tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kasvojumppa Jack LaLannen tyyliin - Tätä kosmetiikkayhtiöt eivät halua sinun tietävän, "taikapilleri" ikuiseen nuoruuteen on löydetty

Roikkuuko naamasi? Näyttääkö kasvosi pullealta? Eikö sinulla ole "nälkäisen" terveen näköistä tiukkaa kasvoa? Vaivaako tuplaleuka olemustasi? Olisiko kiva olla ilman kaksoisleukaa? Onko kaulasi hieman roikkuva ja ryppyinen?

Oletko pohtinut botoxin ottamista tai plastiikkakirurgilla vierailua? Pientä kasvojenkohotusta? Vai voisitko luontaisesti saada paremmat tulokset kuin mitä yksikään kallis ja vaarallinen botox-ruiske voi saavuttaa?

Haluaisitko oikeasti lamaannuttaa kasvolihaksesi botoxilla? Silottaa ryppysi myrkkypistoksella? Onko se mukamas hyvä vaihtoehto tappaa kasvosi lihakset botoxilla(botox tappaa lihashermoja ja lopulta tappaa koko lihaksen). Vai voisiko kuitenkin olla jotain parempaa tarjolla?

Mitä kasvojen ulkonäköösi tulee... Tästä tulet hyötymään enemmän kuin ehkä mistään.

Ja mikä parasta, tämä ei maksa senttiäkään... Tästä kosmetiikkayhtiöt ei halua sinun kuulevan. Jos kaikki kasvotreenaisi.. Myisikö hypnoottiset TV mainokset ihme taikapilleri voiteitaan enää niin hyvin...?

Tuskin. Sataprosenttisella varmuudella ei myisi.

Jos olisit yksi harvoista joilla olisi motivaatiota tehdä näitä treenejä 30 päivää putkeen... Sinun kasvosi olisi aivan muuttuneet. Muuttuneet nuoremmiksi, kauniimmiksi. Ilmaiseksi. Ilman kemikaaleja. Kasvojumppa on oikea luonnollinen kasvojenkohotus.

Kasvojumppa kannattaa - kasvoissa on jopa 52 eri lihasta

Mutta harvalla ihmisellä on motivaatiota tehdä jotain kasvotreenejä... Harva välittää kun he luulevat voivansa käyvän plastiikkakirurgilla tai ottavan botoxia sitten kun naama ei enää miellytä... Mutta... Tälläiset "taikapilleri" maailmassa elävät ihmiset poikkeuksetta päätyvät todella huonoon jamaan.

(Vaikkakin, kuten otsikossa lupailin, lääkärit ovat jo löytäneet "taikapillerin" ikuiseen nuoruuteen... Jos et ole vielä kuullut siitä... Tämä simppeli juttu pysäyttää / kääntää ikääntymisprosessin.)

Kasvotreenaamisesta jo kauan (yli 5 vuotta) tienneenä pidänkin pöydällä post-it lappusta jossa lukee "FACE WORKOUT!", jotta aina näen sen ja muistaisin tehdä sitä. Kasvojumppa ei edes ole vaikeaa tai aikaa vievää, 5 minuuttia illassa riittää näkyviin tuloksiin, ja se on itseasiassa ihan hauskaa.

Kasvojumpalla saa jo viikossa tiukemmat ja elinvoimaisemmat kasvot. Kasvoissa sanotaan olevan jopa 52 eri lihasta ja treenaamalla niitä saat verta liikkeelle sinne ja muutut ennenpitkää kauniimmaksi.

Tosin jos olet McDonaldsilla lihottanut leukasi 5 sentin paksuiseksi niin silloin kasvotreenejä paremmat tulokset näet lukemalla tämän postauksen.

Monet meistä pitää kasvoansa aina "peruslukemilla", meillä Suomalaisilla ei ole tapana ilmaista itseämme kasvojen kautta. Ja jos kasvoissa ei ole mitään elämää niin ei tarvitse ihmetellä jos vuosien saatossa kasvot todellakin voisi olla kasvojenkohotuksen tarpeessa. Kasvojemme lihakset ovat kuihtuneet.

