

Aurinko ei aiheuta ihosyöpää. Se mikä aiheuttaa ihosyöpää on ITSEASIASSA aurinkorasvat...

Tiesitkö tätä: Dr. Michael Holick, "The UV Advantage" ja "The Vitamin D Solution" kirjojen kirjoittaja kertoo, että ihotautioppi-instituutit ja heidän tutkimuksensa ovat suurimmaksi osin aurinkorasva yhtiöiden rahoittamia. Luuletko, että ehkä sieltä tulee jotain vaikutusta tai lobbausta? Ehkäpä...

Aurinkorasvaa voisi kutsua purkitetuksi ihosyöväksi. Aurinkorasvan synteettiset ainesosat ja erilaiset kemikaalit aiheuttavat ihosyöpää kuten melanoomaa.

Eniten aurinkoa välttelevät ja samalla eniten aurinkorasvaa käyttävillä ihmisillä on ENITEN ihosyöpää.

Ihmisillä jotka oleilevat auringossa säännöllisesti (ja järkeviä aikoja) ilman aurinkorasvaa - heillä on vähiten tai ei ollenkaan ihosyöpää.Ihmiset jotka palavat helposti ja omasta mielestään tarvitsevat aurinkorasvaa, kuunnelkaa:

Auringossa helposti palaminen johtuu pääasiassa ravinnepuutoksista. Auringossa pitkään oleilu keholla joka on vakavasti ravinnepuutteessa voi olla todella vaarallista, se jättää ihosi avoimeksi auringossa palamisen vaaralle. Näe lisää tietoa tästä videosta: The Truth About Sunlight, Cancer and Vitamin D

Helpoin tapa luontaisesti estää auringossa palaminen onkin luoda "sisäinen aurinkorasva" hyvällä ravinnolla. Paljon marjoja, vihanneksia ja muutenkin ruokavalion on oltava yleisesti hyvässä kunnossa, jossa ei pääse syntymään ravintopuutoksia.

Alhainen veren D-vitamiinitaso jo yksistään on sellainen puutostila jonka myötä auringossa palaa helpommin. D-vitamiini itsessään suojaa auringon haitoilta.

Tähän on myös jo löydetty yksi tietty luonnollinen ravintoaine joka varta vasten toimii kuin "sisäinen aurinkorasva", se tietysti on astaksantiini.

"Astaxanthin is one of the most powerful “internal sunscreens” and can allow you to stay under the sun twice as long without burning."
- Sitaatti kirjasta The Healing Power of Vitamin D and Sunlight

Astaksantiinista olen kirjoittanut paljon ja suurimman informaatio määrän saat tästä astaksantiini artikkelista.

Kumoaa ikääntymisen, aasialaisten naisten mystinen kauneussalaisuus?


Astaksantiinin sanotaan olevan antioksidantti joka kumoaa ihon ikääntymisen sisältä sekä ulkoapäin. Astaksantiini on juuri se salaisuus minkä avulla aasialaiset naiset pysyvät älyttömän nuoren näköisenä aina vanhalle iälle saakka.

Yli vuoden Thaimaassa asuneena ihmettelin aina miksi 40+ vuotiaat Thai naiset näyttävät usein parikymppisiltä, enkä ihmettele enää kun tiedän heidän päivittäisten ruokien, niinkin simppelin kuin pad thai aterian sisältävän astaksantiinia. Perinteisessä Thai-ruokavaliossa onkin paljon sellaista jota kannattaa adoptoida omaan käyttöön.

Voit lukea muutamasta tutkimuksesta kuinka 8 viikon astaksantiinin käyttö vähenti ryppyjä ja teki kauniimman ihon sekä naisille että miehille: avaa artikkeli ja hae kohta -> The Antioxidant that Reverses Skin Aging from the Inside Out

Kun käytät astaksantiinia niin muista antaa astaksantiinin "rakentua itseesi" monen viikon käytöllä, jolloin se alkaa näyttämään tuloksia "sisäisenä aurinkorasvana".

Ja muista myös ottaa astaksantiini aina rasvan tai ruuan kanssa, muuten se ei imeydy ollenkaan. Hyvin tärkeä pointti. Jos otat sen vain veden kanssa tyhjään mahaan niin se astaksantiini vain "häviää" jonnekkin ja et näe siitä mitään hyötyjä, olen testannut tämän itse käytännössä. Jos olet käyttänyt astaksantiinia etkä ole nähnyt suuria vaikuttavia hyötyjä, niin et ole ottanut sitä oikein.


