torstai 2. lokakuuta 2014

Seksuaalinen markkina-arvo ja sen salat paljastettu - Nämä asiat kertovat terveydestä

Mainitsen heti alkuun, että en tiedä yhtikäs mitään tästä aiheesta. Mutta sen takia luetaankin kirjoja, ja kaikki tämä tieto tuleekin alan asiantuntijoilta.

Artikkelista opit...

 • Tekemällä näin pääset elämään lähes kuin rokkitähden elämää, mitä tulee seksuaaliseen valintaan?
 • Tärkeä tieto treenaamisesta, josta tietäessäsi voit huokaista helpotuksesta! Jos treenaat näin, tuhoat lihaksiasi ja kasvatat rasvavarastojasi?
 • Mitä jos pystyisit näyttämään loppuelämäsi 30 vuotiaalta?
 • Ravinnepuutos joka aiheuttaa epäesteettiset kasvot ja vinksallaan olevat hampaat
 • Naisen ja miehen seksuaalisen arvon maksimoiminen  - "Seksuaalinen markkina-arvo"
 • ++Paljon muuta ja mahtava kuukauden resurssi joka kertoo kaiken mitä tarvitset tietää terveydestä ja sen vahvistamisestaPainotan seksuaalisen arvon kehittämistä tai sen ajattelua, koska harvaa ihmistä kiinnostaa terveys ja tulevaisuudessa nähtävät näennäiset sairauksien ennaltaehkäisemiset terveellisellä ruokavaliolla ja urheilulla.

Mutta ketäpä ei kiinnostaisi seksuaalisen arvonsa nostaminen, joka voi vaikuttaa heti siihen, minkälaisen kumppanin saat tai minkälaisia romanttisia suhteita saavutat, tai miten nykyinen suhteesi tulee jatkumaan... Ihmisille on luontaista ns. "ylöspäin avioituminen", joten jos et kehitä itseäsi niin älä ylläty jos kumppanisi katoaa jonkun paremman luokse.

Suurin osa naisista sekä miehistä lihoo avioliiton jälkeen jopa 30kg ensimmäisen puolentoista vuoden aikana, ja sitten ihmetellään miksi niin useat eroavat. 1900-luvun alussa kirjoitetun legendaarisen "menestysraamatun", Think and Grow Rich, kirjan kirjoittaneen Napoleon Hillin mukaan seksi ja kumppaneiden saaminen on suurin motivaattori ihmisen elämässä, ja se motivoi pysymään kunnossa ja hankkimaan rahaa.

Kumppanin saadessaan, tai liiton solmiessaan ihmiset saivat sen mitä halusivat ja usein lopettavat kehittymisen, ja siten päätyvät sille tuhoisalle mukavuusalueelle. Nämä pariskunnat lopettavat salilla käynnin ja muun urheilun ja löytävät itsensä istumassa sohvalla illan leffan tai Netflixin ääressä syöden jätskiä. Vuoden päästä aletaan jo katsomaan eroa, kun ollaan tilanteessa jossa nainen on tuhonnut hormonitasapainonsa edellä mainitulla aktiviteetilla, ja miehen testosteronitasot on laskenut niin karusti, että penis ei luultavasti edes seiso enää ja mies on menettänyt sen naisia puoleensa vetävän "elämäntarkoituksensa" (purpose, kutsumus), josta David Deida puhuu Way of the Superior Man kirjassaan.

Jos miehenä istut päivät pitkät Netflixin ääressä ja syöt jätskiä, niin älä ihmettele jos vaimo haluaakin yhtäkkiä lähteä Turkin reissulle yksin...

Tämä on todella karu sykli johon suurin osa pariskunnista ajautuu, ei toki kaikki, koska on aina poikkeuksia. Mutta Suomen ylipaino prosentit puhuvat puolestaan: "Normaalipainoisia on vain noin 30 prosenttia miehistä ja 40 prosenttia naisista."

Jos pelkästään 30 prosenttia miehistä ja 40% naisista ovat EDES normaalipainoisia – niin ajattele minkä etulyöntiaseman saisit jos olisit kunnossa, jonka saat syömällä/urheilemalla fiksusti ja omistamalla salikortin. Siinä tilanteessa olet todellinen harvinainen tapaus, jonka seksuaalinen arvo on niin korkea, että sinulla on yltäkylläisyys ja voit valita mieleisesi kumppanin. Kuten edellisessä postauksessa todettiin, kun teet asiat oikein et tarvitse tyytyä kakkosvaihtoehtoon diabeteksen tuhottuasi elämäsi vain ja ainoastaan sen takia, kun et pystynyt olemaan juomatta niitä limuja/mehuja.

Tutkimus: Jo yli puolet suomalaisista on ylipainoisia - suurempi osuus kuin koskaan aiemmin

60 prosenttia suomalaisista miehistä on ylipainoisia

Jos jo nyt yli puolet suomalaisista on ylipainoisia, niin kymmenen vuoden päästä luku saattaa olla jo 80%. Se tekee kunnossa pysymisestä entistä tärkeämpää. Saattaa olla, että kymmenen vuoden päästä normaalipainoinen ihminen on niin harvinainen, että ne jäljellä olevat normaalipainoiset elävät lähes kuin rokkitähden elämää mitä tulee seksuaaliseen valintaan.

"15–64-vuotiaista suomalaismiehistä peräti 60 prosenttia on ylipainoisia, naisista 44 prosenttia, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitokset tuore tutkimus." Tämä tarkoittaa, että jo nyt kunnossa olevalla ihmisellä on kova etulyöntiasema, olet itseasiassa harvinainen tapaus – josta taistellaan "seksimarkkinoilla".

Tämän jälkeen tiedät mitä tehdä maksimoidaksesi seksuaalisen arvosi.

Kuinka maksimoida "seksuaalinen markkina-arvo"


Mitkä asiat kertoo terveydestä ja maksimoi myös seksuaalisen arvosi? Tässä paljastetaan mitä naisen sekä miehen tarvitsee tehdä, jos häntä kiinnostaa kehittää itseänsä tällä saralla.

En itse tiedä asiasta mitään, mutta sen takia luetaankin kirjoja... Kaikki tämä tieto on peräisin mm. David Deidalta, joka on parisuhde, seksi- ja seksuaaliekspertti, jonka kirjoja kannattaa lukea jos haluaa oppia parisuhteissa onnistumisesta tässä modernin feminismin raatelemassa maailmassa, jossa sukupuoliroolit ovat vinksallaan.

