sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Miksi nainen iskeentyy seinään

Media kertoo jokaiselle meistä kuinka sinä olet uniikki, erityinen ja kuinka sinä ansaitset prinssin uljaan, pitkän, tumman, komean, rikkaan ja kärsivällisen miehen, joka rakastaa sinua ehdottomasti - olitpa sinä millainen hyvänsä.

Tiettyyn ikään tullessaan moni nainen päätyy vain ymmärtämään, että oikeassa elämässä homma ei vain toimi sillä tavalla.

Nykykulttuurin inspiroima narsismi laittaa naiset iskeentymään seinään - kovempaa kuin ikinä aiemmin.

Artikkelista opit...
 • Miesten huomion ja palvonnan lähteestä näkymättömäksi
 • Luulit olevasi erityinen, luulet ettet iskeenny seinään. (linkki kuin KAUHUELOKUVA)
 • Jos miesystäväsi näkee tämän, naimisiinmenohalut todennäköisesti laskevat...
 • Kuinka valita oikea juoma
 • Jos et ota näitä askeleita, tulet ikääntymään kuin maito
 • "2014 oli perseen vuosi"
 • Asioita, jotka parantavat menestystäsi mm. deittimarkkinoilla...

Seinä iskee brutaalilla tavalla


Vuodet vierii ja harva nainen ymmärtää siinä hetkessä sitä, kuinka mahdollisuus saada korkean seksuaalisen markkina-arvon omaava mies tippuu alle kymmeneen prosenttiin saavuttaessa +28-30 vuoden ikä, kun vielä 22 vuotiaana se oli 90%.

Se on brutaalia, ja moni nainen ei koskaan pääse sen yli. Teinistä saakka moni nainen kylpee yltäkylläisyydessä ja miesten huomiossa, vain ja ainoastaan muuttuakseen menestyville miehille näkymättömäksi +28-30 vuotiaana. Enää ei ole samanlaisia vaihtoehtoja menestyvistä miehistä, ja mietit, että olisikohan pitänyt tehdä asiat toisella tavalla.

Jos olet parikymppinen ja luet tuota, et voi ymmärtää, miten tämä nykyinen todellisuutesi mukamas muuttuisi tuollaiseksi...?

Mutta se on yksi universaali laki, joka tulee tapahtumaan, tykkäsitpä siitä tai et.

Parikymppisenä luulet olevasi parikymppinen ikuisesti, et voi kuvitellakaan että olet joku päivä kolmekymppinen. Syöt ihan mitä sattuu ja juot alkoholia. Jos satutkin kuvittelemaan kuinka vanhalta näytät pian, ratkaisusi on plastiikkakirurgia. Menet vain plastiikkakirurgille ja luulet näyttäväsi taas 20 vuotiaalta. Ei, tulet näyttämään lähinnä vanhalta huoralta.

Mutta parikymppisenä haluat vain "chillata". Et pysty ajattelemaan noin pitkälle. Vedät alkoholia, huumeita ja syöt kirjaimellisesti paskaa (=mikroeineksiä ja pikaruokaa). Et pysty yhtäkkiä kääntämään kurssia, jos et luo kestäviä terveellisiä tapoja jo tuon ikäisenä. Tulet iskeentymään seinään, rajusti.

On itseasiassa olemassa tapa pitää itsensä nuorena. Se on (yllätys yllätys) ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Younger You kirjassa puhutaan tästä, "sisäisestä plastiikkakirurgiasta" ja mitä tekemällä pysyt nuorena. (tästä lisää alempana)

Et ole ainutlaatuinen lumihiutale


Nykypäivänä "todelliset miehet", eli korkean seksuaalisen markkina-arvon omaavat miehet ovat hyvin harvassa. Nykyisiä suomalaisia miehiä vaivaa alhaisten testosteronitasojen epidemia (kyllä, tämä on tutkittu fakta, näe myös tämä). Ne harvat korkean testosteronitason omaavat miehet kylpevät naisissa.

Aiheeseen liittyvä postaus: Miehet ovat katoamassa - 'Disappearing Male' dokumentti (ja kuinka estää miehien sukupuutto)

Normaalilla naisella on hyvin alhainen todennäköisyys saada tällainen haluttu korkea arvoinen mies, koska heillä riittää vientiä.

Nykypäivänä jokaisen naisen pitää ymmärtää, että tässä nykymaailmassa sinä et ole ainutlaatuinen lumihiutale. Sinut tullaan korvaamaan helposti, aina löytyy nuorempi ja kauniimpi.

Ihmiset eivät koskaan lopeta naisten tekemistä. Tämän takia sinun pitää ymmärtää seksuaalinen markkina-arvoteoria (SMA-teoria) ja tietää mitä tehdä, ennen kuin on liian myöhäistä. On toki väliinputoajia, naisia joilla on korkea SMA myöhäisemmälläkin iällä, mutta he ovat nimenomaan väliinputoajia, jotka ovat työskennelleet rajusti sen eteen.

