maanantai 30. huhtikuuta 2012

iHerb.com on modernin suomalaisen naisen ostospaikka

Kuuletko iHerbistä vasta ensikertaa?

iHerb.com nettikaupasta on tullut modernin suomalaisen naisen ostospaikka, toki miehenkin... Mutta naiset tekevät 80% perheen ostopäätöksistä, ja naiset ovatkin löytäneet tiensä iHerbiin.

iHerb on usalainen nettikauppa josta on tullut Suomessa lähes ilmiö. Pelkästään Suomessa on noin kymmenen tuhatta tyytyväistä iHerb asiakasta.

Suomalaiset hyötyy iHerbistä ehkä eniten maailmassa, verovapaan sekä ALVittoman tilaamisen muodossa. Tästä tulee lisää tietoa alempana.

Naiset ja urheilijat tilaa iHerbistä

Suurin iHerbin käyttäjä ryhmä on naiset kauneudenhoitotuotteiden ja kosmetiikan perässä sekä urheilijat lisäravinteiden hankkimiseen.

Lukuisten kosmetiikkatuotteiden hinta on yli kolminkertainen Suomessa, verrattuna mitä iHerbissä. Sieltä varmasti moni löytääkin lempimerkkinsä todella halvalla! Search palkkiin vain haku lempibrändistään. iHerbistä löytyy lähes kaikki luonnolliset ihonhoitotuotteet. Luonnollisten kosmetiikkatuotteiden ohella löytyy toki myös joitain normaaleitakin.

Urheilijat hakee iHerbistä laadukkaita ja samaan aikaan huokeita, oikeasti toimivia lisäravinteita ja proteiineja. Kaikki lisäravinteethan ei ole veistetty samasta puusta ja niiden kanssa tekemisissä tärkein on se laatukysymys, jota ihmiset iHerbin kautta hakevat.


iHerb yllättää

Yksi yllättävimmistä pointeista iHerbistä tilaamisessa on postikulu - tai sen olemattomuus. International Airmail postikulu on 4 dollaria!

$4 = 3e - Suomen sisäiset postikulutkin on kalliimpia!! Jossain on vika, raju monopoli jyllää ilmeisestikkin Suomessa.

Tämä siis yli $40.00 iHerb tilauksille, alle tuon niin iHerbistä postikulu on $6 = 4,5e.


iHerbin missio = maailman halvimmat hinnat pitäen samalla laatu yllä

Eikä ylläoleva postikulun olemattomuus ollut edes se suurin pointti, vaan se mikä kiinnostaa kaikkia eniten - eli tuotteiden halpuus ja laatukysymys. Lähes kaikesta mitä ihminen ostaa, saa iHerbistä saman jopa 50-90% halvemmalla mitä Suomessa sama maksaisi.

Tämä tekeekin sen, että monet ovat täysin hurahtaneet iHerbistä tilaamiseen ja monet tekee siellä lähes kaikki ostoksensa.

iHerb on viime vuosina noussut maailman suosituimmaksi alan verkkokaupaksi, markkinajohtaja alallaan. Eikä näillä hinnoilla tarvitse edes ihmetellä syytä. iHerb onkin valittu maailman parhaaksi lisäravinne nettikaupaksi jo 4 vuotta putkeen, viimeisin 2011 vuonna.


Suomalaiset hyötyvät iHerbistä ehkä eniten maailmassa

1. Ei tarvitse maksaa tuontitullia
2. Ei tarvitse maksaa edes arvonlisäveroa(ALV)

Kun tilaat International Airmail rahdilla(joka siis maksaa olemattomat $4 eli 3e !!!), ja pidät tilauksen alle $80 hintaisena sekä myös alle 4lbs(1814g) painossa niin tilauksestasi ei peritä tuontitullia saati arvonlisäveroja. Tilaus tulee noin viikossa suoraan kotiisi jos asut kaupungissa, jos et asu aivan keskustassa tai enemmän maalla niin iHerb paketti tulee lähimpään postiin.

Tämän postauksen lopusta näet enemmän tietoa tästä.

Itse rakastan iHerbin tee tarjontaa, joka on aivan huima! Tarjolla on mitä mielenkiintoisempaa teetä joista kirjoitan alempana todella kattavasti lisää. Tulet näkemään kuinka tykkään hankkia jokapäivälle erilaista teetä iHerbistä :)


Mitä muuta iHerbistä saa?

Uskaltaisin sanoa, että lähes kaikkea...

Valikoimassaan iHerb kantaa yli 600 tunnettua ja kunnioitettua brändiä. Yli 30,000 tuotetta.

iHerbin tuotefilosofia on terveellisyys, luonnollisuus, maailman halvimmat hinnat ja hyvänmakuisuus.

Kauneudenhoitoon ja hygieniaan:
Kosmetiikkaa ja meikkejä
Kauneudenhoitotuotteet
Luonnolliset hyväntuoksuiset deodorantit
Aromaterapia ja Eteeriset öljyt
Hammashoito & hygienia
Luonnolliset saippuat
Shampoot ja hoitoaineet
Henna Hair Care
Body wash geelit
Sheavoi
Kylpysuolat
Luonnolliset astianpesuaineet ja pyykinpesuaineet
Lip Stick, Gloss, Liner
Natural Hair Coloring Products -luonnollisia hiusvärejä


Herkkusuille herkkuja:
Chocolove suklaalevyt
Hunaja kategoria
Wholesome Sweeteners
St. Dalfour hillot
Steviaa
Terveellisiä herkkuja ja paheita
Luonnonmukaiset luomu karkki kategoriat kaikille jotka tykkää karkista ja varsinkin lapsille. Lisäaineettomia herkkukarkkeja lapsille!


Lisäravinteet, superfoodit, urheilijoille:
Twinlab proteiinit ja lisäravinteet netin halvimpina
Lisäravinteet
Urheilu-boosterit
Vitamiinit
Laadukkaimmat luonnolliset proteiinit
Superfoodit
BPA myrkkykemikaali-vapaa shaker proteiinijauheille, sisällä pallo - yksi parhaista shakereista


Yleistä:
Marjajauheet
Viherjauheet
Spirulinaa
Chlorellaa
Probiootit
Teet todella monessa eri kategorioissaan


Ruoka, ainesosat kokkaukseen, leipomiseen yms
Kaikkea riisistä-ruuanlaittoöljyihin-jauhoihin-gluteenittomiin ruokiin
Kaikki laadukkaat mausteet ja yrtit luomuna
Pähkinät/siemenet/jyvät


Tunnettuja brändejä:
Badger Company
EcoTools
Weleda
Avalon Organics
Giovanni
Nubian Heritage
Madre Labs
Jason Natural
Logona
Shikai
Sante
Sanctum
AnneMarie Borlind
Aubrey Organics
Beauty Without Cruelty
Real Techniques by Samantha Chapman
Navitas Naturals
Doctor's Best
Now Foods
Artisana
Mushroom Science


Ja ei unohdeta seuraavia kategorioita:
Women's Health
Men's Health
Seksi ja libido

iHerb.com nettikaupasta saa kirjaimellisesti lähes mitä vain!



Itse suosittelen ihmisiä kokeilemaan iHerbin teetarjontaa!

iHerbistä teetä ja vaikka minkälaista.

Omasta mielestäni Yogi teet on parhaita.

Todella mielenkiintoisia teepakkauksia, kategoriasta löytyy 58 täysin erilaista teetä. Kaikki on tehty laadukkaista ainesosista, suurin osa luomua ja myöskin suurin osa Yogi teestä sisältää hyvin monta ainesosaa ja yrttiä, jopa kymmeniä eri yrttejä samassa sekoitukesssa.


Yogi teet ovat myös juuri sopivan makeita, monissa Yogi teepakkauksissa on makeaa(kaloritonta) Stevia kasvia seassa joka onkin tuttu monille karppauksesta kiinnostuneille. Lähes kaikki Yogi teet ovat myös kofeiinittomia.

Lue myös linkeistä Yogi Principles - teen valmistus metodeista.

Yogi teet ovat aivan parhaita, loistava maku ja loistava vaikutus. Kavastakin lupaillaan, että se nousee päähän lähes kuin alkoholi ja niin se myös tekee. Yogi Kava teetä juodessani aina tulee miettineeksi, että juonko tässä teetä vai alkoholia? :) Ei kuitenkaan tule mitään sivuvaikutuksia, ei krapulaa.

Kesäksi loistava jäätee:
Yogi Tea, Kava Stress Relief, Caffeine Free


Uuteen tilaukseen laitan seuraavanlaisen Yogi tee setin tulemaan:
Tahitian Vanilla Hazelnut
Mayan Cocoa Spice
Ginkgo Clarity
Chai Rooibos
Woman's Moon Cycle

Tahitian Vanilla Hazelnut teestä:
"Best tea ever! Warning - You might become addicted to this!
neither hazelnut nor vanilla seem to be the predominant flavors here, but all of the spices combined with the two main ingredients add up to truly the best tea I've ever had. Add a little soy milk (or whatever you prefer) and you have a satisfying creamy dessert beverage. Really top notch, and a great price too!"

