lauantai 16. helmikuuta 2013

Viherjauhe on kovimpien huippu-urheilijoiden proteiinisekoituksien salainen ase

Alan parhaimpien huippu-urheilijoiden ruokailutapoja kannattaa seurata.

Mitä tälläiset oman urheilulajinsa "ylijumalana" pidetyt ottaa sekoituksissaan jota muut ei?

Otetaan esimerkki UFC mestarista...

UFC-mestari George St-Pierren treenaus


The Diet of UFC Champion Georges St-Pierre: How He Transformed Himself

Parhaimman UFC-taistelijankin salainen ase on laadukas viherjauhe proteiinisekoituksien seassa.

Ruokavaliolla on eittämättä suuri osa siihen miten hänkin on saanut lajissaan "ylijumalan" statuksen ja muutenkin todella lihaksikkaan ja ripatun kehon.

Viherjauhe on olennainen ainesosa urheilijan proteiini sheikeissä ja palautusjuomissa, oletko itse harkinnutkaan sitä? Jos et niin jäät paljosta paitsi...

Konsentroidut viherjauheet on lähes taikapilleri ihmisille jotka eivät jaksa syödä päivittäin vihanneksia sitä suositeltua minimiä "puoli kiloa päivässä".


Viherjauhe suosituksia - TOP 5 viherjauheet?


Korvaa näillä valtamedian "erittäin loistavat" ateriankorvikkeet.... PS. nämä tulevat myös halvemmaksi kuin kemikaali ateriankorvikkeet, ja kuukauden päästä juokset hoikemmalla kropalla innoissaan ulos kauppoihin säästetyillä rahoillasi! Voit kenties heittää läskivaatteesi nurkkaan ja shopata ystävien kanssa seksikkäät pienemmän koon vaatteet joissa tulet huomatuksi. Ihmisten pään kääntyminen on aina kiva fiilis...

"Tällä ihanalla ateriankorvikkeella laihdut ihannepainoosi muutamassa viikossa" -suuren ulkomaisen markkinointi syndikaatin mainokset kertovat...

Eikös tuo kuulosta hyvältä? Ei. Muokataanpa se todellisuuteen: tällä aspartaami-msg-fruktoosisiirappi-soija-adhd-väriaine cocktaililla varmasti saat alkuun pienen painonpudotuksen paastoefektin takia, lisäaineet addiktoi sinut tuotteeseemme, kemikaalit poraa aivoihisi reikiä ja voi tehdä MS taudin, älykkyysosamääräsi alenee ja lopulta lihot ja sairastut. Markkinoijat laittaa sinulle ensimmäistä ja saat jälkimmäistä, herää tästä markkinointiusvasta.

Nuo kemikaali ateriankorvikkeet ovat nerokkaasti luotuja bisnesnäkökulmasta. Markkinoidaan laihduttavana ja alkuun ne laihduttaakin hiukan.. Sitten kun menet takaisin normaaliin ruokavalioosi niin lihot jälleen. Täten olet kiinni tuotteessa loppuelämäsi. Kerrassaan nerokasta osakkeen omistajien kannalta, näin ne tuotteet tarkoituksella luodaan. Hyvä omistajalle, tuhoava käyttäjälle. Addiktoi asiakas ja sinulla on asiakas loppuiäksi.

Suosi siis oikeaa halpaa luomu ruokaa eikä suinkaan hyvin markkinoitua kallista kemiaa.

Omat TOP 5 viherjauheet listani näyttäisi tältä:

1. Emerald Balance
2. Midori Greens
3. Amazing Grass (paras ateriankorvikkeeksi)
4. GenEssentials
5. X-Balance (Emerald Balancen suklaaversio "Kids love this")

Kunniamaininnan ansaitsee myös Sun Warrior Ormus Supergreens -tämä on erittäin makea, monille jopa ihan liian makea viherjauhe. Erittäin ravitseva viherjauhe joka käy makeanhimoisille. Minttumainen maku, makeutettu stevialla.

Ylläolevassa kuvassa näkyvä Vega Naturals Complete Whole Food Health Optimizer on myös maanmainio viherjauhe / ateriankorvike joka tarjoaa lähes kaiken mitä tarvitsee: paljon proteiinia, vihreitä, marjoja, superfoodia, probiootteja jne. Terveellinen ateriankorvike vaihtoehto. Yksi annos tätä antaa lähes kaikki tarvittavat mineraalit/vitamiinit, omega kolmoset ja huimat 26 grammaa proteiinia per annos. Hyvänmakuinen ja hyväntuoksuinen. (huom. tuote on muuttunut sitten tämän arvostelun)

Mullistava Emerald Balance on aina ollut loistava viherjauhe ja sitä tulen aina suosittelemaan ja tilaamaan lisää.