Boyhood elokuvassa esitettiin hyvin nykyisen sukupolven "betaantumista". Nykyisin on niin helppo olla mukavuusalueella ja pelailla tietokone- tai kännykkäpelejä, selata facebookia ja muita sosiaalisia medioita. Harvalla on nykypäivänä mitään suurta elämäntarkoitusta (purpose), eletään vain tunteiden mukana ja tehdään sitä miltä tuntuu - eli ollaan mukavuusalueella pelaillen pelejä ja syödään sipsejä sekä kokista. Luultavasti suurin syy siihen, miksi nykymiehet ovat suurimmaksi osin betoja, on tietokonepelit.

Jos asut Suomessa tai missä tahansa länsimaassa, elämässä ei ole nykyisin ongelmia - kaikki on hyvin. Se on toki hyvä asia, mutta samalla se aiheuttaa odottamattoman ongelman. Jos ei ole pakollista tarvetta ns. karaistua ja kokea karuja asioita, kuten ei tarvitse enää metsästää ja taistella villieläimien kanssa, niin silloin ihmisistä tulee pakostakin pumpulissa kasvaneita "betoja". Monien pitääkin karaistua jonkin pahan asian kautta, "alfaantua" sitä kautta. Se ei tule tapahtumaan tietokonepelejä pelaillen ja juoden limpparia.

Tämän takia nykyisin miehillä on testosteronitasot niin alhaiset, että erektiolääkkeet myyvät nyt hyvin. Miehillä ei vain enää seiso, kun elämäntyyli ei pakota kehoa pitämään yllä korkeaa testosteronitasoa. Lidlissä käynti ei paljoa testosteronia nosta. Ratkaisu siihen on ns. karaistuminen, eli mene tekemään jotain, joka antaa sinulle evolutionaarista painetta.

Lähes kaikki naiset sanovat nykypäivänä, että ei ole enää oikeita miehiä. Osittaiset syyt on listattu tässä postauksessa. Sama pätee myös naisiin, naisetkaan ei ole enää nykyisin niin naisellisia ja terveitä. Suurin osa ihmisistä on nykyisin ns. alemman tason ihmisiä, niin sanotusti "betoja". Sen takia nykypäivänä on helpompaa kuin koskaan aiemmin tulla ylemmän tason tai ns. "alfa ihmiseksi". Jos ymmärrät SMA-teorian ja alat seuraamaan sitä, teet asioita, niin olet automaattisesti edellä muita ihmisiä.

Maailma on täynnä typeryksiä ja lahjattomia vätyksiä. Näet tämän yksinkertaisesti katsomalla ympärillesi. Kilpailu ei ole ollut koskaan vähemmän intensiivistä.

Kun nykynainen huomaa seinän lähentyvän, hänen ensimmäinen taipumus on KAASUTTAA


Luulet olevasi erityinen, luulet ettet iskeenny seinään. Et sinä, kyllä ne muut. Mutta sinä olet special.

Seinä kuitenkin iskee, ennemmin tai myöhemmin, jos et ole tietoinen sen estämisestä.

Tässä on esimerkkejä: "Before and After" photosets on r/FitToFat - varoitus linkki on kuin KAUHUELOKUVA. Tämä saattaa muuttaa käsityksesi naimisiinmenosta, ehkä se ei olekaan hyvä idea. Jos miesystäväsi näkee tämän, naimisiinmenohalut todennäköisesti laskevat...

Tämä kuvasarja oli yksi parhaista tavoista havainnollistaa seinään iskeentymistä.

Jotkut näistä naisista oli viehättäviä. He eivät koskaan tule olemaan samanlaisia, venynyt roikkuva iho ja tursuavat läskit. Vaikka jollain ilveellä siitä pisteestä laihduttaisi, olisi kuin korjattu autokolarin kokenut auto - vaikka kuinka paljon pitäisit siitä autosta, näet pellin alta aina merkkejä kolarista. Ja miksi näistä naisista tuli tällaisia? Tyhmyys, laiskuus, tunne että on oikeutettu asioihin koska on nainen... Yleisesti ottaen kaikkien näiden kombinaatio.

Luulet että sinulle ei käy niin. Mutta niin tulee tapahtumaan. Se mikä voi tapahtua, tapahtuu.

Epäonnistuminen on ennakkoasetus.

Pikaruoka, alkoholi, liikkumattomuus. Jos harrastat yhtäkään noista viikottaisella tasolla, sinulle tulee käymään samalla tavalla kuin kuvan naisille. Lue tämä seuraava vanhan postaukseni kohta: Sammakko kattilassa metafora - Kuinka ihminen lihoo tunnistamattomaksi ja huomaamatta vanhentuu 20 vuotta

Moni nainen kohtelee naimisiinmenoa lisenssinä lihomiseen - mies on lukittu alas, mitäpä sitä vaivautumaan? Lähde: Meme Center

Olen kuullut niin monen naisen sanovan: "En malta odottaa että pääsen naimisiin, jotta voin vihdoin lihoa!"

Useimmissa näissä tapauksissa huomaan tämän naisen "palloontuvan" pian. Mutta toki, niin heidän miehensäkin. Ainoa ongelma vain on se, että miehellä ja naisella on eri rakenne. 10 kiloa epätiukkaa massaa, eli läskiä, näyttää paljon pahemmalta hoikalle naiselle kuin miehelle. Muutos on valtava, moni ei enää edes tunnista henkilöä samaksi.