Yksi Yogi tee pakkaus maksaa reilun 2e iHerbissä. Toki Suomessakin joissain kaupoissa myydään Yogi teetä, mutta hinnat on n. 5e pakkaus.

Jokaisessa Yogi teepussissa tulee myös oma mietelause. 16 mietelausetta per pakkaus. Motivoivia lauseita, syvää viisautta jne. Hauska nähdä joka päivä uusi mietelause.


Lisää teetä...

St. Dalfour Tea

Osta mikä tahansa St. Dalfour Tea kategorian teepakkaus, niin saat kaupan päälle keraamisen tee mukin ILMAISEKSI(muki pitää laittaa ostoskoriin minkätahansa St. Dalfour teen seuraksi ja sen hinta muuttuu $3.99 -> $0.00)

Suosittelen: St. Dalfour, Organic, Golden Mango Green Tea + St. Dalfour, Ceramic Tea Mug (yhteishinta = $3.99 - 3.15e)
-Vihreä tee on tunnetusti laihduttava tee, ja siihen päälle makeutta mangosta joka on myös tutkitusti laihduttava ja verensokeria sekä kolesterolia alentava. Katso tutkimus.


Mahdollisesti hyvä tilaus iHerbin enstilaajalle, $5 alennus hintaan ja tilaus on ilmainen. Vain $6 eli 4.5e postikulu jää maksettavaksi. Jos siis haluaa ensin nähdä pienellä riskillä, että saako sen pakkauksen oikeasti fyysisesti kotiin - parin netissä tehdyn klikkauksen jälkeen :)


Hibiscus tee

Lisäksi Hibiscus tee on loistava juttu näin tulevaksi kesäksi, Hibiscus tee viilentää kehoa - jonka takia muinaiset Egyptin faaraot joivat Hibiscus teetä. Hibiscus jääteetä kesäksi on nyt yksi parhaista suosituksista.

Hibiscus on todella hyvänmakuista, olen kokeillut viimeksi vain Hibiscus ekstrakti juomia. Itse Hibiscus tee on tulossa seuraavassa iHerb tilauksessa.

Tein Hibiscuksesta oman artikkelin jonka voit katsoa tästä.

Sieltä löytyy pari hyvää Hibiscus tee tuotesuositusta iHerbistä ja terveyshyötyjä mitä Hibiscuksella on. Mainitaan mm. Hibiscus tee tutkitusti alentaa verenpainetta. Tutkimuksessa toinen joukko käytti Hibiscus teetä, ja toinen joukko käytti placecoa. Vain Hibiscus tee käyttäjä joukko sai nämä positiiviset tulokset verenpaineen alentumisesta. -USDA tutkimus 2008


Tulsi tee

Suosittelen myös Tulsi teetä iHerbistä. Tulsi Holy Basil tee on yksi parhaista ja terveellisimmistä maailmassa. Tulsi on Intialainen holistinen yrtti jota on käytetty yli 5000 vuotta. Jos haluat oppia lisää Tulsista, katso tämä Dr. Mercolan sivulle menevä linkki.

Itselläni on käytössä tämä Dr. Mercolan hehkuttama: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Caffeine-Free

Hyvänmakuista ihan originaalina. Ensi kerralla tosin aion tilata jotain maustettua versiota Tulsi tee kategoriasta. Maustetuissa on yhtä paljon samaa tavaraa, mutta extraksi muutakin kivaa makuvivahdetta.


Maailman terveellisin tee?

Ja sitten tietenkin kokeile The Healthiest Tea On Earth teetä, eli Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea, Caffeine Free

Hehkutin tätä jo iHerb Suositukset yläpalkkisivullani, lue arvostelu sieltäkin. Ja tämä tee onkin yksi parhaista. Gynostemma-Schizandra-Lycium-Astragalus-Eleuthero-Luo Han Guo yrtit yhdessä teessä. Lopputulos on upea makean jälkivivahdemainen tee. Suosittelen kovasti testaamaan tätä.


Rooibos teetä

Seuraavassa laitan tulemaan myös Rooibos teetä, mm. tätä:
Port Trading Co., Pure Rooibos Tea, Caffeine Free, 40 Tea Bags, 3.53 oz (100 g)


Aitoa teetä itse tehtynä luomu teelehdistä

iHerbistä on myös mahdollista saada hyvälaatuisia luomu teelehtiä.

Lähes mitä vain teelehtiä on saatavilla, tässä muutama poiminta:
Hibiscus teelehtiä
Rooibos teelehtiä
Chai teelehtiä
Lakritsitee sekoitus
Earl Grey teelehtiä

Ainoa ongelma on, että teelehtiä tilaamalla nopeasti tulee painorajat vastaan joten pitää kenties tilata monta pakettia, lisää näistä painorajoista alempana.



Kokeile myös iHerbin funktionaalisia juomia

Funktionaaliset juomat ovat sekoituksia erilaisista luomulaatuisista laadukkaista ainesosista. Joista voi sitten tehdä kuumaa juomaa tai sekoittaa sitä vaikka smoothieihin.

Seuraavassa iHerbin oman sisaryhtiön Madre Labsin funktionaaliset juomat:

CafeCeps
Luomu pikakahvi joka sisältää Reishi ja Cordyceps lääkinnälliset sienet. Henkilökohtaisesti olen korvannut kaikki normaalit kahvit tällä. Omasta mielestäni paras ja parhaanmakuinen kahvi jota ikinä olen juonut, en voisi enää jatkaa kahvin juontia ilman tätä :) Tein tästä artikkelin jossa kerron CafeCepsistä paremmin. Cordyceps sieni on ammattiurheilijoiden käytössä saavuttaakseen sen extra energian pärjätäkseen paremmin. Cordyceps on tutkitusti yksi parhaista ravintolisistä urheilijoille. Lisäenergiaa ja kestävyyttä. Cordyceps-Reishi luomukahvi vai sokerinen energiajuoma? Valinta on suhteellisen helppo...

CocoCeps
Sama kuin CafeCeps - mutta kahvi on korvattu luomu raaka kaakaolla. CocoCeps on laadukkaimpia kaakaojuomia johon olen ikinä törmännyt. Henk.koht teen tästä aina silloin tällöin kuumaa kaakaota. Mutta useammin käytän tätä smoothieiden seassa kun haluan suklaa smoothien johon saan tästä lisäksi super terveellisiä lääkinnällisiä sieniä tuomaan lisäenergiaa. Suosittelen tätä kovasti kaikille jotka ei juo kahvia, tämä voi olla ehkä paras kahvin korvaaja mitä on saatavilla.

CocoCardio
CocoCardio sisältää raaka kaakao jauhetta, punajuurijauhetta ja hibiscus ekstraktia. En ole mistään ikinä saanut näin kovia energiatasoja mitä tästä... Jos haluat enemmän energiaa, tämä on se "taikapilleri" siihen. Oikea serotoniini mood-lifter drinkki joka antaa pitkäkestoista lisäenergiaa. Vaikkei ehkä maistukkaan alkuun kovin taivaalliselta, niin tähän tottuu sen huippuhyötyjen vuoksi. Laitoin tätä aikoinaan smoothien sekaan ja tein kuumaa kaakaota tästä. Nyt aion hankkia lisää kesäksi CocoCardiota.

Kaikki nämä kolme kuuluu minun iHerb lempituotteisiini. Näiden käyttöön addiktoituu, kun kerran näkee sen energiatason mitä nämä funktionaaliset juomat antaa... Ei ole takaisin tulemista :) Nykyisin jopa matkustan nämä mukana. Antaa hyvää extra immuniteettia, kaikki nämä sisältää täydellisen sekoituksen sairastumisen/flunssan ennaltaehkäisemiseen. En muista sairastuneeni kun nämä on olleet käytössäni.



Mitä muuta suosittelen nyt?

Astaksantiini, josta tein artikkelin tänne.

Nyt varsinkin kesän tullessa Astaksantiini on yksi parhaista jutuista hankkia estämään palamista, parantamaan ihonlaatua, potentiaalisesti parantamaan näköä, estämään sairauksia, antamaan enemmän energiaa sekä jaksamista ja muutenkin parantamaan olotilaa.

Mielenkiintoinen pointti Astaksantiinista: Flamingot syntyvät valkoisina, mutta ne muuttuvat pinkeiksi astaksantiini rikkaalla ruokavaliollaan. Muuttuuko ihminenkin pinkiksi Astaksantiinilla? Ei, mutta jos ottaa suuria annoksia niin voit saada terveen ja kauniin näköisen vähän ruskettuneen ihon.

Itselläni kun on ollut iHerbistä tilatut Astaksantiini kapselit käytössä niin täytyy sanoa, että olotila on ollut yllättävän hyvä - jatkuvasti virkeämpi mielentila. Aamulla herää pirteämpänä kuin ikinä aiemmin, ja tätä aloin näkemään vasta Astaksantiinin käytön aloittamisen jälkeen.

