keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Parhaat D-vitamiini tuotteet, mistä D-vitamiini halvalla? D-vitamiini suositus

Omat kokemukset D-vitamiini tuotteiden käytöstä noin 3 vuoden ajalta, mitkä ovat parhaat D-vitamiini tuotteet? D-vitamiini käyttökokemuksia. iHerb D-vitamiini suosituksia.

Asutko Hawaijilla, Thaimaassa tai vastaavassa ja otat lähes päivittäin klo 12-14 aikaan noin puolituntia aurinkoa ilman aurinkorasvaa? Jos asut ja teet näin niin sitten et tarvitse D-vitamiinilisää. Mutta meillä muilla on on vain muutama vaihtoehto sen oikean D-vitamiinin saantiin.

Noin 90% maailman populaatiosta elää D-vitamiini vajeessa. Suomen kaltaisissa maissa luku on vielä suurempi.

Riittävä D-vitamiinitaso vaatii auringonottoa ja lisäravinteita, tällä hetkellä sitä ei pysty saamaan lähimainkaan riittävästi nykyisestä ravinnostamme.

Dr. Mercolan mukaan D-vitamiini on tuhansia kertoja parempi kuin yksikään rokote maailmassa, eli asiantuntevat lääkärit suosittelee turvallista D:tä purkista eikä vaarallisia rokotteita. Terveydelle kenties vaarallinen flunssarokote vai kokonaisvaltaista terveyttä parantava halpa D3-vitamiini lisäravinne? Vastaus on suhteellisen helppo. D-vitamiini on itseasiassa voimakas hormoni, ei vitamiini.

Miksi D-vitamiinia?


"Lääkäri Antti Heikkilä: Kaikkien suomalaisten pitäisi syödä D-vitamiinia purkista."

"Lääkäri Antti Heikkilä kertoo, että riittävä määrä D-vitamiinia ehkäisee flunssia, allergioita, syöpiä, osteoporoosia, verisuonitauteja sekä masennusta." -Lähde

"Hyvin monet sairaudet ovat yhteydessä liian matalaan D-vitamiinitasoon. Jos ihmisellä on vajausta D-vitamiinista, hän sairastuu jatkuvasti esimerkiksi flunssiin." -Lääkäri Antti Heikkilä

"Kaiken kaikkiaan pidän D-vitamiinia tämän hetken tärkeimpänä kansanterveydellisten ongelmien hoitajana." -Antti Heikkilä

Oletko bodaaja, laihduttaja tai molempia? Näe kuinka D-vitamiini voi auttaa tutkitusti saavuttamaan sekä parempia tuloksia lihastenkasvatuksessa sekä laihdutuksessa: Vitamin D For Muscle Strength

"Vitamin D is the world's single most common vitamin deficiency and an estimated 85% of people are vitamin D deficient."

Lue seuraava uutinen(englanniksi):
Haluatko tulla nopeasti LIHAVAKSI? Pysy D-Vitamiini vajeessa

"DID YOU KNOW...
that vitamin D3, the active form of vitamin D produced in your body, is not really a vitamin, but a very potent hormone? It regulates more genes and bodily functions than any other hormone in your body."

Lyhyt ja loistava video D3-vitamiinin hyödyistä, ja miksi se on ylivoimaisesti #1 lisäravinne


Parhaat D-vitamiini tuotteet


1. Carlson Labs, Solar D Gems, 4,000 IU, 360 Soft Gels

4000 IU (100 mikrogrammaa) vitamin d3 + 115 mg Omega-3s per kapseli. Monet kutsuu tätä maailman parhaaksi D-vitamiini tuotteeksi. Samasta saa kalaöljytkin joten välttämättä ei tarvitse erikseen miettiä kalaöljyn ostamista, tästä saa 2 tärkeintä samassa. Suosittelen suuresti kaikille.

Yksi kapseli päivässä riittää, eli saat tästä parillakympillä vuoden D-vitamiinit, laadukkaassa toimivassa muodossa. Itse otan 1-2 kapselia päivässä.

4000 IU on siis 100 mikrogrammaa, joka onkin se yleisin asiantuntevien lääkäreiden nykyinen suositus. Usein otan jopa 2 päivässä joka on myös kaikinpuolin hyvä d-vitamiini annostus. Tarvitset päivässä sen 4,000 IU+ eli sen 100 mikrogrammaa tai enemmän jos haluat nähdä hyötyjä D-vitamiinista. Dr. Mercola on jopa itse suositellut aikoinaan Carlson Labsin D-vitamiinia laatumerkkinä.