Se on erittäin tyhmää kummalle tahansa sukupuolelle antaa kropan vain mennä - kuten suurimmalla osalla suhteissa käy. Mutta se on varsinkin tyhmää naiselle, koska me vedetään suurempi vipuvoima ulkonäöstämme kuin mitä tavallinen mies. Mutta kerta sinulla on mies lukittuna, miksi enää vaivautuisit? Seuraus: Yhä harvempi mies menee enää naimisiin, tämän takia.

Joten mieti vielä kahdesti, ennen kuin kohtelet naimisiinmenoa lisenssinä lihomiseen.

Kun yhtäkkiä huomaat seinän lähentyvän, sinun ensimmäinen aisti ja taipumus tulee olemaan kaasuttaminen. Ulkonäkösi tulee tuhoutumaan erittäin nopeasti, joillain se tapahtuu 28->30. Jonka jälkeen kohtalolla on enää tarjota Netflix sarjoja, kissoja, vuosittaisia feminismimarsseja.

Ainoa ratkaisu on olla tietoinen seinästä jo parikymppisenä, ja alkaa ottamaan askeleita sen estämiseen jo silloin. Se on ainoa tapa.

Mutta ei ole olemassa konseptia kuin "liian myöhäistä". Vieläkö hengität? Hyvä, voit vielä oppia.

"The minute that you’re not learning I believe you’re dead." - Jack Nicholson

"MINÄ sukupolven" naiset tulevat kokemaan KARUN YLLÄTYKSEN - Muuttuu miehille näkymättömäksi


Generation Me kirjassa paljastetaan mitä nykypäivän netti, facebook, instagram validaatiohelvetti aiheuttaa nuorille naisille. Se on kirjaimellisesti tuhonnut suuren osan nykypäivän naisista, varsinkin nykypäivän nuoret naiset.

Jokainen nainen saa nykypäivänä niin paljon kehuja ja validaatiota janoisilta facebook/instagram miehiltä, jopa lihavat naiset luulevat olevansa "keskivertoa parempia". Jos naiset arvioivat SMA:nsa janoisten alemman tason miesten nettipalvonnan mukaan, nämä naiset tulevat kokemaan karun yllätyksen myöhemmin elämässään. KARUN YLLÄTYKSEN.

Et tule löytämään The Notebook elokuvan kaltaista rakkaustarinaa ja sitä omaa Ryan Goslingia istumalla perseelläsi ja syömällä sipsejä ja kuvitellen, että kaiken sen jälkeen löydät sen joku päivä. Luulet olevasi oikeutettu siihen, kun näet sitä leffoissakin ja siellä se toimii. Todellisuudessa iskeennyt seinään kovempaa kuin ikinä voisit kuvitella, kelpaat enää pump&dump koneena ja ainoastaan alemman tason miehet huolivat sinut vakavampaan suhteeseen.

Tietyssä iässä huomaa kuinka hauskat miehet ei enää seinään iskeentyneitä sipsiperseitä tavoittele. Joten mieti kahteen kertaan omia tapojasi.

Älä kuvittele hetkeäkään, että ei sinulle tapahdu näin. Se mitä voi tapahtua tulee tapahtumaan. Se on ihmisten luonto. Muista sammakko skorpioni tarina. Muista että ihminen ei ole puhtaasti yksiavioinen laji, kuten majava, tai puhtaasti moniavioinen kuten leijona. Olemme jossain välissä, niin sanottu semi-yksiavioinen. Ihmiset ovat sosiaalisia otuksia, jotka kykenevät muodostamaan elinikäisiä suhteita/sitoumuksia. Nämä sitoumukset voi kuitenkin hajota, jos muutut suhteen edetessä (lihot, tiedostamaton kärsimyskehosi paljastuu - lue Tollen kirjat oppiaksesi tämä suurin suhteiden tuhoaja).

Kuinka pelkkä oikean juoman valinta voi estää seinään iskeentymisen


Moni "iskeentyy seinään" jo nuorena. 20 vuotiaana moni nainen voi näyttää 1-10 skaalalla olevan 7-9 luokkaa, viimeistään 30 vuotiaana moni näistä näyttää maksimissaan vitoselta. Sen olisi voinut estää tekemällä asiat oikein, esimerkiksi niin simppelisti, että valitset oikean juoman.

 1.  juoma nuorentaa sinua, tekee sinusta terveemmän, energisemmän, paremman sosiaalisilta taidoiltasi.
 2.  juoma on kuin purkitettu ikäännyttäjä, jota juomalla kirjaimellisesti vanhenet, huononnat terveyttäsi.
Kuulostaa selkeältä, tottakai kaikki joisivat vain tuota ensimmäistä? Ei. Koska ensimmäinen juoma on lehtikaali tai mikä tahansa muu viherkasvijuoma/smoothie. Jälkimmäinen juoma on kola-juoma, limppari. Ihmiset eivät halua juoda mitään lehtikaalismoothieta, ihmiset haluavat jäädytettyä hiilihapotettua sokeria. Ja juuri sinun takia kaupat ja ravintolat tarjoavat pääasiassa vain niitä.