Toiseksi paras tapa saada D-vitamiinia: Lisäravinteet


Ihmiset tietävät hyvin vähän optimaalisesta tavasta ottaa D-vitamiini lisäravinteita. Jaan tähän informaatiota jolla hakkeroit tämän lisäravinteen käytön seuraavalle tasolle.

Ensin kuitenkin jaan mielenkiintoisen tutkimuksen kuinka meillä kaikilla voisi olla parempi elämä jos laitettaisiin kuntoon se lähde josta me kaikki olemme peräisin:

On tehty tutkimus, jossa D-vitamiinivajeessa olleet äidit ovat synnyttäneet lapsen ja täten myös syntynyt lapsi on tietenkin ollut vakavassa D-vitamiinipuutoksessa.

Tästä tiedetään, että jos lapsi on ensimmäisen elinkuukautensa D-vitamiinipuutoksessa - lapsen elämästä tulee todella karu: MS-sairautta, diabetesta, tyypillisimmät syövät - kaikki näistä on hyvin todennäköisiä tälläiselle lapselle kun hän kasvaa vanhemmaksi.

Mutta toinen (suomalainen) tutkimus selvitti, että tilanteen voi kääntää D-vitamiini lisäravinteella:

"There was a study done in Finland, and what they did was they looked at children 1 year of age that received 2000 units of vitamin D as a supplement for the first several years, and they followed them for over 20 years. And when they compared their risk of getting type 1 diabetes as young adults, they had an 80% reduced risk of developing type 1 diabetes."
- The Healing Power of Sunlight & Vitamin D kirjasta

D-vitamiini on eittämättä HYVIN TÄRKEÄ odottavalle äidille. Samoin K2-vitamiini, joka on lähes yhtä tärkeä, molemmat toimii synergisesti.

"K2 plays a very important role throughout pregnancy (for the development of teeth for both primary and adult teeth, the development of proper facial form, healthy facial form, as well as strong bones), then again throughout childhood to prevent cavities, and through adolescence as the skeleton is growing."
- Dr. Kate Rheaume-Bleue, Vitamin K2 and the Calcium Paradox kirjan kirjoittaja

D-vitamiinia olisi hyvin tärkeää saada myös kasvuvaiheessa heti pienestä alkaen. Mutta ei, suurin osa ihmisistä lipoo vastasyntyneisiin lapsiinsa aurinkorasvaa ja aiheuttaa vakavia seurauksia. Kuten yllä kuvailin, aurinkorasva on kuin purkitettu ihosyöpä.

Auringonvalo EI ole kuin jokin rutto jolle lapsi saati aikuinen ei saisi altistua. Sen pitäisi antaa jotain vinkkiä kuinka eihän kasvitkaan kasva ilman auringonvaloa, ne kuolee ja kuihtuu pois. Mutta edelleen, oleile auringossa vain järkeviä määriä ja suojaudu vaatteilla eikä suinkaan pienen lapsesi hormonitoiminnan sekoittavalla aurinkorasvalla.

Uskomaton video auringonvalon ja D-vitamiinin hyödyistä, kuolettavia sairauksia on parannettu tämän avulla. Näe SALATUT KUVAT sairaaloista joissa sängyt ovat ulkona ja ihmiset parantuu auringonvalossa, sinun ei kuuluisi tietää tätä informaatiota:


Mitä voi käydä pikkulapselle jolle laitetaan aurinkorasvaa säännöllisesti...?

"There are case reports of five- and six-year-olds going through secondary sex characteristics because of the shampoo that they were using... There are all sorts of different sources where we're exposed to these chemicals from our foods and from the products that we use."
- How to Starve Cancer Out of Your Body - Avoid These Top 4 Cancer-Feeding Foods artikkelista

Saman todellisuuden aurinkorasvatkin aiheuttaa. Haluatko muuttaa 5 vuotiaan poikasi tytöksi? Se on hyvä kysymys, josta näkeekin jo paljon esimerkkejä nykyisessä maailmassamme.


Saa enemmän irti D-vitamiini lisäravinteesta - Hakkeroi itsellesi parempi elämä


Muutamia tapoja saada enemmän irti D-vitamiini lisäravinteesta:

 • Mihin päivänaikaan D-vitamiini kannattaa ottaa?
D-vitamiini on "käänteistä sukua" unihormoni melatoniinille, joten maalaisjärkikin kertoo D-vitamiinin nauttimisen yöaikaan häiritsevän untasi. Olen huomannut saman käytännössä, ilta-aikaan otettu D lisäravinne aiheuttaa rauhatonta nukkumista.