Ja parin viikon käytön jälkeen vihdoin huomasin myös, että näen kaukaa ruokapöydästä tveestä tekstiä paljon paremmin siristämättä silmiä.. Sattumaako vai toimiiko Astaksantiinin lupaama tutkittu näönparannus oikeasti? Pitää tosin vielä testailla pidempään ennenkuin voin antaa tämän vahvempaa mainintaa tästä.



Nettiostaminen ja iHerbissä shoppailu, kaikki mitä tarvitsee tietää

iHerbissä maksuvälineeksi käy normaalien luottokorttien ohella debit-kortit ja jopa Visa Electron. Joten kaikilta pitäisi onnistua tilaus.

Jos tilaat iHerbistä jotain ja olet ensitilaaja, voit kattaa postikulun iHerb alennuskoodillani IVI723. Ensitilaajalta siis $5 pois hinnasta. Käyttämällä koodiani saan siitä iHerb krediittejä jotka voin hyödyntää seuraavissa tilauksissani saadakseni jopa lisää alennusta valmiiksi halvoista hinnoista, joten olen kiitollinen jos päädyt tilaamaan koodillani :) Ensitilauksen jälkeen jokainen saa ikioman alennuskoodinsa jota voi jakaa eteenpäin tutuille ja muille ensitilaajille.

iHerb ilmaistuotteet ja testerit

Huomioithan iHerb tilauksessa myös freebien, eli yhden ilmaistuotteen($0.00) asettamisen tilaukseesi. Katso siis iHerb freebie kategoria, aseta mikä tahansa noista ilmaiseksi tilauksesi lisäksi mutta vain 1 kappale per tilaus.

Suosittelen esim. iHerbin Doctor's Best Cordyceps sieni freebie testipakkausta - energiaa ja kestävyyttä. Tai esim. tämä herkullinen gojimarja näyte.

iHerb tulli

Huomioi netistä amerikoista tilaamisessa, että tilaa paino ja hintarajojen puitteissa International Airmail rahdilla. Eli pidä tilaus alle $80 hintaisena ja painoltaan alle 4lbs(1814g), molemmat näet ostoskorista ennen maksua. Näitä noudattamalla tilauksesi ei ikinä päädy tullin syyniin ja tulee onnistuneesti perille vaivatta.

Ylläolevia tilausrajoja noudattamalla Tuontitullia ei tulla perimään tilauksista. Eikä myöskään ALVia tarvitse maksaa. ALVin maksamisesta tarkempaa tietoa löytyy lisätietoa iHerb Suositukset yläpalkkisivuni kommenteista.

Ja tilaus tulee suoraan kotiisi reilun viikon päästä jos asut kaupungissa, jos asut maalla niin tilaus menee lähimpään postiisi ja voit noutaa sen sieltä.

iHerbin negatiiviset puolet

Onko jotain negatiivisia iHerb kokemuksia?

No yksi ainoista negatiivisista puolista iHerbissä on, että verovapaasti voi tilata vain $80 asti per tilaus. Jos haluaa paljon tavaraa, niin on tilattava lukuisia paketteja kerralla, niinkuin itse teenkin.

Jos et halua maksaa tilauksestasi veroja, tilaa siis vain alle $80:lla per paketti(ja pidä tilaus myös alle 4lbs painossa). Halutessasi toki voit laittaa vaikka 5 pakettia tulemaan peräjälkeen samalla, kunhan ne on näiden rajojen puitteissa. Homma toimii näin ja tulee onnistuneesti kotiin.

Ja jälleen muista, että painoraja International Airmail rahdille on se 4lbs joten senkin myötä pitää mahdollisesti tilata monia paketteja jos haluaa paljon tavaraa.

DHL rahtia en valitsisi vaikka sillä voisikin tilata enemmän... Koska ne menee tullin kautta ja siitä saattaa tulla turhaa häslinkiä. Lentorahtia tulli ei tarkista lähes ikinä.

Joten tilaa noiden rajojen puitteissa lentorahdilla(International Airmail) niin saat paketin kotiin pelkästään sillä hinnalla mitä näet iHerbin ostoskorissa, mitään muita kuluja ei tule.

Lisää iHerb tietoa

Tietopakkauksen iHerbistä löydät yläpalkistani iHerb Suositukset (linkki uuteen ikkunaan).

Sieltä löydät enemmän tietoa iHerb yhtiöstä, onko iHerb turvallinen nettikauppa, toimitusaika, tilaus tietoa - kuinka tilata iHerbistä, suosituksia ja tuotearvioita, aloituspakkaus ja lisää freebie/testeri vaihtoehtoja, lisää iHerbin erikoistarjouksia ja enemmän kuvia.


Niin ja vielä skeptikoille... Vaikka pistänkin iHerbiä eteenpäin kaikille sen takia että muutkin alkaisivat säästämään rahaa ostamalla tuotteensa halvemmalla ja parempilaatuisena iHerbistä... Niin sen päälle hyödyn tästä toki itsekkin, jos joku tilaa alennuskoodillani niin hyödyn siitä saamalla pienen hyvityksen jatkotilauksissani - ja siis sehän on aivan kamalaa eikö? ;)

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hibiscus Tee Oli Faaraoiden Lempijuoma

Hibiscus tee oli muinaisten Egyptin faaraoiden lempijuoma, koska Hibiscus auttaa pitämään kehoa viileämpänä kuumassa ilmastossa. Jonka takia Hibiscus pohjainen juoma onkin yksi parhaista kesäjuomista.

Hibiscusta voi käyttää teenä tai ekstrakti muodossa. Hibiscusta on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä, joka onkin aina hyvä merkki ja se kertoo kyseisen aineen potentiaalista.

Hibiscus tulee malvakasvien perheestä ja se on kukkakasvi. Hibiscus kasvaa lämpimässä trooppisella alueella.

Punainen Hibiscus tee on viimeaikoina löytänyt tiensä "terveys skeneen", vaikka sitä on kuitenkin käytetty perinteisenä lääkkeenä jo muinaisista ajoista lähtien. Punainen Hibiscus tee on tehty hibiscus sabdariffa kukasta. Hibiscus tunnetaan myös Suomeksi nimellä kiinanruusu.



Mitä terveyshyötyjä Hibiscus teellä on?

Hibiscus tee tutkitusti alentaa verenpainetta. Tutkimuksessa toinen joukko käytti Hibiscus teetä, ja toinen joukko käytti placecoa. Vain Hibiscus tee käyttäjä joukko sai nämä positiiviset tulokset verenpaineen alentumisesta. -USDA tutkimus 2008

Sisältää paljon antioksidantteja jotka taistelee soluja vahingoittavia vapaita radikaaleja vastaan

Hibiscusta on käytetty perinteisesti lääkkeenä yskään, hiustenlähtöön ja hiusten harmaantumisen ennaltaehkäisemiseen

Auttaa säilyttämään terveellisen lämpötilatason kehossa. Muinaiset Egyptin faaraot joivat Hibiscus teetä pysyäkseen viileinä

Parantaa C-vitamiinin imeytymistä. Ja sisältää itsessään paljon C-vitamiinia ja mineraaleja

Edistää sydämen ja hermoston terveyttä

Perinteinen parannuskeino hermostuneisuudelle ja levottomuudelle sekä univaikeuksiin

Auttaa painonhallinta haasteissa

Auttaa tukemaan muistia ja keskittymiskykyä

Tukee ja parantaa immuunijärjestelmän toimintaa

Hibiscus tee voi alentaa kolesterolia

Tässä vain muutama hyödyistä, ns. linnunsilmä perspektiivi.


Mistä Hibiscusta?

Hibiscus teetä saa hyvinvarustelluista luontaistuotekaupoista. Tai netistä tilattuna esim. iHerb nettikaupasta.

Itse olen käyttänyt tätä Hibiscus tuotetta:


Dr. Mercola, Novel Tea, 100% Organic Hibiscus Extract, 1.83 fl oz (54 ml)
USDA sertifioitu luomu sekä kofeiiniton.

Mahtavan helppokäyttöinen tuote lisätä Hibiscus ekstraktia juomaveteen tai itse tykkään ottaa aamulla termokseen tekemääni teetä ja suihkuttaa siihen vain sekaan. Paras niihin hetkiin kun ei jaksa tehdä teetä ja silti haluaa jotain hyvänmakuista juomaa(koska pelkkä vesihän on tylsää)...

Hibiscus juomalla on todella hyvä maku, henk.koht lemppareita maultaan. Tohtori Mercola itse hehkutti Hibiscus juomaa parhaimman makuiseksi juomaksi mitä on ikinä juonut, joten oli pakko nähdä itsekkin, että toimisiko tämä helppona limppareiden korvaajana.

Aitoja Hibiscus teepusseja en ole tämän ohella kokeillut, mutta seuraavassa tilauksessani laitan tulemaan tätä.

*Päivitys: Tilasin tuota Rosehip Hibiscus teetä iHerbistä ja melkein voisin suorilta käsin nostaa sen parhaimman makuiseksi teeksi mitä ikinä olen juonut, todellakin suosittelen suuresti. Suorastaan liian hyvää. Uskon, että se sopii kaikille etkä tule pettymään. Aito luomu Hibiscus tee on luontaisesti niin uskomattoman hyvää. Rikas punainen maku, sanoinkuvailematon.