Jos ihmiset ostaisivat lehtikaalia, niin sitä olisi enemmän kaupoissa. Mutta ei, ihmiset ostavat kola-juomaa, se myy. Sinun takia tilanne on tämä - koska sinä ostat kokista. Kadulla kävellessäni en nähnyt yhtään lehtikaalismoothie mainosta, mutta näin Coca-Colan mainoksia sekä myös einesruokamainoksia. Tätä ihmiset haluavat.

Jos haluat ikääntyä kuin maito, tässä on ERITTÄIN HYVIN toimiva strategia. Lähde: imgur

Olet varmasti nähnyt monia terveysravintoloita, smoothiepaikkoja ja kaikennäköisiä. Nämä ovat yleensä mahtavia paikkoja, mutta ne eivät pysy pitkään pystyssä. Ne tekevät lähes poikkeuksetta tappiota, ja ennen pitkää menee konkkaan. Ihmiset ei yksinkertaisesti halua sellaista.

Ei kannata yrittää tarjota ihmisille asioita, joita itse luulet heidän haluavan. 99.9% ihmisistä ei halua mitään lehtikaalismoothieita, eivätkä tule ikinä juomaan sellaista, vaikka lukisivatkin tämän tekstin. Jos haluat menestyvän bisneksen, tarjoa ihmisille sitä mitä he haluavat. Tässä McDonalds ja muut vastaavat onnistuvat, samalla kun terveysmootilat epäonnistuvat kerta toisensa jälkeen.

Olen nähnyt kenties kymmeniä paikkoja, jotka tekevät mahtavaa terveysruokaa tai smoothieita, vain ja ainoastaan nähdäkseni kuinka pian se paikka on suljettu. Nykymaailmassa on turha edes yrittää luoda ravintolaa, joka tulisi menestymään moisella konseptilla. Tarjoamalla sitä mitä ihmiset haluavat - sillä taas tulee menestystä. Ihmisten tietoisuus on hyvin alhainen nykypäivänä, sen näkee jokaisen uutissivun iltapäivälehtien ja muiden tabloidien luetuimmista jutuista. Massat ovat välittömän tyydytyksen perässä ajelehtivia ajattelemattomia zombeja, joita ei pätkääkään kiinnosta asiat, joita on esim. tässä blogissa.

Se myös tarkoittaa sitä, että jos haluat että jotain on jatkossakin, sinun täytyy antaa bisnestä sille asialle. Jos haluat, että jatkossakin on esimerkiksi hyviä terveysravintoloita, silloin kannattaa antaa bisnestä heille. Äänestä siten. Äänestämällä lompakollasi on ainoa tapa, jota tekemällä sinua kuunnellaan.

Mitä kannattaa juoda (välttyäkseen seinältä)


Nassim Talebin Antihauras (Antifragile) kirjassa sanottiin hyvin: Mitä tulee juomiin, viisaat ihmiset eivät juo mitään muuta kuin mitä on ollut olemassa yli 1000 vuotta sitten, eli se on ajan testaama. Appelsiini tai omenamehu ei ole ollut olemassa kauan, nykyiset appelsiinit ja omenat ovat itseasiassa kuin pitkälle jalostettua karkkia. Omenat eivät olleet niin makeita kuin nämä isot kirkkaan omenat joita näet kaupassa, aito lääkärin loitolla pitävä omena oli itseasiassa lähes kitkerä. Mutta kuka sellaista ostaisi? Jalostettiin makea omena, joka myy.

Antihauras kirjassa Nassim Taleb kertoi ajan testaamiksi juomiksi muun muassa viinin, veden ja kahvin. Tee on myös yksi ajan testaama juoma, sitä on juotu tuhansia vuosia. Yksinkertaisesti sinun ei tulisi juoda mitään muuta kuin ajan testaamia juomia.

Jos lauantai-iltana täytyy saada nousut, niin viini on paras siihen, ei ne neljä fruktoosisiirappisiideripulloa jota moni nainen lappaa marketin liukuhihnalle lauantaisin. Viini on ajan testaama. Fruktoosisiirappilimut ovat parikymmentävuotta vanhoja juttuja, joiden terveyttä tuhoavista vaikutuksista silti jo tiedetään. Viiniä taas juotiin jo 7000 vuotta sitten, ja viini itseasiassa sisältää lukuisia terveellisiä yhdisteitä.

"The food you eat can be either the safest and most powerful form of MEDICINE or the slowest form of POISON." - Ann Wigmore, nutritionist


Antihauras kirjassa jatkettiin mieleenpainuvasti, että jos jotain täytyy mainostaa kovalla kädellä, se kertoo että tuote on 'inferior' (ala-arvoinen) tai suorastaan 'evil' (paha). Hyvää tuotetta ei tarvitse myydä, ihmiset puhuu siitä ja jakaa sitä eteenpäin. Jos pepsi hankkii futistähtiä mainostamaan juomaansa, voit jo siitä päätellä jotain. Tottakai joku Lionel Messi mainostaa pepsiä, kun saa siitä miljoonia. Mutta luuletteko että hän itse juo pepsiä? Massat ovat tyhmiä ja uskoo juuri näin.