Alkuperäinen feminismi on ollut toki hyväksi naisille, mutta tämä nykyinen moderni feminismi ei todellakaan ole tehnyt mitään hyvää. Se on tehnyt paljon haittaa miehille, mutta vieläkin enemmän tuhoa itse naisille. Jos haluat oikeasti onnellisia suhteita joissa on terveet sukupuoliroolit, niin kannattaa tutustua David Deidan materiaaliin. Deida opettaa maskuliinista ja feminiinista polariteettia, joka on tärkeää jos haluaa pitää intohimon suhteessa.

Mitkä ulkoiset asiat kertovat ihmisen terveydestä ja maksimoi seksuaalisen arvosi - tästä oli asiaa Deidan Enlightened Sex kirjan yhdessä kappaleessa.

Postauksen aiheesta on myös yksi toinen lukusuositus: Why Beautiful People Have More Daughters: From Dating, Shopping, and Praying to Going to War and Becoming a Billionaire--Two Evolutionary Psychologists Explain Why We Do What We Do

Yllättäen ihonlaatu ja hyvältä tuoksuminen ovat niitä tärkeimpiä joihin kiinnittää huomiota – ainakin naisella.

Naisen seksuaalisen arvon maksimoiminen


Huomaa, tässä puhutaan GENEETTISESTÄ perspektiivistä. Kukaan ei siis ajattele näitä loogisella mielellä ja päätä viehättyä juuri näihin piirteisiin, vaan nämä ovat geneettisesti ihmisen sisään rakennettuja mieltymyksiä.

Miksi miehien meikki- ja hajusteteollisuus ei myy niin hyvin kuin naisten vastaavat? Evoluutiopsykologiaa tutkineiden asiantuntijoiden mukaan se johtuu siitä syystä, koska miehillä nämä asiat eivät ole koskaan merkanneet paljoa, mutta naisilla taas ihonlaatu ja tuoksu on aina merkannut geneettisesti eniten.

Ihmisen ihosta näkee onko hän terve. Ihmisen hajusta näkee myös, onko hän miten terve. Luolamiesaikaan nämä olivat ne tärkeimmät terveyden viestittäjät. Tämän takia naisten meikki- ja hajusteteollisuus kukoistaa nykypäivänä.

Nykypäivänä jokainen voi "huijata" itsensä terveen - eli seksikkään näköiseksi. Luolamiesaikaan ei ollut tätä huijausta, silloin vain ne oikeasti terveimmät kukoisti ja muut karsiutui pois evoluutiosta.

Nykyisessä maailmassa luontaisesti terveen kaunis ihminen alkaa tulemaan sairaan näköiseksi ihonlaadustaan ja luontaisesta hajustaan, saastuneen ympäristön ja varsinkin sen takia mitä panee suuhunsa ja ihollensa. Esimerkki modernin ruokavalion erosta: Ennen muinoin ainoa aika jolloin ihminen sai sokeria oli se harvinainen hetki, kun törmättiin ampiaispesään - jolloin vedettiin sokeriähkyt. Nykypäivänä on mahdollisuus vetää joka päivä ne ampiaispesää vastaavat sokerifruktoosiähkyt. Muun muassa tämä antaa nykyiselle meikkiteollisuudelle mahdollisuuden olla satojen miljardien arvoinen teollisuus.

Miksi naisen pepun ja kurvien merkitys on suuri?


Tutkimuksissa on todettu miehien etsivän alitajuisesti kurvikkaita naisia, koska kurvikkaat naiset synnyttävät terveitä ja älykkäämpiä lapsia. Miehen geenit automaattisesti etsii tällaisia naisia.

Miehet eivät etsi kurvikasta naista minkään muoti-ilmiön takia, että olisi hienoa jos naisella olisi iso peppu, koska Jennifer Lopezillakin on... Se on geneettinen selviytymismekanismi, jonka avulla on suurempi todennäköisyys suvun jatkumiselle.

"The DHA-rich fat deposits that give women curvy hips and thighs are an almost irresistible nonverbal mating message to men. It not only makes a woman visually attractive to males, it also signals that she has plenty of brain-building fats to confer on progeny—nature's own Head Start. And it indicates that such a woman is also likely intelligent, herself a beneficiary of those brain-buffing fatty acids." - Eternal Curves

Lisää luettavaa: Study: Curvy Women Live Longer, Give Birth to Smarter Children

Jännä tieto: Men who don't find curvy women attractive 'could father children with autism'

Ja tässä puhutaan KURVEISTA, ei kurvista.

Naisen seksuaalisen markkina-arvon maksimoimisen voi tiivistää näin: Hanki hyväkuntoinen iho tietyillä tuotteilla ja hyvällä ruokavaliolla, tuoksu hyvältä, hanki tiukka kroppa urheilemalla ja käymällä salilla, kyykkää ja kehitä peppuasi. Hidasta ikääntymistä kaikin mahdollisin tavoin (tämä on nykypäivänä yllättävän helppoa, aiheesta lisää alempana).

Nämä asiat viestivät terveyttä, ja miehet hakevat näitä asioita geneettisesti - ei loogisella mielellä.

Eeppisen pepun hankinnassa tämä voi auttaa. Kuvalähde

Sen jälkeen tärkeä tieto treenaamisesta, josta tietäessäsi voit huokaista helpotuksesta! Sinun täytyy unohtaa kestävyystyyppinen urheilu, pitkät lenkit ja ns. Maraton treenaaminen – se on epäterveellisin asia jota voisit tehdä naisena. Se on myös huonoin asia jota voit tehdä kropallesi, paitsi jos haluat lisää läskiä ja vatsamakkaroita.

Kuulostaa aika kontroversiaaliselta mutta asia on näin monen ekspertin mielestä, ja voit huokaista helpotuksesta kun treenaaminen ja kunnossa pysyminen ei enää vie paljoa aikaasi. Kestävyys tyyppinen treenaaminen kuten juoksu nostaa myös kortisolitasot (stressihormoni) taivaisiin. Tiedät jo varmasti, että stressi on yksi pahimmista asioista terveydellesi.