Näistä kahdesta suosittelen tilaamaan Rosehip Hibiscus teepusseja, ne ovat parempia kuin Mercolan tuote.

-Hibiscus teetä on hyvä juoda esim. Thaimaassa, ei ole niin kuuma enää. Tämä olikin muinaisten faaraoiden kikka. Viime reissulla Thaimaassa näitä Hibiscus teepusseja olikin mukanani ja ero oli huomattava.


Lisäksi...


Kaikkihan tykkää punajuuresta?

No ei varmaankaan kaikki tykkää punajuuresta, itse en ainakaan pidä punajuuren mausta ja en oikein pysty syömään sitä aidossa vihannesmuodossaan vaikka se on kyllä niin super terveellinen ja sen lisäksi punajuuri sisältää betaiinia joka alkaa tuottamaan kehossamme lisää serotoniinia, joka on ihmisen luonnollinen mood-lifter. Eli kirjaimellisesti se tekee onnelliseksi ja iloiseksi.

Miksi puhun punajuuresta siis? Koska olen löytänyt loistavan tuotteen joka sisältää raakaa kaakaota, punajuurijauhetta(huomaamattomassa muodossa ettei sitä oikeastaan maista) ja Hibiscus ekstraktia. Joten siltä osin se liittyy aiheeseen.

Raaka kaakao itsessään on yksi maailman terveellisimmistä ruoka-aineista. Raaka kaakao myös itsessään sisältää serotoniinia josta puhuin ylempänä, ja siihen päälle se punajuuri plus tämä Hibiscus.


Tämä sekoitus yhdessä tekee yhden parhaimmista hyvää olotilaa nostavista sekoituksista.

Enkä yhtään edes ihmettele kun katsoo noita ainesosia ja kuinka ne käyttäytyy ihmiskehossa. Suorastaan oikea serotoniini drinkki joka nousee aivoihin melkein kuin huume.

En ehkä ikinä mistään muusta ole saanut näin kovia energiatasoja kuin tästä juomasekoituksesta. Haluatko lisää energiaa? Ei oikeastaan tarvitse etsiä mitään muuta, tämä on omasta kokemuksestani se "taikapilleri" siihen.

Myös yksi parhaista kesäjuomista, Hibiscuksen viilentävän efektin takia. Tästä voi tehdä joko kuumaa kaakaota, tai vaikka jäistä kaakaota.. Tai sekoittaa smoothieen joka onkin mielestäni se paras tapa.

Maku voi olla aloittelijalle suhteellisen kitkerä alkuun. Huomioi, raaka kaakao ja punajuurijauhe samassa... Jopa itse tuote mainitseekin, että tämän luonnollinen maku voi olla hieman kitkerä ja voit makeuttaa :) Itselläni tosin menee makeuttamatta, tykkään tämän syvän rikkaasta mausta ja kuinka energisoiva se on. Alkuun käytin vähän hunajaa seassa, nykyisin menee ihan paljaaltaan oikein herkullisesti!

Voihan se olla jonkun mielestä idioottimaista tilata netistä jotain Hibiscusta, kun lähikaupoista saa Pepsi Maxia... Mutta itse tykkään tälläisillä korvata kaikki limpparit sun muut, eikä edes ole paljoa kalliimpaa. Ja on ainakin sataprosenttisesti paremman makuista ja terveellisempää kun light-kolat. Mutta älä usko mua, testaa itse ja tee omat havaintosi :)

CocoCardio
Made with Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders
Plus Hibiscus Extract

Yksi loistava iHerb suositus!


Kuvalähteet:
http://www.flickr.com/photos/roome/514127595/
http://www.flickr.com/photos/nanafigue/302708420/


Näe uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".

Verigreippi Ruusujuuri Smoothie Resepti

Aamuksi virkistävä ravinnerikas smoothie resepti jolla päivä lähtee hyvin käyntiin.


Valmistusaika:
Noin 10 min

Smoothie ainesosat:

Kokonainen verigreippi kuorittuna
Puolikas banaani
n. 3dl mahlaa
Puoli desiä mustaherukkamehua(omatekoista sokeroimatonta)
Laadukasta terveellistä suolaa ripaus mineraalisaatioon(Urtekramin puhdistamatonta Life shopista)
Kookosöljyä pari teelusikkaa
Hunajaa 3 teelusikkaa

Seuraksi vähän "superfoodeja":

Maca
MSM jauhe ripaus
Madre-C luonnollinen C vitamiini jauhetta

Ja Rhodiola rosea eli ruusujuuri jauhetta jota iHerb oli lähettänyt ilmaisnäytteinä jossain tilauksissani. Kapseli kuori pois ja ruusujuuri jauhe smoothie nesteen sekaan.

Ruusujuuri antaa energiaa, keskittymiskykykä ja hormooni tasapainoa.


Lopputulos oli hyvin rikkaan makuinen syvän punainen smoothie. Hunaja on ehdoton, että saadaan makeutta ja oikein herkullinen smoothie resepti.

Greippi on myös loistava painonpudotuseen ja rasvanpolttoon. Greippiä on käytetty vuodesta 1930 saakka painonpudotuksessa. Jokin greipissä laukaisee ihmisen rasvanpoltto mekanismin. Lue tuolta lisää. Suosittelen ostamaan kaikenlaisia greippejä, ne on myös erittäin herkullisia sekä sisältää suurissa määrin mm. C-vitamiinia ja flavonoideja.

Suosittelen myös hankkimaan ns. laatusuolan, se nostaa hyvää olotilaa mineraaliensa vuoksi. Ja heti aamusta onkin hyvä saada mineraalisaatio ja nesteytys kuntoon yön jäljiltä. Laatusuolassa on tallessa kaikki n. 90 mineraalia, eikä siihen ole lisätty eikä siitä ole myöskään otettu pois mitään. Eli sitä aitoa tavaraa, toisinkuin pöytäsuolat joissa on vain 3 mineraalia, ja pöytäsuola onkin tutkitusti epäterveellistä.

Huomaa, laadukas suola ei kuitenkaan ole ihmiselle epäterveellistä tai haitallista millään muotoa. Sitä ei voi ylikäyttää. Tämäkin yksi suola on Doctor Recommended Since 1976. Joten älä usko vain minua, usko asiantuntevia lääkäreitä :)

Lisää puolueetonta tutkimustietoa suolasta maailman tunnetuimman lääkärin sivuilta. Edelleen, älä usko vain minua.. Usko mitä lääkärit sanovat.

Eli ruoka herkulliseksi OIKEALLA suolalla, ei enää suolan välttelyä.

Ja nyt kun mahlaa tulee puista, niin kannattaa hyödyntää sitä nyt nesteenä jos pystyy.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Magnesiumöljy Moneen Vaivaan

Magnesiumöljy on uusi tuttavuus ja tässä tulee käyttökokemukseni 100% magnesiumöljystä.

Magnesium on yksi tärkeimmistä mineraaleista ihmiselle. Ilman riittävää magnesiumin saantia lähes kaikki ihmisen toiminnot heikentyy. Magnesiumin puutostila johtaa jatkuviin päänsärkyihin, krooniseen väsymykseen, sydänvaivoihin, masennukseen, libidon laskemiseen, erektio ongelmiin miehellä. Tässä vain pieni prosentti mainittu.

Magnesiumin puute johtaa lihavuteen?

Puute magnesiumista johtaa maha alueen liikalihavuuteen, lue lisää.

Magnesiumia pidetäänkin lähes painonpudotus ihmeenä.


Nykypäiväisestä ruokavaliosta ihminen saa huonosti magnesiumia, eikä keho pysty varastoimaan magnesiumia - joka voikin olla suuri syy nykypäiväiseen liikalihavuus epidemiaan. Useimmat magnesium lisäravinteet imeytyy todella huonosti ja moni niistä onkin lähes yhtä tyhjän kanssa.

Sen takia olen hankkinut Magnesiumöljyä. Ulkoisesti suihkutettava magnesiumöljy imeytyy kaikkein parhaiten ja nopeiten.

Iholle suihkuttaessa se imeytyy välittömästi ihon läpi kehoosi ja täten se itseasiassa toimii ja sen myös huomaa, verrattuna magnesium kapseli lisäravinteisiin joista en ole nähnyt oikeastaan paljoakaan konkreettista hyötyä.


Laadukas puhdas magnesiumöljy on sata prosenttista luonnollista magnesium kloridia josta ei ole otettu pois mitään, eikä lisätty mitään. Maailman paras lähde puhtaalle magnesium kloridille löytyy Hollannista, Zechstein meren syvästä pohjasta louhittuna.

Käyttö ulkoisesti suihkuttamalla purkista ja hieromalla. Suihkuta mihin tahansa osaan kehossa, jopa hiuksille, paitsi suuhun ja silmien alueelle.

Magnesiumöljyä voi käyttää myös toimivana deodoranttina.



