maanantai 9. heinäkuuta 2012

Karppaajan proteiini smoothie resepti

Suklainen proteiini banaani smoothie resepti.


Smoothie reseptin ainesosat:

Vettä n. 4dl
Frozen banana

Scoop Sun Warrior suklaanmaku raw vegan riisiproteiinia
Scoop Dr. Mercolan heraproteiini konsentraattia, banaanimaku
Scoop CocoCardio kaakao/punajuuri/hibiscus sekoitusta

Hyppysellinen Doctor Recommended gourmet merisuolaa eli terveellistä Celtic Sea Salt suolaa
Teelusikka hunajaa, Mesimestarin pehmeä hunaja


Hyvin helppo ja nopea smoothie resepti.

Täynnä proteiinia ja muita hyviä juttuja. Aivan täydellinen välipala tai jopa lounas/palautusjuoma.

Maistuu myös aivan taivaallisen hyvältä, suklaisen makealta.


Molemmat noista proteiineista on parasta laatua mitä maan päältä löytyy. Ei-kuumennettuja eli niissä itseasiassa on oikeasti sitä proteiinia(tavalliset proteiinilisät on usein kuumennettuja ja täten niistä ei oikeasti saa lähes ollenkaan proteiinia).

Molemmat ylläolevista proteiineista on myös täysin lisäaineettomia! Joka on mielestäni aika ällistyttävää, yleensä proteiineista löytyy vähintäänkin joitain lisäaineita ja tietenkin sitä aspartaamia...

Molemmat proteiini lisäravinteista on myös luonnollisesti makeutettuja stevialla ja toinen eli heraproteiini on taas makeutettu Luo Han Guo hedelmällä joka on 300 kertaa sokeria makeampi terveellinen ja vähäkalorinen hedelmä. Luo Han Guo tunnetaan Kiinassa jo vuosituhansien ajan kansanlääkkeenä diabetekseen ja liikalihavuuteen.

Molemmat noista proteiineista tilasin iHerbistä josta voit lukea lisää täältä.

Smoothiessa oli loistava luonnollinen maku ja hyvä vatsalle. Tuosta heraproteiinista löytyy myös lisättyjä probiootteja seasta.

Suosittelen kokeilemaan, ruokailut/välipalat/palautusjuomat voi olla näin helppoja ja herkullisia!

7 kommenttia:

  1. Vois tulla myös aika nannaa, jos laittas tota Dr. Mercolan vaniljan makuista protskujauhetta ja sitten jotain ihanaa smoothiejauhejuttua. Nams nams! Oliko sulla enempi kokemusta näistä protskuista iHerbissä? Treenaajana etsin tietty sitä TÄYDELLISTÄ proteiinijauhetta, johon ei tarviis lisäillä aminohappoja sun muita. Tuo Mercolan prode on suht. arvokas, mutta on varmasti täyttä tavaraakin! Tiiätkö jotain samanlaatuista mutta edullisempaa protskua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen samanlaatuinen mutta ei tosin heraproteiini on Sunwarriorin laatuproteiini, tätä suosittelen ihmisille jotka ovat budjetilla.

      Sun Warrior, Raw Protein Plant-Based, Warrior Blend, Natural, 35.2 oz (1 kg)

      Katso alempaa aminohappo profiili joka on aika vaikuttava. 47 kertaa 17gramman proteiiniannos.

      Sama maksaa Lifessä 71e, iHerbistä alle 30e :) Itse tykkään tuosta ja Mercolan original herakonsentraatista.

      Näissä on paras arvo rahoille koska näissä ei ole mitään makeutusta seassa. Jos hankit makeutetun niin maksat paljon makeutuksesta ja et saa niin paljoa proteiinia samasta pakkauksesta, makeutus vie paljon tilaa proteiinilta. Tämän takia suosittelen budjetilla oleville maustamattomia versioita.

      Mutta jos ei ole budjetti ongelmaa niin ostaisin vain Mercolan maustettuja joissa on probiootteja ja chia siemeniä seassa. Probiootit entisestään edistää proteiinin imeytymistä. Mutta tosiaan jos tälläistä käyttää säännöllisesti niin rahaa menee kyllä ja paljon! Joten ei hyvä valinta kaikille.

      Sun Warriorin tuotteet on toisaalta hyviä koska ne käytössä ei kämppään tule älytöntä määrää muovipurnukoita, joten paketoinnin ja hintalaatusuhteen takia tuo Sun Warriorin on loistava tuote..

      Poista
  2. Ja vielä toinen kyssäri.. Luinko sun blogista jostain, että heraisolaatti ei olekaan niin hyvää ja nopeasti imeytyvää, kun täällä Suomessa kaikki punttityypit kohisee? Oliks tästä jotai faktoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mercolan proteiini on tyyriimpää mutta toisaalta taas saat sitä mitä maksat. Todella hyvänmakuista heraproteiiniksi, josta huomaa asian olevan sitä aitoa tavaraa!

      Heraproteiini isolaatti on täysin väärä proteiini, väittäisin jopa, että täyttä rahantuhlausta. Siitä on stripattu lähes kaikki aminohapot, kuumennettuja, ei imeydy.

      Heraproteiinin expertti on Ori H. Suosittelen kuuntelemaan tämän koko haastattelun jos englanti taittuu, selvittää muutamat myytit heraproteiinista.

      Dr. Mercola Interviews Ori Hofmekler on Whey Protein (Part 1 of 3)
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WMzUf94ypKU&list=PL3B31ECE029540DFA

      Poista
  3. Ori H on muutenkin hyvä lähde kuunnella, koska hänellä itsellään on se mistä hän puhuu. Hänellä on varsin lihaksikas kroppa yli 60 vuotiaaksi mieheksi.

    Tässä playlist jossa on kaikki hänen haastattelut, sieltä löytää erittäin hyvää informaatiota. Kaikkea ei toki tule seurata kuten hän sanoo, vaan poimia jotain ideoita.

    http://www.youtube.com/playlist?list=PL1BC4C194C9C274B4

    VastaaPoista
  4. Todisteita aidon heraproteiinin toimivuudesta isompiin lihaksiin näet Dr. Mercolan personal trainerin lihasten kokoa katsellessa, hän käyttää Mercolan whey proteiinia ja on naturaali bodybuilder, vaikuttavaa miten aito hera toimiikaan.

    Itsellänikin lihakset kasvaa ensimmäistä kertaa todella hyvin kun vihdoin on se aito "real deal" proteiini käytössä.

    VastaaPoista
  5. Moi! Mihin tieteellisen faktaan perustat väitteesi, että proteiini tuhoutuisi kuumennettaessa? Toki kuumennettaessa proteiinin aminohapot muuttavat muotoaan, mutta eivät ne ravintoarvot siitä mihinkään kuitenkaan häviä. Toiseksi aminohapot ovat proteiinia sekä vice versa, joten miksi niitä joku erikseen "strippaisi" proteiinivalmisteista?

    VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.