Lääkäri Joseph Mercola itse suosittelee 2013 vuonna aikuisille 8000 IU, eli 200 mikrogrammaa minimi D3-vitamiini annostuksena päivittäin. Huomaa, että kyseessä on D3-vitamiini saantisuositus aikuisille, lapsille ei tietenkään näin suurta annosta. Itse otan tuon annoksen lähes päivittäin(eli 2 kapselia tätä tuotetta) mutta näe alempaa varoitus liittyen tähän.

Ehdoton suositus talvelle. Maailmanlaajuisesti monet pitää tätä parhaana D-vitamiinituotteena koska tästä saa myös kalaöljyt samasta. Tämä sopii varmasti parhaiten heille jotka haluaa antaa lapsilleenkin D-vitamiinit, samasta kalaöljyt jotka tutkitusti kehittää älykkäämpää aivotoimintaa.

Carlson Labs, Solar D Gems, 4,000 IU, 360 Soft Gels2. Carlson Labs D Drops, Liquid Vitamin D, 4000 IU, 0.34 fl oz (10 ml)

Carlson Labsin D Drops eli nestemäinen versio josta otetaan D-vitamiinit tippamuodossa, pullosta tipat tulee ulos hitaasti mutta varmasti.

Puhdasta d3-vitamiinia nestemäisessä muodossa. Kookosöljy on ainoa muu ainesosa tässä. Joten jos joku on esim. allerginen kalalle niin tämä on parempi kuin ylläoleva.

Lapsillekkin voi olla ehkä helpompaa pudottaa tästä tippa ruokaan jota lapsi tai perhe syö. Tipat tulee ulos hyvin hitaasti joten yliannostuksen vaaraa ei ole, joskus saattaa tulla 2 tippaa mutta ei sekään paha ole. 4000 IU eli 100 mikrogrammaa per tippa.

Todella halvaksi tulee tämä vuoden satsi laadukasta nestemäistä D:tä, erityisesti kaikille heille jotka eivät pidä kapseleista.

Carlson Labs D Drops, Liquid Vitamin D, 4000 IU, 0.34 fl oz (10 ml)*

*Ylläoleva tuote on discontinued, joten laitan tähän muita hyviä nestemäinen D-vitamiini vaihtoehtoja:

Thorne Research, Vitamin D/K2, 1 fl oz (30 ml) -D3 ja elintärkeä K2-vitamiini yhdessä
Thorne Research, Vitamin D, 1 fl oz (30 ml)
Carlson Labs, Super Daily D3, 2000 IU, 0.426 fl oz (12.6 ml)
Solgar, Liquid Vitamin D3, 5000 IU Per Serving, Natural Orange Flavor, 2 fl oz (59 ml)


3. Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 Softgels

Yksi halvin laadukas perustuote D3 vitamiinille. Tällä aloitin omat d-vitamiini kokeilut, jonka takia tämä onkin kolmantena listalla koska olen edennyt laadukkaampiin tuotteisiin.

Vaikkei tämä ole se maailman laadukkain, niin silti loistava vaihtoehto kenelle tahansa. Super halpa vuoden satsiksi.

125 mikrogrammaa D3:sta, 5000 IU per kapseli. Päivässä hyvin tulee toimeen yhdellä tai kahdella kapselilla.

Paras halpa perustuote, muita ainakaan halvempia tuotteita en lähtisi kokeilemaan. Hintakin kertoo aina laadusta. Mutta voit hyvillä mielin ostaa tämän ja tietää säästäväsi noin 20 kertaisen summan rahaa, jos ostaisit saman satsin paikallisista apteekeista.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 SoftgelsKaikki linkit menee iHerbiin(näe lisää) josta tilaan D-vitamiinit halvalla, hinnassa tulee monien satojen eurojen säästöt paikallisten apteekkien vastaaviin tuotteisiin. Joten suosittelen hankkimaan iHerbistä laadukkaat D-vitamiinit halvalla. iHerb tilaus saapuu noin 1-2 viikossa.