Magnesiumöljystä haetaan apua lukuisiin ihmistä haittaviin vaivoihin:
Päänsärkyyn
Migreeniin
Levottomuuteen
Lihaskipuihin
Kramppeihin
Urheilusta palautumiseen
Vajonneen testosteroni tason hoitoon
Paremmin nukkumiseen ja nukahtamiseen
Parannuksena krapulaan

Magnesiumöljy toimii myös rentoutumiseen ja lähes "unilääkkeenä".

Itse suihkutan ja hieron tätä lähes koko kropalleni ennen nukkumaanmenoa, jolloin se onkin parasta käyttää. Ainoa negatiivinen pointti tässä on se, että magnesiumöljy tekee ihon vähän tahmaisen oloiseksi... Jos tästä ei tykkää, niin vaihtoehto on käyttää magnesiumöljyä koko kropalle ja antaa sen imeytyä n. 15minuuttia ja sitten mennä suihkuun peseytymään siitä tahmaisesta ihosta.

Magnesiumöljy hyötyjä ja kokemuksiani:
Päänsäryt on harvinaisuuksia
Nopeampi nukahtaminen
Syvempi unenlaatu
Korkeampi energiataso
Väsymys on harvinaista
Lihaskivut on vähentynyt
Nopeampi palautuminen juoksulenkeistä/kyykkytreeneistä
Ei ollenkaan kramppeja tai suonenvetoja


Huippu hyvä rentoutumis suihke joka häivyttää levottomuudet ilta-aikaan ja unen päästä saa paljon paremmin kiinni tämä käytössä.

Tilaan Magnesiumöljyä iHerbistä josta sitä saa huippuhalvalla. Luonnollinen 100% Pure Magnesium Oil vain $7.2 eli noin 5.50e.

Life Flo Health, Pure Magnesium Oil, 8 oz (236.6 ml)

Loistava tuote ja tilaan uudestaankin! Suosittelen tätä Silica piioksidin kanssa jokapäiväiseen käyttöön. Löydät tästä Silica tuotteesta arvostelun iHerb Suositukset yläpalkkisivustani.

Magnesium kapseli tuotteeksi suosittelen kaikkien mukaan parhaaksi magnesiumin muodoksi laskettava magnesium glycinate. Magnesium glycinate imeytyy magnesiumöljyn ohella parhaiten ja on turvallisin sekä laadukkain magnesiumin muoto.

Ilman mitään epäillyttäviä lisä- ja täyteaineita, kuten monet magnesium lisäravinteet sisältää mm. riisijauhoa täyteaineena, ja sellaisiin en enää halua tuhlata rahojani.

Puhdasta magnesiumia parhaasti imeytyvässä glycinate muodossa ja sen lisäksi tässä tuotteessa on C-vitamiinia ascorbyl palmitate muodossa joka on parempi kuin perinteinen ascorbic acid C-vitamiinin muoto. C-vitamiini lisä auttaa magnesium kapselin imeytymään paremmin.

Metabolic Maintenance, Magnesium Glycinate, 180 Capsules


Tämä on paras toimiva magnesiumlisä magnesiumöljyn ohella. Itse käytän näitä kapseleita päivittäin, ja magnesiumöljyä silloin kun todella tarvitsen sitä esim. rajun juoksulenkin jälkeen tai rajujen kyykkytreenien jälkeen. Magnesiumöljy auttaa huomattavasti nopeampaan palautumiseen näistä rajuista treeneistä.

Tämä seuraava on myös ihan hyvä heille jotka ovat budjetilla. Tärkein kohta tässä on se, ettei tässä ole mitään täyteaineita vaan täyttä 100% magnesiumsitraatti jauhetta, jota on hyvä ottaa veden seassa ennen nukkumaanmenoa, näin siis saa paremmat yöunet.

Mielestäni hyvä ja halpa magnesium lisäravinne, ei suinkaan iHerbin paras magnesium lisäravinnetuote vaan lähinnä heille jotka ovat budjetilla:
Now Foods, Magnesium Citrate, 100% Pure Powder, (227 g)

iHerb Suositukset yläpalkistani kaikki tarvittava iHerb tieto ja sain myös vihdoin tehtyä uusimman suosituksen "maailman paras Probiiotti tuote" palkinnon saaneesta tuotteesta josta moni varmasti saa apua näin kevään ja allergioiden tullessa.

Näe myös uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".


Lähde ja lisää luettavaa aiheesta magnesiumin hyödyt:

Importance of Magnesium is Far Greater than Previously Imagined - The Health Benefits of Magnesium have Been Vastly Underestimated

tiistai 17. huhtikuuta 2012

MSM jauhe. Äh se on vanha juttu... Vai onko sittenkään?

Nyt kun ihmiset urheilee kovemmin kuin mihinkään muuhun vuodenaikaan.. Siis että pääsisi kesäkuntoon, vielä n. puolitoista kuukautta päästä kesäkuntoon... Siksi ihmiset urheilee nyt eniten ja nivelethän siinä kärsii.

Onko reilun puolentunnin hikiset lenkit ja kipeät nivelet inhottavan tuttu homma? Miten juosta tehokkaammin, että pääsisi kesäkuntoon?

Ota MSM jauhe käyttöön. Itselläni nivelkivut on historiaa kun MSM jauhetta on jatkuvassa käytössä. Puhumattakaan niistä muista eduista, kesäksi itse kukin haluaa kauniin ja terveen näköisen ihon jota MSM edesauttaa. Mainitsinko jo kynsien sekä hiusten kasvatusta ja terveyttä nopeuttavat edut?

Miksi tilata MSM jauhe iHerbistä? Kuten mainitsin tuolla MSM jauhe tietopakkauksessani joka löytyy sivun alkupäästä, iHerbistä löytyy se halvin hinta laadukkaalle OptiMSM:lle. Suomessa samankokoinen 250g pakkaus maksaa halvimmillaan 11.90e, iHerbissä vastaava 6.7 euroa.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Astaksantiini Auttaa Estämään Palamisen Ja Mahdollisesti Myös Sairastumisen

Kevät ja kuuma kesä tulossa, estetään palaminen ja ei sairastuta ainakaan parhaimman kesän aikana.

Mistä ihmeestä siis puhun?

Mitä lisäravinteisiin tulee niin nyt kun kesä on tulossa, voi ainakin d-vitsku purkit heittää nurkkaan pölyttymään talvea varten ja nauttia ilmaiseksi oikeasta auringosta ja siitä luonnollisesta - oikeasti imeytyvästä sekä auttavasta d-vitamiinista.

Toki pitää ottaa aurinkoa kohtuudella ja estää palamista auringossa. Tähän uusi tuttavuus onkin Astaksantiini. Engl. Astaxanthin.

"Astaxanthin is on my list as one of the top three most important nutrients for human health (along with vitamin D and omega-3 fats)." - Mike Adams, maailman top terveys expertti.

Suosittelen lukemaan seuraavan: Help Make Your Body 62% Stronger - Flood it With This Inexpensive Nutrient

Astaksantiini on aika uusi juttu, tiedemiehet on löytäneet tämän vasta vähän aikaa sitten. Astaksantiinia on tutkittu enemmän vasta noin 10 vuotta. Astaksantiini lisäravinteita on ollut tarjolla noin 20 vuotta mutta harva on edes tiennyt asiasta. Ja nyt Astaxathinista onkin tulossa "The next Vitamin D" maineeltaan ja vertauksena kuinka kova juttu se onkaan, kaikkihan tietää jo kuinka suuri juttu D-vitamiini on joten sitä en edes ala hehkuttamaan erikseen.

Lohikala kuvaakin hyvin Astaksantiinin voimaa mitä tulee urheiluun ja yleiseen kestävyyteen sekä energiatasoihin. Lohet ovat usein jopa monia päiviä ilman ruokaa ja lohet voivat uida jopa satoja kilometrejä vastavirtaan ilman ruokaa. Miten lohikalat jaksavat moista? Mistä ne saa moisen kestävyyden? Lohikalojen Astaksantiinirikkaasta ruokavaliosta, josta tuleekin lohen vaaleanpunainen väri.

Ammattiurheiljat onkin ottaneet Astaksantiinin käyttöön viime vuosina ja heitä tämä auttaa eniten, alempaa videoista näet lisää ällistyttävää tietoa tästä.

Astaksantiinin on todettu estävän auringossa palamista, tutkimuksien mukaan toimisi ns. sisäisenä aurinkorasvana. Itse aloitin tankkaamaan jo nyt kesää varten. Astaksantiini kapselit saapui 12 päivässä iHerbistä, ajassa mukana pääsiäislomat. iHerb tietopakkauksen löydät tästä.

Minulla on tälläinen brändi käytössä:
Astaksantiini, 4mg, 150 kapselia
Pienempi ja huokeampi hintainen 60 kapselin Astaxanthin pakkaus

Päivityksenä lisään tähän uusimman Healthy Origins Astaxanthin 12 mg, Triple Strength tuotteen. olmen kapselin voima yhdessä, aiemmin suosittelin tätä kaikista eniten... Mutta en enää. Ei anna niin vaikuttavia tuloksia kuin 4mg astaksantiini otettuna 3x päivässä. Joten suosittelen tuota 150 kapselin astaksantiinia, erittäin toimiva ja loistavat tulokset henkilökohtaisesti.