Jos haluat kuntoon, niin kutsun kaikkia naisia treenaamaan kuntosalilla painoilla (max. tunti kerrallaan) ja harrastamaan high intensity interval training (HIIT) eli esim. Peak 8 tyylistä juoksua (=hölkkäät tai poljet pyörää hitaasti puolitoista minuuttia, sitten juokset täysillä 30s ja taas hölkkäät hitaasti puolitoista. toistat tämän 8 kertaa), jossa kestää max 20 minuuttia lämmittelyineen. Tämä polttaa rasvaa parhaiten ja kehittää lihasta parhaiten. Maraton treenaaminen ja pitkät lenkit lähinnä tuhoaa lihaksiasi ja ohjelmoi sinut varastoimaan rasvaa entistä tehokkaammin.

JJ Virgin myös toteaa sen hyvin; jos haluat hyvän kropan, älä tee tätä virhettä urheilun suhteen... Paitsi jos haluat täysin tuhota itsesi, oppia varastoimaan rasvaa entistä tehokkaammin, ikääntyä nopeammin, tuhota immuunijärjestelmäsi...!

Muutenkin nuorena pysyminen on yksi tärkeimmistä naisen seksuaalista markkina-arvoa nostavista asioista, siihen kuuluu tärkeänä osa-alueena se, mitä laitat ihollesi...

Mitä jos pystyisit näyttämään loppuelämäsi 30 vuotiaalta? JJ Virgin on löytänyt luontaisen ratkaisun:


Hyvänmuotoinen kallo ja kasvot sekä hampaat merkkaa myös paljon, jotka muodostuvat hyviksi jos sinun raskautesi aikana odottava äitisi sai paljon K2-vitamiinia ruokavaliostaan, ja sait pienenä ollessasi paljon samaa vitamiinia syömästäsi ruuasta. Tämä tekeekin K2-vitamiinin syönnistä tärkeää kaikille odottaville äideille, sillä se voi näytellä isoa roolia lapsesi tulevaisuuden seksuaalisen arvon suuruudessa. Ja kaikkihan haluavat lapsistaan hyvännäköisiä...

Tämä kaikki todistettiin jo lähes sata vuotta sitten Dr. Weston Pricen toimesta. K2-vitamiini (Activator X) hyödyt nähdään lääkäri Pricen ottamissa valokuvissa, joita näet esim. "Nutrition And Physical Degeneration by Weston Price" ja "Cure Tooth Decay" kirjoista. Nämä valokuvat ovat aivan järkyttävää nähtävää, mitä K2-vitamiinin puutos voikaan aiheuttaa... Alkaen hampaista, kallon muodosta, kasvojen epämuodostumisesta. Kaikkein huomattavin asia on se, kuinka tietyillä viidakon asukeilla - joilla on ollut K2-vitamiinin saanti kunnossa - on täydellinen hammasrivistö ja esteettiset kasvot, ja sitten alueen moderneilla viljaa syövillä ihmisillä oli aivan vinksallaan hampaat ja myös epäsymmetriset ja epäesteettisemmät kasvot. Jos aihe kiinnostaa enemmän, niin ehdottomasti kannattaa tutustua noihin teoksiin, jolloin alat ymmärtämään miksi jatkuvasti painotan K2-vitamiinin tärkeyttä.

Miksi et tiedä tästä? Koska Dr. Weston Pricen löytämä mystinen hampaat ja kasvot kaunistava "Activator X" yhdiste oli pitkään tuntemattomana pysynyt ravinneaine, ja vasta äskettäin se tunnistettiin K2-vitamiiniksi. Maailma ei ole vielä herännyt tähän, ja valtamedia tulee suurlöydöissä vähintään 5 vuotta jäljessä. Mutta pian näet uutisia tästä mediassa...

Otan itse tätä K2-vitamiinituotetta, purkki kestää 3 kuukautta: Life Extension, Super K with Advanced K2 Complex, 90 Softgels

Tai lapsille tätä lasten multivitamiinia jossa on myös K2-vitamiinia. On hyvin vaikeaa löytää multivitamiinia jossa olisi K2-vitamiinia ja Suomesta ei löydy multivitoja jossa olisi K2.

Summattuna askel askeleelta, mitä naisena pitää tehdä


- Hidasta ikääntymistä käyttämällä luontaisia ihonhoitotuotteita (MSM saippua, probioottinen saippua), syömällä hyvin ja ottamalla vahvoja antioksidantteja kuten C-vitamiinia ja astaksantiinia, urheilemalla fiksusti (ei "maratontreenaamista" vaan lyhyitä mutta tehokkaita treenejä) joka auttaa kasvuhormonin tuotannossa - joka pitää nuorena. Kasvuhormonituotannon takia pätkäpaastoaminen on myös yksi fiksuimmista asioista ikääntymisen hidastamiseen ja sen on kuuluttava jokaisen itseänsä kehittävän naisen rutiineihin. PS. Sokeri on yksi nopeiten ikäännyttävimmistä substansseista, sen syöntiä tulee säännöstellä.

- Älä syö itseäsi lihavaksi. Ylipainoiset ei nauti korkeaa "seksuaalista markkina-arvoa", se on perusbiologiaa - terveys on seksikästä, ja ylipainoisuus ei viestitä terveyttä. Jos olet syönyt itsesi lihavaksi, niin älä laihduta vaan laihdu - kuuntele kuukauden resurssi postauksen lopusta.

- Tuoksu hyvältä mutta älä estä kaikkia luontaisia feromoneja kylpemällä hajuvesissä. Jokaisen oma ominaistuoksu toimii tärkeänä viestinviejänä parin valinnassa, ei siis kannata peittää tuoksujaan hajuvesipilven alle - eli räikeä hajuveden tuoksu huomattavasti hienovaraisemmaksi.

- Opettele viettelyn taitoa, esimerkiksi maailmanlaajuisesta bestsellerista jossa on vinkkejä kuinka Marilyn Monroe, Kleopatra ja muut viettelevät naiset saivat kuninkaat syömään käsistään. Vietteleviä naisia on hyvä opiskella jos haluat lukita itsellesi korkean seksuaalisen arvon omaavan miehen. Opiskele muutenkin "ylöspäin elämässä" kirjallisuutta, jokainen kirja jonka luet auttaa mm. sosiaalisten taitojen kanssa ja tekee sinusta kiinnostavamman. Jos luet kirjan viikossa, saat luettua elämäsi aikana n. 2000 kirjaa - tämä antaa lähes epäreilun etulyöntiaseman.

