lauantai 16. kesäkuuta 2012

Loistava aika tehdä iHerb tilaus - Tiistaihin mennessä lisäravinteet 10% halvemmalla

All Orders over $40 at iHerb.com will get 10% off ~ Offer ends Tuesday, June 19 at 10 am, PDT!


Tämä iHerb tarjous voimassa Tiistaihin 19.06.12 saakka.

-10% off tarjous näkyy aktiivisena hinnassa sitten vasta kun olet tehnyt iHerb tilin ja olet kirjautuneena ennen tilauksen varmistusta.

+ Ensitilaajalle $5 tämänkin päälle hinnasta pois iHerb alennuskoodilla - nyt on loistava aika tehdä iHerb tilaus.

Voit käyttää alennuskoodiani IVI723, jos tilaat koodillani niin saat alennuksen ja itse hyödyn siitä pienen alennuksen muodossa seuraavassa tilauksessani :)

Olitpa ensitilaaja tai jo tilannut, niin nyt taas voi säästää hiukan rahaa.

Huomaa: iHerbissä on olemattomat postikulut, International Airmail vain $4!

iHerb suositukset yläpalkistani löytyy paljon hyviä tuotteita päivittäiseen käyttöön.Nyt suosittelen eniten näitä, henk.koht tän hetken lemppareita:


Kenties maailman paras saippua? iHerbin yksi hehkutetuimmista tuotteista. Erityisen hyvä kaikille joilla on huono iho ja monet reportoi tämän parantavan aknet ja kaikki iho-ongelmat.

Suosittelen koittamaan nytkun tätä on saatavilla, normaalisti tämä on kokoajan out-of-stock, ja kenties voi jo huomenna ollakkin..

Pelottavan nopeasti se myydään loppuun aina. Liian suosittu.. Liian halpa..

Nubian Heritage, African Black Soap Bar, 5 oz (141 g)


CocoCeps on paras kaakaotuote johon olen törmännyt, mikronisoidut Reishi ja Cordyceps lääkinnälliset sienet seassa... Tällä pyöräyttää niin hyvät kaakaot hetkessä, itse laitan pari teelusikkaa hunajaa sekaan ja maistuu niin taivaalliselta!

Ja noi sienet, joita nyt ei mitenkään maussa huomaa - ne energisoi sanoin kuvaamattomasti. Jos tykkäät kaakaojuomista niin kokeile tätä.

Halpa ja pitkään käytössä kestävä laadukas kaakaotuote. Koita myös suklaasmoothieiden tekoon! Henk.koht suosikki banaani-suklaa smoothie tällä tehtynä.

Madre Labs, CocoCeps, Instant Organic Dark Cocoa Beverage, 7.93 oz (225 g)


Astaksantiini... Tätä olen hehkuttanut melkein jo liikaa, löydät monia artikkeleita tästä täältä.

Joten, en jaksa enää edes hehkuttaa tätä. Astaxanthin on ylivoimaisesti #1 lisäravinne mitä kaikilla pitäisi olla käytössä. Jopa D-vitamiinia parempi. Ja tähän yhtyy myös suurin osa lääkäreistäkin, Dr Mercola, Dr Oz ym. kaikki sanoo että tää on se nykyhetken paras juttu mitä on saatavilla.

Annostele oikein positiivisten tuloksien näkemiseen. Astaksantiinin hyötyjä olen maininnut postauksissani tässä ja täällä. Väh 2-4 kapselia päivässä. Tai hanki suorilta uusi Astaxanthin 12 mg, Triple Strength jota riittääkin yksi kapseli per päivä.

Healthy Origins, Astaxanthin, 4 mg, 150 Softgels


Tähän väliin super herkullista teetä!

Yksi maukkaimmista, super hyvän makuinen tee... Minttumainen vivahde joka tekee todella hyvää kurkulle, oikein hellii kurkkua.

Kokeile ja ihastu!

Yogi Tea, Egyptian Licorice Mint, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.12 oz (32 g)


Luonnollinen hyvin imeytyvä C-vitamiini. Suosittelen kokeilemaan tätä oikeaa c-vitamiinia. Luonnollisista maailman c-vitamiini rikkaimmista marjoista tehty jauhe.

Tätä voi vaan suoraan scoopata suuhun ja on todella helppokäyttöistä, ja maistuukin ihan hyvälle.

C-vitamiini on kenties tärkein juttu saada kuntoon, lue lisää täältä miksi.

Madre Labs, Madre-C, Vitamin C, 6.35 oz (180 g)


Uusimmat tutkimukset kertoo, että magnesiumin puute johtaa liikalihavuuteen..

Joten se kannattaa laittaa kuntoon myös, jos tuntuu että ei syö tarpeeksi magnesium pitoista ruokaa.

Magnesium kapseli tuotteeksi suosittelen kaikkien mukaan parhaaksi magnesiumin muodoksi laskettava magnesium glycinate. Magnesium glycinate imeytyy magnesiumöljyn ohella parhaiten ja on turvallisin sekä laadukkain magnesiumin muoto.

Ilman mitään epäillyttäviä lisä- ja täyteaineita, kuten monet magnesium lisäravinteet sisältää mm. riisijauhoa täyteaineena, ja sellaisiin en enää halua jatkossa tuhlata rahojani.

Puhdasta magnesiumia parhaasti imeytyvässä glycinate muodossa ja sen lisäksi tässä tuotteessa on C-vitamiinia ascorbyl palmitate muodossa joka on parempi kuin perinteinen ascorbic acid C-vitamiinin muoto. C-vitamiini lisä auttaa magnesium kapselin imeytymään paremmin.

Metabolic Maintenance, Magnesium Glycinate, 180 Capsules

Tämä on paras toimiva magnesiumlisä magnesiumöljyn ohella. Itse käytän näitä kapseleita päivittäin, ja magnesiumöljyä silloin kun todella tarvitsen sitä esim. rajun juoksulenkin jälkeen tai rajujen kyykkytreenien jälkeen. Magnesiumöljy auttaa huomattavasti nopeampaan palautumiseen näistä rajuista treeneistä.


Aloe Vera

Tämän ohella Aloe Vera konsentraatti on yksi huipuista johon olen törmännyt.

Sekoita smoothieihin tai ihan vaan juomiin/veden sekaan paremman paremman ruoansulatuksen saavuttamiseen. Aloe vera auttaa myös auringossa palanutta ihoa paranemaan. Aloe Vera tunnetaan myös hampaiden terveyden edistäjänä, vähentää plakin syntymistä ja eliminoi pahanhajuisen hengityksen.

Mitä muita terveyshyötyjä Aloe Veralla on? Katso tästä lähes huikea lista, Aloe Vera saattaa olla uskomattomin yrtti mikä on olemassa. Loputon lista ällistyttäviä terveyshyötyjä, Aloe Vera onkin hyvä ottaa päivittäiseen käyttöön.

Monet myös reportoi painon tippuvan Aloe Veran avulla.

Lyhyen ajan omat käyttökokemukset Aloe Verasta näkyy lähinnä korkeamman energian ja mielenkirkkauden muodossa. Reportoin myöhemmin lisää.

Tämä Aloe Vera konsentraatti jota olen kokeillut ei maistu oikeastaan miltään veden seassa, neutraali maku sanoisin.

Huippuhalvalla ja pitkäkäyttöinen. Ainut ongelma minulle tässä on, että tämä on muovipurkki joka ei tietty aina se optimaalisin ole... Ja sisältää myös jotain lisäaineita... Mutta kunnes parempi löytyy:

Now Foods, Aloe Vera Concentrate, 4 fl oz (118 ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.