keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Seksuaalinen yltäkylläisyys, joka jättää muinaiset faaraot ja kuninkaat kakkoseksi?

Kevään tullessa ihmiset haluavat enemmän seksiä. Mutta monet eivät saa sitä, koska eivät uskalla lähestyä vastakkaista sukupuolta ja ottaa ohjaksia käsiinsä. Odottamalla, että toinen tekee liikkeen, saat odottaa pitkään.. pahimmassa tapauksessa sitä ei tapahdu koskaan.

Mutta miltä elämäsi näyttäisi, jos voisit mitätöidä kaiken hermostuneisuuden, jota sinulla on? Eikä se maksa yhtään?

Pidin blogin kirjoituksesta loppuvuoden taukoa, ns. yearly reflection josta Elliott Hulsekin puhuu, joka venähti vähän pidemmäksikin. Lisää uutta sisältöä on kuitenkin luvassa, tyyliin postaus kuukaudessa. En ole ehtinyt edes kommentteja moderoida, jatkossa paremmin. Mutta on mukava nähdä, että tämän blogin liikenne on vain kasvanut, vaikken ole viiteen kuukauteen tehnyt yhtikäs mitään. Ilmeisesti ihmiset saavat tästä älyttömästi apua elämäänsä ja jakavat tätä ahkerasti eteenpäin.

Takaisin aiheeseen...

Oletko hermostunut, et pysty lähestymään vastakkaista sukupuolta?

PALJASTETTU: Ilmainen 100% idioottivarma metodi

Kaikkein helpoin tapa jättää taakse kaikki hermostuneisuus, paniikki, riittämättömyyden tunne ja saada kyky lähestyä ketä vain...

...Onko se betasalpaajat, masennuslääkkeet, xanax, alkoholi vai peräti teaniini lisäravinne?

Ei mikään edellämainituista.

Vastaus on niinkin simppeli...

...kuin

Läsnäolo.

Olen lukenut taas uudestaan (ties kuinka monetta kertaa) Eckhart Tollen kirjoja - Läsnäolon Voima ja Uusi Maa.

Läsnäolon Voimassa on eräs harjoitus, joka jälleen iski kovaa eräänä aamuna.

Yksinkertaisesti: pysähdy ja koita keskittyä siihen, mikähän seuraava ajatuksesi on? Englanniksi:
"I wonder what my next thought will be?"

Tulet huomaamaan, että seuraavaa ajatusta ei kovin heti tule, jolloin huomasit olevasi läsnäolevampi ja ongelmavapaampi kuin koskaan aiemmin. Tuossa tilassa et voi kokea hermostuneisuutta. Tuo harjoitus vie sinut käytännössä läsnäolevaan tilaan, joten seuraavan ajatuksen tulemattomuus ei yllätä.

Huomasin kyseisen strategian, tai harjoituksen, toimineen pitkin päivää, jos jokin alkoi hermostuttamaan. Tuo ajatus ns. nollaa tilanteen ja poistaa kaikki ajatukset, jolloin olet läsnä ja et voi kokea negatiivisia tunteita.

Vaikka tämä läsnäolo kuulostaa simppeliltä, se on itseasiassa vaikeaa moderneille ihmisille. Moderni ihminen itseasiassa tarvitsee oppaan läsnäoloon. Parhaiten kirjoitettu opas läsnäoloon löytyy Eckhart Tollen kirjoista Läsnäolon Voima ja Uusi Maa.

Suosittelen jokaista ihmistä lukemaan läpi Tollen kirjat jopa 15-20 kertaa. Jotkut voivat toki sisäistää opetukset ensimmäisellä lukukerralla, joka tapauksessa nämä kirjat kannattaa omistaa, koska kyseessä on yksi arvokkaimmista kirjoista, joita tulet koskaan lukemaan. Samalla tämä on ehkä yksi arvokkaimmista investoinneista, jota voit tehdä. En tiedä mitään mitä voisit ostaa nyt, joka parantaisi yhdenkään ihmisen elämänlaatua enemmän kuin noiden kahden kirjan opetukset.

(Jos suosittelisin jotain muuta kirjaa, joka kannattaa omistaa, niin Napoleon Hillin teos Think and Grow Rich on ehdoton klassikko ja yksi niistä asioista, joka kymmenen vuoden päästä katsoessasi teki kenties suurimman muutoksen elämääsi - tulet kiittämään lähes kaikkea saavuttamaasi menestystä tuon kirjan ansiolle.)

Kolme tärkeintä teosta onnellisuuden ja menestyksen saavuttamiseen?

Seksuaalinen yltäkylläisyys, joka jättää muinaiset faaraot ja kuninkaat kakkoseksi?