iHerbin hinnat VS. Yliopiston Apteekin hinnat


Itseasiassa tein laskutoimituksen Apteekin(Yliopiston Apteekki) halvimmasta D3-vitamiinituotteesta ja huomasin, että vuoden annostus yleisellä lääkärien saantisuosituksella, eli 125 mikrogrammaa(5000 IU) tulisi maksamaan Suomen apteekeista JOPA 158 EUROA!!! Kun samaan aikaan saman D-vitamiini määrän saa halvimpana mutta samaan aikaan hyvin laadukkaana tuotteena iHerbistä vain 10.4 EURON HINTAAN. Kertakaikkiaan uskomaton ero hinnassa. Plus Apteekista joudut ostamaan vähintään 10 purnukkaa saadaksesi tämän määrän D-vitamiinia, iHerbistä tilatessa kaikki se on yhdessä purnukassa. Joten ei varmasti tarvitse kahteen kertaan miettiä mistä hankkia D-vitamiinit.

Mikä tahansa ylläolevista D-vitamiini tuotteista on maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimpia. Kaikki sisältää luonnollista D3-vitamiini muotoa, ei suinkaan mitään synteettistä huonosti imeytyvää D2 vitamiinia, jotkin apteekkien tuotteet voi olla tälläisiä ja ne olisivatkin vain rahan tuhlausta. Kaikkia ylläolevia tuotteita olen käyttänyt pitkäaikaisesti ja kaikista olen nähnyt positiivisia tuloksia käytössä. Jos hankit D-vitamiinit talveksi niin tilaa se joka kuulosti parhaalta sinulle.

Vahva D-vitamiini


Haetko jotain muuta, kenties jotain poikkeavaa? Haluatko erittäin vahvan D-vitamiinin? Hanki tämä, tässä on noin 20 kertainen määrä Suomen "virallisiin" D-vitamiini saantisuosituksiin jos verrataan. En suosittele kaikille, mutta jotkut voi haluta extra vahvan D-vitamiinin terapeuttisista syistä.

Jos vielä haluat lisää vaihtoehtoja D-vitamiini tuotteille niin katso iHerbin D-vitamiini kategoria.

D-vitamiini yliannostus


ENNENKUIN LUET PIDEMMÄLLE:


Jos käytät D3-vitamiinilisää tietämättä tästä, saatat tehdä enemmän HARMIA kuin hyvää - Tämä saattaa olla SUUREMPI LÖYTÖ kuin D-vitamiini - "Huh huh"


Ylläolevasta linkistä näet, että D-vitamiini suurina annoksina voi olla myrkyllistä vain silloin kun sinulla on puute eräästä ravinteesta, joka selviää siellä.

Löydät ylläolevan linkin artikkelin lopusta iHerb D-vitamiini tilaus paketti esimerkkejä, joiden myötä saat verovapaasti tilattua ne ja tulemaan ne reilun viikon päästä suoraan kotiisi ilman mitään häslinkiä.

D-vitamiinin yliannostus on mahdollista, mutta sinun pitäisi ottaa vähintäänkin 10 kappaletta ylläolevia kapseleita päivässä. Lääkäri Antti Heikkilä sanoi, että eläintutkimuksissa on nähty, että D-vitamiinin yliannostus tulee jossain noin 1000-2000 mikrogramman kieppeillä, jos siis pitäisit tälläistä annostusta yllä päivittäin. Mutta siitäkään ei ole paljoa varmaa tietoa, että onko se edes haitallista. Ennemmin huolehtisin siitä puutteesta kuin yliannostuksesta. Mutta kuten kaiken kanssa, liika hyväkin on pahasta joten kohtuus kaikessa.

Lääkäri Antti Heikkilän sanojen mukaan suurin osa ihmisistä jotka kärsii melanoomasta ovat juuri heitä jotka välttelee aurinkoa ja ovat D-vitamiinivajeessa. Eli auringon välttely ja D-vitamiinivaje itseasiassa aiheuttaa ihosyöpää, aurinko ja D ESTÄÄ sitä. Todellisuus on siis eri kuin mitä Iltalehdistä on kuultu.

D-vitamiini saantisuositus


Lääkäri Antti Heikkilä kertoi ottavansa 125 mikrogrammaa eli 5000 IU D-vitamiini annostuksen päivittäin. Omasta kokemuksesta se on hyvä perusannos kaikille, varmasti jopa lapsillekkin.

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini. Joten ota D3 kapselit tai neste aina esim. kananmunien, oliiviöljyn tai kookosöljyn kera, näin saavutat paremman imeytymisen. Jos olet jollain "low fat" dieetillä niin d-vitamiini ei imeydy ollenkaan.