Lisää vaihtoehtoja voit katsoa iHerbin Astaxanthin kategoriasta.

Kyseessä on BioAstin luonnollinen Astaksantiini, ei suinkaan synteettinen.

Astaksantiinin annostusta suositellaan n. 4-8mg/päivä. Jos haluaa hoitaa kroonisia kipuja, tulehdusta tai estää palamista - annostusta suositellaan n. 12-16mg/päivä. Jos urheilet paljon ja haluat nähdä suuria hyötyjä, voit nostaa annostusta tuostakin.

Astaksantiinilla ei ole todettu mitään myrkyllisyys tasoja, joten suuremmat annoskoot ei tee mitään haittaa. Astaksantiinilla ei ole myöskään raportoitu olevan mitään haitta tai sivuvaikutuksia. Itse otan tällä hetkellä 2 kapselia päivässä, eli 8mg. Urheilu päivinä ja tulevana kesänä päivinä jolloin haluan erityistä suojaa aurinkoa vastaan saatan ottaa 3 kapselia.

Muista ottaa astaksantiini aterian kanssa joka sisältää rasvoja, imeytyminen on täten huomattavasti parempaa. Tyhjään vatsaan en suosittele, et todennäköisesti näe paljoa tuloksia.. Kananmunien/kookosöljyn/oliviöljyn kera vähintäänkin.


Astaksantiinin on tutkittu auttavan ennaltaehkäisemään auringossa palamista. Löytyisköhän tästä apua ulkotyöläisille tai urheilijoille jotka ovat pidemmän aikaa ulkona kesäisin?

Tämä uusi tuttavuus yhdessä kookosöljyn kanssa voi olla suurimmalle osalle riittävä aurinkorasvaksi. Ja yleisesti ottaen mitä aurinkorasvoihin tulee.. Niin sitä mitä ei voi syödä, ei myöskään kannata pistää iholleen. Siksi kookosöljy onkin yksi parhaista aurinkorasvoista.

Astaksantiini on myös maailman vahvin tunnettu antioksidantti. Nature's Strongest Antioxidant... Flunssat ja tukkoinen olo voi olla historiaa. Varsinkaan kesällä sairauksista ei kukaan halua kärsiä.

Muita Astaksantiinin hyötyjä on mm. näön parantuminen ja silmien terveyden edistyminen. Ihon laadun parantuminen. Sydän ja verisuonien terveyttä tukevat tekijät. Energia tasojen nouseminen, urheilussa kestävyys ja yleinen parempi jaksaminen. Estää ihmisen DNA:n vaurioitumista, eli potentiaalinen anti-aging tuki. Estää urheilun jäljiltä tulevia nivel kipuja. Astaksantiinista haetaan myös hoitoa kaikenlaisiin nivelkipuihin alkaen tenniskyynärpäästä niveltulehdukseen.

Jälkikäteen astaksantiini kokemuksia päivitys: Näön paraneminen astaksantiinilla on ollut henkilökohtaisesti minulle erittäin huomattava, huomasin sen ensimmäisiä kertoja n. 2kk päivittäisen käytön jälkeen kun näen katsella TVeetä todella kaukaa josta aiemmin en nähnyt mitään tekstejä - uskomatonta mutta totta. Suosittelen tätä todella paljon pitkäaikaiseen käyttöön, astaksantiinin käytön tulokset kymmenissä vuosissa mitattuina voi olla ällistyttävät.

Mistään lisäravinteesta en ole saanut näin vaikuttavia konkreettisia tuloksia kuin astaksantiinista. Olen todella iloinen, että löysin tämän.

Astaksantiinia on lähes mahdotonta saada tarpeeksi ruokavalion kautta. Ainoita lähteitä siihen on villi lohi, yhdestä kokonaisesta lohesta saa n. 1mg Astaksantiinia, villissä Alaskan lohesta löytyy enemmän astaksantiinia. Mutta yksikään ihminen tuskin elää Astaksantiini yltäkylläistä elämää ruokavalionsa kautta. Joten tämä on yksi niistä ainutlaatuisista aineista johon kovasti suositellaan lisäravinteen hankkimista. Pitää myös huomauttaa, että vain villeistä lohista voi saada aitoa astaksantiinia. Kasvatetusta lohesta saa vain synteettistä astaksantiinia jolla experttien mielestä ei ole mitään mainittuja astaksantiini hyötyjä, saattaa olla jopa haittoja. Joten et välttämättä saa sitä edes lohesta jota syöt...


Suosittelen kovasti katsomaan tämän Dr. Mercolan videon Astaksantiinin voimasta




Katso myös Dr. Oz showsta: The Surprising Supplement You Need. En tiedä löytyykö yhtäkään lääkäriä joka ei hehkuttaisi Astaksantiinia...

Muistutan: vaikka kyseessä onkin yksi huikeimmista uusista jutuista... Niin muista, ettei tämä ole mikään taikapilleri edelleenkään. Mitkään lisäravinteet ei korvaa terveellistä syöntiä ja muutenkin terveellistä elämäntapaa.

Nämä on vain huikeita lisiä joista saa hyötyä elämään mm. lisä-energian, jatkuvasti paremman olotilan ja mahdollisesti myös sairauksien ennaltaehkäisemisen sekä säkenöivän terveyden muodossa.

Jos haluat parhaat mahdolliset vaikutukset lisäravinteista, niin suosittelen muuttamaan elämäntyylisi terveellisemmäksi - niin näet ja tunnet huomattavasti paremmin kaikki vaikutukset mitä huippulisäravinteet antaa. Jos elämäntyyli ja ruokavalio on epäterveellinen, ja popsii "huippuruoka" pillereitä siihen päälle.. Niin sillä tuskin näkee mitään hyödyllisiä vaikutuksia, vähän kenties... Mutta haluat muuttua kokonaisvaltaisesti kohti parempaa ja terveellisempää minää, jolloin näidenkin tuotteiden vaikutukset oikein "räjähtää tajunnassa".


Healthy Origins, Astaxanthin, 4 mg, 150 Softgels


Lue myös uusin artikkelini astaksantiinista - astaksantiini kokemuksia ja toimiko astaksantiini palamisen estäjänä Thaimaan lomalla?


Lähteet Astaksantiinin hyödyistä ja kuinka se estää auringossa palamisen:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/02/10/cysewki-discloses-astaxanthin-benefits.aspx
http://products.mercola.com/astaxanthin/
http://www.naturalnews.com/033203_astaxanthin_sunburn.html

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kesäksi Kuntoon Smoothie Resepti

Kesäksi kuntoon smoothie resepti. Halusin tehdä kurkkusmoothien, ja päätin tehdä siihen jotain erikoista...

Joten, aamulla kävin katsomassa ulkoa jos yöllä olisi tullut mahlaa.


Ja kyllä, suurinpiirtein jotain 2,5 dl mahlaa oli valunut viinipulloon vaikka lämpöä oli aamulla vain 4,4 astetta.

Tämä käykin loistavaksi smoothie reseptin nestepohjaksi.


Valmistusaika:
Noin 5 min


Smoothie reseptin vähäiset ainesosat:

Koivun mahlaa 2,5dl
Puolikas kurkku
Puolikas sitruuna kuorittuna
Ruokalusikka Mesimestarin pehmeä hunajaa

Teelusikka jokaisen naisen yhtä tärkeintä kauneudenhoitoainetta eli MSM jauhetta auttamaan kynsien sekä hiusten kasvussa ja terveydessä. Auttaa myös nivelien terveyteen, venymiskykyyn ja täten MSM auttaa palautumaan nopeammin treeneistä. Teinkin tästä arvostelun tuonne.


Loistava ja varsin simppeli smoothie resepti. Ihana hohtavan vihertävä ja mahlan toki voi korvata vedellä ja hunajaakan ei välttämättä tarvitse, mutta suosittelen sitä tuomaan ns. terveellistä makeutta.


Tälläisen smoothien voi vaikka tehdä kokonaisesta kurkusta ja sitruunasta ja juoda pikkuhiljaa pitkin päivää koska tälläinen smoothie säilyy hyvin jääkaapissa vaikka päiväkausia.

Molemmat kurkku sekä sitruuna onkin tunnettuja hyvinä painonpudottajina ja täten tässä onkin loistava smoothie resepti vatsarasvan vähentämiseen. Sitruuna nopeuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Suosittelenkin laittamaan sitruunaa aina juomaveden sekaan hieman, se on kuin taikapilleri mitä tulee laihdutukseen ja vatsarasvan vähentämiseen.

Ja jos sinulla on mahdollista, niin käy pistämässä mahlat valumaan näin kevään tullessa. Mahla on fantastinen smoothie reseptin nestepohja.


perjantai 13. huhtikuuta 2012

Jojobaöljy Kasvoille Ja Ihonhoitoon

Jojobaöljystä sanotaan:

Jojoba oil is becoming recognized as the 'cosmetic oil of the century', and 'nature's wrinkle fighter'.

Mikä ihmeen Jojoba ja Jojobaöljy?


