torstai 22. marraskuuta 2012

Vedensuodatin suihkuun – suihkufiltteri / suihku suodatin

Ympäristökatastrofien ja aina lisääntyvien ympäristömyrkkyjen johdosta veden laatumme huononee jatkuvasti, jopa täällä korkealaatuisen veden Suomessa. Olet varmasti kuullut viimeaikana tapahtuneesta ympäristökatastrofista ja millaisia vaikutuksia sillä tulee olemaan.

Vesissämme on mahdollisesti liikaa rautaa, mangaania, nitraattia, klooria, uraania, fluoria, arseenia.. Puhumattakaan ehkäisypillerien jäämistä saati neljänsadantuhannen Suomalaisen käyttämistä mielialalääkkeistä tulleita jäämiä. Kaikki mitä pistämme kehoomme menee takaisin luontoon ja vesistöömme jota käytämme. What goes around comes around. Tämä on nykyisin todellisuutta, esi-isillämme ei ollut näitä ongelmia.

Olisiko tuossakin syy siihen miksi monet naiset valittaa, että nykymiehet ovat niin neitejä. Alhaiset testosteronitasot voi johtua myös e-pilleri estrogeeni vedestä jossa kylvet. Vedessämme on niin paljon estrogeenia, varsinkin kaupunkialueella. Niin paljon, että pojat muuttuvat feminiinisiksi. Miksi luulet, että monet nykymiehet tarvitsevat erektio-lääkkeitä? Ja kyllä, nyt niidenkin jäämät kiertää vesistössämme...

Tiedoksi miehille, että korkean testosteronitason omaavilla miehillä on aina etu naismarkkinoilla... Oletko usein ihmetellyt, että miksi kauniit naiset valitsevat toisen miehen sinun sijastasi? Mitä voisit tehdä sille, jo tänään. Testosteronitasot on yksi asia jota kannattaa tutkia ja laittaa kuntoon. PS. Kaikille testo boosteria etsiville: hanki Maca Velvet jota olen aiemminkin hehkuttanut mm. tässä postauksessa.

Mutta mitä vesi asialle pitäisi tehdä? Perusjuttuja monille alkaa olla esim. Vedensuodatin juomavedelle. Monilta löytyy varmasti Brita kannu joita saa yleisesti ja edullisesti kaikista suurista marketeista, kuten vaikkapa Prismasta.

Mutta entä jos en juo ikinä vettä, vain keitettyä vettä esim. kahvin/teen kanssa...? Veden keittäminen ei auta mitään, se tappaa vain bakteerit vedestä. Kaikki muu mitä siinä oli on vieläkin vedessä vaikka keittäisit sen, keittäminen ei poista vedestä arsenikkia saati masennuslääke/e-pillerijäämiä.

Mutta mistä vedensuodatin suihkuun?


Itse pohdin pitkään suihkufiltterin eli suihkusuodattimen hankkimista suihkuun mutta se oli vain ajattelua, koska luulin, että se on vaikeata ja ison työn takana.

Luulin myös, että hyvän suihkusuodattimen löytäminen ilman kiskontahintoja on vaikeaa.

Kuinka väärässä olinkaan...

Tilasin iHerb nettikaupasta vedensuodattimen suihkuun. Edullinen kertaostos josta saa hyötyjä jopa vuosiksi.

Rainshow'r, CQ-1000, Dechlorinating Shower Filter laadun takaa NSF Certification, joka todella takaa sen, että tuote on sitä mitä se lupaa ja tekee mitä se lupaa eli ns. "The Real Deal". Vedensuodattimien pitäisi aina olla NSF sertifioitu. NSF on itsenäinen ja riippumaton tuotteiden testaaja tiukkojen standardien kanssa ja testauksia tehdään jatkuvasti, eikä vain kerran. Joten tuotteisiin NSF leimalla voi luottaa.


Tällä suodattimella vesi tuntuu pehmeämmältä iholla ja iho jää pehmeämmäksi.

Ja tätä suodatinta voi periaatteessa myös käyttää hyvin juomaveden suodattimenakin.

Onko suihkufiltteri vaikeaa asentaa?


Tämä suihkusuodatin on ällistyttävän helppo asentaa. Voin sanoa, että tämän suihkufiltterin asennus on kirjaimellisesti minuutin tai parin homma.

Jopa uusavuttomat ihmisetkin löytäisivät tämän helpoimmaksi työksi jos pitäisi valita kolmesta työstä: puuron keitosta, riisin keittämisestä tai vedensuodattimen asentaminen suihkuun.

