tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mitä kannattaa hankkia kesäksi? Järkyttävän hyvät loppukuun tarjoukset (+Yllättäviä ilmaistuotteita)

Jos olet suunnitellut iHerb tilausta niin nyt vielä Kesäkuun puolella kannattaa tilata nopeasti, laittaa kenties muutamat paketit tulemaan, kuten itse tein.

(Löydät iHerb tilauspakettini artikkelin lopusta. +Katsasta kuukauden ulkoinen "voimavara".)

iHerb tarjoaa nimittäin ILMAISEN Global Priority -postituksen erityisesti Suomeen, Kesäkuun loppuun saakka. Tämä rahtimuoto tuo paketin kotiin n. vähän reilussa viikossa.

+Kaikki saa VIP-tarjoukset, kuten: 5% pois tilauksesi hinnasta - mikäli tilauksesi arvo on pienempi kuin $60.

Kaikilla, uusilla sekä vanhoilla asiakkailla on nyt iHerb "VIP-tili" tämän Kesäkuun ajan ja VIP-alennukset näet aiemmasta artikkelistani, josta näkee myös lukuisia tuotesuosituksia/ideoita.

Pysyvä iHerb VIP-tili on mielestäni aika turha, ellei tilaa älyttömiä määriä... Joten en erityisesti suosittele hankkimaan sitä tilaamalla nyt suurella summalla saadaksesi sen, mutta on hyvä käyttää hyväksi tämä 5% alennus sekä ilmainen rahti tämän kuun ajan.
Hyvä syy tilata iHerbistä nyt: Tämän hetken ilmaistuotteet


Jos jokatapauksessa aiot tilata jotain lähiaikoina niin se, että parissa tilauksessa säästää kympin tai pari (ilmaisella postikululla+5% VIP-alennuksella), niin sen päälle iHerb tarjoaa nyt mahtavia freebie eli ilmaistuotteita.

iHerbin freebie kategoriassa on siis nyt mm. täysikokoinen pakkaus ubikinonia(eli koentsyymi Q10) täysin ilmaiseksi. 60 kapselin purkki eli kahden kuukauden satsi, diili on eittämättä loistava ja tarttumisen arvoinen.

Jos haluat tietää lisää ubikinonista niin mm. Tohtori Tolosen -artikkelista löytyy hyvää tutkittua dataa aiheesta.

Monien lääkärien/experttien mukaan koentsyymi Q10 on hyvä hankkia käyttöön kypsemmällä iällä(n. 40+), sitä nuoremmat terveet ihmiset ei tarvitse sitä, ainakaan lisäravinteena - joten nuorempana ihmisenä voit silti ottaa sen ja lahjoittaa iäkkäämmälle sukulaiselle/tutulle.

CoQ10 & Ubiquinol - The Antioxidant that Actually Restores All Your Other Antioxidants


Tämän ilmaistuotteen laadusta minulla ei ole mitään tarkempaa tietoa... Mutta otan sen mielellään testaukseen, ilmaiseksi.

Normaalisti tälläinen tuote on jopa parikymppiä hinnaltaan, jos verrataan esim. Dr. Mercolan vastaavaan tuotteeseen.

Mercolan laatutuotteet ovat tosin hieman kalliimpia, kuten ihmiset sanoo: "Mercola's products are a bit pricier than others BUT it is because they are made that much better, high quality, clean, pure trusted ingredients, no surprises."

Joten tuotteen valinta riippuu aina itse kunkin kukkaron paksuudesta. Mutta nyt ainakin voit kokeilla täysikokoisen pakkauksen ubikinonia(koentsyymi Q10) täysin ilmaiseksi, niin pitkään kuin varastot riittää.

Ilmaisia luomuhuulirasvoja?


Vaihtoehtona iHerbistä saa nyt ilmaisia luomuhuulirasvoja.

Kaikki Sierra Bees(ent. Madre Bees) huulirasvat ovat hinnaltaan pyöreät $0.00 nyt TOISTAISEKSI ja vain lyhyen ajan. Itselläni on näistä lähes kaikki ja ei voi muuta sanoa kuin "Diggaan", would order again!

Seuraavaan tilaukseen laitan ilmaistuotteeksi kenties Organic Tamanu & Tea Tree Beeswax Lip Balm with Vitamin E - joka kuulostaa mielenkiintoiselta huulirasvalta.