Poltatko tupakkaa? Tupakoijat tarvitsevat enemmän D-vitamiinia kuin muut. Lue Why Smokers Need More Vitamin D.

Oma maximi D-vitamiini annostus on ollut 20,000 IU (500 mikrogrammaa) kerralla jotka otin tarkoituksella ennen pitkää ulkomaanlentoa parantaakseeni immuniteettia, pitkillä lennoillahan ihminen voi sairastua yllättävänkin helposti, joten tiettyjä lisäravinteita kannattaa tankata ennen lentoja(varsinkin Astaksantiinia josta löydät tietoa ja kokemuksia esim. iHerb Suositukset yläpalkki sivultani).

Henkilökohtainen kokemus lisäravinteiden käytöstä on ollut se, etten ole sairastunut noin kolmeen vuoteen millään muotoa, ennen sairastelin säännöllisesti ja usein. Onko se sitten D-vitamiinin, Astaksantiinin joka on maailman vahvin tunnettu antioksidantti tai sitten lääkinnällisten sienien käytön tulosta. Kenties kaikkien synergiaa. Puhtaampi ruokavalio ja urheilu myös näyttelee asiassa isoa osaa.

Energisempi talvi - luonnollisesti?


Omalla kohdallani kaikki flunssat, sairaudet ym. ennaltaehkäistään laadukkaalla päivittäisellä ravinnolla ja muutamalla hyvällä lisäravinteella. Tämä myös antaa enemmän sitä paljon kaivattua energiaa talven pimeille päiville.

D-vitamiinin ohella suosittelen talveksi tilaamaan iHerbistä myös luonnollisen C-vitamiini jauheen. Ylivoimaisesti se paras C-vitamiini tuote maailmassa, en ole löytänyt mitään vastaavaa. Luonnollisessa muodossa joten se todella toimii ja antaa tuloksia. Valmistettu neljästä maailman C-vitamiini pitoisimmista marja ekstrakteista, vieläpä täysin luomua sekä villiä tavaraa ilman mitään muita lisäaineita.

Tätä voi sekoittaa esim. rahkaan, jugurttiin, smoothiehin tai ihan mihintahansa juomaan. Maistuu myös hyvältä ihan vaan lusikoidessa suoraan suuhun, hieman kirpeää mutta mielestäni hyvällä tavalla.

Vähän aikaa sitten luin Dr. Mercolan sivuilta kuinka nämä normaalit apteekkien C-vitamiini poretabletit tekevät kuulemma huomattavasti enemmän HARMIA kuin hyvää. Huh huh, kannattaa siis toistamiseen miettiä, että käyttääkö niitä. Todella huolestuttavaa jos ihmiset "taistelee" flunssaa vastaan näillä poretableteilla...

Synteettiset ainesosat, väriaineet, lisäaineet, aivovauriota aiheuttava ja immuniteettia tuhoava aspartaami makeutusaine jota on kaikissa c-vitamiini poretableteissa yms. tekee niistä siis enemmän pahaa kuin hyvää tekeviä. Sen päälle tiedetään, että synteettinen c-vitamiini ei vaan yksinkertaisesti anna lähes mitään oikeita tuloksia. Muista, kemia ei toimi... Luonto toimii. Se on se periaate jolla kannattaa edetä lähes kaikessa.

Joten jos aiot hankkia C-vitamiinilisän niin panosta luontoon.


Veroton iHerb D-vitamiini tilaus paketti valmiiksi tehtynä


Teen puolestasi tähän oman suosituksen joka helpottaa ei kokeneita ulkomailta tilaajia, seuraavissa paketeissa on D-vitamiinit ja muutamia muita hyviä tuotteita.

Paketti esimerkit ovat 2013 vuonna verovapaita ja saapuvat kotiisi reilun viikon päästä, oma viimeisin iHerb tilaukseni saapui 9 päivässä. Näin tilaamalla olen saanut Tammikuussa 2013 jo 3 iHerb pakettia verottomasti suoraan kotiini.

iHerb tilauksen maksun voi hoitaa luottokorteilla sekä myös Visa Electronilla. Kun painat ostoskorissa Proceed to checkout, joudut tekemään iHerb tilin syöttämällä emailisi ja keksimällä itsellesi salasanan iHerbiin kirjautumiseen. Tämän jälkeen pääset valitsemaan rahdin, valitse Global Priority Mail by DHL joka maksaa $4 kaikille yli $40 tilauksille, jonka jälkeen syötät tietosi ja voit lähettää tilauksen matkaan.