Ota D-vitamiinisi AAMULLA. Biohakkereiden testaukset kertovat heti aamusta otetun D-vitamiinin antavan huomattavasti paremman unenlaadun, lisäävän aikaa jolloin olet REM-unessa sekä syvässä unessa - jolloin suurin palautuminen ja kehon uusiutuminen tapahtuu.

Modernissa kiireisessä stressielämässä hyvä terveellinen unenlaatu on kultaa. Jos et saa tarpeeksi D-vitamiinia unenlaatusi kärsii.

 • D-vitamiinin imeytymisongelmat - Ota D oikein.
Rasvaliukoisena vitamiinina D on tärkeä ottaa juuri samoin kuin yllä mainitsemani astaksantiinin ottamisen.

Ottaessasi D-vitamiinisi aamulla, nauti se rasvaisen ruuan kanssa. Esim. voissa tai kookosöljyssä paistetun munakkaan kanssa. Kera smoothien johon on lisätty avokadoa, oliviiöljyä, kookosöljyä.

Laadukas D3-vitamiini lisäravinne - 5,000 IU eli 125mikrogrammaa per kapseli - Vuoden satsi alle 10e

Jos et aamulla ehdi kokata niin ota vähintäänkin ruokalusikallinen oliiviöljyä ja/tai kookosöljyä samalla kun otat D-vitamiinin, vaihtoehtoisesti myös voita (ei margariinia).

Imeytymisongelmat ovat modernissa maailmassamme todellisia. Monilla ihmisillä edes ruoka ei imeydy tai sula niin hyvin kuin sen pitäisi.

Vinkkejä: Lisää ruokavalioosi hunajaa joka auttaa entsyymiensä kanssa ruuan sulamista ja imeytymistä. Hapankaalia joka hyvien bakteerien kanssa auttaa myös paljon, terveytesi menisi valtavasti ylöspäin jos joka ateriallasi olisi laadukasta hapankaalia lautasella. Osta kaupoista vaikka Rasilaisen hapankaalia joka on perinteisellä menetelmällä tehtyä laadukasta, pastöroimatonta hapankaalia.

Lopulta kookosöljy auttaa kaikkea ruokaa imeytymään paremmin. Lisää mitä tahansa näistä omaan ruokavalioosi ja huomaat saavasi paremman olotilan koska saat enemmän ravinteita ruuastasi.

 • Oletko lihava tai ylipainoinen? Tarvitset muita enemmän D-vitamiinia.
Ylipainoiset tai lihavat ihmiset tarvitsevat enemmän D-vitamiinia, koska D-vitamiini imeytyy rasvaan.

On tehty tutkimus jossa D-vitamiinia annettiin lihavalle ja normaalipainoiselle ihmiselle. D-vitamiinitason verimittauksessa huomattiin, että lihava ihminen ei saanut puoliakaan siitä D-vitamiinista jota normaalipainoinen sai.

Dr. Holick: "And so if a person is in fact overweight, they don’t need 1000 units of vitamin D a day, they
probably need 2000 units of vitamin D a day."
- Sitaatti jälleen kirjasta The Healing Power of Vitamin D and Sunlight

 • Jos otat paljon D-vitamiinia lisäravinteen kautta, luot tarpeen ylimääräiselle K2-vitamiinille.
D-vitamiini lisäravinteet aiheuttavat yllättävän tarpeen K2-vitamiinille. Ja jos tätä ei ota huomioon niin D-vitamiinilisä voi tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä, mikäli otat suuria + 5,000 IU annoksia päivittäin.

Lue lisää:
IMPORTANT: If You Take Vitamin D, You Need K2
This Could Be Even BIGGER than the Vitamin D Discovery…

Ja tältä sivulta löydät vielä oman kirjoitukseni K2-vitamiinista joka kannattaa katsastaa.

"The latest vitamin D dosing recommendations, which call for about 8,000 IU's of vitamin D3 per day if you're an adult, means you'd need in the neighborhood of 800 to 1,000 micrograms (0.8 to 1 milligram/mg) of vitamin K2." - Lääkäri Joseph Mercola

Mitä enemmän otat D3-vitamiinia sitä suuremmaksi K2-vitamiin tarpeesi nousee. Auringonoton kautta saatu D-vitamiini ei tee tätä tarvetta.

