tiistai 14. toukokuuta 2013

Etsitkö taikapilleriä? Laihtuminen voi olla näin helppoa (+Huipputarjouksia iHerbissä)

Etkö vieläkään ole saavuttanut kaipaamaasi kesäkuntoa?

Etsitkö yhä sitä toimivaa taikapilleriä joka ratkaisee kaiken?

Ei hätää. Enää ei tarvitse etsiä.

Olet jo löytänyt sen taikapillerin ja olet kenties aina tiennyt siitä... Mutta oletko kokeillut sitä?

Tai ehkä kokeilit jo sitä mutta lopetit kun et saanut tuloksia viikossa?

Ehkä lopetit sen takia kun elät taikapilleri yhteiskunnassa jossa ihmisiä ei ole opetettu ajattelemaan pitkäkestoisen ja hitaan kehityksen ajatusmallilla.

Keskustelufoorumeilla popsahtaa näihin aikoihin viestejä joissa kirjoitetaan tyyliin "kuinka laihdutan 20 kiloa kahdessa viikossa? painan 80 kiloa ja pitäis päästä ens viikkoina kesäkuntoon kun haluun käydä frendien kaa kesäl rannalla. antakaa vinkkejä kuinka laihtua nopeasti?".Vastaus on että et mitenkään, olet luuseri, etsit taikapilleri ratkaisua - jota ei ole. Olisit aloittanut 3 kuukautta sitten ja työskennellyt rajusti sen eteen mitä haluat.


Ne aktiviteetit ja tottumukset mitä teet päivittäin... Viekö ne sinua lähemmäksi vai kauemmaksi siitä mitä haluat elämässä?

Laihdutuksesta puheenollen... Jos joku haluaa oikeasti laihtua ja vielä nykypäivänä ihan oikeasti ponnistelee ja kamppailee jatkuvan laihdutuksen kanssa niin hän ei ole sisäistänyt ylläolevaa kuvaa.

(lääkkeiden käytöllä kehonsa sekoittaneet on tietenkin oma lukunsa ja heidän kannattaakin miettiä onko jonkin farmaseuttisen aineen pistäminen kehoon milläänlailla kestävä ratkaisu? lue tämä artikkeli)

No, tuo ylläoleva kuva ei pelkästään tietenkään riitä. Me tarvitsemme myös arvokasta informaatiota.

Ainoa juttu joka kenenkään tarvitsee tietää laihdutuksesta on tämä parin minuutin video. Katso tämä, englannin kielen taito vaaditaan.Ja kannattaa enemmänkin katsella Elliott Hulsen videoita, hänen strenght camp -kanavalla puhutaan paljon treenauksesta plus juuri samantyyppisestä itsensä kehittämisestä kuin täälläkin.

Jos haluat liikkua ylöspäin elämässä niin Elliott Hulse ehdottomasti seuraukseen. Fitness tulokset varmasti ottaa nousua. Tässä todisteita bodymiehille, että miksi kannattaa seurata.

Sen sijaan kun katsoisit salkkareita, josta ei ole sinulle mitään hyötyä pitkällä aikavälillä, voit ahmia edelläkävijöiden jakamaa arvokasta informaatiota - jonka avulla nouset ylöspäin elämässä.

Huipputarjouksia iHerbissä (+Suosituksia)


Nyt iHerb.com tarjoaa muutamia normaalisti suht. hintavia tuotteita huipputarjoksilla.

Näitä tarjouksia en jättäisi käyttämättä.

Tosin huomaa, että tarjoukset vaatii sen ettet ole aiemmin tilannut kyseisiä tuotteita. Joten jos et ole vielä kokeillut näitä niin nyt kannattaa!

Löydät kaikki kategoriasta:
http://www.iherb.com/Trial-Pricing

1. Suomessa lähes ilmiöksi noussut sienikahvi, ehkä osittain sen takia kun yksi Suomen ravintoguruista Jaakko Halmetoja hehkutti CafeCepsiä TV:ssä... Jos et ole vieläkään kokeillut niin nyt saat yhden paketin $2.95 hintaan(normaalisti $11.86). Eli kyseessä on luomukahvi Reishi ja Cordyceps sienillä.

Henk.koht tilaan tätä jatkuvasti lisää. Varsinkin loistava heille jotka matkustelee paljon tai satunnaisille kahvinjuojille(et tarvitse kahvinkeitintä etkä suodatinpapereita!).

Lääkinnällisten sienien kuten Reishin ja Cordycepsin älyttömistä hyödyistä voit lukea lisää esim. The Many Health Benefits of Mushrooms -artikkelista. Painonhallintakin on yksi suuri hyöty.

2. Näistä muista CocoCardio on hyvin mielenkiintoinen tuote josta kirjoitin enemmän Hibiscus -postauksessani. Tämä kerrankin halvalla $2.95 hintaan ellet ole tilannut aiemmin(normaalisti $14.95).

3. Ja tämän NORMAALISTI $26.57 maksavan WHOLE FOOD C-VITAMIINITUOTTEEN saa nyt $10.00 hintaan. Varsinkin hanki tämä jos mikäli siis et vielä ole ehtinyt tilata tätä aiemmin.

Maailman parhaita C-vitamiinilisäravinteita, josta voit lukea lisää mm. tuolta iHerb Suositukset sivultani. Ainoa pettymys tässä on se kun avaat purkin niin se on vain n. puoliksi täynnä luonnollista C-vitamiinijauhetta.