Tämä suihkupää on lähes universaali ja käy suoraan suurimpaan osaan nykysuihkuista. Jos jossain Suomen suihkussa tämä suihkufiltteri ei sovi tai käy niin ihmettelen suuresti. Vaikka tuote on tehty Yhdysvaltojen markkinoille niin omaan suihkuuni se oli automaattisesti sopiva, niinkuin se lupaakin. Suurimmalti osin maailmassa suihkuliitännäiset on standardisoitu samoiksi.

Mutta jos tämä suihkusuodatin ei satukkaan käymään suihkuusi, niin voit hakea läheisestä rautakaupastasi liittimen jonka avulla saat sen suihkuusi.


Suihkufiltterin suodattimen vaihtopatruuna


Tämän suihkufiltterin suodatin pitäisi vaihtaa valmistajan mukaan 15-18kk välein. iHerbistä voi tilata vaihtopatruunan tähän suodattimeen. Kannattaa laittaa päiväys ylös jolloin asensit suodattimen ja kopioida vaihtopatruunan linkki muistiin.

Yhden ihmisen käytössä tämän pitäisi ohjekirjan mukaan kestää 15-18kk käytössä, mutta jos perheessäsi käy 5 ihmistä suihkussa päivittäin niin tietenkin vaihda se sitten useammin. Kenties 4-6kk välein siinä tapauksessa.

Syitä hankkia vedensuodatin suihkuun


Tiedän, Suomessa on yleisesti ottaen korkealaatuinen vesijohtovesi. Sitä ei käy kieltäminen. Mutta ei välttämättä aivan kaikkialla Suomessa, eikä kaikille ihmisille. Jokainen ihminen on erilainen. Kaikki reagoi eritavalla jopa pienimpiin jäämiin vedessä.

Jos hiuksesi tai ihosi ei tunnu hyvältä suihkun jälkeen, kehosi kertoo, että vedessä on jotain joka tekee ongelmia. Tiedän ihmisiä joiden hiukset ja iho ovat todella huonossa kunnossa kylpyveden mukana tulleiden ylimääräisten aineiden ja kemikaalien johdosta. Suihkusuodatin on yksi ratkaisu. Atooppinen ihokin voi korjaantua monilla pelkästään suihkufiltterillä.

Suomen vesijohtovedessä on mahdollisesti klooria. Wikipedia kertoo: "Juomavetenä käytettävään vesijohtoveteen saatetaan joissain tapauksissa lisätä klooria bakteerien kasvua estämään eli vesi desinfioidaan. Klooria lisätään veteen esimerkiksi vesilaitoksen altaiden puhdistuksen yhteydessä, muttei välttämättä muulloin." Jopa pienissäkin määrin kloori voi tehdä vakavia ongelmia joillekkin ihmisille. Jos suihkun jälkeen hiuksesi tuntuu kuivilta, iho kuivalta ja iho kutiaa sekä lohkeilee/murenee... Niin ongelma voi tulla juuri kloorista.

Tämän postauksen vedensuodatin suihkuun on juuri erityisesti tehty varsinkin kloorin suodattavaksi.

Jos sinulla on huonot energiatasot ja jatkuvasti muutenkin laiska olotila, myrkyt joita saat vedestä voi vaikuttaa siihen. Jo viikon jälkeen paremmalla suihkuvedellä saatat huomata ison eron energiatasoissa kun toksiinit jotka syö kehosi energiaa ja lannistaa/sairastuttaa sinua fyysisesti alkaa poistua kehostasi.

Ja jos sinulla on jotain muita mystisiä terveysongelmia joita et ole vielä saanut selville, niin älä katso kauemmaksi kuin veteen jossa kylvet. Mikä on ihmisen suurin elin? Iho. Pidä siitä huolta ja anna sille parempaa.


Suihkuuni asensin tämän suihkusuodattimen tuonne alapuolelle, kuten kuvasta näkyy. Olisin voinut asentaa sen myös ylös mutta mielestäni se on parempi alhaalla tässä suihkussa.

Puhtaampi vesi on aina puhtaampi vesi, ja mikä tahansa suodatin on parempi kuin ei mitään. Suosittelen kaikille hankkimaan suihkufiltterin. Pieni vaiva, minuutin tai parin asennus – suuri passiivinen hyöty pitkässä juoksussa.

Suihkuveden laatu tekee huomattavan eron olotilassa, hiuksissa ja ihossa. Sen olen huomannut jo ennen suihkusuodatinta esim. kun matkustelen Thaimaahan ja siellä ollessa paikallisen huonolaatuisen suihkuveden vaikutukset(varsinkin Bangkokissa) huomaa ällistyttävän hyvin. Verrattuna Suomen hyvälaatuiseen veteen, Thaimaassa suihkun jälkeen on niin kuiva iho ja huono väsynyt olotila, tarvitsee kaikenlaisia ihon kosteuttajia... Joillekkin ihmisille Suomen suihkuvesi voi olla aivan yhtä huonoa, kaikkien iho reagoi eri tavalla.

