torstai 20. syyskuuta 2012

Mikä lihottaa? Mikä todellisuudessa tekee meidät lihaviksi pikkuhiljaa pitkässä juoksussa?

Pari hyvää kuvaa jotka kaikkien kannattaisi katsastaa.

Nämä kuvat ovat älyttömän isoja joten en lataa niitä tähän postaukseen vaan laitan linkit.

Miten tulet lihavaksi, mitkä ovat pahimpia ruokia ihmiselle? Toivottavasti kaikki jo tietää sen, että fat doesn't make you fat! Päinvastoin...

Toivottavasti Englannin kieli taittuu. Kun avaat kuvat niin klikkaa vielä kuvaan uudelleen zoomataksesi sen isommaksi.

http://media.mercola.com/ImageServer/public/2012/April/carbs-big.jpg


Ja fruktoosista sekä sokerista toinen kuva. Oletko sinäkin yksi sellainen ihminen joka kuvittelee ettet syö ollenkaan sokeria, koska et syö sitä valkoista kidesokeria?

Syötkö vieläkin niitä "terveellisiä" muroja joita mainostetaan Salattujen Elämien mainoskatkolla, jotka sisältää 40% painostaan sokeria...? Ja mietit vielä miksi lihot vaikket edes syö sokeria? Hmmmm.

http://media.mercola.com/assets/images/infographic/fructose-overload.jpg

Jos tykkäsit kuvista, jaa niitä eteenpäin kaikkialla.


Karsi kaikki kuvissa mainitut ruuat pois ruokavaliostasi suurimmaksi osin. Toki välillä voi pitää ns. "huijauspäiviä" ja syödä ihan mitä vain, mutta ei 365 päivää putkeen kymmenien vuosien ajan.

Vaikka olisit kuinka karppaaja tai terveellisesti syövä niin silti aina välilllä voit mennä esim. Italialaiseen syömään Pastaa, patonkia ja juomaan kaljaa, tottakai - teen niin itsekkin ja silti olen normaalipainoinen tai jopa laiha tällä uudistuneella elämäntavallani. Jos näin ei pystyisi tekemään niin olisiko sekään mukavaa elämää?

Mutta loppujen lopuksi hanki ruokavalioosi ne terveelliset jutut, jotka tosin on jossain vaiheessa demonisoitu ja tehty kaiken pahan aluksi.. Jos siis vieläkin luulet, että esim. kookostuotteet, kookosöljy on epäterveellistä koska se on suurimmaksi osin tyydyttynyttä rasvahappoa.. Niin olet saanut väärää informaatiota, virheellistä tietoa.

Todellisuus on, että voit syödä kookosöljyä miten paljon vain etkä tule saamaan siitä mitään negatiivista, päinvastoin. Lue lisää miten terveellistä kookosöljy todellisuudessa on.

Hanki oliviiöljy, syö avokadoja, jos syöt leipää niin käytä terveellistä voita(älä myrkyllistä margariinia joka itseasiassa lihottaa ja tekee sinut sairaaksi, OIKEASTI) ja kananmunat EI OLE epäterveellisiä jos uskoit Iltalehtiä.

Syö päivittäiset kalorisi suurimmaksi osin näistä terveellisistä rasvoista, älä prosessoiduista jyvistä ja tärkkelyksestä. Et tule tuntemaan itseäsi nälkäiseksi ja olet hyvin ravittu ja laihdut automaattisesti täydellisiin mittoihisi. Ennenpitkää...

Koska ei ole olemassa mitään taikapilleriä, 7-minuutin vatsalihaksia ja muuta mainostv sontaa ei olekkaan.. Sen sijaan kiinnostu pitkänajan ratkaisuista.

"Fat is far more satiating than carbs, so if you have cut down on carbs and feel ravenous, thinking you "can't do without the carbs," remember this is a sign that you haven't replaced them with sufficient amounts of fat. So go ahead and add a bit more healthy fats from the chart below."

Syö siis näitä:
Olives and Olive oil
Coconuts and coconut oil
Butter made from raw grass-fed organic milk
Raw nuts, such as, almonds or pecans
Organic pastured eggs
Avocados
Grass-fed meats
Unheated organic nut oils

mm. Osta kookosöljy, luomu oliiviöljy. Molemmat pitkään kestäviä halpoja superfoodeja. Osta pehmeitä avokadoja ja miksaa näitä yhteen. Syö paljon terveellisiä sekä proteiinipitoisia kananmunia, naiset jotka syövät paljon kananmunia ovat poikkeuksetta hoikkavartaloisia ja terveitä. Käytä paljon laadukasta raffinoimatonta merisuolaa joka on siis huipputerveellistä, saat hyviä mineraaleja ja teet ruuan herkulliseksi. Oikean suolan käytössä ei ole mitään rajoja, näe lisää, se on pelkästään hyväksi ihmiskeholle. Vain epäterveellisen pöytäsuolan käytössä on rajoja.

Mieti missä olet viiden tai kymmenen vuoden päästä nykyisillä ruokailutavoillasi? Älä mieti vain pelkkää välitöntä tyydytystä jonka saat kun syöt irtokarkkeja ja juot aspartaami limuja katsellessasi Big Brotheria, mieti missä olet kymmenen vuoden päästä jos jatkat sitä?

Onko se kipu ja kärsimys lihavasta sairaasta kehosta tulevaisuudessa OIKEASTI pienempi paha kuin se, että et nyt voisi syödäkkään niitä irtokarkkeja ja sipsipusseja BB:tä katsellessasi?

Sitä suosittelen ajattelemaan... Saako nykyisillä tavoillasi kestävän, pysyvän terveyden? Jos ei, niin eikö nyt olisi aika muuttua, kun vielä voit?

Haluatko olla onnellinen aina, vai vain nyt?

Jos aihe kiinnostaa enemmän, lue: Kuinka laihtua pysyvästi?

Lähde:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/09/20/gary-taubes-discusses-weight-gain.aspx?e_cid=20120920_DNL_art_2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.