Mikäli et halua investoida K2-vitamiinilisään, niin syö paljon mm. kananmunia, hapankaalia, laadukasta lihaa, laadukasta luomubroileria, juustoja kuten esim. brie ja gouda joista kaikista saa suht. hyvin K2-vitamiinia.

 • Korkean D-vitamiinitason pysyminen veressä. Milloin kannattaa alkaa popsimaan D:tä?
Jos olet ottanut koko kesän ajan aurinkoa jokaisena aurinkoisena päivänä 11-15 välillä n. 30 minuuttia. Saattaa olla, että veresi D-vitamiinipitoisuus on niin korkea, että kun syksy ja talvi tulee niin pärjäät 2-3 kuukautta kunnes veresi D-pitoisuus on laskenut jälleen vaaralliselle tasolle.

Tämän takia kesäisin paljon auringossa viihtyvät aloittavatkin talven mukavissa merkeissä, eivätkä masennu niin rajusti. Tälläiset ihmiset ei edes tarvitse käyttää D-vitamiinilisää kunnes kenties vasta Marraskuusta alkaen.

Normaalilla satunnaisella auringonottajalla hieman noussut veren D-vitamiiniarvo pysyy n. 2 viikkoa, jolloin olisi syytä aloittaa D-vitamiinilisän käyttäminen, siis nyt kun syksy ja talvi on tulossa. Suurin osa suomalaisista kuuluu tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Kannattaa aloittaa D-lisän käyttö heti syksystä, kesäisin toki kannattaa nauttia vain ilmaisesta auringonvalosta ja pitää taukoa lisäravinteista.

Nämä tiedot ovat muuten jälleen The Healing Power of Vitamin D and Sunlight kirjasta, jonka pääset itsekkin lukemaan linkistä jonka olen listannut artikkelin loppuun lähteisiin. Se on ilmaisjaossa oleva pdf-kirja täynnä arvokasta informaatiota D-vitamiinista, tietoa jota lääkeyhtiöt ja syöpäteollisuus ei halua sinun tietävän. Ilmainen asia joka tekee ihmiset terveiksi ei ole heidän bisnekselle kovin hyvä juttu...

D-vitamiini lisäravinne suosituksia


Onneksi D-vitamiinituotteet ovat halpaa kuin hiekka. Kaikilla on varaa D-vitamiinilisään.

D-vitamiinit ulkomailta tilattuna on erityisen halpaa, itse en ostaisi D-vitamiinia mistään muualta kuin ulkomailta tilattuna.

Esim. iHerbistä tilattuna saa vain laadukkaita D-vitamiineja joista tarjotaan kolmannen osapuolen data, että se sisältää sen mitä paketissa lukeekin. Eikä valheelliset tuotteet edes pitkään myynnissä olisi, tuntien Yhdysvaltojen FDA:n ja FTC:n tiukat lait. Lisäravinne yhtiöillä ei yksinkertaisesti ole varaa pistää markkinoille muuta kuin mitä tuoteselosteessa lukee, tai ne on ulkona markkinoilta.

Esimerkkejä tarjonnasta:
http://www.iherb.com/Vitamin-D

Parhaat D-vitamiinituotteet iHerbistä tilattuna on listattuna kuvien kera Parhaat D-vitamiini tuotteet artikkelissani, plus lisää tietoa sen hyödyistä ja käyttömäärästä ym.

D-vitamiinin käyttö on hyvä aloittaa jo syksyn tullessa - D tason rakentumisessa voi kestää jopa kuukausi

Eräs tutkimus kertoo 3,332 IU eli 83 mikrogramman päivittäisen D-vitamiini annoksen nostavan merkittävästi miehen testosteronitasoja. Plasebo-ryhmä ei saanut mitään nousua testosteroniin. Aiempi itävältalainen tutkimus aiheesta kertoi tunnin auringonoton johtavan testosteronissa n. 70% nousuun - ja tulos oli myös yhtä vaikuttava lisäravinteellakin.

Ellet pääse säännöllisesti aurinkoon, niin on lukemattomia syitä ottaa D-vitamiini lisäravinne käyttöön. Tutkimuksissa D-vitamiini on auttanut vähentämään kipuja kroonisen kivun potilailla, parantaa nukkumista ja unenlaatua (jonka tärkeyttä ei voi aliarvioida), parantaa elämänlaatua.