4. Eureka Berries saa nyt myös $10 hintaan, normaalisti tyyris $37.07 hinta!

Jos et vielä ole kokeillut niin nyt kannattaa halvalla ottaa se ja kenties säästää tulevaksi talveksi niin on huippumarjoista sekä hedelmistä tehty tiivis marjajauhe sekoitus auttamaan luomaan parempi immuniteetti pahimman talven flunssakauden ajaksi. Kesällä kannattaa ensin käyttää paikallisia kotimaisia marjoja!

Muutamia kokeilemisen arvoisia iHerbin luontaistuotteita

Oletko iHerbin ensitilaaja? Nyt saattaa olla arvokkain aika tilaukselle!


Jos olet uusi iHerbissä niin saat esimerkiksi paketin jossa on kaikki ylläolevat tuotteet vain $15.90 (12€) hintaan, kuljettuna kotiovellesi n. viikon sisään. Kuka tahansa voi tilata iHerbistä - vaikka Visa Electronilla. Postikulu lentorahdilla on $4.

Normaalisti kaikki nuo 4 tuotetta maksaa lähes $100. Laskin mukaan $10 ensitilaajan alennuksen jonka saat automaattisesti linkkieni kautta. Jos tilaat alennuskoodillani niin sinä saat $10 alennuksen ja itse hyödyn siitä saamalla "iHerb krediittejä" joita voin käyttää seuraavien tilauksieni maksamiseen, joten olen kiitollinen :)

Kannattaa myös lisätä tilaukseen joku ilmaistuote iHerbin freebie kategoriasta. Tällä hetkellä arvokkain valinta noista on vaniljan makuinen luomuhuulirasva $0.00 hintaan. Ja jos vielä lisäät pakettiin esim. B12-vitamiinisuihkeen niin hinta nousee vain n. kahteen kymppiin!

Eli on kyllä mahtava tarjous ja aika nyt tilata ensikertalaiselle! Kannattaa käyttää hyödyksi nyt kun tämä tarjous on vielä voimassa. Paljon arvoa rahoille.

Muita iHerb suosituksia keväälle & kesään


Mietin tuossa aiemmin tänään, että B12-vitamiinia ei voi kyllä liikaa hehkuttaa. Aloitin taas käyttämään B12-suihketta parin kuukauden tauon jälkeen ja en tiedä voiko mikään olla parempi hyville yöunille.

Aamusta suihkaus sekä iltapäivällä suihkaus kielen alle ja unihormoni melatoniinin tuotanto on ihan eri luokkaa ja henkilökohtaisesti nukun yöt todella hyvin, heti sen eron huomaa.

Lue lisää aiemmasta B12-vitamiini -artikkelistani, näe monet hyödyt. Tsekkaa muuten kommentit tuosta postauksesta!

Loistava suositus vaikka söisitkin jo paljon lihaa ym. koska siitä huolimatta B12-vitaminiia ei välttämättä saa tarpeeksi. Pieni investointi kuitenkin ravinteesta josta moni tietämättään on vajeessa ja pinnan alla se voi tehdä hyvin ilkeää "näkymätöntä" tuhoa - mm. alzheimeria, sokeutumista ja masennusta.

B12-suihke on pieni sijoitus ja kestää pitkään käytössä sekä tarjoaa hyviä hyötyjä. Ehdottomasti kannattaa harkita hankkimista. Arvokas hankinta.

Tee suosituksia - kaikki kokeilemisen arvoisia!

Jääteetä kesäksi? Nyt kannattaa tilata jo valmiiksi parhaat teet joista tehdä jääteetä...

Hibiscus tee, Spring Dragon Longevity Tea(jota juuri tilasin lisää) ja Egyptian Licorice Mint on mielestäni niitä parhaita ja maukkaimpia jääteen tekoon ja muutenkin!

Näitä kun odottaa jääkaapissa kylmän huurteisena jonkin aktiviteetin jälkeen niin ahhh, kyllä se maistuu ja tarjoaa ylivoimaisia ravinteita & hyötyjä verrattuna mihinkään muuhun juomaan.

Esim. kun herkullisen maukasta Spring Dragon - The Healthiest Tea On Earth teetä tekee aamulla 3 litraa valmiiksi jääkaappiin ja juo koko päivän sitä ja nesteytyy sillä niin auttamatta sitä ollaan ihan eri tasolla terveydessä ja olotilassa.

Egyptin faaraoiden käyttämän Hibiscuksen ohella Maca on myös loistava asia olla käytössä kesäkuumuudessa. Molemmat on traditionaalisesti käytettyjä liiallisen kuumuuden kanssa toimimiseen.

Loistavia juttuja olla kesällä kaapissa saatavilla. Astaksantiinia ei myöskään koskaan voi sivuuttaa kun puhutaan hyvistä jutuista kesälle.

Moniin kommentteihin joihin en ole ehtinyt vastailla voin mainita että nykypäivän ja netin tarjoaman informaation aikana kaikkeen löytyy vastaus kun itse hakee. Ja itse en voi antaa oikeata vastausta kaikkiin kysymyksiin, kuten Elliott Hulsen videoista löytyy hyvä videopätkä aiheesta: You Already Have the Right Answers - johon onkin hyvä kiteyttää se.

Loppuun motivoiva ajatelma:

Quote Napoleon Hillin kirjasta Think and Grow Rich, joka on ehdoton kirjasuositus kaikille!

Kaikki mitä haluat elämässä on mahdollista, kun vain pistät mielesi siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.