- Näytä naiselliselta mutta treenaa kehoasi, varsinkin jalkoja, peppua. Pakarat ja leveä lantio viestittää terveyttä ja "pariutumiskelpoisuutta". Jos peppu tulee pyöreämmäksi macan avulla, niin se on vain plussaa.

- Älä muutu mieheksi, vaikka radikaalifeministit haluavat sinun maskulinisoituvan. Pyri olemaan naisellinen, sillä korkean seksuaalisen markkina-arvon omaava mies ei halua toista miestä kumppanikseen.

Tämä riittää naiselle, jos siis puhutaan pelkästä seksuaalisen arvon maksimoimisesta. Miehelle homma on monimutkaisempaa...

Miehen seksuaalisen arvon maksimoiminen


David Deida ja jokainen evoluutiopsykologiaa tutkinut on tullut samaan tulokseen: Miehenä joudut työskentelemään kymmeniä vuosia saadaksesi sosiaalista statusta ja varakkuutta (lue Arnoldin Total Recall motivoituaksesi), koska miehelle status ja varakkuus > kuin mikään muu. Tarvitset myös toki karismaa, pidä iho kunnossa ja tuoksu hyvältä, ja se auttaa jos on Brad Pitt kroppa* Fight Club elokuvasta.

(*Fight Clubin Brad Pitt kroppa on tutkimuksien mukaan juuri sellainen kroppa jota suurin osa naisista haluaa, vaikka tulokset olisi varmasti olleet erilaiset jos miehillä olisi ollut paita päällä, harva mies kun kävelee jatkuvasti paidattomina joten tutkimuksesta ei saa aitoa kuvaa joka auttaisi miehiä. Ja sitä paitsi, lähes kaikki ihmiset ovat katsoneet Fight Clubin ja täten suuri osa vastanneista saattoi tietää tuosta tunnetusta kuvasta henkilön olevan Brad Pitt – joka eittämättä vaikuttaa tuloksiin. Maailman kuulu rikas miljonääri jonka joka tekemiseen ihmiset reagoivat, ja yksi maailman komeimmista/seksikkäimmistä miehistä, eli ollaan siinä seksuaalisen arvon absoluuttisella huipulla – vastaa juuri samaa mitä luolamiesaikojen heimopäälliköt olivat, jotka olivat aikanansa seksuaalisen arvon huipulla... Joten en sokeasti uskoisi tuohon tutkimukseen, tarvitaan parempi tutkimus jossa kuvista ei voi assosioida henkilöstä mitään muuta kuin se kropan ulkonäkö. Nyt tuossa tutkimuksessa naiset lähinnä valitsivat sen kehon, jonka omistaja vaikuttaa "siistiltä tyypiltä", ja Brad Pitt varmuudella vaikuttaa sellaiselta.)

Tarkemmin sanottuna miehelle voi olla hyödyllistä nostella painoja ja hankkia alhainen rasvaprosentti jos haluat menestyä naismarkkinoilla: "Kansainvälisessä tutkimuksessa on myös havaittu naisten pitävän miesten alhaista rasvaprosenttia seksuaalisesti puoleensa vetävänä piirteenä, ja että alhainen rasvaprosentti korreloi miehen vastustuskyvyn kanssa." - Turun yliopiston tiedote: Miesten rasvaprosentti vaikuttaa puoleensavetävyyteen voimakkaammin kuin maskuliinisuus

Mitä hyvältä näyttäminen vaatii... Kuvalähde

Ajatelitko kuvasta? "Epäreilua!" Saatat ajatella kuinka onpa naisilla helppoa ja miehillä vaikeaa. Osittain totta, mutta miehenä voit tyydyttäytyä faktaan, että saavuttamasi seksuaalinen arvosi pysyy korkeana aina loppuelämäsi ajan - koska loppupeleissä se on muutakin kuin ulkonäköä. Naisilla ulkonäkö katoaa ennen myötä (ellet ole poikkeus, kuten JJ Virgin tai Jennifer Lopez). Joten tilanne ei ole epäreilu, naisilla se on vain helpompi saavuttaa nopeasti JUURI NYT. Eihän se saata motivoida, että vasta kymmenen vuoden hustlauksen jälkeen voit elää lähes kuin rokkitähden elämää. Mutta adoptoi stoalainen ajatusmalli; work now for something better in the future.

Tie sinne voi olla pitkä ja yksinäinen, mutta mitä muutakaan vaihtoehtoa sinulla on? Voit joko työskennellä itsesi eteen tai jatkaa paskassa elämistä.

Naiset saavuttavat seksuaalisen markkina-arvonsa huipun nuoressa iässä, nuorilla miehillä taas on harvoin seksuaalista markkina-arvoa nimeksikään, koska miehet saavuttaa huippunsa myöhäisessä iässä - tämä on universaalinen fakta, vai näetkö usein nuoria miehiä jotka ovat karismaattisia, korkean statuksen omaavia vaikutusvaltaisia, varakkaita... Tuskinpa näet.

Ja toistan: Paraneeko mies vanhetessaan? Katso kuvat!

Se on suunniteltu näin. Ja kaikki tämä saattaa kuulostaa ikävältä, tai hyvältä - riippuen kummalla puolella kolikkoa olet. Joka tapauksessa, jokainen voi muokata seksuaalista markkina-arvoaan, oli minkä ikäinen hyvänsä.

Vaikka alla jatkuu miehen seksuaalisen arvon kehittämisvinkit, tähän väliin on siroteltu vinkkejä molemmille sukupuolille...


Johan nostelet painoja? Jos et niin sinun täytyy ruveta tekemään sitä. Kropan kehitys ei mene kummallakaan sukupuolella ikinä hukkaan. Vaikka menettäisit elämässä kaiken muun, sinulla on aina kroppasi jonka olet kehittänyt itsellesi. Puhumattakaan siitä kuinka terveellistä urheilu ja treenaaminen on kehollesi.