Riittävä veren D-vitamiinipitoisuus tutkitusti voi suojella tyypillisimpiä syöpälajikkeita vastaan, tutkitusti nyt ainakin 18 eri syöpää vastaan D-vitamiini toimii ennaltaehkäisevästi, mukaan laskettuna ihosyöpiä. D-vitamiini voi auttaa tulehdusta, sydänsairauksia ja huonoa mielialaa vastaan, sekä voi myös dramaattisesti parantaa immuunijärjestelmää.

Talvi on tulossa ja sen mukana yleinen flunssa-aalto. Älä suinkaan ota mitään vaarallisia flunssarokotteita vaan ota D-vitamiinia. Kuten seuraava artikkeli toteaa, en itsekään tiedä ketään joka saisi flunssia tai muita yleisiä sairastumisia jos he ottavat n. 5,000 IU eli noin 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia päivittäin.

Ask anyone taking 5,000 IU of Vitamin D3 or more and they'll (probably) tell you that they never get colds or the flu

Suurin osa ihmisistä on D-vitamiinipuutoksessa, eikä tiedä kuinka paljon D-vitamiini voisi auttaa heidän elämäänsä.


Mene syvemmälle - Viikon resurssi


Viime viikkoisen resurssin 6 minuuttia olikin otettu itseasiassa tämänkertaisesta kokopitkästä elokuvasta Samsara.

Henkeäsalpaavaa kuvausta, jossa pääsee näkemään maailmaa (kuvattu 25 eri maassa) ja minkälaisen maailman me ihmiset olemme luoneet.

Näet samalla maailman kauneutta sekä kauheutta, ja sinun täytyy pysyä läsnä molempien kuvien aikana. Tämän leffan katselua olisi syytä pitää ns. "opastettuna meditaationa".

Ehdottomasti näe tämä filmi jos sinulla on puolitoista tuntia ylimääräistä aikaa ja haluat vain olla ja katsoa hiljaisuudessa. Leffassa ei ole mitään juonta, voit vain immersoida itsesi häikäiseviin näkymiin ja maailman ilmiöihin.

Youtube ja sen huono kuvanlaatu toki syö kokemusta vajaammaksi, mutta silti näkemisen arvoinen. Teatterissa tämä olisi varmasti ollut vaikuttava.

Tästä elokuvasta tulet huomaamaan kuinka ehkä se todellakin on lottovoitto syntyä Suomeen. Suomessa asuvana ihmisenä sinulla EI ole ongelmia elämässä. Ei pitäisi masentaa mennä aamulla duuniin edes 30 asteen pakkasessa. "Ja täällä meillä saat erilaisia tukia tilille tekemättä mitään" saatat miettiä tiettyjen näkyjen aikana. Voit pitää itseäsi erittäin onnekkaana, että edes pääset näkemään tälläistä filmiä.

Jos olet joku (ajankohtainen) vinkuva luuseri joka valittaa työttömyyskorvauksen riittämättömyydestä... Get fucking real. Sinulla ei ole mitään oikeaa ongelmaa elämässäsi tämän jälkeen kun näet asian eri perspektiivistä.

Katsomalla tämän saat erilaista perspektiiviä elämään ja sen suuruuteen, ja kenties se avaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa jotain suurempaa omassa elämässäsikin.

(jos video ja linkki ei toimi, niin etsi Youtubesta "Samsara")

Samsara by Ron Fricke (Full movie)


Harkitse myös katsovasi "Baraka" samalta tekijältä.

Seuraava postaus ja uusi, aina vain mielenkiintoisempi viikon resurssi tulee taas piakkoin. Stay tuned.


Lähteitä ja luettavaa:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18844843 Vitamin D deficiency: a global perspective.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22583560 The world epidemic of sleep disorders is linked to vitamin D deficiency.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21154195 Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men.

http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-your-sleep-with-vitamin-d/

http://www.naturalnews.com/032815_sunscreen_chemicals.html

http://wisdomquarterly.blogspot.fi/2011/06/sunscreen-is-toxic-protect-skin-with.html

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/03/24/does-sun-exposure-really-cause-melanoma.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/04/22/new-study-shows-many-sunscreens-are-accelerating-not-preventing-cancer.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/05/12/vitamin-d-may-prevent-breast-cancer.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/07/01/vitamin-d-benefits.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/11/is-vitamin-d-the-silver-bullet-for-cancer.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/03/26/maximizing-vitamin-d-exposure.aspx