Huom: paketit olivat verovapaita, mutta hinnat voivat muuttua ja tarjoukset voi muuttua - joten kaikki paketit ei välttämättä ole enää verovapaita mutta voit tarvitaessa muuttaa paketti esimerkkieni sisältöä. Veroton hinta 14% ALVin lisäravinteille ulkomailta tilatessa on $45-46, rahtimaksu sisällytetään hintaan.

Veroton iHerb tilauspaketti esimerkki 1

Veroton iHerb tilauspaketti esimerkki 2

Veroton iHerb tilauspaketti esimerkki 3

Saat koko paketin sisällön katsottavaksi ostoskoriin yhdellä klikkauksella, kaikki 3 pakettia sisältää omasta kokemuksesta loistavia tuotteita ja tilaukset ovat verovapaita.

Lisäsin myös ilmaistuotteen esimerkkeihin valmiiksi, voit muokata tilauksia itse.

Jos tilaat esim. 2 pakettia noista niin se tekee reilun $80 joka on noin 60 euroa. Tilaamalla lisäravinteet jatkossa iHerbistä säästät 14% arvonlisäveron jonka joudut Suomessa maksamaan joka tuotteesta, ja tämän päälle iHerbin hinnat ovat monesti jopa 90% halvempia kuin paikalliset omat tuotteemme (jotka myös ovat usein tuotettu ulkomailla ja rahdattu Suomeen myytäväksi).Mikäli haluat ylöspäin elämässä, niin muista katsoa myös Työkalut Menestykseen & Hyvinvointiin, josta löydät uusimmat suositukset aivojen ja elämän päivittämiseen.

Lähteet ja lisää luettavaa D-vitamiinista:


Antti Heikkilä: Tällä pillerillä estät palamista ja suojaat ihoasi syövältä

Dr. Oz on The Importance of Vitamin D (video)

Vitamin D For Muscle Strength

Näitä sairauksia D-vitamiini ehkäisee

Antti Heikkilä: Näin suurta D-vitamiiniannosta suosittelen jokaiselle

Antti Heikkilä: Kaikkien suomalaisten pitäisi syödä D-vitamiinia purkista

Lääkäri Antti Heikkilän mukaan valtaosa suomalaisista saa liian vähän D-vitamiinia. Miten tasoa voisi parantaa?

I believe this is the most cost-effective solution for supporting your health. But your doctor probably isn't aware of it, allowing your heart, eyes, bones and muscles to go without the tools they need to keep you in optimal health...

Why this Vitamin is Better than ANY Vaccine and Improves Your Immune System by 3-5 Times

11 kommenttia:

 1. Komppaan tässä omalla kertomuksellani.
  Olen itse käyttänyt viitisen vuotta Healthy Origin'sin D3/5000 tai 10000.
  http://terveyshymy.fi/artikkelit/d-vitamiini-hillitsee-ms-tautia

  VastaaPoista
 2. Jormalta esimerkillinen tarina, kaikkien pitäisi ottaa mallia!

  Viimeisin D-vitamiini uutinen:

  Professori lyttää D-vitamiinisuositukset - "annoskokoa pitäisi lisätä"

  http://yle.fi/uutiset/professori_lyttaa_d-vitamiinisuositukset_-_annoskokoa_pitaisi_lisata/6387513


  "Kaikista parhaiten osoitettu hyöty D-vitamiinista on luuston terveyshyöty eli murtumien ja osteoporoosin estyminen, ja nykyisillä annoksilla sitä ei saada aikaan." -Helsingin yliopiston professori, lääketieteen tohtori Ilari Paakkari

  "Yhdysvalloissa äskettäin ilmestynyt, odottavia äitejä hoitavien lääkäreiden oma julkaisu kertoo, että odottavan äidin pitäisi saada 100 mikrogrammaa päivässä, jotta lapsella olisi jo kohdussa D-vitamiinia veressä. 10 mikrogrammalla ei ole mitään vaikutusta, toteaa professori Paakkari."