Etkä myöskään halua päätyä sellaiseksi vanhaksi kyyryssä kulkevaksi papparaiseksi tai mummoksi joita näet päivittäin kaduilla, voit nimittäin estää kyyryssä kulkemisen kehittämällä lihaksia ja hallitsemalla ja kehittämällä ryhtiäsi. Jos teet maastavetoa (opi oikeaoppinen maastavetotekniikka) säännöllisesti niin jo se takaa sinulle hyvän ryhdin loppuelämäksesi, et tarvitse kokea vanhana kulkuapuvälineitä, rollaattoreita ja kyyryssä kävelyä. Jo sen pitäisi motivoida kaikkia hankkimaan salikortin.

Älä pelkää kysyä neuvoja pätevältä kouluttajalta. Älä nolostu jos sinun täytyy treenata pienemmillä painoilla, kuin mitä egosi kertoo. Älä ole se mimmi tai jätkä joka treenaa salilla vuosia saavuttamatta mitään, kun ei treenannut oikein ja fiksusti vaan antoi egonsa mennä tielle.

Ole rehellinen itsellesi. Jos treenaat vuosia huonoilla tekniikoilla ja liian isoilla painoilla, niin ainoa asia jonka saat on loukkaantumisia, lihas epätasapainoa ja kehon joka ei ikinä muutu.

Et ikinä tule muuttamaan fysiikkaasi jollet nosta painoja kontrolloidusti, samalla kun maksimaalisesti kontraktoit lihassäikeitäsi.

Tutkimuksien mukaan pakarat merkkaa eniten miehellä jos haluat saada naisia lihaksillasi, ei kädet tai muut sellaiset. Jalat ja pakarat tulee huomatuksi ja niistä näkee miehen vahvuuden, joten kyykkyä tekemään ennemmin kuin hauiskääntöä. (Naisilla täysin sama, lantioalueella herätetään paljon huomiota)

Mutta muista se, että ei ole mitään kehonkoostumuksen graalin maljaa jota kaikki naiset haluaa. Liftaa, älä ole lihava ja äläkä myöskään ole niin kynäniska että tuuli havisuttaa sinua, ja naiset tulevat pitämään kehostasi. Kuntosalitreenauksen tärkein pointti - mitä tulee ulkonäköön - on hankkia lihastasapaino.

Lopulta kehon fyysikan pitäisi merkata eniten sille joka omistaa sen kehon. Näytä hyvältä, tunnu hyvältä, ole terve. Loppu tulee automaattisesti. Idea, että kenenkään pitäisi muuttaa kehoaan VAIN sen takia, että vastakkainen sukupuoli pitäisi siitä on kaikkea tervettä itsensäkehitystä vastaan. Tee positiivisia muutoksia, mutta pääasiassa VAIN ITSEÄSI VARTEN.

Mutta kyllähän se lihaksikas kroppa auttaa jos haluat tulla naisten palvomaksi (linkki ei ole turvallinen töissä, saati mustasukkaisen miehen nähdessä). Sitä ei kukaan pysty kiistelemään tuon videon jälkeen.

Hyvä kroppa ei tosin riitä vielä mihinkään, kun on puhe seksuaalisen markkina-arvon maksimoimisesta. Sillä pääsee alkuun, mutta ilman statusta, vaikutusvaltaa ja varakkuutta sillä ei pitkälle pötkitä. Kun olet saavuttanut lihaksikkaan kropan, sitten tarvitset vielä sitä rahaa, vaikutusvaltaa ja statusta.

Miehen kyky hankkia resursseja vaikuttaa suuresti. Naiset näkevät miehissä vetovoimaisena sosioekonomisen aseman, joka tyypillisesti paranee iän myötä.

Muista kuitenkin, tässä on puhe seksuaalisen arvon maksimoimisesta. Pärjäät hyvin ilman Arnold Schwarzeneggerin kehoa, ilman Vladimir Putinin statusta (maailman vaikutusvaltaisin ihminen) ja omaisuutta (70 miljardia dollaria), mutta voit ottaa heiltä mallia pienemmässä kaavassa ja pyrkiä kohti parempaa - koska näissä esimerkeissä ollaan jälleen seksuaalisen markkina-arvonsa huipussa.

Kannattaa pitää mielessä, että Arnold Schwarzenegger ei olisi mitään jos hän olisi ollut pelkkä kehonrakentaja - siinä tapauksessa tuskin olisit kuullut koko henkilöstä. Hänelle kehonrakennus oli vain keino päästä Yhdysvaltoihin "hustlaamaan" isompiin piireihin. Eli pelkällä lihaksikkaalla kropalla et tee mitään.

Ja kuten kaikki taidot, myös karismakin on taito jota voi kehittää. Tiedoksi: Mitä vanhemmaksi tulet sitä karismaattisemmaksi yleensä tulet, sen takia ihmiset ovat harvoin karismaattisia nuorena.

Karisman ohella opiskele viettelyä maailmanlaajuisesta bestsellerista. Viettelyn taito on tärkeä myös naisille, esimerkit kertovat kuinka Kleopatra, Troijan Helena ja Marilyn Monroe suorastaan vietteli kuninkaita lähes orjikseen, juuri näitä vietteleviä naisia on hyvä opiskella jos haluat naisena lukita itsellesi korkean seksuaalisen arvon omaavan miehen. Tämä kirja on hyvin vaarallinen, käytä sen informaatiota vain hyväntekoon.

Paremman ihonlaadun saamiseen käytä MSM saippuaa ja pidä ruokavalio puhtaana, tärkeimpänä pidä sokeri minimissä. Paremman tuoksun saavuttamiseen syö selleriä, jossa on mieshormoni androsteronia ja feromooneja jotka viehättävät naisia (1. 2. 3. ja kaupan sellerihylly alkaa olla tyhjänä tämän jälkeen). Käytä deodorantti kiveä joka estää hienhajun mutta ei yliaja ominaista tuoksuasi, eli ei aiheuta ristiriitaa luontaisten naisia puoleensa vetävien feromonien kesken.

Summattuna askel askeleelta, mitä miehenä pitää tehdä


- Sinun pitää omaksua ylöspäin elämässä ajatusmalli. Joudut kehittymään loppuelämäsi ajan. Jos olet nyt huonossa tilanteessa, niin adoptoi stoalainen ajatusmalli; work now for something better in the future. Aseta itsellesi jatkuvasti "evolutionaarista painetta" ja motivoidu menemään ylöspäin elämässä.