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1247793/Sunbathing-boosts-mens-sex-drives-Testosterone-levels-rise-Vitamin-D-increase.html

The Healing Power of Vitamin D and Sunlight -pdf kirja ilmaisjaossa


Edellinen postaus: Paras heraproteiini - Hera konsentraatti vai isolaatti? - "Tälläinen whey proteiini on hyödytöntä" (aukeaa samaan ikkunaan)


13 kommenttia:

 1. TÄRKEÄ lisäys auringonotosta ja sen jälkeen suihkuuun menosta:

  Auringonvalosta ihollesi syntynyt D3-vitamiini ei välittömästi penetroidu ihosi läpi verenkiertoosi. Sen pitää itseasiassa imeytyä iholtasi verenkiertoon, ja tähän ei mene vain pari tuntia vaan 48 tuntia!

  Jos auringonton jälkeen käyt suihkussa ja käytät saippuaa tai shampoota niin huuhtelet kaiken D-vitamiinin pois etkä saanut mitään hyötyjä.

  Harva toki on käymättä suihkussa kahden kokonaisen päivän ajan, joten olisikin hyvä pestä itsensä joko pelkällä vedellä tai pestä vain esim. kainalot saippualla, ja jättää suuremmat kehonosat pesemättä saippualla/shampoolla.

  Hyvin tärkeä pointti josta harva tietää.

  "the vitamin D3 that is formed is on the surface of your skin does not immediately penetrate into your bloodstream. It actually needs to be absorbed from the surface of your skin into your bloodstream. The critical question then is: how long does it take the vitamin D3 to penetrate your skin and reach your bloodstream? If you're thinking about an hour or two, like I did until recently, you're wrong. Because new evidence shows it takes up to 48 hours before you absorb the majority of the vitamin D that was generated by exposing your skin to the sun!"

  - Maximizing your vitamin D intake from safe sun exposure -artikkelista

  VastaaPoista
 2. Nykymaailman huvittavin mielisairaus on juurikin aurinkon pelko.

  Ilman aurinkoa kun emme edes olisi täällä, kannattaa miettiä sitä faktaa.

  Rannalle aurinkoa ottamaan mennessä hierotaan aurinkorasvaa, jonka jälkeen käydään värit ottamassa suihkurusketuksessa.

  Aasiassa sitten onkin juttu toisin päin, valkoiseksi on muututtava. Vaikea sitä on käsittää mutta voide kauppa kyllä käy.

  OLIPA MUUTEN MAHTAVA LEFFA JAKO! KIITOS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täysin samaa mieltä. Yksikään eläin, kasvi ja ihminen ei eläisi jos auringonvaloa ei olisi..

   Siitähän voi vain vetää johtopäätöksen, kuinka kauhea asia aurinko on, ja sitä tulee vältellä... Kaikenlaista lääke- ja syöpäteollisuuden markkinoijat keksivätkin, ja ihmiset yhteiskuntahypnoosissaan uskovat :)

   Ihmisille pitäisi opettaa kouluissa kriittistä ajattelua ja opettaa ihmiset etsimään aina myös eriäviä mielipiteitä / tutkimuksia. Mutta koulut onkin pääasiassa luotu siihen, että ihmiset lopettaisivat itsenäisen ajattelun, ja olisivat pelkkiä sokeita seuraaja-lampaita.

   Aasiassa tosiaan on naurettava meno tällä hetkellä tuon valkaisuteollisuuden kanssa, se ei tosin naurata enää kun tuokin terveyspommi räjähtää käsiin siellä. Siellä ollaan vielä syvemmässä yhteiskuntahypnoosissa.

   Syöpäluvut pompsahtaa aasiassa pian kaiken auringon välttelyn johdosta, plus valkaisuaineiden kemikaaleista johtuvista syövistä. Aasia onkin lääke- ja syöpäteollisuuden tulevaisuuden kultakaivos, ja he varmasti keskittyvätkin jatkossa erityisesti sinne.

   Länsimaailma tosin tuntuu pikkuhiljaa heräilevän, näkeehän tuon jo uusimman HPV-rokote huijauksen vastustuksesta - kuka olisi enää niin unessa ottaakseen näitä uusia rokotteita? Varsinkin kun kyseessä on saman firman rokote jolta tuli edellinen narkolepsia-rokote.