Kun sisäistät kyseisten kirjojen opetukset, et enää ihmettele miksi yleisesti sanotaan, että Tollen kirjojen opetuksilla saa enemmän seksiä elämässään. Omasta lähipiiristäni huomaan, että ainakin miehet, jotka ovat lukeneet kyseiset kirjat, elävät muinaiset faaraot ja kuninkaatkin taakse jättävässä seksuaalisessa yltäkylläisyydessä.

Monet naiset ovat luonnostaan läsnäolevia (present) ja meillä ei yleensä ole ongelmia näiden asioiden suhteen (ja Tollekin kirjoittaa tästä Läsnäolon Voimassa), mutta harva mies osaa sen luonnostaan. Sen takia miehet saavat kokemuksia kuin "tulvaportit aukeaisi", kun he lukevat Tollen kirjat. Vuosien pään sisälle vievän dialogin ohjelmointi mitätöityy tuosta vain, ja karisma, katsekontakti, "se jokin" miehessä vain muuntautuu dramaattisesti. Sen jälkeen olet itseasiassa "tässä" ja sinusta näkee sen, kuuntelet etkä ole naisen puhuessa oman pääsi sisällä miettimässä mitä sanoisit seuraavaksi. Joka on ISOIN JUTTU, miehet.

Läsnäolo vie sinut pois pään sisältä itsesi kanssa dialogista ja vie sinut tuntemaan kehosi, tunnet kehosi jolloin et voi ajatella mitään ajatuksia.

Tuon jälkeen ymmärrät vihdoin konsepteja, kuten "Seek first to understand, then to be understood", ja täten sosiaaliset taitosi parantuvat tuhannella prosentilla, vaikket edes sanoisi mitään - eli osaat vihdoin kuunnella.

Jotkut ajattelevat pääsevänsä itsevarmaksi vasta sitten, kun on saavuttanut jotain. Olet tehnyt x määrän rahaa, saanut sikspäkin esiin tai jotain muuta vastaavaa. Okei, noihin sinulla voi mennä seuraavat kymmenen vuotta. Mutta mitä jos voisit olla täydellisen itsevarma jo ensi viikolla?

Miksi moderni ihminen epäonnistuu (koska ei lue kirjoja...)


Tiedätkö miksi ihmiset eivät lue kirjoja? Koska ne ovat niin halpoja. Ihmiset eivät usko, että 12 euron kirjassa voisi olla miljoonien eurojen arvoista tietoa tai tietoa joka transformoi sinut itsevarmaksi, mutta he ovat väärässä. Helvetin pahasti väärässä.

Jos et vielä tiedä; epäonnistuminen on ennakkoasetus. Se on se default asia, joka sinulle tulee tapahtumaan elämässäsi... ellet tee asialle jotain. Tulet olemaan epäonnistuja elämässäsi, ellet taistele sitä vastaan, sinun täytyy ottaa askelia päivittäin taistellaksesi sitä vastaan.

Tiedätkö monta ihmistä joilla on 30 vuotiaana, 40-vuotiaana tai viisikymppisenä sellainen kroppa jonka haluaisit? Sellainen mies/nainen/puoliso ja seksielämä jonka haluaisit? Sellainen onnellisuuden ja elämään tyytyväisyyden taso jonka haluaisit? Suurin osa ihmisistä on epäonnistujia elämässään, näet sen katsomalla vain ympärillesi.

Sinusta tulee myös sellainen, jos et taistele sitä vastaan. Jos tiedät jonkun, jolla on nuo kaikki kyseiset asiat, siinä tapauksessa kopioi ne asiat mitä hän tekee ja tee ne perässä. Ei ole olemassa helpompaa kaavaa menestykseen - joka myös johtaa siihen oivallukseen, että tärkein asia jonka voit elämässäsi tehdä on kirjojen lukeminen. Voit kopioida mitä menestynyt ihminen teki elämässään saavuttaakseen sen, kaava on tarjolla. Näin helppoa se on. Yllättääkö se enää, että kaikki ihmiset jotka ovat epäonnistujia elämässään, eivät lue kirjoja. Ei paljoa yllätä. Toisaalta taas jokainen menestyvä ihminen lukee kirjoja vähintään pari tuntia päivässä. Nyt viimeistään näet, miten selkeää tämä kaikki on.

Jos et ole tyytyväinen nykytilanteeseesi, sinun täytyy miettiä mitä teit eilen. Mitä teit viikko sitten. Mitä teit kuukausi sitten. Mitä teit vuosi sitten... että päädyit tähän tilanteeseen.