  VastaaPoista
 3. D-vitamiinin uskotaan estävän hampaiden reikiintymistä.
  http://www.naturalnews.com/038183_vitamin_D_cavities_dental_health.html


  Lääkärin ohjeita raskaana oleville naisille ja nuorille äideille D-vitamiinista:

  "Advice for pregnant women or young mothers: realize that vitamin D is essential to your offspring's health. "Vitamin D does lead to teeth and bones that are better mineralized," Dr. Hujoel concluded."

  VastaaPoista
 4. Odottavien äitien suositellaan suuresti ottamaan d-vitamiini ravintolisää.

  Lue lisää(englanniksi):

  Strong New Evidence That MS Risk Affected by Birth Month, Mom's Vitamin D Status

  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/03/multiple-sclerosis.aspx?e_cid=20121203_DNL_art_2

  VastaaPoista
 5. Sitaatti Dr. Mercolan uusimmasta artikkelista:

  "Vitamin D plays an important role in preventing numerous illnesses ranging from cancer to the flu.

  The important factor when it comes to vitamin D is your serum level, which should ideally be between 50-70 ng/ml year-round. Sun exposure or a safe tanning bed is the preferred method for optimizing vitamin D levels, but a vitamin D3 supplement can be used as a last resort. Most adults need about 8,000 IU's of vitamin D a day to achieve serum levels above 40 ng/ml, which is still just below the minimum recommended serum level of 50 ng/ml."

  Eli aikuiset tarvitsee vähintään noin 8000 IU päivässä, LÄPI VUODEN ylläpitääkseen edes jotenkuten hyvän, terveellisen "d-vitamiini veren pitoisuuden".

  Kaksi kapselia paras d-vitamiinituote suositustani, eli Carlson Labsin tuotetta on aikuisille paras vaihtoehto(sisältää: ei synteettinen d3-vitamiini+kalaöljy samassa).

  Carlson Labsin tuotteesta saa siis samasta myös ne eläinperäiset omega kolmoset, jotka onkin se syy miksi Japani on jälleen kerran tutkitusti maailman terveellisin maa. Japanilaiset syö eläinperäistä omega-3 rikasta ruokavaliota, jonka takia heidän elinikäodotus on muita huomattavasti korkeampi.

  Länsimaiset ihmiset ovat yleisesti ottaen läpi elämänsä omega-3 puutostilassa ja se on yksi suurimmista ennenaikaisen kuoleman aiheuttajista.

  Sen takia Carlson Labsin d-vitamiini onkin ylivoimaisesti paras tuote kaikille ottaa käyttöön, siitä saa 4000 IU d3-vitamin ja 115mg eläinperäistä omega-3'sta per kapseli. Pari kapselia päivässä ja sillä saa kaksi ehkä eniten vakavinta puutostilaa kuriin.

  Jos otat 2 kapselia päivässä(joka päivä) niin tuossa on 6kk varasto D:tä. Eli vuodessa D ja kalaöljyt maksaa vain reilu neljäkymppiä. Mikä muu voisikaan olla hyödyllisempi investointi? Ei yhtikäs mikään, uskallan väittää.

  Terveytesihän on kaikkein tärkeimpäsi - ilman sitä sinulla ei ole mitään. Toimi ennaltaehkäisevästi, nyt kun sinulla vielä on terveys tallella, haluathan että sinulla on loistava terveys jatkossakin AINA(eikä vain pelkästään nyt).

  Lähde sitaattiin ja tietoa miksi Japani on "Maailman terveellisin maa":
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/27/top-healthiest-countries.aspx

  VastaaPoista
 6. Kannattaa miettiä kahdesti ennekuin tilaa USA:sta tai mistäään muualta ravintolisiä. Oma tilaukseni vitamiinia USA:sta ravintolisäkaupasta ei ole tullut vieläkään ja siitä on jo yli kuukausi. Tilaus olisi pitänt tulla 8 pv:ssä DHL:lllä. DHL on kyllä toimittanut sen mutta ilm. Suomen päässä se jäänyt Tulliin tms???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilasit DHL rahdilla niin sinun pitäisi nähdä seurannasta missä pakettisi on. Voit myös olla asiasta yhteydessä iHerbiin. Mutta jos tilasit halvemmalla Global Mail by DHL niin sitten et voi seurata pakettiasi. Joissain tapauksissa halvemman rahdin paketit voi tulla yli kuukaudenkin jälkeen, mutta henk.koht ei ole ikinä kestänyt yli n. 20pv tilauksesta.