   Jos joku ajatteli hankkivansa HPV-rokotteen pikkutytölleen, lue tämä ja olen varma että muutat mielesi:

   30 stunning facts they don't want you to know about Gardasil and HPV vaccines

   Tiesitkö, että HPV-rokotteen ottamisesta on jo kuollut yli 100 pikkutyttöä, ja yli 500 on pysyvästi halvaantuneita, loppuelämänsä pyörätuolissa tai koomassa...

   Pelottavaa, että kyseinen rokote tulee Marraskuussa Suomen kansalliseen rokoteohjelmaan... Marraskuu tuo uuden rokotteen

   Poista
  2. HPV-rokotteesta: "All the marketing assertions are false. It is one of the largest, most harmful medical hoaxes of our time."

   Samalla kun MTV3-artikkeli tokaisee: "HPV-rokotteesta on käytettävissä huomattavan laajat tutkimustiedot." Miksi näitä eriäviä tutkimuksia ei sitten ole huomioitu?

   Täysin sama juttu kuin aurinkorasva huijauksen suhteen, kaikki markkinointiväitteet ovat vääriä ja se on yksi aikamme suurimmista huijauksista.

   Poista
 3. Maailman eniten tienaava supermalli brasiliainen Gisele Bündchen raivostutti "syöpä expertit" kertomalla medialla aurinkorasvojen olevan MYRKKYÄ. Huomaa syöpä expertit sitaateissa, jos tosiaan tämä raivostutti niin aikamoisia experttejä taitavatkin olla.

  Onneksi tälläiset julkkiksetkin ovat heräilemässä ja jakavat näitä juttuja mediassa, ihmisten on helpompi samaistua näihin faktoihin kun ne tulee jonkun supermallin suusta, kuin jonkun ituhipin suusta. Jos jopa tuollaiset maailman tunnetuimmat mallitkaan ei enää käytä aurinkorasvaa niin on helpompi samaistua siihen itsekkin. Vaikka mitä faktoja tarjoaisin, niin ihmiset uskovat silti mitä media sanoo - paitsi jos supermalli kertoo miten asia on, niin se on uskottavampaa.

  Nuoret naiset seuraavat paljon sitä mitä supermallit tekevät, ja tässä on (Gisele Bündchen) hyvä esimerkki jota kannattaakin seurata. Aurinkorasvoissa on erityisesti hormonitasapainoa häiritseviä kemikaaleja.

  Gisele sanoo myös, että pitäisi olla LAILLA KIELLETTYÄ kuinka äidit syöttävät vastasyntyneille äidinmaitokorvikkeita jotka ovat täynnä sokeria, fruktoosisiirappia, soijaa ym. Äidinmaito on edelleen maailman parasta ravintoa... Mutta markkinoijat haluavat ettet imetä lastasi, osta ennemmin äidinmaidonkorvikkeita... Mielisairasta.

  Jos massat tietäisivät näistä niin terveys ja lihavuus epidemiat voisi pian olla historiaa.

  VastaaPoista
 4. Moikka,Tilasin viime kuuna tota thornen d3/k2 ,astaxanthiinia ,a vitamiinia (cod liver oilista) ja coq10 Ottanut joka päivä ja ihan uskomaton ero treenatessa. Oon laittanut kropan täyteen joka päivä magnesium öljyä ja kaikki tämä yhdessä on antanut fiiliksen mitä olen vuosia etsinyt kun aloin ostamaan lisäravinteita ja mietin että jotain puuttuu. Energiaa on kokopäivän ja kotona ennen treeniä laitan magnesium öljyä kokokroppaan kiveksiä myöten ja lepään joku 20 min ja sitten alkaa puntti treeni,lihaksiin saa ihan uskomattoman fiiliksen ja pumpin treenatessa ja seuraavavana päivänä ei ole "depleted" olo mikä aina ennen oli kovien treenien jälkeen. Aamulla herään virkeänä vaikka nukkuisin vain 6-7h kun ennen olin ihan töhnässä vaikka nukuin 8-10h. Kiitos blogisi ostin tota astaxanthiinia,a vitamiinia ja k2. Itseluottamus on palautunut normaaliksi ja yleinen into ja odotus tulevia haasteita kohtaan. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauska kuulla tälläistä palautetta :)

   Näin yleensä käy kun saa suurimmat ravinnepuutokset kuriin kehosta. Se on uskomatonta miten keho alkaa toimimaan kun sille antaa ne ainekset jota se tarvitsee.