Laiskana oleminen johtaa siihen, että kesällä tulet ihmettelemään miksi sinulla ei ole hyvää kroppaa, miksi et ole innoissaan lähtemään rannalle bikineissä. Jos haluat saada tomaatteja, sinun täytyy istuttaa siemen vuotta ennen. Sama pätee kehoosikin, jos haluat sen olevan kesäkunnossa, sinun täytyy tehdä töitä koko vuosi. Mitä tahansa sinulla ei ole tänään... et istuttanut siemeniä, joita se vaatii kasvaakseen...

Artikkeli jonka jokainen nainen haluaa nähdä (ja jokainen mies lukea, ennen kuin investoi pidempiaikaiseen suhteeseen naisen kanssa)


Ensi viikolla tulee uusi artikkeli, suositun mutta vihaajiakin keränneen seksuaalinen markkina-arvo postauksen hengessä. Jokainen nainen haluaa nähdä sen, mutta varsinkin jos olet 20-35 vuotias nainen sinun tulee nähdä tämä seuraava artikkeli - se tulee olemaan kenties tärkein artikkeli, jonka tulet koskaan lukemaan. Myös miehet oppii arvokkaita tietoja naisista, ns. "punaisia lippuja", jotka kannattaa tiedostaa ennen kuin menee naimisiin tai investoituu vakavampaan suhteeseen yhdenkään naisen kanssa.

Tämä oli vain pikainen väliartikkeli, joka ilmoittaa: blog is back in business. Pahoittelen etten ole ehtinyt vastailla kaikkiin kommentteihin.

Stay tuned ja ota itsellesi ilmaiset email päivitykset ylhäältä vasemmalta puolelta, jolloin saat aina ilmoituksen uudesta postauksesta emailiisi.

8 kommenttia:

 1. Hieno kirjoitus, nyt lähti Tollen kirjat lukuun.

  VastaaPoista
 2. Tää on sitä mitä tarvitsemme:
  Saattaa olla, voi tulla, ehkä on, mahdollisesti toimii jne, epävarmuussanoja kaikki. Kaikki nuo sanat loistavat poissaololla teksteissäsi :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ainakin tollen kirjat on auttanut juuri kuten kuvailit. En nyt vielä voi sanoa että olisi muinaisten faaraoiden seksielämä, mutta sellainen johon olen enemmän kuin tyytyväinen :) Ihmeellistä miten yksi kirja auttoi tiputtamaan egoni ja mitä ihmiset ajattelee minusta, joka oli minulla suurin hermostuneisuuden aiheuttaja. Sen takia en koskaan lähestynyt ketään, enää ei yksinkertaisesti vain ole tuollaisia ajatuksia. Suosittelen lämpimästi sanomaasi. T: 32v mies.

  VastaaPoista
 4. MAHTAVAA JUTTUA. Siitä saakka kun opin Tollen kirjojen opetukset ja meditoinnin, olen muuttunut täysin eri ihmiseksi. Ajatukset eivät enää ole kaikkialla vaan olen niin rauhallinen ja en pelkää enää mitään. Mikä voisi enää jännittää? Kärsin ennen sosiaalisien tilanteiden pelosta mutta nykyisin sanoisin itseäni jopa karismaattiseksi ja sosiaaliseksi. Ihmiset sanovat usein "kanssasi on erilaista, en tunne kenenkään muun kanssa tällaista läsnäoloa" tjsp. Tollen kirjat ja meditointi on paras asia joka ikinä tapahtui mulle, vaikka tietenkin olin skeptinen niistä. Miten joku sellainen voisi toimia? Niin se vain toimii paremmin kuin mikään muu mitä olen kokeillut.

  VastaaPoista
 5. Oletko tietoinen että maailman tunnetuin pelimies suosittelee Eckhart Tollen kirjoja jos haluat tulla paremmaksi naisten kanssa? Hänen mukaan kyseiset kirjat ovat yksi hänen suurimpia salaisuuksia naisten kanssa menestymiseen. Tässä video: https://www.youtube.com/watch?v=SxcFTCUcaq8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, enpä ollut tietoinen. Olen kyllä joskus nähnyt kyseisen miehen videoita.

   Kiitos linkistä, oli kerrassaan mahtava video! Suosittelen kaikkia katsomaan tuon.

   Poista
  2. En ikävä kyllä lue kirjoja mutta enpä ole koskaan motivoitunut lukemaan jotain kirjaa näin nopeasti, tuon kyseisen videon takia. Tilasin välittömästi Tollen kirjat cdonista. Mahtava blogi muuten, suoraa ja motivoivaa puhetta!!

   Poista
 6. Olen lukenut Tollen molemmat mainitsemasi kirjat. Olen myös meditoinut lähes päivittäin liki vuoden. Olen saanut ehkä vähän enemmän rohkeutta lähestyä naisia .Seksielämäni ei ole parantunut, vaan itse asiassa huonontunut.

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.