- Lue kirjoja, jatkuvasti. Opiskele kaikki mahdollinen "ylöspäin elämässä" kirjallisuus. Jokainen kirja jonka luet auttaa mm. sosiaalisten taitojen kanssa ja tekee sinusta kiinnostavamman. Jos luet kirjan viikossa, saat luettua elämäsi aikana n. 2000 kirjaa - tämä antaa lähes epäreilun etulyöntiaseman. Opettele viettelyn taitoa, esimerkiksi maailmanlaajuisesta bestsellerista. Opiskele myös kuinka kehittää karismaa. Jos et tule lukemaan edes tuhatta kirjaa elämässäsi, tulet missaamaan paljon. Ero Warren Buffettin ja kadulla elävän kerjääjän välillä on luettujen kirjojen määrä.

- Kehitä sosioekonomista asemaasi. Eli sijoita, skippaa alaspäin elämässä vievät jutut kuten McDonalds ja oluttuoppi ja sijoita nekin rahat. Sijoita erityisesti ylöspäin elämässä vieviin asioihin - koulutukseen, kirjoihin ja hyvään ruokaan/lisäravinteisiin. Säästä rahaa ja käytä rahat fiksusti. Opiskele kuinka tehdä enemmän rahaa, etsi jatkuvasti keinoja tehdä lisää rahaa. 50 Centin sanoin: Get rich or die tryin'.

- Hanki statusta ja vaikutusvaltaa. Miten? Katso edellinen kohta.

- Pidä iho kunnossa (MSM saippua, probioottinen saippua), tuoksu hyvältä mutta sama asia kuin naisilla - ominaistuoksua ja feromoneja ei pidä peittää - käytä deodorantti kiveä hienhajun estämiseen. Mutta tämä ei ole geneettisesti tärkeää miehelle, sen takia miehen hajuste ja meikkimyynti ei ikinä ole menestynyt niin valtavan hyvin kuin mitä naisten vastaavat, siitä syystä kun naiselle ne ovat aidosti kriittinen asia pariutumisessa - geneettisestä perspektiivistä. Miehellä merkkaa kyky hankkia resursseja, sosioekonominen asema, status vaikutusvalta ja varakkuus.

- Tämä on viimeiseksi tärkein mutta tärkeä silti. Liftaa, eli mene kuntosalille. Kuten yllä näimme, lihaksikas kroppa nostaa miehen seksuaalista markkina-arvoa VALTAVASTI. Total Recall kirjassa Arnold totesi kuinka nuorena kehonrakentajana kävellessään rannalla sai kymmenen eri naisen puhelinnumeron - ihan vain pelkästään kävelemällä rannalla! Joten lihaksikas kroppa auttaa. Pyri hankkimaan 2 kiloa puhdasta lihasmassaa vuodessa, joka on vielä mahdollista ilman aineita jos vain pystyt treenaamaan koko vuoden säännöllisesti ilman sairastumisia/taukoja. Se tekee kymmenessä vuodessa 20 kiloa puhdasta lihasmassaa, jolloin olet massiivinen, etkä edes tarvitse vetää steroideja. Älä missään nimessä käytä aineita jos et aio olla ammatti kehonrakentaja... Muuten siinä ei ole mitään järkeä... Joka tapauksessa joudut treenaamaan koko loppuelämäsi, ja saat massiivisen lihaksikkaan kropan kymmenessä vuodessa normaalisti. Oikotie ei ainakaan tuo onnea. Jos käytät jotain niin käytä kreatiinia, saat luontaisesti enemmän kokoa lihaksiisi ja saat tutkituimman ja maailman hyödyllisimmän urheilulisäravinteen käyttöösi.

Siinä on summattuna mitä miehen pitää tehdä maksimoidakseen sen mitä naiset GENEETTISESTI hakevat miehestä.


Jos tähän jotain lopetuspuhetta hakisin, niin kutsuisin ihmisiä arvostamaan perinteisiä sukupuolirooleja, eikö miesten tulisi olla miehiä ja naisten naisia? Moderni feminismi on yksi eniten miesten ja naisten suhteille harmia tehnyt asia. Harva todellisuudessa haluaa naisellista miestä, tai miehekästä naista.

Nykyisessä (karmean epäluontaisessa) feministisessa maailmassa (feminismi maskulinisoi naiset) Deidan kirjat ohjaa sukupuoliroolit kohti parempaa, kohti sitä oikeaa, jossa molemmat ovat oikeasti onnellisia (olitpa hetero tai homosuhteessa).

"A remarkable aspect about Deida is that some of what he says about women is counterintuitive to men, and some of what he says about men is counterintuitive to women. And you are likely to disagree with some of what he tells you about yourself and your sex. But when you test these things out with the opposite sex, you find out that he's spot on. He's on to things that most of us don't understand, I believe."

Onko moderni feminismi pelkkä vitsi? Tupla-standardit ainakin kukoistaa. Kuvalähde

Se summaakin tämän hyvin. Älä ole feministi, lue Deidan kirjat ja opit oikeat sukupuoliroolit joilla saavutetaan onnistuneita suhteita. Luettavaa ja katsottavaa modernin feminismin naurettavuudesta:
Oh feminism, what happened to you?; Modern feminism has got it wrong about men; The Effects of Feminism on MEN

Tällä postauksella tulee varmasti olemaan paljon vihaajia, mutta osa tulee myös pitämään tämän postauksen perimmäisestä viestistä. Jollain tasolla tämä info ei muuta mitään, mutta se kuitenkin tulee jäämään ihmisten takaraivoihin, ja se tulee muuttamaan valintoja jotka johtavat parempiin valintoihin. Ehkäpä se limun juominen ja diabeteksen saaminen ei enää olekaan niin pieni juttu?

Loppupeleissä kaikki ihmiset tietävät nämä asiat jota tässä postauksessa mainitsin, mutta silti kukaan ei tee niitä. Alle 1% tekee näitä asioita. Sen takia alle 1% ihmisistä on aidosti menestyviä ihmisiä. Kuulutko sinä siihen yhteen prosenttiin vai sanotko vain "cool story" ja pelkäät todellisuutta, ja haluat tappaa aikaa joten menet Youtubeen katsomaan "prank" videoita?

Kutsun ihmisiä elämään älykkäämmin. Oppia se, että ei kannata tuhlata aikaa, eli ihmisen tärkeintä resurssia, tyhmiin asioihin. Halutessasi voit tehdä elämästäsi mestariteoksen, kuten Arnold, tai tuhlata aikaasi "prank" videoihin ja TV:n katsomiseen.