Mutta nyt suosittelen hankkimaan seuraavan...

Nimittäin älyttömän super-tarjouksen vuoksi.

Erittäin hehkutettu Midori Greens viherjauhe joka on ainoita viherjauheita phytoplanktonilla, maailman suurimpien eläimien, valaiden, ruualla.

Midori Greens viherjauhe on siis nyt supertarjouksessa. Tämän voi saada nyt toistaiseksi naurettavan halvalla, sama hinta menee kahviin ja viineriin vieraillessasi ystäväsi kanssa läheisessä kahvikuppilassa.

Tuotetta myydään nyt halvalla koska yhden erän expiration day on ensi kuussa, Maaliskuu 2013. Käytännössähän viherjauheet ei niin vain vanhaksi mene mutta tälläisissä myyntituotteissa on oltava expiration day siitä huolimatta.


Tuotetta voi hyvin käyttää pitkälle parasta ennen päivän päättymisestäkin.

Midori Greens on erittäin tiiviisti konsentroitu viherjauhe, pienikin määrä tätä riittää pitkäksi aikaa. Sisältää mm. Ashitaba, Japanese Matcha Green Tea, Wasabi, Whole Leaf Grasses, Herbs & Vegetables, Chlorella, Marine Phytoplankton & Beet Juice Powder ... Ja paljon muutakin.

Midori Greens viherjauheen ainoa negatiivinen pointti on, että se ei maistu mitenkään hyvältä. Jos rakastat Japanilaisia makuja niin Midori Greens on erityisesti sinulle.

Tuotteen Japanilaiset ainesosat ovat tuotettu kaukana Fukushimasta jos siitä olet huolissaan, Japanin ulkopuolella jopa, joka on aina hyvä tietää.

Midori Greensissä ei ole makeutusainetta viemässä tilaa supervihreiltä, joka on mielestäni hyvä asia. Tästä saa kunnon annokset vahvaa konsentroitua superfoodia. Makeutusta ei edes tarvitse tajuttoman hyvänmakuisen heraproteiini konsentraatin kanssa.


LYHYTAIKAINEN Midori Greens tarjous ja varastot voivat loppua minä hetkenä hyvänsä, joten hankkiaksesi tämän huipputuotteen kerrankin niinkin halvalla kuin kahden kahvikupin ja viinerin hinnalla... (normaali hinta $41.97), kyllä, nyt kannattaa toimia. Hetken aikaa jopa halvempi kuin Emerald Balance.

Päivät alkaa huomattavasti paremmin kun heti saa vihreitä systeemiinsä proteiinin kera. Kuten ihmiset sanookin: viherjauheet käytössä aivojen sumupilvi väistyy ja aurinko alkaa paistamaan :)

Viherjauhe on helppo tapa saada ne päivittäiset kauneus- ja "karisma" mineraalit jotka sitten näkyy ulkoisessa ihossa. Kauneus lähtee sisältä ja ravitsemuksesta ennenkaikkea. Kaunis iho saadaan ravitsemalla se sisältä käsin, ei meikeillä. Ihmiset ovat jo alkaneet ymmärtämään, että terveys seksikästä. Se on biologiaa! Ihmiset jotka ovat terveitä vetää kumppaneita puoleensa kuin magneetti, terveys on sitä karismaa ja kaunetta parhaimmillaan, siitä se kumpuaa.

Itse toki suosin mieluiten oikeita raikkaita luomu vihanneksia. Mutta onko ne päivittäisessä käytössä ja tuleeko aina syötyä se suositeltu määrä joka päivä? Kiireisessä elämässä harvakseltaan... Sittemmin viherjauheen avulla se tapahtuu kuin sormia napsauttaen.

6 kommenttia:

  1. Midori on omasta kokemuksesta yksi parhaista viherjauheista, mutta normi käytössä turhan tyyristä.

    Lisäilen näitä juurikin aamu smoothieen. Kivasti antaa energiaboostia työpäivään.

    Laitoin nyt 3 purnukkaa tulemaan kun halvalla saa, toivottavasti ei joudu veroille.

    Tuskin nämä tosiaan vanhentuu, ellei sitten aio kymmeniä vuosia säilöä. :)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Midori Greens on kieltämättä yksi ravinnerikkaimmista viherjauheista ja onhan tämä super value tarjous joka kannattaa käyttää hyödykseen, jep normaalisti aika tyyristä tavaraa.