Treenaat kehoasikin usein joten miksi et treenaisi kasvolihaksiasikin?

Kasvojumppa ohjeet?


Kasvojumpan/treenin opit simppelisti katsomalla näitä parin minuutin Youtube videoita.

Kasvotreenin popularisoi "Fitness jumala" "Godfather of fitness" Jack LaLanne, Wikipediasta voit katsoa hänen uskomattomia saavutuksiaan. Jotkut saattaa olla nähnyt näitä jopa TV:ssä, nämä pätkät ovat pyörineet TV:ssä aikoinaan.

Jack LaLannen videot tarjoavat ainoat kasvojumppa ohjeet jotka tarvitset


Jack LaLannesta tulee myös kuuluisa "Jumping Jack" -hyppyliike, kaikki varmaan tietää sen liikkeen. Hän oikeastaan myös "keksi" kuntosalit ja on monien nykyisten kuntosalilaitteiden takana oleva kehittäjä, saat siis kiittää häntä siitä että kuntosaleja löytyy nyt jokapuolelta. Hän onkin uskomattoman inspiroiva roolimalli jokaiselle, erittäin karismaattinen ihminen.

Youtubesta löytyy ainakin 30 videota joissa Jack LaLanne demonstroi kasvotreenejään, näitä videoita on helppo katsoa koska ne on pituudeltaan n. 3min, joten ei vie aikaa. Aloita ensimmäisestä parin minuutin kasvojumppa videosta ja tee sitä yhtenä iltana ja siirry seuraavaan seuraavana iltana.

Seuraa tätä 30 päivää. Jos jaksat tehdä tätä 30 päivää 5 minuuttia päivässä - kasvosi tulevat olemaan muuttuneet paremman näköiseksi.

Itse Jack LaLannen kasvoista huomaa kuinka hyvin kasvojumppa toimii. Jopa 90+ vuotiaana hän näytti vuosikymmeniä ikäistään nuoremmalta, joka on paras todiste kasvojumpan anti-aging toimivuudesta. Harvassa on nykypäivänä yhtä vahvaleukaiset miehet.

“People don’t die of old age, they die of neglect.” - Jack LaLanne

Näistä 30 kasvojumppa videosta löydät mitä oudoimpia kasvojumppa -variaatioita.

Kaksoisleuan poismuokkaamiseen suosittelen tätä: Jack Lalanne - Face Workout 18 of 30

Kasvojumppa videoiden ohella häneltä löytyy syvän viisauden sanomaa - aikaansa edellä Jack LaLanne tiesi näistä jutuista jo tuolloin.

Suurta viisautta. Väsyttääkö jatkuvasti? Heitä väsymys romukoppaan näillä vinkeillä.


Suosittelen katsomaan myös Jackin loistava paasaus "unhappy people".

Jack olikin harvinaislaatuinen edelläkävijä.

Tämän artikkelin mukaan hän oli pienenä sokeri- ja roskaruoka addikti, väkivaltainen poika... Kunnes kaikki muuttui eräästä ravintoluennosta. Oikeanlaisella ravinnolla ihminen voi siis muuntautua uskomattomasti(väkivaltainen käytös johtui kuulemma surkeasta ruokavaliosta, joka ei yhtään yllätä).

Oletko sokeriholisti? Kuuntele Jack LaLannen motivointia, saatat kiittää häntä loppuelämäsi ajan.


Jos olet alipainoinen ja haluat saada lisää painoa(terveellisesti)... Katso Jackin vinkit miten nostaa painoa. Jack kuulemma itse olikin kiusattu "kynäniska" poika ja siitä hän motivoitui rakentamaan itselleen kunnon kehon. Näe miten nostaa painoa ja miten saada paino "oikeisiin paikkoihin" ja myös part 2 aiheesta.

Ja nyt kun uudenvuodenlupausten tekijät ovat luovuttaneet ja poistuneet saleilta ja ne ammottaa tyhjyyttään.. Niin Jack LaLannen motivoivia puheita löytyy enemmän mm. "kuinka olla voittaja" videosta. Sekä, jos on masentava maanantai ja et oikein jaksa tehdä mitään, elämänmotivaatio on alhainen... Niin kuuntele tämä video, varmasti auttaa painamaan eteenpäin elämässä.