"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer." - Arnold Schwarzenegger

P.S. Näe Arnoldin upouusi haastattelu Suomessa. Jo tästä opit paljon.

Rikas rikastuu, köyhät köyhenee. Ajan myötä lähes jokainen meistä tulee joko vahvemmaksi tai heikommaksi - ja suurin osa ihmisistä tulee heikommaksi (alaspäin). Sen takia sinun täytyy laittaa itsesi massiiviiseen "hustle" tilaan, jotta saat käännettyä alaspäin menevän kurssin ylöspäin. Ja tiedätkö mikä siinä on hienoa? Kun olet tehnyt sitä muutaman vuoden, niin ylöspäin elämässä menemisesi nousee vain jatkuvasti ja menet vain jatkuvasti yhä ylemmäs ja ylemmäs, ja saavutat jotain jota et voinut edes kuvitella vuosia sitten. Mitä muutakaan vaihtoehtoa sinulla on?

Kuukauden resurssi


Jari Sarasvuon radiopuhe Terveyden vahvistaminen on velvollisuus on mahtavaa "ylöspäin elämässä" kuunneltavaa.

"Haluaisitko olla niin terve, että elämän rasittavuudesta huolimatta fyysiset, henkiset ja sosiaaliset haasteet ovat voitettavissa ja vakavan sairauden todennäköisyys pysyisi pitkään pienenä? Se on yksinkertaista. Ja kaikkea muuta kuin helppoa."

Normaalit ihmiset eivät tykkää Jari Sarasvuosta, koska hän on rikas, menestyvä ihminen - eli "kusipää köyhät kyykkyyn tallova paskiainen" normaalien ihmisten ajattelumallilla.

Unohda tuollaiset typerät ennakkoluulot, todellisuudessa Sarasvuo on menestyvä ylöspäin elämässä pyrkivä ihminen ja jakaa infoa jolla sinustakin voi tulla menestyvämpi ihminen.

Kritiikkinä tuohon puheeseen sanoisin sen, että älä lue sanomalehtiä... Vaan oikeita kirjoja. Vaikka onhan se sanomalehtien lukeminen parempi kuin ei mitään, mutta voit suorilta ruveta lukemaan huippukirjoja.

Kutsun kaikkia investoimaan yhden tunnin tuon radiopuheen kuunteluun, tulet kiittämään itseäsi.

11 kommenttia:

 1. wau!! ehkä paras kirjoituksesi ikinä! erittäin tärkeää asiaa. kumpaa hankkisit ennemmin k2 vitamiinia vai c vitamiinia? vai onko näin että molemmat pitäisi hankkia? mitä mieltä olet muuten silikoneista? nostavathan nekin miehen mielenkiinnon....kai?? vaikka eikö se ome aika inhottava ajatus ettei siellä mitään oikeita tissejä ole vaan muovipallot... jokatapauksessa olen ymmärtänyt liian treenaamisen naisella tuhoavan naisen hormonitasapainon.. miehisiä piirteitä tulee esiin rasvojen ollessa alhaalla ja sitten hankitaankin silikonit. mielenkiintoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Hankkisin molempia. Loppupeleissä tuo Life Extensionin K2 tuote ei edes ole pahan hintainen, jokapäiväisessä käytössä se tulee kestämään vähintään 3kk ja välillä jää päiviä väliin pakostakin. Kuukausi kustannus tästä tulee olemaan ~5e, kahvikuppikin on kalliimpi joissain kahviloissa. Jos on budjetilla, niin pitää vain karsia joistain muista turhista lähteistä kuluja pois.

   C-vitamiinia kannattaa pyrkiä saamaan ensisijaisesti aidosta ruuasta, eli lisää marjoja kuten mustikoita ruokavalioosi. Mutta jos haluat lisäravita sitä, niin C-vitamiini ei ole kovinkaan kallista, esim. Tuo postaukseeni linkkaama tuote (jota Dave Asprey suosittelee) kestää päivittäisessä käytössä lähes 9 kuukautta. Hinnaksi tulee 1,5e / kk. Vielä halvemmaksi tulisi tämä laadukas askorbiinihappojauhe, joka kestää yhden ihmisen käytössä arviolta jopa vuoden ja täten kustantaa alle euron kuukaudessa. Madre-C olisi paras luonnollinen C-vitamiinituote, mutta se on niin hintava, että tuolla hinnalla voit syödä miltein mustikkapussin päivässä – joten tuo on lähinnä vauraiden lisäravinne. Esimerkiksi harvalla opiskelijalla olisi tuohon varaa, jolloin sijottaisin halpaan GMO-vapaaseen askorbiinihappoon.

   Silikonit voivat nostaa naisen seksuaalista markkina-arvoa vähän, mutta se tulee aika kalliilla hinnalla. Lue 25 Reasons Not to Get Breast Implants

   Silikonit nostaa naisen seksuaalista markkina-arvoa hyvin vähän loppupeleissä, koska geneettisesti rinnat ei merkkaa lähimainkaan yhtä paljon kuin peppu. Nykypäivänä luonnollisuus alkaa merkata yhä enemmän, ja harvat miehet todellisuudessa haluaa silikonimimmiä pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja mahdollisten lastensa äidiksi (lyhytaikaiseksi huviksi silikonimimmit maistuu varmasti). Silikonit on lyhytkestoinen "huijauskoodi" ja oikotie ei tuo ikinä onnea. Puhumattakaan niiden mahdollisista terveysriskeistä. Silikonirintojen riskit ovat suuremmat kuin näennäiset hyödyt, joten niitä ei voi suositella.

   Kyllähän kuntosaleilla näkee naisia, jotka ei näytä naisilta. Mutta he ovat kehonrakentajia ja he ovat valinneet ammatin jossa tehdään elanto omalla keholla, ja se on heidän valinta ja sitä pitää kunnioittaa. Tietyt miehet toki haluavat kehonrakentajanaisia, joten luontaisesti nämäkin naiset elävät seksuaalisessa yltäkylläisyydessä verrattuna perunalastu-limu-jäätelö-perseisiin.