      3 purkkia on juuri ja juuri rajoilla, että tuleeko verottomasti. Laitoin itsekkin Midoria tulemaan, vaikka sitä löytyy jo valmiiksi.

      Itselläni on itsekuivattuja viherjauheita niin paljon tallessa.. Ei ne mihinkään vanhene. Mutta joo ei varmasti kannata kymmeniä vuosia säilöä :)

      Poista
    2. Mahtava blogi muuten, kiitos siitä! Itsekin laitoin 3 purnukkaa tilaukseen, koska nyt aattelin kokeilla tätä mulle entuudestaan tuntematonta viheriä :) Toivottavast tulee ilman muita kuluja....:)

      Poista
    3. Kiitos kommentista!

      Tuo Midori Greens viherjauhe on hyvä siitä kun siinä on poikkeuksellisia "superfoodeja" kuten juuri marine phytoplanktonia.

      Ja esim. ashitaba ja wasabi jotka ovat länsimaissa hyvin tuntemattomia Japanilaisia superyrttejä, näiden terapeuttisista terveyshyödyistä voit lukea täältä:

      http://ashitaba.webs.com/toptensuperfood.htm

      http://eyeopening.xomba.com/health_benefits_wasabi

      Kuten artikkelissa mainitaan, Japanilaisissa ravintoloissa oleva wasabi harvoin on aitoa. Aito wasabi on hyvin kallista ja osasyynä siihen miksi Midori Greens on normaliisti aika kallis viherjauhe.

      Sitä kannattaakin hankkia aina silloin kun se on tarjouksessa.

      Poista
  2. Moi

    Olen lukenut innolla sivujasi ja tietoa on niin valtavasti... Olen pian 32 vuotta täyttävä nainen.

    Ihan pakko kysyä, mitä suosittelisit minulle noista monista luontaisvalmisteista.

    Jotain pointteja minusta:
    Liikunta ei ole intohimo eli uin tai käyn lenkillä pari kertaa viikossa.
    Olen kasvissyöjä: käytän paljon maitotuotteita, liian vähän tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, leipää menee joskus liikaakin, syön kalaa ja broileria myös.
    Minulla on tulehduksellinen sairaus, nivelpsori, johon syön ns. solunsalpaajaa, siis metotreksaattia ja sehän alentaa vastustuskykyä.
    Kilpirauhasen vajaatoimintaan tyroksiinilääkitys ja liuta muita lääkityksiä muihin vaivoihin.
    Hormonitoiminnassa häikkää murkkuikäisestä.
    Olen aina väsynyt, nukuin minkä verran tahansa, en jaksa mitään.
    Iho vaatii rasvauksen aina suihkun/saunan/uinnin jälkeen, kasvojen iho muutoin kuiva mutta mustapäita nousee väliin kiitettävästi.

    Tutkailin innolla mm. noita viherjauheita, mutta miten niitä käytetään?
    Entä olisiko astaksantiini hyvä meikäläiselle?
    Fluorittomaan hammastahnaan siirryn sivusi luettuani varmasti.

    Tällä hetkellä käytän D3-vitamiinia 100 mikrog päivittäin sekä Two per day kapseleita menee 2 kpl sekä Arctic Nutritionin spirulinaa (se ainoa joka sopii kilpirauhasen vajaatoimintaa potevalle, oliko jotenkin yhteydessä jodiin..?).

    Kaipaan vinkkejä siis jaksamiseen, vastustuskyvyn parantamiseen, kuivaan ihoon, ravinnon parantamiseen.

    Ja ylipainoa on, vaikken ikinä ole mikään suursyömäri ollut - kun joskus pääsisi eroon näistä kiloista niin wouh...
    Ja työttömän kukkarolle edulliset valmisteet olisi mainio juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentista.

      Vastailen tähän pidemmin heti kun kiireiltäni ehdin.

      Sillä välin lukisin nämä kaksi linkkiä:

      Jaakko Halmetojan uutiskirje kilpirauhasen vajaatoiminnasta

      Ja mitä laadukkaaseen syömiseen(tai mihin tahansa) tulee, budjetillakin... Niin tästä opit uusia ajatusmalleja.

      Laatu. Laatu. Laatu.

      Mutta.. Kirjoitan myöhemmin pari asiaa/korjausta joita itse tekisin sinun tilanteessa.

      Poista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.