keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Nyt kannattaa tehdä iHerb tilauksia, supertarjous Suomalaisille

Onko ollut koskaan parempaa aikaa tilata iHerbistä? iHerb tarjoaa uuden erikoisrahdin vain ja ainoastaan Suomalaisille asiakkaille, onhan iHerb Suomessa jo ällistyttävän suuri ilmiö ja itse iHerb yhtiönä onkin huomannut tämän. Missään muussa maassa ei ole näin paljoa iHerb tilaajia suhteutettuna väkimäärään. Miksi ihmeessä Suomalaiset sitten ovat innostuneet tilaamaan jenkkiläisestä nettikaupasta tällä hurmoksella?

Suomalaiset tykkää iHerbistä koska sieltä saa kaiken tilattua vaivattomasti verovapaasti ja alvittomasti, toisin sanoen Suomalaiset hyötyvät iHerbistä ehkä eniten maailmassa, säästöt paikallisiin lisäravinnekauppoihin ja apteekkeihin on täten monia satoja prosentteja. Olemmehan hintatietoista kansaa ja paikalliset liikkeet ovat hyvin monopolisoituja, täten hinnat ovat mitä ovat... Olenkin monesti miettinyt, että kuka enää tuhlaisi rahojaan paikallisiin lisäravinnekauppoihin ja apteekkeihin? Ja naisille tiedoksi, että iHerbistä saa myös luonnollista kosmetiikkaa satoja prosentteja halvemmalla kuin mitä paikallisista liikkeistä.


Ja kuka tahansa voi tilata iHerbistä, luottokorttien ohella Visa Electron ja Debit korteilla tilaukset onnistuu.

Jos iHerb ei ole vielä tuttu niin katso tästä tietopaketti aiheesta.

IHERB DHL RAHTI TARJOUS - SUOMALAISILLE


We are pleased to tell you about our new DHL Express Saver shipping method for our valued iHerb customers in Finland.

This shipping method is limited to 10 pounds, and the flat fee cost is only $10 for any order totaling more than $60!

10 pounds = 4.53 kg kokoisen paketin voi tilata ja siis kun tilauksen hinta on yli $60.00 saat DHL rahdin $10 hintaan, sen päälle jos olet iHerbin ensitilaaja saat ensitilauksesta $10 alennuksenkin vieläpä joten sillä maksaa rahtikulun.

Kerrankin voit tilata iHerbistä riskittä. DHL tilauksille tulee varmenne, tilausta voi seurata ja se tulee kotiovelle noin 2-4 päivässä. Ja DHL rahdeissa iHerb korvaa paketin arvon jos se katoaa.

-Nyt siis voit tilata painavampia tilauksia iHerbistä ja saa erittäin halvan rahdin. Nyt laitan tilaukseen esim. Teflon-vapaa paistinpannun, eli siis PFOA-vapaa paistinpannu. En vielä osaa sanoa onko tämä hyvä ennenkuin olen kokeillut.

*Päivitys:


Tämä tarjous on ohi 13.11.2012 kirjoittaessani tätä, joten oikeasti DHL rahti tulee olemaankin hieman kalliimpi. Uusin iHerb rahtitarjous on seuraava:

Global Mail by DHL (formerly called "International Airmail," available to selected countries): Free for orders over $40.00!

This shipping option applies to orders valued up to $80, and weighing 4 lbs. (1814 grams) or less. Please note: If you choose Global Mail by DHL, you will not be able to track your order. However, this is a preferred shipping method for our valued customers in Europe and Asia Pacific -- with an average delivery time of 10 days (including weekends).

-Loistava tarjous, aina yli neljänkymmenen dollarin tilauksille ilmainen rahti tällä uudella International Airmail rahdilla. iHerbin mukaan tämä rahti tulee olemaan jatkossa aina ilmainen yli $40.00 tilauksille. Rahtikuluja ei siis tarvitse miettiä enää, monta pakettia vaan tulemaan ja tällä rahdilla ne saapuu perille YLEENSÄ 10 päivän sisään.


ALViton ulkomaantilaus


Muista kuitenkin, että DHL paketit ovat hyvin valvottuja ja niiden sisältö tutkitaan joten kannattaa miettiä mitä tilaa jottei ALVia tai muita veroja tarvitse maksaa. International Airmail pakettejahan kukaan ei tutki joten niissä on käytännössä lähes sama mitä tilaa, muttei tietenkään periaatteessa.

ALVia ei peritä, jos sen määrä jää alle 10 euron.*

*(tämä muuttuu Suomessa vuoden 2013 alusta 5 euroon, joten varastot täyteen nyt sillä vuodenvaihteen jälkeen voit tilata puolella allaolevista rajoista)

Eri tuotteilla on eri alv. Yleinen alv on 24 %.

Mutta elintarvikkeet ja ravintolisät on 14 %.

Kirjat 10 %.