Luomuhuulirasvan paremmuuden näkee monintavoin. Ensinnäkin laitat huulillesi(ja täten kehoosi) luonnollista oikeasti ravitsevaa, herkullisen tuoksuista ainesta jota voisi vaikka syödä. Toisekseen ei-luomuista huulirasvoista voi saada oiretta jos toista, monille ne ei sovi ja sen tuntee mm. kurkussa... Kuka tahansa kokeilee näitä niin veikkaan että ihastuu ja ettei ole takaisin menemistä.

Pianhan näitä laadukkaita ilmaistuotteina hankittuja erilaisia luomuhuulirasvoja on muutaman vuoden varasto kasassa, vaikka käytänkin niitä jokapäivä. Mutta "variety" onkin nykypäivän kuuma sana. Monessakin mielessä...

Joka päivä jotain uutta, koskaan ei kyllästy :)


Mitä itse olen tilannut viimeaikoina? (+Muutamia suosituksia)


Esimerkkinä muutama verovapaa iHerb tilauspaketti:

Paketti 1

Paketti 2

Testaukseen mm. erilaisia sinkkituotteita, joista voi sitten paremmin vetää johtopäätöksiä mikä todella on hyvä ja mikä ei.

Joku saattaa ihmetellä, että miksi kreatiinia? Tämä on hyvin mielenkiintoinen ja hyödyllinen ravintolisä, varsinkin näin kesäaikaan.

Lukemisen arvoisia artikkeleita kreatiinista:
Creatine helps athletes in hot weather, studies show
Creatine - What you want to know and much more
Must Read about Creatine!

Kertakaikkiaan todella hyödyllinen ja toimiva lisä(huom. vain lisä - ei välttämättömyys) lukemattomine hyötyineen, eikä todellakaan pelkästään urheilijoille, kuten monilla harhakuvitelma on...

Ja urheilijoista puheenollen mm. aiemmassa artikkelissa mainitsemani ja asiasta paljon tietävä Elliott Hulse pitää kreatiinia yhtenä niistä ainoista oikeasti toimivista jutuista, joka on must have kaikille urheilijoille.

Laitoin myös tulemaan loistavalle CafeCeps kahville vaihtoehtoista kahvia, CafeCeps kahvi kun on nyt tilapäisesti lopussa: "Due to overwhelming demand, CafeCeps is currently out of stock. The staff at Madre Labs is working to replenish our inventory as quickly as possible. We will provide an arrival date soon."

Onko Longreen Corporation, Reishi Coffee, Reishi Mushroom + Columbian Coffee lähimainkaan yhtä hyvää kahvia kuin CafeCeps? Epäilen suuresti... Mutta raportoin myöhemmin.

B12-vitamiinista olen kirjoittanut artikkelin aiemmin, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja kenties yllättäviä hyötyjä... B12-vitamiinista puhutaan energisoivana(jota se ei mielestäni ole), mutta itse puhun siitä mahtavana apuna uniongelmiin. Jos haluat paremmat yöunet niin harkitse, jos epäilet itselläsi B12-puutostilaa.

Uniongelmiin sopii myös loistavasti magnesiumöljyn käyttö tuntia-paria ennen nukkumaanmenoa, suosittelen käyttämään sitä ennen suihkuunmenoa. Magnesiumöljyn hieno puoli on sen "olematon" hinta. Magnesiumlisät voivat olla hintavia, mutta öljy on pieni investointi ja voi kestää jopa vuosia. Hinta, laatu ja hyötysuhteet kohtaavat todella hyvin.

Loppuun: kuuman kesän ajaksi loistava suositus: Maca superfood... Ja toisena teenjuojille tässä ehkä paras kesätee: Hibiscus Tee Oli Faaraoiden Lempijuoma

Kuukauden ulkoinen voimavara


Päätän tämän postauksen taas yhteen Elliott Hulsen viisauden sanomaan.

Kuinka saada enemmän itsekuria, jonka kautta lopulta tavoitat jokaikisen tavoitteesi? Oli se tavoite sitten laihdutuksessa tai missä tahansa.Ylläolevalle videolle hyvää jatkoa joka myös kannattaa katsoa: Discipline is Greater than Motivation

Nauttikaa.

Until next time.

1 kommentti:

  1. Tutustuin juuri tähän blogiin ja onpas täällä paljon kaikkea kiinnostavaa :)) Olisi tosi mukava, jos voisit tehdä yhden yhteenveto-postauksen, jossa listaisit päivittäin ottamasi lisäravinteet!

    VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.