Tiedät varmaan kuinka räp-artisti 50 Cent räppää yökerhoista ja siellä ryyppäämisestä, mutta haastattelussa hän sanoo siihen, että hän ei kuitenkaan itse tee niin. Saman ilmiön näet suomiräppäreissä - Cheekit ja kumppanit laulaa "sokka irti", mutta he eivät itse tee sellaista. Keskiverto ihmiset tekevät sitä. Menestyjillä on täysin erilaiset tavat.

Nämä menestyjät, kuten Cheek ja Elastinen, keskittyvät työhön ja luomaan uusia biisejä, eikä ole ryyppäämässä joka viikonloppu. Jos ne ovat baarissa, ne ovat siellä töissä (esiintymässä). Tottakai he tekevät ryyppybiisejä, koska ihmiset haluavat vapautua, joten ryyppäysbiisit myyvät. Samasta syystä Gangnam Style on maailman katsotuin kappale, koska tämä korealainen mies vapauttaa sinutkin tanssimaan hassusti. Tätä ihmiset haluavat. Tarjoa ihmisille sitä, mitä he haluavat. Mutta jos uskot että nämä menestyjät itse elävät jotain ryyppyelämäntyyliä, tulet myöhemmin kokemaan karun yllätyksen omassa elämässäsi.

Monet ihmiset luulevat kuinka ryyppäämällä yökerhoissa saat menestystä elämääsi. Ajattelet YOLO (You Only Live Once). Mutta he eivät voisi olla enempää väärässä. Pelkästään se unen menettäminen, ja sitten et seuraavana päivänä voi urheilla/käydä salilla ja syöt miten sattuu - jo se lähettää sinut kohti seinää. Täten käymällä viikonloppuisin baarissa itseasiassa lasket seksuaalista markkina-arvoasi. Jos olisit nukkunut hyvin ja treenannut, olisit ollut valovuosia muita edellä. Baareissa käynnin sijasta tällä tavalla löydät todennäköisemmin sen unelmiesi alfa-uroksen, ja hyvällä tuurilla pidät hänet. Luuletko että moinen mies antaa sinulle sitoumuksen, jos et ole itse sen arvoinen?

Nykyiset naiset kuvittelevat kaikki olevansa oikeutettuja unelmiensa mieheen, ihan sama olipa nämä naiset itse minkälaisia hyvänsä. Jos ostaudut nykykulttuurin inspiroimaan narsismiin, tulet olemaan onneton. Tässä moderni feminismi on mennyt väärään ja sen takia nykynaiset ovat niin oikeutettuja asioihin, vaikka todellisuudessa et ole millään tavalla oikeutettu mihinkään, ellet työskentele kovaa sen eteen.

Välty seinältä oppimalla uusi lempisanasi: "EI"


Yksi asia joka on tehnyt ihmisistä hienoja, on se, että ihmiset ovat käyneet läpi paljon evolutionaarista painetta. Meidän täytyy laittaa sitä painetta itseemme nyt, jos haluamme kasvaa.

Tony Robbins sanoo; people major at minor things. Miksi keskittyä mitättömiin asioihin, kuten tabloidi uutisiin ja turhaan informaatioon.

Kun haluat kasvaa ja kehittyä, joudut sanomaan "ei" yhä isommalle osalle asioista. Sanot ei TV:lle, sanot ei paskaruualle, sanot ei tabloidi uutisille, sanot ei facebookille, sanot ei energiavampyyreille ja ihmisille jotka eivät tue sinua.

Jos et ota näitä askeleita, tulet ikääntymään kuin maito


Jos taas otat vastaan tämän informaation (laitat sen käyttöön), tulet paranemaan kuin viini.

Netflix sarjoja ja kissoja sekä vuosittaiset feminismimarssit - siinä on tulevaisuutesi, jos et ota kohtaloasi omiin käsiisi.

Asioita joiden avulla seinä ei iske niin kovaa: • Helpoin anti-aging strategia ja terveys-strategia on nukkuminen. Jos et saa säännöllisesti 8 tuntia laadukasta unta, seinä tulee lähentelemään hanakammin. Nainen joka on saanut riittävästi unta - n. 8 tuntia yössä - tulee näyttämään ikäistään nuoremmalta. Laadukkaan unen aikana solusi uusiutuu, lähes tulkoon nuorenet.

  Sinun tulee opiskella kaikki paremmasta unesta. Tärkeimpinä asioina nukkumatilan täydellinen pimeys, puhelimet/wifi-asemat offline tilaan, magnesiumin saanti iltapalan kanssa

 • 2014 oli perseen vuosi, valtamediassa ja musiikkivideoissa oli jatkuvasti yhä suurempia perseitä. Nyt yhä suurempi osa naisista alkaa tiedostaa salilla kyykkäämisen tärkeyden. Tähän auttaa mm. maca jauhe (joka auttaa myös stressiin). Näe: Maca - Pyöreämpi peppu ja isommat rinnat macalla? Ihmejuuri jaksaa yllättää hyödyillään

  Miehet haluavat kurvikkaita naisia, kaikkien tutkimuksien mukaan. Kurvikas tarkoittaa tiimalasimaista vartaloa, ei suinkaan ylipainoa. Eli unohda heti alkuun tikkumaiset luurankokropat ja mene salille hankkimaan kurveja.