   8-10h nukkuminen voi itseasiassa olla hyvin haitallista ja itsessään jo aiheuttaa sellaista "töhnäistä" oloa jos nukkuu liian pitkään.

   Nukkumisesta kannattaa opiskella lisää biohakkereiden sivuilta joissa näytetään 6.5 tunnin yöunien olevan optimaalisimpia.

   http://www.bulletproofexec.com/category/sleephacks/

   Yli 8h yöunet on terveydelle ja olotilalle haitallista, sen ainakin tiedän itsekin. Kaikki on erilaisia, mutta kannattaa silti ottaa biohack vinkkejä omaan elämäänsä tuolta Bulletproof sivustolta.

   Ja treenaajana kannattaa seurata Elliott Hulsen Youtube kanavaa, josta kirjoitin täällä, saat "seuraavan tason" tietoa joka tekee tuloksia. Informaatiota joka on valovuosia edellä keskinkertaisia punttifoorumeita..

   Poista
 5. Hei, ja kiitos jälleen mahtavasta kirjoituksesta!

  Jännä kun kirjoitat että d-vitamiini kannattaa ottaa aamulla. Itse olen taas kuullut, että se ja ylipäänsä rasvaliukoiset vitamiinit kannattaa ottaa illalla 19-21 välillä. Syy liittyy jotenkin rasva-aineenvaihduntaan.

  Onko sinulla kokemusta suihkufiltteristä, siis sellaisesta joka suodattaa kloorin pois suihkuvedestä? Tilasin iHerbistä ja odottelen pakettia. Mietin että onkohan se oikeasti toimiva...?

  Antoisaa alkanutta syksyä! Ihana kun auringosta tosiaan saadaan vielä nauttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.

   Kyllä D-vitamiini kannattaa ottaa aamusta, tästä on kokemuksia saatavilla netistä etsittynä. Ja tosiaan noin myöhään otettu D-vitamiini vaikuttaa unenlaatuun negatiivisesti, se yksinkertaisesti häiritsee unen syvyyttä. Ja syvä uni on kultaa, joten jo pelkästään tuon takia ei ole mitään syytä ottaa D-vitaa ilta-aikaan.

   Lue lisää esim:
   http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-your-sleep-with-vitamin-d/

   Ja kyllä on kokemusta suihkufiltteristä. Itseasiassa tällä sivulla on oma postauksin aiheesta: iHerbistä tilattu kloorin suodattava suihkufiltteri (+kuvia)

   Ja olen aika varma, että tuo tosiaan suodattaa kloorin pois toimivasti. Heti asennuksen jälkeen ja parin päivän suihkujen jälkeen huomasin huomattavan eron vedessä ja olotilassa.

   Kyseinen suihkufiltteri on juuri tehty kloorin suodattamiseen, ja onhan sillä myös NSF Certification - joten it works.

   Hauskoja syksyn alkuja myös sinne :)

   Poista
 6. Riittävä magnesiumin saanti on myös todella tärkeää D-vitamiinin toimivuuden suhteen.

  "Magnesium may help vitamin D by helping your body activate vitamin D into a form your body can use"

  Sinkki on myös toinen josta monilla on puute.

  "Zinc may help vitamin D to work inside the cells of your body. Vitamin D and zinc work together to strengthen your bones and to help them develop properly."

  Lue lisää Vitamin D Council sivulta:

  http://www.vitamindcouncil.org/about-vitamin-d/vitamin-d-and-other-vitamins-and-minerals/

  VastaaPoista
 7. Olisin kiinnostunut tietämään miltä valmistajalta saisin ostettua Suomesta laadukasta astaxanthiinia, osaako kukaan auttaa? Ettei menisi vahingossa ostamaan sitä keinotekoista versiota. Tämä on todella mahtava blogi! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astavitaa saa tietääkseni Suomesta useista apteekeista ja luontaistuote kaupoista, hintaan ~24 euroa... Samaa tuotetta saat iHerbistä noin ~12 euron hintaan postikulujen kanssa.

   http://www.iherb.com/Astavita-AstaReal-Astaxanthin-60-Softgels/11882

   Kaikkein eniten suosittelen tällä hetkellä Nutrex brandiä. Näe miksi seuraavasta kommentista:

   http://karppaajansuositukset.blogspot.fi/2012/06/astaksantiini-paivitysta.html?showComment=1385208999305#c8233962148121049143

   Poista
 8. mitä mieltä kannattaako ottaa mitään rokotteita? esim. jäykkäkouristus-kurkkumätä

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.