   Jos pakettisi on jäänyt tullin päähän niin sinulle tulee heti seuraavina päivinä kirje Itellan ulkomaanpostilta. Itsellänikin jäi ($46 arvoinen) paketti tulliin ekaa kertaa viiteen vuoteen, mutta hoidin paketin nettitullissa ja se oli silti verovapaa ja paketti lähti tulemaan minulle maksamatta mitään. Tietenkin se oli täysin turha tullaus mutta silti nopea ja helppo systeemi.

   Piti tosin laittaa liitteeksi tilausvahvistuksesta kopio, kuva tai pdf tiedosto (voit tehdä sen wordilla tai open office).

   Nettitullaus oli uskomattoman helppoa, ohjeetkin tulevat Itellan kirjeessä. Nettitullaus palvelussa klikkaat vaan sekalaista ja valitset lisäravinteet ja kirjaat paketin yhteishinnan ja sen jälkeen ei mennyt kuin alle 24h ja paketti taas liikkuu kohti kotia.

   Jos tiedät että tilasit lääkeainelistalla olevia juttuja, kuten vahvaa melatoniinia - ja pakettisi jäi tullattavaksi... Niin kannattaa ehkä ignoroida koko tullauskirje ja 20 päivän jälkeen tulli lähettää paketin takas iHerbille ja sinun pitäisi saada 80% tuotteiden arvosta takaisin kun iHerb saa paketin. En suosittele tilaamaan lääkeaineita mutta jos tilaat ja paketti jää tulliin niin kannattanee toimia näin.

   Poista
 7. Ostin tuota Healthy Origins d-vitamiinia ihan täältä Turusta, mutta nyt en muista mikä liike? Onko kenelläkään tietoa?

  VastaaPoista
 8. Moi. Ensinnäkin iso KIITOS!!! Ihan mielettömän mahtava blogi. Hyvää selvää tekstiä ja asiaa. Pitkään blogia jo seuranneena yritän tänne jotain kommentoida ja kysellä. Pitkään perheessämme pohdittu, minkä verran antaa 6vuotiaalle tyttärellemme d3:sta. Ite otamme sen 115mikron kapselin päivässä. Käytössä se sinun suosittama Iherbin paras D vitamiini omegoilla. Eli onko sulla jotain mielipidettä ton ikäisen lapsen saantisuosituksesta? Oon ymmärtänyt et vois päivässä myös hänelle antaa tuon määrän kun lukenut artikkeleita internetistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ja pahoittelut hitaasta vastauksesta. Kiitos palautteesta :)

   Eli käytätte luultavasti Carlson Labs, Solar D Gems, 4,000 IU -tuotetta jossa on siis 100 mikrogrammaa d3-vitamiinia ja myös aivoille/lihaksille tärkeitä omega-3'sia. Tuote on äärettömän hyvä, ja tosiaan luultavasti paras d-vitamiinituote.

   En näe mitään ongelmaa antaa pienille lapsille 100 mikrogrammaa (4000 IU) päivässä, koska asiantuntijatkin jopa suosittelevat sitä. Olen myös lukenut artikkeleita ja mielipiteitä asiasta ja ymmärtänyt, että se on turvallista.

   Viralliset suositukset eivät toki suosittele näin suuria, mutta virallisilla suosituksilla viitataan pelkästään elossa pysymiseen - ei superterveyden saavuttamiseen. Tämä kannattaa pitää mielessä. Viralliset suositukset pitävät vain huolta siitä, että ihmiset pysyisi edes juuri ja juuri hengissä. Ei ne pidä huolta ihmisten super suorituskyvystä & terveydestä.

   "Jo lastentautiopin professori Arvo Ylppö tiesi, että ilman D-vitamiinilisää lapsista kasvaa huonokuntoisia aikuisia. Ylppö ymmärsi, että Suomen pohjoinen sijainti ja kesän lyhyys sairastuttivat lapset riisitautiin. Pienille lapsille alettiin antaa D-vitamiinilisää 100 mikrogrammaa vuorokaudessa."
   http://www.apu.fi/artikkeli/paljonko-d-vitamiinia

   HYKSin lastenklinikan pediatrian dosentti Outi Mäkitien mukaan vauvatkin tarvitsevat 100 µg päivässä, koska se ehkäisee lasten sairastumisia.