  Jos rakastat syömistä, tykkäät joskus jopa syödä karkkia suklaata kakkuja ja sipsejä etkä voi elää ilman niitä, silloin paras vinkki sinulle on hankkia salikortti. Kun käyt nostelemassa painoja niin silloin sinun täytyy syödä enemmän. Näin simppeliä se on.

  Ensimmäinen vuosi on tavan, rituaalin muodostusta. Turha miettiä tuloksien saamista ekana vuotena, vaikka niitäkin tulee. Mutta ensimmäinen vuosi on lähinnä sitä, että totutat itsesi menemään salille, olipa olosi millainen hyvänsä. Menet sinne sanoipa tunteesi mitä hyvänsä. Tämän tehdessä tajuat että sinun on pakko tehdä niin, miten muuten voisit elää unelmiasi? Jos missaat yhden sovitun treenipäivän, missaat todennäköisesti jokaisen. Jos rakastat syödä paljon kaikkea, pastaa leipää ja herkkuja, silloin on käytävä salilla, jolloin se seinään iskeentyminen tapahtuu hellemmin, eikä niin rajusti. Jos taas jatkat tuota yhtälöä etkä käy salilla... Iskeennyt seinään niin rajusti, että tuttusi ei enää tunnista sinua.

  Salilla käynti on ylivoimaisesti paras ja tehokkain tapa estää naisen seinään iskeentyminen. Tätä ei voi painottaa tarpeeksi suuresti. Tämä on lähes pakollinen asia naiselle, joka ei halua iskeentyä seinään jo kolmekymppisenä. Katso ketä tahansa "väliinputoajaa", eli naista joka on välttänyt seinän - kuten Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger. Nämä esimerkit treenaavat salilla kovaa, ilman sitä he olisivat tavallisia pulliaisia, eli seinään iskeentyneitä naisia eikä seksisymboleita. Vain salilla käynnin myötä voit tulla seksisymboliksi.
 • Valitse oikea juoma. Juo vettä, teetä, kahvia, viiniä. Pääasiassa vain näitä. Ymmärrä että appelsiinimehu ja lähes mitkään mehut eivät tee sinulle hyvää. Tässä yksi mielenkiintoinen tutkimus vihreästä teestä: Drink green tea instead of water – and live longer -- välty seinältä päivittäisellä vihreä tee tavalla, tai minimissään ota sitä lisäravinteena tai esim. Midori Greensin välityksellä (itse suosittelen juomaan ihan teenä). 80% nesteestä tulisi olla vettä, 10% teetä, 1% viiniä, loput kuuluu kahviin ja muihin satunnaisiin juomiin.

Muita asioita, jotka parantavat menestystäsi mm. deittimarkkinoilla...

Jos olet deittimarkkinoilla (jokainen meistä on, enemmän tai vähemmän), nykypäivänä ulkonäkö merkkaa enemmän kuin mikään muu ja ajan myötä se merkkaa jatkuvasti enemmän ja enemmän. Se on karu fakta. Jokaisen ihmisen kannattaa keskittyä parantamaan esteettisyyttään, ulkonäköänsä sekä ihonsa kuntoa.

Miesten kannattaa huijata itsensä suuremmaksi kreatiinilla, joka on kirjaimellisesti kuin huijauskoodi siihen. Monet saa sen avulla 5kg painoa ja suuremman koon lihaksiinsa - välittömästi - ja tiedät varmasti kuinka naiset haluaa isoja miehiä. Kreatiini soveltuu myös kasvissyöjille ja itseasiassa sanoisin kreatiinin olevan pakollinen lisäravinne (b12-vitamiinin ohella) kasvissyöjille, jotka ovat enemmän kuin todennäköisesti kreatiinin puutoksessa, joka taas voi aiheuttaa pitkän ajan terveysongelmia ja heikentää aivotoimintaa (tutkimus).

Kreatiinin avulla tulet myös saamaan vähemmän rasvakudosta kehoosi. Tämä tapahtuu sen takia, koska kreatiini parantaa voimakkaasti lihassolujen insuliiniherkkyyttä. Kreatiinin myötä glukoosi "vetäytyy" lihaksiisi, eikä jää roikkumaan varastoitavaksi vatsarasvaksi.

Olitpa mies tai nainen, haluat ottaa kalaöljykapselin suurien aterioiden kanssa, koska se auttaa ruuan kaloreita menemään helpommin lihaksiisi - eikä vatsarasvaksi (tämä väitös perustuu neljään vakuuttavaan tutkimukseen: 1, 2, 3, 4). Olen suosinut tätä kalaöljykapselia jo vuosia ja olen kaikin puolin tykännyt.