Kaupungeissa vesijohtovesi on aina huonolaatuisempaa kuin heillä jotka asuvat maalla.

Suihkusuodattimen tilaaminen iHerbistä


Jos haluat suihkufiltterin suihkuun, niin kannattaa tilata sellainen iHerbistä ennen vuodenvaihdetta nyt kun vielä voi tilata ulkomailta verovapaasti suurempia summia. Alvittomista tilausrajoista saat enemmän tietoa iHerb suositukset yläpalkkisivultani.

Ensivuonna 2013 et tilaakkaan tätä vedensuodatinta suihkuun ilman, että mahdollisesti joutuisit maksamaan arvonlisäveroa siitä. Joten jos haluat omakotitaloon, kaupunkiasuntoon ja mökille suihkusuodattimen niin tilaa kaikkiin se jo tämän vuoden puolella.


Tämän suihkufiltterin vaihtopatruunan voi tilata Suomeen jatkossa ensivuonnakin verovapaasti, se ei maksa niin paljoa että se ylittäisi rahdin kanssa rajan jolla sinun pitäisi maksaa ALV.

Vaikkakin, täytyy mainita, että kun tilaat iHerbistä Global Mail by DHL rahdilla niin paketteihin tulee vain leima "Supplements for personal use" ja tulli tarkistaa nämä paketit noin 1/1000, ei heillä ole aikaa tarkistaa kaikkia miljoonia paketteja joita päivittäin kulkee. Joten yleisesti ottaen ei ole pelkoa, edes ensi vuonna, että joutuisit maksamaan ALVia tästä. Ja vaikka joutuisitkin, niin ei sekään ole iso juttu. Tulliselvityksen voi tehdä nykyisin netin kautta ja hoitaa maksun simppelisti lähtemättä itse tulliin.

Vedensuodatin suihkuun - TÄYDELLINEN JOULULAHJA


Anna suihkusuodatin joululahjaksi itsellesi, lapsillesi, ystävillesi.

Jo viikon jälkeen paremmalla kylpyvedellä sinulla ei tule olemaan enää huonoa hiuspäivää, ihosi tulee näyttämään terveemmältä ja kauniimmalta. Nukut paremmin. Etkä tule uskomaan sitä energiamäärää joka sinulla tulee olemaan verrattuna edelliseen... Elämä tulee olemaan paljon nautinnollisempaa.

Ihmiset tulevat muistamaan sinut ikuisesti ja he rakastavat sinua loppuelämänsä kun annoit heille elämää parantavan lahjan. Ystäväsi tulevat muistamaan sinut jokainen kerta kun he käyvät suihkussa.

Paras joululahja ikinä! :)

Nyt on myös hyvä aika tilata iHerbistä tämän viikonlopun ajan:

At iHerb, we're celebrating "Green Friday," instead of "Black Friday!" Enjoy a 10% discount on every product we carry!*

(*Please note: You will see this extra discount once you have logged into your account. Also this discount cannot be combined with any other discount you may already receive)

Best of all, we are extending Green Friday until midnight, Monday 26.11.12.

4 kommenttia:

 1. Sellainen pieni lisätäsmennys näin lääkärin näkökulmasta että erektio-ongelmissa suuri osasyy on valtimokovettumatauti ja ylipaino, jotka länsimaisessa kulttuurissamme ovat ongelmana. Usein kalkkeutunut ja huonosti voiva verisuonisto aiheuttaa ensioireena erektiota.

  VastaaPoista
 2. suodattaako tää myös kuparia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä suihkusuodatin on tehty pääasiassa kloorin suodattamiseen. Jos haluat välttää kuparia niin tämä suodatin EI sovellu siihen.

   Kuparin suodattamiseen tarvitaan kuulemma Reverse Osmosis(käänteisosmoosi) suodatinsysteemi.

   Poista
 3. Hei löysin tämän keskustelun kun muutin vähän pohjoisempaan ja ongelmana on kalkki ja rautapitoinen vesi. Hiukset ovat kokoajan karheat ja takussa, vaikka samat tehohoidot käytössä. Hiuksia en värjää. Huomaan myös kun menen ystäväni luokse suihkuun vanhalle paikkakunnalle, niin hiukset ovat paljon pehmeämmät. Onko tähän tarkoitukseen jotain suodatinta?

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.