   "D-vitamiinin riittävä saanti voi ehkäistä puolet tyypin 1 diabeteksista. Se edellyttää, että seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) nousee vähintään 125 nmoliin/l. D-vitamiini vähentää alle 3-vuotiaiden lasten korvatulehduksia edellyttäen, että S-D-25 nousee yli 90 nmolin/l. Suomalaisten keskiarvo on nykyisin vain noin 45 nmol/l. Toksinen raja on noin 350 nmol/l."

   http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

   Toksista rajaa on aika mahdotonta saavuttaa päivittäisellä yhdellä 100 mikrogramman kapselilla. Ja joskus voi toki pitää taukoja, ja luultavasti automaattisesti tulee pidettyä taukoja kun ei aina välttämättä muista tai ole saatavilla lisäravinnepurnukkaa (esim. reissussa).

   Hyvä saada myös sitä K2-vitamiinia, jonka puutos aiheuttaa D:n toksisuusongelmia jos ottaa suuria määriä D-vitamiinia purkista. On aina hyvä tapa nielaista tai puraista d-vitamiinikapseli suussaan teelusikallisen voita kera. Voissa on K2-vitamiinia, joka auttaa. Ja VOI muutenkin tehostaa aivotoimintaa, tutkitusti parantaa matikkapäätä. Todella hyvä tapa pienille lapsille, koulumenestyskin voi parantua! Ja d-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, täten voilusikan syöminen samalla auttaa D:n imeytymisessä.

   Kesällä neuvoisin kaikkia lopettamaan d-vitamiinilisät, ja menemään päivittäin ulos vähissä vaatteissa - mitä enemmän ihoa paljaana sitä parempi! Vaikka olisi pilvinen taivas niin silti saa d-vitamiinia keskipäivällä. Auringonoton kautta EI voi saada d-vitamiinin yliannostusta. Mutta jos kesäisin ei pysty työn tai muun vastaavan syyn takia olemaan auringossa keskipäivällä, niin lisäravinteen käyttöä on syytä jatkaa silloinkin.

   Poista
  2. Moi. Juuri tuo mainitsemasi D-vitamiini on meillä käytössä. Tein muuten ensi tilaukseni jouluna tapaninpäivänä. Ja jos oikein muistelen niin eikös se ollut torstai, ja seuraavana maanantaina jo tuli alvi lasku tullista, ja tiistaina dhl:n kaveri toi kahden aikaan paketin kotiovelle. Eli todella nopea on kyllä toimitus!!!

   Tilauksessa oli juuri noi Deet, MCT-öljy ja tota sun suosittelemaa cafeceps kahvia.

   Ite olen nyt juonut tota bulletproof kahvia aina siitä asti, ja täytyy todeta niin jotenkin ajatuksen tasolla alkuun kamalalta kuulostava kahvi, niin on ihan sika hyväää!!! Voita olen pistänyt joukkoon 50-100 grammaa, ja sillä olen pärjännyt kun aamu viideltä sen juon ni iltapäivä kahteen kun työpäivä loppuu.

   Ekaa tilausta tehdessäni ihmettelin että mihin se sun joku koodi laitetaan. En löytänyt sitä mistään, mutta äsken huomasin kun täältä sun sivujen linkeistä tein uutta tilausta niin siellä oli joku koodi ilmestynyt. Toivotaan että saat ne propsit sieltä niin saat jotain tästä vaivasta kun väännät tätä tietoa meille.

   Ja mitä tulee tohon lasten Deehen, niin ollaan annettu nyt meidän tyttärelle joka toinen päivä yksi tuollainen kapseli ja tästä eteenpäin joka päivä, Se vaan tuntuu hullulta kun noita suosituksia kattoo, mutta ite kun yritän ajatella maalaisjärjellä niin saahan se lapsi ihan "sikana" Deetä kesälläkin auringosta kun koko päivän ulkona temmeltää menemään ja leikkii. Ite olen nyt ottanut aamu kahvin kanssa kaksi noita kapseleita ja vaimo yhden.

   Astaksantiini purkki tuli tilattua nyt, ja jäänkin innolla odottaa mitä se tuo tullessaan.

   Aamuisin otan myös möllerin tupla purkista omega kolmosii kolme kapselia. Onko sulla näihin omegojen määriin jotain saanti suosituksia, vai onko se joku monen asian summa. Itse voin ihan rehellisesti sanoa, että olen niitä kolme ottanut aamuisin vaan jostain syystä, en tiedä miksi. Liekö siksi että siinä purkissa kerrotaan määrät kahdelle ja kolmelle kapselille.

   Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.