Naisten kannattaa pitää itsensä nuoren näköisenä, pääasiassa urheilemalla ja terveellisillä elämäntavoilla sekä luontaisemmilla ihonhoitotuotteilla/shampooilla. Siihen auttaa myös vahvat antioksidantit kuten astaksantiini, C-vitamiini. Eikä D-vitamiinista ole ikinä haittaa, kun ajatellaan seksuaalista markkina-arvoa: D-Vitamiinilla voit hakkeroida itsellesi suuremmat lihakset ja paremman elämän - Salaisuudet paljastettu

Jos olet lihava tai ylipainoinen, se kannattaa hoitaa alta pois ensimmäisenä. Laihtuminen normaalipainoiseksi voi olla uskomattoman helppoa, kun teet sen oikein: Etsitkö taikapilleriä? Laihtuminen voi olla näin helppoa ja katso myös: Miten laihtua (ilman dieettausta tai urheilua) - Laihduttajan ruokavalio joka JÄRKYTTÄÄ "asiantuntijat"

Uskoit mediaa ja yhteiskuntahypnoosia, mitä näin tekemällä sait aikaiseksi?


Et koskaan tarkistanut kerronnan paikkaansa pitävyyttä, et koskaan viitannut kerrontaa johonkin muuhun lähteeseen. Uskoit sen kakistelematta, ja nyt sinun onnellisuus on vähentynyt.

Kaikki nämä ovat lohdutuspalkintoja epäonnistujille:
-TV*
-Videopelit
-Paska ruoka (einesruuat ja pikaruoka)
-Valittaminen ja juoruaminen

*Moni menestyjä sanoo TV:stä eroon pääsemisen yhdeksi parhaaksi päätöksekseen. Joka tapauksessa TV on lähinnä turhaa informaatiota, jota et tarvitse kuulla/nähdä. Lopeta television katselu. Vielä parempi? Hankkiudu eroon koko televisiosta. Varsinkaan lapsillesi et halua näyttää kyseistä Stupid-Boxia, ellet halua että heistäkin tulee massa-zombeja, joiden päivät koostuu facen ja instagramin selaamisesta. Et halua opettaa lapsiasi sosiaalisen median validaatio zombiksi.

Nykypäivänä monet ihmiset ovat TV:n ja sosiaalisen median omistamia orjia, kuten kuuluisa Fight Club sitaatti toteaa: "The things you own, end up owning you."

On vuosi 2015, enää ei tarvitse polttaa (näyttääkseen coolilta)

SMA-teoriasta, eli seksuaalisesta markkina-arvoteoriasta kuuliessaan moni ihminen sillä sekunnilla lopettaa välittömästi tupakoinnin, koska se on yksi asia, joka ei millään lailla kasvata arvoasi. Polttaminen suorin käsin laskee terveyttäsi, eli seksuaalinen markkina-arvosi laskee dramaattisesti. Samalla yksi pariutumisen tärkein asia muuttuu kohdallasi oksettavaksi - nimittäin tuoksusi.

On vuosi 2015, jos joku vielä polttaa niin hän on suorilta käsin luuseri. Tupakointia on mukava demonisoida, koska jos tämän myötä yksikin ihminen lopettaa tupakoinnin, niin sen myötä maailma muuttui paremmaksi paikaksi aivan jokaiselle ihmiselle. Kirjaimellisesti.

Mutta silti niin monet tupakoijat lukevat tämän ja mikään ei muutu... "haluan tuntea oloni hyväksi nyt, durrrrr" ja savuke palamaan. Tällainen ihminen on luuseri. Välittömän tyydytyksen jahtaamisella et saavuta elämässä yhtikäs mitään. Opettele viivyttämään tyydytystä. Työskentele ja näe vaivaa nyt paremman tulevaisuuden eteen. Se on ainut tapa.

Polttaminen on yksi niistä pahimmista asioista, joita voisit naisena tehdä. Rumenet ja vanhenet uskomattoman nopeasti, verrattuna polttamattomaan naiseen. Jos lopetat tänään, parin vuoden päästä SMA:si voi olla jopa noussut pari pistettä.. Mutta jos jatkat, parin vuoden päästä se on laskenut enemmän kuin pari pistettä. Olet iskeentynyt seinään.

Polttajille voi sanoa vain: Mitä helvettiä teet elämälläsi?

Tämä teksti saattoi aiheuttaa pahennusta


Mutta poliittinen korrektius ei auta ketään, asiat on parempi puhua niinkuin ne ovat. Useat tulevat vihaamaan tätä tekstiä, koska se on totta.

Juuri edesmenneen uskomattoman maailmanjohtajan sanoin:
"I'd rather be correct than politically correct." -Lee Kuan Yew

Maailma tarvitsee enemmän johtajia, johtajia jotka sanovat asiat niinkuin ne ovat.

Kuten Lee Kuan Yew sanoo; "ihmiset eivät ole tasa-arvoisia, eivätkä tule koskaan olemaan".

Et ole ainulaatuinen lumihiutale.

Jos haluat niin vimmatusti olla erityinen, niin vaihtoehdoksi jää ainoastaan se, että joudut työskentelemään sen eteen - sinun täytyy työskennellä erittäin kovasti ja tehdä uhrauksia. Moniko meistä tekee niin? 1/10? Ehei, hyvällä onnella 1/100 tekee jotain itsensä eteen, ja sen huomaa.

Tuhannesta ihmisestä hyvällä tuurilla 10 tekee jotain, ja sen tosiaan huomaa.