Jojobaöljy on kevyt ja hyvin imeytyvä öljy ihon hoitoon.


Pientä faktaa: Jojobaöljy on ravinne ja vitamiinirikas öljy. Sisältää tärkeitä pitkäketjuisia rasvahappoja.

Öljy puristetaan Jojoba pensaskasvin siemenistä.

Jojoba sopii kaikille ihotyypeille. Hyvin nopeasti imeytyvä vahamainen öljy.

Nykypäivänä yksi suosituimmista kosmeettisista öljyistä.

Mihin tarkoitukseen ja miksi Jojobaöljyä?


Käyttötarkoitus ja hyödyt: Jojobaöljystä haetaan apua iho-ongelmiin. Jojobaöljyä käytetään myös mm. anti-aging kasvovoiteena, ryppyjä vastaan, ihonpuhdistukseen ja kosteutusvoiteena kuivalle iholle.

Palauttaa ja elvyttää vioittuneen ihon sen luonnolliseen olotilaan – jonka takia tämä öljy onkin saanut huiman maineen aknen hoidossa, rasvaisen ihon ja mm. psoriasiksen hoidossa.

Jojobaöljyn käyttö


Hyvä laittaa esim. suihkun jälkeen vähän kostealle iholle. Jojobaöljy sopii kasvoille ja koko vartalolle, meikinpoistoon – en kuitenkaan suosittele silmien ympäristöön. Iho tulee silkkisen pehmeän ja hohtavan raikkaan tuntuiseksi.

Olen käyttänyt Jojobaöljyä myös hiuksiin öljyhoidoksi. Peseytyy shampoolla hyvin, hiukset eivät jää öljyisiksi eikä tahmaisiksi.

Jojobaöljyä ei tarvitse käyttää isoja määriä, pienikin määrä tekee ihmeitä.


Sopii myös lasten ja vauvan iholle.

Jojobaöljy mistä?


Itse tilaan luomu Jojobaöljyä netistä, seuraavan brändimerkin ja tuotteen olen kokenut loistavaksi sekä todella huokeanhintaiseksi verrattuna paikallisiin luontaistuotekauppojen Jojobatuotteisiin.

Tämä on itselläni käytössä:
Now Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)


Sama ei-luomuna ja täten vieläkin huokeampana:
Now Foods, Solutions, Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)

Linkit menee iHerb nettikauppaan josta tilaan kotiini kaikenlaisia kauneudenhoitotuotteita ja lisäravinteita. Jos iHerb ei ole sinulle ennestään tuttu juttu niin katso yläpalkistani iHerb Suositukset lisäinfoksi.

Suomen kaupoissa olen halvimmillaan löytänyt 15-20euron haarukasta 100ml purkissa olevia Jojoba öljyjä.

Netistä tilaamalla saa suuremman 118ml purkin n. 7-8e – eli huomioiden hinnan ja sisällyksen määrän saa arviolta jopa 70% säästön vähintäänkin samasta, ellei laadukkaammasta öljystä. Siinä perustelu miksi tilaan mieluummin Jojobaöljyä netistä kuin ostamalla lähiliikkeistä. Pitkänajan säästöt kasautuu isoiksi luvuiksi.

Hyviä ja huonoja puolia tästä Jojoba öljy tuotteesta


Tämä Jojobatuote imeytyy todella nopeasti, ja kädet tai mihin ikinä sitä pistääkin ei jää pitkäksi aikaa rasvaisen oloiseksi. Jos vertaan kookosöljyyn, niin Jojoba öljy voittaa imeytymisessä 10-0. Kädet ei siis jää pitkäksi aikaa tahmaisiksi.

Täysin hajuton.

118ml purkki kestää yhdellä ihmisellä suht pitkään käytössä, vähintään pari kuukautta riippuen käytöstä. Itselläni ollut päivittäisessä käytössä jo 2 kuukautta ja purkki on vasta 50% käytetty.


Ainut negatiivinen asia tässä on tämän purkin annostelumekanismi josta Jojobaöljy vuotaa hieman huonosti ja vuotaa purkin reunoja pitkin alas. Säilytänkin Jojobaöljy purkkia aina jonkin paperin päällä.

Ei huomattava paha mutta mainitsemisen arvoinen. Tilaan kyseistä merkkiä jatkossa lisää siitä huolimatta.

Suosittelen Jojobaöljyä kasvoille ja ihonhoitoon varsinkin ihmisille joilla on kuiva iho tai muita iho-ongelmia.


Päivitys:


Tilasin myös toista Jojobaöljy merkkiä:
Desert Essence, Organic Jojoba Oil for Hair, Skin & Scalp, 4 fl oz (118 ml)

Ja tämäkin on ihan yhtä hyvää, tässäkin tapauksessa purkki vuotaa korkista aina kun öljyä ottaa... Mutta sen kanssa oppii elämään.

Seuraavaksi aion tilata tätä ja tämä on myös hyvä vaihtoehto Jojoballe:
Dr. Mercola, Organic Body Butter, Unscented, 4 oz (113 g)

Ylläoleva sisältää uskomattoman tukun kaikkea iholle hyvää tekevää, ja myös ne 7 kuuluisinta juttua paremmalle iholle mm.

Organic Shea Butter
Organic Cocoa Butter
Organic Virgin Coconut Oil
Organic Jojoba Oil
Organic Murumuru Butter
Organic Palm Oil
Organic Aloe Vera Juice


Plus kaikkea muuta! Lue lisää hehkutusta tästä tuotteesta ja myös lisälähteeksi Jojobaöljyn hyödyistä:

http://www.mercolahealthyskin.com/organic-body-butter.aspx


Näe uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".

torstai 12. huhtikuuta 2012

Smoothie Resepti - Appelsiini Banaani Superfood Mix

Appelsiini banaani superfood smoothie resepti. Uusi smoothie resepti ja kuvia siitä. Jatkossa on myös tulossa lisää erilaisia smoothie resepti kokeiluja.


Todella hyvänmakuinen ravinnerikas smoothie resepti


Nyt tuli niin järisyttävän hyvä smoothie resepti etten aikoihin ole maistanut näin hyvää.

Smoothie resepti jota suosittelen kokeilemaan. Hyvänmakuinen ja ravinnerikas. Väri oli kellertävä, vaikka kuvista ei täysin siltä näytäkkään.

Valmistusaika:

n. 10min

Smoothie reseptin ainesosat:


Kuorittu appelsiini
Banaani
n. 3dl vettä

3 teelusikkaa kookosöljyä
Reilu ruokalusikka Maca jauhetta
Ruokalusikka Mesimestarin pehmeä hunajaa

Ripaus laadukasta MSM jauhetta kynsien/hiusten kasvatukseen ja myös nivelien hyvinvoinnille

Myös ripaus laadukasta suolaa eli Urtekramin puhdistamaton Atlantinmerisuolaa saadakseni n. 90 eri mineraalia smoothien sekaan

Lusikallinen Madre-C luonnollista C-vitamiini jauhetta

Sekä Chia siemen geeliä/hyytelöä sekaan tuomaan Omega kolmosia, Magnesiumia ja muita tärkeitä vitamiineja & hivenaineita sekä proteiinia

Myös tuli mieleen laittaa vähän Magnesiumia sekaan, joten otin Magnesium kapselin ja pyöräytin sen auki ja jauhe smoothien sekaan

Sekaan myös marketeista saatavaa Santa Maria jauhettu luomu inkivääriä n. puoli teelusikkaa


Smoothie reseptin lopputulos?


Tästä tuli siis ällistyttävän hyvänmakuinen smoothie resepti. Tätä oli mukava juoda ulkona kevätauringonpaisteessa, ja jos en olisi estänyt itseäni olisin juonut tämän minuutissa!

Kellertävä ja ravinnerikas. Appelsiinista ja banaanista tulee jonkun verran nestettä joten ei liikaa vettä sekaan.

Mistä noita ihme superfoodeja smoothie reseptiin?


Chia siemenistä proteiniia ja laatusuolasta mineraaleja smoothie reseptiin. Näitä saa mm. Life shopeista ympäri Suomea. Sieltä saa myös Macaa ja kookosöljyä.

Mitä noihin muihin superfoodeihin ja ravinnelisiin tulee niin tilaan ne tänne iHerb.com nettikaupasta. Jos ei ole tuttu homma niin tsekkaa yläpalkista iHerb Suositukset. Jonne olen arvostellut monet noista ja muista tuotteista.

Luonnollinen C-vitamiini, laadukkaat Magnesium kapselit ja MSM jauhe noi on kyllä päivittäisessä käytössä iHerbistä tilattuna. MSM jauhetta toki saa Life shopeistakin, mutta se on yli tuplasti kalliimpaa samasta tavarasta joten mieluiten tilaan netistä kun muutenkin tilailen tuolta iHerbistä noita halpoja superfoodeja ja muita lisäravinteita/vitamiineja.

Ei siis mitään kallista puuhaa, kaikki nämä kestää aika pitkään käytössä.