Jos sinulla on aikaa niin voit katsella Jack LaLannen videoita enemmänkin http://www.youtube.com/user/swaldo2000 kanavalta. Kokonaisia The Jack LaLanne Show jaksoja voit nähdä ilmaiseksi virallisilla nettisivuilla.

Mutta kannattaa erityisesti aloittaa kasvojumppa, kasvotreenaus. Tehdä sitä säännöllisesti.

Kasvojumpasta motivoituu helposti koska kauneudelliset hyödyt näkee ulkonäössä selvästi. Kun taas esimerkiksi vaikkapa ravinnon suhteen useat ihmiset sanoo että "olen ottanut multivitamiinia vuosia enkä ole huomannut mitään eroa".

Niin.. Mutta ajatteleppa jos vaihdat öljyt autoosi aina 10,000 kilometrin ajon jälkeen niin huomaatko auton ajamisessa jotain eroa? Et, mutta tiedät öljyn vaihtamisen olevan välttämätön hyvä autosi moottorille ja sen elinikään & toimivuuteen pitkässä juoksussa. Sama on optimaalisen ravinnon saamisen kanssa, mutta se on helpompaa perustella kun kyse on kalliin auton kohtalosta. Vaikka todellisuudessa mikään ulkoinen materia ei voi olla kalliimpi arvoisempi kuin oma terveytesi, koska se on ainoa asia jonka kanssa tulet aina olemaan.

Kuten Jack LaLanne sanoi: "Your health account, your bank account, they're the same thing. The more you put in, the more you can take out. Exercise is king and nutrition is queen: together, you have a kingdom."

Kuitenkin, pidän näitä Jack LaLannen kasvojumppa videoita yhtenä arvokkaimpana löytönä koskaan. Toivottavasti sinäkin hyödyt näistä. Suosittelenkin laittamaan kasvojumppa videot kirjanmerkkeihin.

Harva ihminen jaksaa tehdä näin simppeliä juttua säännöllisesti... Vaikka sillä olisi dramaattiset hyödyt ulkonäköön. Ehkä sinulla on muita parempi motivaatio tehdä näin simppeli juttu joka ilta tai joka toinen päivä?

Säännöllisellä kasvotreenillä et tule koskaan tarvitsemaan tai edes harkitsemaan botoxia. Siihen ei vain yksinkertaisesti ole tarvetta. Kun tulet vanhemmaksi niin kasvojumppa maksaa itsensä takaisin.

Jaa tämä eteenpäin tai jos haluat pitää tämän yhden suurimman "anti-aging salaisuuden" vain ystäviesi kesken niin jaa tämä vain ystäväpiirisi kanssa ja haastakaa toisenne muuttamaan ulkonäkönne paremmaksi kasvotreenillä.

"A simplistic time where the television was used for informational purposes only and not solely on mindless entertainment."
Aivan, mitä nykyisin näet TV:stä? Et mitään näin arvokasta. Ajatonta informaatiota.


7 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä artikkeli, kiitoksia paljon jaosta!

  VastaaPoista
 2. Höh videot oli poistettu :(
  On muuten mahtavaa infoa täällä maan ja taivaan väliltä :)

  T: Minä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhana.just kun olisin alottanut suurin toivein.
   Tekijänoikeusvaatimusten vuoksi kaikki poistettu.
   Saiskohan mistään kaivettua. Koitan Skarppaajilta kysyä.
   :/

   Poista
  2. Youtuben hakuun: "Jack Lalanne Face Workout"

   Poista
 3. Harmi tosiaan kun nämä videot ovat poistettu youtubesta, vaikka vielä joitain pätkiä löytyy: https://www.youtube.com/results?search_query=Jack+Lalanne+Face+Workout

  Täältä voi myös vielä koittaa katsoa: http://www.jacklalanne.com/watch-jack/

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.