Näistä laskien saadaan erilaiset tilauksen maksimimäärät, jotta alvia ei peritä:

-yleinen alv 41,60 euroa (kosmetiikka, voiteet tai esim paistinpannu yms)
-elintarvikkeet ja ravintolisät 71,40 euroa
-kirjat 99,99 euroa

*Tammikuussa 2013 kaikki ylläolevista summista voit jakaa puolella niin saat uudet tilausrajat.
-yleinen alv 20,8 euroa (kosmetiikka, voiteet tai esim paistinpannu yms)
-elintarvikkeet ja ravintolisät 35,7 euroa
-kirjat 49,99 euroa


**Huomaa: Tämä artikkeli oli kirjoitettu tuon jo loppuneen DHL tarjouksen ympärille, joten monet jutut tässä artikkelissa ei enää päde.

iHerb myy kaikkia ylläolevia. Joten $60 jolla saa tuon halvan DHL rahdin onkin juuri 46e, joten se on niillä rajoilla jos tilaat pelkkää yleisen alvin alla olevia tuotteita. Yleensä ihmiset tilaa myös ravintolisiä iHerbistä, eikä pelkkää yleistä joten jos sinäkin olet sellainen ihminen niin voit tilata suuremmalla summalla.

iHerb on nyt ainakin paras paikka proteiinien tilaukseen, laadukkaimmat proteiinit halvimmalla mahdollisella hinnoilla saatavilla parissa päivässä kotiovelle. Enää ei tarvitse odotella meneekö siinä viikko vai kaksi kunnes iHerb paketti on kotona, DHL rahdilla se oikeasti tulee parissa päivässä kotiovelle ja sitä voi seurata, että missä se kulkee milloinkin.

Muutamia kivoja iHerb suosituksia joita voi nyt kokeilla helpommin


Aikaisemmin International Airmaililla kun tilasi esim. suosikki proteiiniani, superviherjauheita, laadukasta magnesiumia... Niin tilaukseen ei paljoa muuta mahtunutkaan, nyt on helpompi rakentaa hyviä tilauspaketteja joihin saa kaikkea kivaa.

Mercolan whey proteiini, ehkä laadukkain ja parhaimman makuinen proteiini maailmassa. Ei lisäaineita, makeutettu luo han guo hedelmällä. Laadukkaasta grass-fed cows alkuperästä olevaan hera proteiiniin on lisätty sekaan vieläpä probiootteja ja myös chia siemeniä. Paras proteiini suositus. Itse suosittelen tuota banaanimakua, saatavilla on myös: suklaa, vanilja, mansikka makuvaihtoehdot. Ja myös puhdas original whey Dr. Mercola, Miracle Whey Protein Powder, Original.


Laadukkain magnesiumlisä iHerbistä on myös yksi suositukseni. Ei täyteaineita kuten riisijauhoa ym. outoa moskaa. Magnesium glycinate joka todellakin imeytyy, kun aloittaa käyttämään näitä niin huomaa heti ensimmäisillä päivillä kuinka yöunet on paljon parempia. Magnesium glycinatea ei tarvitse olla kuin pienimäärä, kuten tässä 125mg niin se on todellisuudessa parempi kuin 500mg huonompaa magnesiumin muotoa, koska se imeytyy oikeasti. Tässä on myös c-vitamiinia seassa auttamaan imeytymisessä. Joten todellakin se mullistavin ja paras magnesium tuote markkinoilla. Puolen vuoden satsi n. 22e. Ei halvin mutta laatutietoisille paras. Magnesiumin puutoskin on nykypäivänä epidemia, monet ovat tietämättään sen puutoksessa ja se aiheuttaa vakavia terveysriskejä ja sairauksia.


Ormus Supergreens on yksi hyvä superviherjauhe jota myös kannattaa kokeilla. Stevia makeutettu tulivuoriperäiseltä platinium ja nanomineraalirikkaalta alueelta harvestoitujen viherjauheiden sekoitus, seassa myös piparminttua joka tekee jännän makuvivahteen, ei välttämättä sovi kaikille. Stevian myötä hyvin makeanmakuinen joka onkin hyvä juttu tekemään smoothieista hyvänmakuisia. Huippu kaikille kehonrakennnus tyypeille jotka ovat kyllästyneet siihen tympeään rahkaan ja tylsänmakuiseen kaurahiutale smoothie sekoituksiin, mixaa Sun Warrior Ormus Supergreensiä sekaan niin saat uutta superhyvää makua ja teet kehollesi hyvää.


Muita hyviä iHerb tuotesuosituksia nyt kokeiltavaksi:

OptiMSM-jauhe, markkinoiden laadukkain ja yksi halvimmista

HealthForce MacaForce, eittämättä laadukkain macatuote maailmassa

Amazing Grass viherjauhe, superfoodia jos toista löytyy tästä - huippu hyvänmakuinen

Chyawanprash Herbal Jam, talveksi loistava immuniteetin tukija jossa on kaikki parhaimmat jutut jotka voi estää sairastumista. Lue lisää tästä tuotteesta täältä

D-vitamiinit halvalla netistä, katso arvioitani eri iHerbin D-vitamiinituotteista - säästöt on noin 20 kertaiset paikallisten apteekkien D-vitamiinituotteisiin jos verrataan.. Käytätkö vuoden D-vitamiinisatsiin 10e iHerbistä tilaamalla vai lähes 200e ostamalla paikallisesta apteekista?

