torstai 29. elokuuta 2013

D-Vitamiinilla voit hakkeroida itsellesi suuremmat lihakset ja paremman elämän - Salaisuudet paljastettu

Tiesitkö, että yli puolet koko maailman populaatiosta elää virallisesti D-vitamiinin puutoksessa? Sinä, joka luet tätä todennäköisesti elät myös tässä puutoksessa.

Tiesitkö kuinka ennen vanhaan kreikkalaiset olympiaurheilijat jopa pakotettiin ottamaan aurinkoa, koska sen tiedettiin tekevän lihaksista suurempia ja voimistavan hermoja. Kroppasi voi muuttua lihaksikkaamman sävyiseksi pelkästään makaamalla auringossa - ja tämä on "treeni" josta kaikki saattaisi tykätä :-)

Tiesitkö myös, että ennen oli sairaaloita joiden hoitomenetelmä oli pitää sängyt auringossa, potilaat makasi näissä sängyissä - ja he parantuivat kuolettavista sairauksista. (näe lisää tästä alempaa)

Nyt kun vielä on kesä menneillään, niin seuraa tätä ensimmäistä ja parasta tapaa saada D-vitamiinia:

maanantai 19. elokuuta 2013

Paras heraproteiini - Hera konsentraatti vai isolaatti? - "Tälläinen whey proteiini on hyödytöntä"

Otetaanpa katsaus heraproteiiniin. Onko hera tarpeellista? Millainen hera on sitä ns. "oikeaa heraa" joka oikeasti myös antaa tuloksia, eikä ole pelkästään kuin vessanpöntöstä alas vedettyä ROSKAA - jota suurin osa marketeissa olevista proteiineista on.

Otan myös katsauksen muihin proteiinituotteisiin. Mitä proteiini lisäravinnetta Victoria's Secret supermallit käyttävät?

Jos opiskelisit lisää käyttämistäsi proteiini lisäravinteista, tulisit huomaamaan kuinka vain heität rahaa vessanpönttöön samalla kun riskeeraat terveytesi.

Tästä artikkelista tulet huomaamaan enemmistön käyttämän proteiinin laadun. Jos teet asiat perässä niinkuin enemmistö, tulet olemaan niinkuin he. Ja onko enemmistöllä unelmakroppa ja säkenöivä terveys? Kaikki tietää vastauksen tuohon.

Ihmiset tarvitsevat enemmän informaatiota aiheesta, jotta he lopettaisivat rahojensa tuhlaamisen täyteen turhuuteen. Siihen tämä artikkeli pureutuu.

lauantai 10. elokuuta 2013

Meditointi - Yllättävät hyödyt: Saat enemmän seksiä?

Luulit meditoinnin olevan tylsää hommaa jota harrastavat vain jotkin hippihihhuli puunhalaajat. Asia ei voisi olla enempää päinvastoin. Tämän kirjoituksen jälkeen ajattelet meditaatiosta täysin eri tavalla kuin koskaan aiemmin.

Kuka tahansa, joka seuraa aktiivisesti terveysuutisia on varmasti huomannut viime vuosien aikana jatkuvalla syötöllä uutisia ja tutkimustuloksia meditoinnin tajuntaa räjäyttävistä hyödyistä.

Meditointi ei pelkästään tarjoa massiivisia terveydellisiä hyötyjä, jota myös aion mainita, mutta myös muita hyvinkin yllättäviä hyötyjä.

Jos luulit meditoinnin olevan pelkästään jotain esoteerista hengellistä ajantuhlausta tai "itsensä reinkarnoitumista" tms... Tämä tulee muuttamaan ajatuksesi.