Kannattaa käydä Lifestä ostamassa litran kookosöljy ihan vaan sen takia että saa siitä sitten tälläisen kannellisen lasipurnukan smoothieita varten. Juonnin jälkeen tämän pesukin on 1 minuutin homma, lämmintä vettä sekaan, korkki kiinni ja sekoitus ja se on suurinpiirtein siinä.


Mun on enemmän tehtävä jatkossa appelsiini smoothieita, suurimmaksi osin teen banaanismoothieita.

Tämä oli todella makoisa smoothie resepti ja kun näitä "superfoodeja" on seassa niin tästä sai myös ihan älyttömän hyvät energiat ja loistavan olotilan.

Käy lounaasta. Ravitseva, energisoiva ja sanoisin että jopa laihduttava ja kaunistava smoothie resepti :) Myös aika kevyt smoothie.


Smoothie reseptejä on tulossa lisää joten stay tuned!


Testailen jatkuvalla syötöllä lisää erilaisia smoothie resepti yritelmiä. Postailen tänne kaikki mitkä mulle maistuu ällistyttävän hyviltä.

Eikun vaan kokeilemaan erilaisia smoothie ohjeita!


perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mullistava Emerald Balance Viherjauhe

Kerta käytän tätä Emerald Balance viherjauhetta smoothieissa niin usein, arvelin tehdä aiheesta oman postauksen.

Suosittelen tätä myös iHerb Suositukset listassani.

Miksi tätä viherjauhetta?


Minä en ainakaan syö superfoodeja sillä mentaliteetilla, että "maistuu paskalta mutta tekeepähän edes hyvää terveydelle". Ei, ei.. Hyvän maun on myös kohdattava.

Ja vaikka tämä sisältää vaikka mitä ei niin loistavan makuisia vihreitä kuten Spirulinaa, joka itsessään ei maistu mitenkään herkulta – niin silti tämä maistuu loistavan hyvältä ja jopa makealta koska seassa on Steviaa.

Koska vaikka jokin olisi kuinka terveellistä – kukaan ei syö sitä jos se ei maistu hyvälle. Onneksi tämä viherjauhe murtaa tuon. Spiruliinaa yksinään maistaessa melkein oksentaa, mutta tässä viherjauhe sekoituksessa maistaa vain karkkimaisen herkullisuuden maun.

Tuote on laadukas, ei sisällä turhia outoja kyseenalaisia ainesosia.


Mielestäni Emerald Balance pakkaus design on ruma, mutta ei anneta ulkonäön tehdä lopullista ensivaikutusta. Moni kakku päältä kaunis jne... :)


Mitä Emerald Balance siis sisältää?


Nutrient Dense Superfoods

1. Certified Organic Barley Grass Powder
2. Spirulina Powder
3. Parsley Juice Powder
4. Watercress Juice Powder
5. Carrot Juice Powder
6. Chlorella - Cracked Cell
7. Certified Organic Beet Juice Powder

Antioxidant Blend

8. Vitamin C - Natural Rose Hips
9. Red Raspberry Powder
10. Aloe Vera
11. Acerola Berry Juice Powder
12. Vitamin E (d-alpha tocopherol)
13. Blueberry Powder
14. Spearmint
15. Pineapple Juice Powder
16. Orange Juice Powder
17. Bioflavonoids (Citrus)
18. Turmeric Powder
19. Green Tea Extract
20. Grape Seed Extract
21. Dandelion

Pow R Fiber

22. Apple Fiber
23. Apple Pectin
24. Rice Bran Powder
25. Certified Organic Flax Seed Meal

Energizing Cellular Support

26. Soy Lecithin Powder
27. Bamboo
28. Horsetail
29. Cinnamon
30. Suma
31. Eleuthero Root
32. Stevia
33. Gingko Biloba

Immune Support Non-Dairy Probiotic Culture

34. Ginger Powder
35. Royal Jelly
36. Lipase
37. Protease
38. Amylase
39. Cellulase
40. Silymarin (Milk Thistle)
41. Astragalus Membranaceus
42. Damiana
43. Nova Scotia Dulse


Eli siis ainakin huikeat 43 eri superruoka ainesosaa. Tarkemmat sisältö ja ravintotiedot linkistä.

Emerald Balance viherjauhe pakkauksessa on valmiina mukana scoop/lusikka.


Tuote on tarkoituksella rakennettu olemaan mahdollisimman ravitseva, hyvä vatsalle, immuunijärjestelmän tukija, aivotoiminnan parantaja, hyvänolotilan tuoja, virkistävä/energisoiva sekä kaiken tämän päälle erittäin hyvänmakuinen!


Kenelle suosittelen Emerald Balancea?


Kaikille jotka tekee usein smoothieita ja haluaa kaikenlaista hyötyä tekevää terveellistä ja olotilaa nostavaa ruoka-ainesta yhdestä paketista.

Edellä mainitun lisäksi tämä sopii niille jotka haluaa tehdä yhdellä lusikalla smoothien maittavan makuiseksi.

Ei enää ikinä pahan eli ns. "terveellisen" makuisia smoothieita.

Emerald Balance viherjauhe tekee kaiken niin herkulliseksi, että ihan epäillyttää että eikö tässä todellakaan oikeasti ole sokeria tai jotain muuta lihottavaa.


Toivottavasti kukaan ei muuten nykypäivänä käytä sokeria smoothieissa, hunajaa edes ostamaan!

Kieltämättä olen surullinen kun googletan "smoothie resepti" – ykkösenä on smoothie resepti johon laitetaan 0,5 dl sokeria. Mielipuolisuuttako tämä on?

Kaikkien pitää kysyä, tekeekö tuollainen resepti enemmän hyvää vai pahaa ihmiselle? Nostaako se lyhyen ja pitkänajan energiatasoja vai laskeeko se niitä?

Niin... Ei ihme, että monet eivät lopullisesti innostu smoothieista jos tuollaisilla resepteillä lähdetään kokeilemaan ja saadaan vain mm. laskeneiden energiatasojen kokemuksia.

Pitäisi melkein ottaa missioksi syrjäyttää moiset smoothie reseptit etusivulta. Onhan vuosi 2012 ja on parempiakin vaihtoehtoja kuin valkoinen sokeri.

Mutta takaisin asiaan...


Kenelle en suosittele Emerald Balancea?


Jos et pidä makeasta niin tämä ei todellakaan ole hyvä vaihtoehto. Tämän viherjauheen makeus tulee Steviasta - joka on luonnollinen makeutusaine jolla tutkitusti ei ole mitään haittavaikutuksia ihmiselle. Eli ns. ei lihoittava terveellinen makeutusaine.

Toki voi olla ihmisiä jotka ei pidä monista noista ainesosista, kuten vaikkapa vihermintusta(spearmint). Jos sen tuoksu on luotaantyötävä sinulle – ehkä tämä ei ole juttusi.

Mainitsen siis, että Emerald Balance viherjauhe ei välttämättä sovi kaikille mutta uskon että suurin osa eli noin 9/10 pitää tätä loistavan makuisena ja elämää helpottavana tuotteena.


On toki laadukkaampia ja kalliimpia viherjauheita, mutta Emerald Balancen yksi hyvä pointti on sen huokea hinta.

Tiedän, moni ihminen kertoo, että kaikki terveellinen on niin kallista(ja pahanmakuista) ja myös niin vaikeata valmistaa sekä aikamoista hässäkkää ja häsläystä ylipäätänsä. No.. Mielestäni tämä tuote murtaa kaikki noista myyteistä, yhden purnukan muodossa.


Toimii mulle, ja toivottavasti tämä auttaa ja tuo jotain iloa sekä helppoutta toistenkin elämään!

Jotain piristävää ja vatsalle hyvää tekevää tästä sekoituksesta löytyy. Kun Emerald Balancea on aamusmoothiessa niin tuntuu kuin aivojen sumupilvi väistyisi ja sen tilalle sinne alkaisi paistamaan aurinko, näin sanoinkuvaillen :)

Loppuun maininta, Emerald Balance on voittanut "Maailman paras uusi superfood sekoitus" palkinnon 2007 vuonna. Joten todisteita löytyy muiltakin kuin vain tältä arvostelijalta :)

Tuotetta myy iHerb nettikauppa. Ja tämä on mielestäni iHerbin yksi parhaista viherjauheista.

SGN Nutrition, Emerald Balance, Total Nutrition Drink Mix, Minty Green Tea Taste!, 10 oz (282 g)


Sama viherjauhe sekoitus suklaamaisena, kehitetty lapsille maailman terveellisimmäksi, kehittäväksi ja hyvänmakuiseksi kaakaojuomaksi. Tuote on yhä täynnä vihreitä, mutta siihen on lisätty suklaa pääraaka-aineeksi. "Kids will love this". Hyvä vaihtoehto myös niihin hetkiin kun haluaa tehdä vihersmoothien sijasta suklaasmoothien.


Näe myös uusin suositukseni, joka on vahvin iHerb suositukseni koskaan. Tämä on huikein tieteellinen löytö koskaan - luonnon puuttuva linkki pysyvään terveyteen - lähin luonnollinen vertauskuva "Graalin maljaan" - "Suurempi löytö kuin D-vitamiini".