Ja näe myös uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".

Suosittelen tekemään nyt iHerb tilauksia kun nyt vielä saa tilattua helposti ja paljon kerralla tämän tarjouksen myötä. Ja ensitilaajat saa vielä nyt rajoitetun ajan $10 pois hinnasta(yli $40.00 tilauksista) jolla kattaakin iHerbin Suomalaisille suunnatun DHL tarjousrahdin postikulut. DHL paketit tulee siinä 2-4 päivässä tilaushetkestä suoraan kotiovelle.

Lisää muita suosituksia löytyy myös sivupalkista oikealta ----->

Ja kattavampia tuotesuosituksia iHerb Suositukset sivultani.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos huomautuksesta, pahoittelut vanhentuneesta tiedosta. Muokkasin artikkelin.

   Poista
 2. Moi,

  Kun tuo alv-raja laskee vuoden vaihteessa niin tarkoittaako se että tilauksen (jos tilaa ravintolisiä yms.) arvo tulee olla vain 41,65€ (83,30/2) jotta se menee tullittomana läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, pahoittelut hitaasta vastauksesta. Lomalla ollessa ei kommentteihin ole tullut vastailtua.

   Joo uskoakseni juuri noin se menee 2013 vuoden tullessa. Elintarvikkeita ja ravintolisiä tilatessa 12% ALVilla 41,65€ on juuri se raja jossa pysytään alle 5 eurossa jota ei siis peritä.

   Tilaaminen hankaloituu hiukan mutta vielä kuitenkin siis voi tilata yli 50 dollarin edestä elintarvikkeita/lisäravinteita.

   Tosin kosmetiikan ja yleisen alvin alle tulevan tilaaminen vaikeutuu huomattavasti.. 21,7€ tai 27 dollarin edestä uskoakseni pystyy vain tilaamaan.

   Mutta lisäravinteita ja näitä voi vielä tilata lähes vanhaan malliin, henk.koht mikään ei oikeastaan muutu. Monta pakettia vaan tulemaan. Rahtikulu on nykyisin aina ILMAINEN iHerbistä tilaamaalla Global DHL Maililla(vanha International Airmail) kun tilaat yli $40.00 edestä. Joten sellaisia paketteja vain monta tulemaan niin jatkossakin saa kaiken vanhaan malliin.

   Asian näkee paremmin kun vaihdos virallisesti tulee kun 2013 vuosi vaihtuu. Jos jollain on enemmän tietoa tai olen väärässä niin kommentteja kiitos :)

   Poista
  2. Artikkelissa olin maininnut virheellisesti elintarvikkeiden ja ravintolisien alvin 12% mutta se onkin 13%, pahoittelut. Korjasin tiedot artikkeliin.

   Mutta huomaa ylläolevien kommenttien virheet.

   Oikeat rajat:

   ALVia ei peritä, jos sen määrä jää alle 10 euron.

   -elintarvikkeet ja ravintolisät 76,90 euroa(*2012 vuoden loppuun)

   *Tammikuussa 2013 alkaen:

   ALVia ei peritä, jos sen määrä jää alle 5 euron.

   -elintarvikkeet ja ravintolisät 38,45 euroa

   Joka on tämän hetken kurssilla $49, eli sillä summalla vielä voisit tilata verovapaasti 2013 vuonna.

   iHerb suositukset yläpalkkisivuni kommenteissa on uudempi päivitetty kommentti asiasta. Siellä pitäisi olla rajat ja alvit kunnossa, alv prosentit kun salakavalasti vaihtelee...

   Poista
 3. Mutta vielähän tätä vuotta on jäljellä ja vielä ennen vuoden vaihtumista kannattaa tilailla iHerbistä kaikennäköistä. Jos joku säännöllisesti tilaa jotain yli 50 dollarin elintarviketta/lisäravinnetta niin nyt on aika tankata sitä. Ensivuonna sellaisten tilaaminen tulee olemaan vaikeampaa. Vaikkakin ilmaisella rahdilla toisaalta taas mikään ei muutu.

  Mutta ainakin kosmetiikan ostajien kannattaa täyttää varastoja ennenkun vuosi vaihtuu ja ulkomailta tilaaminen vaikeutuu. Jojobaöljyä, shampooita, saippuoita, puhdistusaineita, luonnollisia deodorantteja tai vaikka hammastahnaa ym. Pelkän yleisen alvin tilaajat ei pysty tilaamaan yli 40 dollarin edestä ensi vuonna ja saada täten iHerbistä ilmaista rahtia joten nyt vielä kannattaa tilailla kun se on helpompaa.

  VastaaPoista
 4. Pieni huomio prosenttilaskuun:) Hinta ei voi olla "satoja prosentteja halvempi kuin". Enintään 100%, jos tuote on ilmainen.
  Suomalainen tuote voi kyllä olla "satoja prosentteja kalliimpi".
  Jos hinnat ovat 10€ ja 100€, niin kallis on 900% kalliimpi kuin halpa ja halpa on 90% halvempi kuin kallis tuote.
  Erinomaisia postauksia, erityisesti nyt nuo matkustajan taudinestokonstit!

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.