maanantai 27. elokuuta 2012

Onko kananmunat epäterveellisiä? Maailman tunnetuin lääkäri kertoo totuuden

Viimeaikoina valtamedia on pelotellut meitä kananmunien epäterveellisyydellä. Kananmunien syöntikö yhtä epäterveellistä kuin tupakointi? Mikä on totuus?

Elokuussa 2012 tulleeseen kohututkimukseen tulee vastaus yhdeltä maailman tunnetuimmalta lääkäriltä. Mitä mieltä luotettava ja asiantunteva lähde on?"Kananmunat ovat MAAILMAN TERVEELLISINTÄ RUOKAA."

-Lääkäri Joseph Mercola

Asia kerrotaan täydellisesti videossa ja allaolevassa artikkelissa lähteistä, katsasta ne jos englanti taittuu.

Jos joku edes sattui uskomaan tähän valtamedian viimeisimpään "vedätykseen"... Tiedän itse ainakin lukuisia tapauksia jotka täydellisesti uskoi tähän ja lopettivat samointein kananmunien syönnin.

Voiko tosiaan olla, kuten ilmi on käynyt, että kyseisen tutkimuksen takana oli yhtiöitä joilla oli aivan omat intressinsä ja taka-ajatuksensa saadakseen ihmiset uskomaan tälläistä?

Yhtenä hetkenä jotain asiaa sanotaan hyväksi, toisena pahaksi... Mitä tai ketä uskoa?

Lääkeyhtiöiden rahoittama tutkimus kananmunien, eli maailman yhden halvimman ja terveellisimmän ruoka-aineen pahuudesta... Tämä toki on varmuudella jotain jota ei kannata edes kyseenalaistaa, vaan uskoa sokeasti. Eikö?

Suosittelenkin olemaan hyvin kriittinen valtamedian kuuntelemiseen. Iltalehdissähän totuus usein kerrotaan(NOT).

Mutta on yhä pelottavan paljon ihmisiä jotka sokeasti uskovat ja tekevät perässä kaiken mitä media kertoo.

Oikeita, luotettavia ja totuudenmukaisia terveysuutisia


Mikäli ajankohtaisimmat sekä luotettavat, totuudenmukaiset uutiset terveydenalasta kiinnostaa, suosittelen mercola.com ja subscribe to email list. Maailman #1 luonnollisen terveyden nettisivusto.

Dr. Mercola on luonnollisen terveyden puolestapuhuja, joka on mielestäni se ainoa ja oikea tapa mitä hyvän terveyden saavuttamiseen tulee. Mercola ei ainakaan ole mikään lääkeyhtiöiden myyntimies, joka onkin poikkeuksellista.

Hän oli niitä ensimmäisiä jotka esim. varoittivat suuresti ihmisiä ottamasta sikainfluenssarokotteita. Moni tragedia olisikin vältetty jos tälläiset ihmiset kuten Mercola olisi niitä joita ihmiset kuuntelisivat.

Vastaisuuden varalta tiedät aloittaa hankkimaan informaatiota paremmista lähteistä. Uusia (autismi/narkolepsia)rokotteita tulee tuputettavaksi päivittäin. Saa parempaa informaatiota, asiantuntevammista lähteistä kuin Iltalehti.

Informaatio mitä Dr. Mercola jakaa on kerrassaan mullistavaa, jos pitäisi mainita jokin yksittäinen asia mikä on muuntanut elämänlaatua paremmaksi ja nostanut kokonaisvaltaista terveyttä niin sanoisin sivusto kuten Mercola.com seuraaminen.

Suosittelen suuresti kaikille.

Lähde:


Is it True that Eggs are as Bad for Your Arteries as Smoking?

myös

Study that sought to disparage health of eggs was authored by scientists with financial ties to Big Pharma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.