   Poista
 2. Ei voi muuta kuin ylistää kaltaisiasi ihmisiä jotka sanovat asiat niin kuin ne ovat eivätkä yritä mahdollisesti loukkaantuvien mielensäpahoittajien takia miellyttää kaikkia siloittelemalla omia tekstejä. Kaikki ihmiset kyllä tietävät nämä perusasiat mutta eivät halua myöntää niitä. Jos ei osata pitää itsestään huolta niin keksitään selityksiä ja aletaan etsiä lohtua kaiken maailman naistenlehdistä jossa kehoitetaan vain hyväksymään itsensä sellaisena kuin on jotta voidaan taas hyvällä omalla tunnolla tilata se pizza kotisohvalle...

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko vihdoin kommentoida jotain! RAKASTAN blogiasi, odotan aina innolla uutta kirjoitusta! Kiitos taas uudesta tekstistä, saan näistä joka kerta jotain käsittämätöntä voimaa ja intoa. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Luin tuon viettelyn bestsellerin Art of Seduction. Hirmuisen mielenkiintoista tietoa, ja minuun noita strategioita on ehdottomasti käytetty joko tietoisesti tai tiedottomasti. Ehkä hiukan manipuloivaa tietää noista. Tosiaankin kyseessä on vaarallinen kirja, mitä jos joku hullu tekee ihmisiä addiktoituneeksi tuon avulla? Mitä jos kaikki ihmiset tietäisivät nuo jutut? Kannattaako tuota kirjaa nyt suositella ihmisille? Miettisin vielä linkkien poistamista.

  VastaaPoista
 5. voisitko suositella hyvää vitamiinia jossa on d vitamiini ja k vitamiini samassa?:) mikähän on muuten syynä siihen että syövän tekijää ei vieläkään muka yksistäön tunnisteta! tai ainahan niitä syitä kerrotaan... muttei kokonaan. onko tämä joku salattu juttu!!? veikkaan ettävoi ollakkin .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä muutama hyvä vaihtoehto:

   Life Extension, Vitamins D and K with Sea-Iodine, 60 Capsules - sisältää D3-vitamiinia, K ja K2-vitamiinia sekä jodia josta on muuten myös kova puute perinteisellä suomalaisella ruokavaliolla.

   Thorne Research, Vitamin D/K2, 1 fl oz (30 ml) - nestemäinen tipottain annosteltava D3/K2-vitamiinituote. Loistava ja pitkäkestoinen tuote.

   Now Foods, Vitamin D-3 & K-2, 1,000 IU / 45 mcg, 120 Veggie Caps - tämä on lähinnä heille, jotka ei uskalla ottaa suuria määriä D-vitamiinia, koska viralliset suositukset ei suosittele 5,000IU päivässä.

   D-vitamiini asiantuntijat (Vitamin D Council) suosittelevat 1,000IU per 10 painokiloa kohti. Eli jos painat 60kg niin kannattaa ottaa vähintään se 5,000IU eli 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia päivittäin.

   Ikävä kyllä Suomessa ravintosuosittelijat sanovat, että ruuasta saa kyllä tarpeeksi D-vitamiinia, joka ei tietenkään ollenkaan pidä paikkaansa.

   Lisää infoa d-vitamiinista ja tuotteista: Parhaat D-vitamiini tuotteet

   Syöpä on monimutkainen asia. Vaikea selittää koska en ole asiantuntija, mutta pääpointeissaan nopeasti selitettynä... Melkein kaikilla ihmisillä on käytännössä lähes aina jonkinlainen "syöpämutaatio", mutta terve immuunijärjestelmä huomaa ja aiheuttaa ns. solukuoleman syöpäsoluille, eli solut huomaavat jonkin olevan vialla ja solu aiheuttaa apoptoosin (itsemurha tai ohjelmoitu solukuolema). Ongelma ja tie syövän kasvamiselle on siinä, jos 1. ihmisellä on heikko immuunijärjestelmä, tai 2. jos jatkuvasti altistaa kehoansa esim. tupakansavulle ja muille syöpää aiheuttaville karsinogeeneille, raskasmetalleille yms. jotka altistavat kehoa liikaa syövälle ja immuunijärjestelmä ei pysty tarpeeksi nopeasti taistelemaan niitä vastaan. On myös toki valtava määrä monia muita syitä, myös geneettisiä syitä.

   Tuskinpa mitään sen ihmeempiä salaliittoja on, tiede kehittyy kokoajan ja pian alamme tietää asiasta yhä enemmän. Lääketeollisuudella voi olla omat salaliittonsa, sillä ne ovat bisneksiä ja haluavat maksimoida voitot omistajille.

   Loppupeleissä immuunijärjestelmän terveenä pitäminen on paras tapa pysyä terveenä. Siitä tulee artikkeli piakkoin, joten suosittelen tilaamaan email päivityksen uusista artikkeleista.

   Poista
 6. Hei! olen metsästämässä isoa pyllyä ja muodokasta tottakai. mitä minun tulisi tehdä sen saavuttamiseksi? mitä liikkeitä,monesti viikossa ja mitä proteiinia siihen tueksi?:) tällä hetkellä syön salin jälkeen lihaa, munia tai jotain "Proteiini pitoista" oletko huomannut että afrikkalaisilla naisilla on upea hyppypipeffa?? mistähän moinen johtuu =) itse veikkaisin vahvasti geenejä. epäreilua sinänsä;)

  VastaaPoista
 7. Google: Bret Contreras ja hip thrust. Siinä sulle muhkean beban alku.

  VastaaPoista
 8. kysyisin tosta sokerin syönnistä. kun se vanhentaa ja nostaa verensokeria ja lihottaa ja aiheuttaa makean himoa yms. niin entä hedelmät, tiiän et niis on paljon fruktoosia. mutta tykkään omenista,päärynöistä, banaanista, pakastetusta mangosta,ananksesta, papaijasta, kuivatuista luumuista,rusinoista,taateleista ja syön välipalana raakapatukoita. syön myös kotimaisia marjoja päivittäin. turhia hiilareita vaaleaa leipää,riisiä,perunaa,kauraa,bataattia syön harvoin. ateriat koostuu usein kananmuna, kasviksista tai lihasta. niin kuinka haitallista on jos vetelee päivittäin 1kg tuoreita hedelmiä ja siihen päälle vielä 50-100g kuivattuja? :3 kun otan hiilarit yleensä just hedelmistä ja marjoista.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.