Ei ole mitään "kohtaloa", kohtaloa jonka myötä kaikki tulee olemaan okei jonain päivänä, teitpä mitä tahansa. Kaikki tulee olemaan okei vain ja ainoastaan jos työskentelet kovaa.

Epäonnistuminen on ennakkoasetus. Mikään muu ei ole varmaa. Sen takia sinun täytyy ottaa kontrolli elämästäsi.

Sinulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin alkaa työskentelemään niiden asioiden eteen, joista sinulla on kontrolli.

Voit kontrolloida mitä pistät suuhusi, liikutko, mitä teet urasi eteen, onko sinulla harrastuksia jne. Vain siitä sinulla on kontrolli, kaiken muun ajatteleminen on turhaa.

Jos et tee tätä, sinusta tulee statisti. Jäät oman elämäsi elokuvan statistiksi, etkä koskaan pääse pääosannäyttelijäksi.

Sinun tulee katsoa kehitystä sillä tavalla, että tulet päivä päivältä 1% paremmaksi ja katsot tuloksia kenties kuuden kuukauden päästä. Sinun tulee addiktoitua hitaaseen kehitykseen. Elämän hauskuus on siinä prosessissa, ei lopputuloksessa. Tiedäthän jo kliseisen sitaatin; life is a journey, not a destination. Hauskuus on siinä, että tulet kokoajan paremmaksi ja paremmaksi. Pidä sitä kuin videopelinä: kun videopelin pelaa läpi, kiinnostus loppuu siihen ja et todennäköisesti enää tule pelaamaan sitä peliä. Lopputulos on antiklimaattinen, sinun täytyy vain miettiä prosessia, jatkuvaa kehitystä. Ja näin ihmisenä et voi ikinä "pelata peliä läpi", vaan sinulla tulee aina olemaan jotain kehitettävää. Olet tässä loppuelämäsi ajan, tämä ei ole mikään sprintti vaan maraton.

Itseasiassa mikään näistä jutuista ei ole vaikeaa, se on itseasiassa aika hauskaa ja helppoa. Vain ja ainoastaan alkuun se on vaikeaa. Eka kuukausi on ehkä vaikeaa kaiken ruokavalion ja liikunnan suhteen. Siitä eteenpäin se on rutiinia, normaali juttu ja jopa aika hauskaakin. Et enää haluaisi olla ilman - addiktoidut niihin kemikaaleihin, joita saat siitä. Mutta se vaihteen vaihtaminen on niin vaikeaa monille. Harva kestää sitä ekaa kuukautta, jonka aikana se tapa/rituaali muodostuisi.

Kirjailija Steven Pressfield sanoo sen hyvin: sinun täytyy antaa itsesi taiteelle, ennen kuin taide voi antaa sinulle jotain takaisin.

7 kommenttia:

 1. Erinomainen teksti ja koko blogi. Itsensäkehittäminen on johtajille ja massa on luusereille. Nykynaisista hyvin moni tuppaa olemaan sellaisia että luulevat että saavat tehdä mitä tahansa koska ovat naisia ja nyky"miehet" nössöt jotka alistuvat siihen.

  VastaaPoista
 2. Olen 22v nainen ja teen oikeastaan kaikkea mitä tässä postauksessa kerrotaan. Olin ennen vähän pulska mutta nyt vihdoin elämäni kunnossa ja päivä päivältä paranen. Eräs 24v ystäväni taas elää päinvastaista elämäntyyliä, luulee että on nuori ikuisesti ja hän on jo nyt iskeentymässä seinään. Karmeata katsottavaa :/ Epäterveellä elämäntyylillä ei tarvi odottaa kolmekymppiseksi, kun silloin seinä tulee jo 25 vuotiaana. Aion olla täysin päinvastainen ja tää postaus antoi paljon motivaatiota :)

  VastaaPoista
 3. Tupakoitsijoiden kannattaa likea Allen Carrin kirja ”Eroon tupakasta”. Mahtava kirja joka on auttanut minut sekä lähes kaikki tupakoivat ystäväni eroon tupakasta!

  VastaaPoista
 4. Moi! Mielipide spirulinasta? tilasin spirulina healtforcen merkkisen. Entä mitä mieltä madre labsin cococardiosta? onko kokeilemisen arvoinen tuote?

  VastaaPoista
 5. Poliittinen epäkorrektius ei tee sanomasta väärää. Itseasiassa totuus joudutaan yleensä paljastamaan juuri näin, ja sekös herättää raivon.

  Poliittinen korrektius tekee sanomasta yleensä virheellisen, tai sellaisen, joka ei auta ketään.

  VastaaPoista
 6. Ensinnäkin suur kiitos sinulle vaivannäöstäsi blogisis suhteen! Mahtavaa että joku jaksaa perusteellisesti jakaa informatiotaan muille!

  Jos vielä vastailet kommenteihin niin löytyykö sinulta tietoa meikkisarjan BareMineras:n haitallisuuksista vai onko nämäkin tuotteet myrkkyä ihole?

  Ps. Lisää kirjasuosituksia saa pistää tulemaan jos näitä löytyy! :)

  VastaaPoista

Pyrin vastaamaan kommentteihin nopeasti, mutta joskus vastaamisessa voi kestää jopa 2 kuukautta.